Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 asiaa, jotka sinun tulee tietää ennen kuin valitset bloggaamisen uraksesi – 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 asiaa, jotka sinun tulee tietää ennen kuin valitset bloggaamisen uraksesi – 2023

Maailma muuttuu. Internet muuttaa sitä entistä nopeammin. Juuri tällä hetkellä koko maailmanlaajuinen verkko (tai yksinkertaisesti “verkko”) on miljoonien verkkosivustojen koti, jotka palvelevat jatkuvasti kasvavaa määrää netissä surffaavia ihmisiä. Mitä nämä sivustot ovat?

Niitä kutsutaan blogeiksi tai tarkemmin sanottuna blogisivustoiksi.

Ja bloggaamisesta harrastuksena tai ammatina on tullut uskomattoman suosittua muutaman viime vuoden aikana, kun satoja (ja tuhansia) bloggaajia on kasvanut joka kuukausi kaikissa maissa ja mantereilla tänä nykyaikana, jossa tieto kulkee paljon nopeammin kuin ennen Internetin tarjoamien yhteyksien ansiosta. Internetissä.

10 asiaa, jotka sinun tulee tietää ennen kuin valitset bloggaamisen uraksesi – 2023

Tässä on 10 asiaa, jotka sinun tulee tietää ennen kuin otat bloggaamisen vakavasti uraksesi:

1. Blogit eivät ole vain online-päiväkirjoja.

Kyllä, kun aloitat bloggaamisen, kirjoitat henkilökohtaisesta elämästäsi ja ajatuksistasi. Mutta siinä on paljon muutakin. Bloggaaminen ei rajoitu vain satunnaisten merkintöjen lähettämiseen Internetiin itsestäsi – se on myös tiedon jakamista muiden kanssa!

Voit kirjoittaa mitä tahansa sinua kiinnostavaa (kunhan se kuuluu hyvän maun rajoihin), mutta useimmissa tapauksissa bloggaajat tekevät työkseen sitä, mistä nauttivat tosielämässä – mikä tekee bloggaamisesta uskomattoman palkitsevan kokemuksen.

2. Kilpailu on kovaa.

Internet on kyllästynyt miljoonilla ja miljoonilla blogeilla viime vuosien aikana. Jos Google ei löytänyt niitä kaikkia hakukoneensa kautta, muut eivät todennäköisesti koskaan näe blogiasi.

Joten kun seuraavan kerran harkitset blogin perustamista, kysy itseltäsi: haluanko todella kilpailla miljoonien muiden bloggaajien kanssa lukija- ja katsojamäärästä? Bloggaaminen ei ole vain ajatusten tai mielipiteiden jakamista, vaan myös houkuttelevaa ulkoasua, joka on helppo lukea, ymmärtää ja navigoida.

🔥 Empfohlen:  Entä jos velkakattoa ei nosteta? Selitetty

3. Sinun on työskenneltävä kovasti, jotta sinut huomataan.

Bloggaaminen vaatii valtavasti vaivaa, sinnikkyyttä ja kärsivällisyyttä. Jotta voit menestyä tällä alalla, sinun on työskenneltävä päivittäin pitkiä tunteja verkkosivustosi parissa, ennen kuin se alkaa saada osumia hakukoneilta tai vierailijoilta.

Ja jos suunnittelusi on perseestä tai sivustollasi on miljoona kielioppivirhettä, ei ole väliä, saatko 5 osumaa kuukaudessa – bloggaat silti perseestä.

4. Kyse on yhteisöstä, ei vain sinusta.

Bloggaaminen ei ole pelkkää verkkosivuston perustaminen ja panostaa ajatuksesi ja päivittäiset toiminnot; se on vuorovaikutusta muiden bloggaajien ja sivustojen omistajien kanssa jättämällä kommentteja ja osallistumalla foorumeille ja sosiaalisen median sivustoille, kuten Facebook, Twitter tai Pinterest.

Et voi odottaa luovasi verkkopäiväkirjaa yksin – tarvitset ulkopuolista apua muilta, jotta blogisi menestyy.

5. Kukaan ei rikastu yhdessä yössä; ei ole olemassa sellaista asiaa kuin nopea raha, kun se tulee bloggaamiseen.

Yksi bloggaamista koskevista suosituimmista väärinkäsityksistä on, että miljoonien dollarien ansaitseminen yhdessä yössä on mahdollista. Et koskaan lue bloggaajista, jotka rikastuivat yhdessä yössä (tai jopa vuodessa tai kahdessa); Totuus on, että vaatii vuosien kovaa työtä, omistautumista ja kärsivällisyyttä päästäkseen lähellekään rahaa bloggaamisesta.

Helppoa rahaa ei ole olemassa; sinun tulee luoda blogi vain, jos olet valmis näkemään vuosia ennen kuin alat nähdä sijoitetun pääoman tuottoprosenttia.

6. Jos intohimosi imee, niin myös blogisi.

Onko sinulla pakkomielle satunnaisten esineiden röntgenkuvaamiseen? Kirjoitatko jatkuvasti itsestäsi kolmannessa persoonassa? Lukevatko ihmiset kaiken, mikä tulee mieleesi, kyseenalaistamatta mitään?

Jos nämä pitävät totta käytöksestäsi tosielämässä, pysy poissa blogien luomisesta – kukaan ei halua kuulla satunnaisista ajatuksistasi ja päivittäisistä toiminnoistasi.

7. Olet vastuussa tunteistasi.

Bloggaajana olet oman blogisi kirjoittaja ja toimittaja – kukaan muu ei enää kerro sinulle, mitä sinun tulee tehdä tai mitä ei saa tehdä. Jos haluat arvostella sitä poliitikkoa, joka juuri teki valtavan virheen, sano se! Jos tuo henkilö suuttuu sinulle, olkoon niin: se on hänen ongelmansa, ei sinun.

🔥 Empfohlen:  Kuinka hankkia käänteisiä linkkejä, jotka kasvattavat blogisi liikennettä

Ja jos joku toinen bloggaaja hyökkää kimppuun siitä, että olet kertonut mielipiteesi, älä välitä sanomasta jotain ilkeää vastineeksi, sillä me kaikki tiedämme, kuinka paljon nautimme muiden bloggaajien joukosta mudailun lukemisesta!

8. Bloggausyhteisö on hyväksyvä; ideoiden ja ajatusten jakamisessa ei ole klikkejä.

Bloggaaminen nähdään hyvin kattavana alana: olemme kaikki samanlaisia ​​riippumatta siitä, kuinka monta osumaa saamme tai kuinka paljon rahaa ansaitsemme bloggaamisesta.

Jos osallistut foorumeille ja sosiaalisen median verkostoihin, huomaat, että kaikki jakavat tietonsa, kokemuksensa ja mielipiteensä toistensa kanssa pyytämättä mitään vastineeksi. Se on todella upea yhteisö, johon kuuluu olla!

9. Pystyt antamaan jotain tärkeää verkossa.

Internetistä tulee rikkaampi jokaiselle blogille, joka yrittää jakaa näkemyksensä (ja jopa niistä blogeista, jotka eivät onnistu) – ja sinusta voi tulla yksi heistä lisäämällä oman äänesi tähän valtavaan keskusteluun miljoonien ihmisten välillä. miljoonia ihmisiä.

Jos on yksi asia, joka meidän kaikkien on opittava toisiltaan, se olisi se, kuinka tehokkaasti viestiä ajatuksemme ja se, mitä tiedämme kaikille muille, koska et koskaan tiedä, milloin tietosi voi pelastaa jonkun toisen hengen!

10. Se ei ole niin helppoa kuin 1-2-3 tai 4-5-6.

Kun olet oppinut bloggaamisen ja alat tehdä mainetta itsellesi, on helppo innostua ja ajatella, että blogistasi tulee heti kuuluisa. mutta vaikka me kaikki rakastamme välitöntä tyydytystä, totuus on, että menestyvän blogin perustaminen kestää vuosia.

Tulet turhautumaan silloin, kun tietyt viestit eivät leviä viraaliksi tai kun kommentteja ei ole niin paljon kuin haluaisit, mutta muista vain, että tämä prosessi voi olla varsin tuhoisa, jos et ole henkisesti valmistautunut – joten kokeile parasta olla hyppäämättä mihinkään liian nopeasti!

🔥 Empfohlen:  Brett Farmiloe Kaikki mitä sinun tulee tietää Googlen Core Web Vitalsista pienyrityksille Lue artikkeli

Pikalinkit:

Johtopäätös – asioita, jotka tulee tietää ennen kuin valitset bloggaamisen uraksesi vuonna 2023

Toivon, että nämä 10 asiaa auttavat jokaista, joka suunnittelee omien blogien luomista tulevaisuudessa! Kun tiedät nämä 10 asiaa, voit luoda oman henkilökohtaisen oppaasi blogimaailmassa navigoimiseen, jotta edessä oleva tie ei olisi niin kivinen.

Jos sinulla on edelleen epäilyksiä, voit ottaa minuun yhteyttä alla olevassa kommenttiosiossa, palaan varmasti sinuun.

Huomautus – Kaikki kuvatiedot osoitteeseen pixabay.com

Table of Contents