Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 parasta avainsanaklusterointityökalua SEO:lle (ryhmittelyohjelmisto)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 parasta avainsanaklusterointityökalua SEO:lle (ryhmittelyohjelmisto)

Tämä opas sisältää luettelon hakukoneoptimoinnin parhaista avainsanaklusterointityökaluista.

Alta löydät suosituimmat avainsanojen ryhmittelytyökalut, joiden avulla voit parantaa verkkosivustosi hakukoneoptimointistrategiaa (SEO). Tämän sivun suositukset sisältävät useita vaihtoehtoja, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen avainsanaklusterointityökalun digitaalisen markkinoinnin tarpeisiisi ja budjettiisi.

Paljastus: Tämä sivu sisältää kumppanilinkkejä muutamille avainsanojen ryhmittelyohjelmistoille. Kun ostat maksullisen tilauksen, saatan ansaita palkkion.

Parhaat avainsanaklusterointityökalut hakukoneoptimoijalle

1. Avainklusterit

KeyClusters on yksi markkinoiden parhaista avainsanaklusterointityökaluista, koska se ryhmittelee avainsanat automaattisesti ajankohtaisiin klustereihin minuuteissa. Tämä ohjelmisto tukee myös suosittuja avainsanatutkimustyökaluja, kuten Ahrefs ja Semrush (mainittu alla), tai voit ladata avainsanasi CSV-tiedostona.

KeyClusters tulostaa tulokset Excel-tiedostona, ja sinulla on puhtaat avainsanatiedot, jotka perustuvat reaaliaikaisiin Google-tietoihin. KeyClusters käyttää Googlen hakukonetietoja tunnistaakseen kohdistettujen avainsanojesi kymmenen suosituinta sivua ryhmittääkseen avainsanasi aiheryhmiin, joilla on vähintään kolme verkkosivua, jotka sijoittuvat samoilla termeillä.

Hinta: Ilmainen kokeilu 100 krediittillä; 9,00 $ perussuunnitelmasta, jossa on 1 000 avainsanaa ja hyvitykset eivät koskaan vanhene.

2. Avainsana Cupid

Keyword Cupid on toinen suosituin avainsanaklusterointityökalu, joka automatisoi avainsanaklustereiden luomisen koneoppimisen avulla. Siinä on huippuluokan hermoverkko, joka kääntää Googlen Knowledge Graphin auttamaan sinua optimoimaan sisältösi kokonaisvaltaisesti.

Avainsana Cupidin avulla voit käyttää tietoja muista avainsanojen tutkimus- ja ryhmittelyohjelmistoista tai ladata CSV-tiedoston syöttääksesi työkaluun kohdemarkkinasi avainsanatiedot. Kun olet ladannut tietosi, valitse valitsemasi maa, laite ja hakukone, ja SERP Spy kaapii hakukoneiden tulossivut (SERP:t) hankkiakseen sijoitustiedot ja kouluttaa mallinsa parhaan avainsanaklusterin luomiseksi.

Saat sähköpostiraportin, joka sisältää vuorovaikutteisen ajatuskartan ja ladattavan Excel-tiedoston, jossa on suosituksia markkinaraon kannalta olevista sivuista, jotka kohdistetaan kaikkiin samaan ryhmään kuuluviin avainsanoihin. Saat myös ehdotuksia ihanteellisista sanamääristä, lähtevistä linkeistä ja kuvadatasta, jotta verkkosivusi sijoittuu korkeammalle Googlessa, Yahoossa ja Bingissä.

Hinta: Kokeile ilmaiseksi 7 päivää; 9,99 dollaria kuukaudessa aloitussuunnitelmaan, jossa on 500 kuukausittaista avainsanahyvitystä.

3. SE Ranking Keyword Grouper

SE Rankingissa on yksi suosituimmista avainsanaklusterointityökaluista nimeltä “Keyword Grouper”, joka on osa SEO-ohjelmistopakettia, jossa on yli 35 muuta sovellusta. Avainsanojen ryhmittelyn avulla voit suunnitella verkkosivustosi hakukoneoptimointiarkkitehtuuria, sisältöstrategiaa ja segmentoida napsautuskohtaisesti (PPC) ryhmittelyäsi mainoskampanjoidesi tehokkuuden parantamiseksi.

Tämä työkalu sijoittaa avainsanat automaattisesti ryhmiin niiden SERP-tulosten samankaltaisuuden perusteella. Jos kahdella tai useammalla avainsanailmauksella on samanlainen sijoitus Googlen 10 parhaan SERP:n joukossa, ne sijoitetaan samaan klusteriin.

Nautit lähes virheettömästä syötöstä, kun käytät SE Rankingin avainsanojen ryhmittelyä, joka auttaa välttämään kirjoitusvirheet ja virheelliset ryhmittelyt. Tämän ohjelmiston avulla voit myös priorisoida avainsanoja, tarkistaa välittömästi hakumäärät ja auttaa sinua laajentamaan sisältösi semantiikkaa ehdottamalla uusia avainsanamuunnelmia synonyymien ja läheisesti liittyvien termien perusteella.

🔥 Empfohlen:  Google On Trial: Antitrust Allegations Advance

Hinta: Jatkettu 30 päivän ILMAINEN kokeilu kumppanilinkin avulla; 49 dollaria kuukaudessa välttämättömään suunnitelmaan.

4. KWFinder

KWFinder on hyvä avainsanaklusterointityökalu, joka on halpa, helppokäyttöinen ja nopea ryhmittelemään avainsanoja hakukoneoptimointia varten. Sen paras ominaisuus on, että voit syöttää alkusanan saadaksesi luettelon aiheeseen liittyvistä ideoista ja napsauttaa sitten painiketta sukeltaaksesi syvemmälle kyseiseen klusteriin etsimällä aiheeseen liittyviä avainsanoja kyseiselle termille tai lauseelle.

KWFinderin tietokannassa on yli 2,5 miljardia aiheeseen liittyvää avainsanaa ja lisää termejä ja lauseita lisätään kuukausittain. Voit myös nauttia kohdistetusta avainsanaanalyysistä yli 52 000 tuettuun paikkaan maailmanlaajuisesti.

KWFinderissä on myös hienoa, että tämä ohjelmisto auttaa sinua löytämään avainsanoja, joilla on alhainen SEO-vaikeus ja suuri hakumäärä. Lisäksi voit helposti analysoida kilpailijoiden avainsanoja ja sijoituksia luodaksesi uusia ideoita verkkosivustollesi. Lopuksi, KWFinderin avulla voit etsiä paikkakohtaisia ​​pitkähäntäisiä avainsanoja ja tunnistaa kausittaisia ​​avainsanoja trendien ja historiallisten hakumäärien perusteella luodaksesi parhaat avainsanaklusterit sisältöllesi ja verkkosivustollesi.

Hinta: Kokeile ilmaiseksi 10 päivää käyttämällä kumppanilinkkiäni; 49,00 $ kuukaudessa tai 29,90 $, jos maksetaan vuosittain 100 avainsanahaulla päivässä.

5. Google Search Console

Google Search Console on Googlen tarjoama verkkopalvelu, jonka avulla voit mitata verkkosivustosi hakuliikennettä ja tehokkuutta. Siinä on myös yksi parhaista avainsanaklusterointityökaluista, joita voit käyttää ilmaiseksi, jos osaat analysoida avainsanatiedot oikein.

Kun Google Search Console on yhdistetty verkkosivustoosi, voit tarkastaa yksittäisiä URL-osoitteita saadaksesi selville, mitä avainsanoja Googlen algoritmi tällä hetkellä määrittää sivulle. Tämä antaa sinulle tarkat tiedot, jotta ymmärrät täysin, kuinka Googlen indeksointirobotit indeksoivat sisältöä, ja auttaa rakentamaan sivulle täydellisen avainsanaklusterin arvaamatta.

Siirry kohtaan Suorituskyky > Hakutulokset ja napsauta sitten Uusi-painiketta. Valitse “Sivu” ja anna URL-osoite, jonka haluat analysoida avainsanojen ryhmittelyä varten. Napsauta seuraavaksi “Käytä”, ja kaavion alla oleva tietotaulukko päivittyy suosituimmilla kyselyillä, joille URL-osoite sijoittuu Googlen hakukoneessa. Lajittele Näyttökerrat-sarake laskevaan järjestykseen saadaksesi selville suosituimmat avainsanat, joille Google näyttää verkkosivun SERP:issä.

Nämä Google Seach Consolen kyselytiedot voivat olla hyödyllisiä oikeiden avainsanaklustereiden rakentamisessa kullekin URL-osoitteelle. Jos termi tai ilmaus saa suuren määrän näyttökertoja, sinun tulee varmistaa, että sisällytät kyseisen tekstin sivulle, koska Googlen algoritmi uskoo selvästi, että sisällön tulisi sijoittua kyseiselle avainsanalle SERP:issä.

🔥 Empfohlen:  14 parasta sivuharrastusta lakimiehille (Ultimate 2023 Guide)

Hinta: Vapaa

6. Avainsanatilastot

Keyword Insights on tekoälyyn perustuva sisältömarkkinointialusta, jossa on tehokas avainsanojen ryhmittelyohjelmisto, jota voit kokeilla vain 1 dollarilla. Voit ladata avainsanasi Keyword Insightsiin nähdäksesi, mitkä avainsanaryhmät sijoittuvat tällä hetkellä suorien hakutulossivujen perusteella.

Keyword Insights käyttää Natural Language Processing (NLP) -tekniikkaa tunnistamaan sisältösi semanttiset suhteet ja auttamaan sinua luomaan korkealaatuista sisältöä, joka sijoittuu kohdeyhteisösi vähäisen volyymin ja vaikeusasteen avainsanojen mukaan. Keyword Insightsin avulla voit nopeasti paikantaa avainsanaryhmiä sisällöllesi, joka ei ole sijoittunut, ja luoda uutta sisältöä kunkin kyselyn maakohtaisten SERP-tietojen perusteella.

Hinta: 750 krediittiä 1 dollarilla; 49 dollaria kuukaudessa perussuunnitelmalle, jossa on 6 000 krediittiä.

7. ClusterAi-ohjelmisto

ClusterAi on luokiteltu yhdeksi hakukoneoptimoinnin parhaista avainsanaklusterointityökaluista, koska sen avulla voit suorittaa kolmen vuoden avainsanatutkimuksen muutamassa minuutissa. Voit tuoda jopa 25 000 avainsanaa ClusterAi-sovellukseen käyttämällä SEO-suosikkityökaluasi tai mukautettua tiedoston tuontia. Mitä enemmän avainsanoja tuot, sitä parempia tuloksia voit odottaa.

ClusterAi tekee avainsanapäätökset kunkin avainsanan Google SERP -sijoituksen perusteella ja tarjoaa sinulle avainsanaryhmittelyt, jotka sisältävät pääavainsanasi ja sen jokaisen muunnelman sekä kaikkien yhdistettyjen avainsanojen kokonaishakumäärän. Tämä työkalu toimii analysoimalla SERP:itä löytääkseen vähintään kolme URL-osoitetta, jotka sijoittuvat samalle avainsanajoukolle, jotta tiedät ryhmittelevän ne samalle verkkosivulle.

Hinta: Kokeile ilmaiseksi ja saat 200 krediittiä.

8. Semrush Keyword Magic

Semrushilla on yksi suosituimmista avainsanojen ryhmittelytyökaluista nimeltä Keyword Magic, joka luo tehokkaimmat avainsanaideat minkä tahansa aiheen optimointiin muutamalla napsautuksella.

Semrushilla on yli 23 miljardin avainsanan tietokanta, ja saat erityisiä suosituksia, joiden avulla voit parantaa hakusi sijoitusta avainsanaklusteroinnin avulla. Voit helposti valita avainsanoja, jotka vastaavat markkinointitavoitteitasi, ja löytää uusia sijoitusmahdollisuuksia nopeasti ja helposti.

Semrushin avulla voit myös seurata ja analysoida kilpailijoiden avainsanatietoja ja käänteisiä linkkejä määrittääksesi tiettyjen avainsanojen sijoituksen vaikeuden. Lisäksi siinä on Keyword Gap -työkalu, jonka avulla voit analysoida verkkosivustosi avainsanaprofiilia kilpailijoihin verrattuna ja auttaa sinua suunnittelemaan pitkän aikavälin SEO-sisältöstrategian nopeaa parantamista varten.

Semrush ei voi tehdä mitään avainsanojen klusteroinnissa, kilpailijoiden analysoinnissa ja sisällön suunnittelussa verkkosivuston kasvua varten. Jos haluat yhden markkinoiden tehokkaimmista SEO-työkaluista, Semrush on kokeilemisen arvoinen.

Hinta: Jatkettu 14 päivän ilmainen kokeilu kumppanilinkin avulla; 119,95 dollaria kuukaudessa pro-suunnitelmalle.

9. Zenbrief

Zenbrief tarjoaa hyvän avainsanaklusterointityökalun, jota voit käyttää 100 % ilmaiseksi ilman kojelautaan kirjautumista. Sinun tarvitsee vain aloittaaksesi kirjoittamalla aihe ja kirjoittamalla avainsanaideoiden luettelo kopioimalla ne tekstikenttään tai lähettämällä tekstitiedosto. Aiheen avulla järjestetään klustereita läheisimmin sukulaisista vähiten toisiinsa liittyvistä klustereista.

🔥 Empfohlen:  10 parasta SEO-työkalua verkkokauppaan, jotka asiantuntijat valitsevat [2023]

Ainoa Zenbriefin ilmaisen ohjelmiston haittapuoli on, että sinun on tehtävä manuaalista työtä etukäteen syöttämällä vähintään 30 avainsanaideaa, jotta työkalu voi rakentaa klusterin.

Kuten käyttöoppaassa mainittiin, Zenbrief käyttää Network Time Protocol (NTP) -pohjaista vektorikvantisointimenetelmää ja Googlen BERT:tä, hermopohjaista luonnollisen kielen käsittelytekniikkaa. Työkalu käyttää sitten optimointitekniikkaa löytääkseen optimaalisen määrän klustereita kunkin klusterin laadun maksimoimiseksi. Voit kohdistaa useisiin avainsanoihin kerralla ja järjestää sivustosi SERP-sijoituksia ja orgaanisia hakutuloksia varten.

Hinta: Ilmainen avainsanojen ryhmittelytyökalun käyttö; 79 dollaria kuukaudessa tekoälysisällön kirjoitusohjelmistosta.

10. MarketMuse-klusterityökalu

MarketMuse menee tavallista avainsanaryhmittelyä pidemmälle ja tarjoaa täyden mittakaavan sisällön klusterointityökalun, jossa on aihemallinnus. Sen avulla voit myös analysoida kilpailijoiden klustereita määrittääksesi, kuinka he lähestyvät SEO-strategiaansa, jotta voit saada inspiraatiota omalle verkkosivustollesi.

MarketMuse on tehokas työkalu, jonka avulla voit kartoittaa koko ostajan matkan kohdeyleisöllesi määrittämällä, mitkä aiheet ja avainsanat priorisoida niiden arvon ja sijoituksen vaikeuden perusteella. Voit myös nopeasti paikantaa aukkoja olemassa olevassa sisällössäsi verrattuna kilpailijoiden verkkosivustoihin ja tarkastella henkilökohtaisia ​​suosituksia uusista linkitysmahdollisuuksista.

Jos haluat tehdä verkkosivustostasi arvovaltaisen tietolähteen kehittämällä aiheklusterointisisältöstrategian, joka sisältää tärkeimmät avainsanamuunnelmat avainsanaklusteriisi liittyvän sisällön tukemiseksi, MarketMuse on yrityksesi pakollinen työkalu.

Hinta: Ilmainen kokeilu 5 kyselyllä kuukaudessa; 149 dollaria kuukaudessa vakiosuunnitelmasta, jossa on 100 kuukausikyselyä.

Lisätietoja avainsanojen klusteroinnista

Alla olevista linkeistä kerrotaan lisää avainsanojen klusteroinnista ja sen oikeasta käytöstä hakukoneoptimoinnin parantamiseksi. Käytä näitä resursseja laajentaaksesi tietämystäsi aiheesta.

Avainsanojen klusterointityökalut SEO-yhteenvetoon

Toivottavasti pidit tästä hakukoneoptimoinnin parhaista avainsanaklusterointityökaluista.

Kuten huomasit, valittavana on monia avainsanojen ryhmittelytyökaluja, jotka voivat auttaa sinua parantamaan hakukoneoptimointistrategiaasi. Voit kokeilla parhaita suosituksia tai testata niitä kaikkia saadaksesi selville, mikä avainsanojen klusterointiohjelmisto toimii parhaiten tarpeisiisi.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.

Table of Contents