Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 brändiä, jotka naulitsevat TikTokiin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 brändiä, jotka naulitsevat TikTokiin

TikTok, jolla on miljardi käyttäjää ja saatavilla yli 150 maassa, on valloittanut maailman myrskyn. Luovalla alustalla on yli 800 miljoonaa kuukausittaista aktiivista käyttäjää, joihin kuuluu brändejä, jotka naulaavat sen TikTokissa.

Ei ole parempaa aikaa kuin nyt alkaa rakentaa läsnäoloa TikTokissa. Vaikka alusta saattaa tuntua kaikilta hauskoilta ja peleiltä, ​​se on osoittautumassa tehokkaaksi työkaluksi brändeille.

Tässä artikkelissa puhumme 10 tuotemerkistä, jotka tappavat sen TikTokissa, ja kuinka he ovat tehneet sen. mennään!

10 brändiä, jotka naulitsevat TikTokiin

Seuraava tuotemerkkiluettelo on hyödyntänyt TikTokin tehoa orgaanisen kattavuuden lisäämiseen, merkityksellisen liikenteen ohjaamiseen ja ainutlaatuisen brändipersoonallisuuden jakamiseen.

Jotkut brändit ovat rakentaneet TikTok-seuraansa alusta asti, kun taas toiset ovat aloittaneet kanavansa aivan äskettäin.

Se vain osoittaa, että menestymiseen on monia tapoja, joko antaa brändin vaikuttajan olla tähti tai kääntää kameran omiin faneihinsa. Valmistaudu siis inspiroitumaan!

1. NBA

@nba

Ja:n 5️⃣2️⃣ pistettä 🤩 Äänestä vuoden 2022 #NBAFanFavorites -sarjassa suosikkiasi runkosarjan viraalisista hetkistäsi! LINKKI BIOssa 🗳

♬ alkuperäinen ääni – NBA

NBA otti TikTokin käyttöön pelin alussa, mikä selittää, miksi se on kerännyt yli 12 miljoonaa seuraajaa ja lähes 300 miljoonaa tykkäystä.

Toisin kuin tavallisesti liigan Instagram- ja YouTube-kanavilla, NBA pitää asiat rentona TikTokissa.

He jakavat hauskaa ja motivoivaa sisältöä kentällä oleville pelaajille, ja heidän joukossaan oli jopa chihuahua, joka uppoaa koripalloa puoliajalla.

2. Ryanair

@ryanair

Sama sh✈️t, eri päivä #ryanair

♬ alkuperäinen ääni – 💗(◍•ᴗ•◍)💗söpösi😽

Halpalentoyhtiö Ryanair on hyvä esimerkki siitä, kuinka huumori voi lisätä sitoutumista ja brändin näkyvyyttä TikTok-alustalla.

Sen viraalisen sisällön johdonmukaisuus ja sävy on mahdollistanut, että brändi on kerännyt yli miljoona seuraajaa viralliselle tililleen elokuussa 2021.

Ryanairin kaava on yksinkertainen, mutta tehokas.

Lentoyhtiö käyttää enimmäkseen kuvia ja materiaalia lentokoneistaan ​​yhdessä suodattimen kanssa, joka on suunniteltu kohdistamaan ihmisen kasvojen piirteet mille tahansa taustalle, jolloin tuloksena on eräänlainen personoitu maskotti.

🔥 Empfohlen:  Parhaat kotityöt kroonisesta sairaudesta kärsiville

Lisätään huolella valittu trendiääni, joka tuottaa hauskoja tuloksia – äänet, jotka ensi silmäyksellä näyttävät täysin liittymättömiltä lentomatkoihin, mutta jotka on sovitettu taitavasti kontekstiin.

Koko ajan yhtiö varmistaa ydinmyyntikohtansa, lennot ympäri Eurooppaa alhaisin hinnoin, ja pysyy kaikkien viestiensä etupuolella ja keskipisteenä vahvistaakseen laajempaa viestintää muissa kanavissaan.

3. UEFA

@euro2024

Messi vai Maradona? 😳 Tätä tai tuota Javier Zanettin kanssa 🇦🇷 #Finalissima

♬ alkuperäinen ääni – Mestarien liiga

Jalkapallon (tai jalkapallon, jos haluat) hallintoelin nousi äskettäin markkinointiotsikoihin ympäri maailmaa, kun TikTokista tuli tulevan UEFA EURO 2020 -turnauksen virallinen sponsori, joka järjestetään kesällä 2021 kaikkialla mantereella.

Virallinen turnaussivu julkaistaan ​​ennen mestaruutta, ja yhteistyön tarkoituksena on tuoda faneille AR-suodattimet, omistetut hashtagit, äänet ja live-streamit.

Sitä kannattaa pitää silmällä! Englanti on tällä hetkellä yksi TikTokin aktiivisimmista jalkapallomaista.

4. Ihme

@ihme

Se olisi voinut ottaa käänteen vauhtiin 🌭. #Marvel #MarvelComics #SpiderHam #SpiderVerse #SpiderMan

♬ alkuperäinen ääni – Marvel Entertainment

Kulttiviihdebrändi Marvel käyttää TikTokia laajentaakseen ja mainostaakseen kasvavaa muotovalikoimaansa, johon kuuluvat elokuvat, TV, animaatiot ja sarjakuvat.

Trailerit, haastattelut, kulissien takana olevat materiaalit ja kurkistukset sarjakuvien kansitaidetta ovat vain osa siitä, kuinka Marvel antaa faneille ylimääräisen näkemyksen sarjasta lyhyen videoalustan kautta.

Koska sen universumi kattaa valtavan määrän tuotantoja, brändi tekee kaikkensa varmistaakseen, että jokaiselle Marvel-faneille on jotakin mistä voi nauttia.

He sekoittavat vanhaa uuteen ja pysyvät uskollisina juurilleen.

Marvelin TikTok-sisällön läpikulkuteema on globaalin brändin taustalla olevien kykyjen korostaminen, olipa kyseessä sitten kuuluisa näyttelijä tai vähemmän tunnettu sarjakuvataiteilija.

Ammattimaisten Marvel-kuvittajien kertoman ladatut piirustusoppaat vievät brändin takaisin perusasioihinsa, ja näiden viestien sitoutuminen kestää paremmin tunnistettavaa sisältöä, kuten leikkeitä tulevista elokuvajulkaisuista.

5. Washington Post

@washingtonpost

Vastaus @w3iwuxianille CDC sanoo, että se on havainnut yhdeksän epäiltyä apinarokkotapausta Yhdysvalloissa Viranomaisten mukaan tapaukset ovat keskittyneet miehille, jotka ovat sairastaneet miehiä.

🔥 Empfohlen:  10 parasta SEO-kirjaa, jotka auttavat sinua oppimaan ja hallitsemaan hakukoneoptimoinnin vuonna 2023

♬ Koominen ja kevyt jazz-tyylinen saksofoni – poco poco -musiikkia

Tämä sanomalehti osaa pitää lähes miljoona seuraajansa viihdyttävänä julkaisemalla viihdyttäviä ja opettavaisia ​​sketsejä, jotka usein resonoivat ajankohtaisiin tapahtumiin.

Dave Jorgenson, yrityksen TikTok Guy, on nopeasti saavuttanut suosiota sosiaalisessa mediassa, ja hänet mainitaan usein yhtenä seurattavana henkilönä.

6. Zara

@zara

Yksi paikka, yksi asu. @Laura Tønder #zaratiktok #zaracreators

♬ alkuperäinen ääni – ZARA

Zara on usein upottanut varpaansa AR:n maailmaan mukaansatempaavien myymäläkokemusten, interaktiivisten tuotepakkausten ja hypnoottisten näyteikkunoiden kautta.

Sen TikTok-tili ei ole poikkeus. Muotibrändi yhdistää todellisuuden ja fantasian välisen kuilun sarjalla uteliaita silmukoita videoita, jotka esittelevät sesongin kokoelmien avaintuotteita ja jotka ovat tuottaneet 3D-taiteilijat, joita se kutsuu nimellä “Zara Creators”.

7. Gymshark

@gymshark

päivämääräpyyntöjä vastaan ​​kommenteissa x #Hinge #GymCrush #Gymshark

♬ alkuperäinen ääni – 22Hauskempaa_

Tämä fitnessbrändi on onnistunut keräämään TikTok-sivulleen yli 2,4 miljoonaa seuraajaa ja lähes 38 miljoonaa tykkäystä.

Gymsharkin sisältö vaihtelee hauskojen kuntomeemien jakamisesta typeriin harjoitushaasteisiin.

Varo, tämä fitness-brändi tietää, kuinka saada katselukertoja antamalla seuraajilleen vaikutelman, että heidän urheilijansa ovat suorittamassa jotain mahdotonta, mutta video katkaistaan ​​ennen kuin he voivat tehdä niin. Jos se näyttää liian hyvältä ollakseen totta, se todennäköisesti on sitä!

8. Nando’s

@nandosuk

Ei heikoille 🌶 #nandosuk #extrahot

♬ alkuperäinen ääni – Aaron 😩

Seuraavaksi vuorossa on Nando’s, joka käyttää tunnusomaista röyhkeää huumoria korostaakseen ikonisimpia valikkokohtiaan ja pitääkseen hauskaa omistautuneelle fanijoukolleen.

Ryanairin tapaan ravintolaketju pitää asiat yksinkertaisena tuotannon suhteen ja valitsee lähikuvia erilaisista Nandon ruoista sekä yksinkertaisia ​​sisäkuvia tapahtumapaikoistaan.

Jotkut brändin parhaiten suoriutuvista videoista hyödyntävät TikTokin duettoominaisuutta, joka mahdollistaa suoran vuorovaikutuksen asiakkaiden lähettämän sisällön kanssa.

Tätä menetelmää voidaan käyttää lähettämään reaktioita tai muuttamaan alkuperäisen videon kontekstia luodaksesi jotain vielä parempaa.

Esimerkkejä sen virallisesta syötteestä ovat reaktiot ruokahakkerointiin ja erityisen hauska postaus asiakkaiden luikertelevasta käytöksestä ravintoloissa, jotka voit katsoa alta.

🔥 Empfohlen:  10 hengellistä kotityöuraa

9. Amazon

@amazon

Kuka haluaa osan paketista? 🍰

♬ alkuperäinen ääni – Amazon

Yksi planeetan suurimmista brändeistä näkee, että TikTok tuo heille tuhansia myyntiä päivittäin.

Amazon voi hyötyä monista tuoteluettelonsa sponsoroimattomista ja käsikirjoittamattomista kampanjoista videotrendeissä, kuten “Things TikTok Made Me Buy” ja “Asioita, joita et tiennyt tarvitsevasi pois Amazonista”.

Amazonin tilillä ei ole paljoa aktiivisuutta, koska sen pääpaino näyttää olevan vaikuttajamarkkinointi ja se tuo palkkioksi miljoonia tykkäyksiä.

Yrityksen strategia näiden kumppanuuksien kanssa on yksinkertainen – luottaa tekijöihin heidän luovuuteensa.

Tämä Amazonin sponsoroima sketsi osoittautui itse asiassa yhdeksi parhaiten suoriutuvista videoista Jason Nashin tilillä.

10. Kiiltävämpi

@kiiltävämpi

Hienovarainen ✨ Glossier Glow ✨ flex by @schaebreezy_. Ystävät, vielä on aikaa!!! 20 %:n alennus päättyy tiistaina osoitteessa glossier.com (FOG22:lla) + myymälässä #glossier

♬ kaikki, jotka käyttävät tätä ääntä, ovat niin kuumia.. – isä

Olemme kattaneet Glossierin massiivisen sosiaalisen median läsnäolon aiemmin Econsultancyssa, ja jälleen kerran kauneusbrändi on ohittanut useita kilpailijoita TikTok-strategiassaan.

Glossier-syötteen sisältö kattaa kaiken, mitä tavallisesti kauneusbrändiltä voi odottaa: myydyimpien tuotteiden valokeilassa, meikki- ja ihonhoitotutoriaaleissa, pakkauksen purkamisessa ja värien vaihtamisessa.

Yrityksen sisällöstä erottuu säännölliset, syvälliset kulissien takana olevat videot, jotka tuovat brändille uuden kerroksen ja antavat työntekijöistä tulla puolestapuhujiksi.

Glossierin TikTok-tiliä selaamalla sen seuraajia on käsitelty moniosaisella esittelykierroksella brändin pääkonttorilla, sisäkatsauksella uuden myymälän kehitykseen ja jopa kurkistamalla tuotesuunnitteluprosessiin.

Käärimistä

Vaikka monet yritykset edelleen ujostelevat sovellusta, yllä luetellut ovat ottaneet sen avosylin vastaan ​​ja jopa käyttäneet TikTok-vaikuttajien apua, mikä on johtanut valtavaan menestykseen. Voit vapaasti hyödyntää heidän sisältöstrategioitaan ja tehostaa omaasi!