Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 parasta luovaa tapaa sovelluksen sisäiseen mainontaan käyttäjäkunnan kasvattamiseksi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 parasta luovaa tapaa sovelluksen sisäiseen mainontaan käyttäjäkunnan kasvattamiseksi

Älkäämme kyllästykö sovelluksemme käyttäjiä, ihmiset. Annetaan heille mainoksia, jotka he ansaitsevat.

Kaikkeen löytyy sovellus, ja ne kaikki kilpailevat matkalla kohti parhaan asiakaskokemuksen omaavia henkilöitä. Joten mikä estää heitä? Sovelluksen sisäinen mainonta. Google-mainokset voivat tulla tylsiksi ja heikentää asiakaskokemusta. Joten miksi sovellukset tarvitsevat niitä edelleen? He tarvitsevat niitä saadakseen tuloja.

Toinen käyttötarkoitus on, että muut sovellukset saattavat tarvita sovelluksen sisäistä mainontaa mainostaakseen itseään. Näet bannerimainoksia ja ponnahdusikkunoita tulevan näytöllesi silloin, kun vähiten odotat niitä, ja voimme olettaa, että et pidä siitä.

Joten sovelluskehittäjinä on luonnotonta ajatella, että käyttäjämme pitävät siitä. InMobin raportin mukaan 70 % kyselyyn vastanneista intialaisista sovellusten käyttäjistä sanoo olevansa erittäin vastenmielinen kokemuksesta, kun lukemisen ja pelaamisen aikana ilmestyy häiritseviä mainoksia, ja harkitsisivat asentamista, jos ongelma jatkuu.

Tämä tarkoittaa, että sovellusten on keksittävä tapoja mainostaa paremmin. Mainonta onnistuu vain, kun se maksimoi myynnin ja minimoi ei-toivotut tunkeutumiset.

Tässä on katsaus tapoihin, joilla sovellukset voivat olla luovia sovelluksen sisäisessä mainonnassa:

Ole luova
Tee mainoksesta orgaaninen osa sovellustasi
Ajoita mainoksesi oikein
Luo apuohjelmiin perustuvia mainoksia
Luo mukaansatempaavia mainoksia
Käytä geokoodeja
Advertising Video on Demand (AVOD)
Laita heidät pelaamaan
Skin mainoksia
Hyödynnä luovia suodattimia

Ole luova

Inshorts on suosittu intialainen sovellus, jonka tavoitteena on tehdä uutisista yksinkertaisia ​​ja helposti ymmärrettäviä rajoitetulla hahmojoukolla. Ei vain loistava konsepti sovellukselle, vaan heidän viimeaikainen mainoskampanjansa on myös ollut tuulahdus raitista ilmaa.

Kun käyttäjä siirtyy kahden uutiskortin välillä, hän saa puhelun julkkikselta. Näkisit siis Aamir Khanin soittavan sinulle ja vastattuasi puheluun sinua tervehtii näyttelijä, joka johtaisi sinut puhelinkeskusteluun kohti hänen brändinsä, esimerkiksi AU Bankin, mainosta. Myös Jio kokeili sitä äskettäin Amitabh Bachchanin kanssa.

Tee mainoksesta orgaaninen osa sovellustasi

Tinder on aina ollut aikaansa edellä. Tinder on ollut matchmaking-konseptista lähtien edelläkävijä kaikessa, mitä se tekee, jopa katsomalla joitain parhaita mainoskampanjoita, jotka on tehty paljon ennen kuin kukaan muu yritti tehdä henkilökohtaisia ​​mainoskampanjoita.

Kuuluisa deittailusovellus hyödynsi integroituja mainoksia yhteistyössä tuotemerkkien kanssa. Nämä merkit näytetään tavallisina kortteina pyyhkäistäväksi. Jos käyttäjä piti profiilista, aivan kuten mistä tahansa muustakin profiilista, hänet ohjattiin otteluun ja postilaatikkoon, jossa oli myyntitarjouksia brändiltä, ​​ja Zomatolla ja Starbucksilla oli tämä ominaisuus.

🔥 Empfohlen:  6 parasta Zillow-kaavinta 2023: Zillow-tietojen kaapiminen

Tästä kampanjasta mielenkiintoisen tekee näiden mainosten kopio ja viestien sisältö, mikä saattaisi kuulostamaan siltä, ​​että puhuisit henkilön kanssa, jonka kanssa olet juuri tutustunut treffisovelluksessa. “Hei, näytät herkulliselta! Emme myöskään ole niin huonoja”, Zomato sanoo, kun vastaat Tinderissä.

Ajoita mainoksesi oikein

Se ei ole mainos, vaan sen ajoitus voi joskus ärsyttää käyttäjääkin. Jos esimerkiksi aiot varata lippua ja yhtäkkiä pommittaisit saman elokuvan koko sivun näyttömainoksen, se ei ole vain tarpeeton, se myös pidentäisi prosessia.

Nyt päinvastoin ohjaamomerkit, kuten Uber ja Ola, voivat hyödyntää työnsä sallimaa ajoitusta. Esimerkiksi kun käyttäjä on varannut taksinsa ja odottaa sitä, nämä taksivuokrasovellukset voivat näyttää käyttäjilleen ja palkita heidät mainosten katsomisesta.

Vaikka “Katso videomainos” -mallista on tullut monien sovellusten peruskäyttö, ongelmana on, että käyttäjät eivät anna käyttäjän käyttää palvelua ennen kuin he katsovat mainoksen. Jos Ola tai Uber tekisi tämän odotusaikana, se ei olisi häiritsevää, ja koska useimmat ihmiset ovat joutilaina odotusaikojensa aikana, tämä voi johtaa pitempiin katseluaikoihin ja parempaan mainoksiin.

Luo apuohjelmiin perustuvia mainoksia

Snickers, kuuluisa suklaabrändi, ei luultavasti kaipaa esittelyä, mutta se tiesi, että se tarvitsi potkumainoksen. Ehkä tästä syystä se teki yhteistyötä Spotifyn, suositun musiikin suoratoistosovelluksen kanssa, luodakseen vaikutuksen. Mainos ei ollut edes mainos, suurimmaksi osaksi se on nero.

Kun käyttäjät kuuntelivat kappaletta, joka ei kuulu heidän tyypilliseen valintaan, Spotify vilkaisi ponnahdusikkunan “Et ole sinä, kun olet nälkäinen, etkä myöskään musiikkimakusi. Lakkaa olemasta niin unohteleva! Nappaa snickers ja palaa rakastamillesi kappaleille.”

Luo mukaansatempaavia mainoksia

Toinen numero Inshortsille tässä luettelossa. Suosittelemme muutamia ideoita monille sovelluksille, mutta Inshorts tarjoaa todella valmiita ideoita markkinointimaailmaan yleensä.

Ehkä tästä syystä äskettäin Mahindra & Mahindra ja Tata Motors, kaksi merkittäviä johtavaa autoalan toimijaa Intian niemimaalla, tekivät äskettäin yhteistyötä Inshortsin kanssa esitelläkseen uuden autonsa melko mukautetussa mallissa.

Lyhyesti sanottuna Tata Motors julkaisi uuden lippulaiva-autojen Kaziranga Editionin. Nämä autot saavat inspiraationsa Kazirangan kansallispuistosta Assamissa, joten tämä uutiskortti suunniteltiin oikeutetusti hieman eri tavalla kuin muut kortit. Tässä oli vehreät katokset ja sarvikuono juoksi käyttäjää kohti. Tee mainoksesta todella kokemus!

🔥 Empfohlen:  Haastattelu: Joe Pulizzi, sisältömarkkinoinnin asiantuntija

Käytä geokoodeja

Sen sijaan, että sovellukset laittaisivat satunnaisia ​​mainoksia täyttämään tyhjää tilaa, ne voisivat kaventaa väestötietoja ja tehdä mainonnasta älykkäämpää. Kun esimerkiksi katsot YouTube-mainosta, saatat joskus saada mainoksia vierailla kielillä, joita et ymmärrä. Tämä on selvä kohdistusvirhe.

Päinvastoin, brändit voisivat tehdä mainoksista hyperpaikallisia. Tämä kutsuisi areenalle pienempiä ja enemmän paikallisia pelaajia. Zomato voisi käyttää tätä osana aktiivista strategiaa, jossa niillä mainostavat maamerkit saavat korkeamman sijoituksen listalla ja sijoitetaan aivan kärkeen. Tämä voi sisältää ravintoloita, kahviloita, pizzerioita, leivonnaisia ​​jne. Tämän ei kuitenkaan tarvitse rajoittua hotellitietoihin.

He voivat käyttää tätä ominaisuutta myös muiden paikallisten yritysten mainoksiin. Paikkamerkinnän etuja ovat muun muassa se, että käyttäjille annetaan osuvampia tietoja, joihin he todennäköisemmin reagoivat.Advertising Video on Demand (AVOD)

Amazon Prime Video pitää joka tapauksessa videoista, joten heidän on järkevää tarjota videotuotantoa myös mainostajilleen. Tätä suunnitelmaa ollaan valmistelemassa huhtikuussa 2022. Advertising Video on Demand (AVOD) antaisi mainostajille täyden pääsyn videotuotantoon, markkinointiin ja tavoittamiseen, jotka vastaavat jättimäisen Amazon Prime Videos -palvelua. Vaikka tämän kampanjan yksityiskohdat eivät ole vielä julkisia, näemme, että siitä tulee muoto, jonka myös muut OTT-suuret omaksuvat.

Laita heidät pelaamaan

Jos ennen kuin napsautit asennusta, saisit itse asiassa trailerin siitä, mihin olet rekisteröitynyt, eikö se tekisi tapauksesta vakuuttavamman! Havainnollistakaamme. Scrabble, sanapeli, päätti tarjota Pariisille ilmaisen Wi-Fi:n. Oli vain yksi ehto, Ranskan pääkaupungin oli pelattava joitain pelejä. Heidän piti skannata QR-koodi ja pelata peliä päästäkseen Internetiin.

Nyt tämän kampanjan tuloksena oli 1 10 000 minuuttia ilmaista Internet-yhteyttä, mutta mikä vielä tärkeämpää Scrabblen kannalta, se johti 20 prosentin nousuun latausten määrässä ensimmäisen kuukauden aikana!

Skin mainoksia

Mitä teet, jos sovelluksesi ei tarjoa ärsyttäviä mainoksia ja se on ilmainen lähdesovellus, mikä tarkoittaa, että tilaajilta tai käyttäjiltä ei tule tuloja? Näin oli WeTransferin tapauksessa. WeTranferin avulla voit lähettää suuria tiedostoja, joita sähköpostisi tai sosiaalinen mediasi ei pääse ohittamaan niitä leikkaamatta.

🔥 Empfohlen:  Dan Hughes 7 tapaa tehdä verkkosivustosi sisällöstä kattavampaa neurodivergenttien käyttäjien kannalta Lue artikkeli

WeTranfer ratkaisi tämän ongelman ilmaiseksi, ja vaikka maksulliset mallit ovat edelleen vaihtoehto, brändi havaitsi, että suurin osa käyttäjistä luottaa vain ilmaiseen versioon. Joten he ryhtyivät käyttämään kotisivuaan mainoksena. He ymmärsivät, että heidän sovelluksensa on saanut suuren suosion, ja tämä tarkoitti, että heidän kotisivustaan ​​voisi tulla mainos. Joten jokainen brändi, joka haluaa käyttää orgaanista kattavuuttaan, voi käyttää kotisivuaan. Fiksu!

Hyödynnä luovia suodattimia

Snapchat on täynnä suodattimia, ja he omistaisivat luovan tiiminsä antamaan sinulle unelmiesi suodattimen. Snapchat tarjoaa linssejä brändeille, jotka haluavat tehdä brändivaikutusta.

Käyttäjät voivat käyttää näitä linssejä aivan kuten mitä tahansa muuta suodatinta ja luoda kuvia, jotka sisältävät myös tuotemerkin logon ja joskus koodin, joka skannataan sovelluksen lataamiseksi. Taco Bell on käyttänyt sitä, ja niin on myös Gatorade. Loistava tapa muistuttaa, että olet siisti, mutta et myöskään esittele tuotteitasi aktiivisesti.

Johtopäätös

On olemassa lukemattomia tapoja saada mainos erottumaan. Kun digitaalinen maailma laajenee, ymmärrämme, että taivas on rajana. Myös luovuus ja sovelluksen sisäinen mainonta voivat sekoittua.

Näemme pelillistämisellä ja geokoodauksella potentiaalin saada mainonnassa suuri vaikutus. Yhä useammat sovellukset ovat alkaneet pohtia, miten mainoksista voidaan tehdä konversioystävällisempiä.

Jos sinulla on idea, että tuotemerkkien on päästävä eteenpäin, kerro siitä meille alla olevissa kommenteissa.

UKK

Kuinka mainonta sovelluksessa toimii?

Mainostajat maksavat sovellusten kehittäjille mainosten näyttämisestä sovelluksissaan.

Mitä luovia menetelmiä sovelluksen sisäisessä mainonnassa käytetään?

Luovien suodattimien käyttö, paikkamerkintä ja mukaansatempaavien mainosten luominen ovat joitakin luovia tapoja mainostaa sovelluksessa.

Kuinka paljon mainostaminen mobiilisovelluksessa maksaa?

Mainonta sovelluksessa voi maksaa sinulle noin 5–10 dollaria tuhannen näyttökerran hintana (cost per mille), minkä vuoksi sovellusmainontaa pidetään hieman kalliina muihin mainosmuotoihin verrattuna.