Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 parasta linkkirakennuspalvelua mahtaville käänteisille linkeille vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 parasta linkkirakennuspalvelua mahtaville käänteisille linkeille vuonna 2023

Parhaan linkinrakennuspalvelun valitseminen ei ole helppoa.

Kaikki tietävät, että käänteiset linkit ovat tärkein sijoitustekijä sen jälkeen, kun sisältösi ja sivustosi rakenne ovat tasaiset. Laadukkaiden linkkien luominen on kuitenkin erittäin vaikeaa, ja monilla yrityksillä ei yksinkertaisesti ole käytettävissä resursseja siihen.

Mutta selvittää, kuinka linkkien rakentaminen ulkoistaa, on monimutkaista.

Hakukoneoptimointi (SEO) ei ole säännelty toimiala – sinulla ei ole todistusta tai pätevyyttä, jonka avulla voit kertoa, onko palvelu kunnioitettavaa. Lisäksi on monia roskapostilinkkien rakentamispalveluita. Nämä yritykset luovat käänteisiä linkkejä, mutta tulos ei todennäköisesti siirrä hakukonesijoituksiasi merkittävästi eteenpäin. Ja ne voivat jopa vahingoittaa sivustoasi.

Tästä huolimatta tarjolla on edelleen paljon loistavia palveluita. Tässä artikkelissa luetellaan joitain parhaista linkkien rakentamisyrityksistä ja -toimistoista.

Millainen on hyvä linkkirakennuspalvelu?

Se ei ole helppoa, mutta on olemassa tapoja erottaa hyvät linkkien rakentamisyritykset roskapostista. Sinun tarvitsee vain tietää, mitä etsiä.

Nämä ovat mielestämme hyviä merkkejä siitä, että linkinrakennuspalvelu kannattaa palkata.

 • Yrityksellä tulee olla todistettu menestyshistoria: Etsi kokemuksia, tapaustutkimuksia, menestyneitä asiakkaita ja esimerkkilinkkejä. Mitä enemmän tätä todistetta näet, sitä vaikeampaa on väärentää.
 • Avoimuus linkkien rakentamismenetelmiin: Katso yksityiskohtaisia ​​tietoja siitä, kuinka palvelu luo linkkejä. Tarkista, voitko hyväksyä tai hylätä linkit. Tutustu palvelun kantaan maksullisiin linkkeihin ja päätä, oletko samaa mieltä.
 • Palvelu luo yhdessä asiakkaan kanssa räätälöidyn strategian: Etsi palvelu, joka auttaa sinua luomaan tarpeisiisi räätälöidyn suunnitelman. Jos ei, tämä on valtava punainen lippu. Se ehdottaa, että he käyttävät samaa strategiaa jokaiselle asiakkaalle, mikä tarkoittaa, että se on joko tehotonta tai sisältää linkkien sijoittamisen sivustoille, kuten PBN-numeroihin, hakemistoihin tai linkkitiloihin.
 • Yritys sijoittaa linkkejä vain laadukkaille sivustoille: Etsi palvelua, jolla on kokemusta loistavien linkkien luomisesta. Ota selvää, miltä heidän due diligencensä näyttää ja kuinka he erottavat hyvät sivustot huonoista.

Listallamme olevat yritykset täyttävät tai ylittävät kaikki yllä mainitut kriteerit, mikä tekee niistä luotettavia valintoja linkkien rakentamiseen. Sinun tarvitsee vain valita se, joka sopii tarpeisiisi.

Siirrytään palveluidemme huippulistalle. Ei tule yllätyksiä siitä, mikä palvelu on ykkönen.

Parhaat linkkirakennuspalvelut: 10 parasta yritystä

1. LinkBuilder.io: paras linkkirakennuspalvelu

LinkBuilder-ammattilaiset LinkBuilderin miinukset
✅ Täyden palvelun linkkirakennustoimisto, jolla on uskomaton SEO-osaaminen.
✅ Globaalit brändit, kuten Udemy ja SoFi, luottavat.
✅ Todistettavissa oleva historia poikkeuksellisista tuloksista (lue tapaustutkimuksia saadaksesi lisää) vahvoja suosituksia ja todennettavissa olevia Clutch-arvosteluja
✅ Luo vain todellisia käänteisiä linkkejä sivustoista, joilla on liikennettä hakukoneista
❌ Älä tarjoa pay per link -malleja, joita jotkut pitävät parempana joustavuuden vuoksi

Kyllä, asetamme itsemme ensimmäiseksi tällä listalla.

Sillä on hyvä syy: olemme nähneet omakohtaisesti, kuinka rakentamamme linkit ovat vaikuttaneet positiivisesti asiakkaidemme verkkosivustoihin, ja jotkut globaalit brändit luottavat meihin heidän linkkien rakentamisessa.

Olemme täyden palvelun linkkien rakentamistoimisto, joka tarjoaa kuukausittaisia ​​paketteja, mikä tarkoittaa, että teemme kaiken strategia- ja kilpailija-analyysistä tehokkaiden linkkien rakentamiskampanjoiden toteuttamiseen.

Luomme todellisia käänteisiä linkkejä sivustoille, joilla on kestävää liikennettä käyttämällä manuaalisia tavoittamiseen perustuvia linkinrakennusstrategioita. Emme koskaan käytä PBN-tunnuksia, hakemistoja, linkkitiloja tai muita roskapostilinkkejä, jotka voivat vahingoittaa sivustoasi.

Mikä erottaa meidät kilpailijoista?

 • Kilpailijoiden tutkimukset ohjaavat meitä suuresti – Suunnittelemme oman markkinaraon sivustoja, jotka toimivat uskomattoman hyvin, ja kehitämme pitkän aikavälin linkkien rakentamisstrategian.
 • Asiantuntevat SEO-tiimit luottavat meihin – Udemyn, SoFin ja Trip Advisorin kaltaiset yritykset ovat luottaneet meihin upeiden käänteisten linkkien ja tulosten toimittamisessa.
 • Olemme tiimisi jatke – emme vain rakenna linkkejä. Tiimimme on täysin sitoutunut SEO-strategiaasi, ja välitämme aidosti positiivisen ROI:n tuottamisesta.
 • Yrityksemme verkkosivusto sijoittuu uskomattoman hyvin useille linkkien rakentamishakutermeille – Toisin sanoen käytännössä harjoittelemme sitä, mitä saarnaamme SEO:n suhteen.

Kun yritys rekisteröityy palveluumme, käytämme aikaa luodaksemme suunnitelman, joka heijastaa yrityksen vahvuuksia ja tavoitteita, ja siitä tulee olennaisesti heidän SEO-tiiminsä jatke.

Esimerkiksi:

 • Kun Follow Up Boss palkkasi meidät, tiesimme, että heillä oli hienoja ideoita kiinteistöistä ja että monet verkkosivustot julkaisevat alan sisältöä. Tämän vuoksi tiesimme, että vierasviestistrategia olisi tehokas tapa luoda linkkejä. Päädyimme ansaitsemaan linkkejä useille korkean tason sivustoille, mukaan lukien Hubspot.
 • Kun SentryOne tuli meille, heillä oli jo paljon linkitettävää sisältöä, joka ei toiminut. Tunnistamme sivut, joiden tiesimme olevan linkkimagneetteja, ja lähetimme linkkejä näihin viesteihin.
🔥 Empfohlen:  Kuinka saada Kansasin IP-osoite vuonna 2023

Syy, miksi räätälöimme linkkien rakentamisstrategiamme, on yksinkertainen: mikä toimii yhdellä verkkosivustolla, ei välttämättä toimi toisella.

Tarjoamme äärimmäistä läpinäkyvyyttä

SEO:n ja linkkien rakentamisen maailmassa on paljon varjoisia pelaajia. Nämä palvelut vaativat suuria tuloksia, mutta ne pystyvät harvoin varmuuskopioimaan niitä.

Me LinkBuilderilla olemme ylpeitä avoimuudestamme. Siksi olemme julkaisseet niin monia tapaustutkimuksia, jotka osoittavat, kuinka palvelumme on auttanut asiakkaita luomaan sekä linkkejä että liikennettä.

Ja mikä parasta, käytämme oikeita yritysten nimiä aina kun mahdollista. Tämä tarkoittaa, että voit tarkistaa, mitä sanomme, verrattuna SEO-työkalujen, kuten Ahrefsin, tuloksiin.

Olemme myös erittäin aktiivisia linkinrakennusblogissamme (ja ylpeitä siitä, että sijoitumme erittäin hyvin), jossa voit lukea kaiken linkinrakennusfilosofiastamme varmistaaksesi, että se vastaa haluamaasi.

Voit löytää:

Viime kädessä uskomme, että tarjoamamme palveluvalikoima yhdistettynä laatuun ja läpinäkyvyyteen tekevät meistä parhaan linkkien rakentamispalvelun.

Mutta emme ole ainoa esitys kaupungissa. Tässä on kahdeksan muuta hienoa linkinrakennuspalvelua.

2. Ei BS Marketplacea: Paras vieraileville viesteille ja markkinaraon muokkauksille

Ei BS Marketplace -ammattilaisia Ei BS Marketplacen haittoja
✅ Voit valita vaihtoehtoluettelosta tarkalleen, mille sivustoille saat linkkejä
✅ 4 vuoden historia
✅ Edullinen hinta
❌ Ei vaihtoehtoa korkean tason verkkosivustoille
❌ Ei hyvä vaihtoehto brändeille, jotka etsivät kattavaa strategiaa

No BS Marketplace on osittain vieraspostitoimisto, osittain linkkien rakentamisen markkinapaikka. Sen tavoitteena on yhdistää linkit hyväksyvät julkaisijat niitä tarvitseviin verkkosivustoihin.

Yrityksellä on yli 10 000 sivuston verkosto, joiden kautta voit etsiä kohteita. Kun sinulla on luettelo sivustoista, joiden mittareita haluat, tilivastaavasi aloittaa linkkien luomisen.

Hinta alkaa 130 dollarista, joka sisältää blogitekstin kirjoittamiskulut. Tämä tarkoittaa, että se on yksi halvemmista vaihtoehdoista. Ja voit ostaa paketteja saadaksesi linkkejä mihin tahansa DR20 plus -sivustoista DR40 plus -sivustoihin.

No BS Marketplace on loistava tapa valita tietyntyyppisiä linkkejä

Se, mistä pidämme No BS Marketplacessa, on suhteellinen läpinäkyvyys, jonka saat valittaessa linkkejä. Ennen kuin ostat linkin, voit tarkastella tärkeimpiä hakukoneoptimointitietoja kohdesivustosta. Näin voit varmistaa, että kyseessä ei ole roskapostilinkkitila.

Yritys ei anna verkkosivuston URL-osoitetta hakuprosessin aikana. Vaikka tämä saattaa tuntua avoimuuden puutteelta, se on mielestämme oikeudenmukaista. URL-osoitteiden jakamatta jättäminen suojaa julkaisijaa ja estää asiakkaita siirtymästä suoraan verkkosivustolle ja leikkaamasta No BS Marketplacea kaupasta.

Lisäksi No BS Marketplace jakaa verkkosivuston URL-osoitteen, kun olet maksanut. Jos et pidä sivustosta tässä vaiheessa, voit peruuttaa tilauksen ja valita toisen.

3. Loganix: Paras virastoille linkkirakennuksen ulkoistamiseen

Loganix Pros Loganixin miinukset
✅ Tarjoaa useita palveluita
✅ Helppo tapa virastoille ulkoistaa linkkien rakentaminen
✅ Pitkä lista kokemuksia
❌ Ei kattavaa linkinrakennuspalvelua

Loganix on linkkirakennustoimisto, joka tarjoaa useita paketteja.

Nämä sisältävät:

 • Vieraspostauksia
 • Viranomaisten linkit
 • Merkkilinkit
 • HARO linkit
 • lehdistötiedotteet

Toimisto tarjoaa palveluitaan kaikille, mutta se on erityisen suosittu digitaalisen markkinoinnin toimistojen keskuudessa, jotka haluavat siirtää linkkien rakentamisen vastuut asiantuntijoille.

Loganixilla on valtava kirjasto suosituksia

Loganixilla on pitkä lista palveluun tyytyväisten henkilöiden kokemuksia. Monet näistä kokemuksista ovat arvostetuilta brändeiltä, ​​mikä on mielestämme loistava merkki siitä, että yritys tekee jotain oikein.

Pidämme myös siitä, että yritys kertoo sinulle tarkalleen, mitä kukin linkinrakennuspalvelu sisältää.

Esimerkiksi vieraspostipalvelusivulla käsitellään yksityiskohtaisesti:

 • Millaisia ​​verkkosivustoja yritys tavoittaa
 • Sen laadunvalvontaprosessit
 • Kuka kirjoittaa sisällön
 • Likimääräinen aikajana

Tämän tiedon avulla voit tehdä tietoisen päätöksen siitä, haluatko palkata Loganixin luomaan linkkejä sinulle.

4. Siege Media: paras sisältömarkkinointipalvelu

Siege Media Pros Siege Media Cons
✅ Houkuttelee linkkejä arvovaltaisilta sivustoilta
✅ Hoitaa koko sisältömarkkinointiprosessin
✅ Toimii tunnettujen tuotemerkkien kanssa
❌ Projektin vähimmäiskustannukset ovat monen yrityksen ulottumattomissa

Siege Media on sisältömarkkinointitoimisto – se huolehtii sisällön suunnittelusta, tuotannosta ja markkinoinnista.

🔥 Empfohlen:  VPN:n asentaminen PS4:lle vuonna 2023 (reititin, PC ja Mac)

Olemme lisänneet palvelun tähän luetteloon, koska se keskittyy luomaansa sisällön mainostamiseen, mikä voi johtaa linkkeihin.

Siege Media on tehokas tapa rakentaa korkean tason linkkejä

Pidämme Siege-mediassa kahdesta asiasta.

Ensimmäinen on sen asiakasluettelo, joka sisältää tunnetut tuotemerkit, kuten Audible, Tripadvisor ja Norton. Näillä yrityksillä on valtava läsnäolo Googlessa, mikä viittaa siihen, että Siege Media tekee jotain oikein.

Yritys on avoin näiden asiakkaiden kanssa saavuttamistaan ​​tuloksista. Se käsitellään yksityiskohtaisesti verkkosivuillaan.

Pidämme myös yrityksen keskittymisestä digitaalisen PR:n käyttöön lehdistölinkkien rakentamisessa. Tämä on tehokkain tapa houkutella linkkejä korkean verkkotunnuksen viranomaissivustoilta, jotka eivät hyväksy vierasviestejä tai linkkien sijoitteluja.

Ongelmana on, että tällainen palvelu ei ole halpaa. Siege Media -verkkosivusto ei mainosta hinnoittelua, mutta kolmansien osapuolien sivustojen arvostelut ehdottavat 10 000 dollarin aloituskustannuksia.

5. Fractl: Paras digitaaliseen PR-linkkirakennukseen

Fractl Pros Fractl Cons
✅ Toimittajat voivat saada aikaan arvovaltaisia ​​linkkejä
✅ Todistettuja tuloksia
✅ Tunnetut asiakkaat
❌ Suuri minimiprojektikoko

Fractl on sisältömarkkinointitoimisto, joka tarjoaa digitaalisia PR-palveluita. Yritys luo sekä sisältöä avainsanoille että sisältöä linkkien houkuttelemiseksi.

Sitten se tavoittaa toimittajia tarinanpuhujilla toivoen, että he kirjoittavat linkkejä sisältäviä artikkeleita. Fractl sanoo rakentaneensa linkkejä Vice-, Today-, Mashable- ja Elite Daily -yhtiöistä käyttämällä tätä strategiaa.

Henkilökohtainen tuki auttaa Fractlia erottumaan joukosta

Pidämme Fractlin sitoutumisesta henkilökohtaiseen tavoittamiseen. Toimittajat ja verkkosivustojen omistajat saavat valtavan määrän ehdotuksia ihmisiltä, ​​jotka yrittävät luoda linkkejä. Jopa hyvät pitkit häviävät todennäköisesti roskapostipinon alle.

Fractl kiertää tämän rakentamalla suhteita toimittajiin. Tarjoamalla yleisöä kiinnostavia tarinaideoita yrityksen asiakkailla on hyvät mahdollisuudet saada tietoa.

Huono puoli on, että tämäntyyppinen linkkien rakentaminen ei ole halpaa. Fractl ei mainosta hintojaan, mutta kolmannen osapuolen sivustot raportoivat projektin vähimmäiskoon 10 000 dollaria plus.

6. Dofollow.io: Paras maksujen läpinäkyvyys

Dofollow.io Pros Dofollow.io Miinukset
✅ Ainutlaatuinen maksurakenne
✅ Arvostettu alalla
✅ Keskity linkkiprofiiliin
❌ Ei tuloksia osoittavia julkisia tapaustutkimuksia

Dofollow.io on linkkien rakentamistoimisto, jolla on ainutlaatuinen maksurakenne: maksat vain yrityksen rakentamista linkeistä.

Useimmat muut palvelut edellyttävät kiinteän kuukausimaksun maksamista, joka sisältää yrityksen kuukauden aikana rakentamat linkit. Vaikka jälkimmäisellä maksurakenteella on monia etuja, on helppo ymmärtää, miksi jotkut yritykset suosivat Dofollow.io-maksutapaa.

Tällä maksurakenteella on selkeitä etuja

Tämän maksurakenteen hyöty on selvä: maksat vain yrityksen rakentamista linkeistä. Jos palvelu ei toimi, et maksa mitään.

Sinun ei tarvitse huolehtia kovasta laskusta kuun lopussa, koska voit asettaa enimmäisbudjetin, jota Nofollow.io ei ylitä. Huomaa, että budjettisi on oltava vähintään 3 000 dollaria.

Huolenaiheena on, että tämä hinnoittelurakenne saattaisi kannustaa Dofollow.io:ta olemaan löyhä sen suhteen, minkä tyyppisiltä sivustoilta se houkuttelee linkkejä – mikä mahdollistaa sen maksimoimisen. Mutta yrityksellä on hyvä maine ja vankka due diligence -prosessi roskapostin ja PBN:ien karsimiseksi.

7. Linkpitch.io: Paras Blogger Outreachille

Linkpitchin ammattilaiset Linkpitchin miinukset
✅ Bloggerin tavoittamiseen perustuva linkkien rakentaminen
✅ Luo asiaankuuluvia linkkejä
✅ Paljon yksityiskohtia sen prosessista
❌ Ei julkisia tapaustutkimuksia

Linkpitch on linkkien rakentamispalvelu. Se lupaa rakentaa osuvia, laadukkaita linkkejä käyttämällä strategioita, kuten:

 • Linkittämättömät maininnat
 • Rikkinäisen linkin rakentaminen
 • Resurssisivut
 • Sisällön edistäminen

Voit lukea kaiken yrityksen lähestymistavasta linkkien rakentamiseen sen verkkosivuilta.

Linkpitch lupaa osuvia linkkejä

Pidämme Linkpitchin sitoutumisesta bloggaajien tavoittamiseen. Tämä on ainoa tapa taata, että linkit eivät tule PBN- tai roskapostisivustoilta.

Linkpitch keskittyy myös asiaankuuluviin linkkeihin. Tämä on suuri myönteinen asia, koska linkit asiaankuuluvilta sivustoilta ovat tehokkaampia kuin linkit yhtä arvovaltaisista mutta ei-olennaisista sivustoista.

8. Digital Olympus: Paras asiakkaille, jotka haluavat viimeisen sanan Outreachista

Digital Olympus Pros Digitaaliset Olympuksen haitat
✅ Suhdepohjainen lähestymistapa linkkien rakentamiseen
✅ Asiakkaalle annetaan viimeinen sana tavoitetavoitteista
✅ Ei maksettuja linkkejä
❌ Julkiset tapaustutkimukset eivät sisällä paljoa yksityiskohtia

Digital Olympus on linkkien rakentamiseen erikoistunut toimisto, jolla on suhteisiin perustuva lähestymistapa linkkien rakentamiseen. Tämä tarkoittaa, että se ei luota spekulatiivisiin tiedotussähköpostiin liidien luomiseen.

🔥 Empfohlen:  12 parasta syytä, miksi useimmat startup-yritykset on rekisteröity Singaporessa

Palvelulla on vaikuttavia asiakkaita, mukaan lukien G2 ja Edex. Voit myös ottaa yhteyttä yritykseen saadaksesi näytteen linkkien tyypeistä, joita se on sijoittanut asiakkaille.

Digitaalisen Olympuksen avulla voit hyväksyä kaikki tavoitteet

Digital Olympus tekee yhteistyötä asiakkaan kanssa luodakseen luettelon sivustoista, joihin voit tavoittaa, mikä tarkoittaa, että voit hyväksyä tai hylätä kohteita. Linkkien veto-oikeus on ainoa tapa taata, että olet tyytyväinen saamiisi linkkeihin.

Olemme myös vaikuttuneita Digital Olympuksen lähestymistavasta maksullisiin linkkeihin. Yhtiö sanoo, että se ei ole koskaan maksanut yhdestä linkistä, mikä on vaikuttavaa, kun otetaan huomioon blogien ja verkkosivustojen määrä, jotka sijoittavat linkkejä vain maksua vastaan.

9. Bibibuzz: Paras suhdepohjaiseen linkkien rakentamiseen

Bibibuzz-ammattilaiset Bibibuzz Miinukset
✅ Suhdepohjainen linkkien rakentaminen
✅ Selkeää läpinäkyvyyttä prosessiin
✅ Selkeä asenne maksettuihin linkkeihin
❌ Ei julkisia tapaustutkimuksia

Bibibuzz on linkkien rakentamispalvelu, jota ylläpitää Bibi the Link Builder. Se on ihmissuhteisiin perustuva palvelu, joka keskittyy saamaan terveellisiä linkkejä markkinaraon kannalta tärkeiltä verkkosivustoilta. Tyypillinen linkinrakennuskampanjan hinnoittelu on 6 000 dollaria kymmenestä linkistä tai keskimääräinen hinta 600 dollaria per linkki.

Mitä pidämme Bibibuzzista

Bibi on keskeisessä asemassa hänen tarjoamissaan palveluissa. Tämä tarkoittaa, että hän voi rakentaa suhteita linkkimahdollisuuksiin sen sijaan, että hän lähettäisi tuhansia kasvottomia tiedotussähköposteja.

Tämä avaa strategioita, kuten linkkien luomista Facebook-ryhmistä, yhteistyötä oikeiden yritysten kanssa ja työskentelyä alan organisaatioiden kanssa.

Toinen asia, josta pidämme, on se, että Bibi hahmottelee verkkosivustonsa blogitekstissä tarkan linkinrakennusstrategian, jota hän käyttää. Tämä tarkoittaa, ettei yllätyksiä tule – tiedät tarkalleen, mitä saat ennen rekisteröitymistä.

Bibi on myös selkeä asenteestaan ​​linkeistä maksamiseen: hän antaa jokaisen asiakkaan päättää, haluavatko he kokeilla tällaista linkkien rakentamista.

10. Samurai-markkinoijat: Paras erittäin tarkastetuille linkeille

Samurai-markkinoijan ammattilaiset Samurai-markkinoijan miinukset
✅ Kaikki linkit tarkistetaan 15-vaiheisella prosessilla
✅ Tunnettu alalla
✅ Paljon tapaustutkimuksia ja kokemuksia
❌ Ei saa linkkejä sellaisille sivustoille kuin Forbes, NYT jne.

Samurai Marketers on linkkien rakentamistoimisto, joka rakentaa erittäin tarkastettuja linkkejä. Niillä on eri hinnoittelu eritasoisille linkeille (DR 40 – 70 ja DR70+).

Hinta alkaa 130 dollarista, joka sisältää blogitekstin kirjoittamiskulut. Tämä tarkoittaa, että se on yksi halvemmista vaihtoehdoista. Ja voit ostaa paketteja saadaksesi linkkejä mihin tahansa DR20 plus -sivustoista DR40 plus -sivustoihin.

Samurai-markkinoijalla on paljon tapaustutkimuksia ja kokemuksia

Pidämme Samurai-markkinoijista siitä, että he ovat työskennelleet todella tunnettujen tuotemerkkien kanssa ja heillä on myös kokemuksia. Samurai-markkinoijat tietää, että monet linkkien rakentamistoimistot myyvät usein linkkejä, jotka eivät auta heidän asiakkaitaan.

Heillä on 15-vaiheinen tarkistusprosessi varmistaakseen, että heidän linkkinsä auttavat asiakkaitaan sijoittumaan paremmin. Jotkut asiat, joita he etsivät tarkistaessaan, ovat:

 • Orgaanisten avainsanojen ja orgaanisen liikenteen suhde.
 • Saapuvan ja lähtevän linkin suhde.
 • Lähtevien linkkien tarkistaminen roskapostiankkureiden varalta.

Linkkirakennuspalveluiden tyypit

Luettelomme sisältää useita erilaisia ​​linkkien rakentamispalveluita. Jokainen luokka eroaa rakentamiensa linkkien tyypistä, tarjoamistaan ​​lisäominaisuuksista sekä kustannus- ja hinnoittelumallista.

Linkkirakennustoimistot

Linkkirakennustoimistot ovat yrityksiä, jotka keskittyvät erityisesti linkkien rakentamiseen. He käyttävät yleensä useita taktiikoita luodakseen linkkejä asiakkaille.

Nämä yritykset voivat tarjota myös muita SEO-palveluita. Esimerkiksi luomalla sisältöä, joka ohjaa linkkejä tai valitsemalla parhaat avainsanat kohdistettavaksi.

Suurimman osan ajasta näistä palveluista veloitetaan kuukausimaksu, joka kattaa kaiken heidän tekemänsä työn. Ne voivat myös tarjota pay-per-link-palveluita.

Sisältömarkkinointitoimistot

Sisältömarkkinointitoimistot ovat niitä, jotka tarjoavat täyden valikoiman sisältömarkkinointipalveluita. Linkkien rakentaminen on vain yksi osa heidän kokonaistarjontaansa.

Nämä toimistot veloittavat palveluista yleensä kuukausimaksun. He eivät välttämättä takaa linkkejä, vaikka linkkien rakentaminen ja tavoittaminen olisivat osa heidän palveluaan.

Digitaaliset PR-palvelut

Digitaalinen PR on linkkien rakentamisen erityinen osa, jossa yritykset luovat sisältöä, jonka tavoitteena on herättää lehdistön huomiota (ja linkkejä). PR-linkkien rakentaminen on paras tapa päästä esille korkean tason verkkosivustoilla.

Se ei kuitenkaan ole helppoa, joten odota näiden palvelujen hinnoittelun vastaavan tätä. Maksat yleensä joko kuukausittaisen maksun tai kampanjakohtaisen maksun.

Ole varovainen valitessasi linkkirakennuspalvelua

Linkinrakennuspalvelu on valittava huolellisesti. Siellä on paljon huonoja linkkejä, jotka parhaimmillaan eivät liikuta neulaa ja pahimmillaan vaikuttavat kielteisesti sivustoosi.

Mutta kaikki eivät ole huonoja uutisia. Tämä luettelo osoittaa, että on myös paljon palveluita, jotka luovat laadukkaita linkkejä sivustollesi.

Valitse vain yksi, joka kertoo avoimesti, miten se luo linkkejä, jolla on menestyshistoria ja joka on valmis työskentelemään kanssasi sivustollesi räätälöidyn strategian luomiseksi.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.