Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 parasta resurssia copywriting-taiteen oppimiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 parasta resurssia copywriting-taiteen oppimiseen

Copywriting on taidetta houkutella asiakkaita kirjoittamalla vaikuttavia myynti- tai mainoskopioita ja taivuttelemalla heidät ostamaan tietyn tuotemerkin tuotetta. Copywritingistä on tullut tärkeä osa maailmaa. Tästä syystä copywritingin alalla on lukemattomia mahdollisuuksia ja työpaikkoja.

Markkinoilla on monia resursseja, jotka ylpeilevät parhaina copywriting-resursseina. Olemme kuitenkin etsineet ja paljastaneet arvokkaita resursseja, jotka auttavat sinua aloittamaan tyhjästä ja parantamaan tekstinkirjoitustaitojasi. Sukellaanpa katsomaan, mitä nämä arvokkaat resurssit ovat.

Parhaat resurssit tekstinkirjoituksen oppimiseen

Parhaat resurssit tekstinkirjoituksen oppimiseen

Tekstin kirjoittaminen on yksi nykymaailman vaativimmista taidoista. Melkein jokainen brändi ja yritys etsii tehokasta tekstinkirjoittajaa, joka voi auttaa heidän brändiään rakentamaan vahvaa imagoa ja houkuttelemaan lisää asiakkaita. Joten jos olet joku, joka haluaa oppia copywriting-taidon, seuraavat ovat joitain parhaita resursseja, jotka auttavat sinua oppimisessa:

CopyHackers: Lopullinen opas kivuttomaan tekstinkirjoitukseen

Jättiläisen CopyHackersin lopullinen opas No-Pain copywritingiin on mutkaton mutta arvokas copywriting-resurssi, joka hyödyntää useita merkittäviä copywriting-kaavoja. Se on eräänlainen blogikirjoitus, jonka lukuaika on 59 minuuttia. Voit myös katsoa akateemisen videon, jos et ole lukuihminen. Se neuvoo tekstinkirjoittajia ensimmäisessä luennossaan kirjoittamisesta tyhjästä.

Täältä löydät suosittelukaavan, TEASE:n ja komeat tekniikat, joiden avulla voit tulla loistavaksi milleniaalien markkinoijaksi käyttämällä tehokkaita markkinointiresursseja, kuten sosiaalista mediaa, käyttäjien luomaa sisältöä, asiantuntijoita, mainontaa, arvoja, suosituksia, elektronisia laitteita jne. Mukana on myös PAS-kaava, jonka avulla voit kirjoittaa vaikutusvaltaisen Facebook- tai Google Ads -kopion.

ConversionXL: Pikakurssi tehokkaasta verkkosivustojen tekstinkirjoittamisesta

ConversionXL tarjoaa kurssin vaikutusvaltaisten verkkosivustojen tekstinkirjoittamiseen. Se korostaa mainoskopioiden kirjoittamista, jotka muuttavat katsojat todellisiksi asiakkaiksi. Se hankkii yleisen kehyksen, joka sisältää useita vinkkejä, temppuja, tekniikoita ja kaavoja verkkosivustojen tekstinkirjoittamiseen. Viitekehys sisältää myös rakentavan kilpailun, tuote- ja asiakastutkimuksen.

“Ole täsmällinen” on yksi niistä yksinkertaisista, suorista mutta tärkeistä ehdotuksista, jotka on kirjoitettu ConversionXL:ssä. Virtuaaliset tai tosielämän esimerkit ja tarinat antavat asiallisen oppitunnin ConversionXL:ssä.

Esimerkiksi copywriting-taito on melko samanlainen kuin tarina korjaajasta, joka veloittaa komean summan vain viidessä minuutissa tehdystä työstä. Hän voi veloittaa tämän summan asiakkailta, koska hän tietää tarkalleen, minne lyödä putkea. Samoin tekstinkirjoittajan tulee tehdä esityö ennen varsinaista kirjoittamista ja löytää kohdeyleisölle osuvia kohtia, kuten korjaaja.

Smart Blogger kirjoittanut Jon Morrow

Kun puhumme copywriting-resursseista, kuinka voimme unohtaa Jon Morrow’n, jonka otsikkohakkerointi pysäyttää mielemme välittömästi ja suostuttelee meidät lukemaan kirjoituksen lisää? Se voi olla hänen viestinsä tai ääni hänen äänessään, kaikki on lukemisen tai kuuntelemisen arvoista.

Tässä on esimerkki John Morrow Reduxin otsikosta: “20 tapaa olla vain toinen keskinkertainen bloggaaja, jota kukaan ei välitä”. Otsikko näyttää täysin erilaisen käsityksen, joka ei esitä tavanomaisia ​​20 tapaa tulla parhaaksi keskinkertaiseksi bloggaajaksi. Jon on Smart Bloggerin perustaja ja toimitusjohtaja, joka on yksi suurimmista kirjoittamiseen ja bloggaamiseen liittyviä neuvoja tarjoavista sivustoista. Tältä sivustolta löydät kaiken kirjoittamisen maailmaan liittyvän, mikä auttaa sinua saavuttamaan menestystä alalla. Jon Morrow’n Smart Blogger on siis yksi parhaista resursseista tekstinkirjoittamisen oppimiseen.

🔥 Empfohlen:  15 parasta Google Analytics -blogia, joita sinun on seurattava

Khan Academy: Pixar in a Box

Khan Academy on päättänyt tuoda kulissien takana olevat tarinansa, joka on kultainen resurssi tekstinkirjoittajalle. Miksi Pixar? Koska se on ollut 211 kertaa ehdolla palkintoihin ja voittanut 210 kertaa vain 17 elokuvasta, jotka he ovat koskaan luoneet.

Khan Academy esittelee copywritingin merkittävimmän osan, joka on tarinankerronta. Ihmiset ovat usein vähemmän kiinnostuneita oppimaan tietoverkkorikollisuuden varotoimista ja jättävät ne huomiotta. Toisaalta ihmiset osoittavat kiinnostusta lukea lisää, jos kirjoituksesta ilmenee, että jollekin suurelle julkkikselle on tapahtunut verkkorikollisuutta tai heidän tilinsä on hakkeroitu.

Copybloggerin digitaalinen copywriter

Copybloggerin Digital Copywriter tarjoaa vuosittain pääsyn kaikkeen sen arvokkaaseen koulutussisältöön hintaan 440 dollaria vuodessa. Melko kallista, mutta se tutustuttaa sinut tekstinkirjoittamiseen tyhjästä. Kurssi tarjoaa SEO-mestarikurssin, sisällön kirjoittamisen mestarikurssin, online-liiketoiminnan mestarikurssin, sähköpostin kirjoittamisen mestarikurssin tai syventäviä seminaareja tai mestarikursseja.

Uusi istunto otetaan käyttöön joka kuukausi. Taitosi hiomiseksi Digital Copywriter järjestää myös kysymys- ja vastausistuntoja, AMA:ita ja aputunteja vieraiden lähettämisestä. Voit myös saada hyvityksen maksuista, jos huomaat, että et enää tarvitse tätä kurssia 30 päivän kuluessa.

Skillsharen tekstinkirjoitus aloittelijoille

Skillsharen tukema Copywriting For Beginners on toinen tekstinkirjoitusresurssi, joka on suunniteltu erityisesti aloittelijoille. Jos olet uusi tulokas katsomassa tyhjää näyttöä ja pohtimassa, mitä sinun pitäisi alkaa kirjoittaa asiakkaasi kohdeyleisön vakuuttamiseksi, tämä kurssi on sinua varten.

16 lyhyttä istuntoa sisältää yhden tunnin kurssin, joista jokainen on luotu eri otsikoilla ja tehtävillä. Siinä on esimerkkejä onnistuneista malleista ja niiden toteuttamisesta. Lisäksi opit termistä kirjoittajan lohko ja vinkkejä sen torjumiseen. CTA:iden järjestäminen, kohdeyleisön tutkiminen ja alaotsikoiden laatiminen ovat muita keskusteluja, joihin törmäät “Copywriting For Beginners” -julkaisussa.

Udemyn täydellinen tekstinkirjoituskurssi

Toinen hyödyllinen resurssi tekstinkirjoittamiseen on Udemyn “The Complete Copywriting Course: Write to sell as a Pro”. Huolimatta istunnoista, joissa kirjoitat tehokkaita kopioita verkkoyrityksellesi, saat myös ilmaisia ​​työkaluja, ilmaisia ​​malleja ja lukemattomia tekstinkirjoituskaavoja.

Kurssi on sitoutunut kehittämään tekstinkirjoittajien psykologiaa ajattelemaan kohdeyleisönsä tavoin. Plussa on sen rajoittamaton pääsy koulutusresursseihin, jotka sisältävät PDF-tiedostoja, oppaita ja videoistuntoja onnistuneesti toteutetuista copywriting-strategioista.



Blackfordin tekstinkirjoituskeskus

Blackford Center väittää tarjoavansa maailman parhaan copywriting-kurssin. Se tarjoaa copywritingin tutkintotodistuksen, joka kannattaa lisätä copywriterin ansioluetteloon.

🔥 Empfohlen:  5 parasta Ghanan VPN:ää vuonna 2023: Hanki Ghanan IP-osoite

Painopiste on edelleen sellaisten kopioiden kirjoittamisessa, jotka ansaitsevat komeat tulot. Näin voit oppia ja rakentaa portfoliotasi työskentelemällä reaaliaikaisten tehtävien parissa. Joten jos haluat saada todellista näkyvyyttä oppimisen aikana, Blackford Center on kallis mutta täydellinen ratkaisu tekstinkirjoittamiseen.

Kopiointikurssi

Tämä on yksi parhaista resursseista copywritingin oppimiseen. Se tarjoaa erilaisia ​​vinkkejä ja temppuja, joiden avulla voit ymmärtää copywriting-taidot ja saada siitä kaiken irti. Parasta on, että se tarjoaa jopa ilmaisen copywriting-kurssin, joka sisältää muutamia videoita, joiden avulla voit oppia tekstinkirjoituksen perusteet muutamassa minuutissa.

Kopywriting Kursen avulla voit oppia, kuinka voit kirjoittaa puhuessasi ja kuinka voit vakuuttaa yleisön sanoillasi. Se kattaa muun muassa tehokkaiden sähköpostien luomisen myyntimahdollisuuksille, muuntavan sisällön luomisen ja paljon muuta.

Copywriterin käsikirja

Copywriter’s Handbook on opas, joka on hyödyttänyt tekstinkirjoittajia useiden vuosien ajan. Käsikirjan menestys sai kirjailijan julkaisemaan neljännen painoksen. “Myytävä kopio” on käsikirjan virallinen motto. Voit hankkia tämän käsikirjan paperiversion Amazonista tai lukea sen myös Kindlestä oppiaksesi tekstin kirjoittamiseen liittyviä erilaisia ​​vinkkejä.

Tämä käsikirja voi hyödyttää nerokkaita ohjaajia, markkinointipäälliköitä, usean alustan markkinoijia, freelance-kirjoittajia, tekstinkirjoittajia ja MSME-omistajia, jotka haluavat käynnistää digitaalisen liiketoimintansa. Se sisältää myös vinkkejä ja menetelmiä tehokkaiden otsikoiden kirjoittamiseen, korkeampia napsautussuhteita saavia sähköposteja sekä vinkkejä aloitussivujen tulosprosentin kasvattamiseen.

Creative Live

Creative Live tarjoaa erikoistarjouksen “Rakenna menestyvää luovaa blogia” -kurssi Nuoret tekstinkirjoittajat voivat oppia suunnittelemaan sisältöä tavalla, joka pakottaa sen lukevan ostamaan kyseiseltä yritykseltä. Pääosa tässä on opettaa tekstinkirjoitusta, ja loput auttavat heitä suunnittelemaan sisältönsä ihanteellisella tavalla.

Plussa tässä on naisille, koska kurssin opettavat naisyrittäjät. Heillä on upeita opetusvideoita siitä, kuinka pääset oikeisiin asioihin copywritingissä.

‌‌Creative Live tarjoaa tämän kurssin aivan oikein opetusohjelmien, videoiden ja perusteellisten keskustelujen kera.

Kotimaa

Kurssi “Copywriting sosiaaliseen mediaan” tarjoama Kotimaa pidetään yhtenä hienoimmista ja laadukkaimmista oppimisresursseista sosiaalisen median genren tekstinkirjoittamiseen. Kurssin opettaa Paul joka on loistava opettaja sekä kommunikaattori.

Täällä Domestikassa opit kuinka oikeiden sanojen avulla voit välittää brändisi tarinaa peruskirjoitustyökaluilla. Sen avulla voit luoda kampanjoita asiakkaallesi ja vangita yleisön huomion sosiaalisessa mediassa.

YouTube

Mitä tulee oppimisresursseihin, Youtubea ei voi koskaan hukata. Copywriting, soittolista Copywriting Persuasion Challenge joka on saatavilla YouTubessa, on varsin tehokas. Se auttaa sinua oppimaan tekstin kirjoittamista kirjoitustyökalujen ja -tekniikoiden avulla, jotka on suunnattu erityisesti aloittelijoille ja pienyritysten omistajille. Sitä opettaa Jon Bensen jolla on vuosien kokemus alalta.

Täällä voit oppia käytännön ja reaaliaikaisten esimerkkien avulla, jotka auttavat hallitsemaan tietyn markkinaraon. Se auttaa myös tekstinkirjoittajia tehostamaan peliään ja erilaisia ​​vinkkejä ja tekniikoita.

🔥 Empfohlen:  Tämä startup parantaa opiskelijoiden työllistettävyystaitoja

LinkedIn-oppiminen

LinkedInin kasvava suosio ja sen edut työnhaussa ovat myös loistava paikka oppia uusia taitoja. Kuten tekstinkirjoittajille, “Markkinointikopion kirjoittaminen” kurssi on melko suosittu. Siinä on yksityiskohtaista tietoa tekstinkirjoittamisesta sekä mahdollisuus työskennellä todellisen projektin parissa kehittääksesi taitojasi.

Sen esittää Ian Lurie joka on opettanut tekniikan kirjoittaa sisältöä, joka myy hyvin yksinkertaisella tavalla. Täällä opit myös useita tekstinkirjoitustyylejä ja paperin kirjoittamisen hyödyt.

‌‌Tämä erikoiskurssi tarjoaa oppijalle yhden projektin ja kuinka viedä se lopulliseen loppuun. Pääset myös työskentelemään suunnittelijan kanssa ja oppimaan typografiaa. Päätavoitteena tässä on opettaa markkinointiin perustuvaa tekstinkirjoittamista.



Alisonin kurssit

Aloittelijoille kirjoittajille ilmaisen ja hyvän oppimiskurssin löytäminen on aina suuri juttu. Niiden joukossa, Alisonin kurssit ovat melko kuuluisia. Koska kurssi on ilmainen, sinun tarvitsee vain rekisteröityä ja aloittaa!

Se ei ole vain hieno juttu tekstinkirjoittajille, mutta myös jos olet kiinnostunut oppimaan sosiaalisen median hallintaa, viestintätaitoja, sisällön kirjoittamista ja kielitaitoja, Alison’s Courses on yksi täydellisistä alustoista siihen.

‌‌Se auttaa sinua hallitsemaan tekstinkirjoitustaidon ja opettaa myös käyttämään erilaisia ​​kirjoitustyökaluja. Lisäksi se tarjoaa sinulle todistuksen kurssin suorittamisen jälkeen.

Johtopäätös

Siksi nämä olivat parhaat resurssit copywritingin oppimiseen. Olitpa aloittelija tai mestari, oppimisella ei ole koskaan loppua. Yllä oleva luettelo sisältää erilaisia ​​resursseja, joista voi olla hyötyä kaikille vaihetason copywritereille. Sinun tarvitsee vain valita yksi resursseista tarpeidesi, saatavuuden ja mieltymystesi mukaan ja alkaa oppia ja ansaita copywritingistä.

UKK

Mitä on copywriting?

Copywriting on taidetta houkutella asiakkaita kirjoittamalla vaikuttavia myynti- tai mainoskopioita ja taivuttelemalla heidät ostamaan tietyn tuotemerkin tuotetta.

Mitkä ovat parhaat resurssit copywritingin oppimiseen?

Jotkut parhaista resursseista copywritingin oppimiseen ovat:

 • CopyHackers: Lopullinen opas kivuttomaan tekstinkirjoitukseen
 • ConversionXL: Pikakurssi tehokkaasta verkkosivustojen tekstinkirjoittamisesta
 • Smart Blogger kirjoittanut Jon Morrow
 • Skillsharen tekstinkirjoitus aloittelijoille
 • Udemyn täydellinen tekstinkirjoituskurssi
 • Blackfordin tekstinkirjoituskeskus

Mitä taitoja tarvitsen ollakseni copywriter?

Jotkut näkyvimmistä taidoista, jotka sinun tulee olla copywriter, ovat:

 • Tutkimustaidot
 • Päivitetty tieto digitaalisista trendeistä
 • Kohdeyleisön ymmärtäminen
 • SEO:n ymmärtäminen
 • Kyky houkutella lukijoita