Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 Facebook-ryhmää, jotka räjähtävät blogisi tai yrityksesi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 Facebook-ryhmää, jotka räjähtävät blogisi tai yrityksesi

Käytätkö suurta Facebook-ryhmäluetteloa blogisi tai verkkoliiketoimintasi kasvattamiseen?

Jos ei, voit harkita sitä.

Tehokkaan Facebook-ryhmäluettelon käyttäminen voi auttaa räjähtämään blogisi tai yrityksesi kasvua useilla tavoilla. Facebook-ryhmät eivät ainoastaan ​​tarjoa samanhenkisten ihmisten yhteisöä, jolta voit oppia, vaan saat myös välittömän pääsyn vakiintuneeseen tukiverkostoon.

Vielä parempi, tervehdi tuhansia muita pienyritysten omistajia, jotka myös etsivät mahdollisia yhteistyömahdollisuuksia.

Laaja Facebook-ryhmäluettelo on ehdottoman välttämätöntä:

Nyt, jos sinulla ei ole vielä suurta Facebook-ryhmäluetteloa, älä huoli. Voit varastaa luetteloni suosituimmista Facebook-ryhmistä (kaikki linkit alla). Se ei ole kattava Facebook-ryhmähakemisto (sellaista ei ole olemassa), mutta ne ovat kaikki erittäin aktiivisia, eikä saavutuksillasi ole rajoituksia.

Huomautus: Jokaisella ryhmällä on omat säännöt ja usein tietyt ohjeet liittymiseen. Ole tarkkana ja noudata kunkin ryhmän voimassa olevia sääntöjä.

Kukaan ei arvosta henkilöä, joka on kiinnostunut yksinomaan itsensä mainostamisesta tai linkkien poistamisesta. Ole kohtelias jo olemassa oleville keskusteluille ja tee parhaasi antaa arvoa ryhmälle ennen kuin mainostat blogia tai yritystäsi.

1. DollarSprout Ultimate Blogging Group

DollarSprout Ultimate Blogging Group on loistava ryhmä, jos haluat vakavasti kasvattaa blogiasi, lisätä liikennettäsi ja ansaita rahaa. Ryhmää johtavat Ben ja Jeff, kaverit, jotka perustivat henkilökohtaisen rahoitussivuston DollarSprout.

Ryhmä on erittäin aktiivinen, joten et koskaan tunne jääväsi paitsi arvokkaista neuvoista ja vinkeistä bloggaamisen suhteen.

2. Inspirated Bloggers Network

Tabitha Philenin Facebook-ryhmä on yksi suosituimmista Facebook-ryhmistä, jossa on yli 12 000 jäsentä. Se on täydellinen paikka bloggaajille ja sosiaalisen median yrittäjille kouluttaa ja rohkaista toisiaan.

The Inspiroitu bloggaajien verkosto oli aikoinaan erittäin aktiivinen ryhmä, jossa uusia ketjuja julkaistaan ​​päivittäin, mutta se on hiljattain suljettu. Voit kuitenkin etsiä ryhmän vanhoista viesteistä. Se sisältää edelleen runsaasti tietoa uusille ja kokeneille bloggaajille.

🔥 Empfohlen:  JS-virheilmoituksen tai tekstin kääntäminen Magento 2:ssa

3. Rock Your Blog & Biz

Jos pidät keskusteluihin osallistumisesta, merkityksellisten ihmissuhteiden rakentamisesta, tuen ja neuvojen saamisesta ja hauskanpidosta opiskellessasi keinuttamaan blogiasi tai yritystäsi, Rock Your Blog & Biz on täydellinen sinulle.

Isännöi Kirsten Rosetti, voit liittyä tuhansien bloggaajien ja pienyritysten omistajien joukkoon, joilla kaikilla on yksi yhteinen tavoite: käytä sosiaalista mediaa mainostaaksesi tehokkaasti toistensa sisältöä.

Jos haluat parantaa sisältömarkkinointipeliäsi, tämä on oikea paikka.

4. Online-imperiumien rakentaminen, HumanProofDesigns.com

Jos sinulla on blogillesi tietty markkinarako ja haluat parhaita neuvoja markkinaraon markkinoimiseen ja siitä, miten voit ansaita siitä eniten rahaa, tämä ryhmä on se, mitä tarvitset.

Korkealla aktiivisuustasolla ja yli 10 000 jäsenellä löydät yhteisö ja neuvoja, joita etsit tästä ryhmästä.

5. Blogging 101:ssä

Bloggaaminen 101 on olennainen hyvälle Facebook-ryhmäluettelolle. Löydät blogiisi hyödyllisiä neuvoja, kuten liikenteen kasvattamista ja tulojen hankkimista.

Tämä on uskomattoman aktiivinen ryhmä, joten opit varmasti paljon jäseniltä hetkessä, ja sinulla on myös loistava foorumi kysymysten ja näkemysten jakamiseen.

6. Älykäs passiivinen tuloyhteisö

Jäsenenä Älykäs passiivinen tuloyhteisövoit osallistua keskusteluihin bloggaamisesta, podcasteista ja muista online-liiketoiminnan kiinnostuksen kohteista ryhmän muiden jäsenten kanssa.

Tämä ryhmä on erittäin aktiivinen ja siinä on yli 45 000 jäsentä, joten sinulla on paljon “opettajia”, joilta oppia.

7. Blogging Like We Mean It

Ei ole väliä missä vaiheessa olet blogi- tai yritysmatkallasi, Carlyn tavoitteena on auttaa sinua menestymään.

Jos olet kiinnostunut viikoittaisista Q+A-säikeistä ja joka toinen viikko Facebook-livevideoista kaikesta bloggaamisesta, tämä on ryhmä löydät uskomattoman hyödyllisen.

8. Blogi Passion Project

Jos päivittäiset viestiketjut kasvun edistämiseksi, kuukausittaiset haasteet, joissa on oppaita, jotka auttavat blogin kasvua, ja mahdollisuudet osallistua lahjoihin ja saada näkyvyyttä, kuulostavat kiinnostavilta, Blogi Passion Project on sinulle sopiva.

🔥 Empfohlen:  Kuinka voittaa sähköisen kaupankäynnin epäonnistuminen

Blog Passion Project on vielä suhteellisen pieni (alle 1 000 jäsentä), mikä on erittäin hyödyllinen tiiviin yhteisön luomisessa muiden ryhmän bloggaajien kesken.

9. Entrepreneur Hustle

Onko sinulla liiketoimintaa ja halua viedä se seuraavalle tasolle? Yrittäjä Hustle on luonut Danny Viega, jonka tavoitteena on auttaa muita oppimaan kasvattamaan liiketoimintaansa 6- ja 7-numeroiseksi. Yli 65 000 jäsenellä tämä ei ehkä ole “tiukka yhteisö”, mutta opit varmasti hetkessä yhden tai kaksi.

10. Facebook Ad Hacks

Joten kuulit, että Facebook-mainokset ovat hyvä vaihtoehto kasvattaa ja skaalata liiketoimintaasi. Mutta totuus on, että jotkut liiketoimintamallit sopivat paremmin Facebook-mainoksiin kuin toiset. Jos yrityksesi sopii hyvin, suosittelen ehdottomasti liittymistä Facebook Ad Hacks.

Itse asiassa menin takaisin ja muokkasin tätä Facebook-ryhmäluetteloa vain, jotta voisin sisällyttää tämän ryhmän. Jos haluat käyttää Facebook-mainoksia lisätäksesi bränditietoisuutta, ohjata liikennettä tai jopa löytää uusia asiakkaita, tämä on arvovaltaisin ryhmä, jonka olen tavannut.

Cat Howell tuo sinulle aina viimeisimmät Facebook-mainokset. Viikoittaisissa Facebook Live -päivityksissään hän käsittelee mainosalustan muutoksia ja parhaiden käytäntöjen vinkkejä, jotka auttavat sinua kohdistamaan enemmän asiakkaita ja lisäämään myyntiäsi.

Yksi suurimmista ryhmistä ympärillämme on 146 000 muuta edistynyttä Facebook-mainostajaa aina paikalla pomppimassa ideoita edestakaisin. Mainosbudjetin ja kohdistuksen kaltaisista asioista aloitussivun optimointiin ja tulospuutteisiin, ne kattavat sen, Facebook Pixel, ja enemmän. Jos olet rakkaus/viha-suhteessa Facebook-mainosten kanssa, tämä on oikea paikka.