Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 loistavaa tapaa YouTube-käyttäjät voivat käyttää ChatGPT:tä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 loistavaa tapaa YouTube-käyttäjät voivat käyttää ChatGPT:tä

Koko internet kuhisee ChatGPT:stä, ja hyvästä syystä. Tämä tekoäly on mullistanut Internetin. Ja tiesitkö, että on monia tapoja käyttää ChatGPT:tä YouTuberille?

Jep, se ei ole vain satunnaisten kysymysten esittämistä, sen “murtamista” hulluilla kehotteilla tai keskustelua varten.

ChatGPT:tä voidaan käyttää myös sisällön luomiseen. Vaikka se ei voi luoda videoita puolestasi, se voi auttaa sinua monilla muilla tavoilla.

Tässä artikkelissa tarkastelemme 10 eri tapaa, joilla voit käyttää tekoälyä YouTube-sisällön työnkulussa. Aloitetaan.

Tietoja ChatGPT:stä ja miten se toimii

ChatGPT on Open AI -yrityksen kehittämä tekoälyn kielimalli. Se on ilmainen AI-kirjoittaja, joka toimii chatbotina, mutta sitä voidaan käyttää myös sisältöideoihin, artikkelien kirjoittamiseen ja moneen muuhun.

ChatGPT on koulutettu valtaviin määriin Internetin sisältöön ja dataan syyskuuhun 2021 asti. Tämä työkalu on suunniteltu sekä informatiiviseksi että keskustelevaksi, ja sen käyttö on käytännössä rajatonta.

Avain menestykseen ChatGPT:n avulla on oppia kehottamaan sitä tehokkaasti ja pitää mielessä, että se ei aina tuota tosiasiallista tai ajantasaista dataa, joten muista tarkistaa tuotosi tosiasiat.

Huolimatta siitä, että ChatGPT on muokattava ja tarkistettava, se on tehokas työkalu, jota voidaan käyttää monin eri tavoin kasvattamaan YouTube-kanavaasi riippumatta siitä, mikä on markkinarako.

Kuinka tekoäly voi auttaa sinua tulemaan paremmaksi sisällöntuottajaksi

Jos olet sisällöntuottaja etkä käytä tekoälyä, sinun pitäisi olla! Tekoäly voi auttaa sinua tulemaan paremmaksi sisällöntuottajaksi monin eri tavoin.

Tämä tekniikka voi auttaa sinua automatisoimaan sisällöntuotannon tylsiä osia, ja se voi olla valtava apu, kun joudut jumiin luovaan kierteeseen.

ChatGPT:n ja Jasper AI:n kaltaisten työkalujen avulla voit kirjoittaa sisältöä, pohtia uusia sisältöideoita, tulla paremmaksi copywriteriksi ja paljon muuta.

ChatGPT YouTube-käyttäjille: 10 hienoa etua

chatgpt youtubereille

Voit käyttää ChatGPT:tä suurimmassa osassa luovaa prosessia YouTube-videon kuvaamisen ja editoinnin lisäksi. Voit (ja sinun pitäisi) käyttää tekoälytyökaluja koko työnkulkusi ajan!

Sukellaan kaikkiin tapoihin, joilla voit hyödyntää AI-työkaluja, kuten ChatGPT:tä YouTuben käyttäjille, ja kaikkiin YouTube-kanavan omistamiseen liittyviin näkökohtiin.

1. Sisältö Aivoriihi ja Ideointi

ChatGPT YouTuben käyttäjille sopii mainiosti sisällön ideointiin ja ideointiin. Olitpa uusi YouTube-käyttäjä tai kokenut sisällöntuottaja, kokeile ChatGPT:tä videoideoiden luomiseen.

🔥 Empfohlen:  Technicsin uusien langattomien kuulokkeiden avulla voit yhdistää kolme laitetta kerralla

Pyydä ChatGPT:ltä videoaiheideoita ja alakategoriaideoita pääkategorioillesi ja sisältötyyleillesi. Jos olet jumissa luovassa urassa, tämä on hengenpelastaja.

Voit pyytää ideoita tietyille muodoille, pyytää luetteloa aiheeseen liittyvistä kysymyksistä ja aiheista omassa markkinaraossasi ja paljon muuta.

Yritä kertoa ChatGPT:lle markkinarako ja kysy siltä täydellinen luettelo usein kysytyistä kysymyksistä ja vähemmän kysytyistä kysymyksistä. Kun se tarjoaa sinulle luettelon, valitse kourallinen ja pyydä sitä keksimään YouTube-videoiden otsikkoideoita valinnan perusteella.

Katso ChatGPT-artikkeli aivoriihiä varten saadaksesi lisää ohjeita.

Jos sinulla on kiire saada videosi ladattaviksi etkä halua käyttää paljon aikaa kuvaukseen liittyvien avainsanojen ja tunnisteiden miettimiseen, anna ChatGPT:n tehdä se puolestasi.

ChatGPT on loistava keksimään lisää avainsanaideoita. Se voi olla vieläkin hyödyllisempää läheisesti liittyvien aiheehdotusten laatimisessa. Voit käyttää näitä avainsanoja skripteissäsi, kuvauksissasi, otsikoissasi ja tunnisteissasi antaaksesi videoillesi enemmän hakukoneoptimointia.

3. Videon ääriviivat

Jos vihaat videon ääriviivojen luomista, tämä on sinua varten. Kun olet valinnut avainsanasi ja videon otsikkoideat, voit pyytää ChatGPT:tä luomaan videon hahmotelman aiheestasi.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, kun pyydät ChatGPT:tä tuottamaan videon hahmotelman, on parasta syöttää sille mahdollisimman paljon tietoa videostasi ja aiheesta.

Sitten ChatGPT tuottaa luonnoksen, jonka avulla voit aloittaa käsikirjoituksen. Tai jos olet tyyppi, joka haluaa mennä virran mukana, voit työskennellä ääriviivojen kanssa yksin ja siirtyä kuvaamiseen.

Tutustu ChatGPT-oppaaseemme aloittelijoille, jos et ole vielä käyttänyt tätä mahtavaa tekoälyä.

4. Käsikirjoitus

chatgpt youtubereille - kuvakaappaus käsikirjoituksen ohjeesta

Voit halutessasi siirtää kaiken luovan työn ChatGPT:n kautta. Tämä tekoäly voi kirjoittaa YouTube-videokäsikirjoituksia, ja se sisältää jopa luovia elementtejä, kuten mitä kameran pitäisi tehdä, panoroida sisään ja ulos jne.

Voit pyytää tekoälyä luomaan sinulle käsikirjoituksen otsikosta ja hahmottelemaan sen aiemmin luodusta, tai voit antaa sille oman otsikkoidean.

Jos haluat tarkentaa tulostetta, anna ChatGPT:lle mahdollisimman paljon tietoa. Kerro, minkä tyyppinen kanava se on, pääteemasi, kuka yleisösi on ja millä äänensävyllä käsikirjoitus tuotetaan.

Jos et pidä ensimmäisestä vaihtoehdosta, voit painaa Regeneroi niin monta kertaa kuin tarvitset.

5. Tehokkaiden koukkujen luominen

Tarvitset tehokkaita ja houkuttelevia koukkuja pitääksesi katsojasi kiinni videoosi. Tämä on avain parempaan katseluaikaan, videosi suosituksiin ja tuloihin.

🔥 Empfohlen:  35 parasta virtuaaliassistenttityötä aloittelijoille (ja 19 verkkosivustoa, joista ne löytyvät)

Jos sinulla on vaikeuksia keksiä koukkuideoita, siirry ChatGPT:hen. ChatGPT voi luoda sinulle houkuttelevia koukkuja ja auttaa sinua luomaan ne itse tarjoamalla sinulle minkä tahansa hyvän koukun avainelementit.

Onko sinulla jo koukkuideoita, mutta et vain ole rakastunut yhteenkään niistä? Pyydä ChatGPT:tä parantamaan niitä!

6. Kuvausten kirjoittaminen

Kuten aiemmin mainittiin, tekoäly voi auttaa sinua sisällön luomisen tylsässä ja yksitoikkoisessa osassa. Ja videokuvausten kirjoittaminen voi olla sekä tylsää että yksitoikkoista.

Luodaksesi upean videokuvauksen, muista antaa ChatGPT:lle mahdollisimman paljon tietoa videosi sisällöstä.

Muista käydä läpi ja muokata tulos sekä laittaa kaikki asiaankuuluvat linkit ja sosiaalisen median kahvat, niin olet valmis!

7. SEO-videootsikot ja napsautuksen arvoiset pikkukuvaotsikot

Sen lisäksi, että voit käyttää tekoälyä kuvausten kirjoittamiseen, voit käyttää sitä myös hakukoneoptimoinnin ja napsautusystävällisten videoiden ja pikkukuvien otsikoiden kirjoittamiseen.

YouTube-videosi nimen tulee olla mahdollisimman SEO-ystävällinen, mutta voit silti optimoida sen myös napsautuksia varten. Ja siellä ChatGPT voi todella loistaa.

Pyydä ChatGPT:tä tarjoamaan sinulle luettelo 10 YouTube-videon otsikkoideasta, jotka sisältävät avainsanan “xyz”, ja katso, mitä se saa aikaan.

Voit tehdä saman pikkukuvien otsikoille houkutellaksesi katsojia napsauttamaan.

8. Keksi kommenttivastauksia

Saatko samanlaisia ​​kommentteja kerta toisensa jälkeen? Tai ehkä haluat vain nopeaa apua vastataksesi moniin kommentteihin polttamatta aivojasi?

Pyydä ChatGPT:tä auttamaan. Tekoäly voi auttaa sinua löytämään tavalliset kopioi/liitä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin, se voi auttaa sinua löytämään fiksuja vastauksia peikoille ja vastustajille, ja se voi yksinkertaisesti auttaa sinua nopeuttamaan vastausaikaasi.

9. Videosarja- ja soittolistaideoita

Jos haluat luoda videosarjan tai soittolistan YouTubeen kasvattaaksesi tilaajia ja lisätäksesi katsojien pysyvyyttä, mutta olet jumissa ideoissa, tekoäly voi auttaa tässäkin.

Kysy ChatGPT:ltä, onko sinulla joitain osittain muodostuneita sarjoja tai soittolistaideoita tai oletpa aloittamassa täysin tyhjästä!

Kun pyydät sitä, kerro kanavastasi, pääkategorioistasi, taitosi ja kokemuksesi sekä kohdeyleisösi.

10: Tekoälyn käyttäminen napsautuskelpoisten pikkukuvien luomiseen

Joten tämä vinkki ei ole ChatGPT, vaan se on AI! Jos käytät paljon aikaa YouTuben täydellisten pikkukuvien luomiseen, tekoäly voi auttaa sinua myös siinä.

Keskimatka on generatiivinen tekoäly, joka luo kuvia käyttäjien kehotteiden perusteella.

🔥 Empfohlen:  Kuinka Ashley Landsin online-matkalehteä katsoo 1,2 miljoonaa ihmistä joka kuukausi

Voit luoda kirjaimellisesti minkä tahansa pikkukuvan. Sinua rajoittaa vain oma mielesi ja kykysi kehottaa tekoälyä.

Koska Midjourney luo kuvia tyhjästä, se vaatii jonkin verran tietoa tehokkaiden kehotteiden kirjoittamisesta hyvän lopputuloksen saamiseksi (lisätietoja siitä Midjourney-arvostelussamme). Mutta onneksi kaikki ChatGPT-tilit tulevat kotisivullasi olevan Midjourney Prompt Generatorin avulla, kun olet kirjautunut sisään!

Muista myös lukea artikkelimme nopeasta suunnittelusta saadaksesi lisätietoja tehokkaiden kehotteiden kirjoittamisesta.

Vaihtoehto ChatGPT:lle YouTuben käyttäjille

ChatGPT voi tarjota mahtavaa sisältöä, joka auttaa sinua YouTube-kanavasi työnkulussa. Sekä ChatGPT että Jasper AI on koulutettu samalla kielimallilla. ChatGPT on kuitenkin listattu “ilmaiseksi tutkimusesikatseluksi” ja se on suurelta osin suunniteltu keskustelupalstojen chatbotiksi, kuten tekoäly.

Sitä vastoin verkkomarkkinoijat ja sisällöntuottajat suunnittelivat Jasper AI:n erityisesti markkinointiin ja sisällöntuotantoon liittyviin tehtäviin. Jasper AI:llä on erityisesti YouTube-käyttäjille ja sisällöntuottajille omistettuja työkaluja, kuten heidän YouTube-käsikirjoitustyökalunsa.

Mahdolliset haitat ChatGPT:n käyttämiseen YouTube-käyttäjänä

ChatGPT:n käytössä on muutamia haittoja. Se on esimerkiksi koulutettu dataan vain syyskuuhun 2021 asti, ja sen jälkeen asiat ovat muuttuneet paljon. Lisäksi ChatGPT tuottaa sisältöä, joka kuulostaa aidolta ja vakuuttavalta, mutta on täysin väärää.

ChatGPT vaatii paljon muokkausta ja faktojen tarkistamista, varsinkin kun sitä käytetään ajankohtaisista tapahtumista tai faktoja, lainauksia tai tilastoja sisältävän sisällön tuottamiseen.

Lopuksi, ilmainen suunnitelma on rajoitettu. Et voi käyttää sitä ruuhka-aikoina, etkä myöskään voi käyttää sitä tonnia yhdessä päivässä.

Käärimistä

Yhteenvetona voidaan todeta, että sekä JasperAI että ChatGPT YouTuberille ovat loistavia tekoälytyökaluja, jotka voivat auttaa sinua monissa sisällön luomisessa.

Riippumatta siitä, mitä työkalua käytät, sisällytä tekoäly sisällön luontityönkulkuun vapauttaaksesi aikaa jo tänään!

Table of Contents