Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 parasta Dofollow-linkkien tarkistustyökalua SEO:lle

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 parasta Dofollow-linkkien tarkistustyökalua SEO:lle

Tämä opas sisältää luettelon parhaista SEO:n dofollow-linkkien tarkistajista.

Alta löydät suosituimmat dofollow-linkkien tarkistustyökalut, joiden avulla voit parantaa sivustosi hakukoneoptimointistrategiaa (SEO). Tämän sivun suositukset sisältävät useita vaihtoehtoja, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen dofollow-käänteisen linkin analysaattorin digitaalisen markkinoinnin tarpeisiisi ja budjettiisi.

Paljastus: Tämä sivu sisältää kumppanilinkkejä muutamiin dofollow-linkkien tarkistuksiin. Kun ostat maksullisen tilauksen, saatan ansaita palkkion.

Parhaat Dofollow-linkkien tarkistustyökalut SEO:lle

1. SEO SpyGlass

Paras dofollow-linkkien tarkistustyökalu SEO:lle, jota on täysin ilmainen käyttää, on SEO SpyGlass. Se tarjoaa paljon tärkeitä käänteisiä analyysitietoja mille tahansa verkkosivustolle.

SEO SpyGlassin avulla voit välittömästi tarkastella verkkosivustosi linkityshistoriaa ja arvioida viittaavien verkkotunnusten laatua nähdäksesi, mitkä sivut tuovat eniten käänteisiä linkkejä ja viittausliikennettä. Se tarjoaa myös käänteisen linkin tarkistimen, jonka avulla voit rakentaa laadukkaita käänteisiä linkkejä pienellä vaivalla; voit analysoida ja monipuolistaa ankkuritekstiäsi ja hylätä käänteiset linkit roskapostisivustoilta suurella rangaistuksen riskillä.

Hinta: Ilmainen rajoituksin tai 99 dollaria vuodessa ilman rajoituksia.

2. SE-sijoitus

Toinen paras työkalu dofollow-linkkien analysointiin on SE Ranking, joka toimitetaan 35+ muun SEO-analyysi- ja markkinointiominaisuuden kanssa.

SE-sijoitus tarjoaa 100 % tarkan avainsanojen sijoituksen seurannan, kilpailukykyiset tutkimustyökalut sekä käänteisen linkin tarkistuksen ja valvonnan lähes äärettömälle määrälle avainsanoja. Voit myös käyttää SE Rankingia suorittaaksesi yksityiskohtaisen käänteisen linkin analyysin avainparametreista, kuten dofollow vs nofollow -linkkisuhteesta, käänteislinkeissä käytetyistä ankkuriteksteistä, Domain Trust- ja Page Trust -pisteistä jne.

Tämän SEO-ohjelmiston avulla voit myös verrata käänteislinkkiprofiiliasi jopa viiteen kilpailijaan käyttämällä käänteislinkkityökalua, jonka avulla voit selvittää, mitä käänteisiä linkkityyppejä tarvitset parantaaksesi verkkosivustosi sijoitusta hakukonetulossivuilla (SERP).

Hinta: 49 dollaria kuukaudessa 250 seuratulla avainsanalla.

3. Mangools LinkMiner

Jos etsit hyvää dofollow-käänteislinkkien tarkistajaa erittäin intuitiivisella käyttöliittymällä, Mangools LinkMiner helpottaa kilpailijoiden tehokkaimpien käänteisten linkkien louhimista.

LinkMinerin avulla voit helposti esikatsella viittaavan verkkosivuston linkkiä suoraan työkalussa avaamatta uutta välilehteä, ja dofollow-linkin ankkuriteksti korostetaan, jotta näet, miten sitä käytetään sivulla.

Voit myös tallentaa niiden sivustojen URL-osoitteet, joilta haluat saada linkin, ja arvioida käänteisten linkkien vahvuutta Citation Flow-, Trust Flow- ja muiden vakiintuneiden SEO-mittareiden perusteella.

🔥 Empfohlen:  11 parasta verkkosivustoa freelance-sisällönkirjoittajille, joilla ansaitaan enemmän rahaa

Hinta: Mangools Basic -palvelu maksaa 29,90 dollaria kuukaudessa ja sisältää 100 avainsanahakua 24 tunnin välein.

4. MonitorBacklinks

MonitorBacklinks on myös yksi markkinoiden parhaista dofollow-käänteislinkkien seurantaohjelmista. Tiedät aina, kun uudet käänteiset linkit ohjaavat liikennettä sivustollesi, ja pystyt nopeasti tunnistamaan laadukkaat sivustot, joihin voit ottaa yhteyttä yhteydenpitoa ja linkkien rakentamista varten.

Monitorin käänteisten linkkien avulla voit tuoda tietoja Ahrefsista, Google Search Consolesta, Majesticista ja Mozista, jotta voit hallita kaikkia käänteisiä tietojasi yhdessä, helppokäyttöisessä käyttöliittymässä.

Voit myös helposti seurata avainsanojesi sijoituksia ajan mittaan, muokata kilpailijoiden avainsana- ja käänteislinkkistrategioita ja hylätä käänteisiä linkkejä roskapostisivustoilta.

Hinta: Monitor Backlinks tarjoaa ilmaisen 30 päivän kokeilujakson ja palvelusuunnitelmat alkaen 25 dollaria kuukaudessa.

5. Ubersuggest

Ubersuggest on suosittu dofollow-linkkien tarkistustyökalu, jota voit kokeilla ilmaiseksi. Ubersuggestin avulla on helppo seurata verkkosivustosi hakukoneoptimoinnin tilaa ja voit seurata käänteislinkkiliikennettäsi päivittäin.

Käyttöliittymä tekee avainsanatutkimuksesi ja optimoidun sisällön järjestämisestä helppoa, ja saat välittömiä hälytyksiä kriittisistä ongelmista, jotka vaativat välitöntä huomiota. Voit myös käyttää käänteisten linkkien etsintätyökalua seurataksesi kilpailijoiden linkkien muodostusta ja tunnistaaksesi uusia verkkotunnustason ja URL-osoitekohtaisia ​​linkitysmahdollisuuksia.

Hinta: Ubersuggest tarjoaa ilmaisen 7 päivän kokeilujakson ja palvelupaketit alkaen 29 dollaria kuukaudessa.

6. LinkGraph

LinkGraph on toinen paras työkalu dofollow-linkkien tarkistamiseen, koska voit käyttää sitä maksutta. Parasta tässä ohjelmistossa on kuitenkin se, että siinä on myös myrkyllinen käänteinen linkki-analysaattori, jonka avulla voit tarkistaa tietyn URL-osoitteen verkkotunnus- ja sivutason metritiedot tunnistaaksesi myrkylliset linkit tai huonolaatuiset linkit linkkisivuston käänteisen linkin profiilissa. .

LinkGraph noudattaa toimialakohtaista lähestymistapaa, joka auttaa sinua pääsemään kilpailijoidesi edelle tarjoamalla tietopohjaista hakukoneoptimointipalvelua ja korkealaatuista sisältöä, joka parantaa laatusignaaleja seuraavilla neljällä ydinalueella:

  1. viranomainen
  2. Sisältö
  3. Sivukokemus
  4. Teollisuuden standardit

LinkGraph auttaa sinua optimoimaan sisältösi lisäämään orgaanista liikennettä ja ansaitsemaan korkealaatuisia käänteisiä linkkejä hyvämaineisista julkaisuista. Ne tarjoavat myös erinomaisen taustatuen, jonka avulla voit parantaa latausaikoja ja mobiilikäytettävyyttä sekä muuntaa napsautussuhteet myynneiksi tai tilauksiksi.

🔥 Empfohlen:  9 parasta tapaa rakentaa brändiuskollisuutta verkkokaupassa

Hinta: LinkGraphin SearchAtlas Starter -suunnitelmaa voi kokeilla ilmaiseksi, ja kuukausittaiset palvelusuunnitelmat alkavat 48 dollarista kuukaudessa.

7. Sivustontarkistus

Sitechecker on dofollow-käänteisten linkkien tarkistusohjelma, joka antaa sinulle ensimmäisen verkkosivuston tarkistuksen ilman, että sinun tarvitsee maksaa tiedoista. Kun tarkastus on valmis, saat yksityiskohtaisen linkkiraportin, jossa on dofollow- ja nofollow-linkit sekä käänteisten linkkien ja viittaavien verkkotunnusten kokonaismäärä.

Sitechecker tarjoaa Chrome-laajennuksen, jonka avulla voit tarkistaa avainsanojen tiheyden, sisällönkuvauskentät ja sivun nopeuden yhdellä napsautuksella sekä verkkosivustojen turvatarkistuksen, jonka avulla voit testata verkkosivustoja mahdollisten tietoturvaongelmien varalta.

Sitecheckerin avulla on helppo kerätä kaikki käänteiset linkit yhteen paikkaan, ja käänteisten linkkien ankkuripilvi auttaa sinua tunnistamaan ankkurit, joita käytetään useimmin sivustosi käänteislinkeissä. Voit myös seurata, mitkä kilpailijasi aloitussivut linkitetään useimmin, tunnistaa kadonneet tai rikkinäiset käänteiset linkit ja määrittää, mitkä linkkien rakentamistoiminnot parantavat verkkosivustosi sijoitusta tehokkaimmin.

Hinta: Sitechecker tarjoaa ilmaisen 7 päivän kokeilujakson ja suunnitelmat alkaen 23 dollaria kuukaudessa.

8. Ahrefs

Ahrefs on yksi johtavista dofollow-käänteisten linkkien analysointityökaluista ammattimaisille hakukoneoptimoijille, joka antaa syvällisen tarkastelun minkä tahansa verkkosivuston tai URL-osoitteen linkkiprofiiliin. Se on kuitenkin hieman kallis tavallisille käyttäjille.

Ahrefsin avulla aloitat tarkastamalla sisältösi nähdäksesi, kuinka se toimii kilpailijoihisi verrattuna. Näet, mitkä korkean tason verkkotunnukset linkittävät kilpailijoihisi, ja tunnistat avainsanat, jotka todennäköisimmin parantavat sijoitustasi maksuttomissa hakutuloksissa. Voit myös selvittää, mistä avainsanoista kilpailijasi tekevät hintatarjouksia ja minne he ohjaavat napsautuskohtaisesti (PPC) maksettavan mainosliikenteensä.

Hinta: Palvelusuunnitelmat alkavat 99 dollarista kuukaudessa, ja saat kaksi kuukautta palvelua ilmaiseksi, kun maksat vuosittain.

9. Semrush

Semrush on toinen hyvä työkalu dofollow-linkkien analysointiin ja tarkistamiseen. Pystyt suorittamaan perusteellisen verkkosivuston tarkastuksen, joka perustuu yli 130 tarkastukseen, ja saada erityisiä linkkien etsimiseen ja tavoittamiseen liittyviä suosituksia.

Semrush tarjoaa myös työkaluja käänteislinkkiprofiilisi puhdistamiseen, PPC-kampanjoiden luomiseen ja seuraamiseen sekä linkkien rakentamisen tehokkuuden vertaamiseen jopa viiden kilpailijan kanssa. Se on täydellinen hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin työkalupaketti, joka on vertaansa vailla markkinoilla ja joka on jokaisen pennin arvoinen kuukausitilaukselle, jos sinulla on siihen varaa.

🔥 Empfohlen:  14 parasta pankkia Kentuckyssa vuonna 2023

Hinta: Semrush tarjoaa seitsemän ilmaista päivää täyden pääsyn kaikkiin työkalupakkeihin ja palvelusuunnitelmiin alkaen 119,95 dollarista kuukaudessa.

10. Moz

Mozilla on yksi maailman suurimmista linkkitietokannoista. Itse asiassa monet SEO-työkalut, kuten useat aiemmin tässä luettelossa mainitut, hankkivat dofollow- ja nofollow-linkkitiedot Mozista muodostamalla yhteyden Mozscape-sovellusliittymään.

Link Explorer -ominaisuuden avulla voit verrata verkkosivustosi linkkiprofiilia neljään parhaaseen kilpailijaasi ja löytää uusia kilpailukykyisiä linkitysmahdollisuuksia. Moz indeksoi sivustosi pyynnöstä ja auttaa sinua löytämään teknisiä ongelmia, kuten roskapostia tai rikkinäisiä käänteisiä linkkejä, ja tunnistamaan tapoja parantaa sivustosi sivun ja verkkotunnuksen valtuuksia.

Voit myös löytää tuhansia uusia tehokkaimpia avainsanoja kohdistaaksesi ja seurataksesi niiden tehokkuutta yli 170 hakukoneessa, jos sijoitat Mozin maksulliseen suunnitelmaan.

Hinta: Moz tarjoaa perussuunnitelman 99 dollarilla kuukaudessa tai 79 dollarilla kuukaudessa, jos maksat vuosittain.

Lisätietoja Dofollow-linkeistä

Alla olevista linkeistä kerrotaan lisää dofollow-linkeistä ja niiden oikeasta käytöstä hakukoneoptimoinnin parantamiseksi. Käytä näitä resursseja laajentaaksesi tietämystäsi aiheesta.

Dofollow Link Checkers SEO yhteenveto

Toivon, että pidit tästä oppaasta SEO:n parhaista dofollow-linkkien tarkistuksista.

Kuten huomasit, valittavana on monia dofollow-käänteisten linkkien tarkistimia, jotka voivat auttaa sinua parantamaan hakukoneoptimointistrategiaasi. Voit vapaasti kokeilla parhaita suosituksia tai testata niitä kaikkia saadaksesi selville, mitkä dofollow-linkkien tarkistustyökalut sopivat parhaiten tarpeisiisi.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.

Table of Contents