Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 kokeiltua tapaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 kokeiltua tapaa

On yleisesti tiedossa, että sijoituksiin Googlen hakutuloksissa vaikuttavat useat tekijät. Olet luultavasti tietoinen avainsanojen ja laadukkaan sisällön luomisen tärkeydestä Google-sijoituksen parantamiseksi. Mutta näiden perusasioiden lisäksi on useita muita tekijöitä ja taktiikoita, joita sinun tulee harkita, jos haluat oppia parantamaan sijoitustasi.

Katsotaanpa joitain kokeiltuja tapoja parantaa Google-sijoituksia ja lisätä verkkosivustosi näkyvyyttä. Jos olet vasta aloittamassa näkemystämme SEO-oppaastamme.

Hyppäämme heti sisään:

  1. Optimoi keskustelupalstojen avulla
  2. Suunnittele kilpailijoiden avainsanat uudelleen
  3. Lisää sosiaalisen jakamisen painikkeita
  4. Linkitä asiaankuuluvien viranomaisten sivustoille
  5. Paranna sisällön luettavuutta
  6. Paranna sivuston käytettävyyttä
  7. Tunnista ja korjaa rikkinäiset linkit
  8. Hanki käänteisiä linkkejä Site Maintionsista
  9. Pidennä sisältösi pituutta
  10. Muuta vanhat viestisi infografiikaksi

#1: Optimoi keskustelupalstojen avulla

Puhehaku on tulossa suositummaksi internetin käyttäjien keskuudessa maailmanlaajuisesti. Puhekäyttöisten kaiuttimien kehityksen ja puhehakukoneiden parannusten myötä meidän pitäisi odottaa kasvavan lisää tulevina vuosina. GlobalWebIndexin mukaan 20 % online-aikuisista käyttää mobiiliäänihakua vähintään kerran kuukaudessa.

Näiden puhehakujen tarjoaminen lisää näkyvyyttä puhehaun tuloksissa ja lisää liikennettä sivustollesi. Tämä puolestaan ​​auttaa sinua parantamaan Google-sijoituksia. Puhehakujen palveleminen edellyttää sisällön optimointia avainsanoilla ja lauseilla, joita he todennäköisemmin käyttävät.

Tapa, jolla ihmiset tekevät puhehakuja, ei ole sama kuin tavallisten hakujen tekeminen. 41 % äänikäyttöisten laitteiden omistajista sanoo, että heidän laitteensa käyttö tuntuu kuin puhuisi toisen ihmisen kanssa.

Tämä viittaa siihen, että ihmiset käyttävät puhelauseita tehdessään puhehakuja. Joten “Kansasin parhaat kakut” sijaan he sanovat jotain kuten “Millä leipomoilla on Kansasin parhaat kakut?”

Joten aseta itsesi yleisösi asemaan ja mieti, mitä termejä he voisivat käyttää puhehakujen tekemiseen. Voit käyttää Answer the Publicin kaltaisia ​​alustoja löytääksesi suosittuja keskusteluilmauksia, jotka liittyvät valitsemiisi avainsanoihin. Valitse parhaat, luonnollisimmat ilmaukset ja käytä niitä sisältösi optimointiin ja Google-sijoituksen parantamiseen.

#2: Muokkaa kilpailijoiden avainsanat uudelleen

Kilpailijoiden edelläkäviminen on tärkeä tavoite kaikille, jotka haluavat parantaa Google-sijoituksia. Loppujen lopuksi se ei todellakaan olisi ihanteellinen parannus sijoituksellesi, jos olet edelleen kilpailijoidensi alapuolella.

Siksi on erittäin tärkeää seurata tarkasti kilpailijoita ja kehittää kaikkia heidän strategioitaan Google-sijoituksen parantamiseksi. Tähän kuuluu niiden avainsanojen seuranta, joiden perusteella ne ovat sijoittuneet, ja niiden uudelleensuunnittelu omaa sisältöäsi varten. Sinun on siis luotava parempaa, informatiivisempaa sisältöä kuin kilpailijasi käyttämällä samoja avainsanoja, joita he käyttävät.

Voit käyttää tähän SpyFun kilpailijaanalyysiominaisuutta. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa kilpailijasi URL-osoite hakupalkkiin, ja työkalu hakee kaikki tiedot heidän hakukoneensa toimivuudesta. Tämä sisältää suosituimmat orgaaniset ja maksetut avainsanat, joilla ne sijoittuvat, ja kuinka monta klikkausta he saavat kyseisillä avainsanoilla.

SpyFu-avainsanatyökalu

Tämän lisäksi voit myös löytää kilpailijasi huippukilpailun samasta raportista. Tämä on loistava tapa löytää lisää kilpailua, josta et tiennyt. Voit laajentaa tutkimusta myös näihin kilpailijoihin ja suunnitella uudelleen myös heidän avainsanaluettelonsa. Voit siis parantaa tehokkaasti Google-sijoituksia ja pysyä kilpailijoiden edellä.

#3: Lisää sosiaalisen jakamisen painikkeita

Sosiaaliset signaalit eivät välttämättä paranna suoraan Googlen sijoituksia, mutta ne vahvistavat tekijöitä, jotka parantavat sijoituksiasi. Sosiaaliset jaot antavat sisällöllesi näkyvyyttä ja auttavat sinua tavoittamaan suuremman yleisön. Mitä useammat ihmiset näkevät sisältösi sosiaalisessa mediassa, he todennäköisesti napsauttavat linkkiä nähdäkseen sisällön ja lisätäkseen verkkosivustosi liikennettä.

Ja me kaikki tiedämme, kuinka suuri vaikutus liikenteellä voi olla Google-sijoituksen parantamiseen. Lisäksi sisältösi parempi näkyvyys tarkoittaa, että ihmiset näkevät sen ja linkittävät siihen takaisin. Koska linkkiprofiilisi on ratkaiseva sijoitustekijä, on hyvä mahdollisuus, että tämä parantaa myös Googlen sijoitusta.

🔥 Empfohlen:  Parhaat DNS-palvelimet pelaamiseen (PS4 ja Xbox One) vuonna 2023

Esimerkiksi Matthew Woodward koki jyrkän nousun yhden blogikirjoituksen sijoituksissa sosiaalisen jakamisen seurauksena. Kun joku jakoi julkaisun, ihmiset jatkoivat sen jakamista uudestaan ​​​​ja uudestaan, kunnes se lopulta saavutti George Takein, joka jakoi sen Facebook-sivullaan. Viesti sai yli 31 000 Facebook-jakoa ja nousi lopulta toiselle sijalle hakutuloksissa.

Puolentoista vuoden jälkeen siinä oli jopa Schema-merkintä, ja se oli näkyvästi näkyvissä hakutermillä “epäterveellisimmät ruoat”.

Epäterveellinen ruoka SERP

Sen lisäksi, että luot korkealaatuista sisältöä, jota ihmiset haluavat jakaa, sinun tulisi myös helpottaa sisältösi jakamista. Tämä tarkoittaa sosiaalisten jakamispainikkeiden lisäämistä blogikirjoituksiisi ja muuhun mielenkiintoiseen sisältöön. Voit käyttää tähän WordPress Social Sharing -laajennusta.

Lähtevät linkit asiaankuuluviin sivustoihin, joilla on korkea verkkotunnuksen auktoriteetti, lähettää luottamussignaaleja Googlelle. Tämä voi parantaa Google-sijoituksia, koska hakukone pitää verkkosivustoasi uskottavana ja osuvana.

Rebootin 10 uudella testisivustolla tekemä tutkimus osoitti tämän hypoteesin, sillä viisi lähteviä linkkejä sisältävistä sivustoista sijoittui korkeammalle kuin muut viisi ilman lähteviä linkkejä.

Google SERP esimerkki

Joten aina kun on mahdollisuus, varmista, että linkität korkean auktoriteetin verkkosivustoille, jotka liittyvät toimialaasi. Mutta se ei tarkoita, että sinun pitäisi täyttää sivuillesi lähteviä linkkejä. Liian monet dofollow-linkit muille verkkosivustoille vuotavat PageRank-arvoasi ja vaikuttavat haitallisesti sivusi sijoitukseen.

Lisää vain linkkejä sivuille, jotka liittyvät käsillä olevaan aiheeseen. Voit linkittää tutkimuksia ja esimerkkejä väitteesi tueksi. Tai voit linkittää blogiteksteihin, jotka voisivat käsitellä lyhyesti mainitsemaasi aihetta. Ja varmista, että jokainen lähtevä linkki on nofollow. Voit käyttää WordPress-laajennuksia, joiden avulla voit muuttaa lähtevät linkit nofollow-linkeiksi.

#5: Paranna sisällön luettavuutta

Vierailijoiden sitoutuminen on toinen kriittinen hakukoneen sijoitustekijä. Backlinkon mukaan Google kiinnittää erityistä huomiota viipymäaikaan sivullasi. Se ottaa huomioon, kuinka paljon aikaa hakijat viettävät sivullasi ymmärtääkseen, missä sinun pitäisi sijoittua.

Kun ihmiset viettävät enemmän aikaa sivustollasi, Google pitää sen merkkinä siitä, että ihmiset pitävät sisältösi kiinnostavana ja osuvana heidän hakuihinsa. Joten se asettaa sivullesi enemmän merkitystä muissa osuvissa hakutuloksissa ja parantaa Googlen sijoitusta.

Mutta kun vierailijat pomppivat melkein välittömästi sivustollesi saapumisen jälkeen tai he eivät käy millään muulla sivustosi sivulla, sivusi katsotaan joko epäolennaiseksi tai ei-sitovana. Joten korkeat poistumisprosentit hidastavat sinua huomattavasti hakukonesijoituksissa.

Siksi on erittäin tärkeää tehdä tarvittavat valmistelut, joilla varmistetaan, että ihmiset viipyvät sivustollasi pidempään, jos haluat parantaa Google-sijoituksia. Tämä tarkoittaa, että heille tarjotaan sisältöä, jota on helppo lukea ja joka kiinnittää heidän huomionsa välittömästi.

Luettavuus on tärkeä tekijä, joka voi vaikuttaa lukijan sitoutumiseen. Jos sisältösi koostuu valtavista tekstilohkoista ja monimutkaisista lauseista, joita on vaikea ymmärtää, ihmiset eivät todennäköisesti halua lukea sitä loppuun. Joten vaikka he olisivat kiinnostuneita aiheesta, he todennäköisesti poistuvat pian sivullesi saapumisen jälkeen.

Sisällön luettavuuden parantaminen auttaa sinua sitouttamaan vierailijat paremmin ja parantamaan Google-sijoituksia. Jaa sisältö pienempiin kappaleisiin ja luettelokohtiin välttääksesi suuria tekstilohkoja. Varmista, että lauseesi ovat lyhyitä ja ytimekkäitä ja että käytät mutkattomia sanoja. Voit myös lisätä osuvia kuvia hajottaaksesi tekstilohkoja.

Suorita lisäksi testi WebFX:n luettavuustestityökalulla. Kirjoita vain sen verkkosivun URL-osoite, jota haluat testata, ja työkalu analysoi, kuinka helppoa sisällön lukeminen on. Varmista, että pisteesi on enimmäkseen vihreä. Punaiset ja oranssit pisteet osoittavat, että sisältöä on vaikea lukea.

🔥 Empfohlen:  ClickDealer Review 2023 – Onko se paras kumppaniverkosto?
Luettavuuspisteiden SEO

#6: Paranna sivuston käytettävyyttä

Toinen viipymäaikaan vaikuttava tekijä on verkkosivustosi käytettävyys ja navigointi. Verkkosivustosi tulee olla helppokäyttöinen ja auttaa ihmisiä löytämään etsimänsä helposti, jos haluat parantaa Google-sijoituksia. Tällä tavalla he ovat taipuvaisempia tutustumaan sivustosi eri sivuihin saadakseen lisätietoja tuotteistasi ja palveluistasi.

Jos heidän on vaikea löytää edes yhtä painiketta, he saattavat nopeasti turhautua ja lopulta lähteä löytämättä tarvitsemaansa tietoa. SwingbySwingin tapauksessa paikan päällä tapahtuvan käyttökokemuksen parantaminen johti useisiin parannuksiin.

Se vähensi poistumisprosenttia 35 % ja lisäsi sivustolla vietettyä aikaa 95 %. Verkkosivuston avainsanojen määrä kasvoi myös 25 kertaa Googlessa.

Esimerkki aika sivustolla

On olemassa useita tapoja parantaa sivuston käytettävyyttä ja parantaa sijoitustasi, alkaen mobiiliresponsiivisuudesta. Varmista, että verkkosivusi on suunniteltu mukautumaan laitteisiin, joilla ihmiset käyttävät niitä. Voit myös testata erilaisia ​​asetteluja ja muotoiluja selvittääksesi, mikä niistä olisi paras parantamaan käyttökokemusta ja parantamaan Google-sijoituksia.

Voit lisätä avattavia valikoita, jotta sisältösi on siististi järjestetty vierailijoille. Jopa näkyvä hakupalkki voi tehdä ihmeitä sivuston käytettävyyden parantamisessa. Saadaksesi vielä paremman käsityksen siitä, mitä on parannettava, voit käyttää käytettävyyden testaustyökaluja, kuten Optimizely ja Five Second Test.

Rikkinäiset linkit ovat yksi yleisimmistä syistä huonompaan käyttökokemukseen. Kukaan ei halua klikata linkkiä toivoen lisätietoja, vain päästäkseen sivulle, jota ei ole olemassa. Ja koska käyttökokemus on ratkaisevan tärkeä Google-sijoituksen parantamiseksi, sinun on ratkaistava kaikki rikkinäisten linkkien ongelmat.

On aikaa vievää käydä läpi kaikki sivustosi linkit tunnistaaksesi vialliset linkit manuaalisesti. Joten yksinkertaista prosessia käyttämällä W3C:n Link Checker -toimintoa. Kirjoita vain URL-osoite, jonka haluat testata, ja tämä työkalu analysoi kaikki kyseisen sivun tai sivuston linkit rikkinäisten linkkien tunnistamiseksi.

Se myös antaa sinulle rikkinäisten linkkien tilan ja määrittää, onko kyseessä 404, 403, 505 jne., jotta tiedät tarkalleen, kuinka ne korjataan.

Lista rikkinäisistä linkeistä

Tiedät jo laadukkaiden käänteisten linkkien tärkeyden Google-sijoituksen parantamiseksi. Sinulla voi jopa olla tehokas käänteinen strategia ja saat linkkejä useilta korkean tason sivustoilta. Tehostaaksesi ponnistelujasi voit etsiä mahdollisuuksia saada lisää käänteisiä linkkejä sivuston mainitsemisen kautta.

Saattaa olla julkaisuja ja verkkosivustoja, jotka mainitsevat brändisi tai yrityksesi ilman linkitystä sinuun. Heihin ottaminen ja linkin pyytäminen takaisin voi auttaa sinua parantamaan käänteislinkkiprofiiliasi ja parantamaan Google-sijoituksia.

Voit määrittää Google-hälytykset, jotta saat välittömästi ilmoituksen sivustosi, yrityksesi tai brändisi uusista maininnoista. Kun saat nämä ilmoitukset, tutki jokainen maininta selvittääksesi, mitkä sivustot eivät linkitä sinuun. Analysoi sitten näiden mainintojen laatu. Ovatko ne relevantteja ja positiivisia?

Jos ne ovat, määritä sivuston toimialueen auktoriteetti Small SEO Toolsin Domain Authority Checkerin avulla. Jos sen DA-arvo on korkea (vähintään 50), ota yhteyttä toimittajaan tai sivuston omistajaan ja pyydä heitä linkittämään takaisin sivustoosi. Jos he tekevät niin, se voi parantaa sijoitustasi.

Esimerkki verkkotunnuksen auktoriteetista

Varmista, että käytät kohteliasta ja ystävällistä lähestymistapaa parantaaksesi mahdollisuuksiasi saada käänteinen linkki. Ja älä unohda kiittää heitä mainitsemisesta.

Vaikka he eivät nimeä sivustoasi, voit löytää nämä mahdollisuudet sisällössäsi käsittelemistäsi aiheista.

#9: Pidennä sisältösi pituutta

Pitkä sisältö on välttämätöntä Google-sijoituksen parantamiseksi. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että se on todennäköisemmin informatiivinen perusteellisten oivallusten avulla, jotka tukevat uskottavaa tutkimusta. Joten Googlen luottamussignaalien kannalta pitkällä sisällöllä on paljon suurempi vaikutus.

🔥 Empfohlen:  Onko bloggaus kuollut? 7 uutta tapaa kasvattaa sisältöön perustuvaa brändiä vuonna 2023

Mielenkiintoista on, että pidemmällä sisällöllä on taipumus saada enemmän jakoja sosiaalisessa mediassa, BuzzSumo-analyysin mukaan 10 % eniten jaetuista artikkeleista. Eniten jaettiin 3 000–10 000 sanan artikkelit, joita seurasivat 2 000–3 000 sanan artikkelit ja niin edelleen.

Keskimääräiset osuudet sisällön pituuden mukaan

Kuten aiemmin mainittiin, enemmän sosiaalisia jakoja merkitsee parempaa sisällön näkyvyyttä. Tämä puolestaan ​​ohjaa enemmän liikennettä sivustollesi ja parantaa sijoitustasi. Joten sinun on luotava enemmän pitkäkestoista sisältöä, jos haluat parantaa Google-sijoituksia.

Tarkista lisäksi sisältöarkistoistasi, onko olemassa lyhyempiä osia, joita voisi parantaa. Kasvata lyhyempien artikkeliesi sanamäärää ja muuta niistä 1 000+ ja 2 000+ sanaa perusteellisten oivallusten ja toteutettavien ideoiden avulla.

Tämä auttaa sinua myös säilyttämään sisällön tuoreuden – toinen tekijä, jonka Google ottaa huomioon arvioidessaan verkkosivustoasi. Joten sisällön parantaminen lisäämällä sen pituutta on loistava tapa parantaa sijoitustasi.

#10: Muuta vanhat viestisi infografiikaksi

Olet todennäköisesti tietoinen siitä, että ihmiset rakastavat visuaalista sisältöä. Vaikka saatat tehdä parhaasi lisätäksesi kuvia blogikirjoituksiisi, voit mennä askeleen pidemmälle luomalla infografioita. Sen sijaan, että keksisit kokonaan uusia ideoita, voit alkaa muuttaa vanhoja blogiviestejäsi infografiikaksi.

Tämä on loistava tapa vahvistaa sisäistä linkitysrakennettasi, sillä voit linkittää vanhaan blogikirjoitukseen uudelta infografiikkasivulta. Lisäksi säästät paljon aikaa sisällön ideointiprosessissa, koska sinulla on jo luonnos valmiina.

Infografiikka on erittäin visuaalinen tapa mainostaa sisältöäsi sosiaalisessa mediassa ja muiden julkaisujen kautta. Niiden avulla voit välittömästi kiinnittää yleisön huomion, sitouttaa heidät ja mahdollisesti saada heidät vierailemaan sivustollasi.

Parasta on, että tämä taktiikka parantaa myös Googlen sijoitusta, koska infografiikka voi saada lisää sosiaalisia jakoja. BuzzSumo-analyysissä havaittiin myös, että infografiikka oli jaetuin sisältötyyppi, ohittaen listajulkaisut ja videot.

Ja kuten aiemmin mainittiin, sosiaaliset osuudet voivat epäsuorasti parantaa sijoitustasi vahvistamalla muita sijoitustekijöitä.

Keskimääräiset osuudet sisältötyypin mukaan

Voit optimoida ponnistelujasi edelleen ottamalla yhteyttä hyvämaineisiin julkaisuihin ja lähettämällä infografiikkasi. Jotkut julkaisut saattavat olla innostuneempia infografioiden julkaisemisesta kuin vieraspostaukset, koska nekin ymmärtävät visuaalisen sisällön arvon.

Puhumattakaan siitä, kuinka virkistävä muutos julkaisijan mahdollisesti saamien tekstipohjaisten vieraiden viestien hyökkäykseen. He saattavat myös haluta lisätä hieman vaihtelua sisältöönsä. Joten se on loistava tapa saada lisää käänteisiä linkkejä viranomaissivustoilta ja parantaa sijoitustasi.

Et tarvitse edes talon sisäistä graafista suunnittelijaa infografioiden luomiseen. Voit käyttää työkaluja, kuten Piktochart, luodaksesi helposti korkealaatuisia infografioita. Valittavissa on runsaasti valmiita malleja, joista valita ja muokata. Mutta voit myös luoda suunnittelun alusta alkaen niiden helpon vedä ja pudota -ominaisuuden avulla.

Lopulliset ajatukset

Nämä ovat 10 parasta tapaa parantaa Google-sijoituksia. Kuten näet, nämä eivät ole kovin vaikeita taktiikoita, varsinkin kun voit käyttää asianmukaisia ​​työkaluja yksinkertaistaaksesi jokaista prosessia. Mutta niin yksinkertaisia ​​kuin ne ovatkin, niillä voi olla merkittävä vaikutus hakukonesijoituksiisi – joko suoraan tai epäsuorasti. Joten käytä näitä vinkkejä saadaksesi kaiken irti hakukoneoptimoinnistasi ja parantaaksesi Googlen sijoitusta.