Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 parasta näytön tallennusohjelmistoa vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 parasta näytön tallennusohjelmistoa vuonna 2023

Näytön tallentaminen oli ennen todellinen haaste.

Sinun täytyi joko käyttää monimutkaisia ​​työkaluja tai maksaa ohjelmistoasiantuntijan saadaksesi sen tehtyä, mikä ei aina ollut mahdollista.

Onneksi näytön tallennusohjelmiston käyttäjäystävällisyys on parantunut merkittävästi vuosien varrella. Nykyään voit luoda ammattimaisen näköisiä opetusohjelmia vähällä vaivalla.

Oppituntien lisäksi on useita muita syitä, miksi saatat haluta tallentaa näyttösi.

Jos teet minkä tahansa tuote-esittelyn, tarvitset tai tarjoat teknistä tukea tai käytät videopuheluita, tietokoneen oletuskuvakaappaus ei riitä laadukkaan materiaalin tallentamiseen.

Halusitpa sitten tarkemman tavan tallentaa koko näyttö tai jos haluat kaapata tietyn osan, korkealaatuinen näytön tallennin palvelee tarkoitusta.

Tässä artikkelissa opit:

  • Mikä näytön tallennusohjelmisto on
  • Ominaisuudet, joita sinun tulee etsiä näytön tallennusohjelmistosta
  • Ero pöytäkoneen ja online-näytön tallentimen välillä
  • 10 parasta olemassa olevaa näytön tallennustyökalua

Mennään.

Mikä on näytön tallennusohjelmisto?

Näytön tallennusohjelmisto voi tallentaa koko tietokoneen tai matkapuhelimen näytön (tai osia).

Tallennus voi sisältää kaikkea napautuksistasi ja kohdistimen liikkeistä URL-osoitteen kirjoittamiseen selaimeesi, jotta ihmiset oppivat, mitä ja miten tehdä.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Ääniselostus on saatavilla, ja joskus myös huomautuksia tarjotaan osana työkalupakettia.

Kahta samanlaista näytön tallennustyökalua ei kuitenkaan ole. Jotkin näytön tallennustyökalut eivät voi tallentaa tallennettua materiaalia eri muotoihin tai viedä sitä suoraan suosittuihin videoalustoihin, kuten YouTubeen.

Toisilla saattaa olla kyky tehdä kaikki tämä, mutta heiltä saattaa puuttua yksi tai kaksi ominaisuutta. Esimerkiksi jokaisen näytön tallennussovelluksen mukana ei tule HD-näytön tallenninta.

Sellaisenaan sinun tulee kiinnittää huomiota sen ominaisuuksiin ennen kuin lataat tai asennat näytön tallennusohjelmiston laitteellesi.

On myös tärkeää arvioida omat tallennustarpeesi. Ehkä sinun ei tarvitse tallentaa HD-laadulla. Ehkä olet äskettäin ostanut videon isännöinnin ja pärjäät ilman YouTube-vientivaihtoehtoa. Sinulle paras näytöntallennin on se, joka täyttää erityistarpeesi.

Mikä on hyvä näytöntallennin?

Kokoelmamme näytön tallennustyökaluista vaihtelee selainpohjaisista ohjelmistoista minimalistisiin työpöytäsovelluksiin. Jokainen valinta täyttää seuraavat peruskriteerit:

  • On helppokäyttöinen
  • Tallentaa koko näytön, tietyn alueen tai yhden ikkunan
  • Antaa käyttäjien tehdä huomautuksia tallennettuun materiaaliin
  • Sisältää järjestelmän ja mikrofonin äänen
  • Tallentaa materiaalia ulkoisista lähteistä
  • Sisältää sisäänrakennetut vientivaihtoehdot

On myös syytä mainita, että monissa ohjelmistovaihtoehdoissa on HD-tallennusominaisuudet. On kuitenkin tärkeää tietää, että HD-tiedostojen lataaminen vie paljon aikaa. Jos haluat ladata nopeasti normaalilaatuisia videoita verkkoon, teräväpiirto ei ole välttämätön.

Desktop Screen Recorder vs. Online Screen Recorder

Offline-toiminnallisuus on avainero näiden kahden tyypin välillä.

Vaikka työpöydän näytön tallentimet voivat toimia ilman aktiivista yhteyttä, online-näytön tallentimet edellyttävät vakaata Internetiä.

Tästä syystä online-näytön tallennin ei ole paras vaihtoehto pelin tallentamiseen. Kuitenkin, jos aiot tehdä vain opetusohjelman, niiden pitäisi toimia hienosti.

Tässä on luettelo markkinoiden parhaista näytön tallennustyökaluista.

Koska siinä on vaihtoehtoja kaikille tärkeimmille käyttöjärjestelmille, voit olla varma, että löydät parhaan näytön tallentimen Android-, iOS-, Mac-, Linux- ja Windows-käyttöjärjestelmille.

Nopea huomautus: Luettelo sisältää sekä maksullisia että ilmaisia ​​vaihtoehtoja, joten muista arvioida tarpeesi ennen ohjelmiston lataamista.

🔥 Empfohlen:  7 parasta ideaa toimistojätteen vähentämiseen | Jätteen syntymisen vähentäminen

1. OBS Studio

OBS tai Open Broadcaster Software on ilmainen näytönohjain, joka tarjoaa sekä tallennuksen että suoratoiston teräväpiirtona ilman rajoituksia videoidesi pituudelle.

Työpöytäohjelmiston avulla voit valita kuvan osan, jonka haluat kaapata, mutta se antaa myös mahdollisuuden tallentaa koko näyttö.

Mukautettavat pikanäppäimet auttavat ohjaamaan tallennusta, ja äänisekoittimen avulla voit tuottaa videoita sujuvasti tallennetulla äänellä.

Intuitiivisten näytönlähetysominaisuuksien lisäksi OBS on varustettu suoratoisto-ominaisuuksilla, joita et löydä tärkeimpien käyttöjärjestelmien oletusnäytön tallentimista.

Voit suoratoistaa livenä YouTube Gamingissa ja Twitchissä, tallentaa projekteja ja muuntaa materiaalisi FLV-muotoon.

Kaikki tämä tekee OBS:stä yhden parhaista ilmaisista näytön tallennusohjelmistovaihtoehdoista, joita voit kokeilla vuonna 2023.

Hinta: Vapaa

Tuettu käyttöjärjestelmä: Linux, Mac, Windows

Parasta varten: Ammattimainen suoratoisto Mixeriin, YouTubeen tai Twitchiin

2. Apowersoft Unlimited

paras näytön tallennin 2023

Tämä on ohjelmistosovellussarja, joka sisältää näytön tallentimet Androidille, iOS:lle, Macille ja Windowsille.

Sen avulla voit suoratoistaa langattomasti Android-laitteen tai iPhonen tietokoneesi näytölle ja käyttää työpöydän tallenninta PC:n äänen, mobiililaitteen, mikrofonin ja tietokoneen verkkokameran tallentamiseen samanaikaisesti.

Työpöydän näytön tallennin tarjoaa useita tallennustiloja, mukaan lukien koko näytön, mukautetun alueen ja paljon muuta, ja sen avulla käyttäjät voivat myös tehdä merkintöjä tallenteeseen reaaliajassa. Voit käyttää huomiotekstejä, rivejä, tekstiä ja paljon muuta ilman, että sinun tarvitsee keskeyttää.

Sen intuitiivisten, mobiilikohtaisten sovellusten avulla sinun tarvitsee vain asettaa tietokoneesi ja älypuhelimesi samaan WiFi-verkkoon ja aloittaa suoratoisto.

Mac- ja Windows-käyttäjät voivat suoraan käyttää työpöydän näytön tallenninta kaikenlaisten näytöllä olevien toimintojen tallentamiseen.

Hinta: 59,95 dollaria vuodessa

Tuettu käyttöjärjestelmä: Android, iOS, Windows, Mac

Parasta varten: Ohjelmiston käyttö, jossa on sekä työpöytä- että mobiiliversio

3. Screencast-O-Matic

screencast-o-matic

Screencast-O-Matic on online-näytön tallennin ja videoeditori, joka tukee sekä web- että näyttötallenteita.

Vaikka sovellus ei anna tallentaa HD-laadulla, siinä on vaihtoehtoja tallentaa 800 × 600, 640 × 480 ja muilla vakiotarkkuudella, mikä tekee siitä ihanteellisen nopeiden videoiden tallentamiseen ja lataamiseen.

Se auttaa myös käyttäjiä zoomaamaan, piirtämään ja lisäämään peittokuvia videotiedostoihin.

Lisäksi voit jakaa tallenteen YouTubeen ilman, että sinun tarvitsee ladata mitään työpöytäsovellusta.

Screencast-O-Maticissa on myös lisäominaisuuksia, kuten vaihtoehdot tietokoneen äänen muokkaamiseen ja tallennuksen synkronointi videomateriaalin kanssa.

Muista, että suurin osa muokkausominaisuuksista on saatavilla sovelluksen maksullisessa versiossa. Voit kuitenkin käyttää ilmaista versiota sisällön lataamiseen YouTubeen.

Hinta: Ilmainen tai 1,50 dollaria kuukaudessa

Tuettu käyttöjärjestelmä: Windows, Mac, Chromebook, iOS

Parasta varten: Nopeiden opetusohjelmien tekeminen jaettavaksi ystävien, asiakkaiden tai verkkoyhteisöjen kanssa

4. AceThinker

AceThinker on web-pohjainen kannettavan tietokoneen näytön tallennin, joka on helppo asentaa ja käyttää.

Voit käyttää sitä tallentaaksesi tietyn näytön osan tai koko näytön, luodaksesi reaaliaikaisia ​​muokkauksia huomionarvoista tallennusta varten ja kaapata ääntä mikrofonista ja tietokoneesta samanaikaisesti.

Ohjelmiston avulla voit muuntaa ja tallentaa tallenneesi kaikissa tunnetuissa videomuodoissa, mukaan lukien MP4, MOV ja API.

Ja voit myös käyttää AceThinkeriä tallenteiden suoraan lataamiseen Dropboxiin, Google Driveen tai YouTubeen.

🔥 Empfohlen:  11 parasta menestystä Keralassa | Täydellinen luettelo Keralan startup-yrityksistä

Kaikki nämä ominaisuudet ovat saatavilla sovelluksen ilmaisessa versiossa, mutta voit myös asentaa PRO-version saadaksesi pääsyn lisäominaisuuksiin.

PRO-version erottuva ominaisuus on, että sen avulla voit luoda ajoitettuja tehtäviä näytön tallennuksiin.

Jos haluat tallentaa meneillään olevan suoran lähetyksen iltapäivällä, mutta sinulla ei ole internetiä töissä, voit asentaa tämän kuvakaappaustyökalun kotitietokoneellesi, luoda aikataulun ja antaa sen tallentaa näyttö automaattisesti.

Hinta: Ilmainen tai 39,95 dollaria

Tuettu käyttöjärjestelmä: Mac, Windows

Parasta varten: Jalkapallo-otteluiden, osaketrendien jne. tallentaminen.

5. ScreenFlow

näytön tallennin macille

Jos olet etsinyt Mac-näytön tallenninta ääniominaisuuksilla, pidät ScreenFlowista.

Sen ominaisuudet sisältävät vaihtoehdot tallentaa Macisi verkkokalvon tarkkuudella, ryhmitellä videokomponentteja ja asetuksia sekä lisätä taustaääntä tallennettuun materiaaliin.

Haluaisit myös “Tyylit” ja “Mallet” -työkalut, jotka tulevat osana ohjelmistoa.

Tyylien avulla voit tallentaa visuaalisia/ääniasetuksia tietyille elementeille, kuten varjot tai värisuodattimet tallennetulle segmentille.

Mallit puolestaan ​​antavat käyttäjien järjestää, lisätä ja määrittää etukäteen merkintöjen ryhmiä, kuten tekstin paikkamerkkejä ja outro-segmenttejä.

Ne, jotka tilaavat ScreenFlow’n Super Pak -version (kalliimman suunnitelman), saavat myös pääsyn yli 500 000 kappaleeseen ainutlaatuisia kuvia ja äänitteitä käytettäväksi kaikissa videoissaan.

Joten jos haluat saada kaiken irti näyttötallenteistasi, ScreenFlow ei todennäköisesti tuota pettymystä.

Hinta: 129 dollaria

Tuettu Käyttöjärjestelmä: Mac, iOS

Parasta varten: Korkealaatuisten verkkokalvovideoiden tekeminen

6. Screencastify

Chrome näytön tallennin

Screencastify on toinen näytön tallennussovellus, joka toimii Google Chromen kautta.

Olitpa kokenut tai aloittelija videoiden luoja, Screencastify tarjoaa kaikki tärkeät vaihtoehdot.

Voit käyttää sitä verkkokameran, koko näytön tai välilehden tallentamiseen sekä kertomiseen mikrofoniin.

Se tarjoaa myös merkintätyökaluja, jotka auttavat pitämään katsojasi keskittymään kriittisiin asioihin. Mukana ovat napsautuskorostus, piirustuskynätyökalu ja hiiri.

Ja kun olet tallentanut näytön, Screencastify hoitaa raskaan työn puolestasi tallentamalla videon automaattisesti Google Driveen.

Kuten monet parhaista näytön tallennusohjelmistovaihtoehdoista, Screencastify antaa sinulle mahdollisuuden ladata videoita YouTubeen sekä viedä tallenteen animoituna GIF-, MP3- tai MP4-muodossa.

Hinta: Vapaa

Tuettu käyttöjärjestelmä: Mac, Windows, Linux

Paras: Ohjelmistojen demojen tallentaminen ja ratkaisuvideoiden luominen

7. Bandicam

bandicam näytön tallennin Windowsille

Bandicam on vankka näytön tallennussovellus, joka tukee näytön ja pelin kaappaamista.

Se käyttää korkeaa pakkaussuhdetta tinkimättä videon laadusta. Bandicam mahdollistaa 4K-ultrateräväpiirtovideoiden tallentamisen nopeudella 120 kuvaa sekunnissa.

Toinen huomionarvoinen ominaisuus on Bandicamin laitteen tallennusominaisuus. Hankimalla erillisen sieppauskortin voit tallentaa videoita IPTV:stä, HDTV:stä, APPLE TV:stä, älypuhelimesta, PlayStationista ja Xboxista.

Lisäksi Bandicam antaa käyttäjien kaapata kuvakaappauksia JPEG-, PNG- ja BMP-muodoissa.

Pohjimmiltaan voit käyttää Bandicamia melkein mitä tahansa tallentamiseen, mukaan lukien koko tietokoneen näyttö, Excel-laskentataulukot, verkkoselaimet, Powerpoint-esityksiä ja paljon muuta.

Sen ilmainen versio laittaa vesileiman videoihin, joten sinun on ryhdyttävä maksulliseksi käyttäjäksi voidaksesi hyödyntää sen täyden potentiaalin.

Hinta: Ilmainen tai 39,99 dollaria

Tuettu käyttöjärjestelmä: Windows

Paras: Tasapainottaa videotallenteiden syvyyttä

8. Filmora Scrn

filmora scrn -arvostelu

Filmora Scrnin avulla voit kaapata pelin, web-kameran, tietokoneen näytön ja äänen samanaikaisesti ilman, että videon kestoa rajoitetaan.

Se antaa sinulle mahdollisuuden tallentaa 15-120 kuvaa sekunnissa. Korkeampi FPS on ihanteellinen pelin tallentamiseen, jossa on paljon toimintaa.

🔥 Empfohlen:  10 tekoälyn tilastoa, jotka sinun on tiedettävä vuonna 2023 [Infographic]

Ohjelmiston avulla voit myös lisätä merkintöjä, kuten tekstiä, parantaaksesi yleisösi katselukokemusta. Voit myös muokata kohdistimen kokoa, väriä ja muotoa, jotta se näyttää ainutlaatuiselta.

Filmora Scrnin avulla et tarvitse erillistä videonmuokkaustyökalua, koska näytön tallennusohjelmisto itsessään tarjoaa laajan valikoiman muokkaustyökaluja videotallenteiden tarkentamiseksi.

Se voi tuoda yli 50 tiedostomuodosta, ja sinulla on myös mahdollisuus viedä tallenneesi useissa muodoissa tarpeidesi mukaan.

Hinta: Ilmainen tai 29,99 dollaria

Tuettu käyttöjärjestelmä: Windows, Mac

Parasta varten: Tallennusnäyttö kahdesta laitteesta samanaikaisesti

9. Camtasia

camtasia arvostelu

TechSmithin Camtasia tekee ammattimaisen näköisten videoiden kaappaamisesta ja tekemisestä helppoa tietokoneellasi.

Voit tallentaa sekä ääntä että videota pöytäkoneelta tai iOS-laitteelta sekä kaapata verkkokamerasi ja lisätä tallenteeseen henkilökohtaisen elementin.

Camtasia loistaa sen sisäänrakennetulla videonmuokkaustyökalulla. Työkalun sivupalkissa on hyvä valikoima arkistokuvia sekä napsauta ja vedä -tehosteita. Käyttäjät voivat luoda outro- ja intro-segmenttejä pudottamalla ne tallenteisiinsa muutamassa sekunnissa.

Voit myös lisätä videoihisi loitonna-, lähentämis- ja panorointianimaatioita ja parantaa videoidesi kulkua diojen ja kohtausten välillä.

Näytön tallennusohjelmiston avulla voit myös tuoda tai tallentaa PowerPoint-sivuja suoraan ympäristöönsä. Kiinnitä huomiota esityksissäsi lisäämällä huomiota herättäviä tallenteita, nimikkeitä ja muuta.

Hinta: Ilmainen tai 249 dollaria

Tuettu käyttöjärjestelmä: Windows, Mac, iOS

Parasta varten: Ammattimaisen silauksen lisääminen kaapattuihin videoihin

10. ShareX

sharex-arvostelu

Tämä avoimen lähdekoodin näytön tallennusohjelmisto on ihanteellinen videoiden tallentamiseen.

Se ei aseta vesileimoja tai kestorajoituksia tallenteisiin, ja voit myös tallentaa tiedostosi GIF-muodossa videon sijaan.

Videotiedostojen jakamisominaisuudet ovat ShareX:n suurin etu, sillä tallenteiden lataaminen suoraan YouTubeen ja muille alustoille on helppoa.

Tällä työkalulla otettujen kuvakaappausten parantaminen ei myöskään vaadi paljon vaivaa. Sisäänrakennetun valokuvaeditorin avulla voit vapaasti muokata still-kuvia haluamallasi tavalla.

Se ei ole vain loistava kuvakaappaus- ja kuvakaappaustyökalu, vaan se voi myös kaapata ja paljastaa tekstiä OCR:n avulla, tallentaa koko vierivän verkkosivun ja jopa tallentaa näytön aikataulun mukaan.

Hinta: Vapaa

Tuettu käyttöjärjestelmä: Linux, Windows

Parasta varten: Linux-laitteiden näyttöjen tallennus

Johtopäätös

Näytön tallennusohjelmistot voivat palvella monenlaisia ​​tarkoituksia, ja parhaiden ei välttämättä tarvitse olla hintaa.

Yksilöllisten tarpeidesi ja käyttämäsi käyttöjärjestelmän perusteella saatat pystyä saavuttamaan tavoitteesi ilmaisella näytön tallentimella.

Ja jos haluat lisätä tehoa tai käyttää ammattimaisia ​​muokkaustyökaluja, voit aina kirjautua maksulliseen vaihtoehtoon.

Toivottavasti jokin näistä näytön tallennusohjelmista täyttää vaatimukset, olitpa sitten luomassa opetusohjelmaa YouTubelle tai vain jakamassa pelisaavutusta kollegoidesi kanssa.

Käytätkö jotain mahtavaa näytön tallennusohjelmistoa, jota emme osanneet? Kerro meille jättämällä kommentti alle.

Haluatko oppia lisää?

Table of Contents