Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 oivaltavaa vinkkiä SMS-markkinointiin Shopifyssa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 oivaltavaa vinkkiä SMS-markkinointiin Shopifyssa

Haluatko kasvattaa Shopify-myyntiäsi tekstiviestimarkkinoinnin avulla, mutta et ole vielä keksinyt, miten edetä siinä? Tämä postaus on sinua varten.

SMS on ollut olemassa kauan ennen Internetiä. Se avasi oven useille muille viestintävälineille, mukaan lukien sosiaalinen media ja sähköpostimarkkinointi. Valitettavasti monet markkinoijat keskittyvät aikansa ja vaivansa näihin uusiin viestintävälineisiin jättäen tekstiviestit pois.

Silti tutkimukset ovat osoittaneet, että tekstiviestimarkkinointi on edelleen tehokas markkinointistrategia, ja tekstiviestien aukioloprosentti on 98 %.

Koska tekstiviestimarkkinointistrategia ei ole yleinen käytäntö, kasvunvaraa on vielä runsaasti. Ja tekstiviestimarkkinoinnilla voi olla valtava vaikutus yritykseesi, jos käytät sitä hyvin.

Auttaaksemme sinua saamaan siitä kaiken irti, olemme koonneet luettelon testatuista tekstiviestimarkkinointivinkeistä, joilla voit yrittää parantaa Shopify-kauppaasi.

Tässä postauksessa käsitellään myös mitä SMS-markkinointi on ja sen etuja. Lisäksi loistava valikoima Shopify SMS-markkinointisovelluksia.

Mitä on SMS-markkinointi?

Yksinkertaisesti sanottuna tekstiviestimarkkinoinnissa käytetään lyhytsanomapalvelua (SMS) nykyisten ja potentiaalisten asiakkaiden sitouttamiseen. Sen tavoitteena on lisätä tietoisuutta tuotteesta tai palvelusta, luoda liidejä ja pitää avointa viestintää kohdeyleisön kanssa. Tekstiviestimarkkinointisisältö voi olla missä tahansa muodossa, kuten lyhyt teksti, kuva tai napsautettavat linkit

SMS-markkinoinnin edut

1. Paras aikaherkkään viestintään

Ihmiset yleensä avaavat tekstiviestit nopeammin kuin sähköpostit. Koska tekstiviestien avausnopeus on korkeampi, se on paras tapa lähettää viestejä, jotka vaativat välitöntä huomiota.

2. Korkeat sitoutumisasteet

Tekstiviestimarkkinointi vaatii luvan asiakkailta. Siksi tilaajaluettelossasi on enemmän ihmisiä, jotka haluavat kuulla sinusta.

Tämän ansiosta vastaanottajasi ovat avoimempia vastaanottamaan tekstiviestejä ja ovat todennäköisesti tekemisissä heidän kanssaan. Voit odottaa, että 60 % vastaanottajista lukee viestisi 1–5 minuutin kuluessa niiden vastaanottamisesta.

3. Se voi lisätä myyntiä

Tekstiviestit hyväksytään kaikkialla maailmassa. Sekä vanhemmat että nuoremmat sukupolvet pitävät edelleen viestinnästä tekstiviestien kautta. 58 % asiakkaista sanoo, että he mieluummin lähettävät heille tekstiviestejä.

Koska asiakkaat ovat vastaanottavaisia ​​tekstiviestimarkkinoinnille, se voi lisätä myyntiä.

Leads360:n tekemän tutkimuksen mukaan tekstiviestien käyttö myyntiprosessissa voi kasvattaa myyntiä 328 %. Sama tutkimus osoittaa, että yritykset ovat vain raapineet pintaa siitä, mitä tekstiviestimarkkinoinnilla on saatavilla.

4. Se on helppo kirjoittaa

Jos olet joskus kirjoittanut sähköpostikopion, tiedät kuinka paljon vaivaa menee täydellisen otsikon luomiseen, joka voi vangita vastaanottajan huomion. Se ei kuitenkaan lopu tähän. Sähköpostin tekstiosan on oltava yhtä erinomainen. Muussa tapauksessa vastaanotin ei epäröi painaa poistumispainiketta eikä koskaan palaa siihen.

Toisaalta tekstiviestien rakentaminen ei vaadi niin paljon vaivaa. Vain muutama sana sopivalla avainsanalla ja olet valmis. Lisää kontekstia lisäämällä emoji tai GIF.

5. Se voi integroitua muihin kanaviin

Voit hyödyntää SMS-markkinointia Shopifyssa parantaaksesi yrityksesi suorituskykyä. SMS voi toimia erillisenä markkinointikanavana. Mutta mikä vielä parempi, se voi integroitua muihin kanaviin tuottaakseen paremman tuloksen.

Shopify tarjoaa useita SMS-markkinointisovelluksia, joiden avulla voit yhdistää tekstiviestit tehokkaasti muihin markkinointityökaluihin. Voit esimerkiksi lähettää muistutusviestin, joka kannustaa yleisöäsi olemaan vuorovaikutuksessa viimeisimmän juuri lähettämäsi sähköpostiuutiskirjeen kanssa.

10 vinkkiä SMS-markkinointiin Shopifyssa

Haluatko kokeilla tekstiviestien lähettämistä? Tässä on joitain tekstiviestimarkkinoinnin esimerkkejä ja strategioita, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun.

1. Käytä tekstiviestiavainsanoja valintaan

Mikä olisikaan parempi tapa kasvattaa tilaajaluetteloasi kuin pelkkä tekstiviesti? Kannusta yleisöäsi liittymään ohjelmaasi tai kirjautumaan erikoistarjoukseen lähettämällä avainsana tekstiviestillä määritettyyn puhelinlinjaan.

🔥 Empfohlen:  ChatGPT tunnisti Japanin pääministerin väärin, digitaaliministeri sanoo

Asiakkaat voivat esimerkiksi lähettää tekstiviestillä “RENEW” numeroon 35541 uusitakseen jäsenyytensä automaattisesti kaupassasi, jos käytät kaupan jäsenyysohjelmaa. Opt-in SMS-markkinointistrategia on erinomainen tapa järjestää tilaajasi ryhmiin heidän mieltymystensä perusteella.

Tekstiviestimarkkinoinnin käyttäminen Shopify-kaupassasi voi vaikuttaa myyntiisi ja parantaa asiakkaiden pysyvyyttä.

2. Lähetä tervetuloviestejä kannustaaksesi ostamaan ensimmäistä kertaa

Tervetuliaistekstiviestien lähettäminen suussa sulavien tarjousten kera on tehokas strategia ensikertalaisten vieraiden voittamiseen. Saat parempia tuloksia lisäämällä alennuksia näihin viesteihin. Kukapa ei pidä hyvästä tarjouksesta?

Monissa tapauksissa jotkut asiakkaat odottavat vain tarjouksen tulevaa ennen kuin he napsauttavat kassapainiketta.

Voit helposti luoda tehokkaan tervetulotekstin millä tahansa Shopify SMS -markkinointisovelluksella ja lähettää sen automaattisesti, kun joku kirjautuu listallesi.

3. Kohdista ei-aktiiviset asiakkaat erikoistarjouksilla

Shopify-kauppiaiden yleinen haaste on saada ensikertalaisista asiakkaista toistuvia ostajia. Se ei ehkä ole helppoa, mutta se on toteutettavissa.

Tekstiviestimarkkinoinnin avulla saat ne passiiviset asiakkaat holhoamaan verkkoliiketoimintaasi useammin. Tarvitsee vain lähettää viestejä, jotka resonoivat heidän kanssaan, ja täyttämään nämä viestit voimasanoilla ja vastustamattomilla tarjouksilla.

Tässä on esimerkki siitä, mikä saattaa toimia:

Hei Mike, meillä oli ikävä sinua.

Nappaa tämä 25 % alennus kaikista tilauksista, kun teet ostoksia meillä tällä viikolla.

4. Ilmoita asiakkaillesi Flash-myynnistäsi tekstiviestillä

Alennukset ovat edelleen se maaginen ainesosa, joka saa ihmiset ostoksille, vaikka he eivät halua. Maininta alennuksista ja flash-myynneistä voi saada monet ostajat kiihtymään, ja jokainen mukauttaa nopeasti budjettiaan, jotta he voivat ostaa joitain tuotteita varastettuun hintaan.

50 % asiakkaista sanoo, että he valitsisivat SMS-kanta-asiakasohjelman, jos heille tarjottaisiin pikatarjous, kuponkeja tai mitä tahansa alennusta

Tyypillisesti flash-myynnissä korostetaan silmiinpistäviä alennuksia ja rajoitettua saatavuutta, mikä saa asiakkaiden mieleen kiireellisyyden. Ja he todennäköisemmin ryhtyvät toimiin, jotta he eivät menetä tätä kerran elämässä tarjousta.

Kuitenkin tuotteiden jatkuva alennus ilman asianmukaista suunnittelua voi vahingoittaa Shopify-kauppaasi. Mutta jos pelaat korttisi oikein, hymyilet pankille päivän päätteeksi.

Suuri tilausmäärä tekee alennuksista ja pikamyynnistä hyödyttäviä sinulle ja asiakkaillesi.

Voit ilmoittaa yleisöllesi Shopify-verkkosivustosi, sosiaalisen median, sähköpostin ja tietysti tekstiviestien kautta.

5. Pyydä asiakasarvioita tekstiviestillä

Haluatko saada lisää asiakasarvosteluja Shopify-yrityksestäsi? Pyydä sitä asiakkailtasi. Arvostelut ovat tehokkaita, kun halutaan saada potentiaalisia asiakkaita kokeilemaan yritystäsi. 93 % ostajista sanoo, että verkkoarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätökseensä.

Mutta monet asiakkaat eivät jätä vapaaehtoisesti arvostelua, jos et kysy. Monissa tapauksissa tyytymättömät asiakkaat jättävät todennäköisemmin palautetta pettymyksistään kuin tyytyväiset asiakkaat.

Joten sinun tarvitsee vain kysyä. Kuitenkin, jos pyydät ostajia käymään Shopify-sivustollasi uudelleen vain jättämään arvostelun, se saattaa vaatia liikaa. Voit tehdä tämän helpoksi rohkaisemalla heitä lähettämään positiivisia arvosteluja tekstiviestillä.

Tällä tavalla sinun ei tarvitse huolehtia niiden merkitsemisestä pyyntösi kanssa, koska tekstiviestien lähettäminen on päivittäistä toimintaa, joka ei vaadi paljon aikaa ja vaivaa.

6. Lähetä lyhyitä ja kiinnostavia viestejä

Oletko koskaan miettinyt, miksi tekstiviestit avautuvat korkeammin kuin sähköpostit? Vastaus on yksinkertainen. Ne ovat lyhyitä ja helppolukuisia. Toisin kuin pitkät ärsyttävät sähköpostit, joita ihmiset eivät koskaan lue, tekstiviestit ovat usein lyhyitä ja ne voidaan lukea sekunneissa.

Ne ovat myös interaktiivisempia, koska se on kaksisuuntainen viestintämenetelmä. Joten jos haluat sitouttaa asiakkaasi millään tavalla, harkitse lyhytviestien lähettämistä erityisellä toimintakehotuksella.

Tässä on esimerkki tekstiviestimarkkinoinnista, jos haluat saada asiakkaat tilaamaan uutiskirjeesi:

🔥 Empfohlen:  5 vinkkiä oikean vuokralaisen toimistotilan löytämiseen

“Hei, Anna!

Haluatko pysyä ajan tasalla muotimaailman viimeisimmistä tapahtumista? Napsauta alla olevaa linkkiä.”

7. Lähetä tilauspäivitys tekstiviestillä

Monet kuluttajat sanovat olevansa vuorovaikutuksessa yritysten kanssa mieluummin tekstiviesteillä kuin sähköpostilla. Koska tekstiviestien avautumisnopeus on korkeampi, ihmiset avaavat ne todennäköisemmin muutamassa minuutissa.

Tämä tekee siitä tehokkaan tavan pitää asiakkaasi ajan tasalla tilausten käsittelyn tilasta eikä huolehtia siitä, että he jäävät paitsi aikaherkistä päivityksistä.

Esimerkiksi kun asiakas ostaa tuotteen Shopify-kaupastasi, hän tarvitsee lisätietoja tilauksestaan. Verkkosivustosi automaattisen vastauksen lisäksi ota askel pidemmälle pitääksesi ne ajan tasalla käsittelyvaiheesta, toimituspäivästä ja muista asioista.

Ja yksi tapa varmistaa, että nämä päivitykset eivät jää näkymättömiin päiviin, on lähettää ne tekstiviestinä.

Monet ostajat arvostavat yrityksiä, jotka ilmoittavat heille tilauksensa edistymisestä ilman, että he tarvitsevat stressiä selvittääkseen.

8. Palauta hylätty ostoskori

Kun ostoskorin hylkäämisprosentti on 69,57 %, verkkokaupan yritykset menettävät 18 miljardia dollaria tuloja vuosittain. Valoisa puoli on se, että voit vähentää ostoskorin hylkäämistä ja lisätä myyntiä Shopify-kaupassasi tekstiviestimarkkinoinnin avulla.

Yksi helppo tapa saavuttaa tämä on käyttää poistumisaikeissa olevia ponnahdusikkunoita, push-ilmoituksia ja tekstiviesti-ilmoituksia kannustamaan asiakkaita suorittamaan kassalle.

Poistumisaikeissa olevat ponnahdusikkunat auttavat hidastamaan ostajia, kun he yrittävät poistua puolivälissä. Adoric voi auttaa sinua luomaan houkuttelevia poistumisaikeissa olevia ponnahdusikkunoita. Mutta jos asiakas lähtee poistumaan, voit lähettää tekstiviestin, joka muistuttaa häntä keskeneräisestä tilauksesta.

9. Suorita arpajaiskilpailu tekstiviestillä

Voit muuntaa verkkosivustosi vierailijat tekstiviestitilaajiksi isännöimällä tekstiviestipohjaisia ​​arvontoja. Voit pyytää asiakkaita ilmoittautumaan kilpailuusi lähettämällä tekstiviestillä tietyn sanan, jotta voit voittaa palkinnon.

Tämä tekstiviestimarkkinointistrategia toimii koko ajan, koska ihmisinä me kaikki rakastamme ilmaisia ​​asioita. Ja ajatus saada jotain arvokasta suorittamalla yksinkertainen tehtävä on riittävä syy tehdä se.

Näin saat parhaan hyödyn arpajaisstrategiasta:

 • Anna kilpailun kestää vain hetken, jotta saat kiireellisen tunteen
 • tarjota houkutteleva palkinto
 • Tee sisäänpääsy helpoksi
 • Luo buzzia kilpailun ympärille
 • Myy jotain

10. Kouluta yleisöäsi ja myy sitten

Markkinointi on muutakin kuin jatkuvaa yrittämistä saada ihmiset ostamaan sinulta jotain. Joskus sinun täytyy vain vähentää markkinointia ja olla opettavainen.

Tietenkin haluat, mitä heidän taskussaan on. Mutta jos sinun täytyy saada se, sinun on oltava taktinen. Ja mikä olisikaan parempi tapa saada heidät luovuttamaan se sinulle hymy huulilla kuin kouluttamalla heidät ilmaiseksi?

Jaa arvokasta tietoa. Opeta yleisöllesi jotain, jota he eivät vielä tiedä tai ovat unohtaneet. Ja samalla voit heittää myyntipuheen.

Tekstiviestien käyttö voi olla hyvä tapa toteuttaa se.

5 Shopify SMS Marketing Apps

Etsitkö sovellusta, jonka avulla voit toteuttaa SMS-markkinoinnin Shopify-kauppaasi? Älä etsi enää.

1. Postscript SMS Marketing

Postscript SMS -markkinointityökalu auttaa sinua tallentamaan asiakkaiden puhelinnumeroita rikkomatta tietosuojakäytäntöä. Sen avulla voit myös luoda kohdeyleisölle räätälöityjä viestejä, joilla on hyvät mahdollisuudet ohjata liikennettä takaisin yritykseesi.

Lisäksi Postscriptin avulla voit kommunikoida tehokkaasti tilaajiesi kanssa, lähettää viestejä nopeasti ja seurata tuloja ja tulosprosentteja. Sovellus tallentaa tiedot jokaisesta asiakkaasta, joten voit sitouttaa heidät henkilökohtaiseen muistiinpanoon.

Hinnoittelu

Postscriptin ilmainen versio tarjoaa sinulle 1 000 dollarin hyvityksen ensimmäisten 30 päivän aikana. Ilmaisen kokeilujakson päätyttyä veloitetaan lisämaksu.

Maksulliset suunnitelmat sisältävät:

 • Kasvusuunnitelma: 100 dollaria kuukaudessa
 • Ammattimainen suunnitelma: maksaa 500 dollaria kuukaudessa

2. Cartloop SMS Marketing App Shopifylle

Cartloop SMS-markkinointisovellus

Jos etsit SMS-markkinointisovellusta, joka auttaa sinua rakentamaan tietosuojaa noudattavan kaupan Shopifyssa, Cartloop on sinua varten. Lisäksi tämän sovelluksen käyttö voi auttaa sinua rakentamaan tilaajaluetteloasi, mikä lisää myyntiä.

🔥 Empfohlen:  Elon Muskin omistama Tesla lanseeraa oman langattoman latausalustansa

Cartloopin avulla voit saavuttaa seuraavat:

 • Lähetä asiakkaille henkilökohtaisia ​​viestejä
 • Palauta hylätyt kärryt
 • Viestiä asiakkaillesi oikeaan aikaan
 • Luo tilaajaluettelo ponnahdusikkunoilla, avainsanoilla ja QR-koodeilla
 • Ota yhteyttä asiakkaisiin reaaliajassa

Hinnoittelu

Ilmainen suunnitelma on saatavilla. Maksulliset suunnitelmat ovat seuraavat:

 • SMS-markkinointisuunnitelma maksaa 100 dollaria kuukaudessa
 • SMS Concierge -paketti maksaa 500 dollaria kuukaudessa

3. Automatize SMS Marketing

Tekstiviestimarkkinointi automaattisesti

Automizely on ilmainen Shopify SMS -markkinointisovellus, joka auttaa yrityksiä palauttamaan hylätyt kärryt tekstiviesteillä. Voit käyttää sovellusta suoraan Shopify-hallintapaneelista tekstiviestisi automatisointiin ja muiden toimintojen hallintaan.

Lisäksi sovellus auttaa sinua noudattamaan TCPA:ta ja GDPR:ää. Lisäksi voit luoda automaattisia viestejä muutamalla painikkeen painalluksella. Se tarjoaa myös mukautettuja tekstiviestimalleja.

Ja se antaa käsityksen toimitusnopeudesta, mikä auttaa sinua optimoimaan markkinointikampanjasi.

4. Tobi SMS Markteting Automation

Tobi SMS-markkinoinnin automaatio

Tobi on SMS-automaatiosovellus, jonka avulla voit lähettää automaattisia tekstiviestejä, kuten tervetulotekstiä, kampanjatarjouksia, hylättyjen ostoskoripäivityksiä, tilauspäivityksiä, uusia tuotteita ja paljon muuta.

Näiden viestien lähettäminen tällä sovelluksella auttaa sinua rakentamaan suhdetta asiakkaisiisi, lisäämään säilyttämisprosenttiasi, palauttamaan hylätyt kärryt ja lisäämään myyntiä.

Hinnoittelu

 • Ilmainen paketti: lisämaksuja saatetaan periä
 • Pro Flex -suunnitelma: maksaa 29 dollaria kuukaudessa

5. Recart: SMS (mobiili) markkinointi

Aloita mobiilimarkkinointi uudelleen

Yli 5 000 positiivista arvostelua ja Shopify-sovelluskaupan arvosanalla 4,8, Recart on erinomainen tekstiviestimarkkinointityökalu. Sovellus auttaa kasvattamaan tulojasi ja sijoitetun pääoman tuottoprosenttia lisäämällä tilaajaluetteloasi ja luomalla tehokkaan markkinointistrategian.

Recart tarjoaa oman asiakasmenestyspäällikön (CSM), joka opastaa sinua oikeaan suuntaan. Se voi myös hallita täysin tekstiviestimarkkinointistrategiaasi ilman, että olet mukana.

Puhumattakaan siitä, että automaatiotoiminto laukaisee tiettyjä viestejä, kuten tervetulotekstiä, push-ilmoituksia, hylätyn ostoskorin muistutuksia, kampanjan päättymispäiviä ja paljon muuta. Tämän lisäksi sovelluksessa on useita tekstimalleja ja -muotoja.

Hinnoittelu

Recart tarjoaa 21 päivän ilmaisen kokeilujakson

 • Aloitussuunnitelma maksaa 299 dollaria kuukaudessa
 • Pro Plan maksaa 499 dollaria kuukaudessa
 • Scale Plan maksaa 999 dollaria kuukaudessa

Käärimistä

SMS-markkinointi on markkinoinnin maailman kultakaivos. Tehokkaasti käytettynä se voi nostaa tulostasi yli villeimmän mielikuvituksen.

Saatko paljon liikennettä Shopify-verkkosivustollesi, mutta sinulla on vaikeuksia muuntaa sitä myyntiin? Adoric saattaa olla juuri se pelinvaihtaja, jota tarvitset.

Adoric sisältää runsaasti työkaluja ja ominaisuuksia, jotka on suunniteltu auttamaan sinua muuttamaan verkkosivustosi vierailijat asiakkaiksi ja tekstiviestitilaajiksi. Lisää Adoric verkkosivustollesi heti nähdäksesi sen toiminnassa.