Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 parasta URL-lyhennystä vuodelle 2023: Googlen URL-lyhennysvaihtoehdot

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 parasta URL-lyhennystä vuodelle 2023: Googlen URL-lyhennysvaihtoehdot

Oletko koskaan yrittänyt jakaa linkkiä uusimpaan blogiviestiisi ja huomannut, että se oli pitkä ja ruma ja ylittänyt Twitter-merkkien määrän?

Minä myös. Ja kerron teille, kukaan ei halua klikata sellaista linkkiä, vaikka se .

Totuus on, että lyhyemmät URL-osoitteet ovat aina parempia. Niitä on mukavampi katsella, ne tarjoavat paremman käyttökokemuksen asiakkaille ja sosiaalisen median seuraajille, ja ne ovat erittäin helppokäyttöisiä. Sinun tarvitsee vain tietää miten.

Siksi tänään jaamme kanssasi suosituimmat URL-lyhentimetjoten voit valita linkinjakotarpeihisi parhaiten vastaavan.

Parhaat URL-lyhentimet verrattuna

1. Sniply.io

Sniply.io on linkin lyhentäjä, jolla on ero. Se ei ainoastaan ​​luo muokattavia linkkejä brändillesi, vaan voit myös suunnitella toimintakehotuslohkoja ja lisätä niitä verkkosivustollesi, blogikirjoituksiisi ja sosiaaliseen mediaan.

Kun luot lyhennettyjä linkkejä, sinulla on useita mukautusvaihtoehtoja. Voit räätälöidä suunnittelua, kuten väriä ja tekstiä, lisätä painikkeita ja kuvia sekä luoda lomakkeita.

Etkö ole varma, mikä muuntaa parhaiten? Snip on suojannut sinut. Voit optimoida konversiosi suorittamalla A/B-testejä ja hallitsemalla tietoja Analytics-välilehden kautta. Täällä voit seurata napsautuksia, tuloksia, keskimääräisiä sivuja käyntiä kohden ja paljon muuta. Voit myös suodattaa tietoja brändin, kampanjoiden ja ajanjaksojen mukaan.

Toinen hyödyllinen ominaisuus on omat selainlaajennukset Google Chromelle, Firefoxille ja muille selaimille. Missä tahansa oletkin Internetissä, voi se lukea hienoa artikkelia, jota yleisösi pitää hyödyllisenä, tai sosiaalisen median markkinointityökalussa, kuten Buffer tai Sprout Social; voit käynnistää laajennuksen, kirjoittaa URL-osoitteen, muokata toimintakehotusta ja luoda linkin erittäin helposti.

Hinta: Ilmainen suunnitelma rajoitetuilla ominaisuuksilla. Maksetut suunnitelmat alkaen 9 dollaria/kk, vuosittaiset alennukset saatavilla.

2. JotURL

JotURL on paljon muutakin kuin URL-osoitteiden lyhennystyökalu. Se on kustannustehokas, monipuolinen markkinointityökalu yrityksille, jotka haluavat optimoida markkinointikampanjoidensa linkkejä houkutellakseen liidejä ja kasvattaakseen tulojaan.

JotURL:ssä on yli 100 ominaisuutta, joiden tarkoituksena on auttaa sinua optimoimaan jokaisen vuorovaikutuksen yleisösi kanssa seuraamalla ja seuraamalla linkkejäsi varmistaaksesi, että ne toimivat parhaimmillaan.

Brändilinkkien avulla tarjoat yleisöllesi johdonmukaisen ja luotettavan kokemuksen. Heidän Social Opt-in CTA -ominaisuuden avulla voit parantaa näitä merkkilinkkejä brändätyllä toimintakehotusviestillä, jonka voit sitten jakaa sosiaalisessa mediassa.

Jokaisella linkillä on 24/7-seuranta sen varmistamiseksi, että ne ovat turvallisia ja saatavilla, joten sinun ei tarvitse koskaan huolehtia rikkinäisestä linkistä. Lisäksi heillä on myös 24/7 napsautuspetosten valvonta bot-klikkausten suodattamiseksi, jotta voit lisätä nämä lähteet tai IP-osoitteet mustalle listalle.

Tarkastele kaikkia analytiikkaasi yhdellä yksinkertaisella hallintapaneelilla. Lajittele ja suodata tietosi avainsanojen, kanavien, lähteiden jne. avulla auttaaksesi sinua ymmärtämään, kuinka linkkisi toimivat.

Ja voit käyttää heidän InstaURL-ominaisuuttaan luodaksesi mobiilioptimoituja sosiaalisen median aloitussivuja. Nämä toimivat loistavasti, varsinkin Instagramissa.

🔥 Empfohlen:  10 parasta TubeBuddy-vaihtoehtoa (pakolliset YouTube-työkalut)

Hinta: Suunnitelmat alkaen 9 €/kk ja vuositilauksista on saatavilla alennusta.

3. Vähän

Vähän on yksi suosituimmista URL-lyhennyksistä. Ja yksi syistä tähän on, että se ei vaadi tiliä käyttääkseen. Lisäksi voit luoda niin monta lyhyitä linkkejä kuin haluat.

Bitlyn avulla voit seurata linkkien napsautuksia, napsautusten sijainteja ja jopa suosituimpia viittauksia. Tämä on hieno toiminto kampanjasi hienosäätöön ja sisältösi jakamiseen siellä, missä se todennäköisimmin nähdään ja sen kanssa on vuorovaikutuksessa. Ja jos haluat tehostaa markkinointitoimiasi edelleen, voit integroida Bitlyn Zapierin kanssa ja automatisoida muita Zapieria tukevia työkaluja.

Jokainen Bitlyllä luomasi linkki on salattu HTTPS:llä suojatakseen kolmannen osapuolen peukalointia vastaan. Toisin sanoen kohdeyleisösi ei koskaan tarvitse huolehtia siitä, että lyhyet linkit on kaapattu ja johdattavat ne muualle.

Ja jos haluat, voit luoda QR-koodeja, käyttää mobiilitäsmälinkkejä ohjataksesi oikeat ihmiset oikeaan sisältöön oikeaan aikaan ja korvata bit.ly-osan omalla brändilläsi.

Hinta: Ilmainen käyttö ilman tiliä. Luo ilmainen tili helpottaaksesi linkkien luomista ja hallintaa. Jos tarvitset mukautetun verkkotunnuksen ja lisää merkkilinkkejä, premium-paketit alkavat 35 dollarista kuukaudessa. Alin tilaus vaatii vuositilauksen.

4. TinyURL

TinyURL on yksinkertainen ja helppokäyttöinen URL-lyhentäjä.

Aloita kirjoittamalla URL-osoite, jota haluat lyhentää, ja voila, se on nyt pieni sinulle. Ja tehdäksesi asioista vieläkin helpompaa (), voit lisätä TinyURL-osoitteen mihin tahansa selaimeen helpon pääsyn ja nopean linkkien lyhentämisen helpottamiseksi.

Lyhennetyt linkit eivät vanhene koskaan, joten sinun ei tarvitse koskaan huolehtia rikkinäisistä linkeistä tulevaisuudessa. Toisin sanoen sisältösi on käyttäjien saatavilla ikuisesti.

Maksulliset suunnitelmat tarjoavat enemmän ominaisuuksia, kuten seurantaa ja analytiikkaa jopa 2 vuoden ajan. Kojelaudalta voit tarkastella maailman alueita, joilta napsautukset tulevat, sekä päivämäärät, kellonajat ja erityyppisiltä laitteilta.

Ja jos olet huolissasi brändäyksestä, älä ole. Siinä on brändäys- ja mukautusominaisuus, jonka avulla voit muuttaa lyhennettyjen URL-osoitteiden etuosaa sekä lisätä oman verkkotunnuksesi tai aliverkkotunnuksesi.

Hinta: Vapaa. Maksulliset suunnitelmat alkavat 12,99 dollarista kuukaudessa. Vuosittaiset alennukset saatavilla.

5. Rebrandly

Rebrändäys on URL-osoitteiden lyhennyksen tyyppi, joka sopii täydellisesti URL-osoitteiden muokkaamiseen ja brändäämiseen tunnistettavan liiketoiminnan luomiseksi digitaalisessa kilpailussa.

Se alkaa auttamalla sinua määrittämään sivustosi verkkotunnuksen, jotta voit käyttää sitä jokaisen luomasi lyhennetyn linkin kanssa. Mutta enemmän, siinä on ominaisuuksia, kuten:

 • Linkkien hallinta – Luo nopeita uudelleenohjauksia, QR-koodeja, linkkien vanhenemista ja mukautettuja URL-osoitteita parhaan käyttökokemuksen saavuttamiseksi. Lisäksi voit luoda linkkejä joukkona säästääksesi aikaa.
 • Liikenteen reititys – Nauti linkkien uudelleenkohdistamisesta, emoji-linkeistä, 301 SEO-uudelleenohjauksista ja mobiilitäsmälinkityksistä, jotta oikeat ihmiset pääsevät käyttämään linkkejäsi.
 • Analytics – Hyödynnä UTM-rakennustyökalua, nauti GDPR-yksityisyydestä, luo mukautettuja raportteja kampanjoiden parantamiseksi ja jopa lisää yrityksesi logo raportteihin, jotta voit näyttää asiakkaillesi, kuinka paljon voit auttaa heitä rakentamaan liiketoimintaansa ja laajentamaan yleisöään.
 • Domain Name Management – Lisää useita toimialueen nimiä, salaa linkit HTTPS:llä ja määritä päätoimialueen uudelleenohjaus.
 • Yhteistyö – Ota tiimisi mukaan linkin lyhentämiseen, ota käyttöön kaksivaiheinen todennus, seuraa toimintalokeja ja määritä käyttöoikeudet.
🔥 Empfohlen:  9 parasta 12 kuukauden CD-hintaa (heinäkuu 2023)

Hinta: Tarjolla on rajoitettu ilmainen paketti, ja premium-paketit alkavat 14 dollarista kuukaudessa, vuosittaiset alennukset ovat saatavilla.

6. BL.INK

RÄPÄYTYS on monipuolinen URL-lyhennystyökalu, joka sisältää aloittelijaystävällisen kojelaudan linkkien toiminnan seurantaa varten.

Voit esimerkiksi tarkistaa liikenteen maantieteellisen sijainnin, laitetyypin, kielen ja jopa viitteen perusteella määrittääksesi paremmin, missä kohdeyleisösi on ja miten he käyttävät sisältöäsi. Lisäksi voit selvittää kellonajan, jolloin klikkaukset sitoutuvat eniten.

BL.INK:n avulla voit myös luoda mukautettuja lyhyitä linkkejä parantaaksesi brändäystä ja jopa testata Smart Linkin beta-versiota luodaksesi tarkasti kohdistettuja sanapohjaisia ​​URL-osoitteita, jotka ohjaavat liikennettä sivustollesi ja kannustavat ihmisiä muuttamaan. Ja varmistaaksesi, että oikeat tiimin jäsenet käyttävät linkinlyhennystyökaluasi, ota käyttäjäoikeudet helposti käyttöön.

Hinta: BL.INK tarjoaa porrastettuja suunnitelmia, joten maksat vain käyttämästäsi. Premium-paketit alkavat 48 dollarista kuukaudessa.

7. T2M

T2M on toinen täyden palvelun linkinlyhentäjä, jonka mukana tulee pakattu kojelauta, joka on täynnä tilastoja ja linkkien toimintaa analysoitavaksi. Lisäksi voit luoda mukautettuja merkkilinkkejä, jotka eivät koskaan vanhene, luoda useita linkkejä säästääksesi aikaa ja vaivaa ja jakaa linkkejä sosiaaliseen mediaan yhdellä napsautuksella.

Muita T2M:n hienoja ominaisuuksia ovat:

 • Kohdista linkeilläsi maantieteellisiin paikkoihin
 • Salasanasuojatut URL-osoitteet
 • Rajoittamaton linkkien luonti ja seurantatilastot
 • Mainoksia tai roskapostia ei sallita
 • Helppokäyttöinen kojelauta hakutoiminnolla helpottaa linkkien hallintaa
 • Ilmainen Let’s Encrypt SSL -sertifikaatti
 • 404 uudelleenohjaukset
 • Sisäänrakennettu GDPR-tietosuoja
 • CVS tuonti- ja vientityökalu

Hinta: Perussuunnitelma vaatii 5 dollarin aloitusmaksun, ja se on sitten ikuisesti ilmainen kuukausittaisten linkkien luonti- ja seurantarajoilla. Premium-paketit alkavat 9,99 dollarista kuukaudessa, jotta pääset käyttämään lisäominaisuuksia.

8. Tiny.cc

Tiny.cc on hyvin yksinkertainen, vaikkakin erittäin tehokas URL-lyhentäjä, jonka avulla voit luoda mukautettuja URL-päätteitä brändäystarkoituksiin.

Et tarvitse tiliä käyttääksesi linkkien seurantatilastoja, jotka sisältävät mittareita, jotka perustuvat palaaviin napsautuksiin, sijaintiin tai alkuperään, käytettyihin selaimiin, yksittäisiin vierailijoihin ja paljon muuta. Voit helposti muokata tai poistaa mitä tahansa URL-osoitetta, tarkastella koko linkkihistoriaasi ja käyttää hallinta-, suodatus-, tunniste- ja hakutoimintoja löytääksesi tarvitsemasi URL-osoitteet.

Lisäksi Tiny.cc:n avulla voit:

 • Merkitse työkalu helpommin käsiksi
 • Luo linkkejä tekstiviesteihin, sähköpostikampanjoihin, sosiaaliseen mediaan, mainoksiin ja muuhun
 • Käytä QR-koodien linkkejä ja seuraa tilastoja
 • Käytä mitä tahansa haluamaasi mukautettua URL-osoitetta

Hinta: Ilmainen suunnitelma sisältää 500 lyhyttä URL-osoitetta, mahdollisuuden muokata linkkejä ja tunnisteita linkkien järjestämiseen. Premium-paketit alkavat 5 dollarista kuukaudessa ja sisältävät ominaisuuksia, kuten mukautetun verkkotunnuksen, useita käyttäjiä, enemmän linkkejä ja napsautuksia sekä maantieteellisen sijainnin raportoinnin.

9. Polr

Polr on avoimen lähdekoodin projekti niille, jotka haluavat luoda ja isännöidä oman URL-lyhentäjänsä. Muista kuitenkin, että tämä toimii todennäköisesti vain niille, joilla on teknistä tietoa PHP:stä, Lumenista ja MySQL:stä.

🔥 Empfohlen:  Spellbook AI

Tämä linkkien lyhennystyökalu sisältää sulavan ja nykyaikaisen käyttöliittymän, rajoitetun saapuvan liikenteen työkalut linkkien toiminnan analysointiin ja mukautetun verkkotunnuksen nimibrändäyksen yrityksesi vakiinnuttamiseksi kohdeyleisösi keskuudessa.

Jotain, jota monet URL-lyhentimet eivät tarjoa, on siistiä esittelysivu, joten voit tutustua työkaluun ennen kuin sitoudut siihen. Ja jos haluat tehdä lyhyiden linkkien hallinnasta helppoa, sinun tarvitsee vain luoda tili.

Hinta:
VAPAA

10. Sinun

Sinun, joka tulee sanoista “oma URL-osoitteiden lyhentäjä”, on toinen avoimen lähdekoodin ja itseisännöity linkinlyhentäjä, aivan kuten Polr. Kuitenkin, jotta voit käyttää tätä työkalua, sinun on asennettava ja suoritettava se omalla palvelimellasi, mikä tekee siitä paljon erilaisen kuin muut tämän luettelon URL-lyhentimet.

Jotkut Yourlsin parhaista ominaisuuksista ovat:

 • Luo yksityisiä ja julkisia linkkejä
 • Tilastot, kuten napsautusraportit, viittaukset ja maantieteellinen sijainti
 • Peräkkäiset tai mukautetut linkit
 • Esimerkkitiedostoja oman julkisen käyttöliittymän luomiseen
 • Lisäominaisuuksia käytetään laajennusten kautta
 • Kirjanmerkit lyhentämiseen ja jakamiseen helposti

Vaikka asennat ja käytät tätä URL-lyhennystä itse, se on tehty kevyeksi ja turvotukseksi, joten se ei koskaan rasita palvelimesi resursseja.

Hinta:
VAPAA

Miksi URL-osoitteita lyhennetään?

On monia syitä, miksi kaikkien pitäisi käyttää URL-lyhennystä jakaessaan linkin takaisin verkkosivustoonsa:

 • Hyvä URL-lyhentäjä muuttaa liian pitkän ja hämmentävän näköisen URL-osoitteesi () mukavaksi ja siistiksi linkiksi, jota on helppo napsauttaa.
 • Voit luoda mukautettuja tuotemerkki-URL-osoitteita oikean linkin lyhentäjän avulla.
 • Lyhyemmät URL-osoitteet on helpompi lukea, kirjoittaa ja muistaa.
 • Käyttäjät luottavat yleensä merkki-URL-osoitteisiin pitkien ja mahdollisesti roskapostia sisältävien URL-osoitteiden sijaan.
 • Voit seurata linkkien sitoutumista URL-osoitteiden lyhentäjällä ja tehdä parannuksia markkinointikampanjoihisi.

Kuten näet, pitkän linkin lyhentäminen URL-osoitteiden lyhentäjällä on muutakin.

Parhaan URL-lyhentimen valitseminen sinulle

On tärkeää muistaa, että kaikki URL-lyhentimet eivät ole samoja.

Jos haluat vain suoran ilmaisen URL-lyhentimen, Short.io on paras vaihtoehto. Heidän ilmainen tarjontansa on loistava, mutta se sopii myös yritysasiakkaille.

Harkitse satunnaisille käyttäjille, jotka tarvitsevat nopean ja helpon linkinlyhennysratkaisun TinyURL.

Ja siinä se on! Parhaat tällä hetkellä saatavilla olevat URL-lyhentimet. Ja mikä parasta, linkkien lyhentämistarpeesi ovatpa mitkä tahansa, siihen on olemassa työkalu.

Etsitpä ominaisuuspakattua työkalua, ilmaista URL-lyhennystä tai vaihtoehtoa Googlen URL-lyhentäjälle, joka ei ole enää saatavilla – täältä löydät tarpeisiisi sopivan.