Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 parasta Instagram Story Downloader -työkalua vuonna 2023 (ilmainen ja verkossa)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 parasta Instagram Story Downloader -työkalua vuonna 2023 (ilmainen ja verkossa)

Kiireessä?
Paras Instagram-tarinoiden lataustyökalu vuonna 2023, kuten löytyy meidän, on 4KDownloader!


Ilmainen Instagram-tarinoiden latausohjelma voi olla hyvä valinta, jos haluat ladata Instagram-tarinoita helposti.

Voimme ajatella useista syistä, miksi saatat haluta ladata Instagram-tarinan; Ystäväsi Instagram-tarinoiden tallentamisesta myöhempää käyttöä varten, jotta pääset käsiksi niihin ollessasi offline-tilassa, siihen, että voit tarkistaa, mitä lapsesi tekevät säännöllisesti, kun sinulla ei ole Internet-yhteyttä.

Saatat myös olla brändi, joka yrittää pysyä kilpailijoiden tekemisen kärjessä, ja paras tapa tehdä tämä on kerätä tietoja heidän Instagram-tarinoihinsa julkaisemistaan ​​sisällöistä.

Olemme kirjoittaneet tämän artikkelin tänään jakaaksemme kanssasi parhaat Instagram-tarinoiden lataustyökalut, jotta voit olla hyvin varustettu tulevaa markkinatutkimusta varten ja voit pitää kaikki nämä tiedot lähelläsi, vaikka sinulla ei olisi pääsyä Internet.

Sukeltakaamme sisään.

Parhaat Instagram Story Downloader -työkalut 2023

  1. 4KDownloader – 🏆
  2. Snapdownloader
  3. ITubeGo
  4. Lisää
  5. 4K Stogrammi
  6. Glassagram
  7. Qoob
  8. SocialDown
  9. Lataa ilmainen Instagram
  10. Apphi

1. 4KDownloader – #1 ilmainen Instagram Story Downloader

Ensimmäinen Instagram-tarinoiden latausohjelma luettelossamme on todella hyvä, jos haluat ladata Instagram-tarinoita, mutta haluat tehdä sen myös TikTokissa.

Ne eivät ole yksinomaan Instagramissa, mikä tarkoittaa, että voit jopa ladata YouTube-videoita, ja voit muuttaa ne MP3-muotoon, jos haluat.

Yksi niistä asioista, joista pidämme heidän verkkosivuillaan, on se, että se on puhdas ja yksinkertainen, joten sinun ei tule olemaan vaikeaa selvittää, miten ne toimivat ja kuinka voit käyttää niiden ominaisuuksia hyödyksesi.

Voit joko keskittyä vain Instagram-tarinoihisi juuri nyt tai voit keskittyä muihin sosiaalisen median sivustoihin, ja voit jopa poimia ääntä myös videoista, joten jos haluat vain ladata videon äänen, voit tehdä niin. .

He sanovat, että yksi tärkeimmistä toiminnoista, joita he käyttävät, on se, että heidän sovelluksensa ovat ilmaisia, joten voit kokeilla niiden perusominaisuuksia ilmaiseksi ja sitten siirtyä heidän premium-ominaisuuksiinsa, jos pidät kokemuksestasi.

2. Snapdownloader

Snapdownloader todella vie kakkua Instagram-tarinoiden lataajana.

Tämä johtuu siitä, että ne voivat auttaa sinua lataamaan videoita joko Macille tai Windowsille, ja voit tehdä niin Instagramin lisäksi myös muiden suurten sosiaalisen median verkostojen, kuten Facebookin, YouTuben ja Twitterin, kautta.

He sanovat tarjoavansa ilmaisia ​​latauksia, joihin tietysti tulee joitain rajoitettuja ominaisuuksia, tai voit ostaa tilauksen heiltä heti.

Niillä on yli 200 asiakkaan jättämiä viiden tähden arvosteluja, ja ne tukevat jopa 8K-resoluutiota.

🔥 Empfohlen:  10 parasta luottopistesovellusta

Tällä tavalla voit valita haluamasi laadun, kun lataat videoitasi ja Instagram-tarinoitasi, ja heillä on verkkosivustollaan paljon tietoa siitä, kuinka he voivat auttaa sinua lataamaan Instagram-tarinoitasi ja -videoitasi.

Tämä tarkoittaa, että ne vievät sinut vaiheittaisen prosessin läpi, kun lataat kaiken suosikkisisältösi, joten et joudu hyppäämään syvään, kun työskentelet näiden kaverien kanssa.

3. ITubeGo

Seuraava luettelomme Instagram-tarinoiden latausohjelma voi auttaa sinua lataamaan YouTube-videoita, Instagram-tarinoita ja paljon muuta.

Niissä on sisäänrakennettu YouTube-muunnin, mikä tarkoittaa, että voit muuntaa YouTube-videosi MP4-, MP3- ja mihin tahansa muuhun haluamaasi laatumuotoon.

Ne helpottavat myös äänen lataamista, joten jos yrität ladata Instagram-tarinaa, mutta haluat vain tallentaa äänen, voit jakaa videon tällä tavalla.

Ja sen avulla sinun on todella helppoa ladata Instagram-tarinoiden lisäksi Facebook-videoita, TikTok-sisältöä ja paljon muuta.

Voit ladata useamman kuin yhden videon samanaikaisesti ja voit tehdä kaiken heidän sisäänrakennetun selaimensa kautta, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse ladata mitään ohjelmistopuolta saadaksesi niistä kaiken irti. .

4. Lisää

Inflactha on ollut olemassa kuuman minuutin ajan tässä vaiheessa, joten olet luultavasti nähnyt niitä kelluvan ympäriinsä ja luultavasti tiedät, että he voivat tarjota paljon enemmän kuin vain mahdollisuuden ladata sinulta Instagram-tarinoita.

Kyllä, ne ovat tunnettu Instagram-tarinoiden lataaja, mutta ne voivat auttaa sinua monissa muissa verkossa olemisen näkökohdissa.

He voivat auttaa sinua keräämään Instagram-videoita ja -kuvia ja lähettämään ne Macille, PC:lle, iPhonelle tai Androidille riippumatta siitä, millä protokollalla työskentelet.

Sinun tarvitsee vain liittää linkki, niin voit vastaanottaa videosi ja valokuvasi automaattisesti.

Voit helposti tallentaa minkä tahansa haluamasi Instagram-jutun tai -kuvan mille tahansa laitteelle, ja heillä on todella avulias ja ystävällinen asiakastuki, joten jos joudut jumiin jossain vaiheessa, he ovat sinua varten.

5. 4K Stogrammi

Seuraava luettelomme Instagram-tarinoiden latausohjelma on sovellus, jonka avulla voit ladata kaikki Instagram-tietosi, mukaan lukien kaikki tärkeät Instagram-tarinat. Voit myös ladata kuvia käyttäjätunnuksen, hashtagin tai sijainnin mukaan.

Niiden avulla asiakkaiden on todella helppoa tallentaa jaettuja muistoja, ja voit tehdä sen yksityisestä Instagram-profiilista, ja voit tallentaa Instagram-tarinoita sekä kohokohtia.

Näet myös Instagram-syötteet todella helposti ja voit varmuuskopioida Instagram-profiilisi, jos olet huolissasi sisältösi menemisestä minne tahansa.

He jopa helpottavat Instagram-viestien tallentamista päivämäärään mennessä, mikä tarkoittaa, että voit luokitella Instagram-sisältösi todella helposti, kun lataat sen.

🔥 Empfohlen:  Applen tietomurtojen historia ja koko aikajana vuoteen 2023 asti

6. Glassagram

Glassagram on ykkösvalintamme, kun halutaan olla paras Instagram-tarinoiden lataaja, koska he voivat auttaa sinua kaikissa asioissa Instagramissa, ja se on ilmaista.

He voivat auttaa sinua lataamaan Instagram-tarinoita ihmisiltä, ​​joiden Instagram-profiilit ovat yksityisiä, ja he voivat auttaa sinua tekemään tämän anonyymisti, jotta he eivät tiedä, että lataat heidän sisältöään.

Toinen etu tälle Instagram-tarinoiden latausohjelmalle on se, että voit tarkastella Instagram-tarinoita nimettömästi, mikä tarkoittaa, että katselukertaasi ei lasketa niiden kokonaiskatselumäärään.

Tästä on hyötyä jälleen, jos yrität pysyä nimettömänä, olitpa sitten tarkkana lastenne tekemisistä tai yrittää tarkistaa, mitä exäsi tekee.

Heidän ilmainen tilauksensa ei anna sinun ladata Instagram-tarinoita, mutta voit katsella niitä Instagram-sovelluksessa.

7. Qoob

Qoob on todella helppokäyttöinen Instagram-tarinoiden latausohjelma, jonka avulla voit ladata enemmän kuin Instagram-tarinoita, mikä tarkoittaa, että ne voivat auttaa lataamaan Instagram-sisältöä yleensä.

Ne voivat myös auttaa sinua lataamaan useita Instagram-tarinoita samanaikaisesti, ja voit selata ja tallentaa kohokohtia, tarinoita, videoita ja valokuvia, ja voit tehdä kaiken tämän yksityisiltä ja julkisilta Instagram-tileiltä.

Voit lisätä uusia Instagram-tarinoita ja -postauksia, jotka tallentuvat automaattisesti tietokoneellesi, ja voit jopa siirtää Instagram-postauksia, joihin sinut on merkitty suoraan tietokoneellesi.

Voit myös ladata Instagramissa kirjanmerkkeihin merkitsemiäsi julkaisuja tietokoneellesi, ja parasta on, että niiden avulla on todella helppoa ladata Instagram-tarinoita suosituissa muodoissa, jotka ovat korkealaatuisia.

Voit olla todella valikoiva näiden kaverien kanssa lataamasi Instagram-sisällön suhteen, jotta sinun ei tarvitse vain ladata sisältöä satunnaisesti ja toivoa parasta.

8. SocialDown

SocialDown on todella hyvä työkalu, jos haluat pystyä lataamaan Instagram-tarinoita, ja haluat pystyä tekemään tämän helposti.

Se on kehitetty ja suunniteltu auttamaan asiakkaita sosiaalisen median käytössä yleensä, ja he voivat auttaa sinua tallentamaan Instagram-profiilikuvia HD-laadulla sekä Instagram-tarinoita.

He voivat auttaa sinua myös muilla sosiaalisen median alustoilla, mukaan lukien Twitter ja SoundCloud, joten ne ovat kaiken kaikkiaan loistava vaihtoehto.

9. Ilmainen Instagram-lataus

Jos haluat hyödyntää Instagram-tarinoiden latausohjelmaa, joka on helppokäyttöinen ja joka on Windows-sovellus, sinun on ehdottomasti tarkistettava ne seuraavasta luettelostamme.

Niiden avulla voit ladata yksittäisiä videoita helposti, ja ne voivat myös auttaa sinua tallentamaan valokuvia.

Voit jopa ladata sisältöä koko profiilista, ja voit mukauttaa tulosteen nimeä todella helposti.

Jos olet huolissasi pysyvästä nimettömänä verkossa, niiden avulla on todella helppoa yhdistää välityspalvelinta sekä VPN:ää.

10. Apphi

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä luettelossamme on Instagram-tarinoiden latausohjelma, joka voi auttaa sinua Androidin, iOS:n ja jopa työpöytätietokoneiden kanssa.

🔥 Empfohlen:  19 parasta ainutlaatuista Airbnb-ilmoitusta ympäri maailmaa

Heillä on myös ilmainen Instagram-julkaisujen ajoitus, jotta voit jakaa kaiken sisältösi etukäteen, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, että odotat sisällön lisääntymistä ennen kuin alat luoda lisää.

Nämä kaverit ovat helposti yksi parhaista vaihtoehdoista Instagram-sisällön, mukaan lukien Instagram-tarinoiden, automaattiseen lataamiseen, ja heillä on myös visuaalinen suunnitelmaominaisuus, jotta voit esikatsella, miltä Instagram-syötteesi näyttää ennen kuin lataat mitään.

Voit lisätä hashtageja, sijainteja, ihmisiä ja paljon muuta automaattisesti julkaistavaksi, ja voit määrittää viestiesi toistumisajan.

UKK

Mikä on Instagram Story Downloader?

Ja Instagram-tarinoiden latausohjelma on ohjelma tai sovellus, jonka avulla voit todella helposti ladata Instagram-tarinoita ja tallentaa ne iPhonellesi, Android-puhelimeesi tai tietokoneellesi.

Tällä tavalla voit tarkastella Instagram-tarinoita myös ollessasi offline-tilassa, ja useimmat Instagram-tarinoiden lataustyökalut ovat yhteensopivia useimpien järjestelmien kanssa, mukaan lukien Windows ja Mac.

Kuinka lataan Instagram-tarinan?

1. Lataa mikä tahansa edellä mainituista sovelluksista riippuen siitä, käytätkö iOS- vai Android-laitetta, ja siirry sitten sovelluksen verkkosivustolle.

2. Kopioi sen Instagram-jutun, -videon tai -julkaisun URL-osoite, jonka haluat ladata Instagramista.

3. Liitä URL-osoite lataamasi sovelluksen palkkiin.

4. Valitse latauspainike, jotta voit aloittaa Instagram-suosikkitarinasi lataamisen.

Voinko käyttää ilmaista Instagram Story Downloaderia?

Kuten olemme jo maininneet, yllä on muutama työkalu, joiden avulla voit ladata Instagram-tarinoitasi ilmaiseksi, mutta tiedä vain, että ilmainen tarkoittaa yleensä rajoitettuja ominaisuuksia.
Tämä on hyvä vaihtoehto, jos olet vasta aloittamassa ja haluat tutustua Instagram-tarinoiden lataajaan ennen kuin sitoudut mihinkään, mutta lopulta sinun on siirryttävä maksulliseen tilaukseen.

Lopulliset ajatukset

Viime kädessä uskomme, että Instagram-tarinoiden latausohjelma voi auttaa sinua säästämään aikaa ja varmistamaan, että voit ladata haluamasi sisällön Instagramista helposti.

Tutustu kaikkiin Instagram-tarinoiden latausohjelmiin, joista olemme puhuneet tässä yllä olevassa luettelossa, jotta voit olla varma, että työskentelet ohjelman kanssa, joka välittää verkkoturvallisuudestasi ja tarjoaa sinulle tarvitsemasi ominaisuudet. tehdä työ todella hyvin.

Table of Contents