Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 parasta koiranulkoiluttamissovellusta koirien ulkoiluttamisesta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 parasta koiranulkoiluttamissovellusta koirien ulkoiluttamisesta

Jos olet koiran ystävä, saatat miettiä, voitko ansaita rahaa viettämällä aikaa pentujen kanssa. Vastaus on kyllä.

Ihmiset maksavat rahaa siitä, että joku ulkoiluttaa koiraansa. Koiran ulkoiluttajat vievät pennun ulos nopealle kävelylle kaupunkiin tai leikkihetkelle läheiseen puistoon omistajan ollessa töissä.

Kiireiset ammattilaiset ovat usein valmiita maksamaan tästä palvelusta, koska heillä on rajallinen aika. Se voi olla hyvä sivuhulina, etenkin opiskelijoille, jotka haluavat ansaita muutaman dollarin.

Mutta miten voit löytää koiran ulkoilutusmahdollisuuksia? Jaamme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ansaitaksesi rahaa ulkoiluttamalla koiria.

Mikä on koiran ulkoilutussovellus?

Sovelluksen käyttäminen on loistava tapa ansaita rahaa ulkoiluttamalla koiria, koska se auttaa yhdistämään koiranulkoiluttajat lemmikkieläinten omistajiin, jotka ovat valmiita maksamaan palvelusta.

Sinun on annettava joitain tietoja, kuten nimesi, valokuva ja tausta itsestäsi. On parasta, jos sinulla on kokemusta koirista, jotta voit lisätä mahdollisuuksiasi saada maksavia asiakkaita.

Koiran ulkoiluttaminen voi olla loistava tapa täydentää tulojasi, mutta älä odota elättäväsi itseäsi. Voit ennakoida ansaitsevasi korkeakouluopiskelijoille rahaa mieluummin kuin tarpeeksi rahaa vuokran maksamiseen.

Jos haluat tehdä tästä kokopäiväisen keikan, harkitse oman yrityksen perustamista ja muiden palveluiden, kuten lemmikkihoidon, tarjoamista.

Kuinka ansaita rahaa kävelykoirilla

Oletko valmis alkamaan ansaita rahaa ulkoiluttamalla koiria? Tässä ovat yleisimmin käytetyt sovellukset, jotka yhdistävät koiran ulkoiluttajat lemmikkieläinten omistajiin Trustpilot-pisteiden mukaan.

1. Rover

Rover on maan suurin koiranulkoiluttajaverkosto. Se yhdistää koiran ja kissan omistajat lemmikkieläinten hoitajiin ja ulkoiluttajiin Yhdysvalloissa sekä Kanadassa, Isossa-Britanniassa ja Euroopassa.

Roverin koiranulkouttajana hallitset hintojasi ja aikataulujasi sovelluksen tai yrityksen verkkosivuston kautta. Rover hoitaa koiran ulkoilutuspyynnöt, varaukset ja maksut puolestasi.

Profiilin luominen on ilmaista, mutta Rover pitää 20 prosenttia tuloistasi. Saat maksun automaattisesti kahden päivän kuluttua koiran lenkkeilyn suorittamisesta.

Tullaksesi koiranulkoiluttajaksi, sinä on oltava vähintään 18-vuotias ja läpäise yleinen taustatarkistus.

Kun täytät koiranulkoiluttajaprofiilisi, yritys tarkistaa sen muutaman arkipäivän kuluessa ja ilmoittaa sinulle, jos sinut hyväksytään.

Kun sinut on hyväksytty, profiilisi julkaistaan ​​Roverin verkkosivustolla ja sovelluksessa. Sitten voit alkaa vastaanottaa koiran ulkoilutuspalvelupyyntöjä.

2. Heiluta!

Toinen loistava sovellus koiran ulkoilutusasiakkaiden löytämiseen on Heiluttaa! Teknologiaalusta yhdistää pentujen vanhemmat koiranulkoiluttajiin kaikissa 50 osavaltiossa.

The Wag! sovelluksessa on sisäänrakennettu GPS, joka seuraa kävelijän koordinaatteja ja näyttää omistajalle minne hänen piski on menossa kävelylle.

🔥 Empfohlen:  Voit nyt saada palkkaa ChatGPT-kysymysten esittämisestä – näin

Kun kävely on suoritettu, sovellus kehottaa kävelijää täyttämään raportin kävelyetäisyydestä, ajasta ja muista tiedoista.

Koiran ulkoiluttajat voivat tehdä omat aikataulunsa, asettaa omat hinnat ja sopia viime hetken tapaamisia sovelluksen kautta. Sovellus veloittaa maksun jokaisesta alustan kautta varatusta kävelystä.

Heiluttaa! tarjoaa myös live-chatin asiakkaiden kanssa, välittömän maksun ja omistetun asiakastuen.

3. PetBacker

PetBacker yhdistää koiranulkoiluttajat lemmikkieläinten omistajiin. Aloitaksesi sinun on luotava profiili, jossa on kuvia ja lyhyt kuvaus itsestäsi, taidoistasi ja tietämyksestäsi eläinten hoidosta.

Sinulla on joustavuus valita itse aikataulusi, tarjoamasi palvelut ja veloitus.

PetBackerin avulla voit olla yhteydessä palveluitasi etsiviin lemmikkieläinten omistajiin, lähettää kuvia heidän lemmikkistään suoraan puhelimen kamerasta ja tarjota reaaliaikaisen koiran ulkoiluraportin.

Sovellus hoitaa kaikki koiranulkoiluttajien asiakasmaksut ja verkkomarkkinoinnin. He tarjoavat myös asiakastukea, jos sinulla on kysyttävää, sekä koulutusta ja sertifiointia.

PetBacker ei veloita ennakkomaksuja. Sen sijaan se vähentää tietyn prosenttiosuuden kaikista palveluistasi saamistasi maksuista.

4. Lomakoira

Holidog on palvelu lomalle lähteville lemmikkieläinten omistajille. Heidän tarjoamansa lisäpalvelu on kuitenkin koiran ulkoiluttaminen ihmisille, jotka haluavat jonkun vievän pentujaan ulos venyttämään jalkojaan.

Palvelu on saatavilla osoitteessa yli 30 Yhdysvaltain suurkaupunkialuetta. Kuten muissakin palveluissa, voit luoda oman aikataulusi.

Sinun on täytettävä profiili, jossa kerrotaan saatavuus, lyhyt kuvaus ja hinnat. Kun profiilisi on hyväksytty, se näkyy alustalla. Tämä tapahtuu yleensä 24 tunnin sisällä.

Koiranulkouttajat poimivat kakan omistajan kotoa ja vievät sen lähistölle kävelylle 30 minuutista tuntiin.

Holidog on ilmainen koiranulkoiluttajille, koska he eivät ota palkkioita tuloistasi.

5. Care.com

Jos sinulla on lapsia, olet ehkä kuullut Care.comista lastenhoitajan palkkaamiseen. He ovat laajentaneet palveluitaan lemmikkieläimiin, mukaan lukien koiran ulkoiluttaminen ja lemmikkieläinten istuttaminen verkossa ja sovelluksensa kautta.

Aloita täyttämällä hakemus, joka sisältää tiedot itsestäsi, aikataulustasi, kokemuksestasi ja hinnoistasi. Valokuvat eivät ole välttämättömiä, mutta niiden lisääminen lisää todennäköisyyttä, että saat töitä.

Voit luoda oman aikataulusi ja työskennellä, kun olet käytettävissä.

Care.com on saatavilla 15 maassamukaan lukien Yhdysvallat, Kanada ja Iso-Britannia. Palkkaus riippuu sijainnista ja kokemuksesta.

6. Barkly Lemmikit

Barkly Lemmikit on sovellus, joka yhdistää lemmikin omistajat koiranulkoiluttajiin. Aloittaaksesi sinun on luotava profiili, jossa esitellään koiranhoitokokemuksesi ja tunnistetiedot. Sinua voidaan myös vaatia läpäisemään taustatarkistus.

On kertaluonteinen 10 dollarin hallintomaksu sivuston käytön aloittamisesta.

🔥 Empfohlen:  Missä myydä Yugioh-kortteja (16 parasta paikkaa vuonna 2023)

Koiran ulkoiluttajana luot profiilin, jossa voit esitellä palveluitasi. Saat myös pääsyn sertifikaatteihin parantaaksesi lemmikkieläinten hoitotietojasi. Aikataulu on joustava ja riippuu saatavuudestasi.

Barkly Pets on ilmainen käyttää, kunnes ansaitset 100 dollaria kuukaudessa. Tämän jälkeen maksat 8,50 dollarin jäsenmaksun jatkaaksesi palvelun käyttöä.

Verkkosivustolla oleva dynaaminen hinnoittelutoiminto auttaa sinua määrittämään koiran ulkoilutuksen keskimääräiset maksut alueellasi. Tämä voi auttaa sinua päättämään, kuinka hinnoitella palvelusi.

Sivusto on saatavilla yli 35 suurkaupunkialueella kaikkialla Yhdysvalloissa.

7. Petsitter.com

Petsitter.com tavoitteena on yhdistää koiran ulkoiluttajat ja lemmikinhoitajat lemmikkieläinten hoitoa etsiviin perheisiin. Aloitaksesi sinun on luotava profiili, joka sisältää asiaankuuluvan kokemuksen, ammattipätevyyden ja saatavuuden.

Lemmikkieläinten omistajat voivat selata profiileja ja ottaa sinuun yhteyttä palkatakseen sinut työhön. He voivat myös luoda profiilin, jossa on tietoja lemmikkiistään ja heidän tarvitsemansa hoidon tyypistä.

Petsitter.com antaa sinun jopa ottaa yhteyttä omistajiin nähdäksesi, oletko sopiva heidän työpaikkailmoituksensa perusteella.

Jos haluat hakea koiranulkoilutöitä Petsitter.com-sivustolta, sinun on rekisteröidyttävä kuukausittaiseen jäsenyyteen, jota ei palauteta.

Jotkut käyttäjät ilmoittivat, etteivät he löytäneet työpaikkoja sivuston kautta edes jäsenmaksun maksamisen jälkeen.

8. Hae!

Hae! on ollut korttelin ympärillä. Itse asiassa palvelu on ollut olemassa vuodesta 2002. Noiden 20 vuoden aikana alusta on rakentanut positiivisen maineen.

Organisaatio toimii yhteistyössä paikallisten franchising-omistajien kanssa eri puolilla maata lemmikkipalveluiden tarjoamiseksi.

Jotta voit työskennellä Fetch!:n kanssa, sinun on suoritettava suhteellisen intensiivinen prosessi. Sinun on täytettävä hakemus, suoritettava taustatarkistus ja sitouduttava haastatteluprosessiin paikallisen franchising-omistajan kanssa.

Yleensä Fetch!:n käytön aloittaminen kestää muutaman viikon. Mutta jos se onnistuu, saatat löytää tasaisen joukon asiakkaita, jotka luottavat suhteellisen intensiiviseen tarkistusprosessiin.

9. Swifto

Swifto on koiran ulkoilutuspalvelu, joka on saatavilla New Yorkissa ja Miamissa. Jos asut jommassakummassa paikassa, Swifto saattaa olla tutustumisen arvoinen.

Huono puoli on, että yritys väittää työskentelevänsä vain yhden prosentin kanssa hakeutuneista koiranulkoiluttajista. Mutta jos sinut hyväksytään, sinun on suoritettava vähintään 15 koiran ulkoilutusta viikossa. Aikataulustasi riippuen voit suorittaa jopa 40 koiran ulkoilutusta viikossa.

Tämän perusteella näyttää siltä, ​​että Swifton kautta saatavilla olevista asiakkaista ei ole pulaa. Hakuprosessin läpäiseminen voi kuitenkin olla hankalaa.

10. Tassunpuristus

Tassunpuristus on vaihtoehto koiran ulkoiluttajille, jotka haluavat työskennellä Yhdysvaltojen ulkopuolella. Yritys työskentelee koiranulkoiluttajista Euroopassa, Aasiassa ja Australiassa.

Jotta voit työskennellä yrityksen kanssa, sinun on suoritettava suhteellisen intensiivinen seulontaprosessi. Yrityksen mukaan vain 15 % hakijoista hyväksytään. Kun olet mukana, alusta vähentää tulojasi 19 %.

🔥 Empfohlen:  Scott Robinson 10 WordPress-suojauksen parasta käytäntöä, jotka sinun on otettava käyttöön – juuri nyt Lue artikkeli

Kuten jotkut muut tämän luettelon vaihtoehdot, Pawshake tarjoaa äärimmäistä joustavuutta. Voit määrittää omat tunnit ja tehdä töitä milloin haluat.

Usein Kysytyt Kysymykset

Ennen kuin kokeilet sovellusta ansaitaksesi rahaa koirien ulkoiluttamiseksi, tässä on muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä.

Kuinka paljon voin ansaita koirien ulkoiluttamista?

ZipRecruiterin mukaan koiranulkoiluttajat tienaavat keskimäärin 14 dollaria tunnissa. Tämä maksaa 29 921 dollaria vuodessa, jos työskentelet kokopäiväisesti.

Tulosi riippuvat kuitenkin useista tekijöistä, kuten maantieteellisestä sijainnistasi, jos olet suurella pääkaupunkiseudulla, ja kokemuksestasi.

Koska sijaintisi voi vaikuttaa palkkaan, yritys laati listan 10 suurimmasta kaupungista, joissa koiranulkoiluttajatulot olivat korkeammat kuin valtakunnallinen keskiarvo. Sunnyvale, CA ja Santa Rosa, Kalifornia, olivat listan kärjessä.

Maksaako koiran ulkoilutussovellusten käyttö rahaa?

Useimmat koiran ulkoilutussovellukset antavat sinun luoda profiilin ilmaiseksi, mutta ne vievät osan tuloistasi. Maksamasi summa riippuu käyttämästäsi sovelluksesta, mutta se voi vaihdella 20–40 prosenttia.

Jotkut sovellukset veloittavat kiinteän maksun tulorajan saavuttamisen jälkeen.

Hinnoittelurakenteiden vaihtelun vuoksi on tärkeää tehdä tutkimusta, lukea arvosteluja ja ymmärtää, kuinka paljon saat kotiin päivän päätteeksi, jos päätät ryhtyä koiranulkoiluttajaksi.

Tarvitsenko tarvikkeita koirien ulkoiluttamiseen?

Kyllä, mutta et tarvitse paljon tarvikkeita tullaksesi koiranulkouttajaksi. Laadukas talutushihna on hyvä olla käsillä, sekä laukku tarvikkeiden ja omien tavaroiden kuljettamiseen.

Myös kertakäyttöiset kakkapussit ovat välttämättömiä.

Muut tarvikkeet, kuten koiran herkut, kulho ja vesi, sateenvarjo ja koiran lelut ovat mukavia. Kun saat lisää kokemusta, ymmärrät, mitkä ovat pakollisia tarvikkeita ja mitkä valinnaisia.

Yhteenveto

Koiran ulkoiluttaminen voi olla hyvä sivuhulina, jos rakastat eläimiä ja haluat ansaita ylimääräistä rahaa sivuilla. Se on helppo aloittaa ja vaatii vain muutaman tarvikkeen.

Koiran ulkoiluttajaksi ryhtyminen tarjoaa joustavuutta, koska voit tehdä oman aikataulusi. Voit jopa laajentaa tarjoamaan lisäpalveluita, kuten lemmikkien hoitoa ja yöpymiset ansaitaksesi enemmän rahaa.

Viime kädessä tämä voi olla loistava tapa täydentää tulojasi ja auttaa sinua säästämään enemmän rahaa tai hankkimaan hieman ylimääräistä rahaa.