Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 parasta sivulla olevaa SEO-työkalua aloittelijoille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 parasta sivulla olevaa SEO-työkalua aloittelijoille

Nykypäivän digitaaliaikana SEO (Search Engine Optimization) -tarve on tärkeämpää kuin koskaan. Jatkuvasti laajeneva verkkoympäristö ja kova kilpailu käyttäjien huomiosta, vahva online-läsnäolo on tullut välttämättömäksi yrityksille, organisaatioille ja yksityishenkilöille. SEO:lla on keskeinen rooli auttaessaan verkkosivustoja ja verkkosisältöä erottumaan joukosta ja olemaan helposti hakukoneiden ja käyttäjien löydettävissä.

Optimoimalla verkkosivuston eri elementtejä, kuten sen rakennetta, sisältöä, avainsanoja ja käyttökokemusta, SEO pyrkii parantamaan verkkosivuston näkyvyyttä hakukoneiden tulossivuilla (SERP). Tämä näkyvyys ei ainoastaan ​​ohjaa orgaanista liikennettä verkkosivustolle, vaan lisää myös sen uskottavuutta, auktoriteettia ja relevanssia sekä hakukoneiden että käyttäjien silmissä.

Hakukoneoptimoinnin maailmaan vasta uusille henkilöille käytettävissä olevien SEO-työkalujen laajassa valikoimassa liikkuminen voi olla ylivoimaista. Siinä me tulemme mukaan – tässä blogissa tutkimme joitain käyttäjäystävällisimmistä ja tehokkaimmista sivun SEO-työkaluista, jotka on räätälöity erityisesti aloittelijoille. Rakennatpa verkkosivustoa, blogia tai verkkoyritystä, näiden työkalujen avulla voit optimoida sisältösi ja parantaa näkyvyyttäsi verkossa. Sukellaan ja selvitetään, kuinka nämä työkalut voivat olla liittolaisi sivun hakukoneoptimoinnin hallinnassa.

Parhaat sivulla olevat SEO-työkalut aloittelijoille

Alla on 10 parasta sivun SEO-työkalua, joita aloittelijat voivat käyttää verkkosivustonsa optimointiin.

Ahrefs
Huutava sammakko
Google Search Console
SEMrush
Moz Pro
Webconfs
Woorank
KWFinder
RankMath
GTMetrix

Ahrefs

Verkkosivusto Ahrefs.com

Luokitus 4,7/5
Paras Kilpailijatutkimus, linkkien rakentaminen, avainsanatutkimus, verkkosivustojen tarkastus, sisältötutkimus, sijoitusten seuranta
Ilmainen kokeilu Ei saatavilla

Ahrefs on all-in-one SEO-työkalupakki, joka tarjoaa erilaisia ​​työkaluja ja palveluita, joita voit käyttää parantaaksesi sijoitusta hakukoneissa. Käyttäjät voivat optimoida verkkosivustonsa sivustotarkastuksen avulla sekä analysoida kilpailijoita Site Explorerin avulla ja etsiä avainsanoja, joilla on suuri hakumäärä Keyword Explorer -sovelluksella. Käyttäjät voivat myös oppia alan johtavilta sisällönjakelualustoilta Content Explorerin avulla ja seurata verkkosivustonsa sijoitusta Rank Trackerin avulla. Lisäksi voit myös liittyä Ahrefs-yhteisöön Facebookissa, jossa on yli 10 000 markkinoijaa ainutlaatuisilla SEO-strategioilla ja ideoilla parantaaksesi verkkosivustosi hakukonesijoitusta entisestään.

Hinnoittelusuunnitelma:

Suunnitelman kuukausihinta Vuosihinta (saa 2 kuukautta ilmaiseksi)

Lite 99 dollaria kuukaudessa 83 dollaria kuukaudessa
Vakio 199 dollaria kuukaudessa 166 dollaria kuukaudessa
Pitkälle kehittynyt 399 dollaria kuukaudessa 333 dollaria kuukaudessa
Yritys 999 dollaria kuukaudessa 833 dollaria kuukaudessa


Huutava sammakko

Verkkosivusto www.screamingfrog.co.uk

Luokitus 4,9/5
Paras Kattava verkkosivustojen indeksointi ja analysointi
Ilmainen kokeilu Saatavilla

The Screaming Frog SEO Spider erottuu edukseen johtavana monialustaisena verkkoindeksointirobottina, jota useat sisältötoimistot luottavat suorittaessaan kattavia SEO-sivustojen tarkastuksia. Kattavien ominaisuuksiensa ansiosta Screaming Frogin ilmainen suunnitelma antaa käyttäjille mahdollisuuden poimia tietoja ja suorittaa SEO-tarkastuksia noin 500 URL-osoitteelle. Erityisesti työkalu auttaa tunnistamaan ja korjaamaan rikkinäiset linkit sekä paljastamaan väliaikaiset ja pysyvät uudelleenohjaukset, jotka saattavat vaatia huomiota. Samanaikaisesti tämä indeksointirobotti tutkii ahkerasti sivujen otsikot ja metatiedot paljastaakseen mahdolliset päällekkäiset sisältöongelmat ja käyttää samalla XPathia tietojen poimimiseen. Lisäksi Screaming Frog antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda XML-sivustokarttoja, joissa on edistyneitä mukautuksia, ja se integroituu saumattomasti Google Analyticsin ja Search Console -sovellusliittymiin, mikä helpottaa olennaisten käyttäjien suorituskykytietojen keräämistä.

Hinnoittelusuunnitelmat

Suunnitelman hinta

Ilmainen versio 0 dollaria
Maksullinen versio 139 dollaria vuodessa

Google Search Console

Verkkosivusto search.google.com/search-console/welcome

Luokitus 4,8/5
Paras Sivuston näkyvyyden optimointi
Ilmainen kokeilu Saatavilla

SEO:n alalla Google Search Console on korvaamaton apu niin aloittelijoille kuin kokeneille ammattilaisille. Tämä kattava työkalu, jonka Google tarjoaa suoraan, tarjoaa oivalluksia ja toimintoja, jotka ovat tärkeitä verkkosivustosi suorituskyvyn optimoinnissa hakukoneissa.

Aloittelijoille Google Search Consolen määrittäminen on ensimmäinen vaihe. Tämä edellyttää verkkosivustosi omistajuuden vahvistamista, prosessia, joka antaa pääsyn suureen määrään arvokasta tietoa. Työkalun intuitiivinen hallintapaneeli tarjoaa tilannekuvan sivustosi haun ulkoasusta, indeksoinnin tilasta ja suorituskykymittareista.

Google Search Console ei ole vain dataa; se antaa sinulle mahdollisuuden ryhtyä toimiin. Optimoi verkkosivustosi mobiiliystävällisyys, lähetä sivustokartat tehokkaaseen indeksointiin ja analysoi sivustosi suorituskykyä eri laitteilla.

Aloittelijoille Google Search Console toimii opastavana hakukoneoptimoinnin monimutkaiseen maailmaan. Kun perehdyt tarkemmin verkkosivustosi analytiikkaan, saat arvokasta tietoa käyttäjien käyttäytymisestä, hakutrendeistä ja optimointimahdollisuuksista. Tämä työkalu ei ole vain asiantuntijoille; se on perustavanlaatuinen resurssi kaikille, jotka haluavat parantaa verkkosivustonsa näkyvyyttä ja suorituskykyä digitaalisessa ympäristössä.

Hinnoittelusuunnitelmat

Google Search Console on ilmainen käyttää.SEMrush

Verkkosivusto www.semrush.com

Luokitus 4,7/5
Paras avainsanatutkimus, seuraa kilpailijoiden avainsanastrategiaa, SEO-tarkastusta, käänteisiä mahdollisuuksia ja paljon muuta.
Ilmainen kokeilu Saatavilla

SEMrush on pakollinen työkalu aloittelijoille, jotka uskaltavat hakukoneoptimoinnin maailmaan. Tämä monipuolinen alusta tarjoaa joukon ominaisuuksia, jotka yksinkertaistavat verkkosivustosi hakukoneita varten optimoinnin monimutkaisuutta.

Ensinnäkin SEMrushin Domain Overview on nopea tapa mitata verkkosivustosi suorituskykyä. Se tarjoaa tärkeitä mittareita, kuten orgaaninen hakuliikenne, käänteiset linkit ja suosituimmat avainsanat. SEMrushin Keyword Magic Tool tarjoaa laajan valikoiman avainsanoja, jotka liittyvät omaan markkinarakoon, täydellisenä hakumäärän, vaikeusasteen ja mahdollisten sijoitusten kanssa.

SEMrush auttaa aloittelijoita parantamaan sivun sisältöä On-Page SEO Checker -ohjelman avulla. Se arvioi sivut kohdeavainsanojen perusteella ja tarjoaa ehdotuksia optimoinnin tehostamiseksi. Backlink Audit -työkalu on toinen siunaus aloittelijoille. Se tunnistaa ja auttaa hylkäämään haitalliset käänteiset linkit, jotka voivat pilata sivustosi uskottavuuden. Käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä ja käytännöllisillä oivalluksilla SEMrush on pelin muuttaja SEO-aloittelijoille.

Hinnoittelusuunnitelma:

Suunnitelma Vuosihinta Kuukausihinta

Pro 108,33 dollaria/kk 129,95 dollaria/kk
Guru 208,33 dollaria/kk 249,95 dollaria/kk
Liiketoimintaa 416,66 dollaria/kk 499,95 $/kk


Aloita SEMrushin käyttö nyt

Moz Pro

Verkkosivusto Moz.com

Luokitus 4,5/5
Paras Sivuston seuranta, linkkien rakentaminen, kilpailijoiden analyysi, avainsanatutkimus, saapuva markkinointi
Ilmainen kokeilu Saatavilla

Moz Pro on arvokas kumppani SEO-aloittelijoille, ja se tarjoaa käyttäjäystävällisen alustan verkkosivuston näkyvyyden ja sijoituksen parantamiseksi. Sen ominaisuudet on räätälöity aloittelijoille hakukoneoptimoinnin maailmassa. Sen Keyword Explorer auttaa tehokkaassa avainsanatutkimuksessa, kun taas On-Page Grader optimoi sisältöelementit. Sivuston indeksointityökalu tunnistaa tekniset ongelmat, ja Link Explorer tarjoaa näkemyksiä käänteislinkkien profiileista. Käyttäjäystävällisen käyttöliittymänsä ja arvokkaiden ominaisuuksiensa ansiosta Moz Pro on erinomainen valinta SEO:n aloitteleville.

Hinnoittelusuunnitelma:

Suunnitelma Vuosihinta Kuukausihinta

Vakio 79 dollaria/kk 99 dollaria/kk
Keskikokoinen 143 dollaria/kk 179 dollaria/kk
Suuri 239 dollaria/kk 299 dollaria/kk
Premium 479 dollaria/kk 599 dollaria/kk


Webconfs

Verkkosivusto www.webconfs.com

Luokitus 4,6/5
Paras Sivulla oleva SEO-analyysi
Ilmainen kokeilu Saatavilla

Webconfs tarjoaa käyttäjäystävällisen SEO-työkalun, joka on suunniteltu erityisesti aloittelijoille, jotka haluavat parantaa sivun optimointiaan. Yksinkertaisen käyttöliittymänsä ansiosta se on loistava lähtökohta hakukoneoptimoinnin uusille käyttäjille.

Webconfs tarjoaa useita sivulla olevia SEO-työkaluja, joiden avulla käyttäjät voivat tarkistaa sivun latausajan, sanamäärän, verkkosivustolinkit ja muita palveluita. Vaikka sen Online Reputation Audit -työkalu auttaa käyttäjiä analysoimaan verkkosivustonsa arvosteluraporttia, joka on haettu eri arvostelusivustoilta, Avainsanojen suunnittelija auttaa käyttäjiä valitsemaan oikeat avainsanat suuremmalla hakumäärällä liikenteen parantamiseksi. Käyttäjät voivat myös etsiä päällekkäistä sisältöä Page Checker -sovelluksella sekä suorittaa käänteisen linkin ankkuritekstianalyysiä. Lisäksi työkalut, kuten URL-enkooderi ja -dekooderi, Spider Simulator, Broken Links Finder, muun muassa parantavat verkkosivuston hakukoneoptimointia ja varmistavat, että sivustolla on hyvät sijoitukset hakukoneissa.

Hinnoittelusuunnitelma:

Webconfs on ilmainen käyttää.

Woorank

Verkkosivusto www.woorank.com

Luokitus 4,4/5
Paras Linkkien rakentaminen, avainsanatutkimus ja SERP-sijoituksen seuranta
Ilmainen kokeilu Saatavilla

Woorank on intuitiivinen markkinointityökalu, joka auttaa käyttäjiä kasvattamaan liiketoimintaansa orgaanisella liikenteellä tehostetun hakukoneoptimoinnin ja hakukonesijoituksen avulla. Se analysoi verkkosivustosi hakukoneoptimointi- ja avainsanamahdollisuuksia ja muuntaa kerätyt tiedot raporteiksi, jotka tarjoavat käyttökelpoisia tietoja yksityiskohtaisilla tietopisteillä ja ongelmankorjauksilla. Avainsanatutkimustyökalu tarjoaa myös demografisia oivalluksia, joten voit keskittyä enemmän potentiaalisiin asiakkaisiin, joilla on korkeat konversiomahdollisuudet, kun taas kilpailija-analyysin avulla voit seurata heidän SEO-pisteitäsi ja kohdeavainsanojasi. Lisäksi Site Crawl -ominaisuuden avulla voit järjestää tietosi, jolloin voit myös ajoittaa sivuston indeksoinnit säännöllisiä suoritustarkastuksia varten.

Hinnoittelusuunnitelma:

Suunnitelma Vuosihinta Kuukausihinta

Pro $53,25/kk 89,99 dollaria/kk
Premium 133,25 dollaria/kk 199,99 $/kk
Yritys Mukautettu hinta Mukautettu hinta

KWFinder

Verkkosivusto Kwfinder.com

Luokitus 4,5/5
Paras Avainsanatutkimus ja sisältömarkkinointi
Ilmainen kokeilu Saatavilla

KWFinder on erinomainen SEO-työkalu aloittelijoille, joka on suunniteltu yksinkertaistamaan avainsanatutkimusta. Sen käyttäjäystävällinen käyttöliittymä antaa käyttäjille mahdollisuuden löytää tuottavia avainsanoja, arvioida hakujen määrää ja analysoida avainsanojen vaikeusastetta. Sen “Avainsanojen vaikeus”-mittarin avulla voit tunnistaa, mitkä avainsanat on helpompi luokitella. Lisäksi KWFinder tarjoaa ehdotuksia pitkän pyrstön avainsanoille ja näyttää hakutrendit. Tämä työkalu tarjoaa arvokkaita näkemyksiä kilpailijoiden sijoituksista ja käänteisistä linkeistä, mikä auttaa SEO-strategiaasi. Se on loistava valinta aloittelijoille, jotka haluavat optimoida sisältöään ja parantaa verkkosivustonsa näkyvyyttä hakukonetuloksissa.

Hinnoittelusuunnitelmat:

Suunnitelma Vuosihinta Kuukausihinta

Mangoolien sisäänpääsy 19,90 dollaria/kk 29,00 $/kk
Mangools Basic 29,90 dollaria/kk 49,00 $/kk
Mangools Premium 44,90 dollaria/kk 69,00 $/kk
Mangools Agency 89,90 dollaria/kk 129,00 $/kk

Aloita KWfinderin käyttö nyt

RankMath

Verkkosivusto Rankmath.com

Luokitus 4,8/5
Paras Sisällön optimointi
Ilmainen kokeilu Saatavilla

RankMath on SEO-laajennus WordPress-sivustoille sisällön optimointia varten sisäänrakennetuilla ehdotuksilla ja parhailla SEO-strategioilla. RankMath tarjoaa yli 15 konfiguroitavaa moduulia sekä avainsanasijoituksen seurannan SEO-analyysiä varten ongelmien tunnistamiseksi. Se tarjoaa myös intuitiivisen käyttöliittymän Google Analytics -integraatioiden kanssa, jotta voit seurata verkkosivustosi tilastoja kojelaudan ja sijoitusseurannan avulla. RankMath tarjoaa myös edistyneen skeemageneraattorin samalla, kun voit tuoda skeeman eri verkkosivustoilta ja tuoda tietoja yhdellä napsautuksella saumattomasti muista SEO-laajennuksista.

Hinnoittelusuunnitelmat:

Suunnitelman hinta

Virasto 499 dollaria / vuosi
Liiketoimintaa 199 dollaria / vuosi
Pro 59 dollaria / vuosi


Aloita RankMathin käyttö nytGTMetrix

Verkkosivusto Gtmetrix.com

Luokitus 4,9/5
Paras Verkkosivuston nopeustestaus
Ilmainen kokeilu Saatavilla

GTMetrix on verkkosivustosi analysointi- ja testausalusta, joka nopeuttaa sen latausaikaa. GTMetrix lähestyy miljardin sivun tehokkuusanalyysiä, mutta käyttäjät voivat analysoida verkkosivustonsa suorituskykyä ja löytää haavoittuvuuksia, jotka hidastavat sivuston latautumista. Se tarjoaa yksityiskohtaisen sivustoanalyysin Lighthouse-mittareilla, web vitalsilla, auditoinneilla ja muilla analyysivaihtoehdoilla verkkosivuston suorituskyvyn seuraamiseksi. Lisäksi saat myös nähdä kuinka sivusi latautuu eri laitteilla ja alustoilla ja GTMetrix ilmoittaa sinulle aina, kun sivusi latautuminen on hidastunut SEO-ongelmien vuoksi.

Hinnoittelusuunnitelmat:

Suunnitelma Vuosihinta Kuukausihinta

Perus Vapaa Vapaa
Yksin 10,67 dollaria/kk 13 dollaria/kk
Käynnistin 21,25 dollaria/kk 25 dollaria/kk
Kasvu 42,50 dollaria/kk 50 dollaria/kk

Johtopäätös

On-Page SEO -työkaluja on lukuisia, ja vaikka jotkut ovat erityisiä tietylle markkinaraolle, kuten sivun latausajan ja avainsanatutkimuksen parantamiseen, toiset tarjoavat kattavan SEO-paketin, kuten Ahrefs ja Moz. Mutta tämä ei tarkoita, että joku tarjoaa enemmän arvoa kuin toinen. Sivusto voi sijoittua tarpeeksi hyvälle hakukoneessa vain, jos tarkastellaan SEO:n eri näkökohtia laajemmin. Kaiken kaikkiaan, vaikka eri tekijät painavat eri tavalla hakukoneoptimoinnissa, pääasia on, että yhtäkään niistä ei voida jättää huomiotta, ja näin ollen mitä kattavampi lähestymistapasi on sivun hakukoneoptimoinnin parantamisessa, sitä parempi on liikenne ja haku. sijoitus.

UKK

Mitä sivulla olevat SEO-työkalut tekevät?

Sivulla olevat SEO-työkalut auttavat analysoimaan ja optimoimaan verkkosivuston sisältöä ja rakennetta parantaakseen sen sijoitusta hakukoneiden tulossivuilla (SERPs). He voivat auttaa tehtävissä, kuten avainsanatutkimuksessa, kilpailijoiden analysoinnissa ja teknisten SEO-ongelmien tarkistamisessa.

Miksi sivulla oleva SEO on tärkeä aloittelijoille?

Sivun hakukoneoptimointi on ratkaisevan tärkeää aloittelijoille, koska se auttaa heitä ymmärtämään ja toteuttamaan optimointitekniikoita suoraan verkkosivustollaan, mikä parantaa sijoituksia hakukoneissa ja orgaanista liikennettä.

Onko sivulla ilmaisia ​​SEO-työkaluja?

Kyllä, saatavilla on useita sivulla olevia SEO-työkaluja, jotka tarjoavat ilmaisen suunnitelman, kuten Google Search Console, GTMetrix, Webconfs, Screaming Frog ja paljon muuta.

Kuinka sivulla olevat SEO-työkalut auttavat kilpailijoiden analysoinnissa?

Sivulla olevat SEO-työkalut voivat auttaa sinua analysoimaan kilpailijoitasi tarjoamalla käsityksiä heidän verkkosivustojen rakenteesta, sisällöstä ja käänteislinkeistä. Niiden avulla voit tunnistaa alueita, joilla voit parantaa omaa verkkosivustoasi saadaksesi heidät paremmaksi.

Kuinka voin oppia sivun hakukoneoptimoinnista?

Voit oppia sivun hakukoneoptimointia verkkokurssien, opetusohjelmien ja resurssien avulla, joita tarjoavat alustat, kuten Moz, SEMrush ja HubSpot.

Voivatko sivulla olevat SEO-työkalut korvata ammattimaiset SEO-palvelut?

Vaikka sivulla olevat SEO-työkalut ovat korvaamattomia aloittelijoille, ammattimaiset SEO-palvelut tarjoavat kattavan strategian, joka sisältää sekä sivulla että sivun ulkopuolella tapahtuvan optimoinnin, teknisen asiantuntemuksen ja strategisen suunnittelun.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  7 parasta TikTok-aikataulutustyökalua