Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 parasta linkinrakennustyökalua & Ohjelmisto käänteisille linkeille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 parasta linkinrakennustyökalua & Ohjelmisto käänteisille linkeille

Tämä opas sisältää luettelon parhaista linkkien rakentamistyökaluista sivun ulkopuoliseen SEO:hen.

Alta löydät parhaat linkkien rakentamisohjelmistot, joiden avulla voit tunnistaa käänteisiä mahdollisuuksia ja rakentaa vahvan linkkiprofiilin. Tämän sivun suositukset sisältävät useita vaihtoehtoja, jotka auttavat sinua löytämään parhaat linkkien rakennustyökalut, jotka sopivat hakukoneoptimoinnin tavoitteisiisi ja budjettiisi, mukaan lukien sekä ilmaiset että maksulliset vaihtoehdot.

Paljastus: Tämä sivu sisältää affiliate-linkkejä muutamille linkinrakennustyökaluille. Kun ostat maksullisen tilauksen, voimme ansaita palkkion.

Parhaat linkkien rakentamistyökalut ja ohjelmistot

1. BuzzStream

Buzzstream on tällä hetkellä kattavin linkkien rakentamisohjelmistoalusta, joka on olennainen työkalu suhteiden kehittämiseen ja hallintaan bloggaajien, vaikuttajien ja muiden mahdollisten käänteisten linkkien kanssa.

Kohokohta on mahdollisuus selata Buzztreamin laajaa tietokantaa löytääksesi verkkosivustoja, blogeja, toimittajia ja vaikuttajia, jotka liittyvät sisältöösi. Tämän jälkeen voit käyttää yhteystietoja, luoda yhteystietoluettelon ja pyytää käänteisiä linkkejä käyttämällä optimoituja sähköpostimalleja ja automaattisia seurantatoimia.

Buzzstream tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson. Sen maksetut suunnitelmat alkavat 24,99 dollarista kuukaudessa. Vieraile Buzzstreamissa.

2. Ahrefs

Jos etsit all-in-one SEO-ratkaisua, jossa yhdistyvät huippulinkkien rakennustyökalut muihin esimerkillisiin ominaisuuksiin, jotka auttavat sinua hoitamaan koko hakukoneoptimointityösi yhdeltä alustalta, etsi Ahrefs.

Palveluissa yhdistyvät parhaat avainsanatutkimustyökalut korkeatasoisiin sivuston tarkastusominaisuuksiin, sijoitusten seurantaan ja muihin, mutta käänteislinkeissä Ahrefs todella loistaa.

Alustan avulla voit analysoida kaikki olemassa olevat käänteiset linkit ja tarjota tietoja, kuten verkkotunnuksen auktoriteetit ja verkkoliikenne, jotka voivat osoittautua korvaamattomiksi karsittaessa pois heikkolaatuisia käänteisiä linkkejä, jotka voivat vahingoittaa hakukoneoptimointiasi.

Muualla voit tarkistaa, onko verkkosivustoilla rikkinäisiä linkkejä, joihin haluat kohdistaa käänteisen linkin, sekä hyödyntää erinomaista Content Exploreria.

Tämä työkalu auttaa sinua löytämään uusia käänteisiä mahdollisuuksia analysoimalla markkinarakoasi liittyvää parhaiten menestyvää sisältöä.

Ahrefsin käänteisen linkin profiiliominaisuus on ilmainen, kun taas Content Explorer ja muut työkalut vaativat maksullisen tilauksen, joka alkaa 99,99 dollarista. Vieraile Ahrefsissa.

3. Link Hunter

Valikoimamme parhaat linkkien rakentamisohjelmistot aloittelijoille, Link Hunter on helppokäyttöinen alusta, jonka avulla voit löytää uusia käänteisiä potentiaalisia asiakkaita ja hallita kampanjoitasi heidän avullaan.

Yksinkertaisuus on pelin nimi tässä: puhdas, intuitiivinen kojelauta ja aloittelijaystävälliset ominaisuudet, kuten mahdollisuus nähdä kohdistettavien verkkosivustojen SEO-arvo, lähettää henkilökohtaisia ​​tiedotussähköposteja ja seurata jokaista rakentamaasi suhdetta.

Link Hunter tarjoaa 7 päivän ilmaisen kokeilujakson. Maksulliset suunnitelmat alkavat 49 dollarista kuukaudessa. Vieraile Link Hunterissa.

🔥 Empfohlen:  7 parasta Shopifyn hylättyä ostoskorisovellusta yksityiskohtaisella vertailukaaviolla

4. Semrush

Jos pidät ajatuksesta all-in-one SEO-työkalusta huippuluokan käänteislinkkien luontiominaisuuksilla, Semrush voi olla sinulle sopiva.

Lukuisten työkalujen lisäksi, jotka auttavat avainsanatutkimuksessa, kilpailuanalyysissä, PPC-markkinoinnissa ja monessa muussa, Semrush on täynnä ominaisuuksia, jotka on suunniteltu auttamaan sinua hallitsemaan ja kasvattamaan käänteislinkkiprofiiliasi.

Käänteisten linkkien analyysin hallintapaneeli näyttää kaikki tiedot, joita saatat tarvita omista ja kilpailijoidesi käänteislinkeistä, kun taas Backlink Gap Tool vertaa näitä kahta, jotta voit helposti havaita käänteislinkkimahdollisuudet, jotka lähimmät kilpailijasi ovat saattaneet jäädä käyttämättä.

Ohjelman todellinen tähti on kuitenkin tehokas käänteisten linkkien tarkastusominaisuus, sillä se tuo välittömästi esiin myrkylliset ja heikkolaatuiset käänteiset linkit, jotka voivat vahingoittaa hakusi sijoitusta, ja antaa sinun lisätä ne poistoluetteloon, jota voit käyttää poistopyyntöjen ja -pyyntöjen lähettämiseen. tehdä muita toimia profiilisi puhdistamiseksi.

Semrush tarjoaa ilmaisen peruspaketin, jolla on rajoitettu pääsy kaikkiin käänteistoimintoihinsa. Jotta voit käyttää alustaa rajoituksetta, tarvitset premium-paketin, joka maksaa 119–499 dollaria kuukaudessa. Vieraile Semrushissa.

5. SE-sijoitus

SE Ranking on toinen suosittu all-in-one-työkalu, joka antaa Ahrefsin ja Semrushin kaltaisille käyttäjilleen ansaita rahaa käytettävissä olevien ominaisuuksien määrän ja laadun suhteen.

Tämä aloittelijaystävällinen alusta sisältää hyödyllisen työkalun sivun hakukoneoptimoinnin käsittelyyn ja sisältömarkkinointiponnistelujen tehostamiseen sekä yksityiskohtaisen käänteislinkkien tarkistuksen, joka paljastaa kaikenlaisia ​​arvokkaita oivalluksia käänteisprofiilistasi, mukaan lukien viittaavien verkkotunnusten lukumäärän ja nofollow dofollow-linkkeihin portfoliossasi ja paljon muuta.

Voit myös käyttää tätä ominaisuutta arvioidaksesi kilpailijoiden käänteisiä profiileja ennen kuin otat Gap Analyzerin käyttöön näiden kahden vertailussa, jotta voit alkaa työskennellä saadaksesi linkkejä samoista korkean tason lähteistä, jotka antavat kilpailijoillesi arvokkaimmat käänteiset linkit.

Palvelun maksulliset suunnitelmat alkavat vain 39 dollarista kuukaudessa 14 päivän ilmaisella kokeilujaksolla, mikä tekee siitä parhaan linkin rakentamisohjelmiston yrityksille, joilla on budjetti. Vieraile SE Rankingissa.

6. Majestic SEO

Suosittu Majestic SEO -alusta on loistava käänteislinkkiprofiilisi analysointiin, jotta voit tehdä tietoihin perustuvia päätöksiä sen optimoinnista.

Syötä verkkotunnus, niin voit tarkistaa kunkin viittaavan verkkosivuston käyttämät auktoriteetit, maineet ja ankkuritekstit sekä kerätä samat tiedot mahdollisista tulevaisuudennäkymistä.

Yksi asia, josta todella pidämme siinä, on Bulk Backlinks -ominaisuus, jonka avulla voit tuoda jopa 400 URL-osoitetta ja saada lähes välittömän pääsyn lukuisiin tietoihin jokaisesta, mikä tekee siitä täydellisen suurille yrityksille tai kaikille, jotka suorittavat sivun ulkopuolista optimointia. suuressa mittakaavassa.

🔥 Empfohlen:  8 hauskaa ja mukaansatempaavaa sisältömarkkinoinnin trendiä vieraanvaraisuudessa

Maksettu Majestic SEO -tilaus alkaa 49,99 dollarista kuukaudessa. Yritys ei tarjoa ilmaista kokeiluversiota, mutta sillä on 7 päivän rahat takaisin -takuu, jos et ole tyytyväinen. Vieraile Majestic SEO:ssa.

7. Linkody

Mikään ylälinkkien rakentamisohjelmiston opas ei olisi täydellinen mainitsematta Linkodya, käänteislinkkien seurantatyökalua, joka eliminoi useiden kampanjoiden ja laajojen käänteisten linkkiprofiilien seurannan kovan työn.

Se tarjoaa myös tavallisen käänteislinkkien tarkistimen, joka analysoi olemassa olevan profiilisi ja tarjoaa hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden tunnistaa ja hylätä haitalliset käänteiset linkit.

Muualla voit määrittää hälytyksiä, jotta saat aina tiedon, kun menetät tai hankit uuden linkin, saat käsityksen kilpailijoiden käänteislinkkistrategioista ja hyödynnät Instant Link Location -työkalua, joka tunnistaa käänteislinkkisi automaattisesti lähteessä. sivu, jolloin säästät paljon aikaa jokaisen viittaavan sivun manuaalisessa selaamisessa.

Linkody sisältää runsaan 30 päivän ilmaisen kokeilujakson. Maksulliset suunnitelmat alkavat alhaisista kustannuksista, jotka ovat vain 14,90 dollaria kuukaudessa. Vieraile Linkodyssa.

8. Hunter.io

Hunter.Io on yksinkertainen mutta tehokas työkalu yhteystietojen etsimiseen verkosta, eikä sitä pidä sekoittaa aiemmin tarkastelemaanamme Link Hunter -alustaan.

Jos haluat ansaita käänteisen linkin sivustolta tai tietyltä bloggaajalta, mutta et löydä hänen sähköpostiosoitettaan, tämä on paras paikka etsiä.

Kirjoita vain verkkotunnuksen nimi, ja Hunter.Io skannaa valtavan tietokantansa löytääkseen verkkosivuston vahvistetut yhteystiedot.

Näille yhteyshenkilöille annetut tiedot voivat olla arvokasta resursseja etsivässä työssäsi, sillä niissä luetellaan kontaktin nimen ja sähköpostiosoitteen lisäksi myös hänen asemansa yrityksessä, jolloin on helppo määrittää paras henkilö, jolle pitkiä.

Hunter.Io näyttää myös, milloin tiedot löydettiin, ja linkin julkisesti saatavilla olevaan tietolähteeseen, jotta voit määrittää sen merkityksen, ja sen avulla voit jopa lisätä yhteystietoja luetteloon, jotta voit viedä ne haluamaasi suhteeseen hallintaohjelmisto.

Alustan avulla voit suorittaa 25 ilmaista hakua kuukaudessa. Maksulliset suunnitelmat alkavat 49 dollarista kuukaudessa jopa 500 hakuun. Vieraile osoitteessa Hunter.Io.

9. HARO

HARO on lyhenne sanoista Help A Reporter Out, ja nimensä mukaisesti se on suunniteltu yhdistämään toimittajat ja bloggaajat luotettaviin, asiantuntijalähteisiin, joita he voivat lainata artikkeleissaan.

Täältä tulet sisään.

Kun rekisteröidyt lähteeksi, saat jopa kolme sähköpostin tiivistelmää päivässä, jossa on tietoja siitä, mitä toimittajat etsivät asiantuntijalausunnoilta. Jos osaamisalueesi vastaa pyyntöä, voit ottaa heihin yhteyttä ja tarjota, että sinut esitellään heidän sisällössään.

Ainoa syy, miksi emme ole saaneet HAROa korkeammalle tässä oppaassa, on se, että kaikki sivustot, joille nämä toimittajat kirjoittavat, eivät tarjoa sinulle käänteisiä linkkejä, joten sinun on aina tarkistettava ensin. Vieraile HAROssa.

🔥 Empfohlen:  3 tapaa parantaa liidien laatua ammattilaisten tavoin

10. Mangools LinkMiner

Mangools LinkMiner on toinen paras vaihtoehto, jos etsit edullista tapaa hallita käänteislinkkiprofiiliasi ja löytää osuvia, korkean DA:n mahdollisuuksia ansaita uusia linkkejä.

Yksi asia, jota rakastamme heidän käänteislinkkien tarkistuksessa, on se, että se tarjoaa kojelaudan esikatselun sivuista, jotka sisältävät käänteisiä linkkejä verkkosivustollesi, ja vie sinut suoraan linkin sisältävään ankkuritekstiin.

Jos käänteisen profiilin ylläpitämisen turhauttavin osa on jokaisen viittaavan sivun avaaminen uudelle välilehdelle, arvostat kuinka paljon aikaa tämä voi säästää.

Löytääksesi uusia käänteisiä mahdollisuuksia, kirjoitat vain kilpailijoiden verkko-osoitteet nähdäksesi heidän käänteisprofiilinsa ja käytät sitä samojen tai samankaltaisten verkkosivustojen kohdistamiseen.

Mangools tarjoaa 10 päivän ilmaisen LinkMiner-työkalunsa kokeilujakson, jonka jälkeen tarvitset premium-paketin. Ne alkavat vain 29,90 dollarista kuukaudessa ja sisältävät muita Mangools-työkaluja, kuten avainsanaehdotuksia ja SERP-hakuja. Vieraile Mangools LinkMinerissä.

Lisää linkkien rakentamistyökaluja

Tämä sivu sisältää selvästi luettelon suosituimmista työkaluista, joita suosittelemme sellaisten käänteisten linkkien rakentamiseen, joiden käyttäminen maksaa sinulle. On kuitenkin myös joitain ilmaisia ​​linkkien rakennustyökaluja, jotka voit lisätä SEO-työkalupakkiisi ennen kuin investoit täysin maksulliseen työkaluun.

Tutustu linkkiin ja lue arvostelumme käänteisohjelmistoista, jotka eivät vaadi kuukausitilausta. Saatat vain löytää täydellisen sovelluksen sivun ulkopuolisten SEO-tavoitteidesi saavuttamiseksi.

ilmoita tästä ilmoituksesta

Lisätietoja linkkien rakentamisesta

Linkkien rakentamistyökalut ja -ohjelmistot käänteisten linkkien yhteenveto

Toivomme, että pidit tästä oppaasta parhaista linkkien rakentamistyökaluista SEO:lle.

Kuten huomasit, alustat, kuten Buzzstream, Ahrefs ja Link Hunter, ovat markkinoiden parhaita linkkien rakentamisohjelmistoratkaisuja tällä hetkellä, ja jokainen niistä tarjoaa ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät niistä sopivia erilaisiin sivun ulkopuolisiin SEO-tavoitteisiin. Voit vapaasti testata kaikkia näitä ylälinkkien rakennustyökaluja löytääksesi tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.