Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 helppoa tapaa saada passiivisia tuloja autollasi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 helppoa tapaa saada passiivisia tuloja autollasi

Jos omistat auton, tiedät, että auton maksut, bensa, huolto ja korjaukset voivat kasvaa nopeasti.

Itse asiassa AAA:n mukaan auton omistaminen maksaa keskimäärin 706 dollaria kuukaudessa.[1] Mutta on olemassa tapoja kompensoida kustannuksia muuttamalla autosi passiiviseksi tulonhankintatyökaluksi.

10 älykästä tapaa ansaita passiivisia tuloja autollasi

Jos päätät hyödyntää näitä mahdollisuuksia, sinun ei tarvitse tehdä muutoksia aikatauluihisi tai elämäntapaasi. Voit käyttää autoasi normaalisti ja ansaita ylimääräistä rahaa samalla kun teet sen.

Seuraa kilometrimäärääsi

Jotkut yritykset maksavat sinulle vastineeksi kilometritiedoistasi. Jos ajat paljon etkä välitä näiden tietojen myymisestä, tämä on yksinkertainen tapa ansaita passiivisia tuloja autollasi.

1. Tapestri

paikkatietojen välittäjä, Tapestri tekee yhteistyötä suurten tuotemerkkien kanssa auttaakseen heitä ymmärtämään kuluttajien ostotottumuksia. He tekevät tämän myymällä kaikkien sovellusta käyttävien nimettömiä sijaintitietoja.

Jos käytät Snapchatia, Instagramia, Facebookia, TikTokia, Wazea tai miljoonaa muuta sovellusta, annat jo sijaintitietosi ilmaiseksi. (Suostit, kun latasit ja käynnistit sovelluksen).

Tapestrin avulla asennat sovelluksen ja unohdat sen. Se siitä. Se seuraa sijaintihistoriaasi, kun ajat ympäri kaupunkia autollasi. Sinun ei tarvitse olla vuorovaikutuksessa sovelluksen kanssa millään tavalla, ja teet sen ansaita jopa 25 dollaria kuukaudessajoka kuukausi, vain siksi, että se jätetään asennettuna.

Tienasin hieman yli 5 dollaria sovelluksen ensimmäisten 10 päivän aikana, enkä voisi väliä, jos Target haluaa nimettömästi tietää, että työskentelen kotoa pitkin päivää.

2. OnMyWay

Matkalla on tiedonkeruusovellus, joka auttaa estämään hajamielistä ajamista. Jos menet verkkosivustolle ja kirjoitat puhelinnumerosi, saat linkin sovelluksen lataamiseen. Ansaitset 10 dollaria pelkästään sen lataamisesta ja 0,05 dollaria jokaisesta ajetusta kilometristä ilman tekstiviestejä.

Vaikka et saa käteismaksua pankkitilillesi, PayPal- tai Venmo-tilillesi, voit vaihtaa tulosi sovelluksen sisäisiin sopimuksiin tai muihin, vähemmän tunnettuihin liikkeisiin, kuten Hollywood Sensation tai Jordan Lash. Nämä tarjoukset ovat kuponkikoodeja, jotka mainostajat ovat ostaneet ja joiden arvo vaihtelee 10 dollarista 100 dollariin.

3. Mobilo

Mobilo on sovellus, joka pyrkii lopettamaan hajamielisen ajamisen palkitsemalla käyttäjiä pisteillä käteisen sijaan. Sovellus aktivoi Google Mapsin tai muun GPS-sovelluksen puhelimessasi. Jos se havaitsee yli 12 mph nopeuden vähintään kahden minuutin ajan, saat pisteitä.

Mobilo palkitsee sinut yhdellä pisteellä joka minuutti, jos et käytä puhelintasi. Siitä vähennetään piste aina, kun käytät puhelinta ajon aikana. Voit lunastaa pisteesi uuteen kryptovaluuttaan Mobiloon. Yhtiö toteaa, että jatkossa vakuutusyhtiöt ja muut turvallista ajamista arvostavat ottavat Mobilon maksuvälineeksi.

Helmikuusta 2020 alkaen ainoa tuote, jonka voit ostaa kryptovaluutalla, on Mobilio Airbag, joka voi auttaa sinua, jos joudut onnettomuuteen Zipcarin tai Share Now -ajon aikana. Jos ostat sen 30 minuuttia ennen kyytiä etkä käytä puhelinta matkan aikana, voit maksaa vahingonkorvauksen Mobilio Airbagilla Zipcar tai Share Now veloittaa sinulta.

🔥 Empfohlen:  17 helppoa temppua tarttuvien otsikoiden ja otsikoiden kirjoittamiseen

Vuokraa se

Aivan kuten voit vuokraa huone tai koko kotisi Airbnb:n kautta, voit vuokrata autosi ja julkaista tiedot eri sovellusten kautta. Tämä voi olla loistava vaihtoehto, jos et käytä ajoneuvoasi usein, koska asut kaupungissa tai työskentelet kotoa käsin.

4. Kiertoajelu

Kiertää on auton jakamissovellus, jonka avulla auton omistajat voivat muodostaa yhteyden ihmisiin, jotka haluavat vuokrata ajoneuvon. Yrityksen mukaan voit käyttää sitä ansaitaksesi satoja dollareita kuukaudessa niin kauan kuin autosi täyttää sen vaatimukset:

  • Mallivuosi on 2010 tai uudempi
  • Ajettu alle 125 000 mailia
  • Mahtuu enintään 8 matkustajaa

Aloita Getaroundin käyttö luomalla ilmainen tili, joka sisältää tiedot, kuten päivämäärät, jolloin autosi on saatavilla, sekä nouto- ja palautuspaikka. 30 päivän ilmaisen kokeilun jälkeen maksat 99 dollarin kertamaksun ja 20 dollarin kiinteän kuukausimaksun jatkaaksesi sovelluksen käyttöä.

Getaroundin edustaja asentaa Getaround Connectin, laitteen, jonka avulla vuokraajat voivat paikantaa ja avata autosi. Saat myös digitaalisen avaimen, jotta voit käyttää autoasi ja avata sen lukituksen puhelimestasi milloin tahansa. Lisäksi autossasi on miljoonan dollarin vakuutus, kun vuokraat sen.

5. Turo

Turo on toinen autonjakosovellus. Yhtiö ilmoittaa, että voit käyttää sitä ansaitaksesi 500 dollaria kuukaudessa tai enemmän, jos omistat auton, joka on rekisteröity missä tahansa osavaltiossa New Yorkia lukuun ottamatta. Alusta edellyttää myös, että autosi:

  • Ole enintään 12-vuotias
  • Ajettu 130 000 mailia tai vähemmän
  • Arvo ei ylitä 150 000 dollaria

Rekisteröidy Turoon luomalla tili ja napsauttamalla “Lista autosi”. Syötä sieltä tiedot, kuten merkki, malli ja rekisterinumero. Kerro myös tietoja, kuten tavaratilan määrä ja onko autossasi ominaisuuksia, kuten sisäänrakennettu GPS tai nahkaistuimet.

Vaikka Turo ehdottaa autollesi päivähintaa, voit valita oman maksusi. Valitsemasi vakuutusturva määrittää, kuinka suuren osan vuokramaksuista saat.

Tässä on yleiskatsaus vaihtoehdoistasi.

  • Vakiosuunnitelma: Jos valitset vakiosuunnitelman, saat vastuusuojan ja suojan fyysisiltä vahingoilta. Saat myös taskussa 70 % matkasi hinnasta.
  • Premium-suunnitelma: Saat kotiin 65 % matkasi tuloista, jos valitset premium-paketin. Tämä vaihtoehto on samanlainen kuin vakiosopimus, mutta sisältää myös kulumisen ja vuokratulon menetyksen.
  • Perussuunnitelma: Perussuunnitelma ei kata kulumista tai vuokratulon menetystä. Turo maksaa 20 % alkuperäisestä 3 750 dollarista kaikista autovahingoista ja 100 % sen jälkeen. Saat itsellesi 85 % matkasi hinnasta.
🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä rahaa metaversessa (20 todistettua tapaa)

The Platform Shopin omistaja Jeremy Poland on käyttänyt Turoa vuokratakseen Porsche Cayennensä liikematkustajille Houstonissa. Hän ansaitsi 400 dollaria viikossa kahdesta vuokrasessiosta, jotka kestivät kolmesta neljään tuntia.

Niille, jotka haluavat käyttää palvelua, Puola tarjoaa neuvoja: “Jotta haluat ansaita paljon rahaa Turosta, pidä autosi puhtaana, jätä avaamattomat purukumipakkaukset ja laita ajoneuvosi uudelleen ajoittain”, hän sanoi. Hän selitti myös, että mitä ylellisempi autosi on, sitä enemmän ansaitset.

Aiheeseen liittyvä: 16 passiivista tulosovellusta, joita kaikkien pitäisi käyttää

6. HyreCar

Toisin kuin Getaround ja Turo, HyreCar antaa autonomistajille mahdollisuuden vuokrata ajoneuvonsa Uber- ja Lyft-kuljettajille. Käytä sitä luomalla ilmainen profiili, jossa on kuvia autostasi, rekisteröintitiedot ja Uber- tai Lyft-katsastusasiakirjat. Jos et ole tarkastanut autoasi Uberilla tai Lyftillä, voit maksaa 30 dollaria ja rekisteröityä RideShare-mekaanikko.

Saat ilmoituksen aina, kun joku haluaa vuokrata autosi HyreCarin kautta. Sitten sinun on hyväksyttävä heidän pyyntönsä 24 tunnin kuluessa ja sovittava kuljettajan kanssa, että annat heille avaimesi ja vahvistat heidän ajokorttinsa. Saat palkan heti, kun kuljettaja noutaa ajoneuvosi.

Vuokrauksen päätyttyä sovitte kuljettajan kanssa palautusajan ja -paikan.

HyreCar-verkkosivuston mukaan voit ansaita jopa 1 000 dollaria kuukaudessa, jos vuokraat autosi yhteiskuljettajaa varten.

Kääri se mainoksilla

Jos ei häiritse ajaminen tarrojen tai kääreiden kanssa autossa, voit tehdä sen saada palkkaa mainosten sijoittamisesta autoosi.

7. Carvertise

Carvertise on Wilmingtonissa, Delawaressa sijaitseva mainostoimisto, joka yhdistää Amazonin ja Sprintin kaltaiset tuotemerkit kuljettajiin, jotka haluavat ansaita ylimääräistä rahaa sijoittamalla autoihinsa mainostarroja. Sillä on toimipisteitä New Yorkissa, Los Angelesissa, Chicagossa, Dallasissa, Philadelphiassa ja Bostonissa.

Ansaitaksesi rahaa Carvertisen avulla sinun tulee ajaa vähintään 30 mailia päivässä ja omistaa vuoden 2008 tai uudempi auto. Kun täytät lyhyen kyselylomakkeen verkkosivuillaan, yritys löytää sinulle brändin, joka mainostaa usein vierailluilla alueilla.

Jos Carvertise uskoo, että sopisit hyvin, siirry johonkin sen henkilökohtaisesta toimipisteestä, jotta edustaja voi laittaa auton kääremainoksen autoosi. Voit valita osittaisen tai täydellisen wrap-mainoksen ja ansaita 300–1 200 dollaria kampanjaa kohden.

Kampanjat kestävät keskimäärin kolmesta neljään kuukautta. Carvertise poistaa mainoksen autostasi heti kampanjan päätyttyä.

Aiheeseen liittyvä: 13 sovellusta, joiden avulla voit ansaita rahaa asioiden toimittamisessa

8. Kääri

Kääri työskentelee sellaisten tuotemerkkien kanssa, jotka haluavat mainostaa tarjontaansa “rullavien mainostaulujen” avulla. He sijoittavat kääremainoksia autoihin ja maksavat kuljettajille sen mukaan, kuinka monta mailia he ajavat. Jos haluat ansaita rahaa Wrapifylla, sinun on läpäistävä taustatarkistus ja ajauduttava vuoden 2010 tai uudemmalla ajoneuvolla.

🔥 Empfohlen:  Kuinka kasvattaa verkkokauppamyyntiäsi lomien aikana asiakastuen kautta

Jos haluat rekisteröityä käyttämään Wrapifya, lataa sen sovellus ja luo tili. Sovellus seuraa ajotottumuksiasi ja lähettää sinulle kampanjatarjouksia usein vierailemiesi paikkojen perusteella. Jos näet sinua kiinnostavan kampanjan, rekisteröidy siihen ja mene läheiseen Wrapify-myymälään käärimään autosi.

Kampanja-alueella ajettujen kilometrien määrä ja valitsemasi kääretyyppi määräävät ansaitsemasi summan. Jos valitset täyden kääreen, voit ansaita 264–452 dollaria kuukaudessa. Osittaisella paketilla ansaintapotentiaalisi vaihtelee 196 dollarista 280 dollariin kuukaudessa.

9. Paikalliset yritykset

Paikalliset yritykset etsivät jatkuvasti uusia ja luovia tapoja mainostaa tuotteitaan ja palveluitaan. Tämä avaa sinulle mahdollisuuden ottaa yhteyttä heihin ja kysyä, maksaisiko he sinulle nimensä, puhelinnumeronsa ja logonsa sijoittamisesta autoosi.

Jos he ovat kiinnostuneita, ehdota reilu tarjous – esimerkiksi noin 100–300 dollaria kuukauden mittaisesta kampanjasta – ja neuvottele sieltä. Muista, että vuosia toimineella yrityksellä voi olla suurempi budjetti, mutta aloittava yritys saattaa olla halukkaampi maksamaan mainoksista.

Kun olet päättänyt kampanjan hinnasta ja kestosta, voit työskennellä paikallisen kylttien valmistajan kanssa luodaksesi magneettikilven, joka kiinnitetään autoosi.

10. Ilmainen automedia

Ilmainen automedia on ei-perinteinen markkinointiyhtiö, joka maksaa kuljettajille mainosten sijoittamisesta autoihinsa. Jos haluat ansaita rahaa yrityksen kanssa, täytä online-hakemus. Jos sinut hyväksytään, yritys lähettää sinulle ohjelmatiedot sähköpostitse.

Kun olet valinnut kampanjan, Free Car Media lähettää sinulle postitse takaikkunasi mainoksen, jossa on ohjeet sen kiinnittämiseen autoosi. Jos haluat ansaita enemmän rahaa ja ajaa ympäriinsä mainoksen kanssa koko autossasi, se ohjaa sinut läheiseen paikkaan ammattimaista asennusta varten.

Useimmat Free Car Media -ohjelmat kestävät 6–24 kuukautta ja maksavat 50–400 dollaria kuukaudessa.

Ole varovainen sijoittaessasi rahaa etukäteen

Kun etsit keinoja tehdä passiivisia tuloja autosi kanssa pysy kaukana kaikista yrityksistä, jotka vaativat sinua tekemään etukäteissijoituksia. Jos joudut maksamaan mainoksen lisäämisestä tai poistamisesta autostasi, etsi muualta. Useimmissa tapauksissa lailliset yritykset eivät veloita sinua työskentelystä heille.

On myös tärkeää olla realistinen sen rahamäärän suhteen, jonka voit ansaita autollasi. Nämä mahdollisuudet eivät korvaa kokopäivätyötäsi, mutta ne voivat auttaa kompensoimaan autoon liittyviä kuluja, kuten lainan maksua, polttoainetta tai huoltoa. Vaikka autosi maksettaisiin takaisin, ylimääräinen tulonlähde ei koskaan haittaa.