Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 parasta pilvitallennuspalvelua ja -sovellusta yrityksellesi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 parasta pilvitallennuspalvelua ja -sovellusta yrityksellesi

Pilvitallennustilasta on tullut tärkeä osa elämäämme. Riippumatta siitä, mitä liiketoimintaa harjoitat, sinun on tallennettava päivittäiset yrityksesi tiedot jonnekin. Kukaan ei halua kantaa kiintolevyä tai muita laitteita tietojen tallentamiseen nykyään. Siellä pilvitallennus tulee peliin. Pilvitallennus estää myös tietojen menettämisen. Elämäsi helpottamiseksi on olemassa monia palveluita ja sovelluksia, joita voit käyttää pilvitallennustilaan.

Mikä on pilvitallennus?

Pilvitallennus on pilvilaskentamalli, jossa käyttäjät voivat tallentaa tietoja Internetiin. Prosessi tapahtuu pilvipalveluiden tarjoajan kautta, joka hallinnoi ja operoi tietovarastointia palveluna. Sinun ei tarvitse ostaa tai hallita omaa tiedontallennusinfrastruktuuriasi, sillä pilvitallennustilan avulla voit tallentaa ja käyttää tietoja milloin tahansa ja tarpeen mukaan juuri-in-time kapasiteetilla ja kustannuksilla. Pilvivaraston uskotaan keksineen Joseph Carl Robnett Lickliderin 1960-luvulla. Joseph työskenteli silloin ARPANETin parissa. Sen todellinen toteutus nähtiin kuitenkin vuonna 1983, kun CompuServe tarjosi käyttäjilleen pienen määrän levytilaa tiedostojen tallentamiseen.

Käyttäjät muodostavat yhteyden tietopalvelimeen Internetin kautta päästäkseen pilvitallennustilaan. Kun käyttäjä lähettää tiedostoja tietopalvelimelle joko manuaalisesti tai automatisoituna, datapalvelin välittää tiedot edelleen useille palvelimille ja sitten vain web-pohjaisen käyttöliittymän kautta käyttäjä pääsee käsiksi tallennettuihin tietoihin.

Alla on lueteltu joitain parhaista pilvitallennuspalveluista, joita voit käyttää yrityksellesi.

Parhaat pilvitallennuspalvelut ja -sovellukset

pCloud

Julkaistu: 2013
Pääkonttori: Auckland

pCloud on pilvitallennuspalvelu, joka on turvallinen ja helppokäyttöinen. Se tarjoaa 10 Gt ilmaista tallennustilaa. Siksi se on tavallaan paras ilmainen pilvitallennusalusta. Joten sinun ei tarvitse huolehtia ennen kuin saavutat 10 Gt. pCloudia pidetään myös yhtenä parhaista pilvitallennuspalveluista. pCloud tarjoaa myös elinikäisiä suunnitelmia, joiden avulla käyttäjät voivat tallentaa tietoja jopa 2 Tt. pCloud tekee elämästäsi helpompaa tiedostojen tallentamisessa. PCloud tarjoaa käyttäjälleen monia muita vaihtoehtoja, kuten yhteistyön, salauksen jne., mutta se tunnetaan parhaiten pilvitallennuspalvelustaan, koska se on erittäin toteutettavissa.

Suunnitelman tallennushinta

Premium 500GB 500 GB 3,99 $/käyttäjä/kuukausi TAI 175 $ elinikäinen (tarjous)
Premium 2 TB 2 TB 7,99 $/käyttäjä/kuukausi TAI 350 $ elinikäinen (tarjous)

Dropbox

Perustettu: 2007
Pääkonttori: San Francisco, Kalifornia

Dropbox on alusta, jossa voit tallentaa kaiken sisältösi yhteen. Se on henkilökohtainen pilvitallennuspalvelu, jota käytetään online-varmuuskopiointipalveluna. Suurin osa yrityksistä käyttää Dropboxia, koska sen avulla on erittäin helppoa ryhmän ihmisille jakaa tiedostoja ja tehdä yhteistyötä projektin parissa. Dropbox tarjoaa 2 Gt tallennustilaa ilmaiseksi, ja on olemassa useita maksullisia suunnitelmia, joilla voit saada tallennustilaa jopa 100 Gt. Saatavilla on toinenkin vaihtoehto, joka on Dropbox for Teams, josta saat jopa 350 Gt tallennustilaa. Työpöytäkäyttöjärjestelmää varten Dropbox-sovellus on saatavilla Windowsille, Macintoshille ja Linuxille. Dropboxin mobiilisovellus tukee iPhone-, iPad-, Android- ja Blackberry-laitteita. Dropbox käyttää Amazon Simple Storage Service (S3) -palvelua käyttäjien tietojen tallentamiseen. Sinun ei tarvitse huolehtia tietojen suojauksesta, sillä tiedot on suojattu Secure Sockets Layer (SSL) ja Advanced Encryption System (AES) 256-bittisellä salauksella.

Suunnitelman tallennushinta

Vakio 5 TB 15 dollaria/käyttäjä/kuukausi
Pitkälle kehittynyt Rajoittamaton 25 dollaria/käyttäjä/kuukausi
Yritys NA NA

Google asema

Julkaistu: 2012

Google asema on myös pilvitallennuspalvelu, tämän pilvitallennuspalvelun päätarkoitus on tarjota käyttäjille mahdollisuus tallentaa enemmän tiedostoja. Koska Google Driven tallennuskapasiteetti on kiintolevysi rajojen ulkopuolella. Se on saatavana sekä Androidille että iOS:lle. Se mahdollistaa jopa 15 Gt:n tiedon tallentamisen ilman kuluja jotka riittävät henkilökohtaiseen ja toimistokäyttöön. Sen avulla esitykset, asiakirjat ja laskentataulukot voivat tarkastella ja muokata tiedostoja aina, kun käyttäjä haluaa tarkastella ja muokata niitä. Voit myös tallentaa videoita, ääniä ja valokuvia pilveen ja jakaa ne milloin tahansa. Jos haluat lisää tallennustilaa, voit päivittää maksulliseen tilaukseen Google Onella. Maksullisella sopimuksella Google antaa sinun jakaa tallennustilaasi perheesi tai ystäviesi kanssa ja tarjota pääsyn Google-asiantuntijoille. Google Drive on paras pilvitallennusalusta yrityksellesi.

Suunnitelman tallennushinta

100 GB 100 GB 130 ₹/kk TAI 1300 ₹/vuosi
200 GB 200 GB 210 ₹/kk TAI 2100 ₹/vuosi
2 TB 2 TB 650 ₹/kk TAI 6500 ₹/vuosi
10 TB 10 TB 6500 ₹/kk
20 TB 20 TB 13 000 ₹/kk
30 TB 30 TB 19500 ₹/kk

Microsoft OneDrive

Julkaistu: 2007

On olemassa toinen Microsoftin tarjoama pilvitallennuspalvelu, joka on OneDrive. Microsoftin OneDrive on toinen paras pilvitallennuspalvelu, johon voit luottaa. Se on integroitu Microsoftin kanssa, jotta käyttäjät voivat käyttää ja tallentaa tiedostoja, kuten Word-dokumentteja, Excel-laskentataulukoita ja PowerPoint-esityksiä. OneDrive on käytettävissä Windowsin, Androidin, Macin, iOS:n, Windows Phonen ja Xboxin kautta. Microsoft OneDrive tarjoaa 7 Gt tallennustilaa ilmaiseksi ja käyttäjät voivat myös lisätä tallennustilaa maksamalla jonkin verran, kuten 50 Gt 25 dollarilla, 100 Gt 50 dollarilla ja 200 Gt 100 dollarilla. Asioiden helpottamiseksi siinä on merkintäominaisuus valokuvien lajittelua ja etsimistä varten. Se antaa myös ilmoituksia heti, kun asiakirjaa muokataan tai jaetaan. Tiedostoja voi käyttää myös offline-tilassa, mikä tekee siitä helpon pilvitallennussovelluksen.

Suunnitelman tallennushinta

Vain OneDrive 100 GB 1,99 dollaria/kk
Office 365 Personal 1 TB 6,99 $/kk TAI 69,99 $/vuosi
Office 365 koti 6 TB 9,99 $/kk TAI 99,99 $/vuosi

Amazon Drive

Julkaistu: 2011
Pääkonttori: Yhdysvallat

Amazon Drive on toinen suosittu ja turvallinen pilvitallennussovellus, jota hallinnoi Amazon. Käyttäjät voivat siirtää ja hallita tiedostoja Amazon-tilillään verkkoselaimista, työpöytäsovelluksista, matkapuhelimista ja tableteista. Sen avulla käyttäjät voivat jakaa ja muokata tiedostoja, kuten asiakirjoja, kuvia, videoita ja musiikkia, myös pilvessä. Parasta, vaikka laite varastetaan tai katoaa, käyttäjä pääsee käsiksi tietoihin (sekä henkilökohtaisiin että luottamuksellisiin) Amazon Drive -sovelluksen kautta. Sovellus on myös helppokäyttöinen, koska sen avulla käyttäjät voivat käyttää tiedostoja, nimetä uudelleen, poistaa milloin tahansa ja tiedostot voidaan jakaa linkkien ja liitteiden kautta sähköpostilla, tekstiviestillä. Amazon Drive mahdollistaa jopa 5 Gt:n tiedon tallentamisen ilmaiseksi.

Suunnitelman tallennushinta

100 Gt Amazon-tallennustilapaketti 100 GB 19,99 dollaria/kk
1 Tt Amazon-tallennustilapaketti 1 TB 59,99 $/kk

Laatikko

Julkaistu: 2005
Pääkonttori: Redwood City, Kalifornia, Yhdysvallat

Laatikko on online-pilvitallennuspalvelu, joka tarjoaa pilvisisällönhallinta- ja tiedostojenjakopalveluita yksityisille sekä yrityksille. Box-sovellus saatavilla sekä Android- että iOS-laitteille. Sen avulla käyttäjät voivat tarkastella, jakaa ja muokata tiedostoja ja myös erittäin turvallisesti. Boxin mukana tulee 10 Gt ilmaista tallennustilaa kaikkien tiedostojen varmuuskopiointia varten ja sitä voidaan käyttää useilla eri laitteilla, kuten iPhonella, Windowsilla, Androidilla ja iPadilla. Se antaa offline-käytön tiedostoihin ja kansioihin, korkean tarkkuuden, PowerPoint-esityksiä ja mahdollistaa valtavien tiedostojen jakamisen pelkällä linkillä. Box tarjoaa myös reaaliaikaisen haun PDF-, Word-asiakirjoista, PowerPoint- ja Excel-tiedostoista.

Suunnitelman tallennushinta

Käynnistin 100 GB 389,50 ₹/kk
Liiketoimintaa Rajoittamaton 1 102 ₹/kk
Business Plus Rajoittamaton 1 881 ₹/kk
Yritys Rajoittamaton NA

Mega

Julkaistu: 2013
Pääkonttori: Auckland

Mega on pilvitallennuspalvelu, joka on tunnettu parannuksistaan ​​ja muutoksistaan. Se tarjoaa 15 Gt tallennustilaa ilmaiseksi. Käyttäjä voi helposti ladata ja pudottaa tiedostoja, kuvia ja videoita suoratoistaa, ladata, tallentaa ja jakaa. Megan avulla pääset käsiksi tiedostoihin mistä päin maailmaa tahansa. Megalla on vielä neljä maksullista pakettia, jotka ovat Pro Lite 200 Gt:n tallennustilalla hintaan 5,69 $/kk, Pro II 1000 Gt:n tallennustilalla hintaan 11,38 $/kk, Pro III 4000 Gt:n tallennustilalla hintaan 22,78 $/kk ja Pro IV 8000 Gt:n tallennustilalla hintaan 29,78 dollaria/kk. Pilveen tallennetut tiedot salataan siirron aikana.

Suunnitelman tallennushinta

PRO LITE 400 GB 393,29 ₹/kk
PRO I 2 TB 787,37 ₹/kk
PRO II 8 TB 1 575,54 ₹/kk
PRO III 16 TB 2 363,70 ₹/kk

NextCloud

Julkaistu: 2016
Pääkonttori: Stuttgart Baden-Württemberg

NextCloud on pilvitallennuspalvelu, joka on samanlainen kuin Dropbox, mutta toisin kuin Dropbox, se ei tarjoa tiedostojen tallentamista varten toimitilojen ulkopuolista isännöintiä. Se on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, mikä tarkoittaa, että sen voi ladata ja asentaa käyttäjän palvelimelle ilmaiseksi. Sillä on innovatiivisia itseisännöintisuhteita. Käyttäjät voivat myös ottaa käyttöön salauksen tallentaessaan ja jakaessaan tiedostoja ja voivat tarvittaessa suojata tiedot salauksella. NextCloudin tiedostot tallennetaan perinteisiin hakemistorakenteisiin, joihin käyttäjä pääsee tarvittaessa WebDAV:n kautta.

Resilio Sync

Julkaistu: 2016
Pääkonttori: San Francisco

Resilio Sync on Resilio, Inc:n ilmainen pilvitallennussovellus. Se on myös yksi parhaista tallennussovelluksista niille, jotka etsivät ilmaista pilvitallennuspalvelua. Resilio Sync on saatavilla Windowsille, Androidille, iOS:lle, Macille, Linuxille, Windows Phonelle, Amazon Kindle Firelle ja BSD:lle. Resilio Sync sisältää monia ominaisuuksia, joista yksi parhaista ominaisuuksista on, että se voi synkronoida tiedostoja paikallisen verkon laitteiden välillä tai voit tehdä saman etälaitteiden kanssa Internetin kautta, mutta sitä varten tarvitset muokatun version BitTorrent-protokollasta. Resilio Sync on yksi suosituimmista pilvitallennuspalveluista ominaisuuksiensa ja tiedostojen tallennusrajoituksiin, yksityisyyteen, kustannuksiin ja suorituskykyyn liittyvien huolenaiheiden vuoksi.

Tresorit

Julkaistu: 2011
Pääkonttori: San Jose, Kalifornia

Tresorit on online-tallennuspalvelu, jossa voit tallentaa ja jakaa tietojasi. Tresoritilla on ilmainen kokeiluversio, mutta sillä on myös kolme maksullista suunnitelmaa kahdelle kategorialle. Ensimmäinen luokka on henkilökohtainen ja Ensimmäinen suunnitelma on Basic, joka on ilmainen, kaksi muuta suunnitelmaa maksetaan, jotka ovat Premium $ 10,42 / kk ja Solo $ 24 / kk, jos laskutetaan vuosittain. Toinen luokka on tiimeille, ja suunnitelmat ovat Small Business $20/käyttäjä/kk, Business $12/käyttäjä/kk ja Enterprise $24/käyttäjä/kk, jos ne laskutetaan vuosittain. Se tunnetaan yhtenä markkinoiden kalliimmista pilvitallennuspalveluista. Tresorit sisältää jokaisen laitteeseen ladatun tiedoston päästä päähän -salauksen, mikä pitää kolmannen osapuolen häiriöt loitolla. Peruspaketin mukana tulee ilmainen 3 Gt tallennustila.

Suunnitelman tallennushinta

Pieni yritys 1000 GB 20 dollaria/käyttäjä/kuukausi
Liiketoimintaa NA 24 dollaria/käyttäjä/kuukausi
Yritys NA NA

Tämä on luettelomme parhaista pilvitallennuspalveluista ja -sovelluksista. Pyrimme pitämään tämän listan ajan tasalla. Toivottavasti pidit tästä postauksesta.

🔥 Empfohlen:  Turhamaisuusmittarit: mitä ne ovat ja miten niihin puututaan