Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 digitaalisen markkinoinnin taitoa, joita he eivät opeta sinulle koulussa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 digitaalisen markkinoinnin taitoa, joita he eivät opeta sinulle koulussa

Vasta kun olin syvällä verkkopohjaisen pienyrityksen johtamisessa, kävi ilmi, että menestyksemme perustui ainakin osittain ainakin yhden digitaalisen markkinoinnin ydintaitojen hallitsemiseen. Lisäksi yhdenkin näistä taidoista hallinta tuli toiseksi sen jälkeen, kun ymmärsimme, että tiimimme tarvitsee ainakin alkeellisen ymmärryksen niistä kaikista voidakseen myydä tehokkaasti digitaalista tuotteemme – henkilökohtaisen rahoitussisällön.

A sairaanhoitajan siirron markkinointiin, minulla ei ollut muodollista koulutusta digitaalisen mainonnan, sosiaalisen median markkinoinnin ja vaikuttamisen suhteen, jotka ovat näennäisesti välttämättömiä taitoja, joita tarvitaan liikenteen ohjaamiseen. Mutta kaikkialla, mihin katsoin tutkiakseni näitä käsitteitä, huomasin, etten ollut yksin.

Jopa ihmiset, joilla oli muodollinen “markkinointi” -tutkinto, pilkkasivat (katso vain tässä, tässä, tässä saada käsityksen) siitä, kuinka huonosti yliopistot antavat valmistuneille kovia taitoja, joita he tarvitsevat yrityksen pyörittämiseen.

Facebook-mainoksetwebinaarisuppilot, todella tehokkaita sosiaalisen median markkinointi, mitään niistä ei opeteta kouluissa. Tai jos on, sen teoria ja periaate verrattuna todelliseen toteutukseen. Loppujen lopuksi mikä yliopisto lainaa sinulle 500 dollaria – puhumattakaan 50 000 dollarista – mainoskuluja harjoittelua varten. Silti miljardin dollarin yritykset luottavat useiden miljoonien dollarien vuosittaiseen mainontaan pitääkseen asiat pystyssä.

Epäjohdonmukaisuus muodollisen koulutuksen ja tarvittavan bisnestaidon välillä luo itseoppineille, yksityisesti mentoroimille tai yrityskoulutuksen saaneille henkilöille mahdollisuuden tarjota yrityksille aidosti välttämättömiä palveluita – omaan hintaansa.

Jos kuulut joukkoon ihmisiä planeetalla, joka voi tehokkaasti skaalata korjaus- ja kuusinumeroisia mainoskampanjoita, luoda paljon konversioita tuottavia kanavia tai sijoittua jatkuvasti Googlen kärkeen tärkeiden hakutermien suhteen, osaamisesi ei ole helppoa. korvata. Sinusta tulee helposti huoneen tärkein henkilö.

Tässä on kymmenen olennaista digitaalisen markkinoinnin taitoa – joita ei käytännössä opeteta koulussa –, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä käytännössä jokaiselle nykyaikaiselle verkossa toimivalle yritykselle.

1. Verkkoanalytiikka

Big data antaa voiman eräille maailman suurimmista yrityksistä. Jopa äiti- ja pop-kaupat hyötyvät selkeästä ymmärryksestä siitä, mitä asiakkaat tekevät vieraillessaan heidän verkko-omaisuuksissaan.

Google Analytics on jo pitkään ollut johtava työkalu vierailijoiden, heidän oleskelunsa ajan sekä kuluttajien eniten kiinnostavien tuotteiden ja sivujen seurantaan. Tällaisten kvantitatiivisten tietojen avulla voidaan tehdä keskeisiä päätöksiä kuluttajien tulevista tuote- tai sisältötarjonnasta. ovat kiinnostuneita.

Eliittimarkkinoijat voivat viedä asioita pidemmälle täydentämällä kvantitatiivisten tietojen analysoinnista saatuja päätelmiä tehokkailla päätelmillä, jotka on saatu analysoimalla laadullisia tietoja: kuinka käyttäjät käyttäytyvät ja/tai suhtautuvat vierailemiinsa sivuihin.

Automatisoidusta A/B-testauksesta ja lämpökartoituksesta istunnon tallennus- ja palautewidgeteihin, edistyneitä seurantatyökaluja, kuten Google Tag Manager, Crazy Egg ja Hotjar, voidaan käyttää auttamaan yrityksiä ymmärtämään, mitä kuluttajat tekevät, kun he todella saapuvat verkkosivulle.

  • Opettamisen arvoisia työkaluja: Google Analytics, Google Tag Manager, Hotjar, Crazy Egg, Kissmetrics
  • Kursseja kannattaa käydä: Google Analytics Academy

2. Sosiaalisen median markkinointi

Orgaaninen sosiaalisen median markkinointi on muuttunut valtavasti viime vuosien aikana. Aikajanan/uutissyötteiden jakelun aikajanan/uutissyötteen jakelun ajat ovat menneet (jätä hyvästit Google+:n, Facebookin ja Pinterestin helpon liikenteen kukoistuskaudelle), sitoutumiseen perustuvan jakelun ajat ovat menneet.

Brändit ovat saaneet kiinni – tästä syystä tahmeat toimintakehotukset, joissa kuluttajia pyydetään olemaan vuorovaikutuksessa julkaisujen kanssa – mutta niiden toteutus on usein parhaimmillaan kivinen. Kaikki on hienoa ymmärtää sisältötyyppejä, jotka yleensä toimivat hyvin sosiaalisessa mediassamutta tiettyjen sosiaalisten alustojen syvällinen ymmärtäminen johtaa yritysten tuloksiin.

Sellaisenaan on tavallista nähdä, että brändit ovat läsnä useilla eri alustoilla, joilla heidän yleisönsä asuu, mutta heidän saapuvan markkinoinnin menestys elää ja kuolee usein heidän kyvyssään hallita tietty sosiaalinen media (ja sitten hyödyntää tätä menestystä brändin kasvussa. eri alustoilla.)

Jos sosiaalinen on sinun juttusi, aloita oppimalla kattavan markkinointistrategian perusteet. HubSpot Academy tarjoaa yksi tällainen kurssi.

Denise Dorman, palkittu inbound-markkinoija ja LinkedInin 1 %:n suosituin aiheasiantuntija, suosittelee tutustumaan työkaluihin, jotka todella liikuttavat neulaa asiakkaiden puolesta. Hän suosittelee Hootsuitea, HubSpotia ja Talkwalkeria sosiaalisiksi kuuntelutyökaluiksi, jotka auttavat markkinoijia luomaan toimivia kohteita, joita asiakkaat voivat jatkaa.

Kun olet oppinut perusasiat, aloita työskentelemällä vahvuuksiesi hyväksi. Jos olet erinomainen kokonaisuuden näkemisessä, luo kokonaisvaltainen strategia, jolla tavoitat ihanteelliset asiakkaasi (tai tuotemerkkisi) siellä, missä he ovat.

Jos haluat supistaa markkinarakoja, koska näet potentiaalia yhdessä alustassa, ryhdy kyseisen medialähteen konsultiksi. Yksittäinen valmennus, tilikonsultointi, tietokurssit ja omaisuuden luominen ovat vain muutamia palveluista, joita voit tarjota.

3. CRO

Tulosprosentin optimointi – lyhennettynä CRO – ei ole aivan uusi tiede. Mutta et löydä digitaalisen CRO:n parhaita käytäntöjä paikallisen yliopistosi oppikirjasta. Sen sijaan löydät hajallaan olevaa kirjallisuutta joukosta lähtötason markkinointikursseja, joissa puhutaan yleisesti siitä, kuinka konversioprosenttien parantaminen voi vaikuttaa brändin tai yrityksen tulokseen. Ja sitten he jatkavat jakamista hyvin vähän siitä, kuinka se todella tehdään.

🔥 Empfohlen:  10 parasta sosiaalisen median markkinointityökalua, joita et voi sivuuttaa vuonna 2023

Ja siellä nykypäivän edistyneiden seurantatyökalujen ymmärtäminen voi tehdä sinusta korvaamattoman osan minkä tahansa markkinointitiimin parissa. Yksinkertaisesti sanottuna maailmassa on rajallinen määrä digitaalisia työkaluja, jotka auttavat yrityksiä ymmärtämään tulostietoja, mutta monilta puuttuu henkilöstöä tai ymmärrystä niiden toteuttamiseen.

Niiden hyödyllisyyttä ei voi aliarvioida.

Esimerkki 1: Pieni, yksityisomistuksessa oleva vaateliike, jossa on 4 kokopäiväistä työntekijää, ei voi ymmärtää, miksi yhden heidän suosituista mekoistaan ​​online-myyntisivu ei toimi niin kuin he luulivat. CRO-asiantuntija käyttää A/B-testausohjelmistoa useiden muuttujien ohjaamiseen myyntisivulla, mukaan lukien mutta ei rajoittuen: vuorottelevat mainokset (pukukuvat), hienovaraiset tekstinkirjoitusmuutokset, uloskirjautumispainikkeen sijainti ja neuromarkkinointiin liittyvät muutokset. Kun ehdotetut muutokset on otettu käyttöön, konversioprosentti hyppää 2,5 prosentista 9,0 prosenttiin aiemmin lämmitetylle liikenteelle, mikä johtaa 260 prosentin kasvuun tuloissa.

Esimerkki 2: Paikallinen putkialan yritys kuulee CRO-asiantuntijaa nähdäkseen, johtaisivatko muutokset heidän palvelusivuinsa asiakashankinnan lisääntymiseen. Asiantuntija huomaa nopeasti, että palvelusivulla ei ole minkäänlaista toimintakehotusta (CTA), joka saattaisi saada asiakkaan ryhtymään välittömiin toimiin. Silmiinpistävä toimintakehotusruutu on lisätty sivun yläosaan (sivun yläosaan), joka pyytää tietoja mahdollisista asiakkaista. Puhelut yrityksen omaan palvelupuhelinlinjaan lisääntyvät 65 % kuukausittain, ja uusi tietokanta toistuvista asiakastiedoista luodaan.

Aloittaminen on helppoa, koska monet sertifiointikurssit vaativat alle kymmenen tunnin koulutusta. Suhteellisen alhaisen pääsyn esteen ansiosta CRO:n hallitseminen auttaa erottumaan joukosta suhteellisen tyydyttymättömällä alalla.

4. CRM

Asiakassuhteiden hallintajärjestelmät (CRM) auttavat yrityksiä seuraamaan asiakaspolun jokaista osaa. Suhteellisen nuori verkkotoimiala, CRM-asiantuntijat auttavat yrityksiä ymmärtämään, mitä asiakasliidejä he hankkivat, ja millaisen matkan he haluavat asiakkaan käyvän, kun he tutustuvat brändiin paremmin.

Nämä järjestelmät voivat olla uskomattoman yksinkertaisia, kuten bloggaaja, joka haluaa kaapata lukijoiden sähköpostit ja lähettää ne automaattisen sähköpostisarjan kautta (joka tutustuttaa heidät bloggaajan tarinaan ja rakentaa luottamusta).

Tai ne voivat olla uskomattoman monimutkaisia ​​– Fortune 500 -yritys, jonka on tiedettävä, mitkä kuluttajat ovat valmiita konvertoimaan tietyssä suppilossa ja mitkä asiakkaat tarvitsevat lisätukea rakentaakseen ostosuhteen.

Kummassakin tapauksessa CRM-työkalujen tuntemus voi auttaa sinua seuraamaan ja järjestämään asiakaspolun jokaista osaa. Haluatko tietää, onko asiakas kadottanut paketin tai tehnyt valituksen? CRM:t voivat kirjata sen. Haluatko tietää, mistä asiakkaista tulee todennäköisimmin toistuvia asiakkaita? CRM:t luovat myös nämä raportit. Yhteystiedoista ja palveluasioista myyntimahdollisuuksiin ja täydelliseen markkinointikampanjoiden seurantaan, CRM-järjestelmät ovat yrityksille paras tapa saada selkeä kuva koko asiakaspolusta.

5. SEO

Harvoja markkinointitaitoja rakastetaan yhtä aikaa kuin vihataankin; tämä koskee hakukoneoptimointia (SEO). Ilmaisen, kohdistetun liikenteen ykkönen lähde maapallolla, yritykset ympäri maailmaa vaativat SERP:iä (hakukonevastaussivuja) yritykselleen tärkeiden kyselyjen parissa.

Haluatko olla Seattlen johtava putkimies? Anna verkkosivustosi sijoitus #1 haulle “paras putkimies Seattlessa”. Haluatko myydä matematiikan tutorointipalveluita alueellasi? Arvasit sen: sijoitus #1 “paras matematiikan opettaja lähellä minua”.

Se kuulostaa yksinkertaiselta… se on kaikkea muuta kuin. Kilpailun (se on ilmaisia ​​asiakkaita) lisäksi suuret hakupalveluntarjoajat (Google, Bing jne.) muuttavat jatkuvasti ohjeitaan siitä, mikä on parhaiden käytäntöjen SEO, jos he jakavat ohjeita. Sen arvoista, on järkevää, että asiat ovat niin monimutkaisia.

  1. Algoritmit, joita he käyttävät hakutulosten sijoittumiseen, ovat yksityisiä. Tarkkaan varjeltuja liikesalaisuuksia, pähkinänkuoressa.
  2. He haluavat säilyttää tasapuoliset toimintaedellytykset, eikä heitä syytetä suosimisesta. Eettisesti ottaen nämä yritykset tietävät, että heidän hakualgoritminsa vaikuttavat lähes kaikkiin yrityksiin maapallolla. Niiden lopullisena tavoitteena on palauttaa hakutuloksia, joista on eniten hyötyä käyttäjälle, jotta käyttäjät jatkavat hakuja alustallaan.

Sellaisenaan heidän opastuksensa on yleensä hyvin yksinkertaista: luo Web-sivuja, jotka vastaavat käyttäjien etsimiä, tarjoavat ainutlaatuista arvoa, äläkä yritä pelata järjestelmää. Jatkuva ohjeistuksen muutos – vaikka toisinaan näyttääkin ristiriitaiselta – rakentaa markkinoijien rakkaus/viha-suhdetta SEO:n kanssa.

Vaikka SEO on ollut olemassa vuosikymmeniä, ja kouluissa opetetaan lähes varmasti optimoinnin perusperiaatteita koskevia luokkia, harvat opetussuunnitelmat voivat pysyä jatkuvasti muuttuvien ohjeiden tahdissa aiheesta. Tämä on valtava juttu, koska vanhentuneet käytännöt/optimointitekniikat voivat olla erittäin haitallisia yrityksen pyrkimyksille, kun kyse on tiettyjen termien sijoituksesta. Näin ollen useimmat edistyneemmät hakukoneoptimoijat ovat itseoppineita, heillä on mentori tai he ovat työskennelleet markkinointitoimistossa/yrityksessä hankkiakseen taitojaan.

Taidon itsenäinen hallitseminen voi auttaa sinua saamaan miljoonien dollarien arvosta “ilmaista” näkyvyyttä yritykselle tai saamaan halutun aseman oman tuotteesi tai palvelusi myymiseen.

6. Sähköpostimarkkinointi

Henkilökohtainen heikkouteni sähköpostimarkkinointi on uskomattoman tehokas työkalu seuraajien kanssa vuorovaikutukseen, luottamuksen rakentamiseen ja kiinnostuneiden asiakkaiden esittelyyn. Itse asiassa sähköpostin tilaajat ovat usein yrityksen vahvin tulonlähde. Yksinkertaisesti tämä johtuu siitä, että nämä seuraajat ovat jo osoittaneet jonkinlaista kiinnostusta.

  • Sähköpostiosoite hankittiin aikaisemman oston kautta.
  • Sähköpostiosoite hankittiin arvolupauksen takia. (Yritys tarjosi jotain – usein ilmaista – vastineeksi asiakkaan sähköpostiosoitteesta.)
  • Sähköpostiosoite hankittiin aidosta halusta oppia lisää tuotteesta tai palvelusta.
🔥 Empfohlen:  7 vinkkiä verkkokaupan varastohallinnan optimointiin

Missä tahansa kolmesta tapauksesta harppaus konversioon on pieni. Nämä seuraajat ovat valmiita tai melkein valmiita tekemään ostoksen. Vahvan sähköpostipelin avulla markkinoijat voivat aloittaa asiakassuhteen ja edistää sitä.

Vaikka suhde on olemassa vain luottamuksen rakentamiseksi ja nimen tunnistamiseksi, ilman välitöntä konversiota sivustolla, kuluttajat palaavat todennäköisemmin kyseiseen brändiin tulevaisuudessa, jos/kun he tarvitsevat tuotettaan tai palveluaan. Jos olet taitava tekstinkirjoittaja, vaikka olet kirjoittamisen taustalla aivan toiselta alueelta, hyppy sähköpostimarkkinointiin voi olla pieni.

7. SEM ja digitaalinen mainonta

Tee nopea Google-haku kyselylle “Facebook Advertising College Class” – tai Instagram, tai TikTok tai Snapchat – ja ilmoita minulle, kun löydät korkeakoulusta orgaanisen tuloksen, joka tarjoaa jotain sisältöä. Odotan.

Potilashakija voi löytää LSU:n 2 499 dollaria Facebookin digitaalisen markkinoinnin asiantuntijan todistus haudattu hakutulosten sivulle 4. Mutta jälleen kerran, puhumme teoriasta vs. toteutuksesta. Katso vain odotettuja oppimistuloksia:

Ymmärrä tämä, ymmärrä se. Pintatason pohjamaali aihemateriaalista. Tämä ei tarkoita LSU:ta tai muuta yliopistoa, sillä he ovat rohkeita auttamaan kiinnostuneita oppijoita tutustuttamaan alaan. Se vain korostaa korkeakoulutuksen jyrkkää haastetta, kun luovan mainosmateriaalin A/B-testaus voi maksaa satoja tai jopa tuhansia dollareita.

Valitettavasti digitaaliseen mainontaan käytettiin 356 miljardia dollaria vuonna 2020.[1] Valtaosan kuluttivat muutamat valitut markkinointiasiantuntijat, jotka ovat oppineet tavoittamaan asiakkaita siellä, missä he viettävät kohtuuttoman paljon aikaa: haku- ja sosiaalisen median alustoilla.

Hakukonemarkkinointi, usein Google/YouTube/Bing-mainokset tai maksettu sosiaalinen hankinta (Facebook, Twitter, TikTok-mainokset jne.), auttaa yrityksiä tavoittamaan uusia asiakkaita osana kokonaisvaltaista markkinointistrategiaa. Digitaalinen mainonta on usein valvotuin muuttuja yrityksen kuluissa aina kylmään yleisöön kohdistamisesta (näyttömainokset) ostoskorin hylkäämisen uudelleenkohdistamiseen alennuksilla tai kertatarjouksilla (OTO).

Jos asiakkaan keskimääräinen elinkaariarvo tietylle tuotemerkille on 182 dollaria ja voit saada hänet ovelle 6,37 dollarilla mainoskuluilla, sinulla on työtä niin kauan kuin voit laskea.

8. Edistynyt affiliate-markkinointi

Bloggaajien ja sähköpostimarkkinoijien keskuudessa yleisesti käytetty lause sanoo “rahat ovat luettelossasi”. Se on metafora siitä tosiasiasta, että kuten aiemmin mainittiin, sähköpostilistasi on usein innokkaimpien ja uskollisimpien viestisi lähde. [repeat] Asiakkaat.

Ja vaikka se on täysin totta, vain harvat asiat ovat parhaita passiivisia tuloja (ja skaalautuvuutta), joita hyvin rakennetussa kumppaniohjelmassa on. (Niille, jotka eivät tiedä, affiliate-markkinointi on toisen yrityksen tuotteen myyntiä palkkiota vastaan).

Esimerkki 1: Suosittu hampaiden valkaisuyritys lähestyy TikTok-vaikuttajaa tuotteensa mainostamiseksi. He maksavat 15 000 dollarin sponsorointimaksun 30 sekunnin paikasta yhdessä vaikuttajan tulevista videoista. Alkuperäisen sponsorointimaksun lisäksi yritys tarjoaa 15,00 dollarin palkkion jokaisesta katsojasta, joka vierailee kiinnostuslomakkeella ja rekisteröityy antamalla nimensä ja sähköpostiosoitteensa. 15,00 dollarin CPA (cost-per-action) on ikivihreä suhde, joka kannustaa vaikuttajaa jatkamaan yrityksen mainostamista, jos/missä se on merkityksellistä heidän sisällössään.

Esimerkki 2: Tunnettu luottokorttiyhtiö tarvitsee tytäryhtiöpäällikön perustamaan ja seuraamaan kumppanisuhteita yli 1 000 rahoitussisällön julkaisijan kanssa. Kumppanuuspäällikkö käyttää yhtä useista saatavilla olevista kumppaniverkkoohjelmistoista luodakseen automatisoidun ohjelman, neuvotellakseen maksuista julkaisijoiden kanssa ja luodakseen ainutlaatuisia seurantamääritteitä ymmärtääkseen paremmin, milloin tietyt julkaisijat saavuttavat tai ylittävät halutut KPI-arvot. Luottokorttiyhtiö saa reaaliaikaiset raportit sidosyrityksen johtajalta vankan raportointihallintapaneelin kautta ja valitsee muutaman korkealaatuisen julkaisijan, joiden kanssa suoritetaan laajamittaisia ​​mainoskampanjoita.

Kummassakin esimerkissä kumppanimarkkinoija käyttää hallintatason ymmärrystään yleisesti käytetyistä kumppaniohjelmistoista luodakseen mainostajan ja julkaisijan suhteen, joka hyödyttää molempia osapuolia. Yhden miehen esityksenä sinun odotetaan tuntevan evästeiden seurannan, palvelinpohjaisen seurannan ja kaikki monimutkaiset ominaisuudet, jotka liittyvät sen varmistamiseen, että konversiot tapahtuvat kaikissa laitteissa ja selaimissa silloin, kun niiden on tarkoitus.

Vaikuttajat ja julkaisijat haluavat saada palkkaa palkkioista, ja brändit eivät halua käsitellä seurauksia, kun asiat eivät seuraa oikein. Sinun on oltava A-pelissäsi täällä, mutta saat siitä usein komean palkan.

9. Verkkokaupan hallinta

Dropshipping, Amazon FBA, Shopify, Alibaba. Se on sanakeittoa siitä, mikä on tullut hellästi tunnetuksi sähköiseksi kaupankäynniksi monien eteenpäin katsovien yrittäjien keskuudessa viimeisten 25 vuoden aikana. En tarkoita sitä, että paikallinen Kohl vie kivijalkakaupan toimipisteitään verkkoon (vaikka se on myös sähköistä kaupankäyntiä), puhun pienten laatikoiden jälleenmyyjistä, jotka kilpailevat vakiintuneiden jättiläisten kanssa digitaalisessa tilasta. ekosysteemi.

Kerran pieni startup, joka yritti myydä partaveitsiä (hei Dollar Shave Club). Paikallinen vaateputiikki yrittää saada uutta tuotevalikoimaansa markkinoille. Pienen kaupungin taidegalleria yrittää saada vetoa. Maailman Daavid, ei Goljatit.

Näillä yrityksillä on usein vaikeuksia selviytyä siitä, koska niiden digitaalinen läsnäolo ei auta saamaan toimeentuloa, kun niiden fyysinen sijainti ei toimi. Jopa paikalliset leipomot voivat kymmenkertaistaa liiketoimintansa oikeanlaisten verkkokauppajärjestelmien avulla. Ja jokaista tusinaa kamppailevaa yritystä kohden näet yhden otsikon, jossa lapsi murskaa sen.

Vaikka asiat ovat edenneet pitkälle ja tee-se-itse digitaalisia julkisivuvaihtoehtoja on runsaasti, totuus on, että useimmat pienyritysten omistajat eivät ymmärrä eroa vain osakkeidensa listaamisen ja verkkosivustoarkkitehtuurin, CRO:n, SEO:n ja maksetun mainonnan välillä. saadakseen kaiken irti kaupastaan.

🔥 Empfohlen:  Tulet yllättymään siitä, kuinka paljon TikTok maksaa sinulle miljoonasta katselukerrasta

Vaikka selvitettävää on paljon, pelkkä verkkokaupan perustaminen, käyttäjäystävällisen ja helppokäyttöisen navigoinnin tekeminen sekä maksuyhdyskäytävän luominen on usein pienten yritysten omistajille liikaa.

10. Projektinhallinta, freelance-tuki ja ulkoistaminen

Tulee aika, jolloin yritysten omistajat ymmärtävät melkein yleisesti yhden asian: he eivät voi tehdä kaikkea.

On vaikea päästää irti. On vaikea olla tekemättä mikrohallintaa, kun sinusta tuntuu, että olet ainoa, joka voi ja tekee asiat oikein. Mutta yrityksesi tiettyjen osien luopuminen on lähes varmasti naula arkkuun, kun kyse on yrityksen kasvattamisesta ja ylläpitämisestä.

Jotkut yrittäjät tietävät tämän, ja he ovat itse asiassa valmiita ottamaan ensimmäisen askeleen, mutta he eivät tiedä mistä aloittaa tai mitä ulkoistaa. He ymmärtävät sen väärin, tuhlaavat rahaa ulkoistamalla väärän asian, ja nyt heillä ei ole aikaa, rahaa ja järkeä. Siinä projektinhallinnan asiantuntija voi auttaa.

Asiantuntijana tutustut asiakkaan yritykseen läheisesti, järjestät sen ylhäältä alas ja autat heitä löytämään oikeat alueet, joissa voit valita freelance-/sopimustuen, jos FTE-työntekijöiden palkkaaminen ei ole pöydällä.

Aloitat keskustelemalla perusteellisista toimintatavoista, yrityksen tavoitteista ja kasvumahdollisuuksista. Systematisoit ja organisoit projekteja suosituissa projektinhallintaohjelmistoissa (Asana, Trello, Basecamp ja monet muut), ja pääset etsimään nykyisen työnkulun tehottomuuksia, joita voit tehokkaasti (ja edullisesti) vuokrata helpottamaan. painetta yritysten omistajille, jotka kamppailevat toiminnan hallinnan ylläpitämisessä.

Yksityiskohtaisesti suuntautuneelle siistifriikkille se on täydellinen tekninen työ. Ja se on yksi yritys, joka kehuu sinua yhä uudelleen ja uudelleen, kun asiat alkavat toimia sujuvammin kuin Trea Turnerin äskettäinen liukuminen kotiin.

  • Opettamisen arvoisia työkaluja: Asana, Trello, Basecamp, LiquidPlanner, Ryhmätyö
  • Kursseja kannattaa käydä: Yksinkertainen oppiminen, BrainSensei

Huomautus kirjoittajalta

Tuhatvuotena, joka kasvoi tiedon huipulla – aikana, jolloin henkilökohtaisista tietokoneista tuli yleisiä ja World Wide Web syntyi – harvat asiat laukaisevat nostalgiaa kovemmin kuin viittauksen näkeminen “poissaviestiin” (AIM) tai fyysisesti kivettyneet jäänteet. myöhässä olevasta Blockbuster VHS -nauhasta (jonka murskasi Redbox…jonka sitten murskasi Netflix).

90-luvun loppu ja 2000-luvun alku olivat todella sukupolveni teknologian loistoaikaa. GoldenEye, Pokemon Snap, Myspace, meillä oli kaikki. Ja silmänräpäyksessä kaikki oli poissa.

Harvat asiat muistuttavat minua ikääntymisestäni enemmän kuin Z-sukupolven liikekumppanin väittämän, että he eivät ole koskaan kuulleet siitä. Tämä ei varmasti voi olla totta. Kuinka kokonaiselta sukupolvelta voitaisiin riistää kaikki suurimmat asiat, jotka liittyivät ei niin kaukaiseen menneisyyteen?

Surullinen todellisuus sai minut ajattelemaan, kuinka nopeasti asiat muuttuvat, etenkin teknologiarintamalla.

Tuo melankolinen hetki muuttui kuitenkin nopeasti humoristiseksi, kuten pian muistin grillauksen, jonka Mark Zuckerberg todisti Capitol Hillillä Cambridge Analytica -skandaalin jälkeen vuoden 2016 vaalien jälkeen. Se oli kuin olisi kuunnellut koululaisten kysymystä [in their attempt to regulate] yksi planeetan älykkäimmistä miehistä juuri sillä alalla, jonka asiantuntija hän oli.

Heidän ongelmansa? He yrittivät kääriä päänsä kiinnostuksiin perustuvan mainonnan ja sitoutumiseen perustuvan algoritmisen jakelun ympärille lennossa. Jos sinulla ei ole digitaalisen markkinoinnin taustaa, onnea siihen.

Ongelman juuri

Kongressin kyvyttömyys ja pintatason ymmärrys sosiaalisen median behemotista (ja niiden mainosalustasta) paljasti yhden tuskallisen ilmeisen tosiasian:

Perinteinen korkeakoulutus – ja jopa logiikka ja kriittinen ajattelu, jos annamme kongressin epäilyn hyödyksi – auttaa surullisesti pian valmistuvia hankkimaan kovia taitoja, joita he tarvitsevat navigoidakseen nykypäivän teknologiamielisessä liiketoimintaekosysteemissä. Mutta tavallaan se ei ole heidän vikansa.

Jopa Digital Marketing 301 Amerikan arvostetuimmassa yliopistossa ei pysty opettamaan keskitason – puhumattakaan mestaritasosta – taitoja, joita suuret teknologiayritykset ja itsenäiset miljonäärit käyttävät päästäkseen eteenpäin. Ja silti, tavallaan se ei ole myöskään korkeakoulutuksen vika.

Digitaalisen markkinoinnin ydinkonseptit, kuten hakukoneoptimointi, maksullisen median ostaminen, verkkokaupan perustaminen, suppilon muuntokurssin optimointi, etenevät aivan liian nopeasti, jotta muodollinen koulutus ei pysy perässä. Asiaa mutkistaa entisestään se, että kaikki maisteritason ammatinharjoittajat ovat verotuksellisesti kannustettuja jatkamaan taitojensa käyttöä työvoimassa verrattuna akateemiseen osallistumiseen millä tahansa mielekkäällä tavalla. (Luuletko, että Amazon antaa käyttöliittymän muunnosasiantuntijoiden kävellä pois ilman taistelua?)

Joten Z-sukupolvi – tai mikä tahansa ikääntynyt digitaalinen maanmies, jonka kiinnostus herää nähdessään lyhenteet CRO, CRM tai SEM – on sinun aikasi loistaa. Jos tulet työelämään ensimmäistä kertaa, harkitset uranmuutosta tai digitaalinen nomadielämä kutsuu, näiden välttämättömien taitojen hallitseminen voi auttaa sinua.