Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 parasta hakukoneoptimointityökalua: Tutustu tämän vuoden välttämättömiin tuotteisiin maksullisissa ja Ilmainen SEO ohjelmisto

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 parasta hakukoneoptimointityökalua: Tutustu tämän vuoden välttämättömiin tuotteisiin maksullisissa ja Ilmainen SEO ohjelmisto

Kun hakukoneet hiovat jatkuvasti taitojaan, hakukoneoptimointi (SEO) muuttuu jatkuvasti. Siksi tarvitset uusimman raportin parhaista SEO-työkaluista, jotka tekevät vaikutuksen yrityksiin ja SEO-asiantuntijoihin.

Siellä on tiheä viidakko kehittyneitä SEO-ohjelmistoja – mutta tarvitset vain huippuluokan valinnat, jotka tarjoavat käytännöllisiä ominaisuuksia ja vaivatonta toimivuutta.

Alla esittelemme parhaat ilmaiset ja maksulliset SEO-työkalut, jotka sopivat ainutlaatuiseen budjettiisi ja liiketoimintatavoitteisiisi. Oletko valmis selvittämään, mikä tekee niistä erottuvan joukosta, ja aloittamaan sijoituksesi parantamisen? Jatka vain lukemista!

Saadaksesi SEO-kampanjasi vauhtiin, ota meihin yhteyttä verkossa keskustellaksesi asiantuntijan kanssa tai soita numeroon 800-280-1062.

10 parasta SEO-työkalua, joiden avulla voit nostaa sijoituksesi pilviin vuonna 2023

Tässä on 10 parasta hakukoneoptimointityökaluamme vuonna 2023, jotka parantavat sivustosi hakukoneen suorituskykyä:

  1. Google Search Console
  2. Avainsanat kaikkialla
  3. Huutava sammakko
  4. WooRank
  5. Vastaa yleisölle
  6. Ahrefs
  7. Moz Pro
  8. Majesteettinen
  9. SEMrush
  10. Raven työkalut

Jaotamme luettelomme parhaimpiin ilmaisiin ja maksullisiin SEO-työkaluihin alla! Jatka lukemista nähdäksesi jokainen niistä perusteellisesti!

Parhaat ilmaiset SEO-työkalut

Jos voit lisätä tehokkaita työkaluja täydentämään SEO-kampanjaasi ilman rahaa, on järkevää aloittaa siitä.

Useat parhaista SEO-työkaluista ovat ilmaisia, ja ne ovat edelleen hyväksi havaittuja resursseja kannattavien avainsanojen löytämiseen, sisältöaiheiden pohtimiseen, sivustojen arvioimiseen ja käänteisten linkkien tarkistamiseen. Tässä on viisi suosituinta ilmaista SEO-työkalua:

1. Google Search Console

Johtavana hakukoneena ei ole yllätys, että Google tarjoaa mestarillisen työkalun SEO-strategioiden tukemiseen. Google Search Consolen avulla voit pyytää suoraan URL-osoitteiden indeksointia, saada ilmoituksia sivuston ongelmista ja saada optimointiehdotuksia – kaikki ilmaiseksi.

Google Search Consolen avulla voit myös hyödyntää Google Search Analyticsia, joka näyttää, kuinka räätälöidyt avainsanasi toimivat. Google Search Analytics ja Google Search Console toimivat käsi kädessä, joten voit aloittaa suoraan Analytics-sivulta.

Tämä on yksi parhaista SEO-tarkistuksista, koska se esittelee alueita, joilla voidaan edistyä orgaanisen liikenteen lisäämiseksi. WebFX:llä on myös ilmainen SEO-tarkistus, joka voi pisteyttää sivustosi tietyllä avainsanalla. Käy katsomassa, onko sivustosi SEO-ystävällinen vai onko sinun tehostettava SEO-peliäsi.

2. Avainsanat kaikkialla

Avainsanatutkimus on onnistuneiden hakukoneoptimointistrategioiden ydin, ja Keywords Everywhere on kätevä selainlaajennus Chromelle ja Firefoxille, joka paljastaa avainsanatrendejä.

🔥 Empfohlen:  Apple tähtää vuoteen 2024 ensimmäiselle taitettavalle, analyytikko sanoo

Kun kirjoitat potentiaalisen avainsanan, se antaa tietoja hakumäärästä, kilpailusta ja napsautuskohtaisesta hinnasta. Tietoa kyselyiden suosiosta on hyödyllistä luoda korkea-arvoista sisältöä ja miellyttää yleisöäsi.

Keywords Everywhere menee Googlen ulkopuolelle – se toimii myös Bingissä, YouTubessa ja muilla sivustoilla. Laajennuksena ja informatiivisten, koottujen tietojen avulla voit aloittaa hakukoneoptimointitutkimuksesi avaamalla uuden selaimen välilehden.

3. Screaming Frog SEO Spider (ilmainen versio)

Screaming Frog SEO Spider on kekseliäs ja huolellinen verkkosivustojen, kuten hakukoneiden, tarkastamiseen. Se toimii indeksointirobottina, joka tarkistaa SEO-strategiasi ja tuottaa neuvoja botin näkökulmasta. Nopea palaute sivuistasi on yksi tämän SEO Spiderin houkuttelevimmista ominaisuuksista. Reaaliajassa se diagnosoi verkkosivustosi hakukoneoptimoinnin kunnon.

Voimakkaasti analyyttisena työkaluna se tunnistaa perusteellisesti lukuisia Googlen tai Bingin indeksointirobottien tarkastelemia sijoitustekijöitä. Se paikantaa uudelleenohjaukset, palvelinvirheet, rikkinäiset linkit, päällekkäisen sisällön ja muut esteet, jotka vahingoittavat sijoitustasi. Screaming Frog SEO Spider tuo esiin paljon heikkoja kohtia, jotka tarvitsevat TLC:tä. Jos sinulla on tyhjiä tai toistuvia metakuvauksia, se kiinnittää huomiosi näihin onnettomuuksiin.

4. WooRank (ilmainen versio)

Toinen kätevä Chrome-laajennus, WooRank selittää minkä tahansa verkkosivustosi tilan. Jos verkkosivustoilla ei ole olemassa olevia pisteitä, voit pyytää WooRankia tekemään nopean tarkastuksen.

WooRank arvostelee verkkosivustoja SEO-kriteereillä, kuten avainsanojen tehokkuudella ja sisältörakenteella, ja se näyttää, missä sivu on puutteellinen. Se myös lisää positiivisia kommentteja siitä, mitä teet hyvin.

SEO-sisällön optimointia varten laajennus korostaa otsikkotunnisteiden, otsikoiden, linkkien ja muiden vaikutusta. Se jakaa suorituskykysi luokkiin, kuten käytettävyys ja mobiilioptimointi, joten se kattaa monia perusteita, joita muut ilmaiset työkalut eivät pysty arvioimaan.

Se on kattava lisäosa, jonka avulla voit myös tutkia kilpailijoitasi.

5. Vastaa yleisölle

Käyttäjien kysymyksiin liittyvät näkemykset voivat tehostaa avainsanakohdistustasi ja auttaa sinua luomaan kohdeasiakkaiden hakutarkoituksia vastaavaa sisältöä. Answer the Public järjestää kuvaavia kysymyksiä hauista, aiheeseen liittyvistä kyselyistä ja vertailuista.

Monipuoliset kysymykset voivat keskittyä avainsanakohdistukseen ja sisällön luomiseen, mikä on korvaamatonta hakukoneoptimoinnin kannalta. Koska Google ja vaihtoehtoiset hakukoneet kiinnittävät erityistä huomiota käyttökokemukseen, sijoituksesi voi parantaa vastaamalla hakijoiden tarpeisiin.

Se, mikä tekee Answer the Publicin parhaan SEO-työkalujen ryhmittelyn, on sen kyky muuttaa ytimekäs yhden sanan haku useiksi mahdollisuuksiksi. Vaikka ilmaisella versiolla on rajoituksia, se on erittäin informatiivinen ja parantaa näkyvyyttäsi hakukoneiden tulossivuilla (SERP).

🔥 Empfohlen:  Kuinka palkata huippuhakukoneoptimointi- ja sisältömarkkinointikykyjä vuonna 2023

Bonuslukeminen: 14 Chrome-laajennusta SEO:lle

Parhaat maksetut SEO-työkalut

Vaikka on hauskaa saada ilmaislahjoja, kehittyneisiin työkaluihin investoiminen voi kasvattaa tuloja ja saada laadukkaita liidejä. Monet työkalut ovat hintansa arvoisia, ja kaikkiin maksullisiin ominaisuuksiin tutustuminen voi antaa kattavan kuvan hakukoneoptimoinnistasi.

Tässä on viisi parasta maksettua SEO-työkalua:

6. Ahrefs

Hinta: Alkaen 99 dollaria kuukaudessa

Pitkäaikainen suosikki Ahrefs on laajalti käytetty hakukoneoptimoinnissa, ja jopa vuonna 2023 se näkyy edelleen kokeneiden markkinoijien työkalupakkeissa. Mikä on Ahrefs? Se on kokoelma työkaluja, mukaan lukien sijoitusten seuranta, verkkoseuranta, sisältö- ja avainsanatutkimus, kilpailuanalyysi ja käänteinen linkkitutkimus.

Ainakin 16 biljoonaa tunnettua linkkiä ja jatkuvaa indeksointia, niiden hakemisto on laaja. Sen parhaiten maksettu ominaisuus on Site Explorer, joka analysoi käänteisiä linkkejä ja kerää syvällistä tutkimusta. Jos mietit kuinka tarkistaa käänteiset linkit aikaa vievässä prosessissa, tutustu Ahrefsiin.

Bonus: He tarjoavat muun muassa ilmaisen SEO-työkalupalkin, joka raportoi tunnetuista hakukonemittareista.

7. Moz Pro

Hinta: Alkaen 99 dollaria kuukaudessa

Moz Pro saa myös paljon tunnustusta yhtenä suosituimmista SEO-työkaluista, koska se yhdistää useita ominaisuuksia all-in-one-sarjaksi. Erityisesti suurille yrityksille Moz Pro tarjoaa huomattavan määrän komponentteja, jotka auttavat tulostasi.

Se korostaa hakukoneoptimoinnin eri vaiheita indeksoinnista avainsanatutkimukseen ja on taitava seuraamaan kampanjasi kehitystä. Sekä paikallisella että kansallisella rintamalla Moz Pro tarjoaa poikkeuksellisen näkyvyyden. Sen raportit auttavat sinua toteuttamaan aidot suositukset, linkitysmahdollisuudet ja sisällön laatunäkökohdat.

8. Majestic

Hinta: Alkaen 49,99 dollaria kuukaudessa

Majesticin takana on edistynyt linkkien tiedustelukartta, joka on täydellinen käsittämään verkkosivustosi paikka Internetissä. Majesticilla on sivuston hallinta, käänteisten linkkien historian tarkistus ja hakutyökalu, jotka suuntaavat sivusi laajempaan kokonaisuuteen. Erityisesti linkkien rakentamisessa se voi välittää verkkosivustosi kokonaiskuvan, jotta voit tehdä oikeat säädöt.

Se tarkistaa käänteiset linkit irtotavarana, ja Majestic tarjoaa jopa “ajankohtaisen luottamusvirran” näyttääkseen läheisyytesi alan viranomaisille. Lisäksi sen robotit seulovat verkkotunnuksia – jopa kilpailijoita, mikä voi tehdä sinusta elinkelpoisen kilpailijan – ja toimittaa tarkkoja tietoja strategiasi muokkaamiseen. Se on myös edullisempi maksullinen SEO-työkalu, joten voit säilyttää markkinointibudjettisi.

9. SEMrush

Hinta: Alkaen 99,95 dollaria kuukaudessa

SEMrush on markkinointiohjelmisto, joka voi parantaa online-läsnäoloasi hakukoneiden silmissä. Jos haluat nähdä orgaanisen liikenteen nousun, tämä resurssi laajentaa kattavuuttasi ja uudistaa hakukoneoptimointikäytäntöjäsi faktoihin perustuvilla oivalluksilla. Se on taitava vertailemaan verkkotunnuksia ja niihin liittyviä avainsanasijoituksia, mikä voi antaa sinun haarautua kilpailijoiden korkea-arvoisiin avainsanoihin.

🔥 Empfohlen:  16 parasta tuotetta, jotka myydään ylimääräisellä rahalla!

SEMrushin ratkaisut korostavat monia teknisiä analytioita, joten voit pysyä asemassasi hakukoneissa. Heidän ohjelmistonsa sisältää yli 50 työkalua SEO-strategiasi terävöittämiseen, ja ne tarjoavat ohjeita avainsanojen käyttämiseen sisällön, blogien ja tuotesivujen kautta.

10. Raven Tools

Hinta: Alkaen 79 dollaria kuukaudessa

Raven Tools on johtava sivuston tarkastaja, ja se on kehittänyt seuranta- ja raportointikykyjä useisiin vastaaviin tuotteisiin verrattuna. Raven Tools arvioi verkkosivustosi hakukoneoptimoinnin luettavassa muodossa.

Voit muuttaa strategiasi aukot onnistumisiksi, kun tiedät, mistä etsiä. Olipa sinulla liikkuvuusongelmia tai olet epätietoinen sivun ulkopuolisesta hakukoneoptimoinnistasi, Raven Tools on uskomaton ajansäästäjä.

Sen 17 mittaria kurkistavat verkkosivustosi käytäntöihin ja antavat sinun vahvistaa sivujasi, koodia, suunnittelua ja asettelua Googlelle ja siihen liittyville moottoreille.

Nämä ovat todellisia SEO tuloksia WebFX-asiakkaalle.

Olet seuraava.

Lue lisää SEO-palveluista

260 %

orgaanisen tulon kasvu

198 %

orgaanisten liiketoimien kasvu

150 %

orgaanisen liikenteen kasvu

3872 %

SEO-istuntojen kasvu

Tarvitsetko apua suositeltujen SEO-työkalujemme käytössä?

Parhaat SEO-työkalut päivittyvät jatkuvasti, ja digitaalisen markkinoinnin trendeissä on vaikea pysyä mukana. SEO-asiantuntijat, jotka seuraavat uusimpia käytäntöjä, voivat maksimoida nämä työkalut ja parantaa sijoitustasi.

WebFX:llä on alan paras ROI-seurantateknologia-alusta, ja sekä työkalumme että tiimimme tuovat tuloja puolestasi. Tarjoamme kaikille asiakkaillemme ilmaisen pääsyn IBM Watsonin käyttämään MarketingCloudFX-työkaluun.

Jos haluat lisätietoja SEO-palveluistamme ja työkaluistamme, ota meihin yhteyttä verkossa jo tänään tai soita numeroon 800-280-1062. Jos sinulla on SEO-ongelmia nykyisen kampanjasi kanssa, voimme myös auttaa!

Table of Contents