Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 mielenkiintoista faktaa Erika Nardinista

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 mielenkiintoista faktaa Erika Nardinista

Erika Nardini on liike-elämän merkittävä hahmo, joka tunnetaan saavutuksistaan ​​median ja markkinoinnin parissa. Barstool Sportsin toimitusjohtajana hän on muuttanut kerran kiistanalaisen yrityksen kukoistavaksi mediaimperiumiksi. Tässä artikkelissa perehdymme joihinkin vähemmän tunnettuihin, mutta mielenkiintoisia faktoja Erika Nardinista ja hänen uransa.

10 mielenkiintoista faktaa Erika Nardinista

Erika Nardini on lahjakas nainen, jonka nimessä on niin monia tunnusmerkkejä, että häntä on vaikea määritellä lyhyesti. Hän on Barstool Sports -blogin kaikkien aikojen ensimmäinen toimitusjohtaja, ja hän on muuttanut sen monitoimialaksi vain alueellisesta blogista. Hänet yhdistetään myös nimiin, kuten WWE, Premier Lacrosse League ja Torchy’s Tacos. Aiemmin hän on työskennellyt yrityksissä, kuten AOL ja Yahoo.

1. Hän on liikenainen

Erika aloitti Fidelity Investmentsin mediapäällikkönä kaksi vuosikymmentä sitten. Sieltä hän on siirtynyt töihin MicrosoftBkstg ja muutama muu tunnettu yritys, joista osa on mainittu edellä, ennen kuin hän muutti pienen alueellisen blogin erittäin suureksi jutuksi.

2. Hänellä on Podcast sivulla

Barstool-kokoisen blogin johtamisen olisi pitänyt olla enemmän kuin tarpeeksi, mutta se ei todellakaan ole Nardinille. Sivulla fantastisella naisella on podcast nimeltä Token CEO. Hän on melkein vapautunut 300 jaksoa. Eri jaksoissa esiintyy erilaisia ​​vieraita ja yrittäjiä. Tämän podcastin kautta ihmiset voivat oppia Barstoolin pääkonttorista sekä liiketoiminnasta ilman kaupallista tutkintoa.

3. Historia WWE:n kanssa

Ihmiset, jotka ovat kasvaneet katsomassa WWE tiedä kuinka isosta asiasta se on. On varmasti suuri saavutus päästä heidän hallitukseensa, minkä Erika teki vuonna 2020. Penn National Gamingin ostettua Barstoolin hän kuitenkin joutui luopumaan tehtävästä vuonna 2022. Siitä huolimatta se on edelleen valtava huomionarvoinen asia Nardinin elämästä.

🔥 Empfohlen:  12 tuntematonta ja mielenkiintoista faktaa Infosysista

4. Fan in the Past Boss in the Present

Kun kiinnostus ja työ yhdistyvät, kukkii jotain kaunista. Juuri näin kävi myös Erikan kanssa. Hän myönsi olevansa Stoolie tai verkkosivuston suuri fani ennen kuin hänestä tuli yrityksen toimitusjohtaja Baarijakkara. Ehkä tämä on myös syy siihen, että tämä nainen pystyi kääntämään yrityksen omaisuuden parhaaksi.

5. Jättiläishyppyjä

Mainitsimme pari kertaa, kuinka hän vei alueellisen blogin monialaiselle tasolle. Mutta sen takana olevat luvut ovat vielä hämmästyttävämpiä. Siitä lähtien, kun hän aloitti yhtiön toimitusjohtajana liikevaihto kasvoi 3900 % ja heidän sosiaalisen mediansa seuraajia 5700 prosenttia.

Sopimus Penn National Gaming -yhtiön kanssa oli hänen suunnittelemansa, ja tämä auttoi yhtiötä nousemaan Yhdysvaltain merkittävimmäksi online-peliyhtiöksi.

6. LLBeanin fani

Niille, jotka eivät tienneet, Erika Nardini on suuri LL Bean -fani – hänen mukaansa kaikkien aikojen suurin. Hän ei ole vain lojaali brändille, vaan myös käyttää sitä päivittäin.

Hänellä on suuri kokoelma yrityksen kantokasseja ja hän täydentää sitä edelleen vapaa-ajallaan. Erika Nardinista tuntemattomien asioiden luettelosta tämän on oltava suhteellisin.

7. Ahkera nainen

Useimmat ihmiset ovat menestyviä ihmisiä, koska he työskentelevät kovasti saavuttaakseen unelmansa. Erika on yksi niistä kovista työntekijöistä, jolle hänen vanhempansa ovat opettaneet kovaa työtä pienestä pitäen.

Hän oppi melko varhain, että jos hän halusi jotain, hänen oli tehtävä lujasti töitä saadakseen sen. Tämä ympyrä jatkui ja auttoi häntä saavuttamaan suuria asioita elämässä.

8. Palkinnon voittaja

Kovalla työllä saa palkintoja. Myös Nardini on palkittu useita kertoja uransa aikana.

Olipa kyseessä Royal Caribbeanin vuoden 2004 Echo Award -palkinnon voittaminen, Googlen Marketing Machine Award -palkinto, Nokian uudenvuodenaaton kultapalkinto, Advertising Hall of Achievement Class 2014 -palkinto tai nimeäminen MediaPost-lehden 20 parasta nousevaa mediatähteänainen on nähnyt menestystä kaikissa muodoissa ja muodoissa, mutta on edelleen nälkäinen lisää.

🔥 Empfohlen:  10 mielenkiintoista kotityötä englantilaisille pääaineille

9. Kiista

Erikan kaltaisen päättäväisen ja ahkeran naisen täytyi tehdä jonkinlaisia ​​värejä. Kun hänestä tuli Barstoolin toimitusjohtaja, verkkosivuston fanit ja perustaja nostivat selvää kohua. Hän on kuitenkin varmasti hiljentänyt arvostelijansa, lukuun ottamatta niitä harvoja, jotka ovat aina paikalla riippumatta siitä, mitä.

10. Yksityisyys

Saatat tietää yrityksen, jossa hän työskentelee tai on työskennellyt aiemmin, mutta siinä se. Hänen henkilökohtainen elämänsä on yksityistä ja siitä hän pitää.

Sen lisäksi, että hän oli naimisissa ja hänellä oli kaksi poikaa, hänen yksityiselämästään paljastui äskettäin vain vahvistamaton huhu. Joten vaikka nyt tiedät asioita, joita ei tiedetty Erika Nardinista aiemmin, on hyvä mahdollisuus, että hänen yksityiselämästään ei vieläkään tiedetä.

Erika Nardinin palkka

Niin paljon yksityiskohtia myöhemmin meidän on vielä opittava muutamia asioita Nardinista, ja yksi niistä on hänen palkkansa. Barstoolin toimitusjohtajan nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 10 miljoonaa dollaria. Tämä on sinänsä melko suuri hahmo, jonka rakentamisesta useimmat voivat vain haaveilla.

Kuitenkin, jos siirrymme puhumaan hänen palkastaan, se on jälleen valtava luku. Eri sivustot ovat raportoineet Erika Nardinin palkan olevan vähintään 600k dollaria vuodessa. Puhumattakaan siitä, että hänellä on varmasti oltava bonuksia ja kannustimia, joita hän varmasti saa tehdäkseen ihmeitä tämän yrityksen kanssa. Lisäksi hänellä on myös podcast, joka tarjoaa toisen tulonlähteen.

Erika Nardini Ikä

Menestyneen ihmisen ikä on monelle ajankohtainen aihe – joten puhutaanpa siitä vähän. Erika syntyi 6.11.1975 ja on tällä hetkellä 47 vuotta vanha. Tämä tarkoittaa, että hän oli 40-vuotias, kun hänestä tuli aluetason blogin toimitusjohtaja. Hänestä tuli myös osa WWE:n hallitusta 40-vuotiaana.

Joten Erikan tarinasta kannattaa ottaa se kliseinen opetus, että ikä on vain numeroita ja että naisetkin voivat tehdä siitä suuren ja sitäkin vastoin todennäköisyyttä, jos he päättävät sen.

🔥 Empfohlen:  9 tuntematonta faktaa Walt Disneystä, joita et ehkä tiedä

Joten se kattaa kaikki mielenkiintoiset faktat Erika Nardinista. Hänen tarinansa tulee olemaan motivaatio kaikille, erityisesti naisille. Erika Nardinin palkan pitäisi kertoa meille, että kova työ menestyksen saavuttamiseksi on sen arvoista ja voi viedä meidät halutuille tavoitteillemme, kun taas Erika Nardinin iän pitäisi kertoa meille, että koskaan ei ole liian myöhäistä tai liian aikaista lähteä saavuttamaan tavoitteesi.

Table of Contents