Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 parasta Shopify-kirjanpitoohjelmistoa ja -sovellusta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 parasta Shopify-kirjanpitoohjelmistoa ja -sovellusta

Oletko Shopify-kaupan omistaja ja etsit parasta kirjanpito-Shopify-sovellusta? Meillä on oikeat ratkaisut, joista voit valita.

Tiedämme, että kirjanpidon hoitaminen voi olla melko hankalaa samalla, kun yrität keskittyä yrityksesi hoitamiseen. Joten päätimme säästää aikaa ja stressiä, kun etsit Internetistä Shopify-kauppasi kirjanpitosovelluksia.

Perusteellisen tutkimuksen jälkeen kuratimme tämän luettelon 10 parhaan kirjanpidon Shopify-sovelluksesta arvostelujen, arvioiden ja tietysti ominaisuuksien perusteella. Ensin näytämme joitakin tekijöitä, jotka on otettava huomioon valittaessa kirjanpitosovellusta Shopify-kauppaasi.

Aloitetaan!

Huomioon otettavat tekijät valittaessa kirjanpito Shopify-sovellusta

Tässä on lyhyt luettelo tärkeistä ominaisuuksista, jotka sinun on otettava huomioon ennen kuin valitset kirjanpito-Shopify-sovelluksen.

Syvällinen kirjanpito: Jos se ei anna kattavaa raporttia, se ei ole hyödyllinen Shopify-kirjanpitosovellus. Sopivan kirjanpitosovelluksen tulee täyttää tämä kriteeri ennen kaikkea.

Sovellusten integrointi: Tämä on toinen tärkeä ominaisuus jokaisella Shopify-ohjelmistolla. Sen on voitava integroida Shopifyn ja sen sovellusten kanssa helposti.

Kiinteä tuki: On aivan välttämätöntä tarkistaa, onko sovelluksella tukiominaisuuksia. Olipa kyseessä live-chat, aktiivinen asiakaspalvelupuhelinlinja tai sähköpostituki, vahvat tukiominaisuudet auttavat sinua jumiutuessa ja auttavat sinua olemaan vuorovaikutuksessa paremmin sovelluksen kanssa.

Myyntiveron määritys: Myyntiveron laskeminen voi olla työlästä. Tarvitset siis kirjanpitosovelluksen, joka voi tehdä tästä paljon helpompaa sinulle.

10 parasta kirjanpito-Shopify-ohjelmistoa ja -sovellusta

Tarkastellaan ilman pitkiä puheita, mitä varten olet täällä. Huomaa, että alla olevat sovellukset eivät ole tietyssä järjestyksessä ja ne arvioitiin oikein.

1. FreshBooks Shopify

FreshBooks on yksi kymmenestä parhaasta Shopifyn kirjanpitoohjelmistostamme. Se tarjoaa kaksinkertaisen kirjanpitokokemuksen ja automatisoi päivittäiset kirjanpitotoimesi. Sen ominaisuuksia ovat ajan seuranta, laskutuki, arviot, maksujen hyväksyminen ja kulujen seuranta.

Tällä ohjelmistolla on keskimäärin 4,5 tähden arviot ja yli 4000 arvostelua. Siinä on myös käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka parantaa asiakaskokemusta huippuluokan asiakastuen lisäksi.

FreshBooks on erittäin yhteensopiva sovellus, joka mahdollistaa sujuvan käyttöönottoprosessin, ja siinä on monia automaatiovaihtoehtoja, jotka auttavat sinua saamaan kirjanpidon valmiiksi hetkessä.

FreshBooks toimii täydellisesti myös pienille yrityksille, pääasiassa edullisen hinnoittelunsa vuoksi.

Toinen mahtava asia FreshBooksissa on, että se ei rajoitu pelkästään Shopify-sovelluksiin. Joten voit käyttää sitä myös muilla verkkokaupan alustoilla.

FreshBooksilla saat 30 päivän ilmaisen sovelluksen kokeilujakson ilman luottokorttia ja voit peruuttaa sen milloin tahansa. Tämän ilmaisen kokeilujakson aikana saat ensikäden pääsyn kaikkiin premium-ominaisuuksiin vain kuukauden ajan. Sen maksetut suunnitelmat alkavat 4,50 dollarista kuukaudessa.

2. Xero Shopify

paras kirjanpitosovellus shopifylle

Xero on kirjanpito-ohjelmisto, joka on suunniteltu kirjanpitäjille, kirjanpitäjille ja pienille yrityksille. Tämän sovelluksen avulla voit tarkastella laskujasi verkossa pienyrityksenä Shopifyssa. Se myös synkronoi talous- ja pankkitietosi helposti.

Xero-sovellus auttaa automatisoimaan raportointia ja laskutusta ja yksinkertaistamaan veroilmoituksesi. Voit mukauttaa Xeroa vastaamaan erityistarpeitasi asentamalla lisätoimintoja. Voit linkittää sen muihin kolmannen osapuolen sovelluksiin, jotka valitset yli 1000 sovelluksesta sen sovelluskaupassa.

Lisäksi Xeron avulla voit hoitaa liiketoimintaasi tai työsi Shopify-kirjanpitäjänä missä tahansa, mukaan lukien matkapuhelimesi, kannettava tietokone tai pöytätietokone. Sen avulla voit pitää kirjaa maksamattomista ja erääntyneistä laskuista, kassavirrasta, voitosta ja tappiosta, taseista, pääomaraporteista ja niin edelleen.

Näiden hyödyllisten ominaisuuksien lisäksi Xero parantaa myös älykästä kontaktien hallintaa. Se on helppo asentaa ja tarjoaa reaaliaikaisia ​​näkemyksiä ja pankkien täsmäytyksen. Se tarjoaa yrityksellesi arvioinnin, tarjouksen ja tilausprosessin, joka integroituu AR:hen.

Joka kuukausi Xero lähettää sinulle linkin tilauslaskuusi ja antaa sinun suorittaa maksuja joko Visa-, Mastercard- tai muilla luottokorteilla.

Tämä ohjelmisto tarjoaa ilmaisen kokeilujakson, joka kestää vain 30 päivää. Sen suunnitelmat alkavat 22 dollarista kuukaudessa, ja voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa.

Shopify Xero -integraatio

Helpoin tapa integroida Shopify Xeroon on käyttää Xero-sovellusta Shopifyssa. Vaihtoehtoisesti voit käyttää Xero- ja Shopify-liitintä, mutta sinulla on oltava Xero-tili, jotta tämä toimii.

3. Aalto

Wave-kirjanpitoratkaisu

Wave on sinun valintasi, jos olet juuri aloittamassa Shopify-kauppaasi eikä sinulla ole tarpeeksi rahaa maksulliseen kirjanpitosovellukseen. Wave-kirjanpitosovellus tarjoaa laskutuksen tuloseurannan ja kuittien skannauksen ilmaiseksi!

🔥 Empfohlen:  6 parasta Newegg-kaavinta 2023: Tuotetietojen kaapiminen

Käyttäjien arvioiden mukaan se on yksinkertaista käyttää myös ilman aikaisempaa kirjanpito- tai kirjanpitotietoa. Saat myös mukautettavat liikevaihtoveron, kojelaudan valvonnan, tapahtumien hallinnan ja vientikelpoiset kirjanpitoraportit.

Tämä sovellus voi luoda ja lähettää laskuja, muuntaa arvioita laskuiksi ja ilmoittaa sinulle uusista toiminnoista. Siinä ei ole kaikki tässä sovelluksessa. Wave auttaa sinua synkronoimaan pankkitilisi Wave-tilisi kanssa ja määrittämään toistuvan laskutuksen,

Toisin kuin monet muut maksulliset kirjanpito-ohjelmistot, Wave ei vaadi kalliiden lisäosien ostamista voidakseen käyttää sen ominaisuuksia täysimääräisesti. Se antaa sinulle kuitenkin mahdollisuuden valita lisäetuja, jotka voivat auttaa sinua kirjanpidossasi.

Wave on myös yksi Shopify-kirjanpitosovelluksista, joka tukee useita yrityksiä ja toimii silti kunnolla. Nautit myös tietoturvasta, helposta asennuksesta ja tarkasta talousraportoinnista yhdessä sovelluksessa.

Joten jos omistat kirjanpitotoimiston Shopifyssa ja olet etsinyt tapoja maksimoida voitot, asenna Wave ja hoida peruskirjanpitosi ilmaiseksi.

4. QuickBooks

Shopify-kirjanpitosovellukset

QuickBooks on epäilemättä kymmenen parhaan Shopify-kirjanpitosovellusten luettelossamme, koska sen ominaisuudet ovat ainutlaatuisia. Se on melko suosittu, koska se on yksi ensimmäisistä kehitetyistä kirjanpitoohjelmistoista. Shopifyn kirjanpitäjänä se vapauttaa sinut kaikista kirjanpitoongelmista auttamalla sinua tarkan talousraportin laatimisessa.

Tämä ohjelmisto auttaa yritystäsi taloudellisissa tehtävissä ja on erittäin hyödyllinen pienimmänkin kirjanpitovastuun hallinnassa. hoitaa pienimmätkin kirjanpito- ja kirjanpitotehtävät. Se on epäilemättä yksi Shopify-kirjanpitosovelluksista, jonka saamisesta olisit iloinen.

QuickBooks auttaa sinua hoitamaan tärkeitä tehtäviä, kuten projektikustannuslaskentaa, mikä auttaa vaivattomasti pitämään kirjaa projektin kustannuksista, hallitsemaan kustannuksia ja maksimoimaan tuotot välittömien oivallusten avulla. Siinä on kustannusseurantalaskin, joka laskee tulosi ja hallitsee budjettiasi antamalla kannattavuustietoja.

Varaston seuranta reaaliaikaisten päivitysten ja raporttien avulla on helpompaa QuickBooksilla. Voit seurata jokaista ostettua tai myytyä tuotetta, saatavilla olevien tuotteiden määrää ja käyttää raportteja. Nämä raportit näyttävät kokonaismyyntisi ja kokonaisverosi kuukausittain, neljännesvuosittain ja vuosittain.

QuickBooksin avulla voit yrityksen omistajana tuoda automaattisesti kaikki Shopify-tilaukset ja jopa hyvitykset yhdellä napsautuksella. Tämä työkalu on helppokäyttöinen ja sen avulla on helppo löytää ja korjata virheitä.

Uutena Shopify-yrityksen omistajana voit helposti suunnitella käyttöliittymäsi mukautettavien mallien avulla. Toinen tämän ohjelmiston hieno ominaisuus on, että se lajittelee ja hallitsee laskujasi. Voit siis maksaa ajallaan ja joka kerta seuraamalla eräpäiviä ja suorittamalla suoria maksuja.

QuickBooks on kirjanpitoohjelmisto, joka pitää sinut järjestyksessä Shopify-kaupan omistajana tai kirjanpitäjänä. Sen maksulliset suunnitelmat alkavat 25 dollarista kuukaudessa 30 päivän ilmaisen kokeilun jälkeen.

Shopify Quickbooks -integraatio

Kuten Xerossa, Quickbooksissa on myös liitinsovellus, jonka avulla voit integroida Shopify-kauppasi. Mutta jos tämä ei ole hyvä vaihtoehto, voit linkittää Shopify-kauppasi suoraan Quickbooks-tililtäsi.

5. Synder Sync


Sähköisen kaupankäynnin nopeatempoisessa maailmassa tarkan, tehokkaan ja virtaviivaistetun taloushallinnon merkitystä ei voi aliarvioida. Synder Sync, vankka taloushallintotyökalu, tarjoaa lukuisia erityisesti Shopify-kauppiaille räätälöityjä etuja, jotka mullistavat heidän kirjanpito- ja talousprosessinsa.

Synder Sync toimii saumattomana siltana Shopify-kauppasi, maksuyhdyskäytävien ja kirjanpitojärjestelmän välillä, ja se automatisoi tapahtumien kirjaamisen ja muodostaa yhtenäisen keskuksen Shopify-kirjanpitoasi varten. Sano hyvästit manuaaliselle tietojen syöttämiselle ja tervetuloa yhteen ainoaan totuuden lähteeseen taloustietojesi suhteen.

Synder Syncin avulla voit vapaasti valita, kuinka yksityiskohtaisesti haluat kirjasi olevan. Valitse kattavat tiedot jokaisesta tapahtumasta tai hyödynnä päivittäistä yhteenvedon synkronointia tallentamalla vain korkean tason tiedot. Lisäksi työkalu antaa sinulle mahdollisuuden tallentaa käynnissä olevia tapahtumatietoja ja tuoda vaivattomasti historiallisia tietoja ilman rajoituksia, kuinka kauas taaksepäin voit siirtyä.

Synder Sync tarjoaa älykkään kaksoiskappaleiden tunnistusmekanismin, joka varmistaa tietojen eheyden ja suojaa kaksoiskappaleita tai syöttövirheitä vastaan. Voit olla varma, että kirjanpitosi pysyy tarkana ja virheettömänä, kun siirrät tietoja saumattomasti alustojen välillä. Jos synkronoidun tapahtuman kanssa ilmenee ongelmia, Synder Sync tarjoaa yksinkertaisen palautusominaisuuden, jonka avulla voit vaivattomasti palauttaa kirjasi aiempaan tilaan.

Lisäbonuksena on, että Synder Sync tarjoaa mahdollisuuden räätälöidä voitto- ja tappioraportteja (P&L) ja sisältää tiedot kaikista liiketoimintayksiköistäsi. Tallenna myyntisummat, maksut, alennukset, toimituskulut ja myyntiverot suoraan kirjanpitojärjestelmääsi, jolloin ei tarvitse huolehtia tärkeiden tapahtumien puuttumisesta.

🔥 Empfohlen:  4 parasta tekniikkaa tuntevaa julkkista, jotka sopivat kaikkiin teknisiin suosituksiin

Synder Sync tarjoaa 15 päivän ilmaisen kokeilujakson, luottokorttitietoja ei tarvita, ja ilmaiset viikoittaiset webinaarit.

6. OneUp

One Up -kirjanpitosovellus

OneUp on kirjanpitoohjelmisto Shopify-kauppojen omistajille ja kirjanpitäjille. Tämä ohjelmisto opastaa sinut läpi koko laskutusprosessin ja antaa sinun muokata kotisivuasi yrityksesi persoonallisuutta vastaavaksi.

Se auttaa järjestämään myyjien laskuja, käsittelemään pankkisiirtoja ja antaa sinun pitää kassavirtasi ja voittosi hallinnassa. OneUp on kirjanpitosovellus, joka auttaa laskemaan liikevaihtoveron, jotta tiedät tarkalleen, mitä maksaa.

Tämä sovellus on käyttäjäystävällinen ja siinä on hyvin organisoitu käyttöliittymä. Voit mukauttaa sen käyttöliittymää, ja se integroituu helposti mobiilisovelluksiin ja on reagoiva eri laitteilla.

Lisäsimme OneUpin kymmenen parhaan kirjanpidon Shopify-sovelluksen joukkoon, koska se sisältää hyvän liidien hallinnan seurantaa varten ja erinomaisen varastomoduulin. Tämä kirjanpitosovellus voi automatisoida 95 % kirjanpitokirjauksistasi ja vähentää merkittävästi asiakashallintakustannuksiasi.

OneUp on varmasti yksi parhaista kirjanpitoohjelmistoista pienyrityksellesi Shopifyssa kirjanpidon ja muiden taloudellisten tehtävien hallintaan.

Sen maksusuunnitelma alkaa 9 dollarista kuukaudessa 30 päivän ilmaisen kokeilun jälkeen.

7. Zoho kirjat

Zoho-kirjojen kirjanpitosovellus

Zoho Books on myös kirjanpitoohjelmisto Shopifylle, joka on mobiili- ja iOS-ystävällinen ja helposti integroitavissa Shopifyn kanssa. Siinä on pitkä luettelo erinomaisista kirjanpitoominaisuuksista ja monia asiakastukivaihtoehtoja.

Kuten kaikki muutkin kirjanpitosovellukset, tämä sovellus auttaa seuraamaan taloustietojasi. Shopify-yrityksen omistajana tai kirjanpitäjänä Zoho Books on varsin kätevä sinulle.

Tämän ohjelmistosovelluksen avulla voit helposti saada lasku räätälöinnin ja entistä nopeamman verkkomaksutavan ilman stressiä. Lisäksi sinun ei tarvitse viettää pitkiä tunteja tarjousten muuntamiseen laskuiksi. Tässä sovelluksessa on ominaisuus, joka voi muuntaa ammattimaiset tarjoukset laskuiksi yhdellä napsautuksella.

Yksi tämän sovelluksen erinomainen ominaisuus on sen asiakasportaali, joka antaa asiakkaillesi oman tilan sovelluksessa. Tällä ominaisuudella voit mitata asiakastyytyväisyyttäsi ja pyytää palautetta tai arvosteluja. Lisäksi asiakkaasi voivat suorittaa joukkomaksuja ja jakaa viimeaikaiset tapahtumansa tilillesi.

Tämän kirjanpito-ohjelmistosovelluksen avulla voit ladata kuitit ja seurata, mihin rahasi menevät. Näin sinun on helpompi seurata yrityksesi tuloja ja menoja ja löytää tapoja minimoida tai maksimoida ne. Zoho Booksin avulla on helppoa luoda laskuja, joiden avulla voit seurata maksuja.

Zoho Books mahdollistaa pankkien synkronoinnin – se auttaa noutamaan pankkitapahtumasi sekä järjestämään ja täsmäyttämään ne. Se on yksi parhaista projektinhallinnan kirjanpitoohjelmistoista, ja se helpottaa huomattavasti projektien seurantaa ja projektikulujen kirjaamista.

8. Vähemmän kirjanpitoa

Vähemmän kirjanpitoa

LessAccounting erottuu kauniista kojelautastaan ​​ja asettelustaan. Kauniin muotoilunsa lisäksi siinä on kuitenkin hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät kirjanpidosta paljon yksinkertaisempaa. Se ulottuu jopa automaattisten raporttien lähettämiseen yrityksestäsi ja määräaikojen muistutuksista.

Tämä ohjelmistotyökalu voi auttaa sinua pysymään raiteilla taloudellisissa toimissasi jättämättä kirjoja lajittelematta. Nimensä mukaisesti LessAccounting säästää kirjanpitotehtävien aiheuttamalta stressiltä.

Sen maksuintegraatio sisältää Paypalin, Stripesin, Squaren ja WePayn. Tämä tarkoittaa, että voit suorittaa verkkotapahtumia missä tahansa ja milloin tahansa.

LessAccounting-sovelluksella voit myös luoda budjetin henkilökohtaiselle taloudellesi ja seurata liiketoimintaasi.

Joitakin LessAccounting-sovelluksesta saatavia kirjanpitoominaisuuksia ovat toistuvat laskut, talousraportointi, ajan seuranta jne. Se tarjoaa myös ilmaisen kokeilujakson, ja sen suunnitelmat ovat alkaen 24 dollaria kuukaudessa.

9. Pidetty

Pidetty

Holded on pilvipohjainen kirjanpitotyökalu, joka tarjoaa sinulle taloudellisia näkemyksiä, joiden avulla voit pyörittää yritystäsi vaivattomasti. Voit helposti integroida Holdedin pääkirjan Shopifyyn ja muihin sovelluksiin.

Se on mobiiliystävällinen ja auttaa sinua järjestämään talouskirjasi liikkeellä ollessasi. Holdedissa on myös ominaisuuksia, kuten raportointi, laskutus ja ajan seuranta.

Tällä sovelluksella on 4,5 tähden luokitus yli 833 arvostelulla. Holdedin avulla voit tuoda ja viedä mitä tahansa kirjanpitoa koskevia tietoja sekunnin murto-osassa. Lisäksi se auttaa sinua pyörittämään liiketoimintaasi sujuvasti ja lisäämään tulojasi asianmukaisen taloushallinnon avulla. Lisäksi voit linkittää myyntitilisi yhteystietoihin, laskuihin tai tuotteisiin ja analysoida niiden raportteja perusteellisesti.

Holded synkronoituu myös pankkisi kanssa, jotta voit suorittaa maksuja tililtäsi mukavasti. Se pitää sinut järjestyksessä ja muistuttaa tärkeistä projekteista, tulevista kuluista tai erääntyneistä maksuista.

🔥 Empfohlen:  AI-sovellusten käytön edut ja haasteet Shopifyssa

Tässä on toinen jännittävä asia, jota Holded tekee: se antaa sinulle mahdollisuuden asettaa vuosittaiset tai kuukausittaiset tilitavoitteet. Samoin se on melko hyödyllinen lainanhallinnassa ja tarjoaa reaaliaikaisia ​​raportteja.

Yksi tämän sovelluksen ainutlaatuinen ominaisuus on, että sen avulla voit mukauttaa yrityskontaktejasi ja luokitella ne. Voit tehdä tämän helposti, jos annat yhteystiedot sovelluksessa.

Toisin kuin monet muut kirjanpitosovellukset, jotka tarjoavat 30 päivän ilmaisen kokeilujakson, Holded tarjoaa vain 14 päivän ilmaisen kokeilujakson. Sen suunnitelmat ovat kuitenkin edullisia ja alkavat 14,5 eurosta kuukaudessa.

10. Sage Business Cloud Accounting

Shopify-kirjanpitosovellukset

Sage-kirjanpitosovelluksessa on monia aikaa säästäviä ominaisuuksia, ja se tekee hyvää työtä talousraportoinnin käsittelyssä mahdollisimman nopeasti. Sagen avulla voit automatisoida kaikki liiketapahtumasi ja synkronoida pankkitilisi tiedot sovelluksen sisällä.

Sage käyttää tekoälyä muistaakseen talouskirjojen luokittelun ja asetukset varmistaakseen, että ne pysyvät kunnossa. Kauniin käyttöliittymänsä lisäksi se integroituu helposti Shopify-sovellukseen.

Se on erittäin muokattavissa, ja sen käyttöliittymän avulla voit mukauttaa sen yrityksesi tyyliä tai persoonallisuutta vastaavaksi. Saat myös ominaisuuksia, kuten kassavirtaennusteita, varaston seurantaa ja auditointia, sekä muita tärkeitä ominaisuuksia, kuten projektin kustannuslaskentaa, budjetointia, kulujen seurantaa ja automatisoituja työnkulkuja.

Sage antaa sinulle kuukausittaiset, neljännesvuosittaiset ja vuosittaiset kirjanpitoraportit. Shopify-yrityksen omistajana tämä on tärkeää. Se pitää sinut tien päällä ja kiinnittää huomiosi kuluihin ja projekteihin, jotka auttavat vähentämään kustannuksia.

Shopify-yrityksen omistajana tämä sovellus voi auttaa sinua säästämään aikaa, säätelemään kulutusta ja vapauttamaan kirjanpidon stressistä. Sagesin suunnitelmat alkavat niinkin alhaisesta kuin 10 dollarista kuukaudessa, lukuun ottamatta saatavilla olevia lisäosia, ja se tarjoaa 30 päivän ilmaisen kokeilujakson.

11. Bench.co

Shopify-kirjanpitosovellukset

Bench.co on ihmisavusteinen tekoälyn kirjanpitosovellus. Tämä sovellus toimii täydellisesti Shopify-sovellusten kanssa. Yrityksen omistajana tai Shopify-kirjanpitäjänä Bench.co antaa sinun keskittyä yrityksesi hoitamiseen samalla, kun se hoitaa kirjanpitoasi.

Se sopii parhaiten verkkoliiketoimintasi kasvattamiseen, koska se tarjoaa vankan taloudellisen raportoinnin ja hallinnan. Tämän tosiasian lisäksi se on nopea ja helppokäyttöinen. Bench.co:n avulla kaikki kirjanpitosi hoituu nopeammin, mikä auttaa sinua pyörittämään sujuvampaa ja kannattavampaa liiketoimintaa.

Tämä kirjanpitosovellus pitää kirjaa kaikista yrityksesi tapahtumista ja laatii sinulle kuukausiraportin. Nämä kuukausiraportit raportoivat yrityksesi kulut, maksut, varastot ja kokonaistapahtumat kuukauden aikana.

Bench.co auttaa sinua Shopify-kirjanpitäjänä luotettavalla ja asiantuntevalla verkkotuella. Lisäksi se laatii taseselvityksiä ja verovalmiita talousraportteja. Se myös synkronoituu yrityksesi pankkitilisi kanssa ja mahdollistaa tapahtumien seuraamisen. Tämän ominaisuuden avulla Bench.co hakee tietoja taloustiedoistasi ja käyttää niitä yrityksesi raporttien laatimiseen.

Tämä sovellus integroituu täydellisesti Shopifyn kanssa ja hallitsee tehokkaasti yrityksesi taloustietoja. Se on verkkosovellus ja on Android- ja iOS-ystävällinen.

Kuten muutkin kirjanpito-ohjelmistot, se tarjoaa ilmaisen kokeilujakson ja maksullisia suunnitelmia, jotka alkavat 159 dollarista kuukaudessa.

Johtopäätös

Shopifyn kirjanpitosovellukset ovat erittäin käteviä kirjanpitoon ja talousraportointiin. Nämä työkalut automatisoivat taloudellisen raportoinnin, tapahtumat, seurannan ja dokumentoinnin. Tämä säästää stressiltä, ​​kun joudut istumaan pitkiä tunteja siivoamaan työpöytääsi, tekemään raportteja ja tekemään merkintöjä.

Joten mikä näistä sovelluksista on mielestäsi sopivin Shopify-kauppaasi?

Kirjanpitotyökalun lisäksi tarvitset myös työkalun, joka auttaa sinua muuttamaan myymäläsi kävijöitä maksaviksi ja palaaviksi asiakkaiksi.

Adoric Shopify -sovellus on juuri se, mitä tarvitset konversioiden lisäämiseen Shopify-kaupassasi. Se toimii näyttämällä houkuttelevia kampanjoita, kun vierailijat selailevat tuotteitasi tai ovat juuri poistumassa myymälästäsi. Haluatko kokeilla sitä? Hanki Adoric Shopify -sovellus jo tänään.

Table of Contents