Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 kysymystä ennen luottokortin hakemista

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 kysymystä ennen luottokortin hakemista

Etsitkö luottokorttia? Jos olet, sinun on ehkä otettava huomioon monia muita asioita, ennen kuin harkitset sellaisen hakemista. Saatat joutua maksamaan huomattavia velkoja, kun alat käyttää luottokorttia; Emme kuitenkaan anna tämän tilanteen syntyä, sillä tämän oppaan avulla varmistamme, ettet joudu ongelmalliseen tilanteeseen.

Luottokortti on vankka taloudellinen työkalu, jonka avulla ihmiset voivat tehdä liiketoimia ja ostaa tavaroita ilman käteistä. Nämä kortit on yhdistetty yksilölliseen numeroon, joka on liitetty tiettyyn tiliin.

Parasta sen käytössä on, että saat täyden kuukauden maksaaksesi käyttämäsi summan laskun takaisin. Jos maksat laskun ennen eräpäivää, sinun ei tarvitse maksaa korkokuluja. Pankki kuitenkin veloittaa koron, jos maksut ovat myöhässä.

Lyhyesti sanottuna, jos sinulla on taloudellisia rajoitteita, voit saada nopeasti henkilökohtaisen lainan luottokortin muodossa.

Ymmärrämme, että kaikkia tarpeitasi vastaavan ihanteellisen luottokortin valitseminen voi olla vaikeaa löytää. Markkinoilla on lukuisia luottokortteja, joten täydellisen luottokortin valitseminen voi olla pelottava tehtävä. Ennen luottokortin hakemista on oltava täysin tietoinen ja tiedettävä, mitä tekijöitä tulee ottaa huomioon ja kysyttävä tärkeitä kysymyksiä.

Mitä kysymyksiä kysyä ennen luottokortin hakemista?

Siksi olemme laatineet tämän artikkelin tehtyämme laajan tutkimuksen kaikista luottokorttien tarjoajista, ja se antaa sinulle tietoa kaikista tarvittavista tiedoista, jotka sinun on tiedettävä ennen luottokortin hakemista.

Saatavilla olevat luottokorttityypit

Ennen kuin siirrymme kysymyksiin, selvitetään, mitkä kaikki luokat ovat käytettävissä, kun harkitset luottokortin hankkimista tarpeisiisi:

1) Vakuudeton luottokortti: Tavallinen luottokortti, joka on yleensä tarkoitettu ihmisille, joilla on keskimäärin tai paljon tavallista pidemmälle menevä luottohistoria.

2) Suojattu luottokortti: Nämä kortit vaativat käteistalletuksen, koska se annetaan ihmisille, joilla on alhainen tai huono luottoluokitus.

3) Travel Rewards -luottokortti: Se on täydellinen matkafriikeille, koska se voidaan lunastaa matkustuksiin liittyviin ostoihin, mikä tarjoaa erinomaisia ​​tarjouksia monista lentolippuista ja hotelleista.

4) Saldonsiirtoluottokortti: Nämä luottokortit ovat ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat siirtää olemassa olevan luottokorttisaldon uudelle kortille. Näiden korttien etu on säästää rahaa koroissa, koska alkuperäisellä kortilla on mitätön vuosikorko tietyltä ajanjaksolta.

5) Cash Back Rewards -luottokortti: Nämä kortit tarjoavat valtavia cashback-pisteitä, jotka voidaan lunastaa kelvollisista ostoksista.

6) Gas Rewards -luottokortti: Ne tarjoavat valtavan käteispalautuksen, kun maksat polttoaineesta valituilta huoltoasemilta.

7) Vähittäismyyntikortti: Nämä kortit tarjoavat cashbackia, jos teet ostoksia valituista tavarataloista, varastokerhoista, ravintoloista jne.

8) Opiskelijan luottokortti: Sillä on pieni luottoraja, joka yleensä määrätään opiskelijoille, joilla ei ole tulonlähdettä.

9) Yritysluottokortit: Yritysluottokortit on tarkoitettu liikemiehille tai yrittäjille ja ne on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön. Yksityishenkilön henkilökohtainen luottohistoria on ennen tämän luoton myöntämistä.

10) Prepaid-luottokortit: Prepaid-kortteja voi käyttää, kun olet tallettanut rahat kortille ennen sen käyttöä tai oston tekemistä sillä. Kun olet käyttänyt koko talletetun saldon, käyttöraja uusitaan vasta, kun lisäät rahaa kortille.

10 kysymystä ennen luottokortin hakemista

Alla on listattu kymmenen olennaista kysymystä, jotka on kysyttävä ennen kuin valitset luottokorttihakemuksen:

Q1) Tarvitsetko todella luottokortin?

Jos kyllä, miksi?

Kun olet varma, että tarvitset luottokorttia, seuraava askel arvioida tarvitset sitä. On elintärkeää punnita sen hyvät ja huonot puolet ennen sellaisen hakemista, sillä luottokortit voivat olla joko erittäin hyödyllisiä tai heikentäviä samaan aikaan taskukirjallesi.

🔥 Empfohlen:  Älä unohda näitä 8 tekijää ennen kuin haet Google AdSense -ohjelmaan

Syyt luottokortin hankkimiseen voivat vaihdella henkilökohtaisesti, mutta syyt tulee arvioida. Jotkut saattavat valita luottokortin, koska he saattavat tarjota luottokorteille alhaista korkomaksua tai ei lainkaan korkomaksua, tai jotkut saattavat pitää sen hätätilanteessa, kun tilin saldo on alhainen pankkitililläsi.

Huomaa: Sinun ei tarvitse maksaa korkomaksua ennen kuin tyhjennät kuukausittaisen laskun viipymättä eli ennen eräpäivää

On olennaista arvioida kaikki vaatimukset ennen sellaisen hankkimista, sillä se välttää itsesi turhaan tekemisen eikä anna sinun joutua maksamaan valtavia velkoja kuun lopussa.

On parempi olla hakematta sitä, ellet todella tarvitse sitä.

Q2) Saako sinut hyväksytyksi luottoluokituksesi mukaan?

Edellytyksenä on harkita hyväksyntääsi ennen luottokortin hakemista. Hyväksyntäsi riippuu pitkälti luottopisteistäsi. Luottohakemustasi ei hyväksytä ennen kuin et varmista, että luottoluokituksesi vastaavat vähimmäisvaatimuksia.

Jos luottoluokituksesi ovat erinomaiset, voit jopa saada ennakkohyväksynnän luottokorttieduista. Tässä skenaariossa luotonantaja määrittää, minkä tyyppisen kortin olet pätevä, ja antaa sinulle saman kortin jo saamiesi hyvien luottoluokitusten perusteella.

Ottavatko luottokorttiyhtiöt huomioon useita tekijöitä, kuten onko sinulla vakaat tulot? Maksatko maksut ajoissa? Kuinka monta lainaa sinulla on jo nimissäsi? Ja monet muut.

On olemassa joukko alustoja, jotka voivat auttaa sinua selvittämään luottoluokituksesi, kuten CreditMantri, myloancare, cibil jne.

Jopa kortiltasi perittävä korko perustuu luottotietoihisi. Joten luottopisteiden parantamiseksi tulisi työskennellä laajasti ennen sen hakemista. Saatat ihmetellä; mitkä keinot helpottavat luottoluokitusten parantamista? Tässä on vastaus:

  • Hae vain niitä lainoja tai luottokortteja, joissa olet varma, että saat hyväksynnän ja täytät sen kelpoisuusehdot.
  • Tyhjennä toisen luottokortin erääntynyt saldo tai minkä tahansa muun lainan erääntynyt summa
  • Pysy ajan tasalla kaikista veloistasi/maksuistasi.
  • Ilmoita perintätoimistoille ja neuvottele heidän kanssaan perintätilin poistamiseksi, jos olet maksanut ne
  • Maksa laskusi aina ennen eräpäivää, jotta CIBIL-pisteet eivät osu.

Q3) Sisältääkö kortissa palkintoja?

Jos haet erityisesti luottokortteja hyödyntääksesi sen cashback-tarjouksia, se on tärkeä kysymys. Yleensä saat palkintoja ja cashback-pisteitä luottokortilla käyttämäsi kokonaissummasta. Jokaisen luottokortin käytännöt voivat kuitenkin vaihdella.

On välttämätöntä lukea aiheesta kortin todellinen vuosikorko, miten palkitsemisjärjestelmä toimii, sovellettavat maksut ja kaikki muut tärkeät yksityiskohdat, jotka mainitaan aina heidän ehdoissaan ja sopimuksessaan. Sinun pitäisi antaa aikaa lukea nämä tiedot ja poistaa kaikki epäilyksesi välttääksesi hämmennystä.

Jotkut luottokorttien tarjoajat eivät tarjoa palkkio-oikeuksia ollenkaan. Jotkut voivat myöntää sinulle näitä etuja, mutta saattavat peruuttaa palkinnot tilanteissa, joissa et maksa laskuja ajoissa. Siksi on suositeltavaa käydä huolellisesti läpi kaikki saamasi luottokortin ehdot.

Q4) Onko olemassa suojauskäytäntöjä korttipetoksille?

Teknologian kehityksen ja yritysten parantumisen myötä petollisia toimia on esiintynyt laajalti. Varkaustapausten lisäksi monet hakkerit tekevät tapahtuman kortiltasi, kun sinulla saattaa olla se lompakossasi. On huolestuttavaa, että sinun tulee tarkastaa huolellisesti ennen kuin haet luottokorttia.

Kysymysten esittäminen näillä perusteilla varmistaa turvallisuutesi siltä varalta, että hakkerit tai varkaat hyökkäävät sinuun. Jos olet suojannut korttisi suojauskäytännön alaisena, yritys seuraa korttisi käyttöä ja estää sen, jos väärennettyä toimintaa havaitaan.

The jokaisen luottokortin suojauskäytännöt yhtiö on erilainen. Siksi on aina suositeltavaa kysyä luottokorttiyhtiöltä ennen kortillasi esiintyviä veloituksia, joita et ole tehnyt.

Q5) Auttaako luottokortit parantamaan luottoluokitustasi?

Kyllä, se voi rakentaa erinomaiset luottopisteet vain olemalla valtuutettu käyttäjä ja suorittamalla oikea-aikaisia ​​maksuja luottokortillasi. Valtuutettu käyttäjä tarkoittaa, että luottokortin tili lisätään luottotietoihisi. Joten mikä tahansa suorittamasi toiminta heijastuu luottokorttitilillesi, jolla on edelleen vahva rooli luottohistoriasi rakentamisessa tai rappeuttamisessa.

🔥 Empfohlen:  Miksi blogi?: Kysymyksiä ennen kuin aloitat bloggaamisen 2023

Ensisijaisesti luottohistoria osoittaa uskottavuutesi lainanottajana. Siksi sanotaan aina, että sinun on mitattava kulutustottumuksiasi ja määritettävä kuukausittaiset menosi ennen kuin haet sitä, ikään kuin et tekisi, se voi jättää sinut suuriin ongelmiin.

Kuten nimestä voi päätellä, luottoluokitukset eivät ole muuta kuin yksilön luottokelpoisuutta. Luottotietotoimisto on vastuussa luottokorttien jakamisesta jokaiselle henkilölle, jolla on vähintään 300 pistettä ja korkein 900 pistettä. Luottokortin korko määräytyy saamasi luottopistemäärän mukaan.

Lue myös: 10 vinkkiä luottokorttirajan nostamiseen Intiassa

K 6) Onko minulla tarpeeksi tuloja maksaakseni luottokortin saldon?

Tämä on yksi suurimmista ongelmista, jotka tulevat sen jälkeen, kun rahaa on käytetty luottokortilla. Siksi sinun tulee aina tarkistaa kuukausitulosi ja katsoa, ​​onko sinulla ylimääräistä käteistä luottokorttilaskujen maksamiseen. Monet ihmiset ajattelevat, että luottokortti tarjoaa ilmaista rahaa, mutta se on täysin absurdia.

Katso taskuasi ja ajattele viisaasti, älä velkaa itseäsi ylikuluttamalla luottokorttia ja maksamalla sitten sen korkoja. Jos sinusta tuntuu, että et pysty maksamaan kuukausilaskuja ajoissa, sinun tulee odottaa jonkin aikaa luottokortin hakemista.

K 7) Millainen luottokortti sopii sinulle?

Tämä on tärkeä ja viisas kysymys kysyä itseltäsi, ja voit jopa kääntyä asiantuntijoiden puoleen. Luottokorttivaihtoehtoja on markkinoilla kymmeniä, sillä eri pankit tarjoavat erilaisia ​​luottokortteja. Joten on ensiarvoisen tärkeää valita paras tarpeidesi ja käyttötarkoituksen mukaan.

Ensin sinun on selvitettävä elämäntyylisi mukaan, mikä kortti olisi sopiva. Jos esimerkiksi matkustat paljon lentojen kautta, voit valita kortin, joka antaa sinulle kohtuullisen tarjouksen lentokenttien loungeissa jos olet elokuvafriikki, niin voit hakea korttia loistavilla elokuvatarjouksilla jne. Lukuisia kortteja myös tarjota bonusmaileja kortinhaltijoille.

Itse asiassa jokainen ostaa joka kuukausi elintarvikkeita kotiinsa, valitsee kortin, joka tarjoaa käteispalautuksen tai palkintopisteitä, jotka voit lunastaa. Ole siis valppaana ja tiedä mahdollisimman paljon eri korteista ennen valintaa. Kuten edellä mainittiin, tiedät hyvin, minkätyyppiset korttityypit voivat sopia sinulle parhaiten.

K 8) Miten luottokortti toimii?

Tämä kysymys tulee kaikkien mieleen ennen hakemuksen jättämistä, varsinkin jos haet ensimmäistä kertaa. Sinun on tiedettävä sen toiminnasta, koska se antaa sinulle selkeyden sen käytöstä ja koko prosessista. Luottokortilla käyttäjä voi ottaa lyhytaikaisen lainan, joka on palautettava rajatussa ajassa. Jos maksat sen määräajassa, sinun ei tarvitse maksaa korkoa.

Mutta jos et maksa annetussa ajassa, sinun on maksettava korkoa pankin politiikan mukaisesti. Se laskutetaan kuukausittain tekemiesi kulujen mukaan; käyttämäsi rahat ovat erääntynyttä saldoa, joka sinun pitäisi maksaa ennen eräpäivän saapumista. Jos viivytät maksua, sinulla on yleensä korkeat korot, jotka lisätään seuraavaan kuukauteen.

Ymmärtäkäämme tämä esimerkillä: kulutit 10 000 Rs. 10. maaliskuuta ja luottokorttisi laskutusjakso on 5. maaliskuuta – 4. huhtikuuta, jolloin eräpäivä on 24. huhtikuuta. Tämä tarkoittaa, että käyttämäsi rahat 10. maaliskuuta sinun pitäisi maksaa se ennen 24. päivää. (Enimmäkseen kaikki pankit toimivat tällä tavalla, mutta voit saada asiasta selvyyden ennen hakemuksen jättämistä.

K 9) Onko luottokortin ottamisesta liittymismaksu ja vuosimaksu?

Vuosimaksu on yksi luottokorttien perusmaksuista. Koska kortteja on erilaisia, kaikilla korteilla ei ole liittymismaksua tai vuosimaksua. Tarkastellaanpa ensin muita luottokorttiin liittyviä kuluja.

🔥 Empfohlen:  4 kysymystä, joita esitettävä, kun sisältösi ei muunnu maailmanlaajuisesti

a. Vuosimaksu– Monet pankit veloittavat korteistaan ​​vuosimaksun, kun taas jotkut tarjoavat sinulle tarjouksia, että jos käytät korttia tiettyyn rajaan asti, maksua ei peritä. On olemassa muutamia kortteja, joista sinun ei tarvitse maksaa vuosimaksua, mutta ne ovat täysin ilmaisia ​​koko eliniän

b. Korko (APR) – Tämä on korkosumma, joka sinun on maksettava, jos et maksa sitä takaisin määräajassa. Monet korttiyhtiöt sanovat, että korko on 0 %, mutta yleensä kuuden kuukauden kuluttua se nousee 20 prosenttiin.

Vuoden 2009 CARD-lain mukaan se sanoo, että pienemmän koron johdantojakson tulisi kestää vähintään 6 kuukautta. Tämä lausunto on hyvä kuulla ja aloittaa, mutta varmista, että tiedät hyvin tavallisista koroista tämän johdantotarjouksen päätyttyä.

Yleensä näet nämä tiedot kortin ehdoissa, mutta jos haluat tarkempaa selvyyttä asiaan, voit ottaa yhteyttä kyseisen pankin edustajaan.

c. Ulkomaan transaktiomaksu – Luottokorttiyhtiöt veloittavat tämän maksun, jos teet luottokortillasi tapahtumia maan ulkopuolella.

d. Maksuviivästys – Kun suoritat maksun asetetun eräpäivän jälkeen, pankit perivät viivästysmaksun tai korkosumman.

Siksi on aina hyvä kysyä koko luottokorttiyhtiön veloittamasta maksusta, koska se voi olla ratkaiseva tekijä sinulle. Jos sinulla on esimerkiksi kaksi vaihtoehtoa ottaa luottokortteja ja yksi, jos ilman vuosimaksua valitset mieluummin sen kuin muut. Älä myöskään unohda tarkistaa piilotetut maksut, kuten pankkiautomaattimaksut.

Jos valitset vuosimaksulliset luottokortit, varmista, että sen mukana on useita palkitsemisohjelmia. Ennen kuin valitset luottokortin, vertaa palkkioita, etuja, maksuja, korkokuluja jne. ja valitse viisaasti tarpeidesi mukaan.

K 10) Mikä on käteisennakko ja käteisraja?

Voi tulla hätätilanne, kun tarvitset rahaa, ja mietit, keneltä lainaat? Tämä on aika, jolloin luottokortin käteisennakkotoiminto tulee kuvaan. Käteisennakolla käyttäjät voivat nostaa käteistä pankkiautomaatista luottokorteillaan. Käteisennakon raja on kuitenkin pienempi kuin luottokorttisi raja.

Auttaisi, jos käyttäisit tätä vain hätätilanteessa, koska sen korko on suhteellisen korkeampi kuin muiden lainojen. Auttaisi, jos pidät tämän aina viimeisenä keinona, koska sen takaisinmaksu voi olla sinulle vaikeaa. Korko nousee päivittäin siitä päivästä, jolloin nostat sen. Ole siis varovainen ja vältä tämän luottokortin ominaisuuden käyttämistä.

Suositus: 9 syytä, miksi sekkisi pomppii tai häpäistiin

Tiedät kaikki tekijät, jotka sinun tulee ottaa huomioon ennen kuin valitset luottokortin. Joten mikä pidättelee sinua? Anna palaa! On kuitenkin tärkeää analysoida ensin tarpeitasi ja kysyä sitten nämä kysymykset ennen uuden luottokortin hakemista. Se auttaa sinua välttämään vaivalloisen polun ja johdattamaan sinut taloudelliseen riippumattomuuteen.

Jos meiltä puuttuu jotain, ilmoita meille alla olevassa kommenttiosassa. Olemme aina avoimia arvokkaalle palautteelle ja ehdotuksille.

Table of Contents