Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 parasta paikkaa online-opetustyön löytämiseen (jopa 50 dollaria/tunti)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 parasta paikkaa online-opetustyön löytämiseen (jopa 50 dollaria/tunti)

Pidätkö opiskelijoiden kanssa työskentelystä ja heidän auttamisesta ymmärtämään erilaisia ​​matematiikan, englannin tai muiden akateemisten aineiden käsitteitä?

Jos se kuulostaa sinulta, nämä online-tutorointityöt voivat auttaa sinua saavuttamaan taloudelliset tavoitteesi samalla kun teet sitä, mitä rakastat.

Henkilökohtainen tutorointi on ollut suosittua useiden vuosien ajan, mutta verkkotutoroinnin kasvu on huimaa. VIPKid, yksi suosituimmista online-tutorointisivustoista, tarjoaa yli 30 000 tutoria pelkästään Pohjois-Amerikassa.[1]. Ainakin 100 000 uutta tutoria hakee joka kuukausi, ja vain 5 000 palkataan.

Älä anna rekrytointiprosenttitilastojen estää sinua hakemasta. Sen sijaan käytä niitä valmistautuaksesi usein intensiiviseen hakuprosessiin.

Jos luulet, että tutorointi voisi sopia hyvin verkkotyötäharkitse aseman opettamista verkossa.

10 parasta verkkotutorointityötä opettajille ja aloitteleville kouluttajille

Seuraavan tutorointitehtävien luettelon pitäisi auttaa sinua päättämään, sopiiko verkkotutorointi sinulle parhaiten. Kaikki verkkotutorointityöt edellyttävät kannettavaa tietokonetta tai pöytätietokonetta, luotettavaa internetyhteyttä ja hiljaista paikkaa tutorointiistuntojen pitämiseen. Hakeminen muutamiin seuraavista tutorointitehtävistä voi auttaa sinua saamaan tutorin aseman ennemmin tai myöhemmin.

1. Ulkokoulu

 • Palkkaprosentti: Jopa 40 dollaria/tunti
 • Vähimmäisvaatimukset: Ei erityisiä muotovaatimuksia; tulee olla luotettava internetyhteys
 • Aiheet: Kaikkea joogasta fysiikkaan
 • Taso: 3-18 vuotiaille
 • Sovellus

Outschool on live-videoluokkajärjestelmä tutoreille ja opettajille, jotka rakastavat lasten opettamista. Kaikki opiskelijat ovat 3–18-vuotiaita.

Ulkokoulu perii 30 %:n palvelumaksun, ja tutorit hyväksyvät maksut sivuston kautta. Maksu lähetetään PayPalin kautta, ja Outschool veloittaa sinua vain maksettua opiskelijaa kohden (listalleottomaksuja ei ole). Sinä pystyt saada palkkaa opettamisesta Outschoolissa viikonloppuisin, arkisin, koulun jälkeen ja päiväsaikaan.

2. VIPKid

 • Palkkaprosentti: 14–22 dollaria tunnissa
 • Vähimmäisvaatimukset: Kandidaatin tutkinto mistä tahansa aiheesta, kokemus lasten kanssa, laillisesti sallittu työskennellä Yhdysvalloissa tai Kanadassa
 • Aiheet: Englanti
 • Taso: Ikäraja 4-12
 • Sovellus

VIPKid on alusta, joka yhdistää englanninkieliset tutorit pääasiassa Kiinassa asuviin lapsiin. Se väittää, että sillä on yksi tiukimmista palkkausprosesseista online-tutorointityöntarjoajien keskuudessa.

VIPKidin suosio kasvaa opettajien keskuudessa nopeammin kuin opiskelijoiden, mikä tarkoittaa, että palkkaaminen voi viedä aikaa, omistautumista ja halukkuutta oppia.

Jos täytät kaikki perusvaatimukset ja olet valmis oppimaan VIPKidin opetustyyliä, voit lähettää hakemuksesi muutamassa minuutissa.

3. Yksityisopetus videolla

 • Palkkaprosentti: Aseta hintasi
 • Vähimmäisvaatimukset: Tutorointiaineistasi perehtynyt
 • Aiheet: Minkä tahansa
 • Taso: Minkä tahansa
 • Sovellus: Ei mitään

Rekrytointitutkinnot, palkkataso ja opiskelijatiedot ovat kaiken kattavat tässä verkkotutorointiyrityksessä. Oman yksityisopetuspalvelun perustaminen ja asiakaskunnan rakentaminen vaatii aluksi paljon enemmän työtä, mutta jos olet sinnikäs ja onnistunut, voit ansaita tällä tavalla paljon rahaa.

Yksityisopetuksessa sinä asetat säännöt. Voit jopa harkita oman verkkosivustosi ja blogin luomista markkinoidaksesi asiantuntijatutorointipalveluitasi valitsemillasi aiheilla.

Paras tapa saada näkyvyys kohdeasiakkaallesi (opiskelijoiden vanhemmille) on tarjota sisältöä, joka vastaa heidän yleisiin kysymyksiin. Tarjoamalla vastauksia heidän ongelmiinsa rakennat suhteita ja avaat ovia uusille tutorointimahdollisuuksille.

Jos uskot, että yksityisten verkkotutorointipalvelujen tarjoaminen on sinua varten, aloita luomalla oma tutorointipalvelusivusto HostGator. Se on yksi edullisimmista vaihtoehdoista tutorointisivuston käynnistämiseen.

4. Wyzant

 • Palkkaprosentti: Aseta hinnat
 • Vähimmäisvaatimukset: Yli 18-vuotias ja asuu Yhdysvalloissa voimassa olevalla SSN-tunnuksella
 • Aiheet: Minkä tahansa
 • Taso: Minkä tahansa
 • Sovellus

Wyzant on ohjaajien työpaikka, joka mahdollistaa terveelliset ja turvalliset suhteet tutoreiden ja oppilaiden välillä. Alustalla on oppitunteja yli 250 aiheesta kaiken ikäisille opiskelijoille.

Wyzant pitää itsellään 25 % tuntitutorointimaksusta, joka on sisäänrakennettu suoraan opiskelijan tililtä veloitettavaan tutorin tuntihintaan.

🔥 Empfohlen:  7 parasta Web3-verkkotunnusrekisterialustaa

Jos esimerkiksi haluat ansaita 20 dollaria tunnissa, sinun on laskutettava 24 dollaria Wyzantin alustamaksujen kattamiseksi. Lisäksi Wyzant vaatii oppilaita maksamaan 9 %:n maksun oppituntia kohden.

Wyzant tarjoaa kannustimen ohjaajille, jotka ohjaavat uusia opiskelijoita alustalle. Jos tunnet tutorointia tarvitsevan opiskelijan ja haluat käyttää Wyzantia helpottaaksesi oppitunteja, saat 100 % tuntihinnastasi, joka veloitetaan ohjaajalta. Opiskelija on velvollinen maksamaan vähintään 9 % maksusta riippumatta.

5. QKids

 • Palkkaprosentti: 16–20 dollaria tunnissa (4–8 dollaria per tunti plus bonusmahdollisuus)
 • Vähimmäisvaatimukset: Kandidaatin tutkinto mistä tahansa aiheesta, koulutuskokemus, laillinen oikeus työskennellä Yhdysvalloissa tai Kanadassa, ja sen on asuttava Yhdysvalloissa tai Kanadassa, käytettävissä opettamaan vähintään 6 tuntia viikossa
 • Aiheet: Englanti
 • Taso: 4-12-vuotiaat
 • Sovellus

QKids yhdistää yli 300 000 kiinalaista opiskelijaa Pohjois-Amerikan englannin opettajiin. Englannin opettaminen kotona on yksi palkitsevimmista verkkotutorointitehtävistä. Sinulla on mahdollisuus työskennellä kotoa käsin samalla kun olet yhteydessä opiskelijoihin toiselta puolelta maailmaa.

QKidsin maksurakenne on yksinkertainen. Kun olet läpäissyt hakuprosessin, alkuseulonnan, demohaastattelut, koekurssit ja taustatarkistuksen, voit solmia 6 kuukauden sopimuksen ja alkaa ansaita rahaa.

Jokainen oppitunti on enintään 30 minuuttia ja maksaa 8 dollaria. On valmiustunteja, jotka maksavat vähintään 4 dollaria kukin enintään 10 minuutista, eikä niihin liity opetusta.

QKidsin bonusmahdollisuus sisältää 1 dollarin suoritusmaksun oppituntia kohden vanhempien arvostelujen perusteella ja 1 dollarin läsnäolobonuksen, kun olet opettanut vähintään 15 oppituntia kullakin viikolla.

Oletpa valmis antamaan QKidsille jakamattoman huomiosi tai vain muutaman osa-aikaisen aamutunnin, voit ansaita hyvät tulot englannin verkkotutorina.

6. Superprof

 • Palkkaprosentti: Aseta hinnat
 • Vähimmäisvaatimukset: Ei yhtään Isossa-Britanniassa
 • Aiheet: Musiikki, kielet, urheilu, taide, harrastukset tai akateeminen apu
 • Taso: Minkä tahansa
 • Sovellus

Yli 5,4 miljoonaa tutoria luottaa Superprofiin mainostamaan tutorointipalveluitaan kaikenikäisille ja -taustaisille opiskelijoille. Superprofin avulla voit listata mainoksesi ilmaiseksi ja kuvata kykyjäsi.

Isossa-Britanniassa sijaitseva Superprof tavoittaa opiskelijat 24 maassa. Se väittää olevansa “maailman suurin opettajayhteisö”.

Superprof eroaa useimmista muista online-tutorointityöympäristöistä. Listat tutorointipalvelusi ilmaiseksi, määrität omat hinnat etkä maksa tuloistasi palkkioita – 100 % tuloistasi on sinun, kun saat tutorointikeikkoja Superprofin kautta.

Maksut suoritetaan Superprofin ulkopuolella PayPalin, Squaren, pankkisiirron, käteisen (paikalliset opiskelijat) tai muun sovitun maksutavan kautta. Vaikka ne eivät ole mitään Superfrofin maksuja, sinun kannattaa tarkistaa jokainen opiskelija kunnolla ennen kuin teet sopimuksen palveluistasi.

Superprofin kaltaisen tutorointialustan käyttö on mahtava tapa rakentaa asiakaskuntaasi ja tavoittaa uusia opiskelijoita, jotka etsivät palveluitasi.

Aiheeseen liittyvä: 10 joustavaa tapaa opiskelijoille ansaita rahaa

7. Tutor.com

 • Palkkaprosentti: Aiheen sanelemassa bonuspotentiaalilla
 • Vähimmäisvaatimukset: Sinun on oltava korkeakoulun toisen vuoden opiskelija tai korkeampi suorittaakseen tutkintoa, sinulla on oltava tutkinto, asiantuntija omassa aineessasi, laillinen oikeus työskennellä Yhdysvalloissa tai Kanadassa ja asua Yhdysvalloissa ja kyettävä opettamaan vähintään 5 tuntia viikossa
 • Aiheet: Useimmat akateemiset aineet
 • Taso: Päiväkoti aikuisen kautta
 • Sovellus

Tutor.com-sivuston avulla on olemassa online-tutorointityöpaikkoja korkeakouluopiskelijoille. Tutor.com antaa sinun opettaa opiskelijoita ilman, että sinulla on jo tutkintoa jollakin asiantuntemuksella.

Tutor.com-sivustolla työskennellessä ei vaadita opetusta. Sen sijaan työskentelet kaiken ikäisten opiskelijoiden kanssa kotitehtävien suorittamisessa, kokeiden suorittamisessa tai kotiaiheiden ajamisessa eri aiheista. Voit määrittää oman aikataulusi Tutor.comissa viikoittain. Se vaatii vähintään 5 tunnin sitoutumista viikossa.

Jos pystyt todistamaan asiantuntemuksesi jostakin kysytystä aiheesta, sitoudut opettamaan verkossa 5 tuntia viikossa ja nautit muiden auttamisesta akateemisesti, täytä hakemus Tutor.com-sivustolla aloittaaksesi.

🔥 Empfohlen:  6 parasta SOCKS5 VPN:ää vuonna 2023 (nopea ja turvallinen)

8. Chegg tutorit

 • Palkkaprosentti: Alkaen 20 dollaria per tunti
 • Vähimmäisvaatimukset: Todiste ilmoittautumisesta tai valmistumisesta 4-vuotiseen yliopistoon, akateeminen koe
 • Aiheet: Useimmat akateemiset aineet
 • Taso: Tyypillisesti yläkoulusta aikuisille
 • Sovellus

Chegg on on-demand-tutorointityö, jossa kirjaudut sisään ja pysyt “saatavilla” opettamaan verkossa koko päivän. Tämä voi johtaa siihen, että tutorointitunteja kirjataan enemmän ja peruutuksia tilattavana ohjaajana. Opiskelijat voivat myös varata palvelusi aikataulusi mukaan.

Yliopisto-opiskelijoilta Chegg vaatii todisteen ilmoittautumisesta nelivuotiseen yliopistoon tai vähintään aikaisemmasta ilmoittautumisesta. Chegg edellyttää myös asiantuntemustasi koskevan testin läpäisemistä ennen kuin teemme sopimuksen palveluistasi.

Chegg maksaa 20 dollaria tunnissa perustuen tarkalle minuutille, jotka on kirjattu alustalla tutoroinnin aikana. Vaikka opiskelija muodostaisi yhteyden alle 5 minuuttia, sinulle maksetaan silti vähintään 5 minuutista. Sitten voit vapaasti hyväksyä uuden opiskelijan, joka odottaa verkossa apua.

9. Brainfuse

 • Palkkaprosentti: Julkaisematon
 • Vähimmäisvaatimukset: Sinulla on oltava maisterin tutkinto, asuttava Yhdysvalloissa ja läpäistävä taustatarkastus
 • Aiheet: Useimmat akateemiset aineet
 • Taso: Peruskoulusta yliopistoon asti
 • Sovellus

Brainfuse hyväksyy online-tutor-rekisteröinnit vasta ansioluettelosi tarkastelun jälkeen, ja vaatimukset jopa alkuperäisen rekisteröintikoodin saamiseksi ovat jyrkät.

Jos sinulla on vähintään maisterin tutkinto ja asut Yhdysvalloissa, Brainfuse harkitsee haastateltavaa sinua ohjaajatyötä varten. Pätevyyskoe, taustatarkastus ja koulutus seuraa, jos läpäiset jokaisen tarkastuspisteen.

Brainfuse tarjoaa henkilökohtaista tutorointia verkossa (24/7). Työskentely vaikeasti liittyvän yrityksen, kuten Brainfusen, kanssa kuulostaa aluksi pelottavalta, mutta vaadittujen testien läpäiseminen ja paikan saaminen on palkitsevaa. Osana huippuluokan verkkotutoritiimiä voit odottaa auttavan monia opiskelijoita menestymään.

Brainfuse ei julkaise ohjaajan odotettuja tuloja, vaikka joidenkin lähteiden mukaan potentiaaliset tulot ovat 10–12 dollaria tunnissa. On parempi puhua suoraan Brainfusen kanssa palkkaprosentista palkkausprosessin aikana saadaksesi selville, kuinka paljon tutorit ansaitsevat.

10. Italki

 • Palkkaprosentti: Aseta oma hintasi
 • Vähimmäisvaatimukset: 18 tai vanhempi. Vaatimukset vaihtelevat tason mukaan.
 • Aiheet: Kieli (kielet
 • Taso: Sisältää yleistä, liiketoimintaa, kokeen valmistautumista, lapsia ja keskusteluharjoituksia
 • Sovellus

Italki keskittyy kieltenohjaajiin. Italkissa on kahdenlaisia ​​tutoreita ja opettajia: ammattiopettajia tai yhteisötuutorit. Erona on se, että ammattiopettajilla on oltava todistus tai kokemusta kielensä opettamisesta. Yhteisön tutorit ovat ihmisiä, jotka opettavat “epävirallisesti” verkkosivuston mukaan. Molempien on oltava vähintään 18-vuotiaita.

Tutorit ja opettajat asettavat omat hintansa, kun taas italki hoitaa maksut. Italki veloittaa 15 % maksun kaikista tapahtumista.

Mistä löytää paikallisia tutorointitöitä

Jos haluat opettaa mieluummin henkilökohtaisesti verkon sijaan, harkitse näitä tapoja tarjota paikallisia tutorointipalveluita naapurustosi tai kaupunkisi opiskelijoille.

Listaa palvelusi paikallisiin Facebook-ryhmiin

Facebook-yhteisöt kasvavat joka päivä, ja niistä on tullut palveluntarjoajille loistava paikka olla yhteydessä asiakkaisiin. Sama koskee paikallisia opettajia.

Liity paikallisiin yhteisöryhmiin ja jaa palvelusi ja pätevyytesi, jotta vanhemmat voivat palkata sinut ohjaamaan lastaan. Sinun ei todellakaan tarvitse opettaa lapsia toisella puolella maailmaa, kun lähipiirissäsi on niitä, jotka voisivat käyttää tutorointiapua.

Jos kasvokkain tapahtuva tutorointi kuulostaa kiinnostavalta, kerro Facebook-ystävillesi ja yhteisöllesi aloittaaksesi.

Paikalliset oppilaitokset ja yksityiset koulut

Muita paikkoja paikallisten tutorointitöiden löytämiseen ovat paikallisyhteisösi korkeakoulut ja koulut. Paikallisissa koulutuslaitoksissasi saattaa olla kasvava tarve ohjaajille, joten varmista, että palvelusi tunnetaan. Siellä voi olla tutorointiohjelmasovelluksia tai ilmoitustauluja, joissa voit näyttää tutorointipalvelusi.

Muista ilmoittaa pätevyydestäsi, yhteystietosi ja saatavuudestasi, kun julkaiset paikalliset tutorointipalvelut julkisesti. Sinun tulisi myös luoda verkkosivusto, jossa voit jakaa pätevyyttäsi ja tyytyväisten asiakkaiden kokemuksia.

🔥 Empfohlen:  Kuinka luoda YouTube-videoita, jotka tuottavat katselukertoja, tilaajia ja myyntiä

Tutorointivinkkejä, jotka auttavat sinua menestymään

Valitse aihe tai aihe, jonka tunnet hyvin

Eniten rahaa tienaavat ohjaajat, jotka tuntevat aiheensa hyvin ja ovat innostuneita opettamaan sitä. Tee luettelo taidoistasi ja mistä olet intohimoisin. Jos puhut sujuvasti ranskaa, mutta haluat opettaa algebraa, saatat menestyä paremmin Algebran kanssa. Opiskelijat, jotka pitävät sinusta tutorina, ohjaavat sinut muihin, mikä säästää aikaasi markkinoinnissa ja itsesi mainostamisessa.

Muista, että voit opettaa useita aiheita eri alustoilla. Älä rajoitu yhteen aiheeseen tai alustaan. Jos rakennat tarpeeksi opiskelijakuntaa, saatat jopa pystyä siirtämään opiskelijat omalle verkkosivustollesi, jotta voit välttää maksujen maksamisen kolmannen osapuolen palveluille.

Testaa tutorointitaitosi henkilökohtaisesti

Jos et ole koskaan opettanut tai ohjannut aiemmin, voit antaa harjoituksen ystävälle tai perheenjäsenelle ennen kuin testaat taitojasi yleisessä yleisössä. Voit myös löytää jonkun, joka tarvitsee tutorointia tuntemassasi aiheesta, ja tarjota hänelle ilmaisen oppitunnin vastineeksi palautteesta. Jos se menee hyvin, saatat pystyä muuttamaan heidät maksavaksi asiakkaaksi. Jos se ei mene hyvin, tiedät kuinka parantaa.

Jos et löydä tapaa testata tutorointitaitojasi, voit aloittaa tarjoamalla edullisia hintoja. Näin saat yleensä nopeasti paljon kokemusta ja voit rakentaa asiakaskunnan. Kun sinulla on enemmän kokemusta ja tunnet itsesi varmaksi, voit nostaa hintojasi.

Aiheeseen liittyvä: 18 laillista verkkotyötä korkeakouluopiskelijoille

Ohjaaja itsenäisesti

Eniten rahaa tienaavat ohjaajat, jotka eivät luota kolmansien osapuolien sovelluksiin tai verkkosivustoihin lähettääkseen heille asiakkaita. Jos pystyt vakiinnuttamaan itsesi avuliaaksi ja asiantuntevaksi ohjaajaksi tietyssä aiheessa, sinun ei tarvitse luottaa toiseen sivustoon, joka voi kääntyä milloin tahansa.

Vaikka useimmat ihmiset alkavat käyttää näitä kolmannen osapuolen sivustoja, tavoitteesi pitäisi olla tehdä itsellesi mainetta niiden ulkopuolella. Tämä prosessi voi kestää kuukausia tai vuosia riippuen siitä, kuinka usein ohjaat ja kuinka suosittu aiheesi on.

Valitse korkeapalkkainen verkkotutorointityö

Jos et pidä ajatuksesta oman tutorointisivuston perustamisesta, pysy jonkin edellä mainitun sivuston kanssa. Selvitä, mitä haluat opettaa ja mikä sivusto tarjoaa korkeimmat hinnat.

Yritä selvittää varhaisessa vaiheessa, mikä sivusto näyttää parhaalta. Kun olet vakiinnuttanut asemasi sivustolla, uudelle sivustolle siirtyminen voi olla vaikeaa, koska et voi ottaa arvostelujasi ja arvioitasi mukaasi.

Jos ostat materiaaleja tai tarvikkeita kursseillesi, säilytä kuitti, jotta voit vähentää ne verotuksen aikana.

Aiheeseen liittyvä: 50 parasta sivuhustle-ideaa ylimääräisen rahan ansaitsemiseen

Opeta verkossa kotiopettajana

Oletpa sitten sivutyötä etsivä opettaja tai lisätuloja tarvitseva korkeakouluopiskelija, harkitse verkkotutorointityön hakemista.

Yksi parhaista asioista ansaita rahaa verkossa on se, että sinun ei koskaan tarvitse poistua omasta kodistasi. Voit työskennellä aikaisin aamulla, illalla tai jopa myöhään illalla, kun opetat verkossa. Joustavuus ja taloudelliset edut saattavat vakuuttaa sinut siitä, että verkkotutorointityöt sopivat täydellisesti.

Table of Contents