Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 parasta 3PL-yritystä Shopifylle

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 parasta 3PL-yritystä Shopifylle

Etsitkö parasta 3PL-palveluntarjoajaa (kolmannen osapuolen logistiikka) verkkokauppaasi varten? Lue, koska tämä postaus on sinua varten.

Jos olet verkkokauppayrityksen omistaja, joka haluaa laajentaa liiketoimintaasi, tiedät todennäköisesti jo, että logistiikan hoitaminen itse on epäkäytännöllistä. Voit kokeilla aluksi, mutta yrityksesi kasvaessa on vaikea pysyä mukana tuottamatta pettymystä asiakkaillesi.

Mitä tehdä: ulkoista logistiikka ja tilausten toteuttaminen asiantuntijoille. Näin voit keskittyä liiketoimintasi ydinosiin.

Siellä 3PL-yritykset tulevat peliin. Nämä yritykset huolehtivat enemmän kuin pelkästä toimituksesta, vaan myös laajasta valikoimasta muita logistiikkaprosesseja, kuten varastonhallintaa, varastointia, keräilyä, pakkaamista, tilausten seurantaa ja paljon muuta.

Jos etsit parasta 3PL-yritystä yrityksellesi, olemme koonneet luettelon johtavista yrityksistä. Mikä on enemmän? Tämä artikkeli auttaa sinua myös ymmärtämään paremmin, mitä 3PL tarkoittaa ja miksi yrityksesi tarvitsee sitä.

Mikä on 3PL

3PL on lyhenne sanoista kolmannen osapuolen logistiikka. Yksinkertaisesti sanottuna 3PL-yritykset ovat B2B-palveluntarjoajia, jotka auttavat verkkokaupan yrityksiä käsittelemään toimitusketjuaan alusta loppuun.

Useimmat 3PL-yritykset tarjoavat palveluita, kuten varastointia, varastonhallintaa, tilausten täyttämistä, pakkausta, toimitusta, palautusta, vaihtoa ja tilausten seurantaa.

Yleisesti ottaen kumppanuus 3PL:n kanssa antaa sinun keskittyä muihin liiketoimintasi tärkeisiin näkökohtiin. Sinun ei siis tarvitse huolehtia prosesseista, jotka tulevat seuraavaksi asiakkaiden tilattua tuotteitasi.

Voit varastoida tuotteesi heidän varastoihinsa ja lähettää tilaukset suoraan asiakkaita lähimmästä varastosta, mikä tekee toimituksesta paljon nopeamman prosessin. Ja voit synkronoida ja seurata kaikkia toimintoja suoraan Shopify-hallintapaneelista.

Monet verkkokauppayritykset luottavat 3PL:iin asiakastyytyväisyyden ylläpitämisen selkärankana nopean ja tehokkaan toimituksen avulla.

Kuinka 3PL toimii

3PL-yritykset voivat täyttää tilaukset eri tavoin tarjoamistaan ​​palveluista riippuen. Tyypillinen prosessi näyttää kuitenkin tältä:

 1. 3PL-yritys vastaanottaa ja tallentaa varastosi varastoonsa ja kirjaa jokaisesta tuotteesta ja järjestää ne SKU:n mukaan. Tämän prosessin on tultava ensin osoittamaan, että olet luovuttanut yrityksesi logistiikan.
 2. Seuraava vaihe alkaa, kun asiakkaat tekevät tilauksia Shopify-kaupassasi. Jos 3PL-palveluntarjoaja on synkronoitu Shopifyn kanssa, varasto saa automaattisen ilmoituksen tilauksesta. Varasto poimii tilauksen ja tulostaa pakkausluettelon.
 3. Noudettuaan tilauksen varastoagentti pakkaa sen asianmukaisilla materiaaleilla, kuten kirjekuorilla, laatikoilla, pakkauspusseilla ja tarroilla, jotta asiakkaasi voivat helposti tunnistaa pakettinsa noudettaessa.
 4. Seuraavaksi tulee lähetysprosessi. Kun tilaus on valmis lähetettäväksi, se lähetetään rahdinkuljettajille. Monet 3PL:t tarjoavat asiakkaillesi useita operaattorivaihtoehtoja.
 5. Kuljetusliike vastaanottaa tilaukset ja käsittelee ne ennen lähettämistä etiketin sijaintiin.
 6. Operaattori luo seurantakoodin ja lähettää sen 3PL-palvelimelle, joka synkronoituu Shopify-kauppasi kanssa.
 7. Palautuksen tai vaihdon tapauksessa 3PL-kumppanisi hoitavat myös asiaan liittyvät prosessit.

Edut kumppanuudesta 3PL-yritysten kanssa

Jos mietit, miksi yrityksesi tarvitsee 3PL-kumppanin. Tässä on joitain etuja, joita voit saada, kun ulkoistat logistiikkasi.

1. 3PLs säästää rahaa

Saatat ihmetellä, kuinka tämä on mahdollista, koska palvelut eivät ole ilmaisia. No, kun katsot isompaa kuvaa, kolmannen osapuolen logistiikkayritysten käyttäminen voi säästää vakavasti rahaa.

Syynä on se, että kun ulkoistat yrityksesi logistiikan, sinun ei useimmissa tapauksissa enää tarvitse maksaa erillisestä varastosta, pakkausmateriaalista ja muista logistiikkaan liittyvistä kuluista. Tämä johtuu siitä, että näillä yrityksillä on jo kaikki tarvittavat resurssit hallita prosessia alusta loppuun ja tehokkaammin.

Jos käsittelet niitä yksin, koko prosessi todennäköisesti maksaisi sinulle omaisuuksia. Joten, kun vertaat kustannuksia yhteistyössä 3PL:n kanssa yritys vastustaa yksin työskentelyä, entinen on luultavasti parempi vaihtoehto sinulle.

🔥 Empfohlen:  AMD sanoo, että 300 dollarin Ryzen 5 7600X päihittää Intelin parhaan jopa 17 %

2. Antaa sinulle enemmän aikaa kasvattaa liiketoimintaasi

Joidenkin vastuiden ulkoistaminen helpottaa. Kuvittele kaikki asiat, joista sinun ei enää tarvitse huolehtia, ja sen tuoma vapaus. Sitä kumppanuus 3PL-yritysten kanssa tekee sinulle.

Se vie näiden aikaa ja rahaa vievien tehtävien hoitamisen taakan, jotta voit keskittyä olennaiseen.

Nyt kun sinulla on riittävästi aikaa hihoissasi, voit keskittyä kehittämään parempia tapoja skaalata Shopify-liiketoimintaasi.

3. Pääset helposti uusille kansainvälisille markkinoille

Uusille markkinoille pääseminen vaatii paljon sitoutumista dokumentoinnista asiakkaiden löytämiseen, varastointiin ja muuhun. Puhumattakaan siitä, että sinun on ymmärrettävä aluetta ohjaava politiikka ja otettava se huomioon kielimuuri.

Joten, jos haluat laajentaa liiketoimintaasi kansainvälisille markkinoille, mutta et ole valmis osallistumaan täysimääräisesti lainmukaisuuteen ja prosesseihin, työskentely 3PL-yrityksen kanssa on oikea tapa edetä.

3PL-kumppanisi tarjoaa sinulle pehmeän laskun uusille markkinoille, joten voit päättää, haluatko harjoittaa liiketoimintaa kyseisellä alueella vai et.

4. Suojaa yritystäsi maailmanlaajuisilta toimitusketjun häiriöiltä

On yleisesti tiedossa, että mikään ei pysy ikuisesti ennallaan. Maailman edetessä tapahtuu varmasti monia muutoksia, jotka voivat häiritä globaalia toteutumista. Ja vahingossa vaikuttaa yrityksiin tavalla tai toisella.

Useimmat 3PL-yritykset ovat kuitenkin vähemmän haavoittuvia näille muutoksille, koska ne toimivat ennalta neuvoteltujen sopimusten perusteella, jotka eivät muutu äkillisesti. Vaikka lisäkuluja saattaa syntyä, ne ovat yleensä minimaalisia.

Työskentely kolmannen osapuolen logistiikkayrityksen kanssa vähentää toimitushäiriöiden vaikutusta, koska heillä on yhteys useisiin kuljetusyhtiöihin. Siksi yrityksesi pysyy käynnissä ilman suuria tappioita globaalin muutoksen yhteydessä.

Tämän lisäksi monilla 3PL:illä on omat toimitusajoneuvot tilausten täyttämiseksi lähistöllä, mikä tekee niistä entistä tehokkaampia.

5. Ne ovat skaalautuvia ja joustavia

Useimmissa tapauksissa kolmannen osapuolen toimitusyrityksillä ei ole vähimmäistilausvaatimusta. Joten voit työskennellä heidän kanssaan riippumatta siitä, kirjaako yrityksesi useita tilauksia tai muutaman päivässä.

Jos olet pienyrityksen omistaja, jolla on vähemmän myyntiä, 3PL:t voivat myös auttaa hallitsemaan toteutumistasi kohtuullisin kustannuksin. Kun yrityksesi kasvaa ja alkaa tallentaa enemmän tilauksia, ne auttavat skaalaamaan ja täyttämään tilaukset mahdollisimman nopeasti ilman, että se maksaa sinulle omaisuuksia.

3PL:iden skaalautuvuus ja joustavuus tekevät niistä arvokkaan sijoituksen erikokoisille yrityksille.

Top 10 3PL-yritystä

Tässä on 10 parasta valintaamme 3PL varastonhallintaohjelmisto ja palveluntarjoajia, joita voit kokeilla Shopifyssa. Ei määrätyssä järjestyksessä, sukeltakaamme suoraan sisään.

1. DHL

DHL on yksi johtavista logistiikkayrityksistä, jolla on 1400 varastoa 22 maassa ja 380 000 työntekijää. Heillä on kaikki mitä tarvitset kaikkien logistiikkatarpeesi hoitamiseen.

DHL tarjoaa useita palveluita, kuten tilausten täyttöä, keräilyä ja pakkausta, varastosuunnittelua, monikanavaista hallintaa, varastointia, varustelua ja kokoonpanoa ja paljon muuta. Se integroituu Shopifyn ja muutamien muiden verkkokaupan alustojen kanssa.

3PL-tarpeita varten tämä on saatavilla, kun valitset DHL:n

 • Täyttäminen
 • Toimitus
 • Varastointi
 • Lähetyksen seuranta
 • Turvallisuus ja vakuutukset
 • Vihreä logistiikka
 • Riskienhallinta.

DHL tarjoaa myös laajan valikoiman toimitusvaihtoehtoja lentorahtia (kansainvälinen ja saman päivän aikana), merirahtia, maantierahtia ja rautatierahtia.

2. FedEx

FedEx 3PL Shopifylle

FedEx on maailmanlaajuinen verkkokaupan logistiikkayritys, jolla on useita varastoja eri mantereilla. Se tarjoaa erilaisia ​​3PL-palveluita, jotka tekevät sähköisen kaupankäynnin hallinnasta helppoa. Näitä palveluita ovat toimitus, varastointi, tilausten täyttäminen, käänteinen logistiikka, lisäarvopalvelut, hankinnat ja kuljetusten hallinta.

🔥 Empfohlen:  7 hakkerointia asiakkaiden säilyttämisen parantamiseksi Shopifyssa

FedEx tarjoaa myös muita ominaisuuksia, kuten FedEx-laskimen, joka antaa käyttäjille esikatselun toimituskuluistaan. Lisäksi se tarjoaa useita toimitusvaihtoehtoja, mikä antaa sinulle paljon joustavuutta.

3. ShipBob

Shipbob

Kolmantena Shopifyssa käytettävien luotettavien 3PL-yritysten luettelossamme on ShipBob. ShipBob-palvelut ovat saatavilla yrityksille Australiassa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Yhdysvalloissa ja Euroopassa, ja näissä sijainneissa on yli 30 varastoa.

Alusta tarjoaa laajan valikoiman 3PL-palveluita, kuten tilausten täyttämistä, varastointia, pikalähetystä, raportointia ja analytiikkaa, keräilyä ja pakkausta, kokonaispalveluita, pikatoimitusta ja varastonhallintaa.

Lisäksi ShipBob integroituu Shopifyn, WooCormmercen, Bigcommercen ja useiden muiden verkkokaupan alustojen kanssa.

4. Omni Logistics

OmniLogistics

Omni Logistics on toinen johtava Shopifylle sopiva 3PL-yritys. Sillä on yli 100 varastoa eri puolilla Yhdysvaltoja, Aasiaa, Meksikoa ja Eurooppaa, joten se pystyy käsittelemään massiivisia tilauksia tehokkaasti.

Omni Logistics tarjoaa erikoisvarastointia, huolintapalveluita ja useita kolmannen osapuolen palveluita vähittäiskaupan, huipputeknologian ja lääkinnällisten laitteiden teollisuudelle.

Yritys tarjoaa näitä 3PL-palveluita; tilauksen täyttäminen, nopeutettu logistiikka, asiakasvälitys, varastointi, kitting ja käänteinen logistiikka. Jotkut näistä palveluista voivat vaihdella alueittain.

Lisäksi Omni Logisticsilla on asiakastukijärjestelmä, joka on käytettävissä 24/7, ympäri vuoden asiakkaiden tarpeita varten. Toisin kuin muut hintalaskuria tarjoavat 3PL-yritykset, voit saada hintatarjouksia vain ottamalla yhteyttä yritykseen.

5. Shipwire

3PL-yritykset Shopifylle

ShipWire on maailmanlaajuinen toimitusyritys, joka auttaa sinua virtaviivaistamaan logistiikkaprosesseja. Yli 40 vuoden kokemuksella alalta Shipwire sopii täydellisesti jälleenmyyjille, dropshippereille ja yrityksille, jotka haluavat ulkoistaa liiketoimintansa logistiikan.

Yritys toimii 164 maassa ja sillä on 30 maailmanlaajuista toimituskeskusta. Lisäksi se integroituu yli 200 kauppapaikkaan ja ERP-liittimeen, kuten Shopify, Celigo, Happy Returns, Amazon, Walmart, Magento ja monet muut.

ShipWire keskittyy toimialoihin, kuten vaatteet ja muoti, kulutuselektroniikka, kulutustavarat, ruoka ja juoma sekä terveys ja kauneus. Kun tarjoat seuraavia palveluita; varastointi, markkinapaikan täyttäminen, verkkokaupan täyttäminen, B2B-toimitus, kuljetus, rajat ylittävä logistiikka, käänteinen logistiikka sekä keräily ja pakkaus.

6. ShipNetwork (Rakuten Super Logistics)

Shipnet 3PL Shopifylle

ShipNetwork, joka tunnettiin aiemmin nimellä Rakuten, on logistiikkayritys, joka tarjoaa 3PL-palveluita Yhdysvalloissa sijaitseville verkkokaupan yrityksille. Sillä on yli 10 toimituskeskusta eri alueilla eri puolilla maata, mikä tekee siitä helposti parhaan 3PL-vaihtoehdon Shopify-kauppiaille.

Yritys esittää rohkeita väitteitä tarjoavansa 1-2 päivän maatoimituksen ja 100 %:n tilaustarkkuuden. ShipNetwork tarjoaa laajan valikoiman 3PL-palveluita, joihin kuuluvat tilausten täyttäminen, Xparcel, palautusten hallinta, varustelu, tilauspalvelut, rahti ja lisäpalvelut. Ja se integroituu Shopifyn, Amazonin, ShipStationin, Walmartin ja muiden verkkokaupan markkinapaikkojen kanssa.

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä heidän kanssaan, voit pyytää tarjouksen verkkosivuston kautta.

7. ShipHype Fulfillment

ShipHype on kolmannen osapuolen toimitusyritys, joka auttaa sinua hallitsemaan toimitusketjuasi. Heillä on viisi varastoa eri puolilla Yhdysvaltoja ja Kanadaa, ja niillä on useita rahdinkuljettajia helpottamaan kansainvälistä toimitusta.

Lisäksi alusta integroituu yli 100 ostoskärryyn ja kauppapaikkaan, kuten Shopify, WooCommerce, Etsy, Amazon, BigCommerce, Magento 2, Walmart ja monet muut.

ShipHype tarjoaa laajan valikoiman 3PL-palveluita, jotka sisältävät seuraavat:

 • Marketplace-integraatio
 • Tuotteiden varastointi
 • Keräily ja pakkaaminen mukana
 • Toimitus samana päivänä
 • FBA:n valmistelupalvelut
 • Vähittäiskaupan täyttäminen
 • Varastonhallinta
 • Tilauslaatikon täyttyminen
 • Joukkorahoituksen toteutuminen
🔥 Empfohlen:  Kuinka saada Maine IP-osoite vuonna 2023 (parhaat VPN: t)

Vielä parempi, verkkosivusto antaa sinun valita kätevän toimitushinnan sen mukaan, kuinka nopeasti haluat tilauksesi toimitettavan. Ne tarjoavat vakiotoimituksen samana, seuraavana päivänä tai 2 päivän kuluessa. Lisäksi voit seurata tilauksia reaaliajassa.

8. ShipMonk

Shipmonk

ShipMonk on loistava 3PL-täyttöyritys, jonka avulla verkkokauppayritysten on helppo hallita logistiikkaansa. Yrityksellä on toimituskeskukset Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Meksikossa. Tämä tekee siitä loistavan vaihtoehdon näissä paikoissa toimiville yrityksille.

ShipMonkilla on myös Shopify-sovellus, joka integroituu Shopify-kauppaasi. Alustat tarjoavat seuraavat 3PL-palvelut; keräily ja pakkaus, joustava toimitus, automatisoitu API-integraatio, varastointi, palautusten hallinta, mukautettu pakkaus ja tilausten seuranta.

3PL:n täyttämisen lisäksi ShipMonk tarjoaa muita palveluita, kuten vähittäiskaupan, verkkokaupan, tilauslaatikon, joukkorahoituksen, 321-palvelut ja paljon muuta.

ShipMonk integroituu yli 100 ostoskärryyn, kauppapaikkaan, jälleenmyyjään ja ratkaisutoimittajaan.

9. Laadukas logistiikka

TXL

TQL on erinomainen yritys, joka voi auttaa sinua skaalaamaan Shopify-verkkokauppaliiketoimintaasi. Se on hyvä vaihtoehto, jos haluat lähettää Yhdysvalloista ja Kanadasta. TQL on täysin varusteltu käsittelemään tilauksen eri prosesseja alusta loppuun.

Lisäksi yhtiöllä on yli 1400 kehittynyttä teknologiaa hyödyntävää varastoa 455 kaupungissa Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Lisäksi TQL integroituu yli 50 verkkokauppaalustaan.

Lisäksi? Yritys tarjoaa 24/7/365 live-asiakastukea ja useita yhteyspuhelinlinjoja erilaisiin tarkoituksiin.

Selvitetään heidän tarjoamansa 3PL-palvelut.

 • Pudota traileri
 • Ylikoko-ylipainoinen
 • Varastointi
 • Osittainen
 • Mukautettu välitys
 • Keräily ja pakkaaminen
 • Kitting
 • Merkinnät
 • Tilauksen täyttäminen

Ja enemmän.

10. Red Stag Fulfillment

Red Stag 3PL

Red Stag on erinomainen 3PL-palveluntarjoaja, joka tarjoaa 90 päivän ilmaista tallennustilaa ensikertalaisille, joten se on hyvä valinta yrityksille, jotka ovat uudet 3PL:n käyttäjät ja jotka käyttävät toimitusreitin suunnittelija.

Huomaa, että Red Stag keskittyy brändeihin Yhdysvalloissa. ja sillä on kaksi varastoa, jotka vastaavat sen käyttäjien tarpeita. Verkkosivuston tehostaminen tarjoaa saman päivän toimituksen 100 %:n tilaus- ja varastotarkkuudella.

Ne tarjoavat seuraavat kolmannen osapuolen logistiikkapalvelut; 2 päivän telakointi varastoon, nollakutistumisraja, varastonhallinta, varusteet ja lisäosat, automatisoitu API-integrointi, saman päivän nouto ja pakkaus, palautusten käsittely, toimitus ja tilausten seuranta.

Alusta integroituu Shopifyn, WooCommercen, BigCommercen, OpenCartin, Shift4Shopin ja muiden kanssa.

Käärimistä

Kumppanuus 3PL-yritysten kanssa asiakkaiden Shopify-tilausten täyttämiseksi on kannattava investointi, jos haluat lisätä tehokkuutta ja vähentää yleiskustannuksia. Alkuperäinen sitoumusmaksu voi olla korkea, mutta pitkällä aikavälillä saat enemmän vastinetta rahoillesi. Lisäksi yrityksesi kasvaessa 3PL-kumppanisi skaalautuu kanssasi.

Onko sinulla vaikeuksia saada myyntiä Shopify-verkkosivustollesi? Saatat ehkä saada paljon liikennettä, mutta sinulla on hyvin vähän myyntiä. Adoric voi auttaa.

Adoric on täynnä monia työkaluja ja ominaisuuksia, jotka on suunniteltu ainutlaatuisesti auttamaan sinua muuttamaan verkkosivustosi liikennettä myyntiin. Lisää Adoric Shopify-kauppaasi heti, niin pääset pyöräilemään.