Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 parasta sijoituskolikkoa vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 parasta sijoituskolikkoa vuonna 2023

Nykymaailmassa, jossa yksilöt ovat muuttumassa digitaalisiksi, olipa kyseessä pieni vihannesmyyjä tai mehunurkkaus, lähes kaikki käyttävät digitaalisia maksutapoja. Tämän ansiosta maksujen suorittamisen ja vastaanottamisen kokonaisprosessi on muuttunut saumattomaksi.

Digitalisaatio ja lisääntyvät verkkomaksut ovat myötävaikuttaneet kryptovaluuttojen kasvuun Intiassa ja maailmanlaajuisesti.

Erittäin epävakaa digitaalinen tai virtuaalinen valuutta, kryptovaluutta on suojattu kryptografialla. Valuutta perustuu lohkoketjuteknologiaan, hajautettuun pääkirjaan, jota valvoo erillinen tietokoneverkko. Laajan turvaverkostonsa vuoksi on lähes mahdotonta väärentää tai tuhlata kolikkoa.

Markkinoiden lisääntyvä volatiliteetti ajaa kasvua stabiileihin kolikoihin. Mielessäsi tulee monia kysymyksiä, mitä ovat vakaat kolikot? Mitä ovat parhaat vakaat kolikot, ja mitkä ovat niiden tyypit? Mitkä ovat sen hyvät ja huonot puolet? Rauhoitu! Vastaamme jokaiseen tämän artikkelin kysymykseen luettelo stabiileista kolikoista. Kerrotaan ensin stablecoins-esittelystä.

Stablecoinien perusteet

Ennen sukellusta tietää parhaat vakaat kolikot, sinun pitäisi investoida, tutustutaanpa niihin ja niiden merkitykseen.

Kuten kaikki tiedätte, kryptovaluutat ovat erittäin epävakaita, koska niiden hinnat vaihtelevat usein. Hintojen voimakkaan heilahtelun vuoksi jotkut sijoittajat tekevät omaisuutensa yhdessä yössä, mutta jotkut menettää suuren osuutensa. Tämän kryptovaluuttoihin liittyvän epävakauden poistamiseksi on syntynyt stabiileja kolikoita.

Stablecoinit ovat erittäin luotettavia, toisin kuin kryptovaluutat. Nämä kolikot ovat tulleet kryptoavaruuteen tarjoamaan sijoittajille kiinteää tuottoa, ja niitä pidetään paljon turvallisempina kuin kryptovarat.

Vakaat kolikot on sidottu toiseen omaisuuteen, jolla on vakaa arvo. Niitä voi kuitenkin tukea myös algoritmi. Pääosin nämä kolikot alkoivat saada tunnustusta vuoden 2017 manian jälkeen. Tuolloin Bitcoin nousi yli 45 000 dollariin ja putosi pian sen jälkeen yli 50 %. Siitä lähtien monet sijoittajat ovat halunneet saada tukea turvallisemmilta ja vähemmän epävakailta kryptopohjaisista arvovarastoista.

Toisin sanoen voit sanoa, että Stablecoinit ovat virtuaalisia tai digitaalisia omaisuuseriä, joiden arvo on fiat-valuuttojen tai minkä tahansa muun omaisuuden arvo. Ihannetapauksessa stablecoinin hinta on yhtä suuri kuin vastaavien fiat-valuuttojen hinta, esimerkiksi 1 USD.

10 parasta sijoituskolikkoa vuonna 2023

Yksi ensimmäisistä ja turvallisimmista stabiileista kolikoista, Utopia USD Stablecoin, on rakennettu peer-to-peer blockchain -teknologiaan ja ylläpitää 1:1-pariteettia USD:n kanssa. Utopian arvoa auttaa DAI:n, arvokkaan vakaan kolikon, pantti, joka on pantattu Yhdysvaltain dollariin.

Sisäinen kryptopörssi tukee Utopian likviditeettiä kolikoiden muuntamiseksi mihin tahansa valuuttoon. Ensisijaisesti Utopia-ekosysteemi ylläpitää Yhdysvaltain dollarin hintavakautta, mikä säästää käyttäjät markkinoiden epävakauden riskiltä ja epävakauden pelolta. Lisäksi tämä stablecoin tunnetaan parhaiten anonyymien palvelun tarjoamisesta ja käyttäjien auttamisesta säästämällä veroja, pääsemällä turvallisiin rahoitustapahtumiin ja tarjoamaan kryptomaailman alhaisimman palkkion.

Jokaisen vakaan kolikon arvo ei ole sama. Jokainen on erilainen toisistaan. Sinun on tunnettava kaikki parhaat vakaat kolikot, jotta voit saada upeita tuloksia niihin sijoittamisen jälkeen.

1. Tether USD (USDT)

Mietin, miksi Tether on listattu yhdeksi parhaat vakaat kolikot? Se on epäilemättä suurin ja tunnetuin stablecoin, jonka tuntevat melkein kaikki, joilla on pieni yleiskuva kryptomaailmasta. Tämän kolikon kokonaismarkkina-arvo on saavuttanut 32 miljardia dollaria. Yksi ainoa syy sijoittaa tämä kolikko 1. sijalle luettelo parhaista stabiileista kolikoista on sen kolmiosainen strategia. Toteuttamalla tämän strategian Tether on onnistuneesti saattanut 3 vakaata kolikkoa lisää kryptomarkkinoille.

Tetherin takaus on kultaa ja se vastaa käteistä. Siksi Tether on ensisijainen lukuisille sijoittajille, koska se on turvassa ja integroituu saumattomasti salausomaisuuksiin fiat-alustoille.

Lisäksi se on sidottu USD:hen suhteessa 1:1. Samaan aikaan Tether esittelee toisen vakaan kolikon, joka on sidottu euroon. Kolmas vakaa kolikko, YenTether, on sidottu jeniin.

Tämän stablecoinin käyttämisessä ja siihen sijoittamisessa voi kuitenkin olla yksi haittapuoli. Kolikkoa arvostellaan sen vakuudellisten varausten eroista ja läpinäkyvyyden puutteesta.

🔥 Empfohlen:  8 parasta nimetöntä välityspalvelinta vuonna 2023 (ilmainen ja maksullinen)

Lue myös: 15 parasta laitteistolompakkoa

2. USD-kolikko (USDC)

Kolikkopohjan tukemana USD Coin on maailman suurin välittäjä ja suurin Bitcoinin pörssin haltija.

Stablecoin perustuu Center-teknologiaan, joka on rakennettu Ethereum-lohkoketjuun ja on täysin yhteensopiva DeFi-ratkaisusovellusten kanssa. Tämän alustan luojat tekevät yhteistyötä organisaatioiden kanssa, jotka ovat vastuussa rahavarojen tilaa koskevien raporttien rakentamisesta. Lisäksi luoja tarjoaa täyden hallinnan toimivaan järjestelmään.

Kaikki käyttäjät voivat rekisteröityä viralliselle verkkosivustolle yksinkertaisen rekisteröintiprosessin jälkeen. Kuitenkin vain Yhdysvaltain kansalaiset, joilla on pankkitili kotimaassaan, voivat palauttaa varoja.

3. Paxosin dollari (USDP)

Paxos Standard säilytti 1:1-pariteetin Yhdysvaltain dollarin kanssa ja loi vastauksen Tether-tulostuskiistaan. Tämä yksi niistä parhaat vakaat kolikot toimii Ethereumin lohkoketjuteknologialla. Lisäksi kolikko on ihanteellinen fiat-vakuustunnus, joka liittyy rajat ylittäviin transaktiomaksuihin.

Monet tunnustetut viranomaiset, mukaan lukien Wall Streetin sääntelyviranomaiset, pitävät sitä luotettavana kryptovarana. Lisäksi se tukee perinteisen rahoitusalan parantamista.

Joten mikä on tämän alustan kiehtovin puoli? Toisin kuin muut kolikot, se on avannut mahdollisuuksia kumppanuudelleen PayPal. Se on merkittävä sysäys PAX:n tavoitteleville, jotka haluavat sijoittaa näille markkinoille ja haluavat päästä krypton maailmaan.

Kolikko on saamassa hallitsevaa asemaa muihin vakaisiin kolikoihin nähden, sillä jopa maailmanlaajuiset maksuyhdyskäytävät tarjoavat tälle PAX:lle luotettavia mahdollisuuksia saavuttaa parempi käyttöönotto.

4. DAI

MakerDAO:n (itsenäinen hajautettu organisaatio) tarjoama DAI on vakaa kolikko ilman keskitettyä liikkeeseenlaskijaviranomaista, mikä varmistaa entisestään suojan sensuuria vastaan.

Kuten monet muutkin vakaat kolikot, myös DAI perustuu Ethereum-pohjaiseen lohkoketjuun. Omaisuus on vakuutena muiden digitaalisten omaisuuserien yhdistelmällä ja sidottu Yhdysvaltain dollariin.

Lisäksi MakerDAO:n hajautettujen organisaatioiden protokollaa noudatetaan DAI-tunnusrajan myöntämisessä ja kehittämisessä.

Monet kauppiaat käyttivät tätä kolikkoa kauppaan; Se on kuitenkin mahdollista DeFi-protokollapalveluissa.

Lue myös: 50 suosituinta NFT-merkkiä

5. Todellinen USD

Etkö vieläkään löydä lupaavinta vakaata kolikkoa? True USD on yksi parhaat vakaat kolikot jolla on potentiaalia palvella USD-fiat-valuuttaa kryptovaluutta-alueella.

Saatat olla iloinen, kun tunnet tiimin tämän näyttävän alustan takana tämän vakaan kolikon perustan takana, mukaan lukien Google, Stanford, Palantir ja UC Berkley.

Täysin Yhdysvaltain dollarin tukema True USD on kryptomaailman likvideimpiä vakaakolikoita. Parasta on, että se tarjoaa alhaiset transaktiomaksut verrattuna Fiat-varojen pankkisiirrot ja voit napata maksimikorot säästösaldollesi.

Kolikkoa pidetään ihanteellisena alustana käytettäväksi markkinoiden epävakautta vastaan. Stablecoinissa on 1:1-pariteetti suhteessa Yhdysvaltain dollariin.

Vuonna 2018 lanseerattu True USD tallentaa kaikki varat kolmannen osapuolen tallennustilaan, jossa kehittäjät eivät ole antaneet pääsyä varoihin eivätkä he saa osallistua siirtoon.

6. Binance USD

Binance lanseerasi Binance USD:n yhteistyössä Paxosin kanssa vuonna 2019. Tämä alusta tunnetaan myös nimellä BUSD. Vaikka ne ovat melko uusia markkinoilla, niiden markkina-arvo on noin 13,051 miljardia dollaria. He ovat valinneet itsensä UD-dollareiksi parantaen vakautta ja vähentäen riskiä.

He eivät olleet jättäneet kiveä kääntämättä, kun he loivat tämän alustan kilpaillakseen hyvin kilpailijoidensa kanssa. Yksi BUSD:n tärkeimmistä asioista on, että voit käyttää sitä lähes kaikissa tapauksissa, jotka ovat yhteensopivat BUSD:n kanssa ERC-20 Ethereum-alusta.

BUSD:tä säätelee New Yorkin osavaltion rahoituspalveluministeriö, mikä tekee siitä luotettavamman ja turvallisemman. Voit myös käyttää tätä alustaa rahan lähettämiseen maailmanlaajuisesti, ja heidän rahakkeitaan myönnetään nimellä ERC-20.

Siten käytpä kauppaa lyhytaikaisesti tai suunnitteletko sijoittamista pitkällä aikavälillä, tämä työkalu on erinomainen vaihtoehto varallisuuden säilyttämiseen ja salkkusi arvon vakauttamiseksi.

Lue myös: 16 parasta kryptovaluuttavälittäjää

7. TerraKRW

TerraKRW on vakaa hintavakaiden kryptovaluuttojen verkosto, joka on hyväksi havaittu verkosto stablecoin-avaruudessa. Mielenkiintoinen järjestelmä, jota tämä valuutta käyttää pitämään vakaat kolikot tasapainossa, on LUNA-kryptovaluutan käyttö.

Etelä-Koreassa perustettu Terra osaa palvella paikallista yleisöään. Kolikko on sidottu yhteen maailman vahvimmista valuutoista; Korean won.

🔥 Empfohlen:  Kuinka muuttaa tietokoneesi nimeä vuonna 2023

Token perustuu algoritmiin ja noudattaa protokollaa, joka varmistaa hintavakauden laajentaen ja supistaen kokonaisrahatarjontaa.

Kolikon markkina-arvo on yhteensä 36 miljoonaa dollaria.

8. Haven-protokolla

Se on rakennettu Monerolle ja sisältää xUSD:n, maailman ensimmäisen yksityisen vakaan kolikon. Haven-protokollan odotetaan muuttavan maailmaa antamalla käyttäjille mahdollisuuden pitää salausta yksityisesti ilman epävakauden riskiä.

Havenin perustamisen takana oleva tiimi koostuu useista fintech- ja blockchain-alan taitavista johtajista.

Haven on digitaalisen omaisuuden ekosysteemi, joka antaa sinulle mahdollisuuden tallentaa, käydä kauppaa ja muuntaa rahojasi valitsemassasi muodossa täydellisessä yksityisyydessä. Voit valita useiden omaisuuserien välillä, mukaan lukien muun muassa Yhdysvaltain dollari, Kiinan yuan, Ison-Britannian punta, kulta ja Bitcoin. Siinä on joustava tarjonta, mikä mahdollistaa verkon kasvun ja joustavuuden käyttäjille.

Lue myös: 33 parasta kryptovaluuttapörssiä

9. Kaksosen dollari

Tämä on yksi niistä parhaat vakaat kolikot nimeltä GUSD. Sinun ei pitäisi missata tätä stablecoinia vuonna 2022, koska se on ensimmäinen vakaa kolikko, joka on valittu Yhdysvaltain dollaria vastaan ​​ja joka on saanut tunnustuksen suurelta Yhdysvaltain sääntelyelimeltä. Tämä on ERC-20-tunnus, joka perustuu ETH:hen ja jota on muokattu tarjoamaan läpinäkyvämpää ja säännöstenmukaisempaa uudessa fiat-valuuttoihin perustuvassa rahoitusjärjestelmässä.

Se lanseerattiin jo syyskuussa 2018, ja parasta on, että voit säilyttää sen missä tahansa ETH-tokenien kanssa yhteensopivassa lompakossa. He työskentelevät parhaillaan luottamuksen lisäämiseksi perinteisten rahoitustoimintojen ja lohkoketjuekosysteemin välillä.

Ilahdut, kun tiedät, että GUSD:llä on keskitetty suojausprosessi kaikilta tietoturvauhkilta. Lisäksi riippumaton tilitoimisto suorittaa säännöllisesti kuukausittaisia ​​tarkastuksia, jotka itse tarjoavat varmuuden liikkeessä olevan GUSD:n summan ja reservissä olevan USD:n arvon välisestä tasapainosta.

10. Digix kultaa (Poistettu)

Tämä alusta on paras esimerkki hyödyketakaisesta stablecoinista, koska sen taustana on fyysinen kulta. Erilliset rahakkeet luovat DGX-tunnuksen, koska se auttaa säilyttämään siihen yhdistetyn kultaharkon identiteetin. He käyttävät Proof of Asset (POA) -tekniikka turvallisuussyistä.

DGX on ERC-20-rahake, joka valitaan fyysistä kultaa vastaan, ja jokainen DGX:n haltija voi lunastaa DGX-kolikansa todellisina fyysisinä kultaharkoina niiden erityisarvon mukaan. Tähän mennessä markkinoilla on saatavilla yli 200 miljoonaa DGX-tunnusta, ja he suunnittelevat laajentavansa sen Singaporen yhden holvin yläpuolelle.

Niiden markkina-arvo on 3,41 miljoonaa dollaria. Mutta näiden kolikoiden suurin haittapuoli on, että et voi käydä kauppaa niillä joillakin johtavilla kryptomarkkinoilla, kuten Yhdysvalloissa, Kiinassa ja Japanissa joidenkin oikeudellisten ongelmien vuoksi. DGX:n laajuus tulla parhaat vakaat kolikot rahoitussektorilla on rajoitettu, koska se on kultaan sidottu vakaa kolikko.

Lue myös: 15 parasta panostettua kolikkoa

Stablecoin-tyypit

Kun olet käynyt läpi stablecoins-luettelon, sinun on tiedettävä stabiilien kolikoiden tyypit. Voit ymmärtää ne ja valita ne tarpeidesi mukaan:

1. Hyödyketakeiset vakaakolikot- Nämä vakaat kolikot on suojattu kovilla varoilla, kuten kullalla tai kiinteistöillä. Mutta vakuuksien vakuudeksi yleisimmin käytetty kova omaisuuserä on kultaa stabiileille kolikoille, koska useat vakaat kolikot käyttävät monipuolista kokoelmaa kalliita metalleja.

2. Fiat-takaiset tallikolikot- Sinun on tärkeää tietää, että stabiilien kolikoiden takana ovat fiat-valuutat, kuten Kiinan yuan, joka säilyttää kyseisen valuutan reservin rahatalletuksena. Muut fiat-muodot sisältävät jalometalleja, kuten platinaa tai hopeaa, ja hyödykkeitä, kuten maissia tai öljyä.

Yleensä fiat-tuettu krypto on yleisimmin saatavilla olevat vakaat kolikot. Ne ovat hyvin tunnettuja, ja voit nähdä ne myös luettelo stabiileista kolikoista vuodelle 2021. Tämäntyyppiset vakaat kolikot tukevat fiat-valuuttoja, kuten Yhdysvaltain dollareita, GBP:tä tai Kiinan yuania; nämä säilytetään vakuutena.

Suurin osa fiat-takaisista stabiileista kolikoista on tuettu dollarivaroilla. Tätä valuuttareserviä valvoo riippumaton säilytysyhteisö, jota seurataan säännöllisesti noudattamisen varmistamiseksi.

3. Kryptoturvalliset vakaakolikot- Monet ihmiset väittävät, kuinka krypto voi tukea muita kryptoja, mutta totuus on, että krypto-tuetuilla stabiileilla kolikoilla on täysin erilainen kuva verrattuna muihin. Nämä vakaat kolikot löytyvät kokonaisuudessaan luettelo stabiileista kolikoista saatavilla tällä hetkellä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka hakkeroida Instagramista poistetut viestit vuonna 2023

Näillä stabiileilla kolikoilla on myös kyky ylläpitää ylivakuuspositiota. Kryptoturvalliset vakaat kolikot kierrättävät suhteellisen vähemmän tarjontaa varantoa vastaan ​​verrattuna fiat-pohjaisiin valuuttoihin. Nämä vakaat kolikot voivat esimerkiksi laskea liikkeeseen vain 1 000 dollarin arvoisia kolikoita jokaista 2 500 dollaria reservissä olevaa kryptorahaa kohden sen sijaan, että ne säilyttäisivät 1:1-suhteen.

4. Vakuudettomat vakaakolikot- Ne ovat hajautettuja, mutta hyvä puoli on, että niiden kurssi on suhteellisen vakaampi. Tämä saavutetaan seigniorage-menetelmän ansiosta; sitä ohjaa ja tukee algoritmi tai toiminnallisuus minkään muun omaisuuden tai valuutan sijaan.

Tuoreiden kolikoiden liikkeeseenlasku riippuu suoraan stabiilien kolikoiden kysynnästä. Suurin haaste on valuuttakurssin vakauden sovittaminen. Tällaisissa tapauksissa seigniorage-takeisten stablecoinien tapauksessa älykkäät kolikot hajautetuilla alustoilla voivat toimia itsenäisinä tukijoina.

Stablecoinien plussat

Kuten muilla kryptomuodoilla, myös stabiileilla kolikoilla on useita etuja, jotka kannattaa tietää:

 • Parasta niissä on, että heillä on kaiken krypton voima liikkua fyysisistä rajoista riippumatta.
 • Vakaat kolikot ovat verrattain vähemmän haihtuvia.
 • Tapahtuman nopeus on hämmästyttävä, koska lohkoketjujen rahoitustapahtumat ovat nopeampia kuin nykyiset prosessit. Täällä tekemäsi tapahtumat eivät odota kolmannen osapuolen vahvistavan siirron. Siksi kukaan ei maksa mitään maksua kolmannelle osapuolelle.
 • Täällä tekemäsi tapahtumat kirjataan julkiseen kirjanpitoon, jota kuka tahansa voi seurata, ei kuten fiat-valuuttoja. Siksi ne tarjoavat sinulle täydellisen avoimuuden tapahtumista.
 • Tässä omaisuus on annettu todellisella arvolla.
 • Voit käyttää stabiileja kolikoita arvon säilyttämiseen pidempään
 • Hyvä asia on, että he ovat vähemmän riippuvaisia ​​valtion instituutioista
 • Niillä on valtava rooli kryptojen yleisen suosion lisäämisessä.

Stablecoinien miinukset

Yhdessä etujen kanssa tulee myös joitain rajoituksia; Sukeltakaamme joihinkin stabiilien kolikoiden haitoihin:

 • Toisin kuin muutamat kryptorahat, myös vakaat kolikot luovat yleensä keskitetyt organisaatiot, jotka omistavat valuutan. On tunnettu DAI-niminen vakaa kolikko, joka markkinoi itseään hajautettuna ja on myös joutunut valvonnan piiriin keskitetyn organisaationsa suhteen.
 • Kolmansien osapuolten on valvottava ja tarkastettava näitä kolikoita, koska ne voivat aiheuttaa eturistiriitoja hajautetulle, kyseenalaiselle tai harhaanjohtavalle kokemukselle.
 • Yksi Stablecoinsin suurimmista haitoista on, että ne eivät tarjoa sijoittajille korkeaa sijoitetun pääoman tuottoprosenttia, kuten sitomattomia kryptoja.

Lue myös: 20 parasta kryptovaihtoa ilman KYC-varmennusta

UKK

Q1. Miten virtuaalivaluutta käsitellään liittovaltion tuloverotuksessa?

Liittovaltion tuloverotuksessa virtuaalivaluutta katsotaan omaisuudeksi, ja virtuaalivaluuttaa hyödyntäviin liiketoimiin sovelletaan kiinteistökauppoihin sovellettavia yleisiä verotusperiaatteita.

Q2. Millaisia ​​kryptotyyppejä markkinoilla on tähän mennessä saatavilla?

Olemassa olevien kryptojen tarkkaa määrää on vaikea sanoa. Syynä tähän on se, että kryptokoodi on avoimen lähdekoodin. Siten vain koodia käyttämällä kuka tahansa voi tehdä oman kryptoversionsa. Tutkimuksen ja arvion mukaan voidaan sanoa, että markkinoilla on tällä hetkellä yli 900 kryptoa.

Voidaan sanoa, että vakaat kolikot ovat tukeneet krypton kietoutumista uuteen rahoitusjärjestelmään. Joten jos haluat käydä kauppaa turvallisesti, voit valita minkä tahansa parhaat vakaat kolikot yllä mainitusta listasta. Itse asiassa ne ovat pelin vaihtajia ja voivat myös tuoda fiat-valuuttoja lohkoketjuun.

Valitse oikea ja paras stablecoin sijoitukseksi, ja se riippuisi useista tekijöistä, kuten jos haluat sijoittaa pitkällä aikavälillä, voit valita kultatakaiset vakaat kolikot; lyhytaikaista kauppaa varten voit sijoittaa vakuuspohjaiseen kryptoon. Analysoi siis vaatimuksiasi ja valitse sen jälkeen paras tämän stabiilien kolikoiden luettelon ja myös nykyisten markkinoiden lukuisista vaihtoehdoista.