Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 parasta Chromen ChatGPT-laajennusta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 parasta Chromen ChatGPT-laajennusta

Julkisen julkaisunsa 30. marraskuuta 2022 jälkeen ChatGPT on kasvanut erittäin pidetyksi tekoälytyökaluksi. Teknologiamaailma yllättyi kyvystään vastata kyselyihin ja tehtäviin ihmisen kaltaisessa luonnossa. Sovelluksessa on omalta osaltaan joitakin takaiskuja. Onneksi saatavilla on Chrome-laajennuksia, jotka parantavat ChatGPT-kokemusta. Nämä laajennukset eivät ainoastaan ​​korjaa työkalun puutteita, vaan lisäävät merkittävästi tehoa. Tässä on kattava yleiskatsaus parhaista Chrome-laajennuksista, jotka voivat parantaa ChatGPT:tä vastaamaan vaatimuksiasi. Valmistaudu ihastumaan ChatGPT-kokemukseen!

ChatGPT Googlelle

Jatkuvasti kehittyvässä teknologian maailmassa on ilmestynyt uusi Chrome-laajennus nimeltä “ChatGPT for Google”, joka yhdistää Googlen hakutulosten tehon ja ChatGPT-kehotteiden yksinkertaisuuden. Tämän laajennuksen avulla käyttäjät näkevät vierekkäin uusimmat Googlen hakutulokset sekä ChatGPT:n helppokäyttöisen kehotteen. Se voidaan asentaa nopeasti ja helposti Chrome Web Storesta, jolloin se on kaikkien saatavilla. Tietojen etsimisestä verkossa tulee varmasti tehokkaampaa ja kätevämpää tämän kahden vahvan teknologian tappavan liiton ansiosta.

ChatGPT AI sähköpostin kirjoittaja

ChatGPT AI Email Writer Chrome -laajennus on pelin muuttaja sähköpostiviestinnän maailmassa. Tämän tehokkaan työkalun avulla käyttäjät voivat luoda ammattimaisia ​​ja henkilökohtaisia ​​sähköpostivastauksia helposti, kaikki tekoälyn tehon ansiosta. Tämän laajennuksen avulla voit vaivattomasti kirjoittaa sähköposteja suoraan Gmailista tai muista sähköpostipalveluista. Käyttämällä edellisen sähköpostisi tietoja ChatGPT AI Email Writer voi ymmärtää nykyisen viestisi kontekstin ja luoda vastauksen, joka ei ole vain tarkka, vaan myös säilyttää henkilökohtaisen kosketuksen. Tämä ei ainoastaan ​​säästä aikaa ja vaivaa sähköpostien kirjoittamisessa, vaan myös varmistaa, että viestisi on selkeä ja tehokas.

Youtube-yhteenveto ChatGPT:llä

Oletko kyllästynyt katsomaan YouTube-videoita, jotka jatkuvat ja jatkuvat pääsemättä koskaan asiaan? YouTuben yhteenveto ChatGPT-laajennus on paras vaihtoehto. Tämä tehokas työkalu lisää YouTube-videoidesi oikealle puolelle tekstityskentän, jonka avulla voit lukea videon mukana. Mutta todellinen taika tapahtuu, kun napsautat Yhteenveto-painiketta. Se avautuu välilehdelle ja lataa automaattisesti koko transkription ja pyyntösi tehdä siitä yhteenveto. Saat hetkessä selkeän ja tiiviin yhteenvedon koko videosta. Tämän avulla voit säästää arvokasta aikaa ja saada suoraan tarvitsemasi tiedot ilman pitkien videoiden katselua.

🔥 Empfohlen:  Kuinka Mellow pyrkii tuomaan Ayurvedic Lifestyle -viisautta maailmalle

WebChatGPT

ChatGPT tunnetaan epätarkkojen, toisiinsa liittymättömien ja vanhentuneiden vastausten tuottamisesta. ChatGPT:hen luottaminen voi olla vaikeaa, varsinkin kun teet tutkimusta. Vastaukset ovat vanhentuneita kaikkeen, mikä tapahtui vuoden 2021 jälkeen, koska ChatGPT:llä on pääsy vain kyseisen vuoden tietoihin. Yksi parhaista ChatGPT Chrome-laajennuksista, WebChatGPT, auttaa kiertämään tätä rajoitusta.

Merlin

Merlin on ChatGPT-pohjainen laajennus koko selaimelle Open AI:lla. Voit käyttää sitä pikanäppäimellä “Ctrl/ Cmd + M”, kun olet asentanut sen Chrome-selaimeen. Voit käyttää 11 sukupolvea joka päivä tätä premium-ChatGPT Chrome -laajennusta ilman, että sinun tarvitsee maksaa premium-versiosta, Merlin Prosta.

tweetGPT

TweetGPT on Chromen lisäosa, joka käyttää ChatGPT:tä tweettien ja twiittivastausten luomiseen. Tarvitset Open AI -tilin, Chrome-selaimen ja Twitter-tilin käyttääksesi sitä. Valitse asennuksen jälkeen yksi useista tunnelmista viestillesi tai vastaa klikkaamalla robottikuvaketta. TweetGPT tukee tunteita, kuten hilpeä, sarkastinen, pirteä, innostunut, älykäs. Valitse yksi näistä, ja ChatGPT kirjoittaa twiitin puolestasi.

Ota tekoäly käyttöön

Haluatko säästää aikaa ja parantaa tuottavuuttasi sosiaalisen median johtajana? Harkitse Engage AI ChatGPT -kromilaajennuksen käyttöä luodaksesi nopeasti oivaltavia kommentteja LinkedIn-julkaisuihin. Kommentoimalla muiden ihmisten sisältöä tämä ominaisuus voi myös auttaa sinua luomaan yhteyksiä mahdollisiin liideihin ja kuluttajiin. Tämä laajennus voi olla hyödyllinen lisäys mihin tahansa sosiaalisen median strategiaan, koska sen avulla on mahdollista luoda nopeasti yksilöllisiä ja kiinnostavia kommentteja

ChatSonic

ChatSonic ChatGPT Chrome -laajennus on monipuolinen työkalu, jota voidaan käyttää monenlaisiin tarkoituksiin. Sen avulla käyttäjät voivat luoda välittömiä tekstikatkelmia, luoda sosiaalisen median kopiota ja sähköposteja, muuttaa ja laajentaa sisältöä ja paljon muuta. Tämä edistynyt laajennus parantaa tuottavuutta ja tehokkuutta reaaliaikaisilla tiedoilla, kuvilla ja hauilla kaikilla alustoilla, kuten Gmailissa, Twitterissä, LinkedInissä ja verkossa. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet tarjoavat ChatGPT:n kaltaisia ​​tuloksia Google-haun rinnalla, joten se on tärkeä työkalu kaikille, jotka haluavat optimoida työnkulkuaan.

🔥 Empfohlen:  Kuinka vaihtaa Magento 2 -hallintapaneelin kieltä

JaaGPT

Vaikka ChatGPT on loistava työkalu älykkäisiin ja humoristisiin keskusteluihin, näitä vuorovaikutuksia ei valitettavasti voi jakaa muiden kanssa. ShareGPT Chrome -laajennus kuitenkin ratkaisee tämän ongelman antamalla käyttäjien jakaa helposti mielenkiintoisimmat ChatGPT-keskustelunsa. Yhdellä napsautuksella käyttäjät voivat asentaa laajennuksen Chrome-verkkokaupasta ja päivittää ChatGPT:n nähdäkseen jakopainikkeen jokaisen keskustelun lopussa.

Promptheus

Sano hyvästit väsyneille sormille ja tervetuloa vaivattomiin keskusteluihin ChatGPT:n kanssa Prometheus Chrome -laajennuksen avulla. Prometheus muuttaa ChatGPT:n hyödylliseksi puheavustajaksi, mikä tekee kirjoittamattomasta chatista yksinkertaista ja tehokasta. Laajennus on hyödyllinen ja huomaamaton ominaisuus, koska se on sijoitettu siististi ChatGPT-keskusteluikkunan oikealle puolelle. Yritä puhua ChatGPT:n kanssa väsymättä sormiasi kirjoittamasta.

Nämä 10 suosituinta Chrome-laajennusta saattavat parantaa verkkotoimintasi tehokkuutta. Nämä pienet lisäosat voivat parantaa keskustelujasi sisällön lähettämisestä sosiaaliseen mediaan äänikomentoihin ja ChatGPT-keskustelujen jakamiseen. Sen lisäksi, että nämä laajennukset säästävät aikaa ja vaivaa, ne voivat auttaa sinua pysymään järjestyksessä ja keskittymään surffaillessasi verkossa. Joten anna heille mahdollisuus ja tarkkaile, kuinka ne vaikuttavat päivittäisiin toimintoihisi.