Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 parasta ammattitodistusta vuodelle 2023 (ilmainen ja maksullinen)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 parasta ammattitodistusta vuodelle 2023 (ilmainen ja maksullinen)

Ammattitodistukset keskittyvät tarjoamaan opiskelijoille taidot, joita he tarvitsevat siirtyäkseen uusille toimialoille tai parantaakseen nykyistä uraansa. Sertifikaatin hankkiminen on myös erinomainen tapa osoittaa tietosi ja asiantuntemuksesi.

Tässä viestissä olemme käyneet läpi useita korkeasti arvioituja sertifikaatteja johtavilta oppilaitoksilta löytääksemme parhaat ammattitodistukset voit jatkaa vuonna 2023.

10 parasta ammattitodistusta

 1. Googlen digitaalisen markkinoinnin ja verkkokaupan sertifikaatti
 2. Luotettavasoftin digitaalisen markkinoinnin sertifikaatti
 3. Google Project Management Certificate
 4. IBM:n datatieteen ammattitodistus
 5. PMI Project Management Professional (PMP)
 6. Meta Social Media Marketing Professional -todistus
 7. AWS Fundamentals -erikoistuminen
 8. Google Data Analytics -ammattilainen sertifikaatti
 9. Metamarkkinointitieteen ammattilainen
 10. Digitaalisen markkinoinnin sertifioinnin perusteet

1. Googlen digitaalisen markkinoinnin ja verkkokaupan sertifikaatti

Google

Googlen digitaalisen markkinoinnin ja verkkokaupan ammattitodistus tavoitteena on antaa opiskelijoille kaikki taidot, joita he tarvitsevat menestyäkseen digitaalisen markkinoinnin maisemassa.

Tämä Googlen ammattisertifiointi on jaettu seitsemään kurssiin, joista jokaisella on oma painopisteensä.

Mitä opit

Googlen digitaalisen markkinoinnin ja verkkokaupan ohjelman aikana opiskelijat oppivat vaadittavia taitoja valmistaakseen heidät aloitustason rooleihin verkkomarkkinoinnin ympäristössä.

7 kurssia sisältävät oivalluksia digitaalisen markkinoinnin ja brändin verkkokauppastrategioiden kehittämiseen. Opit myös houkuttelemaan asiakkaita haun ja sähköpostin avulla, mittaamaan tärkeitä markkinointimittareita ja suunnittelemaan verkkokauppoja, joilla on potentiaalia korkeaan myyntiin.

Oppitunnit sisältävät neuvoja Googlen aiheasiantuntijoilta sekä vinkkejä yleisten markkinointialustojen, kuten Shopify, Canva, Google Ads, Google Analytics, Hootsuite ja monien muiden, käyttöön. Sinulla on myös mahdollisuus rakentaa oma portfoliosi asiakashenkilöiden, sosiaalisen median kalentereiden ja muiden kanssa. Käsiteltäviä aiheita ovat mm.

 • Digimarkkinoinnin ja sähköisen kaupankäynnin perusteet
 • Kuinka sitouttaa ja houkutella asiakkaita hakukoneoptimoinnin, hakukonemarkkinoinnin ja sosiaalisen median avulla
 • Vuorovaikutus asiakkaiden kanssa verkossa rakentaaksesi brändiuskollisuutta
 • Kuinka hyödyntää sähköpostimarkkinointia asiakkaiden kasvattamiseen ja muuntamiseen
 • Markkinoinnin analytiikan ja mittareiden arviointi
 • Kuinka rakentaa, käynnistää ja hallita verkkokauppaasi

Työt, joita voit tehdä

Googlen digitaalisen markkinoinnin ja verkkokaupan ammattisertifiointi valmistaa opiskelijoita digitaalisen markkinoinnin ja verkkokaupan aloitustason rooleihin.

Aikainvestointi ja kustannukset

Tämän kurssin suorittaminen kestää noin 6 kuukautta ehdotetulla 10 tunnin opiskelunopeudella viikossa. Maksat 39 dollaria kuukaudessa Coursera-tilauksestasi ensimmäisen 7 päivän ilmaisen kokeilujakson jälkeen. Kuuden kuukauden aikana voit odottaa maksavasi alle 300 dollaria.

2. Reliablesoft Digital Marketing Certificate

Reliablesoft Digital Marketing Academy

The Luotettavasoftin digitaalisen markkinoinnin sertifikaatti on yksi luotettavimmista sertifikaateista, joita voit hakea, jos haluat aloittaa uran digitaalisen markkinoinnin parissa. Todistus on erittäin arvostettu ja tuhansien opiskelijoiden luottamiin, jotka haluavat hankkia sertifioinnin luotettavalta verkkoakatemialta.

Mitä opit

13 kurssin sarjan aikana opit KAIKKI, mitä sinun tarvitsee tietää digitaalisesta markkinoinnista. Kurssi kattaa seuraavat aiheet:

 • SEO (hakukoneoptimointi)
 • Google Analytics
 • Facebook-mainokset
 • Google Ads
 • YouTube-markkinointi
 • Uudelleenkohdistaminen
 • Sisältömarkkinointi
 • Sähköpostimarkkinointi
 • Kumppanuusmarkkinointi

Tämän ammattitodistuksen erottaa muista se, että se on erittäin käytännöllinen tekijän yli 20 vuoden kokemuksen perusteella. Kurssien suorittamisen jälkeen voit hankkia kaksi sertifikaattia, SEO-sertifioinnin ja digitaalisen markkinoinnin sertifikaatin.

Työt, joita voit tehdä

Tämän todistuksen suoritettuasi sinulla on valmiudet työskennellä SEO-asiantuntijana, hakukoneoptimointipäällikkönä, digitaalisen markkinoinnin asiantuntijana, digitaalisen markkinoinnin johtajana, Google Ads -asiantuntijana, Facebook-mainosten asiantuntijana, sisältömarkkinoinnin ammattilaisena ja moniin muihin verkkomarkkinointiin liittyviin tehtäviin. Sinulla on myös tarvittavat tiedot oman online-digitaalimarkkinointiyrityksesi perustamiseen.

Aikainvestointi ja kustannukset

Oppilailla kestää keskimäärin 2 viikkoa suorittaa oppitunnit ja saada sekä SEO- että digitaalisen markkinoinnin sertifikaatit.

Kurssin ilmoittautumisen kokonaishinta on 149 dollaria.

3. Google Project Management Certificate

Google

Google Project Management Professional -todistus on erityisesti räätälöity projektinhallinnasta kiinnostuneille opiskelijoille. Sertifikaatti on jaettu 6 kurssiin, jotka kattavat keskeiset käytännölliset taidot, joita projektinhallinnan ammattilaiset tarvitsevat menestyäkseen tehtävässään. Siellä on yli 140 tuntia opetusta ja satoja käytäntöön perustuvia arviointeja, jotka auttavat sinua kehittämään tietojasi.

Lisäksi todistuksen suoritettuaan opiskelijat voivat hakea suoraan työpaikkaa Googlelta sekä useilta muilta työnantajilta kaikkialla Yhdysvalloissa, kuten Walmartilta ja Best Buylta. Ohjelma myös pätevöittää opiskelijat yli 100 tunnin projektinhallintakoulutukseen valmistaen heitä Project Management Institute (PMI) -sertifikaatteihin.

Mitä opit

Tämä kurssi on yksi parhaista projektinhallinnan työpaikkojen ammattitodistuksista, ja se tarjoaa opiskelijoille mukaansatempaavan käsityksen projektinhallinnan perusteista. Opit luomaan projektidokumentaatiota projektin kaikissa vaiheissa ja tutustut ketterän projektinhallinnan perusteisiin Scrum-komponenttien avulla.

Oppitunnit tarjoavat opiskelijoille koulutusmahdollisuuksia ongelmanratkaisun, sidosryhmien johtamisen ja strategisen viestinnän harjoitteluun. Opit hallitsemaan tiimidynamiikkaa ja prosessien parantamistekniikoita ja käyttämään projektinhallintaohjelmistoja taitojen parantamiseen. Oppitunnit alkavat johdatuksella projektinhallinnan perusteisiin, joita seuraa oivalluksia siitä, miten:

 • Aloita ja suunnittele onnistunut projekti.
 • Suorita projektinhallinnan elinkaaren eri vaiheet.
 • Tutki tietoja ja käytä oivalluksia parantaaksesi projektisi tuloksia.
 • Hyödynnä ketteriä projektinhallintakehyksiä, kuten Scrum.
 • Käytä projektinhallinnan oivalluksiasi todellisiin skenaarioihin.
🔥 Empfohlen:  8 parasta HubSpot-vaihtoehtoa, jotka jäät paitsi vuonna 2023

Työt, joita voit tehdä

Tämä Google-sertifiointi valmistaa opiskelijat aloitustason rooleihin, kuten ohjelmapäällikkö, nuorempi projektipäällikkö, Scrum-mestari ja projektikoordinaattori. Projektinhallintaan sisältyy myös paljon siirrettäviä taitoja, joista voi olla hyötyä muissa markkinointi- ja digitaalisissa tehtävissä.

Aikainvestointi ja kustannukset

Kurssin suorittaminen kestää noin 6 kuukautta tasaisella 10 tunnin viikkovauhdilla. Courseralla on ensimmäinen 7 päivän ilmainen kokeilujakso, jonka jälkeen tilaushinta on 39 dollaria kuukaudessa. Jos suoritat oppitunnit 6 kuukauden sisällä, voit maksaa alle 300 dollaria koko kurssista. Taloudellista apua on saatavilla.

4. IBM:n Data Science Professional Certificate

IBM Data Science -ammattilainen

IBM Data Science Professional Certificate antaa opiskelijoille ilmiömäisen tavan aloittaa uransa datatieteen ja koneoppimisen parissa. Todistus ei vaadi aiempaa tietotekniikan tai ohjelmointikielten tuntemusta, ja se tarjoaa täydellisen vaiheittaisen johdannon datatieteen maailmaan 9 kurssin aikana.

Courseran ammattitodistuksen lisäksi tämän koulutuksen onnistuneesti suorittaneet opiskelijat saavat myös IBM:n digitaalisen tunnuksen, joka lisätään portfolioonsa. Oppitunnit ovat myös ACE-suositeltuja, mikä tarkoittaa, että opiskelijat voivat ansaita jopa 12 siirrettävää opintopistettä, jotka voidaan ottaa mukaan seuraavaan koulutusvaiheeseen.

Mitä opit

Oppitunnit sisältävät oivalluksia johtavien avoimen lähdekoodin työkalujen ja kirjastojen sekä Pythonin, SQL:n ja tietokantojen käyttöön. Opiskelijat saavat myös syvän ymmärryksen tietojen visualisoinnista, data-analyysistä, tilastollisesta analyysistä ja ennakoivasta mallinnustekniikoista.

Tämä ammattitodistus sisältää vahvan painoarvon soveltavassa oppimisessa, ja erilaisia ​​projekteja on suoritettava. Käyttämällä työkaluja, kuten Jupyter, GitHub, R Studio, NumPy ja Seaborn, opiskelijat oppivat poimimaan ja piirtämään taloudellisia tietoja, luomaan dynaamisia kojetauluja ja vertailemaan luokittelualgoritmeja koneoppimista varten. Kun olet valmis, tiedät, miten:

 • Hyödynnä suosituimpia avoimen lähdekoodin työkaluja, kirjastoja ja tietojoukkoja
 • Käytä datatieteen metodologiaa eri skenaarioissa, mukaan lukien CRISP-DM-menetelmä
 • Tutustu tekoälyn ja koneoppimisen käytön käsitteisiin datatieteessä
 • Hyödynnä Python datatieteeseen, tekoälyyn ja kehitykseen
 • Käytä tietokantoja ja SQL:ää tietotieteeseen Pythonin kanssa
 • Suorita tietojen analysointi- ja visualisointitehtäviä todellisen datan avulla

Työt, joita voit tehdä

IBM Professional Certification varmistaa, että opiskelijat ovat valmiita tietotieteen uralle. Tämä voisi avata oven data-analytiikkaan, datatieteeseen, datan visualisointiin ja koneoppimisohjelmien kehittämiseen liittyviin rooleihin.

Aikainvestointi ja kustannukset

Tämän kurssin suorittaminen kestää noin 11 kuukautta suositellulla 4 tunnin opiskelunopeudella viikossa. Voit myös nopeuttaa oppimistuloksiasi lisäämällä opiskeluaikaasi.

7 päivän ilmaisen Courseran kokeilujakson jälkeen käyttäjien on tilattava 39 dollarin kuukausitilaus, joka lisää noin 429 dollaria 11 kuukaudeksi.

5. PMI Project Management Professional (PMP)

Projektinhallintainstituutti

Johtavan Project Management Instituten toimittaman PMI Project Management Professional Certificate on projektipäälliköiden suunnittelema nouseville ammattilaisille. Oppitunnit on jaettu osiin, jotka keskittyvät sellaisiin käsitteisiin kuin “ihmiset”, “prosessit” ja “liiketoimintaympäristö”.

Saadaksesi sertifioinnin onnistuneesti sinun on läpäistävä 180 kysymyksen koe, joka kattaa kaikki kurssimateriaaleissa käsitellyt aiheet. Kurssille hakevat opiskelijat tarvitsevat neljän vuoden tutkinnon ja 36 kuukauden kokemuksen projektien johtamisesta sekä 35 tuntia projektinhallintakoulutusta. Voit hakea myös ylioppilastutkinnolla, 60 tunnin projektijohtajuuden kokemuksella ja 35 tunnin projektinhallintakoulutuksella.

Mitä opit

PMI:n PMP-sertifikaatti tarjoaa opiskelijoille valmiit taidot, joita he tarvitsevat menestyäkseen projektinhallintaroolissa. Kurssi kattaa useita aiheita, mukaan lukien oivalluksia ihmisten johtamiseen projektinhallintaympäristössä ja opastamiseen strategisen prosessin läpi. Opit myös käyttämään ennakoivia, ketteriä ja hybridilähestymistapoja parhaan tavan määrittää missä tahansa skenaariossa. Lisäksi kurssi sisältää vinkkejä “työskennellä älykkäämmin” roolissasi.

Koko ohjelman aikana saat käsityksen tärkeimmistä resursseista, joita tarvitset menestyäksesi projektipäällikkönä. Kurssin lopussa on vinkkejä kokeen läpäisemiseen sekä sertifiointikäsikirja, joka opastaa sinua prosessin läpi. Käsiteltäviä aiheita ovat mm.

 • Kuinka ohjata ja johtaa tiimin jäseniä menestyksekkäästi projektin läpi
 • Agile-, Scrum- ja muiden menetelmien käyttö projektinhallintaan
 • Oikean liiketoimintaympäristön järjestäminen onnistuneelle projektille
 • Miten projektinhallintaprojekti vaikuttaa liiketoiminnan tuloksiin
 • Kuinka käyttää yleisiä työkaluja projektinhallintatilassa

Työt, joita voit tehdä

PMI-sertifikaatti valmistaa opiskelijat korkean tason töihin projektinhallintatilassa. Pystyt ottamaan vastaan ​​rooleja, kuten projektipäällikköä tai projektipäällikköä, taidot, jotka ylittävät tavallisen lähtötason roolin perusteet.

Aikainvestointi ja kustannukset

Tämä kurssi on täysin omatahtinen, joten opiskelijat voivat käyttää tietoa ja suorittaa kokeen itselleen sopivalla nopeudella. PMP:n ansaitsemiseen vaaditaan koemaksu, joka maksaa 555 dollaria ei-jäseniltä ja 405 dollaria PMI-jäseniltä.

6. Meta Social Media Marketing Professional -todistus

Meta logo

Tämä on yksi suosituimmista sosiaalisen median markkinoinnin asiantuntijoiden ammattisertifikaateista Meta sosiaalisen median markkinointitodistus valmistaa opiskelijoita kannattavaan uraan sosiaalisen median markkinoinnin maailmassa. ACE:n suosittelema sertifikaatti sisältää 6 kurssisarjan, joista jokainen kattaa sosiaalisen median hallintaan, mainontaan ja kasvuun liittyviä aiheita.

🔥 Empfohlen:  6 parasta laillisen sisällön kirjoittamisvinkkiä

Kurssin päätteeksi opiskelijat ansaitsevat sekä Metan ammattitodistuksen että Meta Digital Marketing Associate -sertifikaatin. Opiskelijat pääsevät myös eksklusiiviseen Meta-työpöytään, josta he voivat löytää työnantajia etsimään taitojaan.

Mitä opit

Tämä ammattitodistus tarjoaa opiskelijoille kaikki oivallukset, joita he tarvitsevat rakentaakseen kannattavan uran sosiaalisen median markkinoinnissa. Koulutus alkaa sosiaaliseen mediaan tutustumisella ja sen vaikutuksista yritysten tuloksiin nykymaailmassa.

Vaikka kurssi keskittyy vahvasti Facebookin ja Metan omistamiin sosiaalisen median kanaviin, se tarjoaa myös oivalluksia muun muassa LinkedInin, TikTokin, YouTuben ja Instagramin kaltaisten työkalujen käyttöön. Kurssi sisältää useita käytännön projekteja, jotka auttavat opiskelijoita osoittamaan taitojaan ja rakentamaan portfoliota tuleville työnantajille. Kun olet valmis, tiedät, miten:

 • Määritä oikeat sosiaalisen median kanavat verkkokampanjoille
 • Aseta SMART-tavoitteet ja tunnista KPI:t
 • Valitse kohdeyleisösi ja rakenna yleisöpersoonia
 • Hallitse sosiaalisen median alustoja ja luo maksettuja mainoksia
 • Mainosta Metassa käyttämällä Meta Ads Manageria
 • Analysoi ja optimoi sosiaalisen median markkinointikampanjoita

Työt, joita voit tehdä

Tämä ammattitodistus valmistaa opiskelijoita rooliin sosiaalisen median ja digitaalisen markkinoinnin maisemassa. Voit toimia digitaalisen markkinoinnin asiantuntijana, sosiaalisen median markkinoijana tai sosiaalisen median markkinointipäällikkönä.

Aikainvestointi ja kustannukset

Kurssin suorittaminen kestää noin 7 kuukautta 2 tunnin vauhdilla viikossa. Opiskelijat voivat kuitenkin halutessaan nopeuttaa oppimistaan. Kurssi sisältää 7 päivän ilmaisen kokeilujakson uusille Courseran käyttäjille, minkä jälkeen tilaushinta on 39 dollaria kuukaudessa. Tämän täyden ohjelman pitäisi maksaa noin 273 dollaria 7 kuukauden aikana.

7. AWS Fundamentals -erikoistuminen

The AWS Fundamentals -erikoistuminen on Amazonin tarjoama johtava ammattitodistus.

Erikoistuminen sisältää yhteensä neljä kurssia, lukuisia käytännön projekteja ja resursseja, joiden tarkoituksena on auttaa sinua testaamaan taitojasi realistisessa ympäristössä. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus suorittaa AWS-ohjaajien rakentamia laboratorioita ja harjoituksia, joita he voivat esitellä digitaalisessa portfoliossaan.

Mitä opit

Tämä ammattisertifikaatti tarjoaa aloitteleville tai nykyisille IT-ammattilaisille täydellisen yleiskatsauksen AWS:n tarjoamista ominaisuuksista ja ominaisuuksista. Oppitunnit tarjoavat syvällisen käsityksen keskeisistä AWS-tietoturvakonsepteista, AWS-pilveen siirtymisen strategioista ja vinkkejä palvelimettomien perussovellusten rakentamiseen AWS:n avulla.

Neljän kurssin aikana opiskelijat oppivat ilmaisemaan AWS:n tarjoamat turvatoimenpiteet ja IAM-ratkaisut. Opit erottamaan palvelut, kuten AWS Lambda, EC2 ja ECS, välillä. Lisäksi saat syvemmän yleiskuvan tallennustarjonnasta, kuten Amazon Relational Database, Amazon S3 ja Amazon DynamoDB. Oppituntien lopussa tiedät, miten:

 • Määritä ja valitse tehokkaasti oikeat AWS-työkalut jokaiseen projektiin
 • Käsittele tietoturvariskejä ja ota käyttöön parhaat käytännöt pilviympäristöissä
 • Siirrä paikalliset järjestelmät pilvitilaan
 • Suunnittele ja ota käyttöön omia palvelimettomia sovelluksiasi

Työt, joita voit tehdä

Amazon Web Services -kurssi valmentaa opiskelijoita pilviympäristön rooliin erityisesti AWS-palveluiden ja -työkalujen avulla. Voit jatkaa uraa pilvisiirtoasiantuntijana, pilvipäällikkönä tai pilvikehityksen asiantuntijana. Opiskelijat voivat myös toimia pilvijärjestelmänvalvojana, pilviverkkoinsinöörinä, pilviautomaatioinsinöörinä tai pilvitietoturvaanalyytikoina.

Aikainvestointi ja kustannukset

Tämän kurssin suorittaminen kestää noin 4 kuukautta ehdotetulla 2 tunnin opiskelunopeudella viikossa. Opiskelijat voivat myös oppia 4 tuntia viikossa suorittaakseen kurssin 2 kuukaudessa. Courseralla on ilmainen 7 päivän kokeilujakso, jonka jälkeen maksat 39 dollaria kuukaudessa tilauksestasi.

8. Google Data Analytics -ammattilainen sertifikaatti

Google

The Google Data Analytics Professional -sertifikaatti tarjoaa käsityksen siitä, kuinka käyttää erilaisia ​​työkaluja markkinointitietojen mukaansatempaavan ymmärtämiseen.

Opiskelijat voivat kehittää keskeisiä analyyttisiä taitoja, joita he tarvitsevat kerätäkseen, muuntaessaan ja järjestäessään yrityksen keräämiä tietoja. Kahdeksan kurssia sisältävät lukuisia käytännön projekteja ja antavat opiskelijoille mahdollisuuden rakentaa portfoliota, jota he voivat esitellä mahdollisille työnantajille.

Mitä opit

Tämä 8 kurssin sarjan aikana tämä ammattitodistus opettaa opiskelijoita ymmärtämään ja hyödyntämään datan arvoa eri ympäristöissä. Opit puhdistamaan ja järjestämään dataa analysointia varten, suorittamaan laskelmia SQL-, R-ohjelmoinnin ja laskentataulukoiden avulla sekä visualisoimaan tietoja tehokkailla kojelaudoilla.

Kurssi alkaa johdatuksella data-analytiikan ja tieteen perusteisiin. Opiskelijat oppivat esittämään kysymyksiä datalähtöisten päätösten tekemiseksi ja asettamaan SMART-tavoitteita projekteille. Saat vinkkejä ja temppuja tietojen valmistelemiseen tutkimista ja tietojen käsittelyä varten, jotta voit varmistaa tietojesi oikeellisuuden. Muita aiheita ovat mm.

 • Kuinka käyttää data-analytiikkaa tärkeisiin kysymyksiin vastaamiseen
 • Kuinka jakaa dataa visualisoinnin taiteen avulla
 • R-ohjelmoinnin käyttäminen tietojen analysointiin
 • Google-analytiikkaprojektin viimeistely käytettävissä olevilla tiedoilla

Työt, joita voit tehdä

Tämä ammattitodistus valmistaa opiskelijat rooleihin, joihin kuuluu dataanalytiikka ja tiede. Voit hakea rooleja, kuten Junior- tai Associate-tietoanalyytikko, tietokannan ylläpitäjä ja jopa markkinointipäällikkö. Opiskelijat voivat myös hakea suoraan työpaikkoja Googlelta ja useilta muilta johtavilta työnantajilta kurssien päätyttyä.

Aikainvestointi ja kustannukset

Tämän ohjelman suorittaminen kestää noin 6 kuukautta 10 tunnin viikossa. Kurssi maksaa 39 dollaria kuukaudessa Courseran tilaamisesta, ja onnistuneen suorittamisen ansiosta opiskelijat saavat 12 opintopistettä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka arvioida verkkoliiketoimintasi dropshipping-yleiskustannukset

9. Meta Marketing Science Professional

Meta logo

Meta Marketing Science Professional -todistus antaa käsityksen promootiomenetelmien, kuten sosiaalisen median ja sisältömarkkinoinnin, taustalla olevasta tieteestä. Tämä ohjelma tarjoaa opiskelijoille kattavan käsityksen siitä, miten voit asettaa KPI:itä, määrittää liiketoimintatavoitteita ja suorittaa testejä.

Kurssi sisältää erilaisia ​​oivalluksia mainontastrategian eri osien tutkimiseen. Noin 105 minuutin sisällön aikana opiskelijat suorittavat verkkokursseja, joissa on videoita ja ladattuja resursseja, sekä erilaisia ​​itsearviointikilpailuja. Ihannetapauksessa opiskelijoilla on vähintään 3 vuoden urakokemus markkinointitieteestä ennen tämän kurssin hakemista.

Mitä opit

Meta Marketing Science Professional Certificate sisältää pääsyn kattavaan opinto-oppaaseen sekä erilaisiin materiaaleihin, jotka valmistavat sinut ohjelman loppukokeeseen. Kurssit on jaettu useisiin osiin, jotka alkavat johdannosta liiketoimintatavoitteisiin ja KPI:ihin, joita seuraa oivalluksia SQL:n perusteista, tietojen käytöstä ja kampanjoiden mittaamisesta.

Opiskelija oppii suunnittelemaan A/B-testejä ja vastaavia ratkaisuja tutkiakseen kurssiensa koko vaikutusta. Saatavilla on myös videoita ja oppaita, jotka auttavat sinua ymmärtämään datatieteen ja -analyysin monimutkaisempia puolia. Aiheita ovat:

 • Oikean datan mittaustavan valitseminen kullekin kampanjalle
 • Erilaisten analyysiratkaisujen suunnittelu kampanjoihisi
 • Tietolähteiden tutkiminen ja optimointi
 • Tilastotulosten tulkitseminen datalähtöisiä suosituksia varten

Työt, joita voit tehdä

Tämä kurssi valmentaa ammattilaisia ​​korkeamman tason markkinoinnin ja analyysin rooliin. Voit hakea töitä markkinointianalyytikkona, digitaalisen markkinoinnin johtajana tai sosiaalisen median markkinointipäällikkönä.

Aikainvestointi ja kustannukset

Metan Digital Marketing Science Professional -sertifikaatti on ilmainen, ja oppitunteja voit tutkia omaan tahtiisi. Sinun on kuitenkin suoritettava kaikki kurssit ja suoritettava tentti onnistuneesti ansaitaksesi todistuksesi.

10. Digitaalisen markkinoinnin sertifioinnin perusteet

Google Digital Garage -verkkokoulutus

Google Digital Garagen tuottama Fundamentals of Digital Marketing Certificate on 26 moduulin ohjelma, jossa kulutetaan noin 40 tuntia sisältöä. Tämä aloittelijaystävällinen kurssi ei vaadi aiempaa tietoa, ja se on täynnä video-opetusohjelmia ja resursseja.

Sertifikaatin ovat akkreditoineet Interactive Advertising Bureau in Europe ja Open University. Se sisältää myös todellisia esimerkkejä, jotka auttavat sinua ymmärtämään, kuinka voit muuttaa tietosi toiminnaksi, sekä käytännön itsearviointivaihtoehtoja.

Mitä opit

Moduulien läpi edetessä opit suunnittelemaan verkkosivustosi ja tekemään siitä helppokäyttöisen, suunnittelemaan online-liiketoimintastrategian ja rakentamaan markkinointikampanjan hakukoneille.

Oppitunnit sisältävät vinkkejä maksullisen ja orgaanisen sisällön strategioista sekä SEO-perustietojen hyödyntämisestä. Oppilaat oppivat myös luomaan hakumainoksia ja parantamaan kampanjoitaan tehokkaiden avainsanojen avulla. Muita aiheita ovat mm.

 • Vinkkejä paikallisille SEO-mainonnan ja mobiiliasiakkaille
 • Kuinka tulla huomatuksi sosiaalisessa mediassa
 • Kuinka hyödyntää mobiilimarkkinointistrategioita
 • Käytä sisältömarkkinointia eduksesi
 • Sähköpostimarkkinointi ja verkkomainonta
 • Display-markkinointi ja mainoskampanjan luominen

Työt, joita voit tehdä

Tämä kurssi valmistaa opiskelijoita digitaalisen markkinoinnin uralle lähtötasosta lähtien. Voit hakea esimerkiksi digitaalisen markkinoinnin asiantuntijan tai johtajan, digitaalisen markkinoinnin konsultin, sisältömarkkinoinnin ja verkkomainonnan rooleihin.

Aikainvestointi ja kustannukset

Kurssi sisältää noin 40 tuntia sisältöä, ja se on ilmainen käyttäjille omaan tahtiinsa. Saat rajattoman pääsyn kurssille ja tunnustetun todistuksen, kun olet ilmoittautunut ja suorittanut kaikki moduulit onnistuneesti.

Ovatko ammattitodistukset sen arvoisia?

Ammattitodistukset ovat erinomainen tapa osoittaa tietosi ja taitosi työnantajille valitsemallasi alalla. Nämä koulutusratkaisut eivät ainoastaan ​​helpota oikean tiedon kehittämistä tehtävässäsi menestymiseen, vaan ne voivat myös auttaa ansioluetteloasi erottumaan joukosta.

Ammattitodistuksen hankkiminen, kuten jokin yllä olevista vaihtoehdoista, voi antaa sinulle mahdollisuuden:

 • Tarkista tietosi potentiaalisten työnantajien silmissä
 • Paranna työllistymismahdollisuuksiasi käyttämällä tiettyjä työpaikkailmoituksia
 • Paranna ymmärrystäsi tärkeistä IT- ja digitaalisen markkinoinnin taidoista
 • Avaa ovi uusille työllistymismahdollisuuksille ja aloille
 • Kehitä siirrettäviä taitoja, jotka vahvistavat asemaasi erilaisissa rooleissa

Metodologia

Auttaaksemme sinua löytämään parhaat ammatilliset todistukset verkosta, olemme tutustuneet tunnettujen yritysten, kuten Googlen, Metan, IBM:n ja muiden valmistamiin sertifikaattiohjelmiin. Kaikki valitut todistukset ovat maailmanlaajuisesti tunnustettuja, ja mikä tärkeintä, ne auttavat sinua rakentamaan työvalmiita taitoja. Useimpien sertifikaattien osalta voit lukea myös yksityiskohtaiset arvostelumme.

Aiheeseen liittyvät sertifikaatit

Tässä on luettelo muista sertifikaateista, joilla voit parantaa taitojasi: