Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 parasta WordPress-laskinlaajennusta ja -työkalua (2023)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 parasta WordPress-laskinlaajennusta ja -työkalua (2023)

Etsitkö tapaa laskea hinnat, mitat, päivämäärät, lomakekentät ja paljon muuta WordPress-verkkosivustollasi?

Laskin-laajennukset lisäävät verkkosivustollesi ainutlaatuisen ja hyödyllisen ominaisuuden antamalla käyttäjille nopean ja helpon tavan arvioida tavaroiden kustannuksia, laskea takaisinmaksuehtoja ja jopa mitata heidän terveytensä.

Tässä viestissä tarkastelemme useita parhaita WordPress-laskinlaajennuksia ja -työkaluja verkkosivustollesi.

Parhaat WordPress-laskinlaajennukset – yhteenveto

  1. Valtavat muodot – Suosikkiratkaisumme ja joustavin kaikista vaihtoehdoista vaikuttavan laskimivalikoimansa ansiosta.
  2. Lasketut lomakekentät – Erittäin yhteensopiva laajennus, joka integroituu saumattomasti WordPressiin – sekä klassiseen editoriin että Gutenbergiin.
  3. Lainan takaisinmaksulaskuri ja hakemuslomake – Kaksi yhdessä -laskinlaajennus, jonka avulla käyttäjät voivat määrittää takaisinmaksuvaihtoehdot ja hakea lainaa.
  4. Mittaushintalaskuri – Paras vaihtoehto niille, jotka pitävät WooCommerce-kauppoja ja myyvät erikokoisia tavaroita, jotta ihmiset voivat hinnoitella asioita kokonsa mukaan.
  5. Hinta perustuu WooCommercen maahan – WordPress-laskinlaajennus, joka tunnistaa asiakkaiden sijainnin ja näyttää hinnat paikallisessa valuutassa.
  6. Asuntolaina-laskuri – Yksinkertaisin ja helppokäyttöisin asuntolainaskin.
  7. CC BMI-laskin – Täydellinen ratkaisu painoindeksin laskemiseen kuntoilu- tai terveyteen liittyvällä verkkosivustollasi.
  8. Tyylikäs kustannuslaskuri – Tätä laskinlaajennusta käytetään parhaiten tarjoamaan asiakkaille räätälöityjä ja välittömiä tarjouksia.
  9. Kustannuslaskurilaajennus WordPressille – Loistava ratkaisu tehokkaiden, mutta näyttävien arviolomakkeiden näyttämiseen verkkosivustollasi potentiaalisille asiakkaille.
  10. EZ-lomakelaskin – Kattava laskinlaajennus arviolomakkeiden, kustannuslaskimien, maksulomakkeiden ja muiden luomiseen.

#1 – Valtavat muodot

Formidable Forms, joka tunnetaan parhaiten vedä ja pudota lomakkeiden rakentajana, sisältää vain niin paljon sisäänrakennettuja laskinmalleja. Tämän ansiosta on helppo luoda laaja valikoima laskimia käyttäjillesi WordPress-verkkosivustollesi.

Vedä ja pudota lomakkeiden rakennustyökalun avulla voit nopeasti luoda interaktiivisen laskimen verkkosivustosi käyttöliittymään ja tuottaa enemmän liidejä ja enemmän tuloja kuin koskaan ennen.

Tämä laskinlaajennus sisältää älykkäitä lomakekenttiä, jotka laskevat mitä haluat. Puhumattakaan, se suorittaa laskelmia lomakkeessasi tai dynaamisesti missä tahansa sivustossasi. Voit suunnitella laskimen vastaamaan verkkosivustosi visuaalista vetovoimaa, syöttää verkkokaupan hinnoittelun ja jopa näyttää laskettuja tietoja käyttäjille ilman PHP:tä.


#2 – Lasketut lomakekentät

Lasketut lomakekentät on ilmainen WordPress-laskinlaajennus, jonka avulla voit suorittaa matemaattisia laskutoimituksia lomakekentissä. Sen mukana tulee intuitiivinen lomakkeiden rakennustyökalu, jolla voit muokata lomakekenttiä haluamallasi tavalla. Lisäksi sen avulla voit lisätä yhden tai useamman automaattisesti lasketun lomakekentän käyttäjien muihin kenttiin syöttämien tietojen perusteella, mikä tekee tästä älykkään laskimen laajennuksen.

🔥 Empfohlen:  Osta Reddit-tilejä: 15 parasta sivustoa vuonna 2023

Verkkosivustollesi luotavalle laskimelle ei ole rajoituksia. Laskettujen lomakekenttien avulla voit nauttia ominaisuuksista, kuten useista kenttätyypeistä (pudotusvalikosta, valintaruuduista, valintanapeista, päivämääristä ja numeroista), ennalta määritetyistä malleista, viidestä käytännöllisestä näytteestä, joilla pääset alkuun, ja monisivuisista lomakkeista.

Puhumattakaan, tämä laskinlaajennus toimii saumattomasti WordPress Classic Editorin ja Gutenbergin kanssa, mikä tekee siitä erittäin monipuolisen.


#3 – Lainan takaisinmaksulaskuri ja hakemuslomake

Lainan takaisinmaksulaskuri ja hakemuslomake on kaksi yhdessä -lomake, joka sopii täydellisesti niille, jotka ylläpitävät talous- tai yritysverkkosivustoa. Itse asiassa se laskee asioita, kuten palkkapäivälainat, kiinteät maksut tai säästösummat, ja antaa potentiaalisille asiakkaillesi mahdollisuuden hakea lainaa.

GDPR-yhteensopivana WordPress-laskinlaajennuksena sinun ei koskaan tarvitse huolehtia mahdollisilta asiakkailta keräämistäsi tiedoista. Ja koska se pystyy laskemaan erityyppisiä korkoja, kuten kiinteitä, yksinkertaisia, yhdistelmäkorkoja tai lyhennettyjä korkoja, tämä ratkaisu täyttää varmasti kaikentyyppisten potentiaalisten asiakkaiden tarpeet.

Voit määrittää esimerkiksi lainaehtoja, korkoja ajanjakson ja summan laukaisimilla sekä maksimi-/minuuttiarvoja. Lisäksi käyttäjäsi voivat valita valuuttansa saadakseen paremman käsityksen käytettävissä olevista lainavaihtoehdoista.


#4 – Mittaushintalaskin

Mittaushintalaskurijonka WooCommerce tarjoaa sinulle, tarjoaa verkkokauppojen omistajille helpon tavan lisätä hinnoittelua myymälöissään erikokoisiin tuotteisiin.

Itse asiassa se antaa sinulle vapauden lisätä tuotteisiin hinnoittelua asiakkaan valitsemien mittojen perusteella. Lisäksi voit lisätä dynaamisia tuotemääriä esimerkiksi mittojen, neliömetrin, tilavuuden tai painon perusteella.

Tässä WordPress-laskinlaajennuksessa on sisäänrakennettu varastotuki ja jopa hinnoittelutaulukko. Lisäksi voit määrittää ylimääräisen arvion myymäläsi tuotteille, jotka sallivat käyttäjän määrittämän syötteen. Voit mukauttaa hintatarroja, sallia muuttuvat yksiköt ja jopa sisällyttää erikoistuneen “Huoneseinät” -laskimen, jos myyt tapetteja.


#5 – Hinta perustuu WooCommercen maahan

Hinta perustuu WooCommercen maahan on toinen WooCommerce-spesifinen laajennus, joka on suunniteltu auttamaan sinua kasvattamaan verkkokauppaasi kansainväliseksi menestykseksi. Toisin sanoen voit myydä saman tuotteen useissa valuutoissa ihmisille ympäri maailmaa. Ja mikä parasta, laajennus tekee kaiken työn puolestasi arvaamalla asiakkaidesi sijainnin ja näyttämällä hinnat heidän paikallisessa valuutassaan.

🔥 Empfohlen:  Mikä on verkkokehityksen tulevaisuus?

Tällä laskinlaajennuksella on kaksi tapaa määrittää tuotteen hinta kullekin maalle. Ensin voit laskea hinnan soveltamalla siihen valuuttakurssia. Toiseksi voit asettaa jokaisen hinnan manuaalisesti. Tämä tarjoaa sinulle mahdollisuuden säilyttää hallinta tai säästää aikaa ja vaivaa, kumpi haluat.


#6 – Asuntolainaskin

Asuntolaina-laskuri on hyödyllinen WordPress-laskinlaajennus, jota käytetään kaiken kiinteistöihin liittyvien asioiden laskemiseen. Voit esimerkiksi luoda asuntolaina-, laina-, käsiraha-, PMI- tai jopa kiinteistöverolaskurin asiakkaidesi käytettäväksi. Ja jos todella haluat, voit jopa laatia lyhennysaikataulun, jotta ihmiset voivat laskea, haluavatko he jatkaa lainaa vai eivät.

Voit sijoittaa tämän helppokäyttöisen laskimen minne tahansa sivustossasi, mukaan lukien sivupalkit, viestit tai sivut. Sen mukana tulee lyhytkoodigeneraattori, josta leikkaat ja liität koodin sivustollesi ja annat laajennuksen tehdä loput työt. Ja jos sinulla on maailmanlaajuinen yleisö, voit luottaa siihen, että tämä laajennus on käännösvalmis.


#7 – CC BMI -laskin

CC BMI-laskin on loistava laskinlaajennus kaikille, joilla on terveys- tai kuntosivusto. Tämä yksinkertainen painoindeksilaskin (BMI) pystyy laskemaan kenen tahansa BMI:n sen jälkeen, kun he ovat syöttäneet pituus- ja painotietonsa. Sieltä käyttäjät näkevät, onko heidän painonsa terveellä alueella vai ei.

Voit määrittää laajennuksen näyttämään painoindeksipisteet englantilaisina tai metrisinä yksiköinä. Lisäksi voit mukauttaa laskinta muuttamalla taustaväriä, reunuksia ja tekstiä vastaamaan verkkosivustosi teemaa. Voit sitten sijoittaa visuaalisesti houkuttelevan laskimen sivustosi sivupalkkiin tai mille tahansa viestille tai sivulle, jonka haluat.


#8 – Tyylikäs kustannuslaskuri

Tyylikäs kustannuslaskuri toimii niille verkkosivustoille, jotka haluavat tarjota asiakkaille tai asiakkaille räätälöityjä ja välittömiä tarjouksia. GDPR-yhteensopivalla tavalla tämä laskinlaajennus voi luoda lainauksia välittömästi käyttäjän syötteen perusteella ja näyttää myös hyvältä 7 valmiiksi rakennetun mallin ansiosta.

Se voi muuntaa automaattisesti valuuttojen välillä tunnistamalla liidin sijainnin. Siinä on myös ehdollinen logiikkatoiminto, kielen käännös ja WooCommerce-integraatio, mikä sopii erinomaisesti niille, joilla on verkkokauppa. Muita ominaisuuksia ovat PayPal-yhteensopivuus, vedä ja pudota -käyttöliittymä, joka helpottaa laskimen luomista, sekä kupongit ja alennukset.


#9 – Kustannuslaskurilaajennus WordPressille

Kustannuslaskurilaajennus WordPressille on täällä, kun tarvitset verkkosivustollesi kauniin, mutta tehokkaan arviolomakkeen, jonka käyttäjät voivat täyttää ja suorittaa laskentatehtäviä. Tämä antaa heille paremman käsityksen tuotteidesi ja palveluidesi hinnasta ja auttaa heitä tekemään tietoisempia ostopäätöksiä.

🔥 Empfohlen:  6 "parasta" tekoälyn sisällöntunnistustyökalua (heinäkuu 2023)

Olipa sinulla varaussivusto, vuokraat autoja, käytät toimituspalvelua tai tarjoat freelance-palveluita, jotka vaihtelevat tarjottujen palvelujen mukaan, WordPressin kustannuslaskurilaajennus toimii sinulle. Voit rakentaa rajattoman määrän arviolomakkeita käyttämällä mitä tahansa sisäänrakennettua mallia ja yksinkertaista vedä ja pudota -laskentatyökalua.

Lisäksi tämän laajennuksen mukana tulee ominaisuuksia, kuten reCAPTCHA-suojaus, kalenterikenttä (jossa on päivämäärävalitsin), ehdollinen logiikka ja useita kenttävaihtoehtoja (esim. kytkinlaatikko, pudotusvalikko, alueen liukusäädin ja summa).


#10 – EZ-lomakelaskin

EZ Form Calculator on yksi parhaista WordPress-laskinlaajennuksista. Sen avulla voit luoda arviolomakkeita, kustannuslaskijoita ja jopa maksulomakkeita verkkosivustollesi helposti ja ilman koodausta.

Visuaalisen vedä ja pudota -rakennustyökalun avulla voit lisätä yli 15 elementtiä laskimeen, mukaan lukien päivämäärävalitsimet, avattavat valikot ja valintaruudut. Ja koska se on käännösvalmis ja yhteensopiva WPML:n kanssa, tavoitat helposti maailmanlaajuisen yleisön.

Ainutlaatuista tälle laskinlaajennukselle on se, että voit suorittaa visuaalisen sähköpostin käsittelyn WordPress-editorilla. Lisäksi voit ottaa käyttöön ehdollisen logiikan, sallia tiedostojen lataukset, integroida WooCommerceen ja jopa lisätä PayPalin ja Stripen maksujen keräämiseen sen jälkeen, kun asiakkaat ovat laskeneet tuotteidensa hinnan.


Johtopäätös

Ja siinä se on! Markkinoiden parhaat WordPress-laskinlaajennukset, jotka antavat sivustosi vierailijoille helpon tavan laskea esimerkiksi lainamaksut, tuotteiden hinnat ja jopa terveyteen liittyvät tiedot.

Laskin-laajennuksen tyyppi, jota päätät käyttää verkkosivustollasi, riippuu yksilöllisistä tarpeistasi. Jos kuitenkin etsit kattavaa laskinratkaisua, Formidable Forms on paras vaihtoehto. Se tarjoaa suurimman määrän laskintyyppejä ja on yksi markkinoiden parhaista muotolaajennuksista.

Mitä tulee terveyssivustoihin, edistyneempi vaihtoehto on Fitness Calculators Plugin. Ja jos haluat antaa arvioita tuleville asiakkaillesi, se on parasta Kustannuslaskurilaajennus WordPressille.