Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 parasta sosiaalisen median kilpailutyökalua vuodelle 2023 (kokeiltu ja testattu)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 parasta sosiaalisen median kilpailutyökalua vuodelle 2023 (kokeiltu ja testattu)

Etsitkö parasta sosiaalisen median kilpailualustaa kasvattaaksesi liiketoimintaasi verkossa?

Kilpailut ovat yksi parhaista tavoista lisätä myyntiä, sitoutumista ja kasvattaa seuraajaasi sosiaalisessa mediassa.

Sosiaaliset kilpailut sisältävät lahjoituksia, arpajaisia ​​ja arvontoja, ja ne tarjoavat yleensä paljon arvoa kohdeyleisölle.

Tässä viestissä vertaamme parhaita sosiaalisen median kilpailutyökaluja ja sovelluksia, joita voit käyttää yrityksessäsi.

Valmis? Aloitetaan:

Parhaat sosiaalisen median kilpailualustat ja -sovellukset – yhteenveto

TL;DR:

SweepWidget on paras kilpailusovellus useimmille käyttäjille. Se tukee yli 90 sisääntulotapaa ja 30+ sosiaalisen median alustaa. Se sisältää myös ilmaisen suunnitelman. Upota SweepWidget mille tahansa blogisi sivulle. Sisältää erillisen WordPress-laajennuksen ja ilmaisen paketin.

Woorise on paras kilpailusovellus niille, jotka tarvitsevat lisää liidien luontitoimintoja. Luo aloitussivuja erilaisille kilpailu- ja arvontatyypeille. Se sisältää Twitch-kilpailut, pelinäppäinten avaukset ja paljon muuta. Suorita myös tietokilpailuja, kyselyjä ja luo liidien luontisivuja. Ilmainen suunnitelma saatavilla.

ShortStack on paras tiimeille ja toimistoille, jotka tarvitsevat monipuolisen lahjasovelluksen kampanjoiden tehostamiseksi.

Yllä olevat työkalut sopivat suurimmalle osalle käyttäjistä, mutta suosittelen lukemaan artikkelin loput löytääksesi sinulle sopivan työkalun.

Muista – jokainen näistä työkaluista tarjoaa joko ilmaisen kokeilujakson tai ilmaisen suunnitelman, jotta voit nähdä, sopiiko se sinulle.


1. SweepWidget

SweepWidget on tehokas online-kilpailusovellus, joka tarjoaa yli 90 osallistumismenetelmätyyppiä yli 30 sosiaalisen median alustalla. Niiden avulla on helppo kasvattaa tykkäyksiäsi, seuraajiasi, jakojasi ja käyttäjien sitoutumista käytännössä kaikilla tärkeillä alustoilla. Voit järjestää seuraavan tyyppisiä kilpailuja:

  • Viruksenjakokilpailut/lahjat
  • Sosiaalisen median kasvukilpailut
  • Tulostaulukilpailut
  • Välittömät kupongit/palkintokilpailut
  • virstanpylväskampanjat

Rakenna kilpailusi niiden helppokäyttöisellä vedä ja pudota -rakennustyökalulla. Niille teistä, jotka arvostavat estetiikkaa, SweepWidgetissä on edistynyt suunnittelueditori ja mukautettu CSS-rakennustyökalu. Kun kilpailusi on valmis, voit käyttää ilmaista isännöityä laskua Sweepwidgetissä ja/tai upottaa sen suoraan blogiisi tai verkkosivustoosi.

SweepWidgetissä on yli 20 API-integraatiota sähköpostimarkkinoinnin ja markkinoinnin automaatiotyökalujen kanssa. Tämä sisältää: Mailchimp, Mailerlite, Aweber jne. Heillä on myös API-integraatiot Zapierille, Google Analyticsille, Google Tag Managerille, Facebook Tracking Pixelille, Stripelle ja jopa natiivi API.

SweepWidgetin avulla on helppo seurata ja hallita kaikkia merkintöjäsi. Voit valita voittajia satunnaisesti tai manuaalisesti, hylätä/poistaa merkintöjä ja viedä kaikki käyttäjätiedot CSV-tiedostoon. Voit myös tarkastella/muokata yksittäisten käyttäjien toimintoja edistyneen analytiikan portaalista.

Hinnoittelu:

SweepWidgetillä on ilmainen suunnitelma, jossa on rajoittamaton pääsy. Pro-suunnitelma tarjoaa enemmän ominaisuuksia ja alkaa 29 dollarista kuukaudessa. Kaiken kaikkiaan SweepWidget tarjoaa sinulle kaikki tarvitsemasi toiminnot erittäin edulliseen hintaan.

Lue SweepWidget-arvostelumme.


2. ViralKit

ViralKit on maailman ensimmäinen täysin tekoälyllä toimiva kilpailujen rakentaja. Kirjoita vain muutama sana, heidän älykäs AI rakentaa koko kilpailusi puolestasi – otsikosta ja kuvauksesta palkintoihin ja osallistumismenetelmiin. Tai voit rakentaa sen itse heidän monipuolisella ja helppokäyttöisellä kilpailunrakennustyökalulla.

ViralKit tarjoaa huikeat 250+ osallistumismenetelmää yli 60:llä sosiaalisella alustalla – enemmän kuin mikään muu kilpailutyökalu listallamme. Niiden avulla on helppoa järjestää usean alustan kilpailuja Instagramissa, Facebookissa, TikTokissa, Youtubessa, Twitter/X:ssä, Pinterestissä, Twitchissä, Discordissa, Telegramissa ja monissa muissa.

Voit myös lisätä viruksen jakamista (saada ystävää), äänestää kyselyjä, kerätä asiakasarvosteluja yrityksestäsi, luoda mukautettuja lomakkeita, sallia tiedostojen lataukset, vaatia salaisia ​​koodeja, pyytää sovellusten latausta ja paljon muuta.

Päivitä helposti tyyli, värit, fontit, valitse useita asetteluvaihtoehtoja ja lisää mukautettuja tuotemerkkejä. Voit myös tarkastella päivityksiä reaaliajassa.

ViralKitissä on monia CRM-integraatioita sähköpostityökalujen yhdistämiseksi. Mukaan lukien Mailchimp, Klaviyo, ConvertKit, Drip, Mailerlite ja MadMimi.

Niiden yksityiskohtaisen käyttäjähallintaosion avulla voit valita satunnaisesti/manuaalisesti voittajia, hylätä käyttäjiä ja suodattaa käyttäjiä olosuhteiden perusteella. Heillä on myös syvällinen liikenneanalytiikkaosio.

Mitä tulee tietoturvaan, ViralKit käyttää alan johtavaa teknologiaa estääkseen huijaukset ja väärennetyt merkinnät, jotta voit suojata brändisi eheyttä.

Hinnoittelu:

Maksulliset suunnitelmat alkavat 34 dollarista kuukaudessa 14 päivän ilmaisella kokeilujaksolla (luottokorttia ei vaadita). Bonuksena ViralKit antaa sinun testata kaikkia ominaisuuksia etukäteen ilman, että sinun tarvitsee maksaa.

🔥 Empfohlen:  7 parasta vinkkiä halvimpaan tapaan elää

3. Woorise

Woorise on all-in-one-työkalu, jonka avulla käyttäjät voivat luoda sosiaalisia kilpailuja ja monia muita viittauskampanjoita.

Woorisen avulla voit luoda laajan valikoiman sosiaalisia kilpailuja, mukaan lukien Instagram-kilpailut ja -lahjat, Facebook-lahjat ja Twitter-kilpailut. Sitä voidaan käyttää myös kilpailujen luomiseen vaihtoehtoisille sosiaalisille alustoille, kuten Twitchille ja Youtubelle.

Kilpailun luomisvaihtoehtojensa lisäksi Woorise antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda kyselyjä ja tietokilpailuja liidien luomista varten. Tämä voi auttaa sinua kasvattamaan liidejä, saamaan tietoa yleisöstäsi ja parantamaan tulosprosentteja.

Woorise sisältää myös tehokkaan aloitussivun rakennustyökalun, joka voi auttaa sinua järjestämään lahjat. Aloitussivujen rakennustyökalu käyttää yksinkertaista vedä ja pudota -editoria, jonka avulla on erittäin helppoa luoda ammattimaisia ​​ja hyvin muuntavia aloitussivuja muutamalla napsautuksella. Se sisältää myös hyödyllisen biolinkkityökalun, joka sopii täydellisesti Instagram-markkinointiin.

Woorise on erityisen hyvä vaihtoehto toimistoille, koska sen avulla voit luoda erillisiä työtiloja erilaisten brändien ja asiakkaiden tilien hallintaa varten.

Kuten näet, tämä on paljon enemmän kuin yksinkertainen kilpailusovellus.

Hinnoittelu:

Woorise tarjoaa ilmaisen suunnitelman, joka sisältää kilpailuja ja sallii jopa 5000 osallistumista kuukaudessa. Maksulliset suunnitelmat alkavat vain 23 dollarista/sivusto/kuukausi.


4. ShortStack

Jos etsit tehokasta all-in-one-työkalua sosiaalisen median kilpailujen järjestämiseen, harkitse ShortStackin käyttöä.

Voit järjestää kaikkea Instagram- ja Twitter-hashtag-kilpailuista Facebook-lahjoihin.

Great Lakes järjesti Facebook-arvontaan ShortStack ja tuotti yli 200 000 merkintäämikä auttoi heitä kasvattamaan Facebook-fanejaan 200 prosenttia vain kolmessa viikossa.

ShortStackia voidaan käyttää myös muiden alustojen, kuten Instagramin ja Pinterestin, kanssa.

Tarjolla on yli 90 mallia ja 30 teemaa, jotka auttavat sinua luomaan lahjakampanjasi, vedä ja pudota -toiminnot, joita jopa vähemmän tekniikkataitoiset voivat käyttää, ja mahdollisuus käyttää mukautettuja URL-osoitteita brändillesi sopiviksi.

Siinä on myös yksityiskohtainen analytiikka, vahvistettu äänestys ja mahdollisuus rajoittaa äänestämistä, mikä tekee ShortStackista vankan valinnan sosiaalisiin kilpailuihisi.

Tavoitteesta riippuen voit lisätä sitoutumista palkitsemalla osallistujasi ylimääräisillä voittomahdollisuuksilla, kun he suosittelevat ystävää. Tai jos tavoitteesi on kerätä liidejä, voit pyytää osallistujia jakamaan tietoja, kuten sähköpostiosoitteensa tai asuinvaltionsa.

ShortStackissa on myös action-gate-toiminto, joka auttaa sinua kasvattamaan listaasi pyytämällä osallistujaa tekemään jotain – kuten täyttämään sähköpostiosoitteensa – saadakseen alennuksen tai osallistumisen.

Kyky mainostaa kampanjaasi useissa eri medioissa, kuten sosiaalisessa mediassa, blogissasi ja sähköpostissa – ja kaikilla laitteilla – tekee ShortStackista joustavan ja helpon tavan rakentaa brändiäsi ja tutustua yleisöösi.

ShortStack on all-in-one-työkalu siinä mielessä, että sen avulla voit luoda aloitussivuja ja tarjoaa runsaasti ominaisuuksia varmistaaksesi, että kampanjasi tuottavat tuloksia.

Hinnoittelu:

Suunnitelmat perustuvat sosiaalisen median tavoitteisiisi. Ilmaisen kokeilujakson aikana saat käyttöösi kaikki liiketoimintasuunnitelman tarjoamat ominaisuudet. Maksulliset suunnitelmat alkavat 99 dollarista kuukaudessa ja laajenevat tarpeidesi mukaan.


5. Kasvaa ulos

Jos haluat lahja- ja sosiaalisen median kilpailutyökalun, joka on monikäyttöinen, harkitse Outgrow’n käyttöä. Sen avulla voit järjestää helposti ilmaispalkintoja ja sosiaalisen median kilpailuja, mutta se voi myös luoda muunlaista interaktiivista sisältöä, kuten laskimia, tietokilpailuja, chatbotteja ja paljon muuta.

Outgrow’s Development Studio on erittäin muokattavissa oleva WYSIWYG-vedä ja pudota -editori, joka voi saada lahjan tai kilpailun käyntiin muutamassa minuutissa. Ja käytössäsi on yli 1000 esioptimoitua mallia, joten voit olla varma, että luot viittauksia ja liikennettä verkkosivustollesi hetkessä.

Niiden editori keskittyy kolmeen avainosaan: luo, määritä ja analysoi.

Buildin avulla voit joko aloittaa alusta tai käyttää valmiita mallipohjaa, mutta sen avulla voit myös tehdä lahjoituksistasi ja sosiaalisen median kilpailuista ammattimaisia ​​integroimalla brändi-identiteettisi – lisää logosi, brändisi värit, materiaalit ja fontit sisältöösi.

Configure keskittyy lahjan tai kilpailun optimointiin erilaisilla hakukoneoptimointiasetuksilla, sähköposti-ilmoituksilla itsellesi tai käyttäjille, määrittämällä integraatiot muihin sovelluksiin, kuten Active Campaign, Hubspot ja Drip, sekä upotusasetukset.

Lopuksi analysointivälilehdet tarkoittavat, että voit tarkistaa lahjan tai sosiaalisen median kilpailusi analytiikan.

Hinnoittelu:

Saatavilla on 4 suunnitelmaa, joilla kullakin on eri käyttöoikeustasot. Heillä on ilmainen paketti rajoitetuilla ominaisuuksilla, mutta se sopii erinomaisesti pienille yksinluojille. Lisää ominaisuuksia ja liidejä vuodessa tarvitset Freelancer- tai Startup-suunnitelman, jonka hinta on 25–85 dollaria kuukaudessa.

🔥 Empfohlen:  Sosiaalisen median markkinaosuus vuonna 2023 (suosituimmat sivustot)

Jokaisessa suunnitelmassa on 7 päivän ilmainen kokeilujakso.


6. Kiilto

Gleam tarjoaa tehokkaamman kilpailu- ja arpajaissovelluksen kuin Rafflecopterin kaltaiset.

Gleamin avulla voit olla varma, että jokainen järjestämäsi kilpailu johtaa jonkinlaiseen kasvuun. Olipa kyseessä sähköpostilistan kasvattaminen tai sosiaalisen median seuraajamäärä, kilpailun käynnistäminen Gleamin kanssa auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Syöttömenetelmien lisääminen on helppoa ja nopeaa niiden vedä ja pudota -toiminnon ansiosta. Valitse haluamasi merkintöjen tyyppi – ne tarjoavat erilaisia ​​syöttötapoja – ja tilaa ne haluamallasi tavalla.

Yksi Gleamin ainutlaatuinen ominaisuus on, että toisin kuin monilla muilla alustoilla, jokainen käyttäjän tekemä toiminto tarkistetaan. Gleam seuraa käyttäjiä sen suhteen, suorittavatko he lahjoitukseen liittyvät toimenpiteet vai eivät.

Tämä auttaa sinua saamaan laadukkaita tietoja ja säästää aikaa, jotta sinun ei tarvitse kaivella läpi merkintöjä, jotka eivät täytä kaikkia vaatimuksia.

Osallistujalta Gleam-lomakkeen täyttäminen on paljon nopeampaa kuin muut lomakkeet, koska jotkut merkinnät vaativat vain yhden napsautuksen. Jos esimerkiksi yksi vaatimus on twiitata lahja, napsautat vain kerran, ja se on valmis.

Muissa lomakkeissa sinulle annetaan linkki kopioimista ja liittämistä varten tai sinun on odotettava ponnahdusikkunaa.

Halutessasi voit myös asettaa jotkin syöttötoiminnot toistettaviksi joka päivä. Voit palkita osallistujasi antamalla heidän twiitata tai jakaa Facebookissa päivittäin saadaksesi lisää pisteitä.

Gleamin avulla voit myös upottaa YouTube-videon interaktiivisemmaksi näyttämällä vierailijoillesi, mitä he voivat voittaa tai kuinka he voivat osallistua arvontaan.

Jos olet kiinnostunut järjestämään arvonnan WordPress-sivustollasi, Gleamilla on WordPress-laajennus apunasi. Näin lomakkeen lisääminen sivustollesi on helppoa.

Hinnoittelu:

Gleam on saatavilla neljällä sovelluksella – Kilpailut, Palkinnot, Galleriat ja Captures. Näitä voi ostaa yksittäin hintaan 10–29 dollaria/kk. Voit ostaa täyden paketin hintaan 97 dollaria/kk (vuositilauksesta saatavilla alennuksia).


7. Vyper

Vyper on viittausmarkkinointialusta, jonka avulla voit järjestää useita erilaisia ​​sosiaalisen median kilpailuja:

  • Viruskilpailut/lahjat
  • Käyttäjien luoma sisältö
  • Milestone-kilpailut
  • Leaderboard-kilpailut

Vyperin erittäin helpolla kilpailunrakentajalla. Voit luoda kampanjan nopeasti, muuttaa tyyliä ja valita, miten haluat kilpailusi näkyvän (aloitussivu, widget tai upotus).

Koko alusta on suunniteltu tuomaan sinulle enemmän liikennettä, viittauksia, jakoja, sähköpostiliidejä ja asiakkaita.

Ei vain sitä, vaan se on ainutlaatuinen tapa, jolla se on yhteydessä kilpailuun osallistujien kanssa. Voit luoda erilaisia ​​palkintoja (1. sija, satunnainen voittaja, virstanpylväät jne.) ja asettaa “bonustoimintoja” palkitsemaan ihmisiä jakamisesta, tykkäämisestä, seuraamisesta ja viittaamisesta.

Ja Vyper ei käsittele vain kilpailuja – käytä sitä julkaisua edeltävien kampanjoiden, kanta-asiakaskampanjoiden, suurlähettiläsohjelmien ja muiden järjestämiseen. Voit integroida verkkokauppaasi (esim. Shopify) seurataksesi sekä liidejä että alustan kautta syntyviä tuloja.

Hinnoittelu:

Vyper alkaa 149 dollarista kuukaudessa ja saat jopa 30 000 liidia kuukaudessa.


8. Toivelampi

Jos haluat parantaa yrityksesi liidien luontipeliä ja tarvitset työkalun, joka pystyy käsittelemään sosiaalisia kilpailuja sekä sähköpostikampanjoita ja paljon muuta, Wishpond on loistava valinta. Se on edullinen all-in-one-markkinointialusta, jonka avulla voit luoda uusia liidejä, vaalia jo olemassa olevia liidejä ja – mikä tärkeintä – muuntaa liidit myyntiin.

Mitä tulee sosiaalisiin kilpailuihin, lahjoihin ja kampanjoihin, Wishpondilla on paljon tarjottavaa. Sen avulla käyttäjät voivat luoda rajoittamattomia sosiaalisia tarjouksia ja tarjota erilaisia ​​kilpailutyyppejä. Kilpailutyyppejä on yhteensä 12, ja näihin kuuluu suosittuja sosiaalisen median kilpailumuotoja, kuten valokuva- ja Instagram Hashtag -kilpailuja. Voit myös käyttää Wishpondia luodaksesi ainutlaatuisempia kilpailuja, kuten Pinterest-kilpailuja, arvontoja ja kuponkilahjoja.

Wishpond tarjoaa myös laajan valikoiman optimoituja malleja, joiden avulla on helppo suunnitella ja luoda ammattimaisia ​​sosiaalisia tarjouksia. Kun kilpailusi ovat käynnissä, voit myös käyttää Wishpondia seurataksesi niiden suorituskykyä ja luodaksesi perusteellisia raportteja.

Sosiaalisten kampanjoiden lisäksi Wishpond voi myös auttaa sinua hallitsemaan liidien luomista sekä luomaan ja automatisoimaan sähköpostimarkkinointikampanjoita. Wishpondin mukana tulee helppokäyttöinen aloitussivun rakennustyökalu sekä hyödyllinen suppilon rakennustyökalu. Voit myös hyödyntää maksu-, ponnahdusikkuna- ja lomaketyökaluja asiakaspolun optimointiin ja konversioiden kasvattamiseen.

🔥 Empfohlen:  Ranking-algoritmin määritelmä & Merkitys

Hinnoittelu:

Toivelampun hinnat alkavat 49 dollarista kuukaudessa jopa 1 000 liidille. Wishpond tarjoaa myös 14 päivän ilmaisen kokeilujakson vuosisuunnitelmille.


9. Rafflecopter

Rafflecopter pidetään yhtenä yksinkertaisimmista ja helpoimmista tavoista saada kilpailu käyntiin. Yksinyrittäjät käyttävät sitä sen helppouden ja nopeuden vuoksi, ja suuret brändit käyttävät sitä hyvämaineisiin kampanjoihinsa. Voit käynnistää lahjan alle kolmessa minuutissa, ja se on helppo integroida sivustoosi. Kopioi ja liitä koodi ja päätä, missä haluat näyttää widgetin.

Kilpailuasi on helppo kannustaa yhden napsautuksen integraatiolla kaikkiin suosittuihin sosiaalisen median alustoihin.

Voit tarjota kilpailijoille useita vaihtoehtoja osallistua kilpailuun ja voit myös painottaa näitä toimintoja. Jos esimerkiksi yksi tavoitteistasi on kasvattaa Twitter-seuraajiasi, voit tarjota enemmän painoarvoa – 3 merkintää yhden sijasta – osallistujille, jotka seuraavat sinua Twitterissä.

Rafflecopter tarjoaa ilmaisen kokeiluversion Basic-, Grow- tai Premium-sopimuksistaan, jolloin on helppoa testata palveluaan ja nähdä, toimiiko se yrityksellesi.

Voit myös käyttää Rafflecopteria Facebook-sivullasi Facebook-yhteisöllesi suunnatuissa kilpailuissa.

Hinnoittelu:

Vaikka perussuunnitelmassa on kaikki ilmaisen suunnitelman toiminnot, se sallii palkintokuvia lomakkeellasi vain 13 dollarilla/kk. Jos haluat yhden napsautuksen sähköpostilistan integroinnin, sinun on valittava Grow-suunnitelma hintaan 43 $/kk tai Premium 84 $/kk, joka tarjoaa myös analytiikan sekä Rafflecopter-brändin poistamisen.


10. Woobox

Shortstackin ohella Woobox on hienoa, jos markkinointistrategiasi käyttää Facebook-kilpailuja.

Mutta Woobox on täydellinen myös muille suosituille sosiaalisille alustoille, kuten Vine, YouTube, Instagram ja Pinterest.

On olemassa valmiita kampanjoita, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun, kuten persoonallisuustestejä, kyselyviestejä, kuponkeja, arvontoja ja paljon muuta.

Sosiaalisen kilpailun järjestäminen on helppoa. Wooboxissa on vedä ja pudota -toiminto, jonka avulla voit mukauttaa kampanjaasi ja lisätä brändielementtejäsi, kuten markkinointikuvaasi.

Kojelaudassa voit määrittää viestin, joka jaetaan Twitteriin tai Facebookiin, kun vierailijat osallistuvat kilpailuun tai arvontaan.

Kuten Wishpond, kilpailun ollessa käynnissä sinulla on pääsy analytiikkaasi, joka auttaa sinua hienosäätämään kampanjasi mainostamista.

Hinnoittelu:

Wooboxilla on ilmainen rajoitettu paketti ja neljä maksettua suunnitelmaa. Rajoittamattoman määrän osallistujia ja kampanjoita varten tarvitset vähintään vakiopaketin, joka on 32 $/kk (laskutetaan vuosittain). Kahdessa korkeimmassa paketissa on 5 rajoittamatonta tiimin jäsentä ja pääsy kaikkiin ominaisuuksiin.


Parhaiden sosiaalisen median kilpailutyökalujen valinta

Sosiaalisen median kilpailun järjestäminen on loistava tapa lisätä bränditietoisuutta ja luoda hypeä yrityksellesi. Ja ne sopivat erinomaisesti liidien luomiseen.

Paras sosiaalisen kilpailun työkalu sisällön luomiseen ja toteuttamiseen riippuu tarpeistasi ja tavoitteistasi.

Useimmille käyttäjille SweepWidget on paras vaihtoehto. Alustalla on valtava määrä ominaisuuksia, ja sen avulla on helppo upottaa lahjat blogiisi. Se on myös ihanteellinen niille, jotka tarvitsevat ilmaisen lahjapaketin ilmaisen suunnitelmansa ansiosta.

Jos tarvitset kilpailusovelluksen, jonka avulla voit luoda omat aloitussivut kilpailuillesi, harkitse Woorisea. Ne tarjoavat rajoitetun ilmaisen suunnitelman, ja niillä on mahdollisuus järjestää muutakin kuin pelkät arpajaiset, lahjat ja kilpailut. Voit myös luoda viittausten luomissivuja, tietokilpailuja, kyselyjä ja paljon muuta.

ShortStack on ihanteellinen ryhmille ja toimistoille. Ne sisältävät kaikki ominaisuudet, joita tarvitset korkean tason sosiaalisen median kilpailujen järjestämiseen. Mukana on aloitussivujen rakennustyökalu ja sähköpostimarkkinointi.

Outgrow on monikäyttöinen työkalu, joka tukee kaikenlaisia ​​interaktiivisia sisältötyyppejä, mukaan lukien lahjat, tietokilpailut, laskimet ja chatbotit. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan sisältömarkkinoijille ja sisältötiimeille, jotka haluavat kehittää monipuolista sisältöstrategiaa.

Jos haluat täydellisen viittausmarkkinointialustan, joka tarjoaa lahjoituksia, kilpailuja, tulostaulukoita, suurlähettiläsohjelmia, kanta-asiakaskampanjoita ja paljon muuta – tutustu Vyperiin. Se on erityisen suosittu verkkokauppasivustoilla.

Haluatko erittäin yksinkertaisen mutta tehokkaan ratkaisun kilpailuun? Katso Gleam.

Aiheeseen liittyvää luettavaa: Parhaat sosiaalisen median hallintatyökalut verrattuna.