Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 parasta Android-sovellusten mainospalvelua vuonna 2023 (maksu/asennus)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 parasta Android-sovellusten mainospalvelua vuonna 2023 (maksu/asennus)

Kiireessä?
Paras Android-sovellusten promootiopalvelu vuonna 2023, kuten löytyy meidän sivustoltamme, on UseViral!


Tiedämme parhaat Android-sovellusten promootiopalvelut, ja uskomme, että tämän artikkelin loppuun mennessä tiedät myös sinä.

Mahdollisuus kehittää sovellusta, mutta myös rohkaista ihmisiä lataamaan se ja asentamaan se Android-laitteeseensa, on melko jännittävä.

Luuletko, että olet keksinyt jotain omaperäistä ja ainutlaatuista sovelluksesi suhteen, ja luulet, että monet ihmiset hyötyvät sen käytöstä.

Vaikka saatat olla loistava keksintöjen puolella, mutta sovellusten kehittämisen puolella et välttämättä ole niin hyvä markkinoinnissa ja myynninedistämisessä.

Et todellakaan tiedä, kuinka löytää kohdemarkkinasi, ja kun otetaan huomioon, kuinka monet muut ihmiset yrittävät kehittää sovellusta ansaitakseen miljoonia, sinulla on työsi valmiina.

Loistava uutinen on, että on olemassa paljon myynninedistämispalveluita, joista voit ottaa kaiken irti, jotta sinun ei tarvitse tehdä sitä yksin.

Katsotaanpa parhaita Android-sovellusten mainospalveluita.

Parhaat Android-sovellusten promootiopalvelut 2023

  1. Käytä Viralia – 🏆
  2. Media herra
  3. Hanki seuraaja
  4. Osta Real Media
  5. SidesMedia
  6. Leanplum
  7. Pino Adapt
  8. Juottaa
  9. MoPeak
  10. AppsChopper

1. Käytä Viralia

UseViral on yksi parhaista Android-sovellusten promootiopalveluista, jotka maksetaan asennuskohtaisesti ja arvioidaan, kun kyse on luotettavuudesta ja ominaisuuksien mukauttamisesta.

Olisit yllättynyt siitä, kuinka harvat yritykset voivat todella auttaa sinua räätälöityjen ominaisuuksien kanssa, koska he mieluummin lähettäisivät sinulle massapaketteja ja soittaisivat sille päivässä.

👉 Osta Android-sovellusasennuksia

👉 Osta Android-sovellusarvostelut

He eivät halua viettää pidempään kunkin yksittäisen asiakkaan kanssa, mutta näiden kaverien kanssa he ovat täysin päinvastaisia.

He haluavat keskustella kanssasi alussa tarpeistasi Android-sovelluksesi mainostamisessa, jotta he voivat saada sen heti alkuun.

He voivat auttaa sinua räätälöityjen ominaisuuksien kanssa, mutta he voivat myös auttaa sinua todella vankalla asiakastuella, ja uskomme myös, että heidän hinnoittelunsa on kilpailukykyinen muihin alan yrityksiin verrattuna.

Et varmasti maksa enemmän kuin sinun pitäisi näiden tyyppien kanssa.

2. Median herra

Media Misterillä on suuri määrä rahaa, koska se on paras paikka, josta voit ostaa Android-sovellusasennuksia.

Siltä osin kuin se on yksi parhaista Android-sovellusten promootiopalveluista, koska he sanovat voivansa auttaa sinua autenttisissa, korkealaatuisissa Android-sovellusasennuksissa, jotta voit lisätä sovelluksesi uskottavuutta ja näkyvyyttä Google Play -kaupassa.

👉 Osta Android-sovellusasennuksia

Voit valita haluamasi Android-sovellusasennukset, ja sitten sinun tarvitsee vain kirjoittaa linkki Android-sovellukseesi. He aikovat viedä asioita täältä.

Tämä on loistava tapa pitää kaikki hallinnassasi, jotta et saa vain joukkoa satunnaisia ​​ominaisuuksia ja sitoutumista, joita et päädy käyttämään.

He sanovat yhdistävänsä vuosien kokemuksen ja asiantuntemuksen tuodakseen sinulle alan parhaita ominaisuuksia, ja heidän kohdistettujen palveluidensa ansiosta saat sovelluksesi oikeille kohdemarkkinoille.

3. Hanki Seuraaja

GetAFollower on toinen alan parhaista Android-sovellusten promootiopalveluista, koska ne ovat persoonallisia ja haluavat auttaa asiakkaita räätälöidyllä tyylillään.

He haluavat varmistaa, että saat kaiken tarvitsemasi oikean Android-sovelluksen asentamiseen ja kehittämiseen, ja haluavat varmistaa, että sovelluksesi on esitetty oikeille ihmisille, ei väärille ihmisille.

🔥 Empfohlen:  5 kanavamarkkinointitaktiikkaa, jotka on tutkittava vuonna 2023

👉 Osta Android-sovellusasennuksia

Android-sovelluksen mainostamisessa on se, että sinun on saatava kohdemarkkinat oikein, muuten menetät arvokkaita mahdollisuuksia mainostaa sitä oikeille ihmisille.

Sinun on myös varmistettava, että sinulla on optimoitu markkinointistrategia, joka varmistaa, että saat mahdollisimman monta asennusta.

Jos et lähesty asiaa tällä tavalla, hukkaat täysin aikaasi.

Tällaisen kolmannen osapuolen avulla voit saada ansaitsemaasi asiakaspalvelua sekä ansaitsemasi hinnoittelun.

4. Osta Real Media

Osta Real Media on yksi parhaista Android-sovellusten mainostuspalveluista, jotka ovat maksullisia asennuskohtaisesti, ja jotka työskentelevät ahkerasti ominaisuuksiensa parissa ja joilla on vuosien kokemus, johon voit luottaa.

Voit luottaa siihen, että he voivat myös auttaa sinua kohdennetuissa palveluissa, mikä tarkoittaa, että he voivat auttaa sinua saamaan yhteyden kohdemarkkinoihisi, ja sinä pystyt tätä vaivattomasti.

Kohdemarkkinoiden löytäminen ei vie kuukausia, koska he tekevät kovan työn puolestasi, joten sinun tarvitsee vain varmistaa, että sovelluksesi on käyttövalmis ja helppo asentaa. Toinen asia, josta he todella välittävät, on turvallisuus.

He eivät halua vaarantaa henkilökohtaisia ​​tietojasi, eivätkä he halua pilata olemassa olevaa mainettasi.

Tästä syystä kaikki heidän verkkosivustollaan on salattu, jotta voit jakaa henkilökohtaisia ​​tietoja sovelluksestasi ja kehitysprosessistasi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia niiden välittymisestä jollekin toiselle.

5. SidesMedia

SidesMedia tunnetaan yhtenä parhaista Android-sovellusten promootiopalveluista, ja ne tunnetaan myös yhtenä turvallisimmista.

Jos turvallisuus on ykkösprioriteettisi, tämä yritys varmistaa, että alusta alkaen kaikki tekemisesi on salattu.

He ovat salaaneet verkkosivustonsa kaikki osat, mukaan lukien maksuyhdyskäytävänsä, tehden niistä helposti yhden alan luotettavimmista vaihtoehdoista.

He haluavat myös pohtia esimerkiksi asiakastukea ja oikea-aikaista toimitusta, jotta sinun ei tarvitse odottaa Android-sovelluksesi sitoutumista.

Tiedämme, että jos olet äskettäin juuri julkaissut Android-sovelluksesi, haluat saada mahdollisimman monta asennusta, jotta voit sijoittua paremmin Google Play -kaupassa, ja nämä kaverit voivat helposti auttaa sinua saavuttamaan tämän.

6. Leanluumu

Seuraavaksi paras Android-sovellusten promootiopalvelu luettelossamme on todella hyvä, jos haluat ratkaisun, joka ei ainoastaan ​​optimoi kaikkia asiakkaidesi kosketuspisteitä, vaan myös personoi niitä, joten jälleen kerran resonoit kohdemarkkinasi kanssa, etkä vain lähetä yleistä sitoutumista.

Tämä yritys voi auttaa sinua tekemään tämän sekä sovelluksessasi että sen ulkopuolella, joten jos etsit yleistä edistämistyökalua juuri nyt, he voivat auttaa sinua tässä, mutta jos haluat parantaa sovelluksesi asiakaskokemusta. sovellus itse, ne ovat myös sitä varten.

Voit joko pyytää heiltä aluksi demon tai tutkia tuotetta itse, ja he sanovat olevansa yksi alan ainoista yrityksistä, jotka keskittyvät optimointiin tilausten, pelaamisen ja muiden asioiden osalta. alan sovelluksista.

Heillä on melko paljon kokemusta tältä alalta, joten heillä on paljon kokemusta ja asiantuntemusta, jonka he voivat välittää sinulle, kun he haluavat tietää, mitä tehdä sovelluksesi mainostamisessa.

Riippumatta siitä, mihin aiheeseen tai toimialaan sovelluksesi kuuluu tälle yritykselle, se voi auttaa sinua kaikessa.

🔥 Empfohlen:  M2 MacBook Air kamppailee kuumuuden kanssa, ja nyt tiedämme miksi

7. Pinoa mukauttaa

Stack Adapt haluaa varmistaa, että saat sovelluksesi käyttöön, eikä vähimmäiskulutusta ole, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kuluttaa suuria summia niiden kanssa voidaksesi tehdä tämän.

He sanovat olevansa mainosalusta, joka on luokiteltu ykköseksi, ja hyvä uutinen on, että voit pyytää demon heidän ominaisuuksistaan, jotta voit todella tutustua heihin ennen kuin päätät sitoutua mihinkään.

Ne voivat auttaa sinua markkinoimaan useissa kanavissa, ja ne voivat myös auttaa sinua parantamaan kampanjan tehokkuutta.

Tämä tarkoittaa, että kun olet päättänyt oikean markkinointikampanjan, he voivat auttaa sinua optimoimaan sen.

Parasta on, että pystyt käynnistämään kaikki sovelluksesi mainoskampanjat nopeasti ja ilman sopimusperusteisia vähimmäisvaatimuksia.

8. Juottaa

Braze haluaa todella auttaa sinua kiinnittämään asiakkaan huomion, minkä vuoksi heillä on interaktiivisia viestejä, jotka voidaan toimittaa suoraan verkkosivustollesi tai sovellukseesi.

He sanovat voivansa auttaa sinua sekä selaimen sisäisessä että sovellusviestinnässä, mikä on todella tärkeä osa sovelluksesi, jota et ehkä ole vielä ajatellut.

Sen lisäksi, että voimme auttaa sinua tässä, se voi auttaa sinua mainostamaan sovellustasi ristiin, mikä tarkoittaa, että he voivat auttaa sinua käynnistämään markkinointikampanjoita Google Play -kaupan lisäksi sosiaalisen median alustoilla, kuten Instagram ja Facebook.

He myös hyödyntävät sitä tosiasiaa, että sinulla on todennäköisesti verkkosivusto ja sähköpostilista, mikä tarkoittaa, että heidän on pohdittava markkinointikampanjasi kaikkia näkökohtia eikä jätettävä mitään pois.

Heillä on erittäin ystävällinen asiakastukitiimi, jos sinun täytyy keskustella heidän kanssaan kaikista ongelmista alussa.

9. MoPeak

MoPeak on yksi parhaista Android-sovellusten promootiopalveluista, jos etsit yritystä, joka voi auttaa sinua Androidin, mutta myös iOS:n sovellusten mainostamisessa.

He sanovat voivansa auttaa sinua kaikissa mahdollisissa mobiilimarkkinointipalveluissa yhdestä paikasta, mikä tarkoittaa, että he voivat auttaa sinua paitsi Android- ja iOS-asennuksissa, myös Android- ja iOS-arvosteluissa.

Jos arvostelut estävät sinua menestymästä todella hyvin kohdemarkkinoillasi, tämä on loistava vaihtoehto.

He voivat auttaa sinua App Store -optimoinnissa, joten he voivat auttaa sinua optimoimaan sovelluksesi suorituskyvyn Google Play -kaupassa ja sen, että he voivat huolehtia kaikesta itse, kun sinä keskityt Sen kehittäminen edelleen tarkoittaa, että heillä on kova työmoraali.

Ne tarjoavat räätälöityjä paketteja sekä kilpailukykyisen hinnoittelun muihin alan yrityksiin verrattuna.

10. AppsChopper

AppsChopper haluaa työskennellä todella lujasti markkinoidakseen sovellustasi, jotta he voivat tehdä sen helposti löydettävissä käyttäjien keskuudessa.

He sanovat olevansa huippusovellusten markkinointiyritys, ja he voivat auttaa sinua mainostamaan Android-sovellustasi, mutta he voivat myös auttaa sinua mainostamaan iOS-sovellustasi.

Heillä on idioottivarmoja markkinointistrategioita, joiden avulla voit parantaa sovelluksesi näkyvyyttä, ja ne voivat myös auttaa sinua lisäämään kaupallistamista ja latauksia.

Hieno uutinen on se, että niillä on muokattavissa olevat vaihtoehdot paitsi ennen sovelluksesi julkaisua, myös sen julkaisun jälkeen, jotta voit päättää, miten haluat lähestyä kohdemarkkinoitasi sen perusteella, mitä haluat saada. poissa yhteydenpidosta heihin.

🔥 Empfohlen:  All Nippon Airways lanseeraa NFT Marketplacen

Heillä on verkkosivuillaan esimerkkejä joistakin markkinoimistaan ​​mobiilisovelluksista, ja he myös opastavat sinut vaihe vaiheelta, kuinka he auttavat asiakkaitaan markkinointikampanjoissaan.

Tutkimuksesta ja kilpailijoista yleensä aloitussivun luomiseen sinulle, nämä ovat vain muutamia asioita, joita he voivat tehdä puolestasi.

UKK

Mikä on Android-sovellusten promootiopalvelu?

Android-sovelluksen promootiopalvelu on ohjelmisto, jonka avulla voit markkinoida juuri kehitettyä sovellustasi, jotta sinun ei tarvitse miettiä asioiden markkinointipuolta yksin.

Tällaiset yritykset voivat auttaa sinua optimoimaan Android-sovelluksesi menestykseen, jotta useammat ihmiset lataavat sen Google Play Kaupasta.

Mitä voin odottaa Android-sovellusten promootiopalvelulta?

Mitä tulee Android-sovellusten promootiopalvelun käyttämiseen, voit yleisesti ottaen vastaanottaa mukautettavia ominaisuuksia, ja ne auttavat sinua muissa asioissa.

Esimerkiksi sovelluksesi optimointi latauksia varten ja oikeantyyppisten markkinoiden löytäminen tekemällä markkinatutkimusta ja optimoimalla verkkosivustosi, jotta voit yhdistää sovelluksesi verkkosivustoosi ja ohjata lisää liikennettä verkkosivustoltasi Google Play -kauppaan.

Milloin voin odottaa toimitusta?

Jos olet joku, joka haluaa aloittaa heti sovelluksesi mainostamisen Androidissa, mietit todennäköisesti, milloin voit odottaa toimitusta parhailta Android-sovellusten mainospalveluilta.

Markkinointikampanjasi toimittaminen ja ominaisuudet riippuvat yrityksestä, jonka kanssa olet valinnut yhteistyön.

Osa yrityksistä lupaa vain muutaman tunnin läpimenoajan, osalla pari päivää ja sitten osalla jopa viikon.

Kaikki riippuu siitä, mitä heidän on tehtävä markkinointikampanjasi valmistelemiseksi ennen sen käynnistämistä ja minkälaisen paketin olet tilannut.

Emme usko, että pitkä toimitusaika välttämättä tarkoita huonoa laatua, se tarkoittaa vain sitä, että yritys panee paljon aikaa ja vaivaa ominaisuuksiisi.

Onko Android-sovellusten promootiopalvelun käyttäminen turvallista?

Uskomme, että kun käytät yhtä parhaista Android-sovellusten mainospalveluista, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko niiden käyttäminen turvallista vai ei.

Tämä johtuu siitä, että näillä palveluilla on alalla hyvä maine, eivätkä ne aio vaarantaa mainetta pilaamalla sinun.

Joitakin asioita sinun on vältettävä, varsinkin jos teet vain satunnaisen Google-haun, joten varmista, että saat yritykseltä takeet siitä, että he voivat salata henkilötietosi ja auttaa sinua tavoilla, he ovat väittäneet.

Lopulliset ajatukset

Kun olet kehittämässä Android-sovellusta, jonka haluat myydä Google Play -kaupassa, se voi olla melko haastavaa riippuen kokemuksestasi tällä alalla.

Huono uutinen on, että et todennäköisesti pysty tekemään kaikkea itse, mutta hyvä uutinen on, että siellä on paljon kolmansia osapuolia, jotka voivat auttaa sinua, varsinkin kun on kyse asioiden edistämisestä.

Tutustu parhaisiin Android-sovellusten promootiopalveluihin, joista olemme puhuneet täällä, ja tiedä, että olet hyvissä käsissä riippumatta siitä, minkä valitset.