Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 parasta kuvitustyökalua, jota jokaisen suunnittelijan tulisi käyttää luovaan suunnitteluun

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 parasta kuvitustyökalua, jota jokaisen suunnittelijan tulisi käyttää luovaan suunnitteluun

Nykymaailmassa taide, piirustukset, maalaukset ja kuvitukset nähdään usein esteettisinä kokemuksina. Kun ihmiset ovat kehittyneet, he ovat alkaneet arvostaa taiteen kauneutta, usein ihaillen maalausta tai kuvitusta pelkästään sen esteettisen arvon vuoksi.

Kuvien tai taideteosten lisääminen verkkosivustolle voi vaikuttaa yleisöön voimakkaasti, vangita heidän huomionsa ja vetää heidät sisään. Taide voi myös auttaa korostamaan sisällön pointtia ja täydentämään kirjoitettua materiaalia. Kuvien tehokkuuden varmistamiseksi on tärkeää valita kohdeyleisölle merkityksellisiä kuvia. Viime kädessä taiteen sisällyttäminen verkkosivustoon tai muihin viestintämuotoihin voi olla tehokas työkalu katsojien sitouttamiseen ja yhteydenpitoon.

Kuvien luominen on tärkeä osa visuaalista viestintää, olitpa graafinen suunnittelija, digitaalitaiteilija tai animaattori. Mutta koska käytettävissä on niin monia kuvatyökaluja, voi olla vaikea tietää, mitkä niistä valita. Jokaisella työkalulla on omat ainutlaatuiset ominaisuudet ja edut, ja oikean valinnalla voi vaikuttaa työsi laatuun ja tehokkuuteen.

Tässä blogissa tarkastellaan joitain parhaat kuvatyökalut saatavilla ja tutkia niiden vahvuuksia ja heikkouksia, jotta voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen siitä, mikä työkalu sopii parhaiten tarpeisiisi. Tämä opas auttaa sinua löytämään täydellisen kuvitustyökalun, jolla voit toteuttaa luovia ideoitasi.

Alla on lueteltu joitain parhaista kuvitusohjelmistotyökaluista, joita jokaisen suunnittelijan tulisi käyttää luovien kuvien tekemiseen helposti.

 1. Adobe Illustrator
 2. Canva
 3. Affinity Designer
 4. Lisääntyä
 5. Inkscape
 6. Krita
 7. Corel Painter
 8. Leikkaa Studio Paint
 9. Adobe Photoshop CC
 10. CorelDRAW

Adobe Illustrator

Verkkosivusto www.adobe.com/in/products/illustrator.html

Luokitus 4,8/5
Ilmainen kokeilu Saatavilla
Tuetut alustat Web, Android, iPhone/iPad
Paras Ammattimainen suunnittelu ja taideteokset

Adobe Illustrator on a ammattimainen vektorigrafiikkaeditori jonka on kehittänyt ja julkaissut Adobe Inc. Graafiset suunnittelijat, taiteilijat ja kuvittajat käyttävät sitä vektoripohjaisen grafiikan, kuten logojen, kuvakkeiden, kuvien ja typografian, luomiseen.

Adobe Illustrator tarjoaa käyttäjilleen 2D- tai 3D-grafiikkakäsittelyä, joka parantaa suunnittelijan työnkulun tehokkuutta. Sekä suunnittelijat, mukaan lukien ammattigraafiset suunnittelijat että digitaaliset suunnittelijat, voivat käyttää Adobe Illustratoria luodakseen erilaisia ​​houkuttelevia digitaalisia tuotteita.

Adobe pitää ominaisuudet jännittävänä ja joustavana Illustratorissa. Näitä ominaisuuksia ovat muun muassa helppo kuvien rajaus, muuttuvat fontit, nykyaikaisen käyttäjän kokemus, vakauden parannukset, stylistiasetukset teksteihin ja nopeampi asiakirjojen luominen. Siinä on myös monia muita ominaisuuksia, mikä tekee siitä parhaan ja kätevän työkalun digitaalisille ja graafisille suunnittelijoille.

Hintatiedot:

Suunnitelma Vuosihinta Kuukausihinta

Yksilöllinen 20,99 dollaria kuukaudessa 33,99 dollaria kuukaudessa
Liiketoimintaa 33,99 dollaria käyttäjää kohden kuukaudessa 79,99 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa
Opiskelijat ja opettajat 19,99 dollaria kuukaudessa 29,99 dollaria kuukaudessa

Canva

Verkkosivusto www.canva.com

Luokitus 4,7/5
Ilmainen kokeilu Saatavilla
Tuetut alustat Web, Android, iPhone/iPad
Paras Kaikki suunnittelutarpeesi

Canva on a pilvipohjainen graafisen suunnittelun alusta jonka avulla käyttäjät voivat luoda laajan valikoiman visuaalista sisältöä, mukaan lukien sosiaalisen median grafiikkaa, esityksiä, julisteita, logoja, t-paitojen suunnittelua, web-suunnittelua ja muuta markkinointimateriaalia. Sen perustivat vuonna 2012 Melanie Perkins, Cliff Obrecht ja Cameron Adams, ja siitä on sittemmin tullut suosittu työkalu yrityksille ja yksityishenkilöille ympäri maailmaa. Se on niin helppokäyttöinen, että vaikka sinulla ei olisi kokemusta siitä, se auttaa sinua graafisessa suunnittelussa vedä ja pudota -ominaisuuden avulla.

‌‌Tämä alusta tarjoaa sinulle paljon vaihtoehtoja kuvien, taustojen, fonttien ja mallien valitsemiseen työsi helpottamiseksi. Canva tarjoaa monia asioita ilmaiseksi. Canva pärjää hyvin, sillä se voi toimia useiden toimialojen kanssa, kaikki sen lukuisten mallien ansiot.

Hintatiedot:

Suunnitelma Vuosihinta Kuukausihinta

Vapaa 0,00 dollaria kuukaudessa 0,00 dollaria kuukaudessa
Pro 119,99 dollaria käyttäjää kohti vuodessa 12,99 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa
Yritys Mukautetut suunnitelmat Mukautetut suunnitelmat

Kokeile Canvaa ilmaiseksiAffinity Designer

Verkkosivusto Affinity.serif.com

Luokitus 4,7/5
Ilmainen kokeilu Saatavilla
Tuetut alustat Web, iPhone/iPad
Paras Vektorigraafinen suunnittelu

Affinity Designer on a ammattimainen vektorigrafiikkaeditori Sen on kehittänyt brittiläinen ohjelmistoyritys Serif. Affinity Designer on loistava valinta henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettuihin projekteihin. Aloittelevat graafiset suunnittelijat käyttävät sitä myös sen intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta. Se on tuote, joka voi antaa kovaa kilpailu Adobe Illustratorille. Tämä johtuu siitä, että Affinity Designerilla on laaja valikoima työkaluja ja käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia.

Affinity Designer on suunniteltu vektoripohjaisen grafiikan, kuten logojen, kuvien ja typografian, luomiseen. Se tarjoaa laajan valikoiman työkaluja ja ominaisuuksia, mukaan lukien kynä- ja lyijykynätyökalut, muotojen luontityökalut, väri- ja gradienttiohjaimet sekä typografiatyökalut.

Yksi Affinity Designerin ainutlaatuisista ominaisuuksista on sen kyky vaihtaa saumattomasti vektori- ja rasteritilojen välillä, jonka avulla käyttäjät voivat työskennellä molempien kuvien kanssa samassa asiakirjassa. Se tarjoaa myös tuen useille tauluille, jolloin käyttäjät voivat työskennellä useiden kuvioiden parissa samassa asiakirjassa.

‌‌Se on räätälöity käyttäjille, jotka haluavat tarjota budjettiystävällisen vaihtoehdon toimivuudesta tinkimättä. Siinä on 1 000 000 % zoom, mikä vie sen helposti CAD-maailmaan. Tämä alusta tukee useita muotoja, mukaan lukien RGB, CMYK ja ICC.

Hintatiedot:

Tuotteen hinta

Affinity V2 Universal License (macOS, Windows ja iPadOS) 14 900,00 ₹

Huomautus: Lisenssit yrityksille ja oppilaitoksille ovat myös saatavilla pyynnöstä.

Lisääntyä

Verkkosivusto Procreate.com

Luokitus 4,8/5
Ilmainen kokeilu Ei saatavilla
Tuetut alustat Web
Paras Suunnittelemme digitaalisia luonnoksia, maalauksia ja kuvituksia

Procreate on suosittu digitaalinen maalaus- ja kuvitussovellus suunniteltu käytettäväksi yksinomaan iPadeissa ja iPhoneissa. Se tarjoaa laajan valikoiman työkaluja ja ominaisuuksia, joiden avulla taiteilijat voivat luoda yksityiskohtaisia ​​ja realistisia taideteoksia käyttämällä digitaalisia siveltimiä, kyniä ja muita työkaluja. Sovellus on saanut suuren suosion taiteilijoiden, kuvittajien ja suunnittelijoiden keskuudessa intuitiivisen käyttöliittymänsä, tehokkaan työkaluvalikoimansa ja kyvyn luoda korkealaatuisia, tulostusvalmiita taideteoksia ansiosta.

Jotkut Procreaten tärkeimmistä ominaisuuksista ovat kerrostuki, mukautettavat siveltimet, 4K-kankaan tarkkuus ja tuki useille tiedostomuodoille. Se on tehokas työkalu sekä harrastajille että ammattilaisille, jotka haluavat luoda digitaalisia taideteoksia tien päällä.

Hintatiedot:

Procreate on maksullinen sovellus, jonka voi ostaa kertamaksulla 12,99 dollaria App Storesta.

Tuotteen hinta

Lisääntyä 12,99 dollaria


Inkscape

Verkkosivusto Inkscape.org

Luokitus 4.4/5
Ilmainen kokeilu Ilmainen ja avoimen lähdekoodin ohjelmisto
Tuetut alustat Windows, Mac ja Linux
Paras Luoda ja muokata vektoripohjaista grafiikkaa

Inkscape on a ilmainen avoimen lähdekoodin vektorigrafiikkaeditori joka on saatavilla Windows-, Mac- ja Linux-käyttöjärjestelmille. Se on suunniteltu vektoripohjaisen grafiikan, kuten logojen, kuvien, kaavioiden ja teknisten piirustusten, luomiseen ja muokkaamiseen. Inkscape käyttää SVG:tä (Scalable Vector Graphics) alkuperäisenä tiedostomuotonaan ja tukee muita yleisiä tiedostomuotoja, kuten EPS, PDF, PNG ja JPEG.

Inkscape tarjoaa laajan valikoiman työkaluja ja ominaisuuksia, mukaan lukien kyky luoda polkuja, muotoja, tekstiä ja liukuvärejä sekä tuki tasoille ja objektien ryhmittelylle. Se sisältää myös erilaisia ​​suodattimia ja tehosteita, kuten sumennuksia, varjoja ja läpinäkyvyyttä.

Hintatiedot:

Inkscape on VAPAA ja avoimen lähdekoodin ohjelmistot.

Krita

Verkkosivusto Krita.org

Luokitus 4,5/5
Ilmainen kokeilu ILMAINEN ja avoimen lähdekoodin maalausohjelma
Tuetut alustat Web
Paras Digimaalauksen ja kuvituksen tekeminen

Krita on a ilmainen avoimen lähdekoodin digitaalinen maalaus- ja kuvitusohjelmisto joka on saatavilla Windows-, Mac- ja Linux-käyttöjärjestelmille. Se on suunniteltu taiteilijoille, suunnittelijoille ja muille luoville ammattilaisille, jotka haluavat luoda digitaalisia taideteoksia käyttämällä monenlaisia ​​työkaluja ja ominaisuuksia.

Krita tarjoaa kattavan valikoiman maalaus- ja piirustustyökaluja, kuten siveltimiä, lyijykyniä ja kyniä, sekä tuen tasoille, naamioille ja värinhallintaan. Se sisältää myös erilaisia ​​ominaisuuksia animaatioiden luomiseen, kuten kehysten hallinnan ja aikajanan muokkauksen. Nämä ominaisuudet tekevät Kritasta suositun vaihtoehdon korkealaatuisten digitaalisten taideteosten ja animaatioiden luomiseen.

Hintatiedot:

Krita on VAPAA ja avoimen lähdekoodin ohjelmistot.Corel Painter

Verkkosivusto www.painterartist.com

Luokitus 4.0/5
Ilmainen kokeilu Saatavilla
Tuetut alustat Windows, MacOS, Android
Paras Tuottaa ammattimaista maalausta

Corel Painter on a digitaalinen maalausohjelmisto jonka avulla taiteilijat voivat luoda digitaalisia taideteoksia, jotka jäljittelevät perinteisten medioiden, kuten öljyjen, vesivärien, hiilen ja pastellien, ulkoasua ja tuntumaa. Se on suunniteltu ammattitaiteilijoille, graafisille suunnittelijoille ja kuvittajille, jotka haluavat luoda korkealaatuisia, ilmeikkäitä digitaalisia maalauksia ja kuvituksia.

Corel Painter tarjoaa sinulle laajemman valikoiman työkaluja materiaaleilla ja perinteisillä taiteilijoilla. Hiiren ja tabletin avulla suunnittelija pystyy luomaan vaikutelman todellisesta maalauksesta tai piirustusvälineestä, kuten värikynä, öljy, hiili, akvarelli ja liitu.

‌‌Jotkin epäperinteiset ominaisuudet, kuten F/X, Distortion, kuviokynät ja kuvaletku, antavat suunnittelijoille vapaat kädet soveltaa kuvaan vähemmän tavanomaisia ​​elementtejä. Corel Painter jäljittelee perinteisen median visuaalisia ominaisuuksia ja toimintoja, kuten hiiltä, ​​öljyväriä, pastellitikkuja, airbrushia ja huopakyniä.

Hintatiedot:

Suunnitelman hinta

Corel Painter 2022 – Osta pysyvä lisenssi 429,00 dollarin kertamaksulla
Corel Painter 2022 (tilaus) vuositilaus 199,00 USD vuodessa


Leikkaa Studio Paint

Verkkosivusto www.clipstudio.net

Luokitus 4,8/5
Ilmainen kokeilu Saatavilla
Tuetut alustat Web, iPhone/iPad
Paras Luodaan korkealaatuista digitaalista taidetta, sarjakuvia ja animaatioita

Clip Studio Paint on a monikäyttöinen digitaalinen maalausohjelmisto joka tulee vektorigrafiikan mukana. Kuvittajat, sarjakuvataiteilijat ja animaattorit käyttävät sitä laajasti korkealaatuisen digitaalisen taiteen, sarjakuvien ja animaatioiden luomiseen. Se on aivan ihanteellinen muste- ja renderöintiin hyödyllisten ja ainutlaatuisten toimintojensa avulla. Clip Studion omaisuuskirjaston avulla suunnittelijat voivat testata nousevia konsepteja, luoda luonnoksia lehtisiveltimillä ja luoda luonnoksia kuvioiden tekstuureilla.

Siinä on hahmoja tai esineitä, jotka ovat 3D-malleja ja taustoja, jotka antaisivat asennon ja kulman ja auttavat edelleen visuaalisena mieltymyksenä. Se on myös kilpailukykyinen hinta, mikä tekee siitä edullisen suunnittelijoille. Se antaa taiteilijoille vapaat kädet piirtää teräviä viivoja käyttämällä siveltimiä, elokuvakonsepteja tai järjestää pelejä luomalla pikkukuvaruudukoita. Se soveltaa myös värivaihteluita kuviin tai taideteoksiin.

Kaiken kaikkiaan Clip Studio Paint on a monipuolinen ja tehokas digitaalisen taiteen ohjelmisto joka tarjoaa valikoiman työkaluja ja ominaisuuksia eri tyylien ja tieteenalojen taiteilijoille.

Hintatiedot:

Suunnitelman hinta

Vain kertaostos (Windows / macOS). 49,99 dollaria
Kuukausittainen käyttösuunnitelma (Windows / macOS / iPad / iPhone / Galaxy / Android / Chromebook) 0,99 dollaria kuukaudessa


Adobe Photoshop CC

Verkkosivusto www.adobe.com/in/products/photoshop.html

Luokitus 4,8/5
Ilmainen kokeilu Saatavilla
Tuetut alustat Web, Android, iPhone/iPad
Paras Kuvankäsittely ja graafinen suunnittelu

Adobe Photoshop on suosittu ohjelmistosovellus digitaalinen kuvankäsittely ja graafinen suunnittelu. ‌‌Adobe Photoshop ohjelmoitiin vuonna 1988, ja siitä lähtien siitä on tullut tärkeä osa suunnittelijan elämää. Adobe Photoshop on monipuolinen ja loistava alusta kuvioiden ja tulosteiden tehokkaaseen luomiseen, jotta tuloksesta tulee yksi suunnittelumaailman parhaista. Graafisista suunnittelijoista kiinnostuneilla on lukuisia vaihtoehtoja, työkaluja ja hienoja asetuksia uusien mahdollisuuksien luomiseen.

‌‌Se auttaa sinua luomaan malleja, jotka ovat aitoja ja myös silmille vaalittuja oikean ohjauksen avulla. Se auttaa lähinnä rakentamaan itseluottamustasi suunnittelun aikana. Täällä on monia uusia oivalluksia, joista voi nauttia.

Photoshop tarjoaa laajan valikoiman työkaluja ja ominaisuuksia, jotka tukevat erityyppistä kuvankäsittelyä ja -suunnittelua, mukaan lukien tasot, maskit, suodattimet ja erilaiset piirustus- ja maalaustyökalut. Se sisältää myös ominaisuuksia 3D-grafiikkaa, videoita ja animaatioita varten.

Hintatiedot:

Adobe Express

Suunnitelman hinta

Vapaa ILMAINEN ikuisesti
Premium 30 päivän ilmainen kokeilujakso, sen jälkeen 797,68 ₹/kk, sisältäen GST

Photoshop-suunnitelma

Suunnitelman hinta

Yksi sovellus ILMAINEN ikuisesti
Premium 7 päivän ilmainen kokeilu, sen jälkeen 1 675,60 ₹/kk, sisältäen GST:n


CorelDRAW

Verkkosivusto www.coreldraw.com

Luokitus 4,5/5
Ilmainen kokeilu Saatavilla
Tuetut alustat Web
Paras Laadukkaan vektorigrafiikan luominen

CorelDRAW on a vektorigrafiikkaeditori Corel Corporationin kehittämä ja markkinoima. Sitä käytetään laajalti logojen, kuvien, teknisten piirustusten ja muun tyyppisen vektoripohjaisen grafiikan luomiseen.

CorelDRAW tarjoaa erinomaisen grafiikan muokkausalustan, joka voi tuottaa sekä vektori- että rasterigrafiikkaa. Sen mukana tulee versio Corel Paint ohjelmisto, joka on ilmainen. Se sisältyy Corel Paintiin, jotta saat auttavan kätesi tulevien rasterikuvioiden luomisessa.

CorelDRAW tarjoaa laajan valikoiman työkaluja ja ominaisuuksia, jotka tukevat erityyppisiä vektorigrafiikkasuunnittelua ja -asettelua, mukaan lukien muototyökalut, tekstityökalut, väripaletit ja objektityylit. Se sisältää myös tuen rasterigrafiikkaa, jonka avulla käyttäjät voivat työskennellä sekä vektori- että rasterielementtien kanssa samassa projektissa.

‌‌On parempi, että kuvissa on paljon muunnelmia ja uusin versio, joka tukee jopa kuuluisaa Apple-kynää. Sen avulla suunnittelijat voivat myös muokata vektori- ja rasterigrafiikkaa erilaisilla työkaluilla ja joillakin mukautetuilla siveltimillä. Se ei todellakaan ole yhtä tehokas kuin Adobe Photoshop, mutta silti se on yksi alan parhaista kuvitustyökaluista.

Hintatiedot:

Suunnittele Pysyvä lisenssi Tilausmalli

CorelDRAW Graphics Suite 2021 499 USD täydestä lisenssistä 249 USD vuodessa tai 22,49 USD kuukaudessa, 15 päivän ilmainen kokeiluversio
CorelDRAW Standard 2021 $299 USD täydestä lisenssistä 179 dollaria dollaria vuodessa tai 16,50 dollaria kuukaudessa 15 päivän ilmaisella kokeilujaksolla
CorelDRAW Essentials $129 USD täydestä lisenssistä 99 dollaria dollaria vuodessa tai 9,99 dollaria kuukaudessa 15 päivän ilmaisella kokeilujaksolla


Johtopäätös

Näimme kuinka kehitys tapahtui luolista puhelimiimme ja kannettaviin tietokoneihimme tai pöytätietokoneisiin. Mutta tämä ei ole loppu, koska evoluutio jatkuu, eikä sillä ole päätepistettä. Kasvavan teknologian myötä kuvitusohjelmistot parantavat suunnittelukykyään.

Kuvitustyökalujen maailma on laaja ja monipuolinen, ja se tarjoaa joukon tehokkaita ohjelmistovaihtoehtoja, jotka sopivat taiteilijoiden, suunnittelijoiden ja muiden luovien ammattilaisten erityistarpeisiin. Etsitpä sitten kestävää vektorigrafiikkaeditoria tai digitaalista maalausohjelmistoa, valinnanvaraa on paljon.

Loppujen lopuksi paras kuvatyökalu sinulle riippuu useista tekijöistä, mukaan lukien erityistaitosi, taiteellinen tyylisi ja luomasi työn tyyppi. Valitsemalla oikean kuvitustyökalun voit vapauttaa luovan potentiaalisi ja herättää ainutlaatuisen taiteellisen näkemyksesi henkiin.

UKK

Mikä on digitaalinen kuvitus?

Digitaalinen kuva on taidetta digitaalisten työkalujen avullakuten hiiri tai tabletti, yhdessä piirustusohjelmiston kanssa.

Mitä ovat kuvitustyökalut?

Kuvatyökalut ovat ohjelmistosovelluksia tai fyysisiä välineitä, joita käytetään idean tai konseptin visuaalisen esityksen luomiseen.

Mitkä ovat suunnittelijoiden suosituimmat kuvitustyökalut?

Jotkut suunnittelijoiden suosituimmista kuvittajista ovat:

 • Adobe Illustrator
 • Canva
 • Affinity Designer
 • Corel Painter
 • Leikkaa Studio Paint
 • Adobe Photoshop CC
 • Corel Draw

Mikä kuvitustyökalu on paras aloittelijoille?

Aloittelijoille suosittelemme aloittamaan käyttäjäystävällisellä työkalulla, kuten Procreate tai Sketch. Näissä työkaluissa on valikoima siveltimiä ja ominaisuuksia, joiden avulla aloittelijan on helppo luoda upeita kuvia ilman jyrkkää oppimiskäyrää.

Mitä eroa on vektorigrafiikalla ja digitaalisella maalauksella?

Vektorigrafiikka luodaan matemaattisten yhtälöiden avulla, ja niitä voidaan skaalata laadun heikkenemättä. Digitaalinen maalaus sen sijaan luodaan siveltimillä ja se voi jäljitellä perinteisiä välineitä, kuten öljyä, akvarelleja ja pastellivärejä.

Voinko käyttää kuvitustyökaluja animaatioon?

Kyllä, monissa kuvitustyökaluissa, kuten Adobe Illustratorissa ja Procreatessa, on ominaisuuksia, jotka mahdollistavat animaation. Monimutkaisempia animaatioita varten saatat kuitenkin tarvita erikoistunutta animaatioohjelmistoa.

Onko CorelDraw ilmainen?

CorelDraw’n johtava graafisen suunnittelun ohjelmistopaketti on ilmainen 15 päivän ajan.

Mihin Adobe Illustratoria käytetään?

Adobe Illustrator on suunnittelusovellus, jota käytetään luoda logoja, kuvakkeita, piirustuksia, typografiaa ja erilaisia ​​kuvia.

Onko Clip Studio Paint ilmainen?

Ensimmäistä kertaa kuukausittaisen käyttösuunnitelman käyttäjät voivat käyttää Clip Studio Paintia jopa 3 kuukauden ajan ilmaiseksi.

🔥 Empfohlen:  Luettelo menestyneistä startup-yrityksistä Afrikassa | 6 parasta afrikkalaista startup-yritystä