Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 laillista tapaa saada palkkaa sähköpostien lukemisesta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 laillista tapaa saada palkkaa sähköpostien lukemisesta

Tiesitkö, että on olemassa laillisia tapoja, joilla voit saada palkkaa sähköpostien lukemisesta? Vaikka et luultavasti rikastu tällä, voit ansaita hieman ylimääräistä rahaa.

Jos olet kiinnostunut hieman täyttämään pankkitiliäsi, olemme löytäneet suosituimmat tavat saada palkkaa sähköpostien lukemisesta ja muista yksinkertaisista tehtävistä.

Kuinka saada palkkaa sähköpostien lukemisesta

Suosituin tapa saada palkkaa sähköpostien lukemisesta on käyttää GPT (get pay to) -sivustoja. Tämäntyyppiset verkkosivustot maksavat sinulle siitä, että suoritat erilaisia ​​aktiviteetteja vapaa-ajallasi.

Tässä on Trustpilot-pisteiden järjestyksessä suosituimmat tavat ansaita rahaa lukemalla sähköposteja.

1. Omat pisteet

MyPoints auttaa sinua ansaitsemaan pisteitä erilaisista toiminnoista. Sähköpostien lukeminen on vain yksi mahdollisuuksista ansaita ylimääräistä rahaa.

Muita aktiviteetteja ovat:

 • Kyselyjen täyttäminen
 • Ostoksia verkossa
 • Tarjousten hyödyntäminen
 • Viittaamalla ystäviin

Jokaisesta toiminnasta saat tietyn määrän pisteitä, jotka hyvitetään MyPoints-tilillesi.

Voit esimerkiksi tehdä ostoksia yli 2 000 suositulta jälleenmyyjältä MyPoints- ja -pisteiden kautta ansaitse jopa 40 % käteistä takaisin ostoksistasi.

Voit sitten käyttää näitä pisteitä saadaksesi ilmaisia ​​lahjakortteja suosituille jälleenmyyjille, tai voit siirtää käteistä vastaavan summan PayPal-tilillesi.

MyPoints lähettää sinulle ilmoituksia selaimeesi, jotta voit varmistaa, ettet menetä mahdollisuuksia ansaita pisteitä.

MyPoints-jäseneksi liittyminen on ilmaista, ja saatat saada käteisbonuksen rekisteröitymisestä, jos liityt oikeaan aikaan.

2. Swagbucks

Swagbucks on yksi pisimpään toimivista GPT-sivustoista. Ansaitset pisteitä Swagbucksin sähköpostien lukemisesta.

Muista, että et ansaitse paljon pisteitä sähköpostien lukemisesta. Swagbucksilla on kuitenkin muita tapoja ansaita pisteitä.

Nämä sisältävät:

 • Kyselyjen tekeminen
 • Ostoksia verkossa
 • Internetistä etsiminen
 • Pelien pelaaminen verkossa
 • Kuittien skannaus
 • Videoiden katsominen

Ja muuta toimintaa. Voit esimerkiksi saada käteistä takaisin, kun syöt ulkona tietyissä paikallisissa ravintoloissa.

Voit käyttää sovellusta saadaksesi myös parhaat tarjoukset reseptilääkkeistä.

Kuten MyPointsissa, voit käyttää ansaitsemiasi pisteitä lahjakorttien hankkimiseen suosituille jälleenmyyjille tai PayPal-käteisenä.

Jälleenmyyjiä, joille voit saada lahjakortteja Swagbucks-pisteillä, ovat Amazon, Walmart, Starbucks ja muut.

3. InboxDollaria

InboxDollars on toinen GPT-sivusto, joka maksaa sinulle kumppanien jälleenmyyjien sähköpostitarjousten lukemisesta. Sinun ei tarvitse edes hyödyntää tarjouksia. Lue vain sähköpostit nähdäksesi, mitä niissä on.

Yhtiö on maksanut jäsenilleen tähän mennessä 80 miljoonaa dollaria.

InboxDollars maksaa sinulle myös muista toiminnoista, kuten:

 • Kyselyjen tekeminen
 • Videoiden katsominen
 • Pelaa pelejä
 • Kuponkien käyttö

Voit ansaita rahaa takaisin, kun teet ostoksia verkossa myös InboxDollars-portaalin kautta. Uusia tarjouksia julkaistaan ​​säännöllisesti.

Huomaa, että InboxDollarsilla ansaitset todellista rahaa pisteiden sijaan. Pienin kotiutus InboxDollarsilla on 30 dollaria.

🔥 Empfohlen:  Analytiikka- ja datatieteen työpaikat Intiassa 2023 – AIM & Imarticus Learning

Kun olet kerännyt tilillesi 30 dollaria, voit pyytää siirtoa PayPaliin. Vaihtoehtoisesti voit valita lahjakortin suositulta jälleenmyyjältä.

Lahjakorttien jälleenmyyjiä ovat Amazon, Starbucks, Target ja paljon muuta. Voit pyytää maksua myös postitse lähetetyllä sekillä. Jokaisesta lähetetystä shekistä peritään kuitenkin 3 dollarin maksu.

4. QuickRewards

QuickRewards ei keskity pelkästään sähköpostien lukemiseen. Kuten muutkin yritykset täällä, ansaitset enemmän suorittamalla erilaisia ​​toimintoja.

Voit saada maksun toimintojen suorittamisesta sähköpostitse. Sähköpostien lukemisen lisäksi voit ansaita rahaa muillakin tavoilla.

Nämä sisältävät:

 • Pelaa pelejä
 • Videoiden katsominen
 • Kyselyjen tekeminen
 • Ostoksia verkossa
 • Tarjousten täyttäminen

QuickRewards-tulojen lunastamiseen vaadittava vähimmäismäärä on vain 0,01 dollaria. Yrityksellä on maksoi jäsenille yli 7 miljoonaa dollaria käynnistymisen jälkeen.

Voit kotiuttaa tulosi QuickRewardsista PayPaliin. Tai voit saada lahjakortteja jälleenmyyjille, kuten Amazon, Walmart, Target, Home Depot, Domino’s Pizza ja monet muut.

QuickRewards myöntää myös tokeneja käyttäjilleen. Tokenit ovat erillinen palkinto, ja niillä voi saada palkintoja, kuten elokuvalippuja tai lehtitilauksia.

5. Quick Pay Survey

Nopea maksukysely maksaa sinulle sähköpostien lukemisesta ja muiden toimintojen suorittamisesta. Saat 0,05 dollaria jokaisesta lukemastasi ja vahvistamastasi sähköpostista.

Sähköpostien lukemisen lisäksi voit saada palkkaa seuraavista toiminnoista:

 • Kyselyjen tekeminen
 • Tarjousten täyttäminen
 • Viittaamalla ystäviin

Kun suoritat toimintoja, ansaitset pisteitä nimeltä GPE. Huomaa, että et voi saada palkkaa sähköpostien lukemisesta Quick Pay Surveyn avulla, jos sinulla on nolla GPE.

Sinulla on oltava vähintään GPE, ja voit ansaita GPE:n tekemällä kyselyitä tai suorittamalla muita toimintoja.

Voit pyytää maksuja, kun olet saavuttanut 15 dollarin vähimmäissaldon. Ne käsitellään kolmen arkipäivän kuluessa pyynnöstäsi.

Ensimmäinen maksusi Quick Pay Surveylla kestää kauemmin. Ennen maksun suorittamista on vähintään 15 päivän odotusaika petosten torjumiseksi.

Quick Pay Survey ei myöskään saa suoraan maksua toiminnoista, kuten tarjouksista ja kyselyistä.

Nämä toiminnot maksavat mainosyritykset, joiden kanssa Quick Pay Survey tekee yhteistyötä.

6. Points2Shop

Points2Shop maksaa sinulle sähköpostien lukemisesta, mutta kyselyt ovat niiden pääpaino.

Points2Shop-verkkosivusto sanoo, että ne löytävät monia tutkimusyrityksiä paremmin oikeat kyselyt, joihin voit osallistua.

Olipa kyseessä sähköpostien lukeminen, kyselyjen suorittaminen tai muiden tehtävien suorittaminen, Points2Shop maksaa PayPalin ja muiden suosittujen vaihtoehtojen, kuten vähittäiskaupan lahjakorttien, kautta.

Points2Shopilla on myös suosittele kaverille -ohjelma. Kun viittauksesi on täydentänyt heidän profiilinsa ja suorittanut vähintään yhden kyselyn, saat 1,00 dollarin bonuksen.

Osallistuminen suositusohjelmaan Points2Shopin avulla voi olla loistava tapa kasvattaa tulojasi sähköpostien lukemisen ja kyselyiden täyttämisen lisäksi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka IP-välityspalvelin voisi olla hyödyllinen sähköisessä kaupankäynnissä?

7. Maksullinen sähköpostin lukemisesta

Sähköpostin lukemisesta maksettu toimii juuri siltä miltä kuulostaa. Sähköpostien lukeminen kannattaa. Yritys palkitsee sekä rahaa että pisteitä.

Rahasi voidaan muuntaa pisteiksi, ja pisteitä voidaan käyttää maksullisten sähköpostien saamiseen. Voit käyttää pisteitäsi myös jälleenmyyjän lahjakorttien hankkimiseen.

Voit pyytää käteissaldosi maksua PayPalin kautta. Pienin maksusumma on 15 dollaria.

Huomaa, että ensimmäisen maksusi vastaanottaminen kestää kauemmin kuin seuraavien maksujen vastaanottaminen. Tämä pidempi odotusaika ensimmäisessä maksussa auttaa vahvistamaan PayPal-tilisi.

Paid to Read Email tarjoaa myös muita vaihtoehtoja käteisen ansaitsemiseen, kuten kyselyihin osallistuminen tai ystävien suositteleminen. Joten jos kyllästyt sähköpostien lukemiseen, voit hyödyntää muita rahantekomahdollisuuksia.

8. FusionCash

FusionCash maksaa sinulle sähköpostien lukemisesta ja muiden toimien suorittamisesta, kun olet rekisteröitynyt ilmaiselle FusionCash-tilille.

Muista, että FusionCash tarjoaa usein käteisbonuksia rekisteröitymisen yhteydessä, joten käy verkkosivustolla saadaksesi ajantasaiset kirjautumisbonustiedot.

Sähköpostien lukemisen lisäksi FusionCash maksaa sinulle seuraavista toimista:

 • Videoiden katsominen
 • Tehtävien suorittaminen
 • Mobiilisovellusten lataaminen
 • Pelaa pelejä
 • Kyselyjen tekeminen

Sivustolla ei ole paljon yksityiskohtaista tietoa toimintotyypeistä, joista he maksavat sinulle. Sinun on kirjauduttava saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka saada palkkaa lyhyiden tehtävien suorittamisesta verkossa.

FusionCashilla on vähintään 25 dollarin voitto. Yritys haluaa jakaa maksut PayPalin kautta, mutta sillä on muita vaihtoehtoja.

9. InboxPays

InboxPays palkitsee sinut jopa 25 dollarilla maksua kohden vain sähköpostien lukemisesta. Muista, että tämän yrityksen kanssa sinun on suoritettava muita toimintoja sähköpostien lukemisen ohella.

Muita tarjolla olevia aktiviteetteja ovat kyselyjen tekeminen ja tarjousten täyttäminen. Huomaa, että vähimmäismaksu on 50 dollaria.

Koska InboxPaysin vähimmäismaksu on niin korkea, sinun on ansaittava rahaa käyttämällä muita mahdollisuuksia.

Maksu suoritetaan PayPalin kautta, ja maksut suoritetaan 50 dollarin erissä. Tämä tarkoittaa, että jos olet ansainnut 55 dollaria ja haluat saada palkkaa, saat 50 dollaria.

Ylimääräiset 5 dollaria säilytetään InboxPays-tililläsi, kunnes olet kerännyt lisää 45 dollaria. Tässä vaiheessa voit pyytää uudelleen maksua.

10. Ryhdy virtuaaliavustajaksi

Tiesitkö, että voit saada palkkaa sähköpostien lukemisesta ryhtymällä virtuaaliassistentiksi? Virtuaaliassistentteja palkataan suorittamaan erilaisia ​​tehtäviä yritysten ja blogien omistajille.

Virtuaaliassistenttina (VA) saatat joutua lukemaan ja vastaamaan sähköposteihin, hallitsemaan blogeja, koordinoimaan aikatauluja ja paljon muuta.

Sinut voidaan palkata muihin tehtäviin, kuten:

 • Hallinnoi sosiaalisen median tilejä
 • Soittaa puheluita
 • Käsittele laskut ja laskut
 • Kevyt graafinen suunnittelutyö
 • Asiakaspalvelu
 • Tiedon syöttö

Ja niin edelleen. Jokainen VA-työ on erilainen, mikä auttaa varmistamaan, että et koskaan kyllästy työn aikana.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada median huomio käynnistystäsi kohtaan?

Voit löytää VA-työpaikkoja verkosta tai perustaa oman VA-yrityksen maksimoidaksesi tulopotentiaalisi.

Ansaitset todennäköisesti 12–20 dollaria tunnissa työskentelemällä W-2 VA:na toisessa yrityksessä.

Voit kuitenkin ansaita paljon enemmän, jos päätät työskennellä tehtävässä itsenäisenä urakoitsijana.

Usein Kysytyt Kysymykset

Ennen kuin alat saada palkkaa sähköpostien lukemisesta, nämä usein kysytyt kysymykset voivat auttaa sinua päättämään, onko tämä oikea tilaisuus sinulle.

Onko sähköpostien lukemisesta palkan saaminen laillinen tapa ansaita rahaa?

Kyllä, sähköpostien lukemisesta saaminen on laillinen tapa ansaita rahaa. Haluat kuitenkin varmistaa, että kirjaudut hyvämaineisille sivustoille.

Siellä on joitain huijaussivustoja, joten arvostelujen lukeminen sivustoilta, kuten Trustpilot, on hyödyllistä, kun yrität välttää huijauksia.

Kuinka paljon voin tienata sähköpostien lukemisesta?

Yleisesti ottaen et rikastu lukemalla sähköposteja. Jokainen verkkosivusto maksaa sähköpostien lukemisesta eri summan.

Useimmat sivustot maksavat vain muutaman sentin jokaisesta lukemastasi sähköpostista. Onneksi sähköpostien lukeminen GPT-sivustoilla on jotain, jota voit tehdä vapaa-ajalla ansaitaksesi muutaman ylimääräisen dollarin.

Kuitenkin, jos sinusta tulee VA, mahdollisuus ansaita kunnollinen summa on hieman realistisempi.

Mikä on paras tapa saada palkkaa sähköpostien lukemisesta?

Paras tapa saada palkkaa sähköpostien lukemisesta riippuu ainutlaatuisesta tilanteestasi.

Jos haluat vain ansaita hieman ylimääräistä rahaa vapaa-ajallasi, lailliset GPT-sivustot ovat hyvä valinta.

Mutta jos sinulla on riittävästi aikaa käyttää sähköpostien lukemiseen, enemmän maksavien VA-töiden tutkiminen voi olla hyvä idea.

Kuinka voin välttää huijaukset, kun saan maksun sähköpostien lukemisesta?

Voit välttää huijaukset tekemällä tutkimusta.

Tarkista myös Better Business Bureau -verkkosivusto, Trustpilot ja muut hyvämaineiset arvostelusivustot löytääksesi tietoa yrityksistä, jotka tarjoavat maksaa sähköpostien lukemisesta.

Suosittelemme pysymään yrityksissä, joilla on tunnettu historia eettisyydestä, kuten Swagbucks.

Yhteenveto

Vaikka et luultavasti aio rikastua, on olemassa monia laillisia tapoja saada palkkaa sähköpostien lukemisesta. Se on helppo tapa ansaita rahaa kotoa vapaa-ajalla.

Yksi ehdotus on rekisteröityä saadaksesi palkkaa sähköpostien lukemisesta ja hyödyntää sitten täysimääräisesti näiden sivustojen muita rahantekomahdollisuuksia.

Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on enemmän aikaa käsissäsi, osa-aikaiseksi VA:ksi ryhtyminen voi auttaa sinua ansaitsemaan entistä enemmän rahaa lukemalla sähköposteja.