Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 parasta sovellusta, kuten Instacart

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 parasta sovellusta, kuten Instacart

Etsitkö sovelluksia, kuten Instacart? Älä etsi enää.

Instacart-ostokset on yksi hieno sovellus, joka auttaa ihmisiä ansaitsemaan ylimääräistä rahaa, mutta siellä on monia vaihtoehtoja, jotka vetoavat ihmisiin, joilla on erilaisia ​​taitoja ja tavoitteita.

Mikä on Instacart?

Instacart on sovellus, jonka avulla voit tilata elintarvikkeita paikallisesta ruokakaupasta poistumatta kotoa. Sinun tarvitsee vain koota ostoslista, lisätä sovelluksen tarjoamat kupongit tai tarjoukset ja lähettää tilaus.

Joku tekee ostoksesi puolestasi ja toimittaa ruoan suoraan kotiovellesi jopa tunnissa.

Jos elintarvikkeiden ostaja ei ole se, joka menee ostoksille, jonkun on täytettävä tämä tyhjyys. Siellä Instacart-ostajat tulevat mukaan. Voit työskennellä Instacartilla joko myymälässä tai täyden palvelun ostajana.

Kaupassa ostajana saat tilauksia Instacart-asiakkailta, käyt kaupassa läpi ja teet ostoksia heille. Joku muu huolehtii ruuan toimittamisesta ostajalle.

Täyden palvelun Instacart-ostajana saat tilauksia ostajilta, ostat päivittäistavarat ja toimitat ne suoraan heidän kotiinsa.

Osa-aikaiset ostajat työskentelevät säännöllisesti, jopa 29 tuntia viikossa. Täyden palvelun ostajat ovat itsenäisiä urakoitsijoita, jotka voivat ottaa vastaan ​​mitä tahansa tilauksia.

Parhaat työpaikat, kuten Instacart

Instacart on yksi sovellus, jolla voit ansaita ylimääräistä rahaa, mutta on monia muita tapoja työskennellä oman aikataulusi mukaan riippumatta siitä, onko sinulla autoa vai ei.

1. DoorDash

DoorDash on paljon kuin Uber Eats, joka maksaa sinulle noutoruoan toimittamisesta asiakkaille, jotka tekevät tilauksen DoorDash-sovelluksen kautta.

Voit tehdä toimituksia missä tahansa, asutpa kaupungissa tai olet vain vierailulla, ja voit käyttää mitä tahansa ajoneuvoa toimitukseesi.

DoorDash maksaa kuljettajilleen muutaman mittarin perusteella. Ensimmäinen on peruspalkka per työ.

DoorDash riippuu siitä, kuinka kauan DoorDash odottaa tehtävän kestävän, kuinka pitkän matkan joudut matkustamaan ja kuinka suosittuja vastaavat työt ovat jakelukuljettajien keskuudessa. maksaa 2–10 dollaria kustakin tehtävästä.

Perusmaksun lisäksi voit ansaita rahaa kampanjoiden kautta. DoorDash tarjoaa bonuksia ruuhka-aikoina tai vilkkailla alueilla.

Joskus yritys tarjoaa haasteita, joissa voit ansaita bonuksen tietyn määrän toimituksista.

Lopuksi kuljettajat ansaitse 100 % kaikista tippeista heidän asiakkaansa päättävät maksaa.

2. Postitoverit

Postmates on samanlainen kuin Instacart siinä mielessä, että voit saada palkkaa asioiden toimittamisesta Postmates-käyttäjille.

Jos Instacart on tarkoitettu vain ruokaostoksia varten, Postmates antaa asiakkaille mahdollisuuden tilata kaikkea päivittäistavaroista noutoruokaan ja toimistotarvikkeisiin.

Laaja valikoima tuotteita, joita ihmiset voivat ostaa Postmatesilta, tarkoittaa, että saat mahdollisuuden käydä useissa kaupoissa sen sijaan, että viettäisit koko päivän samassa ruokakaupassa.

🔥 Empfohlen:  6 parasta VPN:ää GTA Onlinelle vuonna 2023 (ilmainen ja maksullinen)

Postmates maksaa sinulle jokaisesta noudosta ja palautuksesta sekä odotusajoista ravintoloissa tai muissa myymälöissä ja kilometrikohtaisesti. Saat myös 100 % asiakkaan maksaman tippin.

Tulot vaihtelevat markkinoista ja työpaikoista toiseen, mutta Postmates tarjoaa selkeät palkkatasot verkkosivuillaan.

Esimerkiksi työntekijät Bostonissa, MA ansaitsevat:

  • 1,70 dollaria per nouto
  • 0,70 dollaria per pudotus
  • 0,07 dollaria minuutissa
  • 1,13 dollaria kilometriltä

Uusille työntekijöille, jotka täyttävät vähimmäistoimitusvaatimuksen, on myös palkkatakuu.

3. Uber syö

Uber Eats sallii joko auton, pyörän tai skootterin toimittamiseen ravintolan noutoruokaa asiakkaille, jotka tekevät tilauksen sovelluksen kautta.

Kun rekisteröidyt ja täytät vaatimukset, käyt läpi lyhyen seulonta- ja vahvistusprosessin. Kun toimitus on hyväksytty, olet valmis ottamaan vastaan ​​työpaikkoja.

Kun joku tekee tilauksen sovelluksen kautta, sinulla on mahdollisuus hyväksyä työ. Sinun tarvitsee vain mennä ravintolaan, noutaa ruoka ja jättää se pyytäjän kotiin.

Uber Eatsin avulla ansaitset rahaa jokaisesta noutamastasi tilauksesta, jokaisesta toimittamastasi tilauksesta ja kaupungistasi riippuen kilometrimäärän, joka perustuu siihen, kuinka pitkä matka sinun täytyy matkustaa ravintolasta asiakkaan kotiin.

Asiakkaat voivat myös antaa juomarahoja toimittajille, mikä voi lisätä tulojasi. Voit ansaita lisärahaa kiireisinä aikoina ylihinnoittelulla ja suorittamalla tehtäviä toimittaaksesi tietyn määrän tilauksia, jos niitä on saatavilla alueellasi.

4. TaskRabbit

Jos etsit vaihtelua työhösi, TaskRabbit auttaa sinua saamaan palkkaa melkein mistä tahansa. Sovellusta käyttäville asiakkaille voit toimittaa elintarvikkeita, noutaa noutoruokaa, koota Ikea-huonekaluja, korjata putkistoa tai kitkeä puutarhan.

Aloita rekisteröimällä tilisi ja osallistumalla paikalliseen perehdytysistuntoon. Kun olet tehnyt sen, voit luoda profiilin ja alkaa hyväksyä tehtäviä.

Kun luot profiilisi, voit määrittää tehtävien hinnat, jotta voit määrittää tienaamasi summan.

Kun haluat työskennellä, voit avata TaskRabbit-sovelluksen. Sovellus löytää sinulle mahdolliset työpaikat lähellä.

Sinun on vahvistettava kunkin tehtävän yksityiskohdat asiakkaan kanssa ja suoritettava ne asiakasta tyydyttävällä tavalla. Saat tehtävälle määrittämäsi tuntihinnan.

Asiakas maksaa tämän hinnan plus 15 %:n maksun TaskRabbitin käytöstä.

5. Grubhub

Grubhub on toinen ruoan toimitussovellus, jonka avulla voit ansaita rahaa toimittamalla aterioita ravintoloista asiakkaiden koteihin.

Toimitat Grubhubille autolla tai polkupyörällä (vain tietyillä alueilla). Rekisteröityäksesi sinun on lähetettävä kopio osavaltion henkilötodistuksestasi ja vakuutustodistus.

Sinun on myös ostettava tai toimitettava tarvikkeita, kuten lämmityspusseja, jotta ruoka pysyy tuoreena kuljetuksen aikana.

🔥 Empfohlen:  Top 10 Shopify Influencer -markkinointiintegraatioita, jotka lisäävät...

Grubhub maksaa kuljettajille kilometrien ja ajan perusteella. Saat kilometrihinnan sekä ruuan noutoon että asiakkaalle toimitetulle matkalle.

Sinulle maksetaan myös jokaisesta minuutista, jonka ajat tai odotat ravintolan valmistuvan aterian valmistukseen. Lisäksi sinä pitää 100 % asiakkaan maksamista tippeista.

Grubhub tarjoaa palkkatakuita tiettyinä aikoina, mikä kompensoi eron, jos et maksa tiettyä summaa kiireisinä aikoina.

6. Amazon Flex

Amazon Flex on tapa ihmisille, joilla on autoja, auttaa Amazonia toimittamaan paketteja asiakkaille. Noudat lähetykset Amazonin toimipisteistä ja toimitat ne suoraan ihmisten koteihin.

Amazon antaa sinun asettaa aikataulusi ja väittää, että voit tienaa 18–25 dollaria tunnissa autosi koon ja tekemiesi toimitusten määrän perusteella.

Voit myös ansaita toimitusvinkkejä Amazon Fresh- tai Prime Now -palveluiden kautta.

Toisin kuin muut sovellukset, Amazon Flexin saatavuus on rajoitetumpi. Amazon hyväksyy kuljettajia vain niillä markkinoilla, joilla se tarvitsee apua toimituksissa.

Kirjoitushetkellä voit rekisteröityä vain, jos asut yhdessä seitsemästä kaupungista viidessä osavaltiossa. Sinun tulee myös olla vähintään 21-vuotias, sinulla on oltava ajokortti, auto ja vakuutus.

7. Palvelus

Favor antaa asiakkaille mahdollisuuden tilata toimituksia paikallisista ravintoloista ja myymälöistä. Myymälöiden monimuotoisuus tarkoittaa, että Favor-kuljettajat voivat kuljettaa mitä tahansa noutoruokasta paperipyyhkeisiin.

Favor antaa kuljettajiensa työskennellä osa- tai kokopäiväisesti ja tarjoaa taatun tuntitulon, mikä on epätavallista keikkatyötä tarjoavien sovellusten joukossa.

Yhtiö arvioi, että suurin osa työntekijöistään ansaita 10–18 dollaria tunnissa tehtäväkohtaisten tulojen ja tippien perusteella.

Tällä hetkellä Favor keskittyy Texasin kaupunkeihin, mutta toivoo laajentuvansa muihin osavaltioihin.

8. Gopuff

Gopuff on elintarvikkeiden, alkoholin, lääkkeiden, henkilökohtaisen hygienian ja taloustavaroiden toimituspalvelu. Kuljettajien ei kuitenkaan tarvitse mennä useisiin liikkeisiin noutaakseen tavaroita; kaikki sijaitsee Gopuffin mikrokeskuksissa.

Asiakkaat tekevät tilauksensa sovelluksen kautta, ja kuljettajat valitsevat tilaukset, jotka he noutavat ja toimittavat. Gopuff on läpinäkyvä siitä, kuinka paljon ansaitset per tilaus, ja pidät 100% asiakkaan vinkit.

Yksi noutopaikka ja varattu pysäköinti tekevät prosessista yksinkertaisen ja helpon.

Valitset milloin työskentelet ja tiedät etukäteen, kuinka paljon ansaitset tilauksesta. Se on loistava tapa lisätä ylimääräistä rahaa budjettiisi joka viikko.

Gopuffiin ajaaksesi sinun tulee olla vähintään 21-vuotias, sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti ja vakuutus sekä toimiva älypuhelin. Sinun on myös kyettävä läpäisemään alkoholinjakelun koulutus (Gopuff maksaa).

🔥 Empfohlen:  Oikoluettu missä tahansa Kiista: paljastettu!

9. Laiva

Shipt on yksi suosituimmista sovelluksista, kuten Instacart, ja se on jäsenyyteen perustuva päivittäistavarakaupan toimituspalvelu. Ostajat matkustavat eri ruokakauppoihin ja tekevät ostoksia asiakkaan listalla.

Ennen kuin työskentelet Shiptillä, varmista, että sinulla on mukava tehdä ruokaostoksia muille. Tämä voi sisältää tekstiviestin lähettämisen asiakkaalle myymälässä, jotta heille ilmoitetaan lopputuotteista tai muista ongelmista.

Instacart maksaa tilauskohtaisen maksun, jonka tiedät etukäteen, ja pidät 100% asiakkaan vinkit. Tuntihinta on muita palveluita alhaisempi, koska tilaus on ostettava itse. Työ voi olla sinulle helppoa, jos tunnet paikalliset ruokakaupat hyvin.

Jotta voit ajaa Shiptille, sinun on olla vähintään 18-vuotiassinulla on luotettava ajoneuvo, pystyt nostamaan vähintään 40 kiloa ja sinulla on kunnollinen tuotetieto.

10. Kaviaari

DoorDash omistaa Kaviaari, mutta ne toimivat eri ravintoloissa. Pidä niitä “korkeimman luokan” toimituspalveluna, joka toimittaa ruokaa muista paikoista kuin tavallisista ravintoloistasi.

Kuten DoorDash, noutat jo maksetut tilaukset ja toimitat ne asiakkaille. Tarvitset luotettavan ajoneuvon ja olet vähintään 18-vuotias. Tarvitset myös voimassa olevan ajokortin ja taustatarkastuksen.

Caviar, kuten DoorDash, maksaa perusmaksun kaikista toimituksista ja sinusta säilytä 100 % asiakkaan vinkit. Toisinaan he järjestävät kampanjoita tai haasteita, jotka antavat sinulle mahdollisuuden ansaita enemmän rahaa.

Yhteenveto

Jokainen voisi käyttää tapaa ansaita ylimääräistä rahaa sivussa. Onneksi on olemassa monia sovelluksia, jotka voivat auttaa sinua muuttamaan vapaa-ajasta tuottavaa aikaa.

Ennen kuin valitset yhden näistä sovelluksista, mieti taitojasi ja mikä näistä sovelluksista, kuten Instacart, voisi auttaa sinua ansaitsemaan eniten rahaa.

Ja jos aiot käyttää Uberin tai Lyftin kaltaista sovellusta, joka saattaa edellyttää auton käyttöä tai työkalujen hankkimista, harkitse kustannuksia.

Mieti, kuinka ne vaikuttavat tuloihisi. Saatat huomata, että autosi käyttäminen ruoan toimittamiseen ei ole järkevää, jos se on kaasunmurtaja tai tarvitsee paljon kallista huoltoa.

Mieti myös muita tapoja, joilla voit käyttää aikasi tuottavasti. Tutkinnon tai todistuksen opiskelu voi auttaa sinua kasvattamaan tulojasi kokopäivätyöstä, mikä tekee siitä tuottoisamman mahdollisuuden kuin keikkatyö.