Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 parasta osavaltiota pienyrityksen perustamiseen Yhdysvalloissa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 parasta osavaltiota pienyrityksen perustamiseen Yhdysvalloissa

Aivan kuten kiinteistöillä, sijainnilla on merkitystä uuden yrityksen perustamisessa.

Amazon sai juuri kymmeniä kaupunkeja hyppäämään vanteiden läpi todistaakseen, että ne sopivat oikeaan pääkonttoriinsa. He olivat hyvin tietoisia siitä, miksi he valitsivat valitsemansa kaupungit.[1] Amazon tietää, että kun on kyse liiketoiminnasta (lukuun ottamatta yrityksiä, jotka toimivat kokonaan verkossa), kaikki riippuu sijainnista.

Vaikka yrittäjien ja pienyritysten asiat ovat hieman erilaisia, jotkin samat tekijät pätevät edelleen. Yhä useammat yrittäjät etsivät uusia paikkoja yrityshankkeilleen, olipa kyseessä parempi pääsy huippulahjakkuuksiin, alhaisemmat elinkustannukset tai paikalliset talouskasvutrendit.

Analysoimme kaikki 50 Yhdysvaltain osavaltiota määrittääksemme yrittäjäystävällisimmät paikat yrityksen perustamiseen. Tutkimuksemme keskittyi kolmeen uusien yritysten omistajien tärkeimpään seikkaan: kustannuksiin, mahdollisuuteen ja elinkelpoisuuteen.

Jaa tämä kuva sivustollasi

Upota koodi
”Yhdysvaltain

Kunkin osavaltion aseman määrittämiseksi tarkastelimme 11 tekijää, mukaan lukien ilmoituspalkkiot, työntekijöiden mediaanipalkka, 10 vuoden yritysten selviytymisasteet ja osavaltion talouskasvutrendit. Jokainen osavaltio sai painotetun keskiarvon, joka määritti sen sijoituksen.

Parhaat osavaltiot yrittäjille ja pienyritysten omistajille

Laskelmiemme perusteella nämä ovat osavaltioita, jotka sinun kannattaa ottaa huomioon valitessasi seuraavaa yrityksesi sijaintia.

Sijoitus Osavaltio Parhaat ominaisuudet
1 Texas Alhainen työttömyys, nopea kasvu
2 Michigan Alhaiset yritysten perustamismaksut, korkea kasvu ja yritysten selviytymisaste
3 Louisiana Alhaiset työvoimakustannukset, tasainen kasvuvauhti
4 Pohjois-Dakota Korkein 10 vuoden eloonjäämisaste, alhainen työttömyys
5 Alaska Yksinyrittäjien korkeimmat keskimääräiset vuositulot
6 Minnesota Alhaiset hakemusmaksut, alhainen työttömyys, korkea yritysten selviytymisaste
7 Massachusetts Hyvin koulutettu työvoima, korkea yritysten selviytymisaste
8 Missouri Alhaiset hakemusmaksut, vahva talouskasvu, alhaiset elinkustannukset
9 Kansas Nopea talouskasvu, alhaiset elinkustannukset
10 Montana Korkea talouskasvu, korkea 10 vuoden eloonjäämisaste

1. Texas

Jälleen kerran, Lonestar Staten kanssa ei pidä sotkea.

Teksasissa on alhainen työttömyys ja vakaa 6 prosentin talouskasvu, ja se hyödyntää edelleen kokoaan, monimuotoisuuttaan ja valtavia resurssejaan toimiakseen tervetulleeksi kodiksi yrityksille.

🔥 Empfohlen:  14 tapaa aloittaa uusi vuosi innostuneesti ja innostuneesti

Pääkaupungissa Austinissa asuu lähes 6 000 startup-yritystä sekä suuria teknologiatoimijoita, kuten Google ja Apple. Valtio hyötyy myös huomattavasti alhaisemmista elinkustannuksista kuin sen suuret osavaltiot.

Yksi mielenkiintoinen huomautus Texasista: se on yksi vain kahdesta osavaltiosta (Maryland on toinen), jotka perustavat vuosiraportointimaksunsa yrityksen vuosittaiseen bruttotuloon. Tämä on hienostunut tapa tehdä taloudellisesta ympäristöstään yrityksille sopivampi perimällä suhteellisesti sen sijaan, että jokaista yritystä pyydettäisiin maksamaan yksi kiinteä maksu.

2. Michigan

Michiganissa on hyvin koulutettu työvoima, alhaiset yritysten perustamismaksut ja vahva koko osavaltion talouskasvu 5,4 %. Sillä on myös merkittävästi korkea yritysten selviytymisaste, ja yli kolmannes saavuttaa 10 vuoden rajan. Jopa sen suurimmassa kaupungissa, Detroitissa, elinkustannukset ovat huomattavan alhaiset tälle nousevalle innovaation ja yrittäjyyden pesäkkeelle.

Tässä osavaltiossa on lähes täydellinen yhdistelmä kiinteää infrastruktuuria yhdistettynä uusiutuvaan energiaan ja suotuisiin edullisiin taloudellisiin olosuhteisiin. Nämä ja muut tekijät tekevät siitä ihanteellisen yrittäjille ja pienyrityksille.

3. Louisiana

Osoittautuu, että “The Big Easy” saattaa viitata pienyrityksesi toiminnan helpotukseen Pelikaanin osavaltiossa.

Yrittäjät voivat odottaa hyötyvänsä alhaisemmista työvoimakustannuksista (ja tiukemmista työmarkkinoista), suhteellisen vaatimattomista elinkustannuksista ja tasaisesta kasvusta perustaessaan uusia yrityksiä tähän syvään eteläiseen osavaltioon.

Puhumattakaan herkullisen keittiön sivueduista ja rikkaasta viihdekulttuurista, joka pitää työntekijäsi onnellisina heidän vapaa-ajallaan.

Kuten Detroit, New Orleans on Katrinan jälkeisen herätyksen pesäke, joka houkuttelee vuosituhannen huippulahjakkuuksia. Jos siedät helteisiä kesiä lahdella, Louisiana on harkitsemisen arvoinen seuraavaa pienyritysprojektia varten.

4. Pohjois-Dakota

Älä vain lennä tämän yrittäjyyden aarreaittansa yli Great Plainsilla. Harkitse seuraavan yrityksen perustamista Pohjois-Dakotassa.

Peace Garden State näyttää tällä hetkellä melko hyvältä yrittäjien kannalta, sillä se on 50 osavaltion korkein 10 vuoden yritysten selviytymisaste ja 2,8 prosentin työttömyysaste. Puhumattakaan, Pohjois-Dakota säästää lompakkoasi erittäin vaatimattomien elinkustannustensa ansiosta.

Tämä on toinen nukkuva osavaltio, joka haluaa tervehtiä uusia yrittäjiä ja pienyrityksiä.

🔥 Empfohlen:  Intian 20 parasta kumppaniohjelmaa vuonna 2022

5. Alaska

Tämä osavaltio täyttää lempinimensä “The Last Frontier” yrittäjille ja pienyrityksille.

Vaikka ilmasto ja etäisyys Manner-Yhdysvalloista saattavat pelottaa jopa pelottomimmatkin liikemiehet, Alaskassa on yksi maan korkeimmista keskimääräisistä vuositulotasoista yksityisyrittäjille. Löydät myös työmarkkinat, joilla on runsaasti tarjolla olevia työntekijöitä ja vahva 10 vuoden selviytymisaste myös yrityksille.

Jos etsit poikkeavaa vaihtoehtoa, jossa on paljon hyviä puolia, suuntaa pohjoiseen 49. osavaltioon.

6. Minnesota

Tässä tapauksessa “Minnesota Nice” ei ole vain käytöstapoja. Se koskee myös uusien yrityshankkeiden ilmapiiriä.

Muutaman hakemuksen maksut, alhainen työttömyys ja vaatimattomat elinkustannukset tekevät 10 000 järven osavaltiosta erinomaisen vaihtoehdon yrittäjille. Tämä valtio tarjoaa myös vaikuttavan yritysten selviytymisasteen ja vahvan talouskasvun. Varsinkin Minneapolisissa on nopeasti kasvava teknologiakenttä.

Jos talvet eivät ole sinulle ongelma, harkitse Twin Citiesia (ja muuta osavaltiota) yrityksesi sijaintipaikkana.

7. Massachusetts

Harvardin ja MIT:n jalanjäljillä sinulla ei ole ongelmia löytää huippulahjakkuuksia Bay Statesta.

Tässä on mitä Massachusetts tarjoaa yrityksellesi: tiukat työmarkkinat hyvin koulutetuilla työntekijöillä, yksi maan korkeimmista yritysten selviytymisasteista ja kolmanneksi korkein vuositulotaso yksityisyrittäjille. Kun ylität osavaltion ainutlaatuisen korkeat yritysmaksut, yrityksesi sijoittaminen Massachusettsiin tarjoaa monia etuja.

8. Missouri

Missourissa on alhaiset hakemusmaksut, vahva talouskasvu ja yksi maan alhaisimmista elinkustannuksista. Näytä minulle -tila näkyy uusille yrityksille.

Suhteellisen vaatimattomalla mediaanipalkalla ja keskitason työttömyysasteella 3 % on todennäköistä, että löydät oikeat kyvyt kohtuulliseen hintaan. Yhdessä alhaisten elinkustannusten kanssa kaikki nämä tekijät antavat mahdollisuuden yrittäjille, jotka haluavat juurtua Keskilänteen.

9. Kansas

Voimakkaan talouskasvun ja huomattavan alhaisten elinkustannusten ansiosta The Sunflower State on hedelmällinen maaperä uuden yrityksesi menestykselle. Vaatimattomampi mediaanipalkka yhdistettynä maltilliseen työttömyysasteeseen merkitsee myös tervettä ja halvempaa työvoimaa, jos aiot palkata kansalaisia.

Saat myös keskimääräistä korkeammat vuositulot yksityisille yrityksille, jos perustat liikkeen Kansasin osavaltioon.

🔥 Empfohlen:  Instagram-brändäysvinkkejä oikeilta yrittäjiltä

10. Montana

Montana ei vitsaile valtion mottollaan “Oro y Plata” (kulta ja hopea). Täällä on vakava ansaintapotentiaali.

Big Sky Countrylla on erittäin vahva talouskasvu, joka täydentää yritysten korkeaa 10 vuoden selviytymisastetta. Montana on luonut terveellisen ympäristön yrittäjille ja pienyrityksille, koska hakemusmaksut ovat vaatimattomampia ja työvoimakustannukset ovat alhaisemmat kuin useimmissa osavaltioissa.

Toinen nukkujavalinta, jossa on paljon etuja uusille hankkeille.

Metodologia

Hioimme kolmea pääluokkaa: kustannukset, mahdollisuus ja elinkelpoisuus.

Kustannus: Ennakkokustannukset (enimmäkseen ilmoituskustannukset) voivat olla suuri este yrittäjille, etenkin niille, jotka aloittavat pienemmällä alkupääomalla.

Tilaisuus: Olosuhteet, jotka vaikuttavat kykyjesi joukkoon, kuten työttömyysaste, mediaanipalkat ja elinkustannukset, ovat tärkeitä seikkoja pienyrityksille, jotka haluavat palkata ja pitää oikeita ihmisiä.

Elinkelpoisuus: Asiayhteystekijät, kuten alueen talouskasvu ja paikallisten yritysten selviytymisaste, auttavat yrittäjiä ymmärtämään markkinoita, joille he ovat hyppäämässä.

Analysoimme monia tekijöitä, jotka tekevät osavaltioista enemmän ja vähemmän ihanteellisia yrittäjille ja pienyrityksille, mukaan lukien:

 • LLC:n ilmoitusmaksut
 • LLC:n vuosikertomukset
 • Perustamismaksut
 • Yhtiön vuosikertomukset
 • Työntekijöiden mediaanipalkka (2016)
 • Työttömyysaste
 • Toimistotilan kustannukset
 • Elinkustannusindeksi
 • 10 vuoden yritysten selviytymisprosentit
 • Vuositulot yksityisyrityksistä
 • Valtion talouskasvu

DollarSprout analysoi tiedot kaikista 50 Yhdysvaltain osavaltiosta erilaisista hallituksen ja yksityisen sektorin analyyseistä.

Kokosimme valtion talouskasvutilastot Talousanalyysitoimistolta (BEA), yritysten selviytymisasteet ja tiedot yksityisyrityksistä saaduista vuosituloista pienyrityshallinnolta, työttömyys ja mediaanipalkkatiedot työtilastovirastolta (BLS), elinkustannustiedot Missourin taloustutkimus- ja tietokeskuksesta ja perustamiskustannukset osoitteesta Smallbiztrends.com.

Osavaltion pisteet painotettiin seuraavasti:

 • Vuositulot yksityisyrityksistä – 25 %
 • Valtion talouskasvu – 25 %
 • 10 vuoden yrityksen selviytymisprosentti – 20 %
 • Työntekijän mediaanipalkka (2016) – 10 %
 • Työttömyysaste – 10 %
 • Elinkustannusindeksi – 10 %