Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 parasta toimitussovellusta Shopifylle

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 parasta toimitussovellusta Shopifylle

Kun aloitat sähköisen kaupankäynnin, yksi asia, jota sinun tulee harkita vakavasti, on toimitustapasi. Oikea lähetystapa voi tehdä kaiken eron. Toimituskulut, toimitusaika, asiakkaille reagointi tilauksen ollessa matkalla ja paljon muuta ovat osa asiakaskokemusta.

Kun ensikertalaiset ovat tyytyväisiä toimituskokemukseensa, heistä tulee palaavia asiakkaita. Tutkimus on osoittanut, että toimituskulut ovat yksi keskeinen tulosprosenttisi määräävä tekijä. 63 % verkko-ostajista älä siirry kassalle, jos toimituskulut ovat korkeat.

Voit lisätä useita toimitusvaihtoehtoja Shopify-kauppaasi estääksesi kaupan kävijöitä jättämästä ostoskorin. Näin heillä on vapaus valita sopiva toimitushinta. Varmista, että sisällytät ilmaisen toimituksen osana vaihtoehtoja.

Mitä tulee ottaa huomioon ennen toimitussovelluksen valintaa

On muutamia asioita, jotka sinun tulee ottaa huomioon ennen kuin valitset yhden tai useamman Shopify-lähetyssovelluksen

Sovelluksen tärkeimmät ominaisuudet

Yrityksen omistajana tiedät myymiesi tuotteiden luonteen. Toimitussovelluksen valintasi tulee olla tuotteesi mukainen. Tee luettelo haluamistasi ominaisuuksista ja etsi sovelluksia, joissa on tällaisia ​​ominaisuuksia. Näitä ominaisuuksia voivat olla toimitusajat, tilauksen seuranta, logosuunnittelu ja paljon muuta.

Pääsymaksu

Monet sovellukset eivät tarjoa ilmaista suunnitelmaa. Ja niille, jotka tekevät, pääset vain perusominaisuuksiin. Ennen kuin valitset sovelluksen, selvitä, kuinka paljon tarvitsemiesi ominaisuuksien käyttö maksaisi.

Työskentely sovellusten kanssa, jotka tarjoavat ilmaisen toimituksen ja ovat yhteensopivia useiden varustamoiden kanssa, olisi täydellistä.

Asiakaspalvelu

Fyysisten tuotteiden toimitusvaihe on epäilemättä tärkein. Kuvittele, että käytit aikaa jokaisen tilauksen hoitamiseen ennen toimitusta. Mutta jotenkin tilaus vaurioituu, tai mikä pahempaa, se ei tule perille. Mitä sinä teet?

Tätä tarkoitusta varten sinun tulee valita vain Shopify Shipping -sovellukset tehokkaan tukitiimin kanssa. Lisäksi toimitussovelluksella ja kuriiriyrityksellä tulee olla vakuutus. Tällä tavalla voit joko palauttaa rahat tai lähettää uuden tuotteen asiakkaallesi.

Alla on 10 parasta Shopifyn toimitussovellusta

1. AfterShip-tilausten seuranta ja tekstiviestit

Tämä sovellus on yksi parhaista Shopify-lähetyssovelluksista, ja yli 3 000 positiivista arvostelua todistaa sen tehokkuuden. AfterShipin avulla on helppo seurata asiakkaasi tilausta automaattisesti lähetyksen jälkeen. Se pitää sinut ja asiakkaasi jatkuvasti ajan tasalla toimitusvaiheessa.

ominaisuudet

Seuraa lähetyksesi kerralla

AfterShip auttaa sinua seuraamaan lähetystäsi, kun lähetät ne. Se on yhteensopiva yli 900 kuriiriyrityksen näyttelijän kanssa ympäri maailmaa. Se luo automaattisesti seurantakoodin, tallentaa tilaukset sen mukaisesti, seuraa edistymistä ja pitää asiakkaat ajan tasalla lähetysvaiheesta.

Henkilökohtainen brändäyssivu

AfterShipin avulla voit luoda henkilökohtaisen brändäyssivun. Lisää logosi, verkkosivustosi linkki, sosiaalisen median tilisi ja paljon muuta.

Suojaa lähetyksesi

Tämä ominaisuus on kriittinen. AfterShip turvaa lähetyksesi vakuutusyhtiö nimeltään InsureShield. Vakuutus on joustava, edullinen ja toteutetaan tarvittaessa nopeasti.

Hinnoittelu

AfterShip tarjoaa ilmaisen paketin, joka sopii pienille yrityksille. 7 päivän ilmainen kokeilu maksullisille suunnitelmille. Maksullinen suunnitelma alkaa 9 dollarista kuukaudessa, laskutetaan vuosittain ja nousee 99 dollariin kuukaudessa.

2. Packlink PRO Shipping Platform

Shopify Shipping -sovellus

Packlink Pro tarjoaa pääsyn jopa 350 operaattoripalveluun. Se on nopea, helppokäyttöinen ja asennus on ilmaista. Packlink on ihanteellinen pienille ja suurille yrityksille. Yli 20 000 verkkokauppayritystä luottaa tähän sovellukseen. Sovellus automatisoi joitain prosesseja helpottaakseen työnkulkua.

ominaisuudet

Useita toimitusvaihtoehtoja

Miksi rajoittaa yrityksesi muutamaan toimitusvaihtoehtoon? Useat toimitusvaihtoehdot ja kuljetuspalvelut voivat auttaa yritystäsi skaalautumaan paremmin. Packing Pro antaa sinulle pääsyn useisiin kuljetuspalvelut. Ja voit luoda useita toimitusvaihtoehtoja, kuten;

  • Vie tai nouta
  • Economy tai express
  • Ilmainen tai maksullinen
  • Toimitus samana päivänä
🔥 Empfohlen:  10 lokalisoinnin parasta käytäntöä liiketoiminnan globalisaatiossa

Brändäyssivu

Luo, tulosta ja merkitse lähetyksesi Packlinkillä. Brändäykseen ja toimitukseen liittyvät prosessit tehdään mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Packlinkin avulla voit tulostaa tarrojasi massana.

Nopea toimitus

Lähetykset hoidetaan välittömästi. Seurantakoodit luodaan välittömästi ja tilaukset merkitään ja lähetetään.

Hinnoittelu

Asennus on ilmainen. Packlink veloittaa sinua jokaisesta ostamastasi lähetystarrasta.

3. PH Multi-Carrier Shipping Label App

PH MultiCarrier Shipping Label -sovellus automatisoi lähetysprosessisi päästä päähän säästämällä paljon aikaa ja vaivaa. Kuten nimestä voi päätellä, sovellus tukee ja on sertifioinut kaikki suuret operaattorit: UPS, USPS, FedEx, DHL, Stamps, Aramex, Blue Dart, Australia Post, Canada Post, Purolator ja muut, mikä mahdollistaa maailmanlaajuisen toimituksen.

PH MultiCarrier Shipping Label - Shopify Shipping App - Multi Carrier Shipping Label |  Shopify App Store

Ominaisuudet:

Reaaliaikaiset toimitushinnat Shopify Checkoutissa

Näytä tarkat toimitushinnat parhailta kuljetusyhtiöiltä suoraan Shopify-kassalla. Mitään arvailua ei tarvita, koska hinnat lasketaan tuotteen painon, mitan ja toimituskohteen perusteella.

Tulosta lähetystarrat automaattisesti

Säästä aikaa ja vaivaa tulostamalla automaattisesti 100 s lähetystarroja. Ei enää vastaanottajan osoitteen ja paketin tietojen kopioimista.

Live-seuranta

Lähetä reaaliaikaiset tilausten seurantapäivitykset asiakkaille sähköpostitse heti, kun rahdinkuljettaja on päivittänyt seurannan tilan.

Kuljettajan noutopyynnöt ja manifestit

Pyydä operaattorin noutoja suoraan Shopify-hallintapaneelista ja tulosta kaikki paketit sisältävät luettelot yhdellä napsautuksella.

Hinnoittelu:

Tämä sovellus tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson ja tutustuttaa sinut asetuksiin ja ominaisuuksiin. Sitten tarpeidesi perusteella voit valita tilaussuunnitelmista 9 $/kk, 29 $/kk, 49 $/kk ja 99 $/kk.

4. ShipStation

Toimitussovellukset Shopifylle

Kolmanneksi parhaiden Shopify Shipping -sovellusten luettelossamme on Shipstation. ShipStation on toimitussovellus, joka käyttää automaatiota tilausten täyttämiseen. Se on nopea, helppokäyttöinen ja auttaa säästämään rahaa. Sen avulla voit käyttää yli 50 kuriiripalvelua ympäri maailmaa. Voit käsitellä kaikki tilauksesi eri paikoista ShipStationissa.

ominaisuudet

Välitön toimitus alennus

ShipStation antaa sinulle välittömän toimitusalennuksen, kun käsittelet tilauksesi FedExin, USPS:n ja UPS:n kanssa. Voit joko avata uuden tilin heidän kanssaan tai linkittää olemassa olevan tilisi.

Automaattinen tilausten toteutus

ShipStation automatisoi tilauksesi toimitusprosessit, jotta voit keskittyä muihin tärkeisiin asioihin. Tilaustietojen ottamisesta etiketteihin, pakkaamiseen ja toimitukseen.

Brändäyssivu

Luo personoidut merkkiseuranta- ja palautussivut ShipStationin avulla. Seuraa toimitusvaihettasi ja pidä asiakkaasi ajan tasalla. Varaudu myös asiakkaisiin, jotka haluavat palauttaa tuotteensa mistä tahansa syystä.

Hinnoittelu

Nauti 30 päivän ilmaisesta kokeilusta. Maksulliset suunnitelmat alkavat 9,99 dollarista kuukaudessa jopa 159,99 dollariin kuukaudessa.

5. Toimitus helppoa

Toimitus helppoa

ShippingEasy on automatisoitu lähetyssovellus, joka tekee lähetysprosesseista kävelyn puistossa. Se tarjoaa myös käyttäjille valtavan toimitusalennuksen.

Sovelluksen avulla voit vertailla hintoja ja palveluita kuriiriyritysten välillä ennen kuin tyytyy kuriiripalveluun. Sähköpostimarkkinointi on myös osa ShippingEsyä.

ominaisuudet

Alennetut toimitushinnat

Voit nauttia jopa 70 % alennuksesta toimituskuluista, jos sinulla on FedEx- tai UPS-tili. Toimituskulujen vähentämiseksi entisestään ShippingEasy tarjoaa myös kiinteähintaisia ​​vaihtoehtoja.

Nopea tilausten toteutus

ShippingEasy on nopea hoitaa lähetyksesi. Mukana olevat prosessit ovat automatisoituja. Näin ollen tilaus toteutetaan mahdollisimman nopeasti. Sovelluksen avulla voit käsitellä tilauksia useilta kauppapaikoilta keskitetyssä paikassa.

Sähköpostimarkkinointi

Kuten aiemmin mainitsimme, ShippingEasy on sisällyttänyt sähköpostimarkkinoinnin yhdeksi tärkeimmistä ominaisuuksistaan. Joten kun asiakas tekee tilauksen, ShippingEasy huolehtii ilmoitus- ja sähköpostikampanjasta.

Hinnoittelu

ShippingEasy tarjoaa ilmaisen paketin jopa 25 lähetykselle kuukaudessa. Maksullinen suunnitelma alkaa 29 dollarista kuukaudessa ja nousee 159 dollariin kuukaudessa. Voit nauttia maksullisista suunnitelmista 30 päivän ilmaisen kokeilujakson.

🔥 Empfohlen:  10 parasta Shopify-evästesovellusta

6. Shippo

Shopifyn parhaat toimitussovellukset

Shippo on päästä päähän -lähetyssovellus, joka palvelee pienten, keskisuurten ja suurten yritysten tarpeita. Sen avulla voit käyttää yli 85 operaattoria edullisin hinnoin. Shippo integroituu saumattomasti Shopifyn kanssa.

ominaisuudet

Näkyvä seuranta

Shippo huolehtii siitä, että lähetyksesi saapuu määränpäähänsä. Se tallentaa lähetystietosi Shopifyhin automaattisesti. Joten sinä ja asiakkaasi olette ajan tasalla toimitusvaiheessa.

Valtava alennus operaattoripalveluista

Shippon avulla voit nauttia mahtavista alennuksista useilta operaattoreilta. Saat jopa 90 % alennuksen, kun käytät USPS:ää. Muut lentoyhtiöt tarjoavat myös joustavia hintoja, kun käytät Shippoa.

Päästä päähän -automaatio

Jotkut prosessit voivat hidastaa tilauksesi toimitusnopeutta. Shippo on automatisoinut suurimman osan näistä prosesseista. Tarrojen tulostaminen, tilaustietojen synkronointi Shopifyyn, asiakkaiden lomakkeiden luominen ja paljon muuta.

Asiakaspalvelu

Shippolla on tehokas tiimi, joka selviää kaikista eteen tulevista haasteista. He ovat käytettävissä maanantaista perjantaihin ottamaan vastaan ​​kaikki valituksesi.

Hinnoittelu

Shippo on ilmainen asentaa. Maksullinen suunnitelma alkaa 10 dollarista kuukaudessa ja nousee etikettimääräsi mukaan. Voit nauttia 30 päivän ilmaisesta pääsystä.

7. Easyship

Easyship-lähetyssovellukset Shopify

Easyship on all-in-one pilvipohjainen toimitussovellus, joka huolehtii kaikista toimitustarpeistasi. Se sisältää etikettien, pakkausten ja muiden luomisen. Se tarjoaa korkeat alennushinnat ilman piilokuluja, kun käytät valittua operaattoria.

ominaisuudet

Useita lentoyhtiöitä ja alennuksia

Easyship yhdistää sinut yli 250 operaattoripalveluun ympäri maailmaa, joista osa tarjoaa asiakkailleen valtavia alennuksia. Alennusprosenttisi riippuu valitsemistasi palveluista. Easyship tarjoaa myös erilaisia ​​maksutapoja.

Lähetysten hallinta

Lähetyksen hallinta Easyshipin avulla on niin helppoa kuin mahdollista. Easyship täyttää ja päivittää tilauksesi tilan automaattisesti. Easyship hoitaa muut toimitukseen liittyvät prosessit.

Hinnoittelu

Easyship on ilmainen asentaa. Ulkoisia maksuja voidaan kuitenkin periä.

8. AfterShip Return Center

Aftership-lähetyssovellus

Mitä tapahtuu, kun asiakkaasi päättävät palauttaa tilauksen? Miten käsittelet palautuspaketteja? Kuten nimestä voi päätellä, AfterShip Return Center auttaa sinua käsittelemään palautuspaketteja, hyvityksiä ja vaihtokäytäntöjä. Shopifyssa sen arvosana on 4,5, ja sillä on yli 1 700 positiivista arvostelua.

ominaisuudet

Joustavat palautustavat.

Palautusmenetelmä on tärkeä osa palautusprosessia. Tämä sovellus tarjoaa asiakkaille useita palautusmenetelmiä.

  • Palaa kauppaan
  • Puolet tai kokonaan maksettu palautus ilman palautusta – vihreä palautus
  • Vaihda tilaus
  • Asiakas valitsee kuriiripalvelun ja paljon muuta.

Automaattinen palautuskäytäntö

Ilman tehokasta palautuspolitiikkaa yrityksesi voi kärsiä tappioita. AfterShip Return Center automatisoi palautuskäytäntösi ja pitää ostajat ajan tasalla kelpoisuustilanteestaan.

Hinnoittelu

Paluukeskus on edullinen. Sen alhaisin hinta on 11 dollaria kuukaudessa. Se tarjoaa myös ilmaisen kokeilujakson

9. Tracktor-tilausten seuranta

Parhaat toimitussovellukset

Seuraa tilaustasi reaaliajassa Tracktorin avulla. Tämä sovellus antaa sinulle tarkan päivityksen lähetyksesi sijainnista. Tracktor tukee yli 1 000 operaattoria maailmanlaajuisesti. Asiakkaasi mielet voivat olla rauhassa, kun he tietävät, missä heidän tilauksensa on.

Tracktor eliminoi merenkulun yleiset haasteet. Kun asiakkaasi tietävät tilauksensa tarkan sijainnin, se vähentää usein tilaussijainnin kyseenalaistamista.

Sovellus integroituu Shopify-kauppaasi ja sopii brändisi sävyyn. Se tarjoaa automaatioominaisuuden, joka tekee seurantaprosessista helppoa.

Asiakaspalvelu

Tracktorilla on tukitiimi käytettävissä maanantaista perjantaihin klo 9-17. Se tarjoaa myös ilmaiset puhelut työaikana.

Hinnoittelu

14 päivän ilmainen kokeilujakso ja 4 maksullista suunnitelmaa alkaen 9,99 dollaria kuukaudessa.

🔥 Empfohlen:  Google Bard voi nyt luoda ohjelmointikoodia

10. Pakettipaneelin tilausten seuranta

Pakettipaneelin tilausten seuranta

Luo seurantasivu ja seuraa tilaustasi missä tahansa operaattoripalvelussa. Pakettipaneeli yhdistää yli 1 000 kuriiriyritystä ympäri maailmaa tilausten seurantaan. Voit myös käyttää tätä sovellusta, jos sinulla on dropshipping-yritys. On olemassa muita Shopify dropshipping -sovelluksia.

Pakettipaneelin käyttäminen lähetyksen seuraamiseen voi parantaa yrityksesi laatua. Yli 400 tyytyväistä käyttäjää olisi kanssani samaa mieltä tästä. Pakettipaneeli hoitaa raskaat nostot puolestasi. Sinun ei siis tarvitse kohdata asiakkaidesi jatkuvaa kyseenalaistamista.

Tämä sovellus tarjoaa kahdeksan vakiolähetystilaa ja voi ennustaa saapumispäivän. Se integroituu Shopify pron ja Shopify Plusin kanssa.

Asiakaspalvelu

Pakettipaneelissa on tukitiimi käytettävissä 24/7. Asiakkailla on myös mahdollisuus käyttää asiantuntijoita ilmaiseksi.

Hinnoittelu

Nauti 7 päivän ilmaisesta kokeilusta maksullisille suunnitelmille tai käytä ilmaista suunnitelmaa. Maksulliset suunnitelmat alkavat 9 dollarista kuukaudessa jopa 399 dollariin kuukaudessa.

11. Toimituskulut Calculator Plus

Toimituskulujen laskuri

Shipping Rates Calculator Plus on saanut Shopifyssa arvosanan 4,9 357 arvostelulla.

Monille verkko-ostajille ostoinnostus loppuu, jos toimitushinnat ovat korkeat. Useimmiten tämä johtaisi kärryn hylkäämiseen. Toimitushintojen näyttäminen tien päällä voi vähentää ostoskorin hylkäämistä huomattavasti.

Shipping Rates Calculator Plus arvioi toimituskulut automaattisesti asiakkaan sijainnin perusteella. Tämä sovellus on helppokäyttöinen ja yhteensopiva muiden toimitussovellusten kanssa.

Hinnoittelu

Se tarjoaa ilmaisen ja maksullisen suunnitelman 7,99 dollaria kuukaudessa. Nauti 30 päivän ilmaisesta kokeilusta.

Bonus: Adoric’s Free Shipping Bar

Yksi helpoimmista tavoista saada enemmän asiakkaita ostamaan myymälästäsi on tarjota heille ilmainen toimitus. Ostajat rakastavat ilmaista toimitusta, ja he tekevät mitä tahansa saadakseen sen.

Mutta mitä järkeä on tarjota ilmainen toimitus, jos asiakkaasi eivät tiedä siitä? Tässä Adoric-ilmainen toimituspalkkiominaisuus on hyödyllinen.

Adoricin ilmainen toimituspalkki on ominaisuus, jonka avulla voit näyttää ilmaisen toimitustiedot verkkosivustollasi tarrapalkin kautta.

Kuinka se toimii?

Ensin sinun on luotava ilmainen toimitustarjous Shopifyssa järjestelmänvalvojan hallintapaneelin kautta. Sen jälkeen haluat seuraavaksi luoda tahmea/kelluva baarikampanja näyttääksesi ilmaiset toimitustiedot Shopify-verkkosivustollasi. Se on niin yksinkertaista.

Voit käyttää sitä kirjautumalla sisään Adoric-hallintapaneeliisi ja valitsemalla “Näytä ilmainen toimituspalkki” -vaihtoehdon.

Johtopäätös

Tehokas toimitussovellus on välttämätön Shopify-kauppiaana menestymiselle. Onneksi tässä jakamamme 10 toimitussovellusta ovat kaikki mahtavia.

Onko sinulla edelleen vaikeuksia saada myyntiä Shopifyllesi? Mikset lisäisi Adoricia verkkosivustollesi ja katsoisi myyntisi kasvavan valtavasti?