Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 parasta ilmaista kilpailijaanalyysityökalua

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 parasta ilmaista kilpailijaanalyysityökalua

Nykypäivän digitaaliaikana kaikenkokoiset ja eri toimialojen yritykset turvautuvat Internetiin tavoittaakseen kohdeyleisönsä ja ollakseen yhteydessä heihin. Kun yhä useammat yritykset ottavat käyttöön online-läsnäolonsa, kilpailu kiristyy jatkuvasti. Tällaisessa maailmassa kilpailijoiden silmällä pitämisestä on tullut tärkein asia. Erotuakseen kilpailijoista on aina tärkeää menestyä kilpailijoita paremmin. Yksi tapa pysyä pelin kärjessä on tehdä kilpailija-analyysi.

Kilpailijaanalyysi on prosessi, jossa tutkitaan ja analysoidaan kilpailijoiden vahvuuksia ja heikkouksia, jotta saadaan parempi käsitys markkinoista. Tunnistamalla alueet, joilla kilpailijasi menestyvät, ja alueet, joilla he jäävät vajaaksi, voit kehittää strategisen suunnitelman, joka asettaa yrityksesi menestykseen. Onneksi on olemassa useita ilmaisia ​​online-kilpailijaanalyysityökaluja, jotka voivat auttaa sinua suorittamaan tämän tutkimuksen.

Kilpailija-analyysityökalu on ohjelmisto tai alusta, joka auttaa yrityksiä ja organisaatioita keräämään ja analysoimaan tietoja kilpailijoistaan. Sitä voidaan käyttää kilpailijoiden verkkosivustoliikenteen, hakukonesijoituksen, sosiaalisen median läsnäolon, mainoskampanjoiden ja muiden verkkotoimintojen seuraamiseen. Kilpailija-analyysin tavoitteena on ymmärtää kilpailijoiden vahvuudet ja heikkoudet, tunnistaa markkinatrendit ja kehittää tehokkaita strategioita kilpailuedun saavuttamiseksi.

Miksi kilpailijaanalyysi on tärkeä?

Kilpailija-analyysi on ratkaisevan tärkeää, koska se auttaa sinua ymmärtämään kilpailuasi. Sen avulla voit tunnistaa kilpailijasi vahvuudet ja heikkoudet ja kehittää strategioita kilpailuedun saavuttamiseksi. Kilpailija-analyysin tekeminen auttaa ymmärtämään markkinatutkimusta ja toimialan trendejä. Voit tunnistaa puutteet ja parantaa tuotteitasi ja palveluitasi vastaavasti.

Vertaamalla yritystäsi kilpailijoihin voit määrittää alueet, joilla sinun on parannettava, ja mitä teet paremmin. voit tunnistaa liiketoimintaasi uhkaavat mahdolliset uhat ja ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin suojellaksesi markkinaosuuttasi. On erittäin tärkeää kehittää kilpailuetua pysymällä kilpailijoiden edellä tuoteinnovaatioiden, asiakaspalvelun ja kokonaismarkkinoinnin osalta.

On tärkeää huomata, että kilpailijoiden analyysi on jatkuva prosessi, ja se tulee päivittää säännöllisesti, jotta se pysyy ajan tasalla. Käyttämällä ilmaisia ​​online-kilpailijoiden analysointityökaluja yritykset voivat saada arvokasta tietoa markkinoista ja tehdä tietoihin perustuvia päätöksiä parantaakseen verkkonäkyvyytensä ja lopulta kasvattaakseen tulojaan. Siksi olemme koonneet luettelon parhaista saatavilla olevista ilmaisista kilpailijaanalyysityökaluista. Niiden avulla voit saada arvokkaita näkemyksiä kilpailijoiden strategioista ja tunnistaa alueita, joilla voit parantaa omaasi.

AdSpyder
SEMrush
Google Trends
Samanlainen Web
Siteliner
Buzzsumo
Crayon Intel ilmainen
Talkwalker ilmainen sosiaalinen haku
SpyFu
Wappalyzer

AdSpyder

Virallinen verkkosivusto Adspyder.io

Luokitus 4,9/5
Käyttöönotto SaaS/Web/Cloud
Paras Kilpailijan verkkomainonnan strategioiden analysointi

AdSpyder on kilpailijan analyysityökalu kilpailijasi mainosten vakoilemiseen. Se on älytyökalu, joka auttaa analysoimaan kilpailijoiden trendejä, ymmärtämään, mistä yleisö palasi ja saamaan kaikki analyyttiset oivallukset kilpailijasi mainontastrategioista. Adwords-kilpailija-analyysi auttaa sinua löytämään parhaat avainsanat, joita kilpailijasi käyttävät, jotta voit hyötyä niistä. Oivallus auttaa innovoimaan markkinointisuunnitelmia ja toteuttamaan niitä vastaavasti paremman tulosprosentin saavuttamiseksi, uusien liidien turvaamiseksi ja myynnin kasvattamiseksi.

AdSpyderin ominaisuudet:

1. Facebook Ads Spy
2. Google Ads Spy
3. Youtube Ads Spy
4. Instagram Ads Spy
5. Yahoo Ads vakooja
6. Bing Ads Spy
7. Shopping Ads Spy

Plussat:

 • Advanced Analytics ja raportit
 • Paras kilpailijoiden mainosten vakoilemiseen
 • Oppimateriaalit ovat saatavilla
 • Yli 10 miljoonaa mainoskopiota
 • Mainokset vakoilevat sosiaalisen median sivustoilla
 • Ilmainen kokeiluversio on saatavilla
 • Erinomainen live-chat-tuki

Haittoja:

 • Aloittelijoiden on ponnisteltava käyttääkseen työkalun koko potentiaalia

SEMrush

Virallinen verkkosivusto www.semrush.com

Luokitus 4,7/5
Käyttöönotto SaaS/Web/Cloud, mobiili (Android, iOS)
Paras Kilpailijoiden suosituimpien avainsanojen, käänteisten linkkien ja muiden analysointi

SEMrush on ilmainen kilpailijoiden analysointityökalu, jota käytetään usein kilpailijoiden osuvien avainsanojen etsimiseen ja hakukonesijoituksiin, kuten hakumäärään ja napsautuskohtaiseen hintaan. SEMrushilla voidaan tarkkailla kilpailijoiden parhaita orgaanisia ja maksettuja avainsanoja, käänteisiä linkkejä ja muita tärkeitä tekijöitä.

Avainsanat ovat tärkein ase, jolla voi kilpailla. Oikeilla avainsanoilla voit kasvattaa jyrkästi heidän yrityksensä yleisökattavuutta. SEMrush on työkalu, jonka avulla saat helposti tietoa huippuluokan avainsanoista. Voit jopa saada käänteisiä linkkejä eri huippuluokan resursseista.

Yhteen kojelautaan voidaan kerätä erilaisia ​​tietoja sivustosta. Se voi jopa auttaa sinua löytämään ongelmat, jotka estävät heidän verkkosivustonsa kasvua. Se näyttää yksityiskohtaisen analyysin orgaanisista verkkotunnuksista, joista artikkelia haetaan. Sen avulla voit jopa analysoida verkkosivuston ankkurilinkkejä, aloitussivua ja muita pieniä yksityiskohtia.

Avainsanojen lisäksi se tarjoaa jopa SEO-, SMM-, sisältömarkkinoinnin, PR- ja kampanjahallinnan. Se on yksi yleisimmin käytetyistä ilmaisista online-kilpailijaanalyysityökaluista, joka on maksuton.

SEMrushin ilmaiset ominaisuudet:

1. Avainsanatutkimus
2. Sisällön luominen ja jakelu
3. Kilpailija-analyysi
4. Sisältömarkkinointi
5. Paikallinen hakukoneoptimointi
6. Sivun hakukoneoptimointi
7. PPC-avainsanatutkimus
8. Sijoituksen seuranta
9. Sosiaalisen median hallinta
10. Kilpailijan PR-seuranta
11. Kilpailijan SEO-analyysi
12. Sisällön optimointi
13. Linkin rakentaminen
14. Sisältömarkkinointianalyysi
15. Markkina-analyysi
16. Verkkosivuston kaupallistaminen

Plussat:

 • 23 miljardin avainsanan käyttöoikeus
 • Ilmainen tili rajoitettujen ominaisuuksien käyttämiseen
 • Sivuston perusteellinen tarkastus
 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä
 • Integrointi verkkoanalytiikkatyökalujen kanssa
 • Ohjekeskuksen artikkeleita

Haittoja:

 • Hinta on hieman korkeampi
 • Rajoitettu tuki


Virallinen verkkosivusto Trends.google.com/trends

Luokitus 4,7/5
Käyttöönotto SaaS/Web/Cloud
Paras Katsele ja seuraa trendaavia aiheita ja tehokkaimpia hakuja ajan mittaan

Google Trend on Googlen tarjoama ilmainen kilpailija-analyysityökalu, jonka avulla voit analysoida tiettyjen avainsanojen, lauseiden tai aiheiden suosiota ja hakumäärää tietyn ajanjakson aikana. Se tarjoaa arvokkaita näkemyksiä käyttäjien käyttäytymisen ja hakukyselyiden nykyisistä trendeistä ja malleista. Näitä tietoja voidaan käyttää kilpailijoiden analysointiin.

Tämän työkalun avulla voit nähdä, kuinka suosittu tietty tuote, brändi tai avainsana on ja kuinka sen suosio on muuttunut ajan myötä. Se tarjoaa tietoja liittyvistä hakutermeistä, jotka voivat antaa käsityksen laajemmista markkinoista ja kilpailusta tietystä tuotteesta tai avainsanasta. Näiden tietojen avulla voit tehdä tietoisia päätöksiä markkinointistrategioistasi ja pysyä kilpailijoiden edellä.

 1. Näyttää aiheeseen liittyvät aiheet ja kyselyt, jotka antavat sinulle käsityksen siitä, mitkä aiheet ja avainsanat ovat suosittuja alalla.
 2. Tarjoaa tietoja hakukiinnostuksesta alueittain, jotta voit nähdä, millä alueilla tuotteillesi tai palveluillesi on eniten kysyntää.
 3. Se auttaa sinua pysymään ajan tasalla alan ajankohtaisista tapahtumista ja nousevista trendeistä.
 4. Antaa tietoja tiettyjen avainsanojen tai lauseiden hakujen tiheydestä.
 5. Auta ymmärtämään tuotteidesi tai palveluidesi suosiota kilpailijoihin verrattuna.
 6. Tarjoaa graafisen esityksen tietyn hakutermin suosiosta ajan mittaan.

Plussat:

 • Ilmainen käyttää
 • Edellisen vuoden tiedot
 • Ohjekeskuksen artikkeleita
 • Näyttää reaaliaikaiset suosituimmat haut
 • Tutki-välilehti vertailla kahta hakutermiä
 • Helppo jakaa raportteja

Haittoja:

 • Vaikea saada asiakastukea

Samanlainen Web

Virallinen verkkosivusto www.similarweb.com

Luokitus 4,5/5
Käyttöönotto SaaS/Web/Cloud
Paras Kilpailijoiden verkkosivustojen ja mobiilisovellusten liikennetietojen analysointi

LikeWeb on työkalu verkkosivustojen liikenteen ja kilpailijoiden sitoutumistietojen analysointiin. Yritykset, kuten Walmart, Adobe ja Pepsico, luottavat samankaltaiseen analyysiin. Se tarjoaa oivalluksia verkkosivuston sijoituksesta, yleisön demografisista tiedoista, liikenteen lähteistä ja muusta. Voit jopa verrata verkkosivustosi suorituskykyä kilpailijoihisi ja seurata edistymistäsi.

Se tarjoaa tietoja mobiili- ja työpöytäkäytöstä, verkkosivustojen vierailijoiden maantieteellisestä sijainnista ja suosituimmista verkkosivustoista. Nämä tiedot voivat auttaa sinua optimoimaan verkkomarkkinointisi, parantamaan verkkosivustosi käyttökokemusta ja houkuttelemaan lisää kävijöitä. Lisäksi sen avulla voidaan tunnistaa mahdollisia uusia kilpailijoita ja seurata niiden kasvua ja kehitystä.

Samankaltaisen Webin ominaisuudet

 1. Auttaa tunnistamaan uusia kilpailijoita ja seuraamaan niiden kasvua ja kehitystä alalla.
 2. Seuraa kilpailijoiden verkkosivustojen suorituskykyä ja antaa sinun nähdä, kuinka kilpailijasi kasvavat tai laskevat.
 3. Näyttää, kuinka kilpailijat pärjäävät mobiililaitteissa, mukaan lukien käyntien määrä mobiililaitteista ja sitoutumistiedot.
 4. Tarjoaa tietoa verkkosivuston vierailijoiden demografisista tiedoista, mukaan lukien ikä, sukupuoli ja sijainti.
 5. Näyttää suosituimmat verkkosivustot, jotka lähettävät liikennettä verkkosivustolle, mukaan lukien hakukoneet, sosiaalisen median alustat ja muut verkkosivustot.
 6. Näyttää yritysten välisen verkkosivustoliikenteen vertailun.

Plussat:

 • Intuitiivinen käyttöliittymä
 • Tietokeskus
 • Yli 5 miljardin avainsanatietokanta
 • Helppokäyttöinen
 • Ilmainen kokeiluversio on saatavilla
 • Live-asiakastuki

Haittoja:

 • Rajoitettu näkemys kolmansien osapuolien verkkosivustoista
 • Vertaa sosiaalisen median trendejä puuttuu

Siteliner

Virallinen verkkosivusto www.siteliner.com

Luokitus 3,4/5
Käyttöönotto SaaS/Web/Cloud
Paras Kilpailijan verkkosivuston nopea analyysi – päällekkäinen sisältö, rikkinäiset linkit, sisäinen sivusijoitus, uudelleenohjaukset ja paljon muuta

Siteliner on verkkosivustojen analysointityökalu kilpailijoiden analysointiin. Se analysoi verkkosivustoja tunnistaakseen yleisiä ongelmia, kuten rikkinäisiä linkkejä, päällekkäistä sisältöä ja sivun latausnopeutta. Se myös vertaa verkkosivustoja osoittaakseen, mikä sivusto on vahvempi teknisen optimoinnin ja sisällön suhteen. Tämä tarjoaa arvokkaita oivalluksia parantaaksesi verkkonäkyvyyttäsi ja päihittääksesi kilpailijat.

Sitelinerin verkkosivustojen vertailuominaisuuden avulla voit nähdä, millä verkkosivustoilla on vahvimmat käänteiset linkit ja millä sivujen sijoitus on paras. Tämä antaa arvokasta tietoa siitä, mikä toimii kilpailijoillasi. Se tarjoaa myös parannus- ja optimointiehdotuksia, jotka auttavat sinua pysymään kilpailijoiden edellä.

Sitelinerin ominaisuudet

 • Näyttää esiintymät päällekkäisestä sisällöstä verkkosivustollasi ja kilpailijoiden verkkosivustoilla.
 • Voit verrata verkkosivustoasi kilpailijoiden verkkosivustoihin ja nähdä kunkin vahvuudet ja heikkoudet.
 • Tunnistaa, mille avainsanoille kilpailijasi optimoi strategiaasi sen mukaisesti.
 • Näyttää kilpailijoiden verkkosivustoille osoittavien käänteisten linkkien määrän ja laadun.
 • Analysoi verkkosivustosi ja kilpailijoiden verkkosivustojen näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa.
 • Näyttää verkkosivustosi teknisen optimoinnin teknisten vahvuuksien ja heikkouksien ymmärtämiseksi.

Plussat:

 • Ilmainen käyttö jopa 250 verkkosivulle
 • Käyttöopas on saatavilla
 • Tarjoaa sivustoraportin
 • Luo XML-sivustokartan
 • Vankka indeksointirobotti sivuston analysointiin

Haittoja:

 • Huono käyttöliittymä
 • Huono asiakastuki

Buzzsumo

Virallinen verkkosivusto Buzzsumo.com

Luokitus 4,5/5
Käyttöönotto SaaS/Web/Cloud
Paras Kilpailijoiden sosiaalisen sisällön menestymisen seuraaminen

Buzzsumo on kilpailijoiden analysointityökalu, jonka avulla voit seurata kilpailijoiden verkkonäkyvyyttä ja sitoutumista. Se tarjoaa näkemyksiä suositusta sisällöstä, käänteislinkeistä, vaikuttajien tavoittamisesta ja sosiaalisen median toiminnasta. Se auttaa sinua pysymään kilpailijoiden edellä tarjoamalla arvokasta tietoa kilpailijoiden toiminnasta.

Siihen luottavat yritykset, kuten Hubspot, TechRadar ja Coschedule. Buzzsumo tarjoaa myös ominaisuuden brändimainintojen ja tiettyjen avainsanojen mainintojen seurantaan. Näin voit seurata, mitä brändistä ja kilpailijoista sanotaan verkossa. Näitä tietoja voidaan käyttää sisällöntuotannossa ja markkinointistrategioissa. Se auttaa myös reagoimaan nopeasti negatiivisiin kommentteihin ja mainituksiin.

Buzzsumon ominaisuudet

 • Se tunnistaa kilpailijoidensi käyttämät suosituimmat sisältömuodot ja analysoi niiden menestystä.
 • Tarkkaile brändisi ja kilpailijoiden tuotemerkkien mainitsemista, mukaan lukien tunneanalyysi.
 • Se auttaa näkemään käänteiset linkit, jotka ohjaavat liikennettä kilpailijoiden verkkosivustoille, ja vertailla omiasi.
 • Selvitä, ketä kilpailijasi tavoittavat ja mitä sisältöä he mainostavat.
 • Tarkkaile kilpailijoiden suosituinta sisältöä, kuten aiheita, tyyppejä ja kirjoittajia.
 • Auttaa seuraamaan tiettyjä avainsanoja, mukaan lukien kilpailijoiden nimet ja toimialaan liittyvät termit.

Plussat:

 • Oppimisresurssit
 • Ilmainen suunnitelma on saatavilla
 • API-käyttöoikeus
 • Intuitiivinen käyttöliittymä
 • Chrome-laajennus on saatavilla
 • Ohjekeskuksen artikkelit

Haittoja:

 • Rajoitettu määrä hakuja on sallittu ilmaisessa paketissa
 • Jotkut käyttäjät ilmoittivat, että se viivästyy joskus

Crayon Intel ilmainen

Virallinen verkkosivusto www.crayon.co

Luokitus 4,5/5
Käyttöönotto SaaS/Web/Cloud
Paras Seuraa kilpailijasi digitaalista toimintaa ja vastaanota sähköposti-ilmoituksia mahdollisista päivityksistä

Monet asiat eivät ole yrityksesi ulottuvilla. Ne kuitenkin vaikuttavat yritykseesi ja sen kasvuun. Crayon Intel Free voi auttaa sinua seuraamaan tällaisia ​​yksityiskohtia. Se voi auttaa sinua saamaan tietoja kilpailijoiden strategiasta ja sisällöstä.

Strategioiden lisäksi voit seurata kaikenlaista kilpailijoiden julkaisemaa sisältöä. Voit jopa saada ideoita pitämällä kirjaa erilaisista suosituista ja inspiroivista brändeistä. Päivittäiset oivallukset -ominaisuus, jonka saat helposti sähköpostiisi, tekee tehtävästä helppoa.

Voit jopa katsoa viittä tehokkainta sisällön markkinointiin tarvittavaa työkalua. Tiedot ovat saatavilla kronologisesti, mikä auttaa sinua seuraamaan muutoksia kilpailijoiden liikkeissä. Se on älykkyystyökalu, josta voi olla hyötyä oikeiden markkinointistrategioiden suunnittelussa. Tämän lisäksi voit jopa selvittää kilpailijoiden askeleita ja päätöksiä. Voit helposti seurata ja ylläpitää monien yritysten kirjaa.

Crayon Intelin ilmaiset ominaisuudet:

1. Syöte kilpailijoiden markkinointikäytännöistä
2. Tarjoaa näkemyksiä eri lähteistä
3. Tarjoaa syötteitä yritystyypin mukaan
4. Helposti jaettavat ja vietävät tiedot

Plussat:

 • Integrointi Hubspotin, Salesforcen ja Freshsalesin kanssa
 • Live chat -tuki
 • AI-pohjainen analyysi
 • Yli 50 sivun diapohjia
 • Battlecardin luominen

Haittoja:

 • toimialakohtaisia ​​artikkeleita, joita tekoäly ei ole poiminut

Virallinen verkkosivusto www.talkwalker.com

Luokitus 4,3/5
Käyttöönotto SaaS/Web/Cloud
Paras Kilpailijan sosiaalisen median seuranta

Sosiaalinen media on jälleen vahva väline. Se on jopa hyödyllistä saada sinulle asiakkaita eri puolilta maailmaa. Talkwalkerin ilmaisen sosiaalisen haun avulla voit tarkastella kilpailijoiden kampanjan aikana käyttämiä strategioita.

Se tarjoaa yksityiskohtaista tietoa live-yleisöstäsi. Markkinoinnissasi tai liiketoiminnassasi voit käyttää sitä luomaan heidän strategioidensa ja kampanjoidensa sosiaalisuutta. Kampanjoiden tehokkuutta voidaan jopa analysoida kunnolla. Se käyttää jopa erityisiä tekoälytyökaluja, joiden avulla voit analysoida yleisön kysyntää. Tämän työkalun avulla voit luoda strategioita ja sisältöä, jotka voivat levitä. Se kohdistuu jopa hashtageihin, jotka lisäävät viesteihin ja sosiaalisen median sisältöön.

Se jopa tuottaa tietoja kilpailijan yleisöstä. Se on sosiaaliseen mediaan liittyvä hakukone, josta voit hakea rajattomasti yrityksestäsi. Sitä käytetään julkaisujen ja kampanjoiden tavoittavuuden tarkistamiseen sosiaalisessa mediassa. Luodut tiedot ovat todellisia ja maksuttomia.

Talkwalkerin ilmaiset sosiaalisen haun ominaisuudet:

1. Ilmainen työkalupakki onnistuneeseen markkinointiin
2. Oikeat näkemykset erittäin kiinnostavista viesteistä
3. Yrityksen sosiaalisten brändien suodattaminen
4. Oikea SEO-analyysi
5. Avainsanatutkimus ja seuranta

Plussat:

 • Yli 150 miljoonaa tietolähdettä maailmanlaajuisesti
 • Kehittynyt analytiikka ja raportointi
 • Visuaalisesti houkuttelevat kaaviot
 • Joustava kojelauta
 • Tunneanalyysi 29 kielellä

Haittoja:

SpyFu

Virallinen verkkosivusto www.spyfu.com

Luokitus 4,5/5
Käyttöönotto SaaS/Web/Cloud
Paras Kilpailijan PPC-avainsanojen tutkimus ja SEO-strategiat

Spyfu on ilmainen kilpailija-analyysityökalu, joka on täydellinen kilpailijoiden päihittämiseen. Tämän työkalun nimi itsessään viittaa siihen, että vakoilet kilpailijasi salaisia ​​avainsanoja. Se voi auttaa sinua saamaan tietoa kilpailijoiden käyttämistä SEO-strategioista. Se on työkalu, joka voi auttaa sinua saamaan mahdollisimman suuren yleisön kampanjaan.

Huippuluokan avainsanojen lisäksi voidaan jopa tarkastella mainoksia ja näiden avainsanojen tuottamia tuloja. Se auttaa tekemään asianmukaista verkkotunnustutkimusta. Erilaisia ​​kampanjoita eri sosiaalisen median alustoilla voidaan jopa seurata perusteellisesti. Tämän työkalun tärkein ominaisuus on sen antamat suositukset. Kyllä, se tarjoaa suosituksia, jotka voivat auttaa lisäämään napsautussuhdetta.

Se sisältää kunnollisen tietokannan lähes 13 vuoden ajalta suosittujen hakukoneiden hakuanalyysistä. Avainsanat on jopa jaettu erikseen sen mukaan, ovatko ne orgaanisia vai maksettuja. Tämän työkalun avulla voit saada paljon SEO- ja PPC-etuja.

Spyfu-ominaisuudet:

1. perusteelliset raportit hakukoneoptimoinnista
2. Avainsanahaut
3. Orgaaniset avainsanat
4. Rajoittamaton tutkimus käänteislinkeistä
5. Käänteiset haut

Plussat:

 • Erinomainen tuki
 • SERP-sijoituksen seuranta
 • Video-opetusohjelmat
 • Kombat-ominaisuus vertailuun
 • Interaktiivinen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä
 • Kilpailijat maksavat kampanjan seurannan
 • Avainsanojen sijoitushistoria
 • Mukautettu raportointi

Haittoja:

 • Mainontaan kuluttaminen ei aina ole tarkkaa

Wappalyzer

Virallinen verkkosivusto www.wappalyzer.com

Luokitus 4,8/5
Käyttöönotto SaaS/Web/Cloud
Paras Kilpailijan verkkosivustotekniikan tunnistaminen

Jos olet joskus halunnut kurkistaa kilpailijasi verkkosivuston puitteisiin, niin Wappalyzer on paras työkalu sinulle. Wappalyzer voi nopeasti tunnistaa kilpailijasi verkkosivuston teknologisen pinon, yhteystiedot ja metatiedot verkossa. Sen avulla voit tarkastella kilpailijan verkkosivuston sisällönhallintajärjestelmää. Ei vain tätä, se jopa kehittää muita kilpailijan verkkosivuston yksityiskohtia, kuten JavaScript-kirjastoa. Yhdellä napsautuksella voit yksinkertaistaa kilpailijasi yrityksen puitteita ennen sinua.

Lisäksi se pystyy seuraamaan mahdollisia muutoksia kilpailijan verkkosivustopinossa tai tekniikassa ja ilmoittamaan niistä välittömästi käyttäjälle. Tämän ominaisuuden avulla voit seurata kilpailijoiden muutoksia, mukaan lukien tariffit, tarjoukset ja tarjoukset. Wappalyzerin kilpailijaanalyysityökalussa on myös yksinkertainen selainlaajennus, joka voidaan lisätä mihin tahansa verkkoselaimeen.

Wappalyzerin ominaisuudet:

 1. Offline-käyttö
 2. Pääsy kilpailijan verkkosivuston sisällönhallintajärjestelmään
 3. Reaaliaikainen analyysi
 4. API-käyttöoikeuksien hallinta
 5. Pääsy JavaScript-kirjastoihin

Plussat:

 • API-käyttöoikeus
 • Helppo integrointi CMS:ään
 • Selainlaajennus on saatavilla
 • Live chat -tuki
 • Dokumentaatio ja artikkelit
 • 50 ilmaista kuukausittaista hakua

Haittoja:

 • Se ei vertaa käytetyn tekniikan versiota.

Johtopäätös

Kilpailijaanalyysi on olennainen osa liiketoimintastrategiaa. Olemme koonneet luettelon parhaista saatavilla olevista ilmaisista kilpailijaanalyysityökaluista. AdSpyderin, SEMrushin, Crayonin, SpyFun ja Wappalyzerin työkalut tarjoavat arvokasta tietoa kilpailijoiden strategioista ja tunnistavat alueita, joilla voit parantaa omaasi. On kuitenkin tärkeää muistaa, että nämä työkalut tarjoavat rajoitetusti dataa ja ominaisuuksia. Kattavamman analyysin vuoksi voi olla syytä harkita maksullista vaihtoehtoa. Riippumatta valitsemastasi työkalusta, säännöllinen kilpailijaanalyysi auttaa sinua pysymään kilpailijoiden edellä ja tekemään tietoihin perustuvia päätöksiä liiketoimintasi parantamiseksi.

UKK

Mitkä ovat parhaat ilmaiset kilpailijaanalyysityökalut?

Jotkut parhaista ilmaisista kilpailijaanalyysityökaluista ovat:

 • AdSpyder
 • SEMrush
 • Crayon Intel ilmainen
 • Talkwalker ilmainen sosiaalinen haku
 • SpyFu
 • Wappalyzer

Mitä ominaisuuksia tulisi ottaa huomioon valittaessa ilmainen online-kilpailija-analyysityökalu?

Kun valitset ilmaisen kilpailijan online-analyysityökalun, on useita ominaisuuksia, jotka tulisi ottaa huomioon, mukaan lukien avainsanatutkimus, verkkosivustojen analytiikka, käänteisten linkkien analyysi, sosiaalisen median analyysi, käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja paljon muuta.

Kuinka tunnistan kilpailijani?

Kilpailijat viittaavat ihmisiin ja brändeihin, jotka työskentelevät markkinaraollasi. Sinun on löydettävä nämä brändit ja ihmiset heidän sisällöllään. Jotkin online-kilpailija-analyysityökalut auttavat sinua jopa havaitsemaan kilpailijasi.

Kuinka paljon minun pitäisi käyttää näitä online-kilpailija-analyysityökaluja?

Voit käyttää näitä työkaluja niin paljon kuin haluat. Mutta yleensä kahden kuukauden analyysin jälkeen voit saada tarpeeksi tietoa toimiaksesi vastaavasti.

Mitä parametreja minun tulee analysoida kilpailijatutkimusta tehdessäni?

Sinun tulisi analysoida läsnäolosi hakukoneissa. Voit tehdä tämän analysoimalla avainsanoja, liikenteen lähteitä ja käänteisiä linkkejä. SEO, PPC ja SEM ovat tärkeimmät parametrit, joihin sinun tulee keskittyä.

Onko ilmaisten kilpailijaanalyysityökalujen käytöllä rajoituksia?

Vaikka ilmaiset kilpailijaanalyysityökalut voivat tarjota arvokkaita oivalluksia, niillä on usein rajoituksia, kuten:

 • Rajoitettu pääsy tietoihin ja ominaisuuksiin verrattuna työkalun maksullisiin versioihin.
 • Rajoitetut historialliset tiedot voivat vaikeuttaa muutosten seuraamista ajan mittaan.
 • Rajoitettu kyky viedä tietoja tai integroida muihin työkaluihin.
 • Epätarkkoja tietoja joistakin verkkosivustoista, erityisesti pienempien sivustojen tai erikoisalojen osalta.

Kuinka usein minun tulee käyttää kilpailijoiden analysointityökaluja kilpailijoideni seuraamiseen?

Kilpailija-analyysin tiheys riippuu yrityksestäsi ja toimialastasi. Yleisesti ottaen on hyvä idea tarkistaa kilpailijasi säännöllisesti, kuten kuukausittain tai neljännesvuosittain, jotta pysyt ajan tasalla heidän toiminnastaan ​​ja havaitset mahdolliset muutokset heidän strategioissaan.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada ilmaista rahaa: 25 laillista tapaa ansaita ylimääräistä rahaa