Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 parasta tilipohjaista markkinointiohjelmistovaihtoehtoa myynnin lisäämiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 parasta tilipohjaista markkinointiohjelmistovaihtoehtoa myynnin lisäämiseen

Paras tilipohjainen markkinointiohjelmisto voi lyhentää myyntisykliä ja lisätä tuottavuutta houkuttelevan ja räätälöidyn sisällön, automatisoidun tavoittamisen sekä koordinoitujen myynti- ja markkinointialoitteiden avulla.

Useimmat tilipohjaiset markkinointialustat räätälöivät markkinoinnin ja käyttökokemuksen kaikki osa-alueet kullekin tilille myynnin lisäämiseksi. Ottaen huomioon markkinoinnin merkityksen myyntisuppilon terveydelle, se auttaa tiivistämään koko myyntisyklin.

Oletko kiinnostunut tilipohjaisista markkinointiohjelmistoista? Olemme laatineet luettelon parhaista tilipohjaisista markkinointialustoista, jotka ovat saatavilla vuonna 2023, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen.

Valitsimme parhaat alustat niiden auktoriteettipisteiden, ominaisuuksien ja arvioijapisteiden yhdistelmän perusteella, jotka määritettiin käyttäjien mielipiteiden meta-analyysillä, joka on poimittu maineikkaimmista verkkoresursseista yritysohjelmistojen arviointia varten.

Mutta ennen kuin jatkat, tilaa muutama sekunti uutiskirjeemme tilaamiseen ja saat oivalluksia ja parhaita käytäntöjä, jotka auttavat markkinointialoitteitasi menestymään.

Älä missaa Marketing Manager Insider -sähköpostiviestejämme!

Liittyä seuraan 200 000 älykkäät markkinoijat ja saat kuukauden kuumimmat markkinointiuutiset ja oivallukset suoraan postilaatikkoosi!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle:

Sisäänrakennettu tilauslomake – CTA 72

“*” tarkoittaa pakollisia kenttiä

(Älä huoli, emme koskaan jaa tietojasi!)

10 parasta tilipohjaista markkinointialustaa vuonna 2023

Tässä on 10 tilipohjaista markkinointityökalua, jotka kannattaa tarkistaa:

 1. MarketingCloudFX
 2. Terminus
 3. 6sense
 4. Samanlainenweb
 5. RollWorks
 6. HubSpot-tilipohjainen markkinointiohjelmisto
 7. Triblio
 8. Tyhjennä
 9. LeanData
 10. MadisonLogic

Lue lisää saadaksesi lisätietoja jokaisesta!

1. MarketingCloudFX

MarketingCloudFX on yksi tehokkaimmista tilipohjaisista markkinointialustoista online- ja offline-ostojen kannustamiseen. Miljoonien tietopisteiden ja satojen palkittujen markkinointiasiantuntijoiden avulla voit houkutella lisää vierailijoita, luoda lisää liidejä ja tehdä enemmän tarjouksia.

Tämän tilipohjaisen markkinointiohjelmiston avulla voit integroida haluamasi työkalut, mikä säästää aikaa ja vaivaa, jotka yleensä kuluu.csv-tiedostojen vientiin, kilpailemaan kehittäjien huomiosta ja jäämään jälkeen kilpailijoista.

Sen yksinkertaiset plug and play -käyttöliittymät yli 50 sovellukselle mahdollistavat myynti-, markkinointi- ja mainontatietojen yhdistämisen helposti verkkosivustoltasi, asiakassuhteen hallintajärjestelmästä (CRM), mainoskampanjoista, verkkokauppasivustosta ja puhelujen seurantalomakkeista.

Ominaisuudet:

 • Customer360FX:n yhtenäiset asiakasmatkat + automaattinen segmentointi: Segmentoi yleisösi tarkasti reaaliajassa yhdistämällä aiemmin piilotetut asiakastiedot äskettäin hankittuihin tietokenttiin yhdellä asiakasmatkalla.
 • CompanyTrackerFX: Auta myyntitiimejä toteuttamaan tehokkaampia markkinoinnin automaatiokampanjoita vahvistamalla vierailijoiden henkilöllisyydet ja lisäämällä ensisijaiset tiedot.
 • LeadManagerFX: Pidä silmällä liidien mikrokonversioita, chat-tukea ja lomakkeiden lähetyksiä heidän monikanavaisen matkansa aikana.
 • FunnelsFX: Luo 11 % enemmän liidejä lähtökohtana helppokäyttöisen vedä ja pudota -aloitussivueditorin avulla.
 • ContentAnalyticsFX: Selvitä, mikä sisältö tuo eniten lisäarvoa sivustollesi reaaliajassa.

Ilmainen kokeilu: Ei

Hinnoittelu: Suunnitelmat alkavat 875 dollarista kuukaudessa

G2-pisteet: 4.4/5

2. Terminus

Terminus tarjoaa erilaisia ​​resursseja mainos- ja myyntiosastoille, jotka toteuttavat tilipohjaisia ​​markkinointistrategioita. Firmografisen tarkoituksen, sitoutumisen ja yhteystietojen analysointi auttaa löytämään lupaavimmat liidit.

Terminuksen avulla voit luoda nopeasti ja tehokkaasti kohdistettuja kampanjoita, jotka kattavat kanavia, kuten LinkedIn-näyttömainonta, sähköpostimarkkinointi, uudelleenkohdistaminen ja mukautetut verkkosivut. Tilitietojen keskittämisen ja ennusteiden tarjoamisen lisäksi se lähettää myyjille automaattisia hälytyksiä, kun mahdolliset asiakkaat ovat vuorovaikutuksessa kampanjasi kanssa.

Ominaisuudet:

 • Toimivia oivalluksia: Tunnista aktiivisimmat ja kasvavat tilit lähettämällä viikoittaisia ​​myyntisähköposteja. Tee parempia tuloennusteita mittaamalla tiimisi ja mahdollisten tulovirtojen väliset yhteydet.
 • Tarkoitussignaalit: Käytä luontaisia ​​firmografisia ja psykografisia tietoja tunnistaaksesi tilit, jotka tekevät ostoksia aktiivisesti.
 • Tilin tiedot: Näet kokonaiskuvan siitä, miten tilisi ovat vuorovaikutuksessa brändisi kanssa, priorisoimalla, personoimalla ja koordinoimalla tilitietojen avulla.
 • Ostomatka-analyysi: Luo aikajana markkinointi- ja myyntivuorovaikutuksille tietyn tilin kanssa ymmärtääksesi paremmin ostajan matkaa, jonka he kävivät läpi.
🔥 Empfohlen:  Grammarly Review 2023: Äärimmäinen kirjoitusassistentti?

Ilmainen kokeilu: Ei

Hinnoittelu: Mukautettu

G2-pisteet: 4.4/5

3. 6sense

6sensen tilipohjaisen markkinointialustan avulla markkinoijasi ja myyjäsi voivat ymmärtää paremmin asiakkaidensa ostotottumuksia, nollata tärkeimmät tilit ja ryhtyä oikea-aikaisiin ja asianmukaisiin toimiin kaikissa kanavissa.

Alusta tarjoaa pääsyn ostajan aikeisiin perustuviin tietoihin ja syvällisiin oivalluksiin, jotka auttavat luomaan kohdistettuja tilipohjaisia ​​markkinointikampanjoita. Se paljastaa myös anonyymisti tehdyn ostajatutkimuksen tulokset valaisemalla tietoja, jotka sinun on tiedettävä potentiaalisten asiakkaidesi toiveista ja tarpeista saada heidät tehokkaasti mukaan.

Se auttaa myös tarjoamaan potentiaalisille asiakkaille skaalautuvia ja mukautuvia markkinointikokemuksia riippumatta siitä, missä myyntisuppilossa he ovat.

Ominaisuudet:

 • Markkinoinnin automaation integrointi: Yhdistetään muihin markkinoinnin automaatiotyökaluihin helpottaakseen markkinointikampanjoiden toimittamista tietyille tileille.
 • Keskittäminen: Integroi työkalut tilipohjaisten markkinointiyleisöjen rakentamiseen, hallintaan, aktivoimiseen ja mittaamiseen yhdeksi virtaviivaiseksi palveluksi.
 • Tilin tunnistaminen ja segmentointi: Muodostaa, luonnehtii ja jakaa tilin asiakaskunnan, jolle markkinoidaan.
 • Liidien vastaavuus tiliin: Helpottaa tilipohjaista markkinointia yhdistämällä liidejä tileihin.
 • Uudelleenkohdistaminen: Varmista, että verkkosivustosi kohdistaa uudelleen oikeat ostajat oikeilla tileillä.

Ilmainen kokeilu: Ei

Hinnoittelu: Mukautettu

G2-pisteet: 4.4/5

4. Samankaltainenweb

Likeweb on tilipohjainen markkinointialusta, joka tarjoaa lukuisille yrityksille yksityiskohtaisia ​​verkkosivustojen liikenne- ja asiakasvuorovaikutustietoja.

Se antaa myös kattavaa tietoa uusista liiketoimintamahdollisuuksista, kuten niiden kasvusta tai laskusta, sitoutumisen tasosta yritykseesi ja heidän käyttämistä kanavista, mikä takaa, että etsit oikeista paikoista mahdollisuuksia.

Ominaisuudet:

 • Myyntitietoa: Helpottaa sellaisten potentiaalisten asiakkaiden löytämistä, jotka sopivat ihanteellisiin ostajapersooniisi ja osoittavat kiinnostusta tavaroiden tai palveluiden ostamiseen.
 • Insights generaattori: Ota selvää mahdollisista asiakkaidesi kipupisteistä, jotta voit tuottaa mainoksia ja tiedotusviestejä, joihin he voivat liittyä.
 • Johdingeneraattori: Optimoi eri kriteerit yli 50 verkkomittarin avulla saadaksesi tarkasti kohdistetun luettelon potentiaalisista asiakkaista, jotka lisäisivät merkittävää taloudellista tai strategista merkitystä yrityksesi yhteystietokirjaan.
 • Integraatiot: Integroi suosittuihin CRM-työkaluihin sujuvan työnkulun varmistamiseksi.

Ilmainen kokeilu: Ei

Hinnoittelu: Mukautettu

G2-pisteet: Ei listattu

5. RollWorks

Markkinoijat ja myyjät käyttävät RollWorks-tilipohjaista markkinointiohjelmistoa nollatakseen lupaavimmat liidit, jäljittääkseen oikeat ihmiset, joiden kanssa keskustella, ja käynnistääkseen kohdennettuja mainoskampanjoita, jotka tuottavat varmasti tuloksia.

Tämä tilipohjainen markkinointialusta luokittelee kohdetilisi sulkeutumistodennäköisyyden mukaan ennakoivan analytiikan avulla. Voit myös löytää uusia tilejä, jotka tekevät ostoksia ja tuottavat todennäköisemmin tuloksia.

RollWorks auttaa sinua sitouttamaan kohdetilisi ja asiakkaita maksetun mainonnan ja myyntiautomaation avulla tilipohjaisten markkinointikampanjoiden luomisen jälkeen. Voit myös seurata kampanjan menestystä yksittäisten tili- ja yhteystietojen tasolle asti sovelluksen sisäänrakennettujen tilastojen avulla.

Ominaisuudet:

 • Tilipohjainen hallintapaneeli: Mittaa tilipohjaisen markkinointikampanjasi menestystä seuraamalla indikaattoreita, kuten osallistumista, kasvua ja vaikutusten kohteena olevien myyntien ja viittausten määrää.
 • Tilin tarkoitus: Tavoita kohdetilien päättäjät, jotka etsivät sinun kaltaisiasi tuotteita, ja aloita keskustelu heidän kanssaan.
 • Uudelleenkohdistaminen: Kannusta vierailijoita palaamaan sivustollesi saadakseen enemmän osallistumista ja käytä CRM- ja markkinoinnin automaatiotietokantoja tavoittaaksesi arvokkaimmat vierailijasi.
 • Kaksisuuntaiset CRM- ja markkinoinnin automaatiointegraatiot: Käytä tiliäsi Salesforcessa, Marketossa tai Hubspotissa nähdäksesi tehokkuustilastot.
🔥 Empfohlen:  10 parasta valtion yrityslainajärjestelmää MSMES:ille ja startup-yrityksille

Ilmainen kokeilu: Ei

Hinnoittelu: Mukautettu

G2-pisteet: 4.2/5

6. HubSpot-tilipohjainen markkinointiohjelmisto

Voit suorittaa koko kampanjan CRM-järjestelmässäsi käyttämällä HubSpotin tilipohjaista markkinointiohjelmistoa. Voit myös käyttää sitä “ihanteellisen asiakasprofiilin” luomiseen ja sitten lajitella potentiaaliset asiakkaat eri luokkiin sen mukaan, kuinka hyvin he sopivat profiiliisi.

Tämä alusta auttaa tunnistamaan ja voittamaan potentiaalisten asiakkaiden vastalauseita räätälöimällä markkinointiviestejäsi. Sen avulla voit myös käyttää markkinointimateriaaleja, kuten mainoksia, verkkosivustoja ja sosiaalisen median julkaisuja, jotta voit tavoittaa asiakkaat ja parantaa kampanjasi yleistä tehokkuutta.

Ominaisuudet:

 • Työnkulkumallit: Luo profiili ihanteellisesta asiakkaastasi ja etsi tilit, jotka saattavat sopia yrityksellesi.
 • AI-pohjaiset suositukset kohdetileille: Ylläpidä johdonmukaista asiakaspalvelua CRM-järjestelmän avulla tallentaaksesi tietoja nykyisestä asiakaskunnastasi ja mahdollisista tulevaisuudennäkymistäsi.
 • Tilipohjainen yhteistyö: Tue arvokkaita kohdetilejä tiimien välisellä yhteistyöllä perustamalla tilikohtaisia ​​kanavia Slackiin ja HubSpotiin ja julkaisemalla säännöllisesti keskeisiä suorituskykyindikaattoreita (KPI).
 • LinkedIn-mainosten integrointi: Kohdista yrityksiin kohdetilin tilan tai tason ja kohdetilien kontaktien tai kontaktien osajoukkojen perusteella.

Ilmainen kokeilu: Ei

Hinnoittelu: Suunnitelmat alkavat 800 dollarista kuukaudessa

G2-pisteet: 4.4/5

7. Triblio

Triblio on yksi parhaista tilipohjaisista markkinointialustoista. Se on asiantuntija tiliputkien laajentamisessa. Hallintapaneelista voit myös määrittää, milloin on tarkoituksenmukaista ottaa yhteyttä tiettyyn tiliin, perustuen alustan kykyyn tutkia alakohtaista verkkotoimintaa.

Triblion avulla voit käyttää mainoksia, analytiikkaa, verkkoa ja myyntityökaluja toteuttaaksesi huolellisesti suunnitellun strategian tilien luomiseksi. Lisäksi voit nopeasti vastata suurempien tilien tarpeisiin ja houkutella uusia käyttämällä ohjelmiston sisäänrakennettua yksitellen tilimarkkinointia.

Ominaisuudet:

 • Tilitason havainnot: Luo yhteys mainosten näyttökertojen ja myöhempien toimien, kuten sivustokäyntien, sisältöjen latausten, sisällön katseluiden ja viittausten luomisen, välille.
 • Integraatiot: Linkit CRM- ja markkinoinnin automaatioalustoille, joiden avulla voit kerätä yhteystietoja ja tarjota henkilökohtaista mainontaa käyttäjien käyttäytymisestä riippuen.
 • Tietojen segmentointi- ja suodatustoiminnot: Käytä ohjelmiston sisäisiä suodattimia ja luokkia tietojen lajitteluun.
 • Kampanjan mittaus: Näytä mainoshankkeiden menestys näyttämällä mainosten sitoutumisanalytiikkaa.

Ilmainen kokeilu: Ei

Hinnoittelu: Mukautettu

G2-pisteet: 4.2/5

8. Zymplify

Zymplify on liidien luonti- ja tilienhakutyökalu. Se tarjoaa automaattisia liidien luokittelutyökaluja liidien muuntamiseksi asiakkaiksi ja asiakkaiden hankintaprosessin virtaviivaistamiseen.

Käyttämällä tätä tilipohjaista markkinointialustaa voit tukea mahdollisia asiakkaita ostoprosessin kaikissa vaiheissa. Voit myös säästää aikaa strategian kehittämisessä automatisoitujen toimintojen, kuten kysynnän luomisen, potentiaalisten asiakkaiden seulonnan, myynnin ja seurannan, ansiosta.

Ominaisuudet:

 • Työnkulkukyky: Automatisoi menettely, joka yleensä vaatii useiden työntekijöiden osallistumista.
 • Kansainvälistyminen: Käytä samoja tietoja useilla eri kielillä ja käytä useita valuuttoja ostosten tekemiseen.
 • Aloitussivut ja lomakkeet: Luo ainutlaatuisia aloitussivuja ja tiedonkeruulomakkeita markkinointikampanjoillesi optimaalisen tuloksen ja tarkan kohdistuksen saavuttamiseksi.
 • Haun seuranta ja optimointi: Pidä silmällä, kuinka tietyt avainsanat ja linkit menestyvät tärkeimmissä hakukoneissa. Optimoi myös yksittäisten sivujen sijoituksia hakukoneissa analysoimalla niiden heikkouksia ja vahvistamalla niitä käytettävissä olevien työkalujen avulla.

Ilmainen kokeilu: Ei

Hinnoittelu: Mukautettu

G2-pisteet: 4.3/5

9. LeanData

LeanDatan tilipohjainen markkinointiohjelmisto keskittyy tarjoamaan käyttäjille tiedot, joita he tarvitsevat yhdistääkseen tilit tarkasti. Ohjelmiston avulla voit kohdistaa markkinoinnin ja myynnin tavoitteet sekä kohdistaa tulotoimintoja.

🔥 Empfohlen:  5 parasta markkinoiden saatavilla olevaa Magento 2 -osittaisen maksun laajennusta

Jos haluat yhdistää käyttämäsi tiedot ja prosessit go-to-market (GTM) -tiimeissäsi, LeanData on erinomainen ohjelmistovaihtoehto. Pystyt rakentamaan GTM-suunnitelman, toteuttamaan sen ja käyttämään suorituskykyanalytiikkaa ohjelmiston avulla.

Ominaisuudet:

 • Markkinanäkemykset: Etsi suosituin materiaali ja kuumimmat aiheet, joista kohdeyleisöäsi kiinnostaa.
 • Tilitason havainnot: Selvitä, kuinka moni näki mainoksen, vieraili sivustolla, latasi tiedostoja, luki materiaalia tai lähetti kyselyjä.
 • Liidianalyysi: Keskity lupaavimpiin liideihin käyttämällä liidien pisteytystä, markkinaseurantaa ja tilitason tietoja.
 • Ennakoiva pisteytys: Luo luokituksia liideille välittömästi heidän aktiivisuudestaan ​​ja kiinnostuksestaan ​​riippuen.
 • Matkan analytiikka: Tarjoa resursseja asiakkaan matkan erittelyyn jokaisessa vaiheessa tilipohjaisen myyntiprosessin hienosäätöä varten.

Ilmainen kokeilu: Ei

Hinnoittelu: Mukautettu

G2-pisteet: 4.6/5

10. MadisonLogic

MadisonLogicin ABM-mainonta- ja sisällönjakeluratkaisujen avulla voit tavoittaa kohdeyleisösi tehokkaammin. Ohjelman avulla voit myös tarjota asiakkaillesi standardoidun sisältömarkkinointipaketin, nopeuttaa tiliesi asiakaskokemusta ja saada näkemyksiä kampanjoidesi menestyksestä.

Tämän ohjelman kautta voit olla vuorovaikutuksessa kohdistetun mainosmateriaalin kanssa ja jakaa sitä eri jakelumenetelmin. Näin yhteydenpito ihmisiin, jotka voivat auttaa sinua, on helppoa. Niiden sisältömarkkinointimuotojen avulla voit olla vuorovaikutuksessa yleisösi kanssa hienostuneella ja mukaansatempaavalla tavalla.

Ominaisuudet:

 • Priorisoidut tilit: Selvittää, millä tileillä on parhaat ja huonoimmat mahdollisuudet konvertoida.
 • Verkkosivuston personointi: Hanki resursseja ajankohtaisen materiaalin, viestien ja toimintakehotusten toimittamiseen.
 • Tilitietojen saatavuus: Hanki lintuperspektiivistä näkökulma tilin tarkoitukseen yksittäisten kontaktien aikeista kerättyjen tietojen perusteella.
 • Luonnollisen kielen käsittely (NLP): Kohdista tekstissä teemoja, kuten kuinka moni kuluttaja katsoo tuotetta tai palvelua.
 • Sähköpostikampanjat: Yhdistä myyntisähköpostit ristiinmyynti- ja lisämyyntitaktiikoilla eri kanavissa.

Ilmainen kokeilu: Ei

Hinnoittelu: Mukautettu

G2-pisteet: 4.2/5

Aika nostaa myyntiäsi

Pitkä palveluluettelomme auttaa sinua kasvattamaan yrityksesi kaikkia osa-alueita markkinointistrategioilla, joiden on todistetusti lisättävä alimman rivin mittareita, kuten tuloja ja tuloksia.

Viimeisen 5 vuoden aikana olemme onnistuneet enemmän kuin 12,9 MILJOONAA liiketoimia koko asiakaskuntamme alueella.

Hanki suuria asiakkaita WebFX:n tilipohjaisilla markkinointipalveluilla

WebFX tarjoaa ensiluokkaisia ​​tilipohjaisia ​​markkinointipalveluita, joiden avulla voit solmia tuottoisia sopimuksia suurten asiakkaiden kanssa.

Huippuluokan tekoäly- (AI) ja koneoppimisteknologiamme (ML) antavat meille mahdollisuuden tarjota sinulle kilpailukykyisiä ja räätälöityjä strategioita, jotka voivat parantaa liiketoimintaasi radikaalisti ja tasoittaa tietä kasvulle ja uusien työntekijöiden lisäämiselle.

Asetamme asiakkaidemme tarpeet kaiken muun edelle. Näin saimme asiakassuosituspisteet 488 % alan keskiarvoa paremmaksi. Meillä on myös 91 %:n asiakaspidätysaste, joka on osoitus menestyksestämme asiakkaidemme tarpeiden täyttämisessä.

Oletko valmis aloittamaan? Ota yhteyttä verkossa tai soita 800-280-1062 keskustellaksesi tiimimme kokeneen strategin kanssa tilipohjaisen markkinointikampanjasi käynnistämisestä.