Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 parasta kanavaskriptivaihtoehtoa tekstinkirjoittamiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 parasta kanavaskriptivaihtoehtoa tekstinkirjoittamiseen

Haluatko vakuuttaa kohdeyleisösi tarjoamastasi tuotteesta tai palvelusta? Meillä on ratkaisu! Paras tapa sitouttaa potentiaalisia asiakkaita, saada tunnustusta, lisätä liikennettä, tehostaa kannattavuutta ja parantaa sijoitetun pääoman tuottoprosenttia on käyttää hyvin kirjoitettua tekijänoikeusohjelmistoa, joka ohjaa yleisöäsi kohti yritystäsi. Jos pystyt hyödyntämään tekstinkirjoitusta voimakkaasti, voit kirjaimellisesti lisätä myyntiäsi ja tulojasi noin 10-kertaiseksi.

 • On olemassa myytti, että suuret copywriting-taidot voidaan saavuttaa palkkaamalla ammattimainen copywriter, mikä ei pidä paikkaansa.
 • Sitä vastoin ammattilaisten palkkaaminen voi lisätä yrityksesi budjettia ja kokonaiskustannuksia.

Tämän ongelman ratkaisemiseksi, varsinkin ihmisille, jotka eivät ole halukkaita käyttämään suuria summia copywriting-asiantuntijoiden palkkaamiseen, tekstinkirjoitusohjelmistot, kuten Funnel Scripts, ovat yksi parhaista lähteistä dynaamisen tekstinkirjoitussisällön luomiseen. Suppilokomentosarjojen käytön hinta on kuitenkin melko korkea. Mutta meillä on ratkaisu. Paras tapa on käyttää suppilokomentosarjavaihtoehdot, jonka avulla voit tehdä tekstinkirjoituksen edullisesti.

Mitä ovat suppilokomentosarjat?

Ennen kuin tutustumme parhaat kanavaskriptien vaihtoehdotYmmärretään ensin suppilokomentosarjojen käsite. Se on eräänlainen kopioiden luominen SaaS alusta, jonka avulla käyttäjät voivat luoda poikkeuksellisen markkinointitekstin, joka parantaa tulosprosenttia ja lisää sitoutumista.

Suppilokomentosarjat ovat itsenäisiä markkinointityökaluja, jotka tunnetaan parhaiten räätälöityjen, automatisoitujen ja houkuttelevien markkinoitavien kopioiden luomisesta.

10 parasta kanavaskriptivaihtoehtoa tekstinkirjoittamiseen

Sukellaan sisään ja saada tietoa suppilokomentosarjavaihtoehdot joita voit käyttää sen sijaan, että kuluttaisit valtavasti rahaa myyntikopioiden luomiseen suppiloskriptien avulla:

1. Automaattiset skriptit

Automaattiset komentosarjat ovat yksi parhaista vaihtoehdoista, joka saattaa toimia jopa paremmin kuin suppilokomentosarjat. Epäilemättä tämä hämmästyttävä tekstinkirjoitustyökalu helpottaa myyntikirjeesi luomista.

Sen avulla käyttäjät voivat myös hyödyntää asiantuntevien tekstinkirjoittajien tuottamia erilaisia ​​myynnin kirjoituskaavoja luodakseen myyntikirjeitä, otsikoita, toimintakehotuksia, Facebook-mainoksia, videomyyntiä, suosituksia, sähköpostin aiherivejä, sähköpostisarjoja, lisämyyntiä, infotuotteita, puhelinskriptejä. , jne.

Työkalu on suunniteltu nykyaikaisella tekniikalla, jonka avulla voit luoda houkuttelevan myyntiviestin tyhjältä sivulta. Se tarjoaa myös laajoja sisäänrakennettuja tekstinkirjoitusmalleja ja esimerkkejä mallintamiseen. Parasta tässä ohjelmistossa on sen suuri joustavuus, koska kaikki suuret yritykset voivat käyttää sitä, olivatpa ne sitten pieniä, keskisuuria tai suuria.

Hinnoittelu ja vertailu

Automaattiset komentosarjat on moitteeton vaihtoehto, jos sinulla on tilapäinen vaatimus tai vain muutaman kuukauden tai ehkä vuoden tai niin. Alustalla on 2 erilaista hintasuunnitelmaa, jotka vaihtelevat 39 dollarista (standardi), joissa saat 3 myyntikirjettä, 69 dollariin (yritys), jossa on 10 myyntikirjettä kuukaudessa. Lisäksi voit säästää jopa 49 %, jos ostat ne vuosittain.

Oletetaan kuitenkin, että sinulla on pitkäaikainen vaatimus tekstinkirjoitusohjelmistosta. Siinä tapauksessa suppilokomentosarjat osoittautuvat edelleen halvemmaksi vaihtoehdoksi verrattuna automaattisiin komentosarjakirjoihin, koska tämä alusta uskoo kertamaksuun, jonka avulla voit luoda rajoittamattomia myyntikirjeitä ja tarjota enemmän tekstinkirjoitusresursseja verrattuna automaattisiin komentosarjoihin.

2. Sulkimet kopio

Haluatko luoda ainutlaatuisia myyntikopioita? Closers Copy on oikea valinta, jos etsit mestariteosta, jossa on upea sisältö. Toisin kuin muut tekstinkirjoitustyökalut, se ei anna sinun luoda robottikopiota täyttämällä pitkä lomake kysymyksillä. Koska rekisteröitymisprosessi ja käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen.

Ohjelmisto sisältää jatkuvasti kasvavan korkealaatuisen mallikirjaston ja tekoälypohjaisen roskapostianalyysin, mikä auttaa saavuttamaan maksimaalisen suorituskyvyn.

GPT-3-tekniikalla varustettu ohjelmisto tunnetaan parhaiten siitä, että se poistaa kaikki kirjoittajan esteet ja kehittää vaivattomasti vaikuttavia markkinointikopioita. Lisäksi se auttaa sinua luomaan monenlaisia ​​kopioita, mukaan lukien maksetut mainostekstit, mainonnan voimasanat, markkinointiotsikot, verkkosivustojen mallit, sähköpostisarjat jne. Se on loistava työkalu oman mallin luomiseen, synonyymien ja antonyymien etsimiseen sekä tehdä yhteistyötä tiiminsä tai työtovereidensa kanssa.

Hinnoittelu ja vertailu

Voit hyödyntää kaikkia sen ainutlaatuisia ominaisuuksia maksamalla 49,99 dollaria kuukausittain Power-suunnitelmasta. Heillä on myös Superpower-suunnitelma 79,99 dollaria kuukaudessa ja Superpower Squad -suunnitelma 99,99 dollaria kuukaudessa. Closers Copyn negatiivinen puoli on se, että se ei tarjoa ilmaista kokeiluversiota, kuten Funnel Scripts, mutta tarjoaa runsaita alennuksia vuosisuunnitelmista.

Jos olet aloittelija, Closers Copy on parempi valinta sinulle, koska maksu on minimaalinen, ja sinun ei tarvitse kuluttaa poikkeuksellisen suuria summia ostaaksesi suppilosarjan tilauksen, joka on huikeat 797 dollaria koko eliniän. Saat kuitenkin elinikäisen käyttöoikeuden, kun maksat tämän maksun käyttääksesi suppilosarjan ominaisuuksia. Mutta jos olet ammattilainen ja budjetti ei ole ongelma ja suunnittelet pitkällä aikavälillä, älä hyppää muihin alustoihin, vaan pysy suppilokomentosarjassa.

🔥 Empfohlen:  9 parasta Instagramin biolinkkityökalua vuodelle 2023 (vertailu)

3. Kafkai

Yksi parhaat kanavaskriptien vaihtoehdot tekstinkirjoittamiseenKafkai käyttää tekoälyä, ja se tunnetaan parhaiten korkealaatuisten ja kiinnostavien myyntikirjeiden ja markkinakopioiden tuottamisesta.

Tämä sisällönkirjoitustyökalu ymmärtää erittäin hyvin, että liiketoiminnan jatkuva kasvu riippuu valtavasti tekstinkirjoittamisesta ja sisältömarkkinoinnista. Alusta auttaa molemmissa asioissa ja auttaa sinua tuottamaan laadukkaita blogiviestejä ja päteviä artikkeleita aina tarvittaessa.

Työkalu sisältää koneoppimisalgoritmin, jonka avulla voit kirjoittaa alusta alkaen ja joka tukee jopa 900 sanaa artikkelia kohti.

Ohjelmistoa käyttävät pääasiassa tytäryhtiöt, bloggaajat ja SEO-asiantuntijat korkea-arvoisen sisällön tuottamiseen.

Hinnoittelu ja vertailu

Voit käyttää Kafkaita 3 päivän ajan kaikkien suunnitelmien ilmaisessa kokeilujaksossa. Jos pidät heidän palveluistaan, voit valita maksullisen tilauksen. Alusta tarjoaa 4 hintasuunnitelmaa, mukaan lukien Writer-suunnitelma 29 dollaria kuukaudessa, Newsroom-suunnitelma 49 dollaria kuukaudessa, painokonesuunnitelma 129 dollaria kuukaudessa ja teollisuustulostinpaketti 199 dollaria kuukaudessa. Suunnitelmien hintaluokka vaihtelee sen mukaan, kuinka monta artikkelia voit kirjoittaa ja lähettää. Suurin ero suppiloskriptien ja Kafkain välillä on, että Kafkai ei salli myyntisuppiloiden luomista. Näin ollen Kafkai ei kehitä kopiomalleja myyntisivuille tai sähköposteille, mutta suppilokomentosarjat kyllä.

Toinen tärkeä huomioitava asia on ajan kesto. Pitkällä aikavälillä valitse suppilokomentosarjat, koska Kafkai osoittautuu kalliiksi. Kafkai kuitenkin ottaa johtoaseman kaikkia muita samassa hintaluokissa olevien artikkelien kirjoittajia vastaan.

4. Copysmith

Jos haluat luoda korkealaatuisen kopion muutamassa minuutissa, Copysmith on alusta, joka toimii yhden luukun ratkaisuna. Se on johtava suppilokomentosarjavaihtoehdot jotka tunnetaan parhaiten monien yritysten tulojen kasvattamisesta luomalla houkuttelevia kopioita, kuten sähköpostiuutiskirjeitä, Facebookia ja Google Adsia, otsikoita, aloitussivuja, blogiviestejä, sisältöideoita, tuotekuvauksia, hakukoneoptimoinnin tunnuslauseita ja metatietoja.

Alustan ovat suunnitelleet asiantuntijat eri taustoista ja toimialoista, joten käyttäjät voivat pohtia, hallita ja arvioida sen luomia kopioita. Se tarjoaa myös runsaasti kopiomalleja ja täydellisiä opetusohjelmia, jotka auttavat aloittelijoita saamaan reilun käsityksen sen toiminnasta.

Tekstinkirjoitusohjelmisto on ihanteellinen mainostoimistoille, markkinoijille, kasvutiimeille ja verkkokauppayrityksille.

Hinnoittelu ja vertailu

Voit saada aloitussuunnitelman Copysmithilta maksamalla vain 19 dollaria kuukaudessa, mikä antaa sinulle 50 ilmaista luottoa ja 20 plagiointisekkiä. Jos kuitenkin etsit rajoittamattomia krediittejä, jopa 100 plagiointitarkistusta ja rajoitettua pitkäkestoista sisältöä, voit valita Professional-suunnitelman kuluttamalla 59 dollaria kuukaudessa.

He tarjoavat myös mukautetun yrityssuunnitelman, jonka hinta riippuu tarpeistasi. Vaikka Copysmith tarjoaa myös ilmaisen kokeiluversion, voit tarkistaa sen tilaamalla sen ja analysoida, ratkaiseeko se ongelmasi tai sopivatko suppilokomentosarjat sinulle hyvin.

Lue myös: 12 parasta tekoälyn kirjoitusohjelmistoa

5. ScriptDoll

Yksi vallitsevista syistä, miksi ScriptDollia pidetään yhtenä parhaat suppilokomentosarjavaihtoehdot on ainutlaatuisuus, jonka se tarjoaa kaikentyyppisissä myyntikirjeissä ja postisarjoissa, joita se auttaa luomaan automaattisesti. Alustan vahvimpia vahvuuksia ovat pitkien myyntikirjeiden luominen, kiehtovat videomyyntikirjeet, lehdistötiedotteiden luominen, verkkokauppalistausten luominen, tehokkaiden sähköpostimarkkinointikampanjoiden luominen, myyntikopion luominen squeeze- tai opt-in-sivuille sekä mainossisältö.

Ohjelmisto helpottaa monia tehtäviä, eikä sinun tarvitse palkata suuria määriä copywriteriä. Koska se suorittaa kaikki tehtävät, joihin copywriter pystyy.

Hinnoittelu ja vertailu

Script Doll tarjoaa kuukausittaisen suunnitelman, joka maksaa sinulle 99,95 dollaria. Heillä on myös vuosisuunnitelma, jonka hinta on 799,95 dollaria. Kun vertailimme molempia alustoja, Script Doll osoittautuu paljon kalliimmaksi kuin Funnel Scriptin kertamaksu.

6. Jaspis

On monia syitä, miksi Jasper on listattu kärjessä Suppilokomentosarjavaihtoehdot. Se on erinomainen tekstinkirjoitustyökalu, jonka avulla voit luoda tehokkaita myyntikopioita, tuottaa paljon muunnettavia kopioita, tehostaa tuloksia ja mainostaa mainoskampanjoita.

Kun rekisteröidyt tälle upealle alustalle, saat 10 000 luottoa ja 5 päivän ilmaisen kokeilujakson. Lisäksi sen avulla voit luoda korkealaatuista SEO-sisältöä, tuotekuvauksia, kuvatekstejä, tietoja ja bio-sivuja, aloitussivun kopiota ja otsikoita, sähköpostin aiherivejä ja tekstiä, Facebookia ja Google Adsia sekä dynaamisia sosiaalisen median viestejä.

Voit asettaa myyntikopioidesi sävyn parhaalla mahdollisella tavalla tarpeidesi mukaan. Lisäksi sen avulla voit valita joukosta malleja mille tahansa kopiolle, jonka haluat luoda.

Hinnoittelu ja vertailu

Edullisen hinnoittelunsa ansiosta alustaa käyttävät monet aloittelijat. Se tarjoaa 2 hintasuunnitelmaa, jotka vaihtelevat 29 dollarista kuukaudessa 59 dollariin kuukaudessa. Ammattilaiset kuitenkin enimmäkseen haluavat ostaa suppilokomentosarjat, koska sinun ei tarvitse maksaa joka kuukausi/vuosi. Lisäksi suppilokomentosarjan valitseminen tarkoittaa, että sinun tarvitsee suorittaa vain kertamaksu, jolloin voit käyttää laajaa valikoimaa ominaisuuksia.

🔥 Empfohlen:  8 resurssia, jotka auttavat sinua tekemään väitöskirjasi

7. Zyro Content Generator

Merkittävä syy, miksi Zyro Content Generator ansaitsee olla luettelossa parhaat kanavaskriptien vaihtoehdot tekstinkirjoittamiseen on sen tarjoama ainutlaatuisuus. Alusta eroaa hieman muista tässä luettelossa mainituista alustoista, koska se keskittyy sisällön tuottamiseen tulevalle verkkosivustolle.

AI-brändäysominaisuuksia sisältävä Zyro Content Generator helpottaa yrityssivun, artikkelin/blogin ja jopa verkkokaupan luomista vaivattomasti yksinkertaisesti vedä ja pudota -ominaisuuden avulla.

Johtava ohjelmisto auttaa luomaan sisältöä kategorioittain ja antaa sinun luoda välittömästi tekstejä virheettömästi.

Hinnoittelu ja vertailu

Zyro Content Generator on edullisin copywriting-ohjelmisto kaikkien muiden tässä luettelossa mainittujen joukossa, jonka avulla voit luoda uusia verkkosivuston kopioita muutamassa minuutissa ja kattaa useita markkinarakoja.

Perussuunnitelman hinta on 2,99 dollaria, ja heillä on myös liiketoimintasuunnitelma (3,99 dollaria) ja Advanced Store -paketti, jonka hinta on 15,99 dollaria kuukaudessa. Kaikki hinnoittelusuunnitelmat tarjoavat sinulle erilaisia ​​ominaisuuksia, olipa kyseessä tallennustiloja, verkkotunnuksia tai tuotteita.

Ihanteellinen alusta aloittelijoille, mutta ei sovi edistyneille käyttäjille.

8. Builderall Script Generator

Builderall Script Generator on tunnettu tekstinkirjoitusohjelmisto, jossa on useita markkinointityökaluja, jotka auttavat sinua kasvattamaan liiketoimintaasi verkossa. Ohjelmisto helpottaa erilaisia ​​tehtäviä, kuten houkuttelevien otsikoiden, sähköpostien, mainosten, webinaariskriptien ja verkkokaupan sisällön luomista.

Yksi tämän ohjelmiston parhaista puolista on, että sen avulla voit kertoa järjestelmälle kohdeyleisöstäsi, asiakkaidesi kohtaamista ongelmista ja kattamastasi markkinaraosta. Tämän seurauksena voit parantaa brändisi arvoa ja menestyä yrityksesi verkossa suurenmoisella sisällöllä, joka sisältää hyvinvointia ja kuntoilua, konsulttia, tutorointia, lääkäriä ja kirjailijaa.

Hinnoittelu ja vertailu

Alusta tarjoaa 4 tyyppistä suunnitelmaa, jotka alkavat 16,90 dollarista kuukaudessa ja nousevat 87,90 dollariin kuukaudessa. Kun vertaat Builderall-komentosarjageneraattorin hintoja suppilokomentosarjaan, käy selväksi, että Builderall osoittautuu paljon kalliimmaksi kuin suppilokomentosarjat.

Builderall tarjoaa kuitenkin 30 päivän rahat takaisin -takuun ja ilmaisen isännöinnin jokaiseen valitsemaasi suunnitelmaan, aivan kuten suppiloskriptit. Kaikkia ominaisuuksia ja hintoja verrattaessa suppilokomentosarjat ovat kuitenkin johtoasemassa.

Lue myös: 51 tapaa ansaita rahaa verkossa aloittelijoille

9. Instant Scripts

Metsästys katsoa parhaat suppilokomentosarjavaihtoehdot on tullut helpoksi, kun käyt läpi koko tämän oppaan.

Instant Scriptsin loi Dan Lok, joka tunnetaan myös korkean lipunsulun mestarina.

Ohjelmisto helpottaa kirjoittamista mahdollistamalla tehokkaiden liikekirjeiden, sähköpostien ja myynninedistämismainosten luomisen. Parasta on, että vaikka olisit aloittelija, voit silti tehdä ihmeitä, jos käytät tätä copywriting-ohjelmistoa.

Sillä on potentiaalia muuttaa yrityksesi kukoistavaksi, olipa kyseessä millä tahansa markkinoilla. Ohjelmisto auttaa sinua luomaan runsaasti liidejä joka viikko ja kasvattaa tuloja luomalla upean myyntikopion, mikä lisää myyntiä. Kuulostaa hyvältä?

Hinnoittelu ja vertailu

Instant Scripts on taipuvainen kopiotyyppiin, jonka haluat luoda. Se ei tarjoa sinulle todellisia elementtejä, jotka muodostavat materiaalin. Suppiloskriptien avulla voit kuitenkin luoda tarinankerrontakopion, sensaatiomaisen napsautussyöttikopion ja paljon muuta.

Sinun on maksettava 29,95 dollaria kuukausittain käyttääksesi Instant Scriptsin tarjoamia ominaisuuksia. Sen sijaan suppilokomentosarjat maksavat vain kerran. Toisin kuin suppiloskriptit, Instant Scripts ei salli käyttäjien järjestää suoria webinaareja, mikä on perusteltua sen alhaisten kustannusten vuoksi.

10. Script Engage

Jos etsit yhden luukun ratkaisua, Script Engage on paras ratkaisu. Se tarjoaa automaattisia myyntikopioita ja tuottaa tehokkaita mainosmateriaaleja, markkinointia ja mainoksia tulosten määrän lisäämiseksi.

Alusta tunnetaan parhaiten minkä tahansa kampanjan tai kampanjan potentiaalin maksimoimisesta, mikä auttaa lisäämään myyntiäsi, liidejäsi ja tulojasi. Lisäksi sen avulla voit myös tuottaa enemmän myyntiä tuotteesi ja palveluidesi mainostamiseksi.

Script Engagen avulla voit rakentaa kiehtovaa sisältöä, mukaan lukien lisämyyntisivut, viittausten luontisivut, otsikkoskriptit, kiitos- ja lataussivut, Facebook-mainosskriptit, käsikirjoitusyhteistyö, tilaukset sivuilta, webinaariskriptit, korkean lipun tarjousskriptit ja yksi -aikatarjousskriptit.

Yksi ohjelmiston tarjoamista ainutlaatuisista ominaisuuksista sisältää täydelliset sähköpostisekvenssit, joiden avulla sähköpostimarkkinoinnista perehtyneet henkilöt voivat hyödyntää sähköposteja, joiden muunnos on korkea.

Hinnoittelu ja vertailu

Kun vertaat molempia alustoja, Script Engage on paljon halvempi kuin suppilokomentosarjat. Script Engage tarjoaa kuukausittaisen Elite-paketin, jonka hinta on 39 dollaria kuukaudessa. He tarjoavat myös pro-suunnitelman hintaan 47 dollaria kuukaudessa.

Aloittelijoille Script Engage on suositeltava vaihtoehto. Funnel Scripts on kuitenkin lyömätön, jos sinulla on varaa maksaa mojova summa ja saada kuukausittainen valmennus sen luojalta Jim Edwardsilta.

🔥 Empfohlen:  5 parasta VPN:ää Iranille vuonna 2023 (ilmainen ja maksullinen: iPhone ja Android)

Suppilokomentosarjan ominaisuudet

Funnel Scripts tarjoaa houkuttelevia myyntikopioita, joiden avulla voit helposti markkinoida mitä tahansa tuotetta tai palvelua ja auttaa sinua todistamaan parhaat tulokset. Alusta sisältää sähköpostijaksojen, verkkoseminaarien, sähköisen kaupankäynnin ja myyntisivujen skriptit. Johtavat attribuutit, jotka saat suppiloskripteillä, ovat:

1. Laaja valikoima skriptejä

Alusta tarjoaa useita mainosskriptejä Facebookille, opt-in-skriptejä, videomyyntiskriptejä ja erinomaisen webinaarin käsikirjoituksen, jonka avulla Russel Brunson ansaitsi miljoonia dollareita.

2. Ladattavat Script Wizards

Se sisältää Easy Studio Wizardin, Perfect Webinar Wizardin, Story and Solution Wizardin ja ohjatun videoleikkeiden myyntikirjetoiminnon.

3. Helppo täyttää lomakkeet

Jokaiseen valitsemaasi käsikirjoitukseen sisältyy esimerkki neuvoista.

4. Koulutusvideot

Alusta tarjoaa kuukausittain koulutuspuheluita.

5. Live-koulutus

Mietitkö kuinka käytät suppilokomentosarjat tehokkaasti? Hyödynnä se parhaalla mahdollisella tavalla harjoittelemalla toistuvia suoria harjoituksia.

Lue myös: 30 parasta korkean tulotason taitoa opeteltavaksi

Suppilokomentosarjojen plussat ja miinukset

Funnel Scripts on täydellinen edistyneelle ja kokemattomalle copywriterille, joka tehostaa peliään ja luo samalla tehokkaita myyntikopioita. Kuitenkin, kuten kaikilla muilla tässä luettelossa mainituilla ohjelmistoilla, suppilokomentosarjoilla on hyviä ja huonoja puolia, jotka kirjoittajamme ovat kirjoittaneet.

Plussat:

 • Nopea käyttöönottoprosessi.
 • Luo automaattisesti komentosarjat säästääksesi aikaa.
 • Esittelyvideot kaikille käsikirjoituksille.
 • Käyttäjäystävällinen alusta.
 • Skriptigeneraattori syöttökentillä saumattomaan mukauttamiseen.
 • Yksittäisellä syötteellä on mahdollisuus luoda lukuisia skriptejä.
 • Tarjoaa käyttäjille odottamattomia bonustuotteita.
 • Tarjoaa mahdollisuuden luoda erilaisia ​​skriptejä erottuville liiketoiminta-alueille.
 • Ladattavat ohjatut toiminnot pidempään yksityiskohtaisten komentosarjojen tarjoamiseksi.
 • Tarjoaa käyttäjille live-harjoituksia joka kolmannen päivän jälkeen.
 • Rahat takaisin takuu.

Haittoja:

 • Se osoittautuu kalliiksi pienille yrityksille tai startupeille.
 • Joidenkin skriptien lataaminen voi olla monimutkaista.
 • Jotkut skriptit sisältävät rajoitettuja henkilökohtaisia ​​syötteitä.
 • Se on käsittämätön alusta

Ohjatun toiminnon käyttöönotto voi viedä paljon aikaa, sillä se kysyy monia kysymyksiä, joihin sinun on vastattava jatkaaksesi.

Kanavakomentosarjojen tarjoamat komentosarjatyypit

Suppilokomentosarjat tunnetaan parhaiten siitä, että ne tarjoavat laajan valikoiman skriptejä, mukaan lukien:

1. Expert Secret Scripts

 • Kysy kampanjaskripteistä
 • Big Domino Scripts
 • Webinaarin skriptit
 • Epiphany Bridge -skriptit
 • Hooks Curiosity Scripts
 • Sales Opener Question Scripts
 • Lyhyet Epiphany Bridge -käsikirjoitukset
 • Myyntikopio ja videoskriptit
 • Tilauskuppi
 • Erikoistarjousskriptit
 • Otsikkoskriptit

2. DotCom Secrets Script

 • Kutsu live-tapahtumaan
 • Lead Capture Scripts
 • Toimintakehotusskriptit
 • Verkkokaupan käsikirjoitus
 • Magic Bullet Scripts
 • Tilaa Bump Scripts

3. Sähköpostikomentosarjat

 • Nopeat teaser- ja twiitinskriptit
 • Aloitussähköpostiviestikanavajärjestys
 • Webinaarin seurantaohjelmat
 • Ilmainen Tietopyyntö Sähköpostisekvenssi
 • Automaattiset sähköpostin seurantakomentosarjat

4. Otsikot ja otsikkoskriptit

 • Dirty Little Secrets -käsikirjoitukset
 • Tuottoisa myynti -otsikot
 • Kiinnostavat otsikot
 • Sähköpostin aiherivin komentosarjat
 • Kannattava otsikkoskriptit
 • Ajaton klassikkootsikkoskriptit
 • Lyhyt otsikkoskriptit

5. Sisällönluontiohjelmat

 • Päätöspuukomentosarjat
 • Tarina Idea Aivoriihi Scripts
 • Ilmaiset raporttiskriptit
 • Seinfeld Sähköpostin aiheideakomentosarjat
 • Tietoja minusta Scripts

Lue myös: 42 peliä, joista maksetaan oikeaa rahaa

Keitä ovat Jim Edwards ja Russel Brunson?

Jim Edwards, yksi perustajista Kanavan komentosarjat, on tekstinkirjoitus- ja markkinoiden ammattilainen Virginiasta. Hän on “The Jim Edwards Method” -menetelmän edelläkävijä ja ehdottaa moniajon poistamista investoimalla copywriting “Plug and Play” -kaavoihin. Tällä menetelmällä on erittäin helppoa saada lisää liidejä ja kirjoittaa vakuuttavia kopioita. Toisaalta Russel Brunson on markkinoinnin asiantuntija, joka opiskeli tietokonetietojärjestelmiä Boise State Universityssä Idahossa keskittyen myyntisuppiloihin. Hän on toinen mies suppilokomentosarjan syntymisen takana.

Kannattaako suppilokomentosarjat ostaa?

Suppilokomentosarjat on vankka ratkaisu, jonka avulla voit luoda kopioita jokaisesta myyntiskenaariosta. Arvo riippuu ensisijaisesti tarpeistasi ja budjetistasi, oletko valmis maksamaan kertaluonteisen mojovan summan ja palkkaamaan ammattimaisen copywriterin kopiosi kohottamiseksi vai maksatko nimellisen kuukausisumman ja hallitsetko myyntikopioitasi.

Lyhyesti sanottuna Funnel Scripts on kuningas kaikkien copywriting-ohjelmistojen joukossa, ja se on ollut olemassa vuosia. Siinä on edistyneitä ominaisuuksia ja tehokkaita ominaisuuksia verrattuna sen vaihtoehtoihin. Nämä vaihtoehdot voivat kuitenkin toimia myös sinulle, jos olet valmis tekemään muutoksia. Ne tarjoavat sinulle jotain erilaista kuin suppilokomentosarjat. Lopulta valinta on sinun!