Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 parasta e-kirjojen myyntialustaa vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 parasta e-kirjojen myyntialustaa vuonna 2023

Mietitkö, missä voit myydä e-kirjojasi?

On olemassa monia alustoja, joilla voit myydä e-kirjoja verkossa. Se on helpompaa kuin koskaan.

Tässä artikkelissa vertaamme parhaita e-kirjojen myyntialustoja. Jotkut niistä antavat sinun myydä e-kirjoja omalta verkkosivustoltasi ja pitää 100 % voitosta.

Toiset ovat markkinapaikkoja, jotka antavat sinulle pääsyn sisäänrakennetulle yleisölle, mutta jotka vähentävät tulojasi.

Valmis? Aloitetaan:

Missä myydä e-kirjaasi verkossa – TL;DR

Ennen kuin pääsemme luetteloon, tässä on yleiskatsaus parhaista valinnoistamme:

  • Sellmy – Paras alusta e-kirjojen myyntiin ilman transaktiomaksuja. Sellfyn avulla voit luoda verkkokaupan tai myydä e-kirjoja suoraan verkkosivustoltasi. Voit myös myydä fyysisiä tuotteita, tilauksia ja tilaustuotteita.
  • Podia – Paras e-kirja-alusta niille, jotka haluavat “all-in-one”-lähestymistavan digitaalisen sisällön myyntiin. Myy e-kirjoja, kursseja, webinaareja ja paljon muuta. Sähköpostimarkkinointi, asiakasviestintä ja tytäryhtiömarkkinointi ovat sisäänrakennettuja.
  • Shopify – Haluatko luoda täyden verkkokaupan e-kirjojen tai muiden tuotteiden myyntiä varten? Shopify on paras vaihtoehto.
  • PublishDrive – Käytä tätä alustaa e-kirjan automaattiseen jakeluun online-kauppapaikoille, kuten Amazon ja Apple Books.

#1 – Sellfy

Sellmy on täydellinen verkkokauppaalusta e-kirjojen myymiseen verkossa. Sellfyn avulla voit luoda oman digitaalisen julkisivun ja alkaa myydä e-kirjoja, POD-tuotteita ja paljon muuta.

Verkkokauppaalustoilla Sellfy on erittäin käyttäjäystävällinen, joten se on täydellinen aloitteleville kirjoittajille, jotka etsivät helppoa tapaa julkaista teoksiaan itse. Ensimmäisen verkkokaupan perustaminen vie vain muutamalla napsautuksella.

Kun olet valmis, voit muokata myymäläsi ulkoasua, lisätä tuotteita ja määrittää maksuvaihtoehdot. Sellfyn avulla voit myydä melkein mitä tahansa digitaalisista tuotteista, kuten e-kirjoista, tilauksiin ja jopa tilaustulostettaviin tuotteisiin.

Kun kirjasi on julkaistu ja aloitat myynnin, voit käyttää Facebookin ja Twitterin seurantapikseleitä seurataksesi maksettuja mainoskampanjoita. Voit myös käyttää Sellfy analyticsia myymäläsi tehokkuuden seuraamiseen tai integroida kolmannen osapuolen analytiikkatyökalun, kuten Google Analyticsin. Siinä on myös sisäänrakennetut sähköpostimarkkinointiominaisuudet.

Sellfyllä on myös hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka voivat auttaa pitämään asiakkaasi ja tuotteesi turvassa. Voit käyttää ominaisuuksia, kuten rajoitettuja latauksia, estääksesi ostajia jakamasta kirjojasi laittomasti, ja voit hyväksyä suojattuja maksuja PayPalin tai Stripen kautta.

Sellfyn avulla voit myös myydä digitaalisia tuotteitasi 0 %:n transaktiomaksuilla, joten se sopii täydellisesti yksinyrittäjille ja kukoistaville tekijöille.

Hinnoittelu:

Maksulliset suunnitelmat alkaen $ 19/kk.

Lue lisää Sellfy-arvostelustamme.


#2 – Podia

Podia on all-in-one myynti- ja markkinointialusta, jonka avulla on helppo myydä e-kirjoja ja muita digitaalisia tuotteita.

Alusta on täydellinen yrittäjille, jotka haluavat aloittaa digitaalisten tuotteiden myynnin. Voit käyttää Podiaa perustaaksesi helposti oman verkkokauppasi, ja sinulla on paljon vapautta mitä tuotteita haluat myydä.

Voit esimerkiksi myydä laajan valikoiman ladattavia tuotteita, kuten e-kirjoja, malleja ja esiasetuksia, äänitiedostoja ja paljon muuta. Podiassa on myös webinaari- ja verkkokurssiominaisuudet sisäänrakennettuna.

Podiassa on hienoa, että siinä on myös runsaasti markkinointiominaisuuksia. Voit hallita sähköpostimarkkinointikampanjoita, viestejä, upotteita ja jopa kumppaniohjelmia yhdessä paikassa.

On myös erittäin helppoa suunnitella ja muokata verkkokauppaasi Podian laajan optimoitujen mallien ansiosta. Kaiken kaikkiaan Podia on intuitiivinen ja monipuolinen alusta, joka sopii täydellisesti yrityksille, jotka haluavat myydä erilaisia ​​digitaalisia tuotteita.

Hinnoittelu:

Podia Mover -suunnitelma alkaa 33 dollarista kuukaudessa ja sisältää rajoittamattoman määrän webinaareja, kursseja ja ladattavia tuotteita.

Podialla on ilmainen paketti yhdelle tuotteelle 8 %:n transaktiomaksuilla; sisältää Podian verkkosivujen rakentajan, yhteisö- ja sähköpostimarkkinoinnin.

Podia tarjoaa myös 14 päivän ilmaisen kokeilujakson.

Lue Podia-arvostelumme.


#3 – Maksukortti

Payip on verkkokaupparatkaisu, joka sopii erinomaisesti e-kirjojen myyntiin verkossa. Tämän helppokäyttöisen aloittelijaystävällisen työkalun avulla voit luoda ammattimaisen ja houkuttelevan verkkokaupan muutamassa minuutissa.

Tämän jälkeen voit muokata kauppaasi, lisätä e-kirjojasi tai muita digitaalisia tuotteita ja aloittaa myynnin. Payhipiä voidaan käyttää myös tuotteiden, kuten verkkokurssien ja digitaalisten jäsenyyksien, myyntiin.

Payhip sisältää valikoiman hyödyllisiä myyntiominaisuuksia, mukaan lukien maksa mitä haluat -hinnoittelu, kupongit ja tytäryhtiömarkkinointivaihtoehdot. Näiden ominaisuuksien avulla on erittäin helppoa lisätä tuloksia ja lisätä myyntiä.

Payhip käyttää PayPalia ja Stripeä maksujen hallintaan, joten sinun on kirjauduttava PayPaliin tai Stripeen ja yhdistettävä tilisi aloittaaksesi maksujen vastaanottamisen. Sinulta veloitetaan 0–5 % tapahtumamaksuja valitsemastasi suunnitelmasta sekä PayPalin tai Stripesin normaalit tapahtumamaksut. Kaiken kaikkiaan Payhip tarjoaa yksinkertaisen mutta edullisen tavan myydä e-kirjoja verkossa.

Hinnoittelu:

Payhip tarjoaa ilmaisen ikuisen suunnitelman, mutta veloittaa myynnistä 5 %:n tapahtumamaksun. Pro-suunnitelma alkaa 99 dollarista kuukaudessa ja siinä on 0 % transaktiomaksuja.

🔥 Empfohlen:  10 parasta generatiivista tekoälykurssia vuonna 2023

#4 – Shopify

Shopify on erittäin suosittu verkkokaupparatkaisu, jonka avulla voidaan luoda suuria verkkokauppoja. Shopifyn avulla voit myydä melkein mitä tahansa digitaalisista tuotteista, kuten e-kirjoista, fyysisiin tuotteisiin.

Tämä tehokas verkkokauppaalusta sisältää visuaalisen editorin verkkokaupan luomista ja mukauttamista varten sekä lukuisia joustavia myyntivaihtoehtoja.

Kaupan luomisominaisuuksien lisäksi Shopify on täynnä hyödyllisiä markkinointityökaluja, jotka voivat auttaa sinua aloittamaan verkkokauppapolun ja laajentamaan toimintaasi yrityksesi kasvaessa.

Se on pitkälti all-in-one-ratkaisu, jota voidaan käyttää verkkokauppasi hallintaan ja laajamittaisten markkinointikampanjoiden toteuttamiseen. Siksi se sopii parhaiten yksityishenkilöille tai yrityksille, jotka aikovat myydä laajan valikoiman digitaalisia tai fyysisiä tuotteita ja haluavat mukautettavan ratkaisun, joka voi skaalata liiketoimintansa rinnalle.

Hinnoittelu:

Kokeile ilmaiseksi 3 päivää ja maksa sitten 1 $/kk ensimmäiset 3 kuukautta. Suunnitelmat alkavat 39 dollarista kuukaudessa myöhemmin (säästä 25 % vuositilauksella).


#5 – SendPöllö

SendOwl on all-in-one-alusta, joka on suunniteltu tekemään digitaalisten tuotteiden, kuten e-kirjojen, myymisestä ja toimittamisesta yksinkertaista ja tehokasta sisällöntuottajille. Alusta tukee lukuisten digitaalisten tuotteiden myyntiä, mukaan lukien e-kirjat, valokuvat, jäsenyydet, liput ja paljon muuta.

SendOwlin avulla voit luoda oman e-kirjakaupan, ja siihen on sisäänrakennettu lukuisia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua markkinoimaan ja toimittamaan tuotteitasi asiakkaillesi.

Esimerkiksi SendOwlissa on koodeja ja lisenssiavainominaisuuksia, joiden avulla voit varmistaa, etteivät ihmiset kopioi sisältöäsi. Niissä on myös Drip-ominaisuus, jonka avulla voit julkaista e-kirjasi luku kerrallaan, mikä voi olla hyvä tapa markkinoida tarinaasi ja lisätä myyntiä.

Kaiken kaikkiaan SendOwl on loistava vaihtoehto omakustanteisille kirjoittajille, jotka haluavat verkkokaupparatkaisun valikoimalla e-kirjoihin keskittyviä ominaisuuksia.

Hinnoittelu:

Sendowl alkaa 15 dollarista kuukaudessa jopa 30 tuotteelle. Saatavilla on myös 30 päivän ilmainen kokeilujakso.


#6 – PublishDrive

PublishDrive on e-kirjojen jakelualusta. Et voi myydä e-kirjojasi suoraan PublishDriven kautta, mutta voit käyttää sitä jakaaksesi niitä tuhansiin digitaalisiin kirjastoihin ja kauppapaikkoihin kaikkialla maailmassa ja saavuttaaksesi maailmanlaajuiset markkinapaikat.

Kun olet kirjautunut kirjailijaksi, voit ladata ja synkronoida kirjasi useissa kaupoissa. Sitten PublishDrive jakaa e-kirjojasi laajalle ja laajalle listatakseen ne välittömästi kaupoissa, kuten Google Playssa, Apple Booksissa, Barnes & Noblessa ja monissa muissa kaupoissa. Tämän avulla voit hyödyntää valtavia yli 2,5 miljardin potentiaalisen lukijan markkinoita.

Se on paljon nopeampaa ja helpompaa kuin kirjojen jakaminen jokaiselle alustalle erikseen. Lisäksi PublishDriven maailmanlaajuisen verkoston avulla voit tavoittaa markkinarakoja ja vaikeapääsyisiä markkinoita esimerkiksi Kiinassa.

Hinnoittelu:

PublishDrive tarjoaa useita suunnitelmia alkaen 9,99 $/kk. Voit myös rekisteröityä 14 päivän ilmaiseen kokeilujaksoon.


#7 – Amazon

Yksikään parhaiden e-kirjojen myyntialustojen luettelo ei olisi täydellinen mainitsematta Amazon. Maailman suurimpana verkkokaupana verkkokaupan jättiläinen hallitsee sähköisten kirjojen markkinoita ja vastaa valtavasta 68 prosentin osuudesta kaikesta e-kirjojen myynnistä.

Ja satojen miljoonien käyttäjien ansiosta pääset paljon suuremmalle potentiaaliselle lukijakunnalle kuin mitä voisit toivoa listautuvasi yksin. On sanomattakin selvää, että jos haluat tavoittaa mahdollisimman suuren yleisön, sinun on listattava e-kirjasi myytävänä Amazonissa.

Tätä varten sinun on ensin rekisteröidyttävä Amazonin Kindle Direct Publishing -palveluun (KDP). Siirry seuraavaksi kirjahyllyllesi ja aloita kirjan julkaiseminen napsauttamalla Lisää uusi nimike. Se opastaa sinut prosessin läpi, eikä sen pitäisi kestää yli 10 minuuttia. Sinun on ladattava e-kirja Kindle-muodossa, mutta jos sinulla on se vain PDF- tai Word-tiedostona, Amazon voi muuntaa sen puolestasi.

Tietysti e-kirjojen myymisessä Amazonissa on joitain haittoja. Suurin haittapuoli on, että et ansaitse yhtä paljon rahaa myyntiä kohden kuin Sellfyn kaltaisella alustalla, koska Amazon ottaa melko suuren osan.

Hinnoittelu:

Kirjojesi lisääminen Amazoniin KDP:n kautta on ilmaista, mutta maksat myyntiprovision jokaisesta myynnistä. Voit valita 35 %:n tai 70 %:n rojaltin välillä kirjasi hinnasta riippuen.


#8 – Apple Books

Apple Books on toinen tärkeä alusta e-kirjojen myymiseen, varsinkin jos aiot päästä mobiilimarkkinoille. Apple Book Store on lukemisen lähde iPhonen ja muiden Apple-laitteiden käyttäjille.

Apple Books tarjoaa tekijöille runsaat 70 prosentin rojaltit listaushinnasta riippumatta. Ilmaisten kirjojen tarjoamisessa ei ole piilotettuja maksuja tai rajoituksia, eikä kolmannen osapuolen mainoksia!

Sinun on luotava iTunes Connect -tili, jotta voit julkaista suoraan Apple Booksissa. Kun olet rekisteröitynyt, voit julkaista kirjasi EPUB-e-kirjamuodoissa käyttämällä joko iTunes Produceria (jos käytät Mac-laitetta) tai Publishing Portalia (Windows). Jos sinun on ensin muutettava se Word-asiakirjasta EPUB-tiedostoksi, voit käyttää Pagesia.

Julkaisuprosessi on suoraviivainen ja opastaa sinut vaiheittain kaiken läpi. Ja kun se on tehty, voit tavoittaa valtavat uudet potentiaalisten lukijoiden markkinat.

🔥 Empfohlen:  Kuinka asentaa Magento SUPEE 11346 [With or Without SSH]

Hinnoittelu:

E-kirjojen myynti Apple Booksissa on ilmaista. Listalleottomaksuja ei peritä, mutta Apple leikkaa tulojasi, mikä tarkoittaa, että ansaitset vain 70 % rojaltit per myynti.


#9 – Google Play

Google Play on Googlen digitaalinen jakelukanava. Android-käyttäjät lataavat Google Playn avulla pelejä, sovelluksia ja – kyllä, arvasit sen – kirjoja! Tämä tekee siitä toisen loistavan alustan e-kirjojen myyntiin ja voi auttaa sinua laajentamaan kattavuuttasi entistä pidemmälle kansainvälisille mobiilimarkkinoille.

Google ei edellytä tekijöiden myöntävän heille yksinoikeuksia, joten voit listata kirjasi Play Kaupassa sekä muissa jälleenmyyjissä. Kumppanikeskuksesta voit sitten valita maat, joissa haluat myydä, määrittää listahinnat ja paljon muuta.

Google huolehtii kaikesta muusta puolestasi ja hoitaa isännöinnin, myynnin ja jakelun. Kun se on siellä, lukijat voivat löytää sen selaamalla Google Play Kauppaa tai Google-kirjoja ja aloittaa sen lukemisen sovelluksessa tai verkkoselaimessa.

Hinnoittelu:

Google Playssa myymisestä ei aiheudu ennakkomaksuja, mutta Google ottaa osuuden jokaisesta tekemästäsi myynnistä. Tarkka tulon osuus riippuu myyntihinnasta.


#10 – Kuuluva (vain äänikirjat)

Kuultava on Amazonin äänikirjapalvelu. Se on luultavasti maailman suosituin äänikirjapalvelu, ja sillä on tuhansia käyttäjiä. Tämä tekee siitä parhaan paikan myydä e-kirjojasi äänimuodossa.

Jos haluat myydä e-kirjojasi äänikirjoina Audiblessa, sinun on ensin kerrottava niistä. Useimmat ihmiset haluavat palkata ammattimaisen kertojan tähän, mutta jos haluat säästää rahaa, voit tehdä sen itse. Sinun on kuitenkin ensin maksettava joistakin laitteista, kuten kunnollisesta mikrofonista ja äänieristyslaitteista, jos haluat äänittää kotona.

Saadaksesi äänikirjasi listalle Audiblessa, sinun on käytettävä jakelukanavaa, kuten ACX (Audiobook Creation Exchange). Palvelu opastaa sinut koko prosessin läpi, mukaan lukien kirjasi kertomisen tarvittaessa, ja jakaa sen Audiblelle, Amazonille ja iTunesille. Tämän jälkeen voit saada rojalteja jopa 40 %.

Hienoa e-kirjan muuttamisessa äänikirjaksi on se, että se avaa aivan uudet markkinat. Siellä on valtavat markkinat ihmisiä, jotka kuuntelevat kirjoja, joita et muuten voisi tavoittaa. Lisäksi äänikirjoilla on paljon korkeampi keskimääräinen myyntihinta, ja ne maksavat yleensä 20–30 dollaria, mikä tarkoittaa korkeampia voittomarginaaleja.

Hinnoittelu:

Jos haluat pitää täydet rojaltit ja maksaa äänikirjojen tuotannosta, voit tutustua Pay for Production -ohjelmaan. Kustannukset riippuvat valmiin äänikirjan pituudesta, mutta säilytät täyden hallinnan ja rojaltit.

Vaihtoehtoisesti voit tuottaa äänen itse ja ladata tiedostot osoitteeseen ACX ilmaiseksi, saat sitten kuukausittaiset rojaltimaksut jopa 40 %.


E-kirjojen myynnin UKK

Ennen kuin päätämme, tässä on vastauksia joihinkin usein kysyttyihin kysymyksiin e-kirjojen myynnistä.

Pitäisikö sinun myydä e-kirjoja suoraan vai markkinapaikan kautta?

E-kirjojen myyminen suoraan verkkosivustoltasi antaa sinun pitää kaikki voitot ja rakentaa brändiäsi. Lähettämättä yleisöäsi tarpeettomasti kauppapaikoille, jotka vähentävät etuoikeutta.

Markkinapaikat leikkaavat merkittävästi voittojasi, mutta ne tarjoavat pääsyn yleisölleen, mikä lisää kattavuutta.

Mutta jos aiot vain lähettää olemassa olevan yleisösi Amazonin kaltaiselle alustalle, uhraat voittosi, kun se ei ole välttämätöntä.

Paras lähestymistapa? Myy e-kirjoja suoraan verkkosivustoltasi JA Amazonin kaltaisten markkinapaikkojen kautta.

Käytä markkinapaikkoja vain tavoittaaksesi uuden yleisön ja laajentaaksesi olemassa olevaa yleisöäsi. Älä käytä niitä myynnin edistämiseen olemassa olevalle yleisöllesi (esim. sähköpostilistallesi). Käytä sitten Sellfyn tai Podian kaltaista alustaa varmistaaksesi, että pidät 100 % suoramyynnin voitoista.

Tämä lähestymistapa antaa sinulle molempien maailmojen parhaat puolet.

Kuinka paljon voit tienata e-kirjojen myynnistä?

Taivas on rajana e-kirjojen myynnissä. Voit ansaita paljon rahaa, mutta kaikki riippuu myyntihinnasta, voittomarginaalistasi ja siitä, kuinka hyvin kirjasi myy.

Jos esimerkiksi myyt kirjasi 2,99 dollarilla Kindle Direct Publishingin kautta, ansaitset noin 2,09 dollaria per myynti. Tämä tarkoittaa, että jos myyt vain sata kappaletta, et ansaitse paljon rahaa – luultavasti ei edes tarpeeksi kattamaan aikasijoituksesi.

Jos kuitenkin myyt tuhat kappaletta kyseiseen hintaan, ansaitset 2 000 dollaria. Jos myyt 10 000 kappaletta, se on 20 000 dollaria. Ja jos maksat saman kirjan 9,99 dollariin, ansaitsisit noin 69 930 dollaria.

Onko e-kirjojen myyminen Amazonissa sen arvoista?

E-kirjojen myyminen verkossa on suosittu vaihtoehto uusille kirjoittajille ja verkkokaupan aloittelijoille. Kirjautuminen ja kirjojen julkaiseminen on helppoa, ja myös Amazonin vierailijoilta saat hyvää näkyvyyttä työllesi.

Valtavasta ulottuvuudestaan ​​huolimatta se ei kuitenkaan ole paras tapa ansaita rahaa. Amazon ottaa prosenttiosuuden kaikesta tekemästäsi myynnistä, millä voi olla suuri vaikutus kokonaistuloihisi.

🔥 Empfohlen:  15 parasta maksettua kyselysivustoa lapsille (ja teini-ikäisille)

Vaikka Amazonin käyttämisessä kirjojen mainostamiseen on monia etuja, on paljon parempi idea luoda oma e-kirjakauppa Sellfyn kaltaisella työkalulla.

Näin voit hallita myyntiäsi täysin ja saat myös 100 % voitosta.

Millaiset e-kirjat myyvät parhaiten?

Amazonin bestseller-tilastojen perusteella suosituimmat e-kirjojen luokat ovat romantiikka, rikollisuus ja mysteeri sekä uskonnolliset ja inspiroivat.

Jos kuitenkin haluat kirjoittaa tietokirjaa romaanin tai novellin sijaan, muita suosittuja luokkia ovat liiketoiminta ja raha sekä omatoimi.

Mutta kaiken kaikkiaan mikä tahansa e-kirja voi myydä hyvin – kunhan se on hyvin kirjoitettu, ammattimaisesti suunniteltu ja mielenkiintoinen. Joten mistä tahansa kategoriasta haluat kirjoittaa, muista keskittyä houkuttelevan sisällön luomiseen ja ammattimaisen ja huomiota herättävän kannen suunnitteluun.

Kuinka ilmaiset e-kirjat tienaavat rahaa?

Ilmaisilla e-kirjoilla voi ansaita rahaa monin tavoin. Yksi tapa ilmaisilla e-kirjoilla ansaita rahaa on Amazon KDP Select -ohjelma. Jos e-kirjasi liitetään ohjelmaan, Prime-jäsenet voivat lukea sen ilmaiseksi, mutta Amazon maksaa sinulle silti sen perusteella, kuinka monta sivua he lukevat.

Toinen tapa, jolla kirjoittajat ansaitsevat rahaa jakaessaan ilmaisia ​​e-kirjoja, on käyttää niitä välineenä kumppanituotteidensa mainostamiseen. Jos mainostat tytäryhtiötuotteita e-kirjassasi ja lukijat tekevät ostoksia kumppanilinkkien kautta, voit ansaita palkkion myynnistä.

Ja tietysti ilmaiset e-kirjat ansaitsevat tekijöille rahaa auttamalla luomaan näkyvyyttä. Yksi yleinen tekijöiden käyttämä strategia on asettaa e-kirjansa saataville ilmaiseksi vain rajoitetun ajan. Tämä auttaa heitä saamaan alustavia arvioita ja saamaan lukijat koukkuun, jotta myynti jatkuu, kun se nostaa hintaa.

Kuinka julkaisen e-kirjan itse?

E-kirjan itsejulkaisuun liittyy melko monia vaiheita. Ensin sinun on kirjoitettava e-kirjasi ja valmisteltava se myyntiin.

Kun olet tehnyt sen, voit valita, julkaistaanko kirja oman verkkokaupan kautta Sellfyn kaltaisen sivuston kautta vai julkaistaanko se markkinapaikkasivustoilla, kuten Amazon tai Etsy.

Molemmat ovat kelvollisia menetelmiä, mutta julkaisemalla omassa verkkokaupassasi hallitset myyntiäsi paremmin, etkä joudu maksamaan tapahtumakuluja tai provisioita.

E-kirjan saaminen ideointivaiheesta myyntivaiheeseen voi kestää muutaman viikon, mutta se on melko yksinkertainen prosessi. Olemme kirjoittaneet täydellisen oppaan e-kirjan luomisesta ja rahan ansaitsemisesta myymällä sitä verkossa. Muista tarkistaa se: Kuinka ansaita rahaa myymällä sähköisiä kirjoja verkossa: Täydellinen opas aloittelijoille.

Kuinka pitkiä e-kirjojen tulisi olla?

E-kirjat voivat olla missä tahansa 25 000 – 100 000 sanaa genrestä riippuen. Jotkut jopa jäävät kokonaan tämän alueen ulkopuolelle.

Täyspitkät kaunokirjalliset romaanit ovat yleensä pidempiä ja ovat yleensä noin 80 000 – 100 000 sanaa, kun taas tietokirjat ovat tyypillisesti 50 000 – 75 000 sanaa. Ja tietysti novellit voivat olla huomattavasti lyhyempiä.

E-kirjoissa on keskimäärin noin 250–300 sanaa sivulla. Siksi 50 000 sanan e-kirja on noin 182 sivua pitkä. 100 000 sanan e-kirja on noin 364 sivua pitkä.

Parhaan e-kirjojen myyntialustan valitseminen tarpeisiisi

Tämä päättää kokoelmamme parhaista e-kirjojen myyntialustoista. Verkkokauppaala kukoistaa, eikä ole parempaa aikaa valita e-kirja-alusta ja aloittaa myynti.

Hyviä vaihtoehtoja on monia, mutta on tärkeää valita sellainen, joka sopii tarpeisiisi.

Tätä silmällä pitäen suosittelemme seuraavaa:

Valita Sellmy jos vain haluat Kaiken kaikkiaan paras alusta ilman transaktiomaksuja. Sen avulla voit rakentaa verkkokauppasi alusta alkaen ja myydä e-kirjoja, POD-tuotteita, tilauksia ja paljon muuta.

Valita Podia jos haluat mieluummin all-in-one-alusta jonka mukana tulee kaikki, mitä markkinoit ja myyt e-kirjojasi. Podian avulla saat pääsyn sähköpostimarkkinointiin, tytäryhtiömarkkinointiin ja asiakasviestintätyökaluihin verkkokaupan ydinominaisuuksien lisäksi.

Ja jos haluat maksimaalinen joustavuusvalita Shopify. Se on yksi markkinoiden tehokkaimmista verkkokauppaalustoista ja tarjoaa vertaansa vailla olevan suunnitteluvapauden.

On syytä muistaa, että kaikilla kolmella vaihtoehdolla et rajoitu vain e-kirjoihin. Voit myydä monenlaisia ​​digitaalisia tuotteita, kuten musiikkiaäänitiedostoja, videoita ja paljon muuta.