Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 Internet-tilastoa, jotka jokaisen markkinoijan tulisi tietää vuonna 2023 [Infographic]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 Internet-tilastoa, jotka jokaisen markkinoijan tulisi tietää vuonna 2023 [Infographic]

Haluatko olla osa kasvavia verkkokauppamarkkinoita? Ennen kuin aloitat, on tärkeää ymmärtää verkkokaupan kulmakivi – Internet.

Internetin käyttötilastot avaavat silmäsi verkkokauppamarkkinoiden toimintaan. Tässä artikkelissa perehdymme Internetin tilastoihin ja yleisimmin kysyttyihin Internetiin liittyviin kysymyksiin, kuten kuinka monta ihmistä käyttää Internetiä, kuinka monta verkkosivustoa on ja kuinka paljon aikaa keskimääräinen ihminen viettää Internetissä.

Näiden Internetin käyttötilastojen avulla saat paremman käsityksen siitä, millaista verkkokauppayrityksesi tulisi olla ja mitä se kohtaa, jotta tiedät, miten digitaalisen markkinointistrategiasi laaditaan.

Tarpeeksi sanottu. Mennään suoraan Internetin perusasioihin ja katsotaan kymmentä tärkeintä internetin käyttötilastoa, jotka kaikkien verkkokaupan markkinoijien ja yrittäjien on tiedettävä.

1. Kuinka monet ihmiset käyttävät Internetiä?

Yksi ensimmäisistä Internetin käyttötilastoista, jotka sinun on tiedettävä, on kuinka monta ihmistä käyttää Internetiä.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Vuodesta 2022 lähtien aktiivisia internetin käyttäjiä on 4,95 miljardia (DataReportal, 2022). Se merkitsee 192 miljoonan vuoden lisäystä vuoden 2021 lukuihin verrattuna. Neljä prosenttia aktiivisten internetin käyttäjien kasvu maailmanlaajuisesti on neljä kertaa nopeampaa kuin väestön kokonaiskasvu, joka on yksi prosentti.

Kun otetaan huomioon, että maailmassa on 7,91 miljardia ihmistä, internetin levinneisyysaste on noin 62,6 prosenttia. Toisin sanoen lähes kaksi kolmesta ihmisestä ympäri maailmaa on aktiivisia internetin käyttäjiä.

Ja koska verkossa on niin paljon tekemistä, on myös tärkeää tietää muut Internetin käyttötilastot ja mikä tärkeintä, Internetin suosituimmat käyttötavat.

Tiedonhaku on Internetin käyttäjien suosituin toiminta: lähes kuusi kymmenestä internetin käyttäjästä selaa ja hakee tietoa verkosta. Tätä seuraa yhteydenpito ystäviin ja perheeseen (54,2 prosenttia), uusimpien uutisten ja tapahtumien pysyminen ajan tasalla (50,8 prosenttia) sekä videoiden, TV-ohjelmien ja elokuvien katselu (49,8 prosenttia).

2. Kuinka monella prosentilla maailmasta on Internet-yhteys?

Maailma on kulkenut pitkän tien sen jälkeen, kun Internet tuli julkisesti saataville vuonna 1991 – 30 vuotta sitten nyt. Yhdeksän vuotta myöhemmin vuosituhannen vaihteessa, 361 miljoonaa ihmisillä ympäri maailmaa oli pääsy Internetiin.

Kelaa eteenpäin kaksi vuosikymmentä tähän päivään, yli kuusi kymmenestä tai 65,6 prosenttiaTarkemmin sanottuna koko maailman väestöstä on Internet-yhteys (Internet World Stats, 2021).

Ei pitäisi tulla yllätyksenä, että suurin ja väkirikkain maanosa Aasiassa asuu suurimmalla osalla maailman internetin käyttäjistä.

Itse asiassa, lähes neljännes (24,4 prosenttia) maailman internetin käyttäjistä sijaitsee Itä-Aasiassa – alueella, jolla on eniten internetin käyttäjiä.

Tämän jälkeen tulevat Etelä-Aasia 17,7 prosentin osuudella ja Kaakkois-Aasia 9,9 prosentin osuudella maailman internetin käyttäjistä.

Huolimatta Internetin yleisyydestä Aasiassa, Afrikassa on nopeimmin kasvava verkkoväestö. Suurin osa nopeimmin kasvava verkkopopulaatio sijaitsevat Afrikassa, ja Kongon tasavalta johtaa maksua – tammikuussa 2020 internetin käyttäjien määrä maassa kasvoi 126 prosenttia vuodentakaiseen verrattuna.

🔥 Empfohlen:  Varun Dua - Ackon ja seuraavan Shark of Shark Tank Intian perustaja

3. Mobiili-Internetin käyttäjien määrä maailmanlaajuisesti

Internet-tilastot-grafiikka3

Tällä hetkellä niitä on 4,28 miljardia ainutlaatuisia mobiili-internetin käyttäjiä maailmanlaajuisesti, mikä edustaa noin 54,6 prosenttia maailman väestöstä (Statista, 2020).

Tämä tarkoittaa, että ulos 5,2 miljardia Maailman matkapuhelimen omistajista yli kahdeksan kymmenestä käyttää puhelintaan Internetiin.

Itse asiassa matkapuhelimet ovat suosituin laite, jolla käyttäjät käyttävät Internetiä – 50,2 prosenttia kokonaisverkkoliikenteestä tulee matkapuhelimien kautta. Se on jopa enemmän kuin kannettavat tietokoneet (47,1 prosenttia) ja tabletit (2,6 prosenttia) yhteensä.

Eikä luultavasti olisi yllättävää, jos mobiili-internet-käyttäjien määrä jatkaa kasvuaan. Tämä johtuu erityisen todennäköisestä mobiili-internet-yhteyksien nopeuksista, jotka kasvoivat 22 prosenttia vuodesta 2019 vuoteen 2020.

4. Kuinka paljon aikaa keskimääräinen henkilö viettää Internetissä?

Internet-tilastot-grafiikka4

Koska verkossa on niin paljon tekemistä, seuraavan internetin käyttötilaston ei pitäisi yllättää monia – internetin käyttäjät kuluttavat keskimäärin 6 tuntia ja 56 minuuttia verkossa joka päivä (DataReportal, 2021).

Verkkokauppayrityksen omistajana saatat olla kiinnostunut tietämään, kuinka internetin käyttäjät viettävät aikaansa verkkokauppaan.

Uusimpien lukujen mukaan 92,2 prosenttia internetin käyttäjistä vierailee verkkokaupoissa, 81,8 prosenttia tekee verkkohakuja ostettavaksi tuotteesta tai palvelusta ja 78,6 prosenttia seuraa ostoksensa.

Verkko-ostoksia ja selaamista lukuun ottamatta internetin käyttäjät viettävät suuren osan ajastaan ​​sosiaalisessa mediassa. Itse asiassa keskimääräinen ihminen viettää kaksi tuntia ja 22 minuuttia päivässä sosiaalisessa mediassa, suurimman osan ajasta Facebookissa ja TikTokissa.

5. Internetin käyttötilastot Kiinassa

Internet-tilastot-grafiikka5

Aasiassa asuu yli puolet internetin käyttäjistä maailmanlaajuisesti, joten katsotaanpa internetin käyttötilastojen erittelyä maanosan sisällä. väkirikkain maa – Kiina.

Kiina ei ole vain merkittävä toimija verkkokauppamyynnissä, vaan se on myös maa, jossa on eniten internetin käyttäjiä maailmassa. 1,01 miljardia internetin käyttäjää (Internet World Stats, 2019).

Se on noin 70 prosenttia sen 1,45 miljardin asukkaan kokonaisväestöstä ja yli kolmasosa kaikista Aasian internetkäyttäjistä.

Tämä on vaikuttava kasvu Kiinalle, jolla oli vuonna 2000 vain 22,5 miljoonaa internetin käyttäjää. Toisin sanoen Internetin käyttäjien määrä Kiinassa on moninkertaistunut lähes 45-kertaiseksi hieman yli kahdessa vuosikymmenessä.

6. Internetin käyttötilastot Yhdysvalloissa

Internet-tilastot-grafiikka6

Olipa kyseessä tekstiviestien lähettäminen, sähköpostien lähettäminen, uusimpien elokuva-arvostelujen tarkistaminen, verkosta ostettavien tuotteiden etsiminen tai pelkkä selaaminen, on selvää, että internetillä on keskeinen rooli kuluttajien päivittäisessä toiminnassa.

Niin paljon että 81 prosenttia yhdysvaltalaisista aikuisista käy verkossa päivittäin (Pew Research, 2019). Jäljelle jäävistä ihmisistä, jotka ilmoittavat, että Internetiä ei esiinny heidän jokapäiväisessä elämässään, alle 8 prosenttia ei käytä Internetiä päivittäin ja 10 prosenttia ei koskaan käytä Internetiä.

Mobiili-internet-yhteys näyttää olevan yksi suurimmista (jos ei the suurin) ratkaiseva tekijä sen suhteen, käyvätkö yhdysvaltalaiset aikuiset verkossa. 86 prosenttia amerikkalaisista käyttää usein verkkoa mobiililaitteella. Yli yhdeksän kymmenestä tekee niin joka ikinen päivä.

🔥 Empfohlen:  11 Facebook-mainosstrategiaa, jotka lisäävät tuloja

Ei ole yllättävää, että nuoret näyttävät olevan johtava internetin käyttäjäryhmä Yhdysvalloissa. Lähes puolet yhdysvaltalaisista 18–29-vuotiaista aikuisista käy verkossa usein koko päivän.

7. Google Chrome on johtava mobiili Internet-selain

Internet-tilastot-grafiikka7

Google Chrome -selain on mobiili-internet-selainmarkkinoiden johtava osuudellaan 62,63 prosenttia (StatCounter Global Stats, 2020).

Google Chromen markkina-aseman odotetaan olevan jonkin verran, kun otetaan huomioon lähes kolme neljästä matkapuhelimet maailmanlaajuisesti toimivat Androidilla, ja vuoden 2018 loppuun asti Google Chrome oli esiasennettu kaikkiin Android-puhelimiin ja -tableteihin.

Google Chromen mobiili-internet-selaimen markkinaosuus on yli kaksinkertainen verrattuna toiseksi sijoittuneen Applen Safarin markkinaosuuteen, jonka markkinaosuus on 24,55 prosenttia.

Luvut ovat todiste Google Chromen ja Safarin lujasta otosta mobiili-internet-selainmarkkinoilla. Tarkastellaksesi hallitsevaa asemaansa, harkitse tätä internettilastoa: lähes yhdeksän kymmenestä (87,18 prosenttia) mobiili-internetin käyttäjistä selaa joko Chromea tai Safaria.

Mutta ennen kuin aloitat mobiilimarkkinoinnin Google Chromessa verkkokauppayrityksellesi, on tärkeää ottaa huomioon kohdeyleisösi ja markkinasi.

Esimerkiksi Safari on itse asiassa johtava mobiili-internet-selain Yhdysvallat. Sen markkinaosuus on 57,22 prosenttia verrattuna Google Chromen 35,75 prosenttiin.

8. Kuinka monta verkkosivustoa on?

Internet-tilastot-grafiikka8

Ensimmäisen verkkosivuston avasi elokuussa 1991 ei kukaan muu kuin Tim Berners-Lee, itse maailmanlaajuisen verkon luoja.

Verkkosivustojen määrä on kasvanut siitä lähtien, kun maailmanlaajuinen verkko on lisännyt tuhansia uusia verkkosivustoja alkuvuosinaan, ennen kuin niitä on lisätty miljooniin uusiin verkkosivustoihin vuosittain jopa ennen vuotta 2000.

Nykyään niitä on yli 1,8 miljardia WWW-sivustot ja niiden määrä lisääntyy (Internet Live Stats, 2021).

Suurin osa verkkosivustoista on tällä hetkellä yhdysvaltalaisen GoDaddy-yhtiön isännöimä, joka on yli 1,76 miljoonaa rekisteröityjä verkkotunnuksia, omistaa tällä hetkellä 16,84 prosenttia verkkopalveluiden markkinaosuudesta. Tätä seuraavat Google Cloud Web Serving 10,01 prosentin markkinaosuudella ja AWS Web Hosting 8,74 prosentin markkinaosuudella.

9. Verkkotunnusten rekisteröinnit

Internet-tilastot-grafiikka9

Näyttää siltä, ​​että kaikki haluavat päästä verkkomahdollisuuksiin verkkotunnusten rekisteröintien lisääntyessä.

Vuoden 2019 toisella neljänneksellä nähtiin 354,7 miljoonaa rekisteröidyt verkkotunnukset (Verisign, 2019). Tämä merkitsee 0,8 prosentin kasvua edellisestä neljänneksestä ja 4,4 prosentin kasvua edelliseen vuoteen verrattuna.

.com- ja .net-päätteiset verkkotunnukset ovat osoittautuneet erityisen suosituiksi, ja ne muodostavat 142,5 miljoonaa (eli 40 prosenttia) kaikista rekisteröinneistä.

Näistä painopiste näyttää olevan melko hajallaan eri toimialoille ja genreille. Suosituimmat .com- ja .net-rekisteröinnissä käytetyt avainsanat ovat “vaaka”, “poika”, “väkivalta”, “poika”, “lohikäärme”, “koulutus”, “huume”, “nimet”, “alkoholi” jne. .

Suurimman Internetin käyttäjien ryhmän kotipaikka on 23 miljoonaa rekisteröitymistä Kiinan .cn-verkkotunnukseen. Itse asiassa .cn johtaa suosituimpien maakoodiverkkotunnusten luetteloa. Tokelaun .tk (Tokelau) ja Saksan .de ovat melko lähellä jäljessä 22,5 miljoonalla ja 16,2 miljoonalla verkkotunnuksella.

🔥 Empfohlen:  Vendoon kuukausittaiset tuotepäivitykset syys-lokakuulle 2023

10. Internetin vaikutus verkkokaupan kasvuun

Internet-tilastot-grafiikka10

Verkkokaupan vähittäiskaupan tulojen ennustetaan kasvavan 5,7 biljoonaa dollaria vuonna 2022 – 9,7 prosenttia enemmän kuin vuonna 2021 (eMarketer, 2022). Ei siinä kaikki. Verkkokaupan myynnin odotetaan jatkavan kasvuaan tulevina vuosina ja ylittävän 8,1 biljoonaa dollaria vuoteen 2026 mennessä.

Koska Kiina on eniten internetin käyttäjiä, se on myös maailman suurin verkkokauppamarkkina. Aasian jättiläisen odotetaan tuovan sisään 1,5 biljoonaa dollaria Verkkokaupan myynti tänä vuonna on lähes kaksinkertainen verrattuna sen lähimpään kilpailijaan Yhdysvaltoihin, jonka odotetaan tuottavan 875 miljardia dollaria verkkokauppamyynnistä.

Internet ei ole vain tuonut merkittävää verkkokaupan kasvua, vaan verkkopotentiaali on myös kannustanut verkkokauppayrityksiä lisäämään digitaalisen markkinoinnin menojaan.

Digitaalisten mainosten maailmanlaajuisten menojen odotetaan nousevan 602,25 miljardiin dollariin vuonna 2022, mikä on 15,6 prosenttia enemmän kuin edellisenä vuonna. Sen odotetaan kasvavan edelleen ja saavuttavan lopulta 876,1 miljardin dollarin vuoteen 2026 mennessä.

Johtopäätös

Koska Internetin käyttäjiä on niin paljon eri puolilla maailmaa, Internet on todellinen mahdollisuuksien kultakaivos verkkokauppayritysten omistajille.

Toivottavasti näistä silmiä avaavista Internet-tilastoista on sinulle hyötyä.

Nyt kun sinulla on käytössäsi tärkeimmät Internetin käyttötilastot, olet valmis ottamaan seuraavan askeleen digitaalisessa markkinointisuunnitelmassasi. Olipa kyseessä sähköpostimarkkinointi tai sosiaalisen median markkinointi, niin kauan kuin pidät nämä Internet-tilastot mielessäsi, olet oikealla tiellä.

Internet-tilastot-täysi-grafiikka

Yhteenveto: Internet Statistics

Tässä on yhteenveto vuoden 2023 Internet-tilastoista:

  1. Maailmassa on tällä hetkellä 4,95 miljardia aktiivista Internetin käyttäjää.
  2. 65,6 prosentilla koko maailman väestöstä on Internet-yhteys.
  3. Maailmassa on 4,28 miljardia ainutlaatuista mobiili-internet-käyttäjää, mikä muodostaa 54,6 prosenttia maailman väestöstä.
  4. Internetin käyttäjät viettävät verkossa keskimäärin 6 tuntia ja 56 minuuttia päivittäin.
  5. Kiinassa asuu 1,01 miljardia nettiä, ja siellä on eniten internetin käyttäjiä.
  6. Kahdeksan kymmenestä yhdysvaltalaisesta aikuisesta käy verkossa päivittäin.
  7. Google Chrome on 62,63 prosentin markkinaosuudellaan johtava mobiili-internet-selain.
  8. Nykyään maailmanlaajuisessa verkossa on yli 1,8 miljardia verkkosivustoa.
  9. Vuoden 2019 toisella neljänneksellä rekisteröitiin 354,7 miljoonaa verkkotunnusta.
  10. Verkkokaupan vähittäiskaupan tulojen ennustetaan nousevan 8,1 biljoonaan dollariin vuonna 2026.

Haluatko oppia lisää?

Onko jotain muuta, mitä haluaisit tietää Internet-tilastoista ja haluaisitko, että tämä artikkeli sisältyisi? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!