Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 parasta Instagram Analytics -työkalua vuodelle 2023: Raportointi on helppoa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 parasta Instagram Analytics -työkalua vuodelle 2023: Raportointi on helppoa

Postailetko päivästä toiseen Instagramiin ja kamppailet saadaksesi tykkäyksiä ja kommentteja samalla tasolla kuin kilpailijasi?

Haluatko, että Instagram-analytiikkasi antoi sinulle kaikki vastaukset sitoutumisasteen ja seuraajamäärän kasvattamiseen?

Instagram on nopeatempoinen sosiaalisen median alusta, joka on haastava lisäys mihin tahansa markkinointistrategiaan. Onneksi sen ei tarvitse olla niin vaikeaa.

Ymmärtämällä yleisön perustiedot voit oppia paljon arvokasta tietoa Instagram-sisältösi optimoinnista. Vastineeksi huomaat, että tykkäyksiä, kommentteja ja seuraajia on helpompi saada.

Sosiaalisen median analytiikkatyökalut eivät ole uusi lelu markkinointialueella, mutta ne ovat kuitenkin edenneet pitkälle tarjotakseen parannettua, monipuolista ja syvällistä analytiikkaa, ylittäen itse sosiaalisen median alustan.

Siksi olemme koonneet tähän viestiin parhaat Instagram-analytiikkatyökalut, jotka auttavat sinua ymmärtämään, miten yleisösi on vuorovaikutuksessa tämän alustan kanssa.

Parhaat Instagram-analytiikkatyökalut – yhteenveto

 1. Sosiaalinen asema – Paras yleinen Instagram-analytiikka- ja raportointityökalu.
 2. Agorapulse – Paras all-in-one sosiaalisen median työkalu Instagram-analytiikan avulla.
 3. Pallyy – Paras Instagram-analytiikkatyökalu kohtuuhintaan. Sisältää biolinkkityökalun, ajoituksen, postilaatikon ja ilmaisen suunnitelman.
 4. Iconosquare – Alan johtava Instagram-markkinointityökalu, jossa on julkaisuja, analytiikkaa ja paljon muuta. Sisältää toimintoja muille verkkoille.
 5. Lähetettävä – Suosittu all-in-one sosiaalisen median työkalu, joka sisältää Instagram-analytiikan ja raporttien rakentajan.
 6. Tuotemerkki 24 – Paras Instagram-seurantaan.
 7. SocialBlade – Ilmainen työkalu Instagramin, YouTuben ja muiden sosiaalisten alustojen käyttäjätilastojen seurantaan.
 8. Instagram Insights – Instagram-sovelluksen tarjoama ilmainen Instagram-analytiikka. Vaatii yritysprofiilin.
 9. Sprout Social – Tehokas all-in-one sosiaalisen median työkalu, joka sopii paremmin isommille yrityksille.
 10. Awario – Toinen hyödyllinen sosiaalinen kuuntelutyökalu, joka auttaa Instagram-seurannassa.

#1 – Sosiaalinen asema

Sosiaalinen asema on paras Instagram-analytiikka- ja raportointityökalu, joka tarjoaa täydet tehokkuustilastot postauksista, kasvusta ja Instagram-tarinoista. Koska Social Status on erikoistunut analytiikkatyökalu, se tarkoittaa, että se menee raportoinnissa paljon syvemmälle kuin all-in-one-työkalut.

Social Status mahdollistaa ammattilaisten Instagram-tilien (yritys- tai luojaprofiilien) seurannan. Kaikkia suppilon mittareita voidaan seurata, mukaan lukien näyttökerrat, videon katselukerrat, sitoutumiset ja seuraajien kasvu.

Työkalu sisältää myös kilpailijoiden analytiikan vertailua varten muihin Instagram-tileihin. Sisältöä voidaan suodattaa, lajitella ja merkitä tiettyjen sisältöpilareiden tai kampanjoiden tehokkuuden näyttämiseksi.

Social Status sisältää myös Ads Analyticsin, joka tukee maksettujen kampanjoiden seurantaa Instagramissa. Tämä otetaan käyttöön yhdistämällä Facebook-mainostilisi. Instagram-suorituskyky voidaan sitten jakaa maksettuihin ja orgaanisiin mainoksiin helposti saatavilla olevien mainosten avulla, kuten CPM, CPE, CPC jne.

Sosiaalisen tilan arvokkain ominaisuus on raportointitoiminto. Instagram-raportteja voidaan luoda useissa eri muodoissa, mukaan lukien XLSX, PDF, PowerPoint ja Google Slides. Raportit voidaan merkitä valkoisina ja mukauttaa täysin mukautettujen raporttien avulla. Raportit voidaan ajoittaa ja asettaa toimimaan automaattisesti joka viikko, kaksi viikkoa, kuukausi tai vuosineljännes.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, työkalu sisältää myös Influencer Analyticsin vaikuttajakampanjoiden tehokkuuden kokoamiseksi yhteen hallintapaneeliin. Jos työskentelet vaikuttajien kanssa, voit lisätä jokaisen sosiaaliseen tilaan seurataksesi heidän kampanjajulkaisunsa ja tarinansa tehokkuutta. Voit myös seurata vaikuttajien julkisia julkaisuja ja niiden vaikuttajien suorituskykyä, joiden kanssa aiot työskennellä.

Hinnoittelu: Social Statuksella on ilmainen suunnitelma jopa 3 profiilille, joiden maksulliset suunnitelmat alkaen $29/kk.


#2 – Agorapulse

Agorapulse on all-in-one sosiaalisen median hallintasovellus, jota käyttää yli 31 000 markkinoijaa. Se koostuu neljästä työkalusta erilaisiin sosiaalisen median markkinointiin liittyviin toimintoihin: some-postilaatikko, julkaisu, sosiaalinen kuuntelu ja tietysti analytiikka.

Agorapulse raportoi tiedot kaikista tukemistaan ​​alustoista. Joten se ei voi toimia vain Instagram-analytiikkatyökaluna, vaan voit myös seurata analytiikkaasi Facebookissa, Twitterissä, YouTubessa ja LinkedInissä. Kun avaat tämän sovelluksen osan, voit valita tietyn sosiaalisen median tilin ja ajanjakson analysoitavaksi.

Raportin yläosassa oleva ensisijainen mittari on yleisön kasvu. Se on yksinkertainen kaavio, joka näyttää, kuinka monta tilaajaa olet ansainnut jokaista päivää/tuntia kohden ajanjakson sisällä.

Voit myös nähdä, kuinka monta sitoutumista olet saanut valitsemasi ajanjakson aikana. Instagramissa nämä mittarit ovat sitoutuneiden kokonaismäärä sekä yksittäisiä mittareita vastaanotettujen tykkäysten, kommenttien ja tallennettujen viestien määrästä.

Voit myös seurata hashtagejen tehokkuutta mittareilla, jotka raportoivat yksittäisten hashtagejen saamien sitoumusten määrän.

🔥 Empfohlen:  Mikä on G7-yritysverosopimus ja kuinka se hyödyttää Intiaa?

Sovelluksen tämän osan Sisältö-välilehti sisältää kokoelman julkaisujasi, jotka on järjestetty kunkin saavuttamien ihmisten määrän mukaan. Näet myös kunkin postauksen saamien sitoumusten ja klikkausten määrän.

Lopuksi voit tarkastella luetteloa suurimmista kilpailijoistasi ja viedä yksittäisten profiilien raportteja PDF-tiedostoina.

Hinnoittelu: Agorapulse on ikuisesti ilmainen jopa kolmelle profiilille ja rajoitetuille ominaisuuksille. Maksulliset suunnitelmat alkaen 59 €/kk/käyttäjä. Vuosittaiset alennukset saatavilla.

Lue Agorapulse-arvostelumme.


#3 – Pally

Pallyy on Instagram-työkalu ennen kaikkea ja all-in-one sosiaalisen median hallintatyökalu toiseksi. Monet sen ominaisuuksista on optimoitu Instagramia varten, vaikka se tukee myös Twitteriä, Facebookia, LinkedIniä ja Google My Businessia.

Pallyyn ensisijainen toiminto on ajoitus, mutta se tukee myös kommenttien hallintaa ja toimii erinomaisena Instagram-analytiikkatyökaluna.

Instagram-analytiikkatyökalu on jaettu muutamaan eri osioon, mukaan lukien mukautettu kojelauta, jonka avulla voit järjestää raportin haluamallasi tavalla.

Siellä on yleiskatsaus-välilehti, joka sisältää tilannekuvan tilastoistasi valitsemasi ajanjakson perusteella. Löydät nopeat laskelmat saamistasi tykkäyksistä ja kommenteista sekä sitoutumisasteen. Löydät näiden tilastojen alta kaavion, joka näyttää saamiesi seuraajien määrän.

Viestit-osiossa luetellaan suosituimmat viestisi. Kunkin postauksen raportoituihin mittareihin kuuluvat tykkäykset, kommentit, sitoutumisaste, kattavuus, näyttökerrat ja sitoutuminen tavoittavuuden yhteydessä. Voit jopa tarkastella käyttämiesi hashtagejen tilastoja.

Voit lisätä kilpailijoita raporttiin ja selvittää, mikä toimii ja mikä ei toimi heille. Mikä parasta, voit saada nämä raportit sähköpostiisi automaattisesti valitsemallasi tiheydellä.

Pallyy on yksi parhaista Instagram-aikataulujen alustoista. Tämän ominaisuuden lisäksi sovellus tarjoaa syötteen suunnittelijan, jonka avulla voit esikatsella, miten ruudukkopohjainen galleria näkyy profiilisivullasi tulevaa sisältöä varten.

Lopuksi Pallyylla on tehokas Instagram-biolinkkityökalu, jonka avulla on helppo muuttaa Instagram-markkinointistrategiaasi antamalla seuraajillesi pääsy useisiin linkkeihin.

On syytä huomata, että Pallyy tukee myös muita sosiaalisia verkostoja, kuten Facebookia, TikTokia ja Twitteriä.

Hinnoittelu: Pallyy veloittaa kuukausimaksun, joka perustuu tarvitsemiesi sosiaalisten sarjojen määrään. “Sosiaalinen joukko” on viisi profiilia, yksi jokaiselle sovelluksen tukemalle alustalle.

Tästä huolimatta hinnoittelu alkaa 15 dollarista kuukaudessa per asiakas.

Lue Pallyy-arvostelumme.


#4 – Iconosquare

Iconosquare on toinen all-in-one sosiaalisen median hallintatyökalu, vaikka se tukee enimmäkseen Instagramia, Twitteriä ja Facebookia. Voit seurata LinkedIn- ja TikTok-analytiikkaa tällä työkalulla, mutta et voi julkaista sitä tai seurata postilaatikkoasi.

Julkaisemisen ja analytiikan lisäksi Iconosquare sisältää seurannan, jossa yhdistyvät sosiaalinen kuuntelu ja kyky vastata yleisösi jättämiin kommentteihin.

Mitä tulee Instagram-analytiikkaan, tämä työkalu on yksi parhaista, jos kaipaat syvällistä analytiikkaa. Tämä johtuu siitä, että sen tiedot sisältävät väestötietoihin perustuvia tilastoja, kuten seuraajien ikää, sukupuolta ja kieltä.

Sen raportoimat yleiset tiedot sisältävät saatujen näyttökertojen ja saavutettujen ihmisten määrän tietyllä aikavälillä sekä keskimääräisen tavoittavuuden ja kattavuusprosentin viestiä kohti.

Iconosquare on loistava Instagram-analytiikkatyökalu, koska se ei ainoastaan ​​valvo yleisöäsi ja sitoutumistasi, vaan myös seuraa Instagram-tarinoitasi. Se voi kertoa, kuinka monta käyttäjää he ovat saavuttaneet ja näyttökertoja he ovat saaneet. Saatavilla on myös tiedot valmistumisasteesta tarinatyypin mukaan ja parhaat julkaisuajat.

Mukana on myös hashtag-seuranta ja tunnisteiden ja mainintojen analytiikka.

Voit jopa järjestää tietosi haluamallasi tavalla tunnisteiden, albumien ja mukautettujen koontipaneeleiden avulla.

Hinnoittelu: Suunnitelmat alkavat $ 59/kk tai $ 588/vuosi (ilmoitetaan $ 49/kk). Suunnitelmien hinnoittelu, jotka sisältävät analytiikan korotetuille viesteille, maksavat 99 dollaria kuukaudessa tai 948 dollaria vuodessa (ilmoitettu 79 dollaria kuukaudessa).

Lue Iconosquare-arvostelumme.


#5 – Lähetettävä

Lähetettävä ei ole vain Instagram-analytiikkatyökalu, vaan se on toinen edullinen all-in-one sosiaalisen median hallintatyökalu, joka tukee Instagramia, Twitteriä, Facebookia, LinkedIniä, Google My Businessia ja paljon muuta. Siinä on työkaluja julkaisuun, sosiaalisen median postilaatikon hallintaan, brändien seurantaan ja analytiikkaan.

Se on myös loistava valinta yhteistyö- ja sosiaalisen median toimistoille, mihin sen analytiikkatyökalu pyrkii.

Omien henkilökohtaisten PDF-raporttiesi lisäksi voit lähettää asiakkaille säännöllisesti sähköpostiraportteja pitääksesi heidät ajan tasalla heidän markkinointistrategioidensa tehokkuudesta. Raportit ovat saatavilla sellaisenaan, mutta voit myös luoda omia raporttejasi kaikista oleellisimmista tiedoista.

Analyysi on eritelty alustakohtaisesti. Näet kasvusi valitsemasi ajanjakson seuraamis- ja lopettamiskertojen sekä näyttökertojen, kattavuuden ja sitoutumisten kokonaismäärän perusteella.

Voit myös tarkastella kaaviota, joka laskee julkaisemasi sisällön tyypit sekä tiedot, jotka määrittävät, milloin yleisösi on aktiivisin.

🔥 Empfohlen:  Miten Intian ja Yhdistyneen kuningaskunnan sopimus hyödyttää intialaisia ​​yrittäjiä?

Hinnoittelu: Suunnitelmat alkavat $ 29/kk tai $ 300/vuosi (ilmoitetaan $ 25/kk).


#6 – Brand24

Tuotemerkki 24 on yksinomaan tuotemerkin seurantatyökalu. Se seuraa valitsemiesi avainsanojen mainintoja, jotka voivat olla tuotemerkkisi, markkinarako, suosittuja aiheita alallasi, kilpailijoiden tuotemerkkejä ja paljon muuta.

Sen avulla voit seurata mainoksia useilta eri alustoilta, mukaan lukien Instagram, Twitter, Facebook, YouTube, uutissivustot, blogit ja Yelp.

Joten miksi olemme lisänneet sen Instagram-analytiikkatyökalujen luetteloon?

Instagramissa työkalu kerää maininnat viestien kuvateksteissä ja kommenteissa, jotka sisältävät valitsemiasi tilejä ja hashtageja.

Yleensä työkalu raportoi tiedot mainintojen määrästä ja saavutuksistasi eri aikaväleillä. Tämä yhteenveto sisältää erittelyn saaduista maininnoista lähteittäin.

On myös suodattimia, joita voit käyttää työkalun raportoimien tietojen muuntamiseen. Jotkut niistä ovat yhtä yksinkertaisia ​​kuin mainintojen suodattaminen maan mukaan. Toisten avulla voit suodattaa maininnasi sisältämään enimmäkseen positiivisia tai enimmäkseen negatiivisia huomautuksia ja mainintojen kirjoittajat sijoittuvat vaikuttajapisteisiin, jotka vaihtelevat 0–10.

Analyysi-välilehti jakaa nämä tiedot entistä enemmän. Siinä on kaksi erillistä luetteloa, joiden välillä voit vaihtaa: yksi suosituimmista julkaisuista tuottaneille maininnoille ja toinen suosituille profiileille.

Hinnoittelu: Suunnitelmat alkavat 49 dollarista kuukaudessa tai 492 dollarista vuodessa (ilmoitetaan 41 dollarilla kuukaudessa).


#7 – SocialBlade

SocialBlade on (enimmäkseen) ilmainen käyttäjätilastoalusta, joka seuraa Instagramin, YouTuben, Twitchin, Twitterin, Facebookin, TikTokin ja muiden tilastoja.

Vaikka se ei olekaan pelkästään Instagram-analytiikkatyökalu, sitä voidaan käyttää kilpailijoiden seuraamiseen ja heidän tiliensä analysointiin.

Voit ilmaiseksi tarkastella julkisia raportteja, jolloin voit tarkastella Instagram-tilien perustilastoja. Nämä sisältävät seuraajien kokonaismäärän sekä viimeisen kuukauden aikana ja päivittäin saatujen seuraajien määrän.

Voit myös tarkastella tilannekuvaa yksittäisten tilien medialatauksista, niiden seuraamien tilien lukumäärästä, sitoutumisprosentteista, tykkäysten keskimääräisestä määrästä ja kommenttien keskimääräisestä määrästä.

SocialBlade tarjoaa myös ensiluokkaisia ​​mukautettuja raportteja, joiden avulla voit etsiä tilejä suodattimien avulla. Voit lajitella tulokset seuraajien määrän, seuraajien määrän, aakkosjärjestyksessä, keskimääräisen seuraajamäärän, keskimääräisen seuraajamäärän ja medialatausten mukaan.

Suodattimet sisältävät vähimmäis- ja enimmäisalueet, joita voit käyttää kuhunkin näistä mittareista. Voit myös suodattaa tunnisteiden ja sijaintien mukaan.

Hinnoittelu: Suurin osa SocialBladen tiedoista on saatavilla ilmaiseksi, vaikka sinun on oltava kirjautuneena tilille eikä mainosten esto ole käytössä.

Premium-tilaukset alkavat 3,99 dollarista kuukaudessa tai 39,99 dollarissa vuodessa (ilmoitetaan hintaan 3,34 dollaria kuukaudessa). Tämä suunnitelma poistaa mainoksia ja antaa sinun lisätä 15 tiliä suosikkeihin alustaa kohden. Saat myös pääsyn 250 suosituimpaan luetteloon ja kuukausittaisen raporttikortin YouTube-kanavallesi.

Ensiluokkaiset datakaaviot, säästöt mukautettuihin raportteihin ja Business API -hyvitykset ovat saatavilla korkeampitasoisissa suunnitelmissa.


#8 – Instagram Insights

Instagram Insights on ilmainen ominaisuus virallisessa Instagram-sovelluksessa, ja se on luultavasti yksi parhaiten käytetyistä Instagram-analytiikkatyökaluista tässä luettelossa. Sen avulla sovelluksen käyttäjät (vain yritystilit) voivat tarkastella tileihinsä liittyviä keskeisiä tietoja ja analytiikkaa.

Jos haluat käyttää näitä tietoja omalla tililläsi, sinun tarvitsee vain tarkastella profiiliasi, avata sovelluksen valikko ja valita Insights. Se toimii myös yksittäisissä viesteissä, tarinoissa, IGTV-videoissa, rullissa ja elämissä.

Insights-hallintapaneelin päällä on viimeaikaiset kohokohdat, jotka kertovat tilisi tehokkuuden merkittävästä parantumisesta. Siellä on myös yleiskatsaus-osio, joka pyöristää saamiesi seuraajien, vuorovaikutusten ja arvioitujen tulojen määrän. Näet myös saavuttamiesi tilien kokonaismäärän.

Työkalu myös erittelee nämä tiedot, jolloin voit nähdä yksittäisten viestityyppien jokaisen mittarin, kuten seuraajien saavuttamien tilien kokonaismäärän verrattuna ei-seuraajiin, sekä tilien lukumäärän, joihin viestisi, tarinasi, rullasi, jne. ovat saavuttaneet.

Kojelaudan Seuraajien kokonaismäärä -osio ilmoittaa saamiesi tai menettämiesi seuraajien määrän, mutta se menee paljon syvemmälle. Voit tarkastella seuraajien demografisia tietoja ja paljastaa suosituimmat sijainnit, ikäjakauman ja aktiivisimmat ajat.

Hinnoittelu: Instagram Insights on saatavilla ilmaiseksi virallisessa Instagram-sovelluksessa.


#9 – Sprout Social

Sprout Social on toinen all-in-one sosiaalisen median hallintatyökalu, vain tämä on suunniteltu suuremmille yrityksille ja toimistoille. Yhdessä Instagramin kanssa se tukee Twitteriä, Facebookia, Pinterestiä, LinkedIniä ja muita integraatioiden kautta.

Analyysit ovat tämän työkalun keskeinen osa, mutta siinä on myös työkaluja julkaisuun, postilaatikon hallintaan ja sosiaaliseen kuunteluun.

🔥 Empfohlen:  12 parasta verkkokehityssertifikaattia (ilmainen ja maksullinen)

Instagram-analytiikan avulla mittaat seuraajien kasvua, sitoutumista, hashtag-tehokkuutta ja konversioita. Mukana on myös ylennettyjen viestien seuranta.

Kojelaudan tämän osan käyttöliittymä (jokaisella profiililla on oma käyttöliittymä) on jaettu kolmeen välilehteen: Yleiskatsaus, Väestötiedot ja Profiilit.

Yleiskatsaus-välilehden päällä on näyttökertojen, sitoutumisten ja viestilinkkien klikkausten kokonaismäärät. Siellä on myös kaavio, jossa on yksinkertainen näyttö saamiesi seuraajien määrästä verrattuna menetettyyn määrään. Erillinen viivakaavio esittelee Instagram-tarinoiden mittareita erivärisillä viivoilla, jotka edustavat vastauksia, napautuksia, napautuksia eteenpäin ja poistumisia.

Sinä ja tiimisi voit jopa käyttää tunnisteita ja sisäisiä tageja seuratakseen kampanjan tehokkuutta eri sosiaalisen median alustoilla, mukaan lukien Instagramissa.

Hinnoittelu: Suunnitelmat alkavat 249 dollarista kuukaudessa.


#10 – Awario

Awario on brändin seurantatyökalu, joka on hieman halvempi kuin Brand24. Se seuraa valitsemiesi avainsanojen mainintoja lähteistä, kuten Instagram, Twitter, Facebook, YouTube, Reddit, blogit, foorumit ja uutissivustot.

Sosiaalinen kuuntelu toimii eri tavalla jokaisella alustalla, mutta kaikkien lähteiden tiedot kootaan yhteen hallintapaneeliin. Kaavio näyttää mainitsemiesi mainintojen määrän valitsemasi ajanjakson aikana ja sisältää prosenttiosuudet, jotka vastaavat positiivisia ja negatiivisia mainintojasi.

Joten kuinka voit käyttää tätä Instagram-analytiikkatyökaluna?

Voit myös nähdä, kuinka monta ihmistä olet tavoittanut kaikilla alustoilla, mistä päin maailmaa useimmat mainitsemisesi ovat peräisin, sukupuolta ja ikäryhmiä kuvaavat tiedot sekä suositut aiheet.

Mukana on myös raporttien mukauttaminen. Lisää raportteihin niin monta widgetiä kuin haluat esitelläksesi erilaisia ​​tietoja. Esimerkkejä ovat pylväskaavio, joka näyttää lähteet kattavuuden mukaan lajiteltuina, luettelo, joka esittelee markkinaraon parhaita Instagram-vaikuttajia, toinen luettelo, joka paljastaa käyttäjät, jotka ovat maininneet seurattuja avainsanoja eniten, ja paljon muuta.

Hinnoittelu: Suunnitelmat alkavat $ 39/kk tai $ 290/vuosi.


Instagram-analytiikkatyökalut – mikä on paras?

Voi olla vaikeaa rajata vaihtoehtoja vain yhteen työkaluun, varsinkin kun käytössäsi on yhdeksän upeaa Instagram-analytiikkatyökalua.

Olemme koonneet neljä parasta vaihtoehtoamme yhteenvedolla jokaisesta, jotta asiat olisivat hieman helpompia:

 1. Sosiaalinen asema – Tämä on kaiken kaikkiaan paras sosiaalisen median analytiikkatyökalu. Se on suunniteltu tarkoitukseen ja keskittyy 100 % analytiikkaan ja raportointiin. Instagramin lisäksi voit hakea tietoja myös Facebookista, LinkedInistä, YouTubesta, Twitteristä, Facebook Business Managerista ja muista. Siellä on myös ilmainen suunnitelma.
 2. Agorapulse – Upea all-in-one sosiaalisen median hallintatyökalu, joka sisältää aikataulutus-, postilaatikko- ja seurantatyökalut Instagram-analytiikan ohella. Yritys on Facebookin markkinointikumppani, joten löydät runsaasti työkaluja myös tälle alustalle. Analytics on mukana myös Twitterissä, LinkedInissä ja YouTubessa.
 3. Pallyy – Optimoitu Instagramia varten, vaikka se tukee myös Twitteriä, Facebookia, LinkedIniä ja Google My Businessia. Itse asiassa Instagram-tilastot ovat ainoat tiedot, jotka sen analytiikkatyökalu raportoi. Se on paljon edullisempi kuin Agorapulse, etenkin joukkueille, ja sillä on jopa oma Instagram-biolinkkityökalu.
 4. Iconosquare – Analyysi on tämän työkalun ensisijainen ominaisuus. Voit jopa vastaanottaa raportteja mainostetusta Instagram-sisällöstä tietyillä suunnitelmilla. Iconosquarella on myös ilmaisia ​​työkaluja Instagramiin: biolinkkityökalu, Instagram-auditointi ja muunnostyökalu, joka muuttaa twiitit Instagram-sisällöksi. Se on myös toinen all-in-one-työkalu, joka tukee aikataulutusta, sosiaalisen median sitoutumista ja brändin seurantaa.

Totta puhuen, mikä tahansa näistä kolmesta Instagram-analytiikkatyökalusta pystyy auttamaan sinua analysoimaan Instagramissa saamaasi vuorovaikutusta.

Instagram-analytiikkatyökalut ovat tie eteenpäin, jotta ymmärrät paremmin, mikä toimii ja mikä ei toimi yleisösi kanssa, jolloin voit tehdä parempia päätöksiä sosiaalisen median markkinointistrategiallasi.

On vain päätettävä, mikä sopii budjettiisi, tiimisi tarpeisiin ja yleisiin sosiaalisen median markkinointitavoitteisiin.

Jos et ole varma, mikä työkalu sopii sinulle parhaiten, voit saada ilmaisen Instagram-analytiikan rekisteröitymällä ilmaiseen kokeiluun johonkin näistä työkaluista.

Lopuksi on huomattava, että useimmat näistä työkaluista edellyttävät yrityksen Instagram-tilin käyttöä. Lue opas henkilökohtaisen tilin muuttamisesta yritystiliksi, jos tarvitset apua.

Aiheeseen liittyvää luettavaa: