Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 parasta Etsy-vaihtoehtoa käsitöiden ja käsintehtyjen tuotteiden myymiseen (2023)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 parasta Etsy-vaihtoehtoa käsitöiden ja käsintehtyjen tuotteiden myymiseen (2023)

Kun kyse on käsintehdyistä, räätälöityistä tai vintage-tuotteista, Etsyllä on vahva maine sekä ostajien että myyjien keskuudessa. Itse asiassa niitä oli enemmän kuin 5,3 miljoonaa Etsy-myyjät vuoden 2022 kolmannelta neljännekseltä.

Vaikka se on yksi tunnetuimmista alustoista ainutlaatuisten tuotteiden myyntiin, se ei suinkaan ole ainoa vaihtoehtosi.

Halusitpa sitten rakentaa oman myymäläsi tai päästä johtaviin paikallisiin tai maailmanlaajuisiin verkkokauppapaikkoihin, sinulla on paljon tutkittavaa.

Tässä artikkelissa tarkastellaan muutamia suosituimmista Etsy vaihtoehtojajotta voit selvittää, mikä sopii sinulle parhaiten.

Verkkokauppa Etsy vaihtoehtoja

Haluatko täyden hallinnan brändiisi? Harkitse oman verkkokauppasi rakentamista verkkokauppaan liittymisen sijaan. Tässä on muutamia verkkokaupan suosituimpia nimiä.

1. Shopify

Hinta: Verkkokauppasuunnitelmat alkavat 39 dollarista kuukaudessa plus transaktiomaksut

 parhaat etsy-vaihtoehdot

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Aivan kuten Etsy on yksi suurimmista verkkokauppapaikoista, Shopify on yksi suurimmista verkkokaupan alustoista. Yli miljoonalla käyttäjällä Shopify on luotettava Etsy-vaihtoehto yrittäjille, jotka haluavat luoda brändikokemuksensa tyhjästä.

Vaikka tämä saattaa kuulostaa pelottavalta, jos sinulla ei ole verkkosuunnittelun tai -kehityksen asiantuntemusta, se ei ole ongelma. Shopifyssa on runsaasti valmiiksi suunniteltuja teemoja, joista voit valita. Sinun tarvitsee vain ladata kuvasi ja tekstisi, mukauttaa käyttökokemusta (UX) ja voit lähteä kilpailuihin.

Tärkeintä on ottaa huomioon, että toisin kuin Etsy, et pääse torille, joka on täynnä ostoksia valmiita asiakkaita. Aivan kuten rakennat myymälää, sinun on myös rakennettava liikennettä ja asiakaskuntaa, mikä tarkoittaa, että sinun on oltava valmis syvälliseen verkkomarkkinointiin. Onneksi Shopifylla on paljon työkaluja avuksi markkinoi yritystäsi.

2. Iso kartelli

Hinta: Ilmainen jopa viidelle tuotteelle, suunnitelmat alkavat 9,99 dollarista jopa 50 tuotteelle

verkkokauppa Etsy vaihtoehto: Big Cartel

Kuten Shopify, Iso kartelli voit luoda itsenäisen verkkokaupan ja käyttää omaa tuotemerkkiäsi. Sen kehittäjät ovat räätälöineet sen resursseja helpottaakseen käsityöläisiä, taiteilijoita ja yrittäjiä myymään käsintehtyjä tuotteita.

Big Cartel tarjoaa malleja, joita voit muokata vastaamaan tuotekuvaasi. Siellä on myös hienostunut liikevaihtoverotyökalu, joka minimoi kaupan omistajan järjestelmänvalvojan velvollisuudet. Lisäksi alusta tarjoaa valikoiman markkinointisovelluksia, jotka auttavat levittämään sanaa yrityksestäsi.

Big Cartel on kuitenkin ensisijaisesti verkkokauppaalusta, jolla ei ole Etsyn kaltaista asiakaskuntaa. Tämä tarkoittaa, että sinun täytyy rakentaa oma yleisö ja myös löytää tapoja pitää asiakkaat. Jos sinulla on jo omistautunut asiakasseura, Big Cartel on yksi parhaista Etsy-vaihtoehdoista luovien kykyjesi muuttamiseksi yritykseksi.

🔥 Empfohlen:  OnePlus 10T -näytön, kameran ja akun tekniset tiedot paljastettiin valtavassa vuodossa

3. Neliötila

Hinta: Verkkokauppasuunnitelmat alkavat 18 dollarista kuukaudessa plus transaktiomaksut

verkkosivustojen rakentaja käsityöläisille: Squarespace

Squarespace on toinen Etsy-vaihtoehto, jota valmistajat voivat käyttää. Sen upeat mallit helpottavat erottumista verkossa – ja lisäksi ne näyttävät hyvältä mobiililaitteella. Voit hyödyntää Squarespacen vahvuutta varastojärjestelmä ja houkutella asiakkaita sisäänrakennetuilla markkinointityökaluilla.

Squarespacen avulla voit myös tuoda Etsy-liikkeesi, jolloin voit pitää tuotteiden URL-osoitteet ja tuotteet prosessissa – mikä tekee siitä yhden helpoimmista vaihtoehdoista Etsylle, jos haluat itsenäistyä.

Squarespace vaatii kuitenkin enemmän aikaa ja kärsivällisyyttä käyttöönottoon, kun taas Etsyssä voit luoda myymälän ja aloittaa myynnin alle tunnissa. Voit kuitenkin investoida ulkoistettuun verkkosuunnitteluun luomisen nopeuttamiseksi, jos sinulla on budjetti.

4. Wix

Hinta: Verkkokauppasuunnitelmat alkavat 17 dollarista kuukaudessa plus transaktiomaksut

kuinka wixiä verrataan Etsyyn

Wix on verkkosivustojen rakentaja, jossa on käyttäjäystävälliset mallit ja verkkokauppaominaisuudet, joiden avulla on helppoa myydä käsintehtyjä ja mittatilaustyönä valmistettuja tuotteita verkossa. Alustan avulla voit seurata tilauksia, asettaa vero- ja toimitussääntöjä eri paikkoihin, tarjota tarjouskuponkeja ja hyväksyä luottokortti- ja PayPal-maksuja.

Wix tarjoaa myös Etsy-integraation, joka auttaa sinua pitämään tuoteluettelosi. Arvostelut ja luokitukset kertovat kuitenkin erilaisista ongelmista teknisistä vaikeuksista hitaisiin latausaikoihin. Jos sinulla ei ole aiempaa Etsy-tiliä, tämän ei pitäisi olla huolestuttavaa, koska sinun ei tarvitse suorittaa siirtoa.

Wix ei kuitenkaan välttämättä ole paras valinta, jos aiot myydä tuhansia tuotteita. Tällä alustalla voit lisätä vain enintään 100 sivua verkkosivustollesi. Myöskään uudempiin myyntikanaviin, kuten TikTok, ei ole integrointia, joten sinun kannattaa tutustua näihin Wix-vaihtoehtoihin, jos aiot myydä trendikkäillä alustoilla.

5. Weebly

Hinta: Suunnitelmat alkavat 6 dollarista kuukaudessa plus transaktiomaksut

edulliset Etsy-vaihtoehdot: Weebly

Jos etsit edullista Etsy-vaihtoehtoa, Weebly on paras vetosi. Tällä alustalla on kaikki mitä tarvitset tuotteiden myymiseen verkossa, mukaan lukien varaston seuranta, toimitustyökalut, hylättyjen ostoskorin palautus, lahjakortit ja kupongit. Voit myös optimoida tuotesivujesi SEO-asetuksia Weebly-editorin kautta ja integroida muita markkinointiominaisuuksia Weebly App Centerin kautta.

Mitä tulee malleihin, Weeblyn mallit saattavat tuntua hieman puutteellisilta verrattuna muihin verkkosivustojen rakentajiin. Ne ovat kuitenkin tarpeeksi hyviä pitämään vierailijat verkkosivustollasi. Lisäksi voit muokata niitä mieleiseksesi, mikä tarkoittaa, että voit muokata jokaista visuaalista elementtiä brändäys- ja suunnittelutarpeidesi mukaan.

Weeblyn haittapuoli on, että jotkin sen ohjekeskuksen artikkelit ovat vanhentuneita. Jos jäät jumiin jossain vaiheessa, saatat joutua odottamaan jonkin aikaa saadaksesi apua (Weeblyn tuki, vaikka se on hyvä, ei ole nopein).

🔥 Empfohlen:  Kuinka innostaa sisältötiimejä välittämään hakukoneoptimoinnista

Marketplace Etsy -vaihtoehdot

Vaikka oman myymälän rakentaminen maksimoi brändisi hallinnan, siihen liittyy kompromissi, jonka mukaan sinun on rakennettava oma yleisösi.

Verkkomarkkinapaikoilla on päinvastainen kompromissi: ostat potentiaalisesti suuria yleisöjä, jotka ovat valmiita ostamaan, mutta et voi hallita yhtä paljon heidän ostokokemustaan.

Katsotaanpa joitain parhaista markkinoiden Etsy-vaihtoehdoista.

6. Zibbet

Hinta: 5 dollaria kuukaudessa per yhdistämäsi myyntikanava

Etsyn vaihtoehtoinen Zibbet

Jos haluat myydä tuotteitasi useilla kauppapaikoilla, Zibbet on loistava työkalu pisteiden yhdistämiseen, kun olet valmis. Se on ainutlaatuinen alusta, koska se on eräänlainen myyntikanavien kokoaja. Sen avulla voit tuoda tuotteita olemassa olevilta markkinapaikkatileiltäsi, kuten Etsyltä, Facebookilta ja Instagramilta.

Kun olet yhdistänyt kaikki myyntikanavasi, voit hallita niitä Zibbet-tilisi sisällä. Tämä voi säästää valtavasti aikaa ja rahaa yrittäjille, jotka myyvät useissa kanavissa.

Zibbet auttaa sinua sellaisissa tehtävissä, kuten mainosjakauman synkronointi kaikkien kanavien välillä ja listausten julkaiseminen kaikille kanavillesi yhdellä päivityksellä – sinun ei enää tarvitse mennä jokaiselle kanavalle tehdäksesi muutoksia tietoihin.

7. Amazon Käsintehty

Hinta: Ilmainen liittyminen ja tuotteiden luettelointi, plus 15 % viittausmaksu kaikesta myynnistäsi

Amazonin käsintehdyt etsy-myyjät

Voisi sanoa niin Amazon käsintehty kehitettiin Etsyn suoraksi kilpailijaksi ja vaihtoehdoksi. Amazon ylpeilee vain käsityöläisten myyjien yhteisönä, jossa on valtava yleisö ostajia, jotka etsivät käsityöläisiä tuotteita.

Tarvikkeista henkilökohtaiseen hygieniaan ja lemmikkitarvikkeisiin Amazon Handmade on kukoistava markkinapaikka luoville tahoille, jotka voivat kasvattaa liiketoimintaansa. Huomaa, että Handmade ei vielä tue digitaalisia ja ladattavia tuotteita.

On toinen tärkeä yksityiskohta, joka on ymmärrettävä ennen Handmadeen liittymistä: ensin sinun on kirjauduttava Amazon Professional -myyntitiliin, joka maksaa 39,99 dollaria kuukaudessa. Käytä sitten ammattimyyntitiliäsi hakeaksesi käsintehdyksi myyjäksi. Jos sinut hyväksytään käsintehtyksi, kuukausittainen 39,99 dollarin maksusi vapautetaan ensimmäisen kuukauden jälkeen.

8. Bonanza

Hinta: Vapaasti liittyminen ja tuotteiden luettelointi

etsy vaihtoehtoinen hybridi: bonanza

Bonanza tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet: voit listata tuotteesi sen markkinapaikalle ja/tai luoda oman verkkokaupan. Tämä tarjoaa yksi-kaksi lyönnin asiakkaiden hankkimisessa ja pitämisessä, samalla kun säilytät brändisi hallinnan.

Toinen tämän alustan valtava etu on poikkeuksellisen alhaiset maksut muihin kauppapaikkoihin verrattuna: vain 3,5 %:n perusmaksu sekä lisämaksu, jos päätät mainostaa tuotteitasi Google Shopping -mainoksilla.

Bonanza tarjoaa monia tapoja luoda laadukkaita asiakkaita: voit olla yhteydessä Bing Shoppingiin ja Facebookiin, päästä esille Bonanzan ulkopuolisten markkinointikumppaneiden, kuten blogien ja arvostelusivustojen, kanssa ja käyttää sen asiakasmarkkinointityökalua tehdäksesi kerta-asiakkaat uskollisiksi asiakkaiksi. .

🔥 Empfohlen:  3 parasta harkittavaa Snazzy.AI-vaihtoehtoa vuonna 2023

9. ArtFire

Hinta: Tavallinen kauppa alkaa 9,99 dollarista kuukaudessa, plus listaus- ja transaktiomaksut

ArtFire on Etsy-vaihtoehto, jonka avulla voit Etsyn tavoin luoda putiikin, jossa voit listata tuotteitasi ja houkutella alustan ostajaverkostoa. Siinä on raskas yhteisöllinen elementti: alustan yritysten omistajilla on mahdollisuus olla yhteydessä, olla tekemisissä ja tarjota toisilleen neuvoja ja viisautta.

ArtFiren helppokäyttöisen alustan avulla voit mukauttaa putiikkiasi koskematta koodiin, mikä tekee siitä toisen loistavan vaihtoehdon, jos haluat päästä liikkeelle mahdollisimman pian.

Alusta on tarkoitettu käsintehdyille ja artesaanituotteille, joten jos aiot myydä kaupallisia tuotteita, ArtFire veloittaa välityspalkkion. Loppujen lopuksi tämä erottaa ArtFiren Etsystä auttamalla varmistamaan, että käsityöläiset eivät kilpaile massavalmistettujen tuotteiden kanssa halvemmalla.

10. Storenvy

Storenvy on sosiaalinen markkinapaikka, joka on suunnattu indie-brändeille. Voit myydä sen alustalla mitä tahansa erikoisista koruista taloustavaroihin. Storenvylla on myös hyvää myyntitoimintaa kirjoille, musiikille, kauneustuotteille ja teknologiatuotteille.

Storenvy on ainutlaatuinen verrattuna muihin Etsy-vaihtoehtoihin – se tarjoaa alustallaan isännöidyn ilmaisen verkkokaupan sekä pääsyn provisiopohjaiseen markkinapaikkaan. Tämä tarkoittaa, että voit myydä sekä itsenäisesti että hyödyntää yleisöä, jonka Storenvy houkuttelee markkinapaikalleen.

Storenvylla ei kuitenkaan ole niin suuria liikennemääriä kuin Etsyllä. Se on hienoa, kun haluat tuoda tuotteesi indie-rakastavan yleisön eteen, mutta etsyllä voi olla parempi vaihtoehto, jos haluat saada laajemman yleisön.

Etsy on vasta alkua yrityksellesi

Halusitpa sitten rakentaa myymälän tyhjästä tai hyödyntää verkkomarkkinapaikan tehoa ja mainetta, etsy-vaihtoehtoja on kokonainen maailma tutkittavaksi.

Ennen kuin sukellat, harkitse, mikä Etsy-vaihtoehto sopii parhaiten yleisöösi, aika- ja raharesursseihin sekä yrityksesi perimmäisiin tavoitteisiin.

Toteuta se sitten!

Yhteenvetona, tässä on 10 parasta vaihtoehtoa Etsylle käsintehtyjen askartelujen myyjille:

 1. Shopify
 2. Iso kartelli
 3. Wix
 4. Squarespace
 5. Weebly
 6. Zibbet
 7. Amazon käsintehty
 8. Bonanza
 9. ArtFire
 10. Storenvy

Mitä Etsy-vaihtoehtoa aiot kokeilla ensin? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

  Haluatko oppia lisää?