Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 natiivimainonnan tilastoa, jotka sinun on tiedettävä [2023]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 natiivimainonnan tilastoa, jotka sinun on tiedettävä [2023]

Viestintäteoreetikko Marshall McLuhan selitti meille osuvasti median merkityksen ja kuinka se vaikuttaa viestiin. Internetin evoluution myötä markkinoijat muotoilevat mediasekoituksia. Natiivimainontaan kuuluu mainosten julkaiseminen silloin, kun ne sopivat verkkosivuston sisällön kontekstiin. Asiakkaat ovat tietoisempia kuluttamisestaan ​​ja ovat siirtyneet sisältöön perustuviin suosituksiin, joissa heillä on mahdollisuus valita verkkokokemuksesta. 🚀

Tässä blogikirjoituksessa listaan ​​10 parasta, jotka auttavat sinua ymmärtämään natiivimainosten tilaa vuonna 2023. 😀

Mitä on natiivimainonta?

Natiivimainonta on maksettuja mainoksia, jotka jäljittelevät siihen liittyvän sisällön ulkoasua. Nämä markkinointimainokset vastaavat sisältömuodon ulkoasua ja tuntumaa ja toimivat vähemmän häiritsevästi, toisin kuin banneri- tai näyttömainokset.

Nämä mainokset ovat avainasemassa miellyttävän verkkokokemuksen tarjoamisessa häiritsemättä lukijan huomion virtaa. Natiivimainokset voivat näkyä missä tahansa suositusten muodossa, kuten verkkosivustoissa, sosiaalisen median syötteessäsi sekä haku- ja mainosmainoksena hakukoneesi tulossivun päällä.

10 parasta natiivimainonnan tilastoa

  1. Globaalien natiivimainonnan markkinoiden odotetaan ylittävän 100 miljardia dollaria vuoteen 2022 mennessäja 650 miljardia dollaria vuoteen 2032 mennessä CAGR on 375 %.
  2. Vuoden 2019 kysely 50 sisältöön keskittyneelle verkkosivustolle osoitti tämän 58 % verkkosivustoista ei edelleenkään käytä natiivimainontaa.
  3. Natiivien digitaalisten näyttömainosten kulutus on kasvanut Yhdysvalloissa joka vuosi. Summa oli 35,24 miljardia dollaria vuonna 2018joka oli sen odotetaan nousevan 52,75 miljardiin dollariin vuonna 2020.
  4. 21 % asiakkaista suunnittelevat viettää vähemmän aikaa sosiaalisessa mediassa. Merkittävimmät vaihtoehdot ovat toimituksellinen sisältö useilla verkkosivustoilla, mikä puolestaan ​​tekee natiivimainonnasta merkityksellisempää, koska se on luonteeltaan hienovaraista.
  5. Yhä useammat asiakkaat luottavat toimituksellisiin sivustoihin, kuten uutis- ja lifestyle-sivustoihin, verrattuna sosiaaliseen mediaan. Natiivimainonnan tilastot osoittavat, että 75 % asiakkaista luottaa toimituksellisiin sivustoihin, kun taas vain 54 % heistä luottaa sosiaaliseen mediaan. Yleisö luottaa todennäköisemmin toimituksellisten sivustojen natiivimainoksiin (68 %) verrattuna sosiaalisen median mainoksiin (55 %).
  6. Natiivimainonnan tilastot osoittavat, että sitä pidetään vähiten häiritsevää mainontaa.
  7. Eräässä tutkimuksessa havaittiin, että asiakkaat katsoivat natiivimainoksia 53 % useammin kuin näyttömainoksia.
  8. Koska natiivimainokset ovat vähemmän häiritseviä, ne palvelevat brändiviestiä laadukkaasti. Vuonna 2015 tehdyssä tutkimuksessa natiivimainokset rekisteröitiin 18 %:n nousu asiakkaiden ostoaikeissa ja 9 % enemmän tuotemerkkivastauksia bannerimainoksiin verrattuna.
  9. Kyselyssä Vastaajista 32 prosenttia osoitti hyväksyvänsä kun kysyttiin, tekisivätkö he jakaa natiivimainoksen ystävilleen tai perheelleen verrattuna näyttömainoksiin vain 19 prosenttiin.
  10. The natiivimainosten napsautussuhde (CTR) on 0,16 % tietokoneella ja 0,38 % mobiililaitteillamikä on merkittävä saavutus verrattuna perinteisten bannerimainosten 0,11 prosenttiin.
🔥 Empfohlen:  5 tyyppistä mobiiliostossovellusta, jotka sinun on ymmärrettävä ja käytettävä

Viimeiset sanat

Kuluttajien kysynnän suhteelliselle sisällölle ja suosituksille kasvaessa myös natiivimainonnan kattavuus laajenee. Tämä digitaalisen markkinoinnin maisema kehittyy tarjoamaan uusia mediamuotoja, medioita ja käytäntöjä, jotka palvelevat asiakkaita tehokkaasti. Natiivimainonnan tilastot voivat auttaa sinua pysymään kilpailun kärjessä, sillä tiedät jo, mikä kanava ja yleisö tarvitsevat huomiotasi, ja voit muotoilla paremman natiivimainontastrategian. ✨

Natiivimainonnan tilastoihin liittyviä yleisiä kysymyksiä

1. Millaisia ​​natiivimainonnan tyyppejä on?

Ans. Natiivimainoksia on eri mediamuodoissa, mutta yleisimpiä niistä ovat sisältöwidgetit, sosiaalisen median mainokset, mainostetut mainokset ja maksetut mainokset SERP:ssä.

2. Ketkä ovat natiivimainosten parhaita julkaisijoita?

Ans. Monet suositut verkkosivustot julkaisevat natiivimainoksia, ja toimitukselliset verkkosivustot ovat listan kärjessä: MSN, Business Insider, HuffPost, CNN, NBC News ja The Guardian.

3. Kuinka hyödyllistä natiivimainonta on?

Ans. Yhä useammat mainostajat ymmärtävät natiivimainonnan merkityksen nykyään ja sen ei-tunkeilevan suosion tekniikkana, joka on parantunut.

4. Kuinka paljon natiivimainonta maksaa?

Ans. Hyvin muotoiltu natiivimainonta voi maksaa sinulle vähemmän kuin maksettu mainonta. Natiivimainontatilastojen mukaan natiivimainosten keskimääräinen napsautuskohtainen hinta työpöydällä on 0,53–0,93 dollaria. Se on 0,32–0,73 dollaria IOS-mobiililaitteille ja 0,21–0,63 dollaria Android-mobiililaitteille.

Lähteet: Future Market Insights, Statista1, Statista2, Outbrain, Sharethrough