Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 oikeutettua syytä, miksi kuva lisää tulosprosentteja

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 oikeutettua syytä, miksi kuva lisää tulosprosentteja

Kuva lisää muuntoprosentteja digitaalisessa markkinoinnissa, koska se on tehokas työkalu visuaalisessa maailmassamme.

Olitpa sitten myymässä tuotteita verkossa, pitämässä blogia tai mainostamassa palvelua, visuaalisesti houkuttelevien kuvien sisällyttäminen verkkosivustoosi tai markkinointimateriaaleihin voi auttaa sinua vangitse kohdeyleisösi huomio ja muunna heistä asiakkaita.

Tässä blogikirjoituksessa tutkimme eri syistä, miksi kuvat voivat lisätä tulosprosenttiasi ja kuinka voit käyttää niitä hyödyksesi.

Sukellaan siis ilman pitkiä puheita miksi kuvat voivat lisätä tulosprosenttiasi ja kuinka käyttää niitä tehokkaasti!

Kuvilla on kyky herättää katsojassa tunteitajoka voi auttaa luomaan emotionaalisen yhteyden katsojan ja kuvassa esitetyn brändin välille.

Tämä emotionaalinen yhteys voi lisätä konversioita sellaisenaan luo luottamusta ja uskottavuutta yleisön keskuudessa.

Pelastakaa Lapset -sivuston kotisivu, jonka otsikko on musta ja punainen pienen lapsen kuvassa ja toisen henkilön sivuprofiili näkyy

Käyttämällä kuvia, jotka herättää positiivisia tunteita kuten onnellisuus tai jännitys, brändit voivat luoda syvemmän yhteyden yleisöönsä, jolloin heidän viestistään tulee mieleenpainuvampi.

Monimutkaisten käsitteiden tekeminen ymmärrettäviksi yleisöllesi voi olla haastavaa. Kuitenkin, kuvilla voi olla ratkaiseva rooli näiden käsitteiden yksinkertaistamisessa.

Kuvien käyttäminen monimutkaisten ideoiden havainnollistamiseen tekee sisällöstäsi houkuttelevampaa ja käyttäjäystävällisempää, mikä parantaa konversion mahdollisuuksia.

Visuaalisesti houkutteleva verkkosivusto voi olla merkittävä vaikutus ensivaikutelmaan mitä vierailijalla on brändistäsi.

Hyvin suunniteltu verkkosivusto voi luoda positiivisen vaikutelman ja rohkaista kävijöitä pysymään sivustollasi pidempään.

Tämä voi lisätä yleisön sitoutumista, mikä voi viime kädessä lisätä tuloksia.

Niken kotisivulla on kenkä, jonka alla on paksu vaahtomuovikerros ja kuvia Nike-käyttäjistä

Investoimalla sivustosi visuaaliseen suunnitteluun voit houkutella kävijöitä ja pitää heidät kiinnostuneinajolloin on todennäköisempää, että he tekevät halutun toimenpiteen, kuten ostavat tai täyttävät lomakkeen.

Visuaalisesti houkutteleva verkkosivusto voi myös auttaa rakentamaan yleisösi luottamusta, mikä voi parantaa konversiomahdollisuuksia entisestään.

Sisällyttämällä visuaalisesti houkuttelevia ja asiaankuuluvia kuvia sosiaalisen median strategiaasi voit parantaa mahdollisuuksiasi, että seuraajasi jakavat sisältösi.

Tämäntyyppinen sitoutuminen voi johtaa lisää brändisi näkyvyyttä kun kuvat jaetaan muiden kanssa ja ne tavoittavat laajemman yleisön.

🔥 Empfohlen:  Miksi SEO vie aikaa? + 3 muuta kuin hakukoneoptimointistrategiaa, joita voit kokeilla odottaessasi

Tämän lisääntyneen näkyvyyden tulos on verkkosivuston liikenteen ja tulosten kasvu. Houkuttelevien kuvien hyödyntäminen sosiaalisessa mediassa on kustannustehokas tapa rakentaa brändiäsi, tavoittaa uusia asiakkaita ja kasvattaa konversioita.

Luomalla visuaalisesti houkuttelevia kuvia, jotka resonoivat kohdeyleisösi kanssa, voit rohkaista jakamista sosiaalisessa mediassa, mikä voi vaikuttaa positiivisesti yrityksesi kasvuun ja menestykseen.

Laadukkaiden kuvien käyttäminen tuotteistasi voi merkittävästi parantaa tapaa, jolla potentiaaliset asiakkaat näkevät tarjontasi.

Selkeiden ja yksityiskohtaisten kuvien tarjoaminen tuotteistasi auttaa yleisöäsi ymmärtämään paremmin, mitä sinulla on tarjottavana.

Tämän seurauksena yrityksesi tulosprosentti kasvaa, koska se voi auttaa rakentamaan yleisösi luottamusta ja vähentämään epävarmuutta tai sekaannusta tuotteesta.

Alla näet kuvan, jota Aisle käytti mainostaessaan tuotettaan sähköpostissaan. Positiivinen tunnelma ja kuvan korkea laatu houkuttelevat katsojaa ja lisäävät tuotteiden näkyvyyttä.

käytäväsähköpostiesimerkki, jossa kolme samaa pohjaa pukeutunutta naista tanssivat iloisesti ja alla on teksti "Kukapa ei pidä shoppailusta?" jota seuraa a "osta nyt" -painiketta

Laadukas tuote kuvat voivat esitellä tuotteidesi ominaisuuksia ja etuja tavalla, jota pelkkä teksti ei voi.

Investoimalla laadukkaisiin tuotekuviin voit tehdä tarjonnastasi houkuttelevampaa potentiaalisten asiakkaiden silmissä ja lisätä myyntimahdollisuuksia.

6. Lisää luottamusta ja uskottavuutta

Käyttämällä ammattimaisia ​​ja korkealaatuisia kuvia voit luoda yleisösi luottamuksen ja uskottavuuden.

Nämä kuvat auttavat osoittaa brändisi asiantuntemusta ja arvovaltaamikä tekee siitä todennäköisemmän, että yleisösi valitsee brändisi kilpailijoiden sijaan.

Sisällyttämällä asiaankuuluvia kuvia, jotka on suunniteltu hyvin ja kohdistettu brändiisi, voit tehokkaasti viestiä viestisi ja rakentaa luottamusta yleisösi kanssa.

Kun yleisösi sitoutuu todennäköisemmin brändiisi ja tekee ostoksen tai tekee haluamasi toiminnon, konversioprosenttisi todennäköisesti kasvaa.

Investoinneilla ammattimaisiin ja korkealaatuisiin kuviin voi olla merkittävä rooli yleisön luottamuksen ja uskottavuuden luomisessa, mikä voi edistää liiketoiminnan kasvua ja menestystä.

Kuvien sijoittaminen strategisiin paikkoihin verkkosivustollasi voi parantaa vierailijoiden navigointikokemusta.

Ohjaamalla yleisöäsi sivustollasi kuvien avulla voit helpottaa heidän etsimäänsä tiedon löytämistä.

Voit siis lisätä konversioita, kun vierailijat sitoutuvat todennäköisemmin brändiisi ja suorittavat haluamasi toiminnot, kuten ostoksen tai lomakkeen täyttämisen.

Kuvien käyttäminen navigoinnin parantamiseen auttaa myös luoda visuaalisesti houkuttelevampi verkkosivustomikä tekee siitä houkuttelevamman vierailijoille ja lisää heidän mahdollisuuksiaan pysyä sivustossasi pidempään.

🔥 Empfohlen:  Google Kuvat lisää kauan toivotun elämänlaadun muutoksen… tavallaan

Hyvin sijoitettuihin kuviin sijoittaminen voi parantaa sivustosi käyttökokemusta, tehdä siitä käyttäjäystävällisemmän ja lisätä konversion mahdollisuuksia.

Kuvat voivat tarjota kontekstin sisällöllesi, jolloin vierailijoiden on helpompi ymmärtää viestisi.

Näin voit auttaa yleisöäsi ymmärtämään sisältöäsi selkeämmin, mikä voi johtaa lisääntyneisiin tuloksiin käyttämällä kuvia vahvistamaan viestiäsi.

Greenpeacen ponnahdusesimerkki, jossa on kaksi lintua öljyllä peitettynä ja alla on tekstiä, jota seuraa vihreä painike

Yllä voit nähdä, kuinka Greenpeace USA käytti ponnahdusikkunoiden rakentajaa työkaluna ponnahdusikkunoiden luomiseen silmiinpistävän kuvan kanssa.

Suuntaviivat, kuten nuoli tai polku, auttavat sinua markkinoijana ottamaan kävijääsi kädestä ja ohjaamaan hänet kohti toimintakehotuspainikettasi kohti tulostavoitteitasi.

Suuntaviivalla, kuten ihmisen näkölinjalla tai ihmisellä, joka osoittaa liidien kaappauslomakettasi, on kuitenkin paljon suurempi vaikutus vierailijoihin.

Popupsmart-pikkukuva YouTubelle otsikolla

Yllä näet Popupsmartin YouTube-kanavan YouTube-videon pikkukuvan, jossa ihmiskuva osoittaa otsikkoa keskittääkseen huomion siihen ja saada kävijät napsauttamaan sitä.

Älykkäät kuvat, kuten meemien luojan luomat meemit, ovat mukaansatempaavia ja hauskoja. Siksi ne leviävät helposti ja vievät muuntokurssisi mukanaan – katon läpi.

Lisäksi niitä on erittäin helppo luoda meemigeneraattoreiden avulla, joita löytyy nykyään kaikkialta Internetistä.

He auttavat sinua saada lisää tykkäyksiä ja jakojamikä parantaa näkyvyyttäsi, joten periaatteessa kaikki hyötyvät.

Esimerkiksi HipChat käytti sanaa “YU No Guy” mainostaulumainoksessa SF Bayn alueella.

HipChatin mainostaulu, jossa on vihainen sarjakuvahahmo ja teksti "ET KÄYTÄ HIPCHATIA?" sen vieressä mainostaululla;  mainostaulu näkyy aidatun seinän takaa

Yhtiö ilmoitti, että ilmoitustaululta saadut vastaukset olivat ylivoimaisesti positiivisia antaa heille merkittävän piikin orgaanisen hakuliikenteen ja uusien asiakkaiden määrässä.

Tässä on muutamia vinkkejä kuvien tehokkaaseen käyttöön tulosprosentin kasvattamiseksi:

Käytä korkealaatuisia kuvia: Käytä selkeitä, hyvin valaistuja ja ammattimaisen näköisiä kuvia rakentaaksesi luottamusta ja uskottavuutta yleisösi keskuudessa.

Ole strateginen sijoittelun kanssa: Sijoita kuvat verkkosivustollesi sinne, missä ne voivat olla tehokkaimpia, kuten toimintakehotuspainikkeiden lähelle.

Käytä kuvia kertoaksesi tarinan: Käytä kuvia kertoaksesi tarinan ja sitouttaaksesi yleisösi emotionaalisesti.

Esittele tuotteitasi: Käytä kuvia esitelläksesi tuotteitasi yksityiskohtaisesti ja korostamalla niiden ominaisuuksia ja etuja.

🔥 Empfohlen:  Paras aika lähettää tapaustutkimuksia sisältäviä markkinointisähköposteja

Optimoi kuvat verkkoon ja mobiililaitteille: Optimoi kuvat verkkoa ja mobiilia varten pakkaamalla ne lyhentääksesi latausaikoja ja parantaaksesi käyttökokemusta.

Käytä alt-tageja: Käytä alt-tageja kuvaamaan kuvia näkövammaisille käyttäjille ja hakukoneille, jotta he ymmärtävät kuviesi kontekstin.

Harkitse mukautetun grafiikan käyttöä: Mukautetut grafiikat, kuten infografiat, voivat auttaa yksinkertaistamaan monimutkaisia ​​käsitteitä ja houkuttelemaan yleisöäsi.

Testaa erilaisia ​​kuvia: Kokeile eri kuvia nähdäksesi, mitkä niistä kiinnostavat eniten yleisöäsi ja johtavat lisääntyneisiin tuloksiin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että kuvilla on keskeinen rooli tulosprosentin kasvattamisessa. Luomalla emotionaalisia yhteyksiä, hajottamalla monimutkaisia ​​ideoita, parantamalla verkkosivuston estetiikkaa ja paljon muuta.

Tärkeää on kuitenkin käyttää kuvia tehokkaasti niiden vaikutuksen maksimoimiseksi. Käyttämällä korkealaatuisia kuvia, sijoittamalla ne strategisesti ja kertomalla tarinan kuvien avulla voit käyttää kuvia tehokkaasti tulosprosentin kasvattamiseen.

Joten jos haluat parantaa markkinointitoimisi menestystä, harkitse kuvien sisällyttämistä strategiaasi.

Näin voit luoda kiinnostavamman ja tehokkaamman markkinointikampanjan, mikä lisää tuloksia ja menestystä yrityksellesi.

Tapaa minut alla olevissa kommenteissa!

Kuvilla on merkittävä vaikutus myyntiin, koska niillä on kyky vaikuttaa asiakkaan ostopäätökseen.

Ne auttavat asiakkaita visualisoimaan ja vertailemaan tuotteita sekä parantamaan käyttökokemusta auttamalla asiakkaita löytämään etsimänsä verkkosivustoltasi.

Kyllä, kuvat voivat vaikuttaa positiivisesti hakukoneoptimointiin (SEO). Kuvien vaikutus hakukoneoptimointiin ei kuitenkaan ole suora, sillä hakukoneet eivät ymmärrä kuvien sisältöä.

Optimoimalla kuvat, mukaan lukien yksityiskohtaiset alt-tunnisteet ja tarjoamalla kuvaavia kuvatekstit, voit auttaa hakukoneita ymmärtämään kuvan kontekstin ja parantaa verkkosivuston näkyvyyttä hakutuloksissa.

Kyllä, kuvan koko voi vaikuttaa verkkosivuston suorituskykyyn.

Suuret kuvat voivat hidastaa verkkosivuston latausnopeutta, mikä voi vaikuttaa negatiivisesti käyttökokemukseen ja mahdollisesti vahingoittaa verkkosivuston sijoitusta hakukoneissa.

Hitaat latausajat voivat lisätä välitöntä poistumisprosenttia, heikentää sitoutumista ja konversioita sekä heikentää näkyvyyttä hakutuloksissa.