Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 nopeaa sertifikaattia, jotka maksavat hyvin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 nopeaa sertifikaattia, jotka maksavat hyvin

Jos haluat saada hyvän palkan ajastasi ja asiantuntemuksestasi, oikeat sertifikaatit voivat auttaa sinua saamaan korkeapalkkaisen työn.

Mutta ennen kuin päätät, että sinulla ei ole aikaa pitkälle ohjelmalle, on hyviä uutisia. Sertifikaatin saaminen ei välttämättä kestä kauan, mikä voi auttaa sinua alkamaan keräämään suuria summia.

Itse asiassa saatat pystyä käsittelemään nopeaa sertifiointia vain parissa kuukaudessa. Oikealla tiedolla voit valmistautua isompaan palkkaan.

Nopeat sertifioinnit erinomaisella palkalla

Valittavana on monia vaihtoehtoja, jos etsit nopeaa sertifiointia, joka avaa oven hyvin palkattuun työhön. Tässä ovat parhaat nopeat sertifioinnit järjestyksessä suurimmasta pienimpään enimmäistulopotentiaaliin.

1. Meikkitaiteilija

Meikkitaiteilijoilla on taitoja, joita tarvitaan useilla toimialoilla. Muutamat sisältävät elokuvateollisuuden, esitystaiteen ympäristöt ja henkilökohtaisen hygienian palvelut.

Bureau of Labor Statisticsin mukaan meikkitaiteilijoiden korvaus vaihtelee toimialoittain. Henkilökohtaisen hygienian alalla työskentelevät ansaitsevat keskimäärin 53 560 dollaria vuodessa, kun taas elokuvateollisuuden ammattilaisten vuosipalkka on 111 950 dollaria.

Kuitenkin 157 680 dollarin huippupalkalla meikkitaiteilijoilla on suurin ansaintapotentiaali kaikista tämän luettelon vaihtoehdoista.

Osavaltiostasi riippuen saatat tarvita tai et tarvitse lisenssiä ollaksesi meikkitaiteilija. Joka tapauksessa voi olla hyödyllistä suorittaa sertifiointikurssi.

Yksi vaihtoehto saada sertifiointi on Art Institute of Makeupin kautta. Tämä instituutti tarjoaa luokkia, jotka maksavat 100–500 dollaria osaamisesta riippuen.

 • Palkkavaihtelu: 38 010 – 157 680 dollaria
 • Sertifioinnin pituus: Kahdesta viikosta kahdeksaan kuukauteen
 • Kustannus: 100–3000 dollaria

Lähde: https://www.bls.gov/oes/current/oes395091.htm

2. Koreografit

Koreografit luovat omaperäisiä tanssirutiineja eri tarkoituksiin. Koreografina voit jopa ohjata live-esityksiä.

Koreografin tyypillinen urapolku on tanssijan ura, joka nousee seuraavalle tasolle. Mutta tämä taito on mahdollista hankkia sertifiointikurssin kautta.

Taiteen alalla on jopa mahdollista saada ylempi tutkinto. Sinun ei kuitenkaan tarvitse hankkia maisterin tutkintoa tullaksesi loistavaksi koreografiksi.

Koreografit ansaitsevat keskimäärin 43 680 dollaria vuodessa. Tämän ammatin parhaat tulot ansaitsevat yli 101 250 dollaria vuodessa.

Jos rakastat tanssia, tämä urapolku tarjoaa hauskan tavan pysyä aktiivisena ja ansaita elantonsa.

 • Palkkavaihtelu: 21 1880–101 250 dollaria
 • Sertifioinnin pituus: Tunnista 200 tuntiin
 • Kustannus: $200 – $50.000+

Lähde: https://www.bls.gov/oes/current/oes272032.htm

3. Cardiovascular Tech

Tämä on yksi parhaista ei-taiteeseen liittyvistä vaihtoehdoista, jos etsit nopeaa sertifikaattia, joka maksaa hyvin.

Sydän- ja verisuoniteknikkona työskentelet kardiologin tai lääkärin johdolla suorittaaksesi testejä erikoiskoneilla. Näillä testeillä pyritään etsimään potilaiden sydänongelmia.

Ohjaava lääkäri tekee lopulliset päätökset. Mutta sydän- ja verisuoniteknikkona tai teknikona opit käyttämään EKK-laitetta ja stressitestiä. Opit myös tulkitsemaan tuloksia.

🔥 Empfohlen:  Paras muoto YouTube-videoille, jotta videosi erottuu verkossa

Alalle pääsemiseksi tarvitset ammatillisen tutkinnon tai todistuksen. Tämä tarkoittaa, että voit ohittaa pitkän koulutusohjelman ja hypätä suoraan työhön yhden vuoden sertifiointiohjelmalla.

Jos haluat mennä tälle tielle, muista ilmoittautua ohjelmaan, jonka on akkreditoinut Liittoutuneiden terveyskasvatusohjelmien akkreditointikomissio (CAAHEP).

Jos päätät olla ilmoittautumatta akkreditoituun ohjelmaan, saatat tuhlata aikaasi kurssille, joka ei johda alan työhön.

Kun olet sertifioitu, voit hypätä alalle, jonka vuosipalkan mediaani on 59 100 dollaria. Ajan ja kokemuksen myötä voit nostaa tulosi korkeimmalle tasolle, 96 790 dollaria.

 • Palkkavaihtelu: 30 140–96 790 dollaria
 • Sertifioinnin pituus: Yhdestä neljään vuotta
 • Kustannus: 5 747 – 50 000 + $

Lähde: https://www.bls.gov/oes/current/oes292031.htm#ind

4. Radiologic Tech

Radiologisena teknikona tai teknikkona otat röntgenkuvat ja CAT-skannaukset tai annat tiettyjä materiaaleja potilaan verenkiertoon.

Lääketieteen alan työpaikkojen osalta tämä tarjoaa erinomaisen palkan. Vielä parempi, sinun ei tarvitse sitoutua usean vuoden opiskeluun.

Jos olet hankkimassa sertifikaattia tällä alalla, varmista, että käyt hyvämaineisen laitoksen läpi. Muuten saatat joutua vaikeuksiin saada työpaikka valmistumisen jälkeen.

Kun olet saanut todistuksen, voit kirjoittaa kenttään vuosipalkan keskiarvolla 61 900 dollaria. Radiologisten tekniikkojen ja teknikkojen ansaintapotentiaali voi kuitenkin olla paljon suurempi.

 • Palkkavaihtelu: 42 180–92 660 dollaria
 • Sertifioinnin pituus: Yhdestä kahteen vuotta
 • Kustannus: 4 000–20 000+ dollaria

Lähde: https://www.bls.gov/oes/current/oes292034.htm

5. Valokuvaaja

Loistavalla valokuvaajalla on taito ottaa kauniita kuvia. Jos pidät valokuvaamisesta, valokuvausura voi olla sinulle loistava vaihtoehto.

On luultavasti sanomattakin selvää, että ollaksesi loistava valokuvaaja, sinun on otettava upeita kuvia. Useimmat valokuvaajat eivät tarvitse virallista todistusta ansioluetteloinsa. Sen sijaan heidän portfolionsa puhuu puolestaan.

Mutta miten voit parantaa taitojasi? Vastaus on käydä kurssi. Löydät valokuvauskursseja lähes kaikilla koulutustasoilla.

Halusitpa sitten pitää sen lyhyenä ja pitää kiinni nopeasta todistuksesta tai laajentaa koulutustasi täysimittaiseksi tutkinto-ohjelmaksi, löydät monia mahdollisuuksia oppia.

Valokuvaajien vuosipalkan mediaani on 41 280 dollaria. Mutta jos saavutat palkkaspektrin yläpään, voit ansaita 86 850 dollaria vuodessa.

 • Palkkavaihtelu: 22 410–86 850 dollaria
 • Sertifioinnin pituus: Kuudesta viikosta neljään vuoteen
 • Kustannus: $500 – $50.000+

Lähde: https://www.bls.gov/oes/current/oes274021.htm

6. Lentoemäntä

Matkustaminen saattaa olla lempiharrastustasi. Joten mitä jos voisit yhdistää rakkautesi matkustamiseen hauskaan uraan? Näin voi käydä, jos jatkat lentoemäntäuraa.

Jos olet ollut matkustajana lentokoneessa, ymmärrät luultavasti lentoemäntätyön perusteet. Kulissien takana on kuitenkin paljon tehtäviä, joista et todennäköisesti tiedä.

Tämän vuoksi sinun on hankittava todistus Federal Aviation Administrationilta (FAA), ennen kuin haet lentoemäntäksi.

Lentoemäntänä voit matkustaa kaukaisiin kohteisiin. Säännöllisesti muuttuva aikataulu voi kuitenkin olla haaste joillekin ihmisille. Ennen kuin hyppäät sisään, varmista, että pystyt käsittelemään epäjohdonmukaisen aikataulun.

🔥 Empfohlen:  Kuinka nähdä Instagram Stories -näkymäsi kolmessa helpossa vaiheessa

Lentoemännäksi pääsevät voivat ansaita 59 050 dollarin vuosipalkkaa. Jos olet kuitenkin vasta aloittamassa, saatat tienata lähempänä 30 930 dollaria.

Tästä huolimatta tämä alhaisempi palkka saattaa olla sen arvoinen, koska tarjolla on runsaasti etuja niille, jotka rakastavat uusien paikkojen näkemistä.

 • Palkkavaihtelu: 30 930–84 790 dollaria
 • Sertifioinnin pituus: Kolmesta kuuteen viikkoa
 • Kustannus: 3500–5000 dollaria

Lähde: https://www.bls.gov/oes/current/oes532031.htm

7. Kuulolaiteasiantuntija

Kuulolaiteasiantuntijana autat arvioimaan eri potilaiden kuulokykyjä. Useiden testien avulla voit määrittää tarkalleen, kuinka paljon heidän kuulonsa on heikentynyt.

Arvioinnin jälkeen voit suositella ihanteellista kuulokojetta. Lisäksi voit auttaa potilasta sovittamaan laitteen korvaansa.

Kuulolaiteasiantuntijan vuosipalkan mediaani on 52 630 dollaria. Onneksi palkankorotuksen varaa on runsaasti. Parhaat tienaajat tienaavat 81 170 dollaria vuodessa.

Kohtuullisen sertifiointipituutensa ansiosta tämä voi olla loistava vaihtoehto, jos etsit työtä, jonka avulla voit auttaa ihmisiä samalla kun ansaitset kunnollista rahaa.

 • Palkkavaihtelu: 29 960 – 81 170 dollaria
 • Sertifioinnin pituus: Kolmesta kuuteen kuukautta
 • Kustannus: $105+

Lähde: https://www.bls.gov/oes/current/oes292092.htm

8. HVACR Tech

HVACR-sertifikaatti (Heating, Ventilation, Air Conditioning and Refrigeration) avaa oven kentälle, jonka vuosipalkan mediaani on 50 590 dollaria.

Kun olet työssä, voit odottaa puhdistavasi uuneja, leikkaavasi putkia, asentavasi sähköjärjestelmiä sekä huoltavasi ilmastointi- ja lämmitysjärjestelmiä.

Sinun on läpäistävä lisensointikoe monissa osavaltioissa kurssin suorittamisen jälkeen. Riippuen tasosta, jonka haluat saavuttaa, voit suorittaa HVACR-kurssin kuudesta kuukaudesta kahteen vuoteen.

Muista, että tämä työ vaatii erityisiä taitoja. Vaikka sinulla olisi todistus, saatat joutua työskentelemään harjoittelijana jonkin aikaa hioaksesi taitojasi.

Kun olet parantanut taitojasi, sinulla on suuri kysyntä ja voit ansaita jopa 80 000 dollaria vuodessa. Loppujen lopuksi jokaisessa kodissa on LVI-järjestelmä ja tarvitsee pätevän ammattilaisen avuksi jossain vaiheessa.

 • Palkkavaihtelu: 31 910–80 820 dollaria
 • Sertifioinnin pituus: 6-12 kuukautta
 • Kustannus: 1 200 – 15 000 dollaria

Lähde: https://www.bls.gov/oes/current/oes499021.htm

9. Hierontaterapeutti

Hierontaterapia ei vaadi laajaa koulutusta tai pitkää korkeakoulututkintoa. Sinun on kuitenkin suoritettava hierontaterapeutin kurssi.

Tyypillisesti nämä ohjelmat vaativat 500-1000 tuntia opiskelua. Lisäksi sinulla on oltava vähintään korkeakoulututkinto aloittaaksesi.

Jos haluat auttaa muita tuntemaan olonsa paremmaksi hieronnan avulla, tämä on varteenotettava sertifiointivaihtoehto. Opit anatomiasta, fysiologiasta ja muusta koko sertifiointiohjelman ajan.

Koska hierontaterapeuttien vaatimukset vaihtelevat osavaltioittain, on tärkeää, että tutkit paikallisia määräyksiä. Varmista, että rekisteröidyt lailliselle kurssille, joka johtaa todistukseen ja sitten työpaikkaan.

Lisensoitujen hierontaterapeuttien keskimääräinen vuosipalkka on 43 620 dollaria. On kuitenkin mahdollista ansaita vain 80 000 dollaria vuodessa.

 • Palkkavaihtelu: 22 580–79 150 dollaria
 • Sertifioinnin pituus: 500-1000+ tuntia
 • Kustannus: $900 – $15 000+
🔥 Empfohlen:  Miksi käyttää dekonvoluutiokerroksia syväoppimisessa?

Lähde: https://www.bls.gov/oes/current/oes319011.htm

10. Aurinkosähköasentajat

Aurinkoenergian käyttö on kasvussa. Tämän seurauksena aurinkosähköasentajien kysyntä kasvaa.

Ne, joilla on aikaisempaa rakentamiskokemusta, voivat hypätä oppimiseen verkossa. Jos sinulla ei ole kokemusta rakentamisesta, sinun on todennäköisesti suoritettava perusteellisempi kurssi ammattikoulussa tai yhteisöopistossa.

Voit aloittaa työnhaun ajoissa, koska tiedät, että voit suorittaa nopean sertifioinnin. Monet työnantajat tarjoavat lisäkoulutusta, kun siirryt eteenpäin.

Jos päätät ryhtyä tälle alalle, aurinkosähköasentajan mediaanivuosipalkka on 46 470 dollaria. Kun hankit kokemusta, palkka voi nousta 60 000 dollarin alueelle.

 • Palkkavaihtelu: 32 590 – 64 600 dollaria
 • Sertifioinnin pituus: Kuudesta viikosta kahteen kuukauteen
 • Kustannus: $100 – $1500+

Lähde: https://www.bls.gov/oes/current/oes472231.htm

Usein Kysytyt Kysymykset

Jos et ole varma, mikä sertifikaatti sopii sinulle, nämä usein kysytyt kysymykset voivat auttaa.

Kuinka paljon todistuksen saaminen maksaa?

Sertifioinnin hinta vaihtelee dramaattisesti hakemasi sertifikaatin mukaan. Jotkut sertifikaatit ovat ilmaisia, kun taas toiset voivat maksaa tuhansia dollareita.

Se kuitenkin maksaa tyypillisesti muutaman sadan dollarin.

Mitä minun tulee ottaa huomioon valittaessa sertifiointiohjelmaa?

Ennen kuin sitoudut tiettyyn sertifiointiin, varmista, että tarjontaa kunnioitetaan alalla. Haluat valita ohjelman, joka avaa ovia työmahdollisuuksille.

Lisäksi, jos maksat sertifioinnista, haluat varmistaa, että tämä tietty valinta on taloudellisen investoinnin arvoinen.

Mistä saan todistuksen?

Voit hankkia monenlaisia ​​sertifikaatteja verkossa. Voit esimerkiksi hakea teknisiä sertifiointeja Courseran kautta. Lukemattomat muut sivustot tarjoavat myös sertifiointikursseja.

Joillakin aloilla saatat joutua suorittamaan henkilökohtaisen sertifiointikurssin.

Kuinka kauan todistuksen saaminen kestää?

Sertifioinnin saamiseen kuluva aika vaihtelee. Joissakin tapauksissa se voi kestää vain muutaman tunnin. Muilla varmenteilla se voi kestää kuukausia.

On tärkeää tehdä tutkimusta etukäteen varmistaaksesi, että sinulla on riittävästi aikaa sitoutua mihin tahansa ohjelmaan, johon kirjaudut.

Yhteenveto

Nopea sertifiointi voi johtaa korkeampipalkkaiseen urapolkuun. Vaikka saatat joutua investoimaan aikaa tai rahaa etukäteen, päätös sertifioinnin hankkimisesta voi maksaa itsensä takaisin pitkällä aikavälillä.

Arvioi kaikki vaihtoehdot ennen kuin siirryt eteenpäin johonkin tiettyyn suuntaan. Vaikka rahan ansaitseminen on aina plussaa, haluat varmistaa, että näet itsesi nauttivan sertifioinnin tarjoamista työmahdollisuuksista.