Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 parasta avainsanatutkimustyökalua & Ohjelmisto SEO:lle

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 parasta avainsanatutkimustyökalua & Ohjelmisto SEO:lle

Tämä opas sisältää luettelon hakukoneoptimoinnin parhaista avainsanatutkimustyökaluista.

Alta löydät parhaan käytettävissä olevan avainsanatutkimusohjelmiston, jonka avulla voit löytää verkkosivustollesi kohdistettavia avainsanoja, jotta se sijoittuisi korkealle hakukoneissa. Tämän sivun suositukset sisältävät useita vaihtoehtoja, jotka auttavat sinua löytämään parhaan avainsana-analyysityökalun hakukoneoptimointitarpeisiisi ja budjettiisi, mukaan lukien sekä ilmaiset että maksulliset vaihtoehdot.

Paljastus: Tämä sivu sisältää kumppanilinkkejä muutamiin avainsanatutkimustyökaluihin. Kun ostat maksullisen tilauksen, saatan ansaita palkkion.

Parhaat avainsanatutkimustyökalut

1. KWFinder

Testattuamme monia SEO-työkaluja olemme havainneet, että KWFinder on markkinoiden paras avainsanatutkimustyökalu, joka perustuu kolmeen keskeiseen tekijään: avainsanaehdotukset, helppokäyttöisyys ja hinta.

Meillä on täydellinen KWFinder-arvostelu täällä, jos haluat sukeltaa syvemmälle tähän ohjelmistoon, mutta lyhyyden vuoksi tässä ovat tärkeimmät ominaisuudet, jotka tekevät siitä niin hyvän:

 • Voit hakea kolmella tavalla: liittyvillä avainsanoilla, Googlen automaattisella täydennyksellä ja kysymyksillä.
 • Tämän jälkeen voit analysoida keskimääräistä kuukausittaista hakumäärää, napsautuskohtaista hintaa (CPC) koskevia tietoja, napsautuskohtaista (PPC) -kilpailua ja avainsanan vaikeusasteita löytääksesi parhaat avainsanat kohdistamiseen verkkosivustollasi.
 • Se toimitetaan 4 muun SEO-työkalun kanssa, mukaan lukien sijoitusseuranta, käänteislinkkien tarkistus, SERP-analysaattori ja sivuston profilointi.
 • Hinta on lähes lyömätön sen tarjontaan nähden: 49 dollaria kuukaudessa perussuunnitelmasta, jos se maksetaan kuukausittain, tai saat 35 %:n säästön, kun valitset vuosisuunnitelman, joka on keskimäärin 29,90 dollaria kuukaudessa.
 • 100 avainsanahakua päivässä perussuunnitelmalla.
 • 200 seurattua avainsanaa perussuunnitelmassa.

Yksi KWFinderin merkittävimmistä ominaisuuksista on SERP Overview -toiminto, joka näkyy alla olevassa kuvassa.

Kun napsautat avainsanaa KWFinderissä analysoidaksesi sen, saat seuraavat hakukoneoptimointitiedot huippuluokan URL-osoitteista, jotta voit mitata kilpailun vahvuutta:

 • DA: Domain Authority on Mozin kehittämä ranking-pistemäärä, joka arvioi koko verkkotunnuksen auktoriteetin sen käänteisten linkkien perusteella.
 • PA: Sivun auktoriteetti on toinen Mozin luokittelupiste, joka arvioi tietyn sivun auktoriteetin saapuvien linkkien perusteella.
 • CF: Citation Flow on Majesticin kehittämä pistemäärä, joka arvioi URL-osoitteen vaikutuksen sen sisältämien käänteisten linkkien määrän perusteella.
 • TF: Trust Flow on toinen Majesticin pisteet, jotka osoittavat URL-osoitteen vahvuuden sivulle osoittavien linkkien laadun perusteella.
 • Linkit: Tämä ilmoittaa URL-osoitteeseen saapuvien linkkien kokonaismäärän. Voit viedä hiiren sen päälle nähdäksesi erittelyn yksilöllisistä viittaavista verkkotunnuksista, viittaavista IP-osoitteista ja aliverkoista.
 • FB: Tämä näyttää Facebook-sovellusliittymän tarjoamien Facebook-osuuksien määrän.
 • LPS: Tämä on Mangoolsin patentoima SEO-mittari, joka arvioi sijoituksen URL-osoitteen linkkiprofiilin vahvuuden.
 • EV: Tämä antaa arvioidun käyntimäärän URL-osoitteeseen kuukaudessa SERP-sijoituksen perusteella.

Käsi alaspäin, tämä on suosikki SEO-työkalumme, jota olemme koskaan testanneet, ja käytämme sitä päivittäin avainsanatutkimukseen. Jos haluat nopeutta, tarkkuutta ja hyviä avainsanaehdotuksia maksamatta korkeaa kuukausimaksua, sinun kannattaa kokeilla KWFinderiä ILMAISEKSI täällä.

2. Semrush

Semrush on alan johtava all-in-one SEO-työkalu, johon lähes puoli miljoonaa yritystä, virastoa ja SEO-ammattilaista luottavat, mikä tekee siitä selvästi yhden parhaista avainsana-analyysityökaluista suurille ryhmille.

Jos asetat etusijalle sekä SEO-tietojen laadun että määrän, voit ilokseni huomata, että Semrushilla on molemmat. Yhtiö ylpeilee, että sen avainsanatutkimusohjelmisto sisältää markkinoiden merkittävimmän avainsanatietokannan yli 24,6 miljardilla avainsanalla ja kasvussa.

Alustan indeksointirobotit päivittävät säännöllisesti tärkeitä avainsanatietoja, kuten hakumäärät ja hakukoneoptimoinnin vaikeuspisteet, mikä tarkoittaa, että voit aina perustaa SEO-päätöksesi uusimpiin ja tarkimpiin saatavilla oleviin tietoihin.

Jos ajatus avainsanojen analysoinnista saa sinut hieman pelokkaaksi ja etsit työkalua, joka tekee koko prosessista helppoa, Semrushin Keyword Magic -työkalu auttaa helpottamaan kaikkia näitä huolenaiheita. Se ei ole yhtä yksinkertaista käyttää kuin KWFinder (yllä oleva suosituin valintamme), mutta se sisältää paljon enemmän suodatusvaihtoehtoja, joiden avulla voit rajata tuhansia avainsanaehdotuksia, joita se voi tarjota haun aikana.

Semrush-hallintapaneelin avulla on helppo sukeltaa syvälle tietyn avainsanan historiallisiin tietoihin, löytää läheisesti toisiinsa liittyviä termejä ja lauseita, nähdä hakutarkoitus, tarkistaa avainsanan vaikeusprosentti, lajitella hakumäärän mukaan, seurata avainsanojen sijoituksia ja paljon muuta.

Saatavilla on myös Keyword Gap -työkalu, jonka avulla voit löytää päällekkäiset avainsanat jopa viiden verkkotunnuksen välillä. Tämä ominaisuus paljastaa myös, mitkä avainsanat puuttuvat sivustosi ja kilpailijoiden sivustojen välillä, mikä auttaa sinua löytämään uusia avainsanaideoita uuteen SEO-sisältöön. Katso alla olevasta kuvasta esimerkki Keyword Gap -työkalun toiminnasta.

🔥 Empfohlen:  25 parasta osa-aikatyötä sairausvakuutuseduilla

Tämän katsauksen hyvä uutinen on, että Semrush tarjoaa ilmaisen perussuunnitelman, joka on rajoitettu 10 avainsanahakuun päivässä. Mutta maksetut suunnitelmat ovat melko suuria, alkaen 119,95 dollarista kuukaudessa 500 avainsanalle.

Et kuitenkaan saa vain tehokasta avainsanatutkimustyökalua tähän hintaan. Semrush sisältää myös yli 40 muuta hakukoneoptimointityökalua, jotka auttavat sinua kasvattamaan verkkosivustoasi tai asiakkaasi sivustoa. Voit saada laajennetun ilmaisen Semrush-kokeilujakson täältä käyttämällä erityistä kumppanilinkkiäni.

3. Google Avainsanojen suunnittelija

Jos etsit täysin ilmaista, ilman sidottua avainsanatutkimusohjelmistoa, Google Keyword Planner on paras vaihtoehto.

Vaikka tämä työkalu on ensisijaisesti suunniteltu auttamaan napsautuskohtaisesti (PPC) maksavia mainostajia suunnittelemaan AdWords-kampanjoita, se voi olla hyödyllinen myös bloggaajille, sisältömarkkinoinnin asiantuntijoille ja pienyritysten omistajille, jotka haluavat kasvattaa brändinsä verkkonäkyvyyttä tehokkaalla avainsanakohdistuksella. SEO:lle.

Google Keyword Planner -alustalla ei ole kaikkia muita tässä luettelossa suositeltuja työkaluja, mutta se on erittäin vaivaton käyttää ja se on 100 % ILMAINEN käyttää. Lisäksi monet maksulliset avainsanatutkimustyökalut poimivat hakumäärätiedot Google Keyword Planner -tietokannasta API:n avulla.

Kun kirjaudut Google-avainsanojen suunnittelijaan, saat laajan valikoiman kunkin avainsanaehdotuksen keskimääräistä kuukausittaista hakumäärää. Se näyttää esimerkiksi 10–100 hakua tai 1 000–10 000 hakua. ei ole tarkka numero Google-haussa.

Kuitenkin työkalut, jotka maksavat API-pääsystä Keyword Planner -tietokantaan, saavat ne tarkat hakumäärät (esim. 750 hakua tai 1 250 hakua), jotka raportoidaan käyttäjille kolmannen osapuolen avainsanatutkimusohjelmistossa. tästä syystä sinun on maksettava päästäksesi näihin työkaluihin; API-kutsut eivät ole ilmaisia.

Google-avainsanojen suunnittelijan käyttäminen on helppoa. Kirjoita vain yritykseesi liittyvien tuotteiden tai palveluiden nimet, napsauta “Hae tulokset”, niin saat luettelon hyvistä avainsanoista, joihin voit kohdistaa. Voit myös antaa verkkosivustosi URL-osoitteen ennen avainsanaehdotusten luomista. Tämä kertoo avainsana-analyysiohjelmistolle, ettei se suosittele aiheeseen liittyviä avainsanoja tuotteille tai palveluille, joita et tarjoa.

Nyt muut suosituimmat avainsanojen tutkimustyökalut, jotka vaativat maksua, raportoivat avainsanan vaikeusasteeksi (0–100), mutta ilmaisella Googlen avainsanojen suunnittelijalla saat vain yleisiä kilpailutietoja, jotka on listattu matalaksi, keskitasoiseksi tai korkeaksi. Se sisältää kuitenkin mainostajien keskimääräisen napsautuskohtaisen hinnan (CPC), joka on tärkeä mittari, jota voidaan analysoida, kun etsitään kohdistamista varten paljon tuottavia avainsanoja.

Ja koska avainsanatiedot tulevat suoraan Google-hausta, pääset myös käyttämään trendikaaviota, joka paljastaa, kuinka avainsanahakujen määrä on muuttunut viimeisen vuosineljänneksen ja edellisen vuoden aikana, jotta voit löytää nousevia tai laskevia trendejä.

Voit myös käyttää URL-analyysiominaisuutta kilpailijoiden tutkimukseen. Kirjoita vain kohdesivun URL-osoite, niin Google-avainsanojen suunnittelija tarjoaa luettelon asiaankuuluvista avainsanoista, jotka se yhdistää sisältöön. tehdä kilpailijan avainsanatutkimusprosessista nopea.

Kuten aiemmin mainittiin, Google Keyword Planner ei maksa mitään, joten se on paras valinta pienyrityksille, freelancereille, bloggaajille ja aloittaville yrityksille, joiden on tehtävä avainsanatutkimusta, mutta joilla ei ole budjettia maksaakseen korkealaatuisesta palvelusta kuten muut. tällä sivulla suosittelemat työkalut. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä ilmainen Adwords-tili saadaksesi välittömän pääsyn tähän ohjelmistoon avainsanojen tutkimusta varten.

4. LowFruits

LowFruitsista on nopeasti tulossa yksi SEO-alan suosituimmista avainsana-analyysityökaluista.

Miksi?

Koska LowFruits on yksi markkinoiden ainoista ohjelmistoista, joka auttaa sinua leikkaamaan sotkua löytääksesi avainsanoja, joilla on heikko URL-osoite SERP:n kärkisijoilla. Tämä sisältää avainsanat, joissa foorumit ja heikot verkkosivustot, joilla on alhainen Domain Authority -pistemäärä, sijoittuvat Googlen 1-10 parhaan joukkoon. Katso esimerkki alla olevasta kuvasta.

Voit kokeilla LowFruitsia ilmaiseksi täällä ja saada 10 ilmaista krediittiä testataksesi työkalun maksullisia ominaisuuksia. Ja kun teet niin, uskomme, että olet heti koukussa löytääksesi vähän kilpailevia avainsanoja SEO:lle. Voit käyttää avainsanatutkimustoimintoja veloituksetta niin kauan kuin haluat. Ainoa kerta, kun sinun on käytettävä krediittejä, on silloin, kun haluat analysoida hakukoneoptimointitietojen termejä, kuten CPC, heikkoja kohtia jne.

KWFinderin (tältä listalta suosituin valintamme) lisäksi käytämme LowFruits-sovellusta viikoittain löytääksemme upeita avainsanoja, jotka voidaan luokitella nopeasti ilman paljon vaivaa. Lisäksi se toimii luottojärjestelmässä. Vain 25 dollarilla voit saada 2 000 hyvitystä, jotka voivat kestää useita kuukausia, jos et käytä LowFruitsin maksullisia ominaisuuksia analysoidaksesi jokaisen avainsanan avulla.

🔥 Empfohlen:  10 parasta palkattua työpaikkaa kiinteistösijoitusyhtiöissä

5. Avainsana kokki

Keyword Chef on toinen loistava avainsana-analyysityökalu, jota kannattaa kokeilla, jos pidät ajatuksesta luottoperusteisesta järjestelmästä. Itse asiassa Keyword Chef on LowFruitsin (edellinen arvostelumme) lähin kilpailija etsiessään vähän kilpailukykyisiä avainsanoja SEO:lle.

Reaaliaikaisen SERP-analyysin avulla Keyword Chef auttaa sinua löytämään parhaat SEO-avainsanat verkkosivustollesi, jotka ovat lähes taatusti korkealla Googlessa. Sen sijaan, että näyttäisit kuvakkeita heikkoille kohtille, kuten LowFruits, Keyword Chef antaa sinulle SERP-pisteet välillä 0-10. SERP-pistemäärä on niiden sivustojen lukumäärä, jotka ovat helposti saavutettavissa kyseisen avainsanan hakutulosten ensimmäisellä sivulla. Mitä suurempi luku, sitä parempi se on SEO:lle.

Yksi avainsanakokin parhaista ominaisuuksista; on kuitenkin avainsanojen klusterointiominaisuus, joka ryhmittelee yhteen samanlaiset avainsanat, joilla on yhteinen hakutarkoitus. Tämä tekee siitä helpon tavan kertoa, mitkä avainsanat tulisi sisällyttää samaan artikkeliin, jotta vältyt avainsanojen kannibalisaatiolta. Katso esimerkki alla olevasta kuvasta.

Yhdellä napsautuksella löydät välittömästi kaikki samankaltaiset avainsanat, joilla on samat URL-osoitteet Googlessa, sekä osumaprosentti. Jos olet esimerkiksi kiinnostunut hakulausekkeesta “voiko sinulla olla liikaa ilmanpuhdistimia”, avainsanakokki näyttää, että lause “kuinka monta ilmanpuhdistinta tarvitsen” vastaa 50 %:a. mikä tarkoittaa, että 10 parhaan URL-osoitteen joukossa Googlessa sijoittuu myös tälle vaihtoehtoiselle avainsanailmaukselle.

Siksi sinun ei pitäisi luoda kahta erillistä sivua näille avainsanoille. Muuten Google ei tietäisi, mikä sivu sijoittuisi hakukoneen tulossivuille (SERP:t) kunkin kyselyn kohdalla. aiheuttaa molempien osien sijoituksen eston.

Voit kokeilla Keyword Chefiä ilmaiseksi ja saada 1 000 hyvitystä rekisteröitymällä kokeilutilille testataksesi sitä.

6. Ahrefs

Mikään parhaiden avainsanatutkimustyökalujen luettelo ei olisi suolansa arvoinen, jos se ei sisältäisi Ahrefsia. Ahrefs on ollut hakukoneoptimoinnin eturintamassa yli vuosikymmenen ajan. Koko tuon ajan tämä suosittu työkalu on säilyttänyt maineensa yhtenä alan parhaista SEO-analyysiohjelmistoista, koska se tekee asiantuntijatason avainsanaanalyysin muiden kuin ammattilaisten saatavilla.

Yrityksen AhrefsBot indeksoi verkkoa varmistaakseen, että sen yli 150 miljoonan avainsanan tietokanta on ajan tasalla päivittäin. Kuitenkin vain siksi, että täällä on niin paljon tietoa, se ei tarkoita, että Ahrefs on ylivoimainen käytettäväksi avainsanatutkimuksessa.

Selkeän navigoinnin ja aloittelijaystävällisen hallintapaneelin yhdistelmä Keywords Explorer -työkaluissa tarkoittaa, että asiakkaiden etsimien avainsanojen löytäminen on vähemmän aikaa vievää ja paljon vaivatonta kuin muilla alustoilla.

Avainsanojen hallinta auttaa sinua määrittämään, kuinka vaikeaa olisi sijoittua 10 parhaan hakutuloksen joukkoon tietyllä avainsanalla. Se tekee tämän laskemalla avainsanan vaikeusasteen 1–100, jolloin 100 on vaikein.

 • KD: Vaikeusaste (1-100).
 • Äänenvoimakkuus: Keskimääräinen kuukausittainen hakumäärä.
 • Napsautukset: Keskimääräinen kuukausittainen hakutulosten napsautusten määrä.
 • CPS: Keskimääräinen määrä erilaisia ​​hakutuloksia, joita ihmiset napsauttavat avainsanan haun jälkeen.
 • CPC: Napsautuskohtaisen hinnan arvon, jonka mainostajat käyttävät avainsanaan.
 • Palautusprosentti: Tieto, joka ilmaisee, kuinka monta toistuvaa hakua avainsana saa suhteellisen asteikon avulla.

Samalla Site Explorer -ominaisuus on erinomainen työkalu kilpailijoiden avainsanojen ja sijoituksen tehokkuuden tutkimiseen, uusien sisältömahdollisuuksien tunnistamiseen ja arvokkaiden oivallusten löytämiseen heidän PPC-strategioistaan.

Ahrefsin hinnoittelu alkaa 99 dollarista kuukaudessa ja enintään 2 500 riviä raporttia kohden ja 750 seurattavaa avainsanaa. Vaihtoehtoisesti voit koeajaa Ahrefsin ilmaisella avainsanojen luontiohjelmalla, joka antaa sinulle rajoitetun pääsyn pääominaisuuksiin.

7. Moz Keyword Explorer

Ilmainen Keyword Explorer -työkalu SEO-markkinointiohjelmistojen pioneerien Mozilta on toinen harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

Tämän työkalun avulla voit tutustua sen tietokantaan, joka sisältää yli 1,25 miljardia aitoa avainsanaa, jotka kaikki indeksoidaan ja päivitetään säännöllisesti, jotta saat ajantasaisimmat tiedot hakujen määrästä, vaikeudesta, PPC-suorituskyvystä ja muista tärkeistä mittareista.

Sen lisäksi, että voit tehdä tietoisia päätöksiä näiden erittäin tarkkojen tietojen perusteella, Mozin erottuu muista tämän luettelon avainsanaanalyysityökaluista, sillä se antaa sinulle täydellisen vapauden ja hallinnan hallinnoida avainsanatietojasi parhaalla tavalla. katso sopivaksi.

Voit esimerkiksi määrittää kullekin avainsanalle mukautetun pistemäärän, joka osoittaa sen osuvuuden ja tärkeyden brändillesi, järjestää tiedot niin, että ne liittyvät yrityksesi keskeisiin tehokkuusindikaattoreihin (KPI) ja ryhmitellä avainsanat luetteloiden avulla ja verrata niitä yhteen. toinen, joka auttaa sinua päättämään, mihin hakutermeihin sinun tulisi keskittyä SEO-ponnisteluissasi.

🔥 Empfohlen:  Osta 200 Twitter-seuraajaa halvalla: 5 parasta sivustoa vuonna 2023

Moz Keyword Explorer -työkalun mukana tulee 30 päivän ilmainen kokeilu, jonka jälkeen suunnitelmat alkavat 99 dollarista kuukaudessa 150 avainsanahaulle 10 000 rivillä avainsanakyselyä kohden. Voit myös seurata jopa 300 avainsanaa kuukaudessa vakiosuunnitelmalla.

8. Ubersuggest

Ubersuggest ansaitsee paikan suosituimpien avainsanatyökalujen luettelossamme, koska datasi on erittäin helppoa analysoida. Lisäksi voit ostaa elinikäisen tarjouksen jopa 290 dollarilla maksamatta enää mitään.

ilmoita tästä ilmoituksesta

Tämä korkean profiilin verkkomarkkinointiasiantuntija Neil Patel on kehittänyt tämän aloittelijaystävällisen alustan, jonka avulla voit syöttää avainsanan ja saada laajan luettelon avainsanaideoita, joita voit suodattaa äänenvoimakkuuden ja vaikeusasteen mukaan.

Parasta on, että jokaisen tuloksen mukana tulee luettelo avainsanasi 100 suosituimmasta hakutuloksesta. Tämä on hyödyllinen ominaisuus kilpailijoiden analysoinnissa ja heidän lähestymistään aiheeseen, jotta voit nopeasti arvioida, voitko kilpailla samoista hakutermeistä.

Yhdessä näkyvästi näkyvän yhteenvedon kuukausittaisesta hakumäärästä, napsautuskohtaisesta hinnasta, maksetuista mainoksista ja hakukoneoptimoinnin vaikeuspisteistä Ubersuggest voi osoittautua korvaamattomaksi päätettäessä, kilpaillaanko kohdeavainsanasta vai ei.

Ubersuggest tarjoaa 3 ilmaista avainsanahakua päivässä ilmaisella tilillä, ja maksulliset suunnitelmat alkavat 29 dollarista kuukaudessa 150 päivittäistä hakua varten (tai voit ostaa yksittäisen elinikäisen tarjouksen vain 290 dollarilla).

9. Avainhaku

Keysearch ei saa yhtä paljon teollisuuden painostusta kuin muut tässä oppaassa tarkastellut avainsanatutkimustyökalut, mikä on sääli, koska se on itse asiassa tehokas työkalu, joka toimitetaan muiden hienojen SEO-analyysiohjelmistojen mukana.

Lisäksi Keysearch on erittäin halpa käyttää; alkaen 17 dollarista kuukaudessa 200 päivittäiseen avainsanahakuun. Tarjolla on myös ilmainen kokeilu, joka tarjoaa 5 avainsanahakua ja -analyysiä päivässä sekä rajoitetun pääsyn muihin SEO-työkaluihin.

Voit etsiä aiheeseen liittyviä avainsanoja useilla alustoilla, kuten Google, Yahoo, Bing, Etsy, Pinterest ja eBay; tarkista Avainsana Vaikeuspisteet; seurata avainsanasijoituksia; suorittaa käänteinen analyysi; suorittaa verkkosivustojen tarkastuksia; käyttää AI-sisällönkirjoitusavustajaa; ja enemmän.

10. Avainsana Surfer

Viimeinen suosituksemme hyvälle avainsanatutkimustyökalulle on Keyword Surfer, joka on Surfer SEO:n kehittämä ilmainen SEO Chrome-laajennus. Tämä laajennus lisää uusia toimintoja Google-selaimellesi.

Kun Keyword Surfer on asennettu, se näyttää sinulle etsimäsi termin hakumäärän ja napsautuskohtaisen hinnan (CPC) tiedot. Se tarjoaa myös lisäavainsanaideoita sivupaneelissa sekä parhaiden URL-osoitteiden päällekkäisyyden prosenttiosuuden ja yksittäisten hakumäärämittareiden.

Merkittävin ominaisuus; on kuitenkin yksittäiset URL-mittarit SERP:issä. Keyword Surfer raportoi arvioidun kuukausiliikenteen, sivulla olevien sanojen määrän, tarkan haun avainsanojen määrän sisällössä ja sen, onko otsikkoa äskettäin muutettu. Katso kuva alla.

Koska Keyword Surfer on ilmainen, sinun tulee ehdottomasti hyödyntää tätä avainsanatutkimustyökalua. Voit myös käydä tässä toisessa oppaassa, jossa on luettelo parhaista SEO Chrome-laajennuksista, jotka voit myös lisätä digitaalisen markkinoinnin työkalupakkiisi.

Lisätietoja avainsanatutkimuksesta

Alla olevista linkeistä kerrotaan lisää avainsanatutkimuksesta ja sen oikeasta käytöstä hakukoneoptimoinnin parantamiseksi. Käytä näitä resursseja laajentaaksesi tietämystäsi aiheesta.

Avainsanojen tutkimustyökalut ja ohjelmistojen yhteenveto

Toivottavasti pidit tästä parhaiden avainsanatutkimustyökalujen luettelosta.

Kuten huomasit, valittavana on monia parhaita avainsanatutkimustyökaluja, joiden avulla on helppo luoda uusia avainsanaideoita, tarkistaa hakumäärät, analysoida avainsanojen vaikeusastetta ja mitata muita tärkeitä tietoja kustakin mahdollisesta avainsanasta, jonka avulla voit kohdistaa SEO-kampanjoidesi. Voit vapaasti kokeilla jokaista, jotta voit määrittää tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan avainsanatutkimusohjelmiston.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.