Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 parasta markkinointialoitetta, joita kannattaa kokeilla vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 parasta markkinointialoitetta, joita kannattaa kokeilla vuonna 2023

Onnistuneen markkinointisuunnitelman luominen vuonna 2023 on muutakin kuin pelkkä perusasioiden tunteminen ja sääntöjen noudattaminen.

Yritykset ovat kuin ihmisiä siinä mielessä, että jokainen on ainutlaatuinen ja niillä on omat myyntivaltit, jotka erottavat sen muista.

Se, mikä toimii hyvin markkinoinnin kannalta yhdelle yritykselle, voi sopia kauheasti toiselle ja päinvastoin.

Myös markkinoinnin maailma kehittyy jatkuvasti avaintekijöiden, kuten teknologian, sosiaalisten trendien ja hakukonealgoritmien rinnalla.

Oikeiden markkinointialoitteiden valitseminen voi auttaa sinua pysymään kehityksen kärjessä.

Tässä on lähempi katsaus siihen, mitä sinun tulee tietää hallitaksesi tavoitteitasi vuonna 2023 ja sen jälkeen.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Mitä ovat markkinointialoitteet?

Yksinkertaisimmassa muodossaan markkinointialoitteet ovat ainutlaatuisia pitkäaikaisia ​​ongelmia. Toisin sanoen, ne ovat tuoreita ideoita tai ennakoivia ratkaisuja, joita markkinoinnin ammattilainen tai tiimi voi keksiä voittaakseen erilaisia ​​esteitä ja ongelmia.

Markkinointialoitteet ovat olennainen osa markkinointistrategiaa. On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että nämä kaksi käsitettä eivät ole yksi ja sama.

Yrityksen markkinointistrategia on laajempi lähestymistapa koko markkinoinnin kurinalaisuuteen. Markkinointialoitteet ovat yksittäisiä painopisteitä, jotka voivat auttaa ohjaamaan, määrittelemään ja vahvistamaan strategiaa, johon ne kuuluvat.

Esimerkkejä markkinointialoitteista

Oikeat markkinointialoitteet voivat todella viedä yrityksen markkinointiponnistelut “pelkän tehokkaasta” “positiiviseen legendaariseen”. Ne ovat myös melko joustavia, joten voit saavuttaa lyhyen aikavälin markkinointitavoitteet tai edetä tasaisesti kohti pitkän aikavälin tavoitteita.

Rock Contentin oma markkinointijohtaja Giuseppe Caltabiano sanoo aloitteiden käyttämisestä markkinointitavoitteiden saavuttamiseksi:

Mutta miltä markkinointialoite näyttää käytännössä? Tässä on vain muutamia esimerkkejä, jotka on otettava huomioon harkitessasi omia vaihtoehtojasi.

Asiakkaiden säilyttäminen podcasteilla

Onnistuneet markkinointialoitteet tekevät enemmän kuin vain tavoittaa kohdeyleisön. He myös ilahduttavat heitä hämmästyttävällä sisällöllä, joka saa heidät palaamaan lisää. Blogit ovat klassisia esimerkkejä tämäntyyppisistä aloitteista, mutta ne eivät ole ainoita toteuttamiskelpoisia vaihtoehtoja vuonna 2023.

Esimerkiksi podcastit ovat tehneet massiivisen paluun viime vuosina ja ovat kuumia juuri nyt. Kokeile sitä kiinnostavana, trendikkäänä tapana olla yhteydessä yleisöön arvokkaiden aiheiden kautta, jotka lisäävät luottamusta brändiisi.

Liidien lajittelu chatbottien avulla

Markkinointialoitteita voidaan käyttää myös varmistamaan, että asiakaspalvelu- ja tukitiimit keskittyvät suurimman osan ponnisteluistaan ​​oikeisiin mahdollisiin asiakkaisiin. Loppujen lopuksi onnistuneet markkinointiponnistelut luovat paljon liidejä, mutta vain osa niistä sopii tuotteillesi ja palveluillesi, varsinkin jos olet B2B-sektorilla.

Chatbotit ovat yksinkertaisia ​​ja tehokkaita asiakaspalveluratkaisuja, joita voidaan helposti mukauttaa auttamaan sinua saamaan liidejäsi. Aseta omat skriptit ja hienosäädä niitä halutessasi saavuttaaksesi paremmin tavoitteesi. Varaa arvokkaat liidit, jotta myyntitiimisi voi jatkaa seuraavia vaiheita.

🔥 Empfohlen:  Mitkä ovat suosituimmat SEO-näkökohdat sivustojen yhdistämisessä?

Vahvista mainettasi ympäristöystävällisillä aloitteilla

Tämän päivän kuluttajat etsivät brändiltä muutakin kuin vain yhtä hienoa tuotetta tai palvelua ostaakseen. He haluavat myös tuntea olonsa hyväksi ostoksistaan ​​syvemmällä, merkityksellisemmällä tasolla. Se tarkoittaa, että he haluavat tukea yrityksiä, jotka auttavat ympäristöä eivätkä vahingoita sitä.

Se sanoi, vihreä markkinointi aloitteet ovat olleet suosittuja jo jonkin aikaa ja tulevat olemaan myös vuonna 2023. Voit ottaa sen osaksi markkinointistrategiaasi asettamalla määriteltyjä ympäristötavoitteita ja etsimällä alueita, joilla voit parantaa yrityksesi ekovaikutusta.

Ole vain varovainen välttääksesi viherpesua – vääristele faktoja saadaksesi yrityksesi näyttämään ympäristöystävällisemmältä kuin se todellisuudessa on. Tämä voi johtaa kuluttajien luottamuksen menettämiseen ja korjaamattomaan vahinkoon ammatilliselle maineelle.

Kuva: rawpixel.com Freepikissä

Top 10 markkinointialoitetta

Oletko valmis katsomaan tarkemmin joitain erityisen kuumia markkinointialoitteita kokeillaksesi vuonna 2023? Tässä on joitakin keskeisiä esimerkkejä lähemmin.

1. Sukella kohdeyleisösi mieliin

On tietysti tärkeää, että tiedät, mitä väestöryhmiä ja yksittäisiä kuluttajia haluat tavoittaa markkinointitoimissasi. Mutta sinun ei pitäisi aliarvioida hieman syvemmälle kaivamisen arvoa.

Aloita pitämällä kirjaa siitä, minkä tyyppisiä trendejä kohdeyleisösi jäsenet seuraavat, ja luomalla tuoretta, omaperäistä ja oikea-aikaista sisältöä. Mutta kiinnitä huomiota siihen, että yleisösi on myös todennäköisimmin aktiivinen verkossa.

Jotkut ihmiset käyvät verkossa todennäköisimmin aamuisin ennen kuin he lähtevät töihin. Mutta toiset ovat todennäköisemmin paikalla iltaisin tai jopa lounasaikaan, joten käytä yleisöstäsi tietämystäsi hyödyksesi täällä.

2. Ota selvää käyttäjien luomasta sisällöstä

Digitaaliajan kuluttajat haluavat tuntea olevansa henkilökohtaisia ​​​​suhteita tuotemerkkeihinsä, joilta he ostavat, joten vahvan sosiaalisen median läsnäolon ylläpitäminen ja yleisösi säännöllinen sitouttaminen on ratkaisevan tärkeää vuonna 2023. Mutta samoin on antaa asiakkaille mahdollisuus tuntea olevansa osa. siitä, mitä olet tekemässä.

Pyydä yleisöäsi lisäämään käyttäjien luomaa sisältöä (UGC) on loistava tapa tehdä tämä. Se on myös erittäin tehokas tapa hyödyntää yleisöäsi ja sosiaalisen todisteen voimaa tukemaan markkinointiponnistelujasi.

Kun kannustat UGC:tä, voit pyytää valokuvia, videoita tai menestystarinoita. Mutta älä pelkää olla luovempi. Mitä ainutlaatuisempi idea, sen parempi.

3. Käytä tarinankerrontaa vahvistaaksesi brändi-identiteettiäsi

Ihmiset eivät rakasta muuta kuin hyvää tarinaa ja hyvistä syistä. Tarinat tuovat uutta eloa lähes kaikkeen, valokuvasta yritykseen, jossa on myytäviä tuotteita. Harkitse henkilökohtaisen tarinankerrontaisen voiman käyttämistä luodaksesi brändille kasvot, sydämenlyönnit ja persoonallisuuden.

Päätät itse, minkä tarinan haluat kertoa, mutta monet brändit menestyvät jakamalla tarinan siitä, miten yritys syntyi. Mikä inspiroi brändisi takana olevaa viestiä? Miten tuotteesi ja palvelusi voisivat sopia asiakkaasi omaan henkilökohtaiseen tarinaan?

🔥 Empfohlen:  Pitäisikö minun avata Etsy-kauppa vai oma verkkosivusto? [2023 Guide]

4. Sukella syvälle personointiin

Digi-ajan kuluttajat ovat tottuneet mediaan ja räätälöityihin verkkokokemuksiin, jotka on luotu heidän ainutlaatuisia tarpeitaan ja kiinnostuksen kohteitaan silmällä pitäen. He kuitenkin reagoivat parhaiten personoituun markkinointisisältöön, joka auttaa heitä tuntemaan itsensä nähdyiksi ja arvostetuiksi yksilöinä.

Personointi auttaa myös hajottamaan epämiellyttävän tunteen siitä, että tullaan “myydyksi” sen sijaan, että olisin myötätuntoinen. Keskity siis markkinointialoitteisiin, jotka puhuvat asiakkaasi kieltä, ja tapaa heidät siellä, missä he asuvat. Personointi voi perustua esimerkiksi:

  • Väestötiedot – sukupuoli, maantieteellinen sijainti, ikä jne.
  • Persoonallisuustiedot – introvertti vs. ekstrovertti, perheen ihmiset vs. seikkailijat jne.
  • Käyttäytymistiedot – onko henkilö ostanut sinulta aiemmin, mitä hän yleensä tekee ostoksia verkossa jne.

5. Hyväksy pitkä sisältö

Tähän mennessä useimmat digitaaliset markkinoijat ovat tietoisia siitä, että Google pitää paljon parempana pitkää, erittäin hyödyllistä sisältöä, joka todella kaivaa aiheen lihaa. On kuitenkin myös itsestään selvää, että nykyajan kuluttajien huomion kesto on melko lyhyt, kun huomionsa kilpailee nykyään niin paljon.

Avain hyvän tasapainon löytämiseen hyödyllisen ja helppokäyttöisen välillä on julkaista korkealaatuista pitkämuotoista sisältöä, joka on myös skannattavissa, jotta lukijat löytävät helposti etsimänsä.

Pyri pituuteen 1 000–2 000 sanaa. Käytä sitten elementtejä, kuten otsikoita, alaotsikoita, luettelomerkkiluetteloita ja visuaalisia materiaaleja, jotta sisältö voidaan hajottaa sekä tehdä siitä organisoidumpi ja helpompi selata.

6. Optimoi läsnäolosi sosiaalisessa mediassa

Muuttuvassa maailmassa, joka on yhä riippuvaisemmaksi Internetiin, ihmiset eivät välttämättä enää kytke televisiota päälle (tai edes käy erityisillä uutissivustoilla) uutistensa vuoksi. Monet odottavat ja haluavat saada tietää, mitä maailmassa ja heille tärkeillä aloilla tapahtuu sosiaalisen median kautta.

Monet kirjautuvat myös sosiaaliseen mediaan saadakseen nopeita uutisia ja tietokorjauksia päivän mittaan, kun heillä on tylsää tai muuten muutama minuutti aikaa tappaa.

Älä siis pelkää käyttää sosiaalisen median profiilejasi tarjotaksesi usein ja oikea-aikaisia ​​päivityksiä aiheista, kuten alan uutisista ja brändiisi liittyvistä kuumista aiheista. Varmista vain, että räätälöit myös päivityksesi valitsemiesi alustojen mukaan.

7. Aseta mobiiliystävällisyys etusijalle

Vaikka siellä on edelleen ihmisiä, jotka haluavat surffata ja tehdä verkko-ostoksia tavallisten työpöytäjärjestelmien avulla, ihmiset käyttävät Internetiä nykyään useimmiten älypuhelimien ja muiden mobiililaitteiden kautta. Mitä mobiiliystävällisemmän voit tehdä verkkosivustostasi ja kaikesta sisällöstäsi, sitä parempi.

Varmista, että verkkosivustosi suunnittelu on riittävän responsiivinen, jotta se mukautuu useisiin eri näyttöihin. Vältä pakottamasta käyttäjiä vierittämään sivulta toiselle tai lähentämään sisältöäsi. Nopeiden latausnopeuksien on myös oltava etusijalla.

🔥 Empfohlen:  14 parasta taitoa, jotka sinun on sisällytettävä ansioluetteloosi

8. Automatisoi prosessisi siellä, missä se on järkevää

Kaikkien markkinointikampanjasi osien käsitteleminen henkilökohtaisesti voi olla erittäin vaikeaa, varsinkin kun yrityksesi jatkaa kasvuaan ajan myötä. Tiettyjen tehtävien ulkoistaminen tai delegointi muille tiimin jäsenille voi auttaa, mutta se ei välttämättä ole parasta työvoiman käyttöä, joka maksaa sinulle arvokkaita markkinointidollareita.

Automatisoimalla toistuvia tehtäviä, jotka eivät vaadi ihmisten käytännön huomiota – kuten liidien lajittelu ja pätevöinti tai markkinointisähköpostien lähettäminen – voit säästää omaisuuksia sekä aikaa että rahaa. Se jättää myös vapaata aikaa tehtäviin, jotka todella vaativat henkilökohtaista huomiotasi.

9. Tee yhteistyötä huippuvaikuttajien kanssa

Vaikka näet usein termejä, kuten “sisällöntekijä” ja “vaikuttaja”, käytetään synonyymeinä, ne ovat itse asiassa hyvin erilaisia. voi auttaa sinua saamaan kaiken irti markkinointistrategiastasi, mutta hyvin eri tavoin.

Vaikuttaja luo todennäköisesti sisältöä – etenkin sosiaalisessa mediassa – mutta se on arvokkainta sen kunnioituksen ja uskollisuuden vuoksi, josta he nauttivat yleisönsä taholta. Tee yhteistyötä oikeiden vaikuttajien kanssa, pyydä heitä suosittelemaan tuotteitasi seuraajilleen, niin pääset tutustumaan erityisen sitoutuneiden potentiaalisten asiakkaiden joukkoon.

10. Palkkaa kokeneita freelance-sisällöntuottajia

Sisällöntuottajat voivat myös olla uskomaton voimavara yrityksen markkinointiosastolle. Verkkosivustosi, yritysblogisi, tiedotustoimien ja sosiaalisen median syötteiden välillä sinulla on todella paljon työtä, kun haluat tuottaa tarpeeksi sisältöä.

On lähes mahdotonta hoitaa kaikkea itse, mutta pelkästään automaatioon tai tekoälyn pikanäppäimiin luottaminen vain kostautuu. Huipputason sisältö, joka sijoittuu hyvin ja houkuttelee sitoutuneita, maksavia asiakkaita, vaatii inhimillistä kosketusta.

Hyvä uutinen on: WriterAccess on alusta, joka voi auttaa sinua löytämään parhaat sisällöntuottajat samalla kun luotat tekoälyllä varustettuihin työkaluihin tehokkuuden lisäämiseksi.

Freelance-sisällöntekijöiden, videokuvaajien, graafisten suunnittelijoiden ja muiden tarvitsemiesi kykyjen tiimin rakentaminen säästää rahaa ja aikaa. Sen avulla voit myös hyödyntää muiden erittäin luovien ihmisten ainutlaatuisia näkökulmia, kykyjä ja taitoja.

Paketoida

Sellaisten markkinointialoitteiden ottaminen käyttöön, jotka löytävät hyvän tasapainon hyväksi havaitun ja innovatiivisen välillä, on avain edistymiseen vuonna 2023 ja siellä pysymiseen. Mutta tarvitset oikean joukkueen puolellesi saavuttaaksesi tavoitteesi ja voittaaksesi kilpailijasi.

Aloita palkkaamalla joitain alan innovatiivisimpia, luovimpia freelance-seo-kirjoittajia tilaa ilmainen WriterAccess-kokeilu tänään!

Table of Contents