Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 luovaa tapaa käyttää läpinäkyviä PNG-tiedostoja suunnitteluprojekteissasi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 luovaa tapaa käyttää läpinäkyviä PNG-tiedostoja suunnitteluprojekteissasi

Mikä on PNG ja miten voit luoda oman läpinäkyvän kuvan

PNG, kuten JPG, on yleinen kuvatiedostomuoto, jota saatat kohdata usein. Sen kaikkialla esiintymisen vuoksi mietit todennäköisesti, mikä erottaa sen JPG:stä tai ovatko ne keskenään vaihdettavissa. PNG on lyhenne sanoista Portable Network Graphic. Verkkosuunnittelijat käyttävät sitä yleisesti, koska se pystyy käsittelemään grafiikkaa läpinäkyvällä tai puoliläpinäkyvällä taustalla, toisin kuin JPG. Tämä tiedostomuoto käyttää .png-tiedostotunnistetta, ja koska se tukee 16 miljoonaa väriä ja häviötöntä pakkausta, se on yleensä suurempi kuin JPG tai GIF.

On monia tapoja saada PNG läpinäkyvä tausta, koska se on patentoimaton tiedostomuoto. Yksi tapa on etsiä verkosta läpinäkyviä PNG-tiedostoja. Jos sinulla on tietty kuva, jonka taustan haluat poistaa, on olemassa verkkosivustoja, joiden avulla voit poistaa kuvien taustat osana heidän maksullista tilaussuunnitelmaansa.

Jos haluat luoda oman PNG:n, voit käyttää CF Spark Crystallinea, tekoälykuvageneraattoria, joka on erityisesti suunniteltu luomaan läpinäkyviä PNG-kuvia tekstikehotteiden avulla.

CF Spark Crystalline -näytteen luominen

CF Spark Crystalline tuottaa 8 ainutlaatuista kuvaa yhdestä kehotuksesta, joissa jokaisella kuvalla on sama koko ja mitat, hieman eri muoto ja muutama erottuva yksityiskohta.

CF Spark Crystalline -yhteisösyöte

Joten nyt kun tiedämme, mitä PNG on ja miten niitä luodaan, katsotaanpa 10 tapaa, joilla voit käyttää tätä näppärää kuvatiedostomuotoa erilaisissa suunnitteluprojekteissa.

10 tapaa käyttää läpinäkyviä PNG-tiedostoja projekteissasi

Silmiä hiveleviä tuotekuvia

Tuotekuvaus on ratkaisevan tärkeää tuotteiden tehokkaan markkinoinnin kannalta. Jos haluat tuotteesi erottuvan joukosta, tuotekuvien muuntaminen läpinäkyviksi PNG-kuviksi lisää joustavuutta.

Voit joko käyttää läpinäkyviä tuotekuvia sellaisina kuin ne ovat verkkokauppasivustoilla tai kerrostaa ne muiden taustakuvien kanssa verkkosivustollasi tai sosiaalisessa mediassa.

🔥 Empfohlen:  Apple ID -kirjautuminen ei ole käytettävissä rajoitusten vuoksi [Fixed]

Digitaaliset ja painetut kollaasit

Läpinäkyvät PNG-tiedostot ovat paras tiedostomuoto käytettäväksi, jos haluat suunnitella digitaalisia kollaaseja. Niiden läpinäkyvät taustat sopivat hyvin kerrostukseen. Voit myös tulostaa ne fyysisiin kollaaseihin käytettäväksi.

Jos esimerkiksi luot läpinäkyvän PNG:n CF Spark Crystalline -sovelluksella, saat läpinäkyvän PNG:n selkeillä viivoilla. Voit sitten tulostaa ja leikata ne leikkauskoneilla ennen kuin kerrot ne muiden painomateriaalien kanssa.

Kerrostetut sosiaalisen median/verkkojulkaisut

Kun luot houkuttelevia sosiaalisen median julkaisuja, on tärkeää, että sinulla on dynaamisia elementtejä, jotta sisältö erottuu joukosta.

Siksi läpinäkyvät PNG-tiedostot ovat paras tiedostomuoto visuaalisen kiinnostavuuden lisäämiseen kuviisi, koska voit kerrostaa niitä haluamallasi tavalla.

Leikkaavat paperikäsityöt

Jos olet käsityöläinen, stanssaus on yksi tutuimmista tavoista. Suosittu askartelutyyli on erittäin monipuolinen, sillä voit käyttää sitä erilaisissa projekteissa, kuten scrapbookingissa, korttien tekemisessä ja muissa paperiaskareissa.

Läpinäkyvät PNG:t, joissa on selkeät viivat, kuten ne, joita voit luoda CF Spark Crystalline -sovelluksella, sopivat täydellisesti tällaisiin suunnitteluprojekteihin riippumatta siitä, onko sinulla leikkauskonetta tai ei.

Autotarrat ja vinyylitarrat

Tarrat ovat ulkokäyttöön tarkoitettuja tarroja. Ajattele tarroja, joita kiinnität ajoneuvoihin, kuten autoihin ja moottoripyöriin, kypäriin ja muihin varusteisiin, jotka ovat alttiina erilaisille elementeille.

Läpinäkyvät PNG-tiedostot ovat paras tiedostomuoto käytettäväksi tällaisissa koristeissa, jotta läpinäkyvillä taustoilla ja leikkauksilla varustettu tarra ei näytä liian sopimattomalta millä tahansa pinnalla, jolle kiinnität sen.

Sublimaatio T-paidat

Jos suunnittelet paitaa henkilökohtaiseen käyttöön tai myyntiin, sublimointi on kustannustehokas tulostusmenetelmä. Käyttämällä läpinäkyviä PNG-tiedostoja paitasuunnittelun tiedostomuotona voit kerrostaa erilaisia ​​PNG-tiedostoja tai saada erilaisia ​​suorituksia erinomaisesti.

Ne ovat myös täydellisiä, jos suunnittelet minimalistista grafiikkaa erivärisiin paitoihin.

Paperitarrat (suunnittelijat, tapaseurantalaitteet)

Jos olet bullet-päiväkirja tai tapaseuranta-harrastaja, voit luoda omia tarrojasi paperitavaroiden mukana. Läpinäkyvät PNG-kuvaketarrat sopivat tähän tarkoitukseen parhaiten, koska läpinäkyvä tausta ei häiritse paperitavarasi yleistä suunnittelua.

🔥 Empfohlen:  Kuinka monta työpaikkaa on saatavana integroiduissa öljy-yhtiöissä

Voit myös suunnitella yksilöllisen muotoisia tarroja, kuten lippuja, lisätäksesi mielenkiintoa pilaamatta päiväkirjaasi tai paperitavaraasi.

Upeita kuvia

Oletko koskaan halunnut saada valokuvan sinusta lentämässä taivaalla tai uimassa haiden kanssa? Ota valokuva ja poista tausta ja voila! Voit nyt käyttää valokuvaasi läpinäkyvän taustan kanssa ja kerrosta sen mille tahansa taustalle.

Voit tehdä sen myös toisinpäin. Suunnittele hahmo tai luo sellainen CF Spark Crystallinella ja kerros sitten läpinäkyvä PNG mihin tahansa realistiseen maisemakuvaan.

Vesileimat

Vesileimat ovat läpikuultavia kuvia, jotka voit kerrostaa tekijänoikeudella suojatun materiaalin, kuten valokuvien, kuvitusten ja käsikirjoitusten, päälle suojautuakseen laittomalta jakelulta.

Jos haluat suojata immateriaalioikeuksiasi tai immateriaalioikeuksiasi, sinun tulee luoda logosi tai nimesi ja muu teksti läpinäkyvänä PNG-muodossa ja liittää se materiaalisi päälle ennen tiedoston litistämistä jakelua varten.

Interaktiiviset oppimateriaalit tai moduulit

Ihmiset ovat visuaalisia oppijoita, joten jos suunnittelet PowerPoint-moduulia tai verkko-oppimiskurssia, sinun kannattaa sisällyttää kuvia dioihin.

Läpinäkyvät PNG-tiedostot ovat täydellisiä kuvia käytettäväksi clipart-kuvina, koska ne voidaan helposti kerrostaa muiden elementtien kanssa.